عصر عاشورا، پس از شهادت اصحاب و ياران، حضرت عباس عليه السلام تنهايي و بي كسي امام را نتوانست تحمل كند. محضر امام(ع) رسيد و رخصت ميدان رفتن و جانفشاني خواست و عرضه داشت : برادر جان! اجازه ميدان مي دهي؟ امام حسين(ع) گريه شديدي كردند و فرمودند: برادر! تو پرچمدار مني.
وقتي از آن ها مأيوس شد، نزد امام(ع) بازگشت و طغيان و سركشي دشمن را به عرض رسانيد. در اين حال صداي العطش كودكان فضاي خيمه ها را پر كرده بود.
سقّا نگاهي به چهره معصوم كودكان انداخت و بدون تأمل سوي شريعه فرات برگشت و به نگهبانان شريعه حمله كرد و جمع كثيري را كشت و وارد شريعه شد
در اين هنگام دست چپ حضرتش را حكيم بن طفيل از مچ قطع كرد. مشك را به دندان هاي مبارك گرفته سعي مي كرد آب را به خيام برساند. لذا خود را به روي مشك انداخت. در اين حال دشمن تيري به چشم و تيري به مشك زد، حكيم بن طفيل با گرزي آهنين فرق مبارك را نشانه گرفت و ضربتي وارد کرد و او را بر زمين انداخت.
دست زير آب برد تا مقابل صورت آب را بالا آورد. «ذَكَرَ عَطَش الحسين و اهل بيته» به ياد لبان خشكيده حسين و اهل بيتش افتاد و آب را برگرداند به شريعه.
هنگام بازگشت، دشمن راه را بر او بست. حضرت براي محافظت از مشك به سمت نخلستان رفت و دشمن نيز به دنبالش.
از هر طرف تير و نيزه به سمتش پرتاب مي كردند
از هر طرف تير و نيزه به سمتش پرتاب مي كردند، تا اينكه زره از انبوه تيرها همچون خار پشت به نظر مي رسيد. ابرص بن شيبان دست راست حضرت را قطع نمود، حضرت مشك را به دوش چپ انداخت و با دست چپ جنگيد و اين گونه رجز خواند: «وَ اللهِ اِنْ قَطَعْتُموا يَميني، اِنّي اُحامي اَبَداً عَنْ ديني»،به خدا قسم اگر دست راستم را قطع كنيد، من از حمايت از دينم دست بر نمي دارم.
✅ یکی از راه های پی بردن به مقام و عظمت قمر منیر بنی هاشم عَلیهِ السَّلام، مراجعه به زیارتنامه آن حضرت است که از حضرت امام جعفر صادق عَلیهِ السَّلام نقل شده است؛ در این زیارتنامه، ویژگی های فراوان و منحصر به فردی برای حضرت أبا الفضل العباس عَلیهِ السَّلام بیان شده که در شرح و تفسیر آن باید کتاب ها نوشت؛ از جمله مقام «تسلیم، تصدیق، وفا، نصیحت نسبت به امام، سستی نکردن در همراهی با امام» ... تنها بخشی از صفات حضرت عباس عَلیهِ السَّلام است که در زیارتنامه ایشان آمده است و البتّه نکته مهمّی که در اینجا وجود دارد این است که:
👌 در زبان عربی #نصیحت به معنای پند نیست بلکه به معنای #خیرخواهی است.
✅ لذا از بارزترین این ویژگی ها، #امام_شناسی و اطاعت محض از امام زمان خویش است که مرتبه والایی دارد.
😔 در جریان قیام سیّد الشّهداء عَلیهِ السَّلام، افراد زیادی اظهار نظر می کردند و أباعبداللّه الحسین عَلیهِ السَّلام که حجّت خداوند بر ماسِوَی اللّه بودند را به زَعم باطل خود، از این حرکت و عواقب آن، بر حَذَر می داشتند؛ چراکه نسبت به جایگاه رفیع #امامت شناخت کافی نداشتند. ولی در هیچ منبعی ذکر نشده که قمر بنی هاشم علیه السّلام در مقابل امام، اظهار نظری داشته باشند و این همان مقام #تسلیم و #تصدیق است.
✋اَلسّلامُ عَلیک أیهَا الْعَبْدُ الصّالِحُ الْمُطِیعُ لِلّه وَ لِرَسُولِهِ وَ لِأمِیرِالْمُؤمِنِینَ وَالْحَسَنِ وَالْحُسَینِ، اَلسَّلامُ عَلَیکَ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَکاتُهُ✋
🥀🥀🥀🥀🥀
🏴http://eitaa.com/hajizadeh1
🆔کانالرسمیمحمدصادقحاجیزاده
این پست هر شب تکرار می شود
یک فاتحه و توحید ، نثار ارواح مقدس امام حسن عسکری (علیه السلام) و حضرت نرجس (سلام الله علیها) ، پدر و مادر گرامی امام عصر (ارواحنا فداه)
ای مولای ما ، ای امام ما ، یا بقیه الله فی ارضه
به رسم ادب ، برای پدر و مادر بزرگوارتان ، هدیه ای فرستادیم ، شما هم ما را به هدیه ای مهمان کن ، همانا خدا صدقه دهندگان را دوست دارد
امام حسینعلیه السلام یک بار عاشورا با مصیبتهای سنگین،مصیبةمااعظمها بر او گذشت. گویند ظهور در روز عاشوراست.
یعنی ما بفهمیم در عاشورایی که امام زمان عجل الله را درک نکنیم، کم کاری کردهایم و او مثل جدش طَرد شده، تنها، آواره و بییاور است.
امام زمان، ۱۱۸۳ سال با همان کیفیت عاشورا را درک میکند. عاشورا بر قلب ابراهیمیاش نازل میشود و خون گریه میکند و اَعمال ما سبب فاصله میان او و خودمان شده...
امام زمان عجل الله در عاشورا داغ میبیند و همدرد میخواهد اما چه کنیم که او میان ماست و ما درک حضور نداریم تا قوّت قلبش باشیم و تسلّی خاطرش.
اما انگار میشود کمی قلبش را آرام کنیم. او از مادر به ما مهربانتر است. گفتهاند با سردرد ما سردرد میگیرد. حال، یک روز ما نگران قلب مهربانش و سلامتی وجود بارانش باشیم.
برای آرامی و سلامتیاش در #عاشورا هر چه میتوانیم صدقه برای سلامتیاش میدهیم تا مبادا صاحبمان، قلب رئوفش در فشار باشد.
، قلب امام زمان ارواحناه فداهدر فشار است، #صدقه در روز عاشورا برای امام زمان فراموش نشود...
فرارسیدن روزعاشورا را
به مولایمان حضرت ولی عصر ارواحناه فداه
وهمهی شما خوبان تسلیت دارم
عَظَّمَ اللهُ أُجُورَنا بِمُصٰابِنٰا بِالْحُسَیْنِ عَلَیْهِالسَّلاٰمُ،
خداوند پاداش ما را در مصیبت امام حسین ع با عظمت کند،
وَجَعَلَنٰا وَإِیّٰاکُمْ مِنَ الطّٰالِبِینَ بِثٰارِهِ، مَعَ وَلِیِّهِ الْإِمٰامِ الْمَهْدِىِّ مِنْ آلِ مُحَمَّدٍ عَلَیْهِمُ السَّلاٰمُ.
آه از آن ساعتی که با تن چاک چاک
نهادی ای تشنه لب صورت خود روی خاک
تنت به سوز و گداز تو گرم راز و نیاز
سوی خیام حرم دو چشم تو مانده باز
آه از آن ساعتی که با تن چاک چاک
نهادی ای تشنه لب صورت خود روی خاک
آمده از خیمه گه خواهر غم دیده ات
دیدو که شمر از جفا نشسته بر سینه ات
آه از آن ساعتی که با تن چاک چاک
نهادی ای تشنه لب صورت خود روی خاک
گفتو بده مهلتی تا برسم بر سرش
برادرم تشنه است مبر سرش از پیکرش
آه از آن ساعتی که با تن چاک چاک
نهادی ای تشنه لب صورت خود روی خاک