♦️رهبر انقلاب: تشویق جوانان به ترک کشور، خیانت است
🔹رهبر انقلاب در دیدار نخبگان و استعدادهای برتر علمی: در بعضی از دانشگاهها عناصری هستند که جوان نخبه را تشویق میکنند به ترک کشور، من صریح میگویم این خیانت است، این خیانت است، این دشمنی با کشور است، دوستی با آن جوان هم نیست.
@AkhbareFori
دکتر حمیدرضا مقصودی
♦️رهبر انقلاب: تشویق جوانان به ترک کشور، خیانت است 🔹رهبر انقلاب در دیدار نخبگان و استعدادهای برتر ع
در بعضی از دانشگاه های کشور مراکزی رسمی برای این خیانت وجود دارد.
هدایت شده از اندیشکده قصد
⚜️ افقها و پیچوخمهای مسیر دولت سیزدهم
✍️ دکتر علی سعیدی
🔸 و علی الله قصد السبیل و منها جائر و لو شاء لهداکم اجمعین (آیۀ ۹ سورۀ نحل)
🔹 حرکت نیازمند افق و چشماندازی است که راهنما و جهتده باشد. از این رو ترسیم افق روشن ضروری است، اما حرکت در مسیر آن افقها با دستاندازها و گردنهها و بیراهههایی مواجه است که اگر بدانها توجه نشود، حرکت در مسیر افق و رسیدن به آن ناممکن میشود. بنابراین لازم است ضمن داشتن افق روش برای حرکت، دستاندازهای مسیر را هم شناخت و از آنها پرهیز کرد....
🔹 یکی از نگرانیها دربارۀ سیاستهای اقتصادی دولت سیزدهم با همۀ توان و انگیزه و دانش خود، اتخاذ سیاستهای انقباضی برای حل مشکلات اقتصادی کشور است. اگرچه تورم بهویژه در سه سال اخیر فشار بسیاری را به سفرۀ مردم وارد کرده است، اما رکود تولید هم سهم کمتری در این کاهش سفره نداشته است. تورم سفرۀ آمادهشده را آب میکند اما رکود نمیگذارد اساساً چنین سفرهای پهن شود!
✅ تورم به مصرفکننده آسیب میزند و رکود به تولیدکننده و شاغلان. تورم بهسرعت خود را سر سفره مردم نشان میدهد اما رکود به آرامی سفرهها را جمع میکند! از این نظر، رکود بسیار خطرناکتر از تورم است.
✳️ پررنگشدن دغدغۀ تورم در افکار عمومی، برخی از طرفداران سیاستهای تعدیل ساختاری را تحریک کرده است که از این فرصت استفاده کنند و توصیههای تعدیلی خود را به دولت تحمیل کنند. محور اصلی این سیاستها، کوچککردن دولت و بودجۀ عمومی و گسترش خصوصیسازی به سبک لیبرالیستی آن است.
🔰 ادامه مطلب:
🔗 http://saeedi.qasd.ir/articles/601#start
💠 @QasdWay
حجت الاسلام دکتر سعید فراهانی فرد در حکمی به عنوان مشاور وزیر اقتصاد در اقتصاد اسلامی و ارتباط با حوزه علمیه منصوب شدند.
تشکر از دکتر احسان خاندوزی به خاطر توجه جدی به موضوع اقتصاد اسلامی و همچنین توجه به ظرفیت علمی حوزه های علمیه در حل مسائل اقتصادی.
شاید این اولین بار است که در وزارت اقتصاد در سطح مشاور وزیر به موضوع اقتصاد اسلامی توجه میشود. انشاالله بنایی باشد برای حرکت به سمت و سوی اقتصاد اسلامی مبتنی بر عدالت و ارزشهای عمیق دینی.
حجه الاسلام دکتر سعید فراهانی فرد استادتمام اقتصاد دانشگاه قم و دارای سوابق مطالعاتی و پژوهشی فراوان در حوزه اقتصاد اسلامی هستند.
تأسیس گروه اقتصاد اسلامی دانشگاه قم، عضویت در شورای تحول اقتصاد وزارت علوم و تلاشهای فراوان در راهاندازی گروههای اقتصاد اسلامی در برخی از دانشگاههای تهران از تلاشهای ایشان است.
امید که بتوان با استفاده از این ظرفیت، محملی را برای ورود اساتید اقتصاد اسلامی حوزه و دانشگاه و همچنین طلاب جوان و متخصص اقتصاد اسلامی فراهم کرد تا در حوزه سیاستگذاری اقتصاد اسلامی موثر باشند.
مطابق با اطلاعی که کسب کردهام، با تلاشهای اساتید حوزه و با همراهی دکتر خاندوزی، نهادهای دیگری در حوزه اقتصاد اسلامی در وزارت اقتصاد نیز در حال تشکیل یا احیا است که انشاءالله به تقویت بنیههای اقتصادی کشور مبتنی بر نگاه شرع مقدس اسلام منتهی خواهد شد.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
مهم تر از خیانت در خروج نخبگان،فرایند خروج و سپس ورود آنهاست..
دقیقا چه کسانی می روند؟
به کجا می روند؟
چه طور می روند؟
سالی حدود ۶۰هزار دلار(۱.۵میلیارد)هزینه شان را که می دهد؟
آن جا چه می کنند؟
چگونه علیرغم نفرت قبلی برگشته و سمت میگیرند؟
خروجی و بازدهیشان چه فرقی با داخلیدارد ؟
به افرا بپیوندید :
@afra_eco
📝نفوذ تفکر استعماری در مدرسه
✏️طبیعی است که بسیاری از مردم با اقتصاد اسلامی و نظام آن آشنا نباشند؛ زیرا درسهایی که دانشآموزان و دانشجویان در دورههای تحصیلی فرامیگیرند، هیچچیز از این نظام اقتصادی به آنها نمیآموزد و به آنها یاد نمیدهد که نظام اقتصادی اسلام، نظامی مستقل و خودبنیاد است که خوبیهای دیگر نظامهای اقتصادی را دربر دارد و خالی از بدیها و نقطهضعفهای آنهاست.
✏️این اهمال درباره اسلام، در راستای همان رویکرد سیاسی استعماری در برابر اسلام و مسلمانان انجام شده است که بارها به آن اشاره کردهایم. اربابان دروغین دنیا قصد داشتند به مسلمانان بفهمانند که آنها به افکار، نظامها و روشهای غرب در امور اجتماعی و معیشتی نیازمند هستند و خودشان تفکر اجتماعی مخصوص یا نظامی با هویت مستقل ندارند؛
✏️بنابراین، نام اسلام و نظامهای اسلامی را از قاموس فکریای که میخواستند برای ما طراحی کنند، حذف کردند تا با تکبر به ما بگویند : ما قدرتمند و اندیشمند هستیم و شما ضعیف و مقلد؛ پس همراه ما بیایید تا راه را برای شما باز و مسیرتان را هموار کنیم و مشکلات را از پیش پایتان برداریم.
🆔 @shahidsadr
📌آیا افزایش قیمت حامل های انرژی به تورم منجر نمیشود؟
✍️ محمد قائد امینی
گزارش تحلیلی: http://masireqtesad.ir/125112
🔹این گزاره که «افزایش قیمت حاملهای انرژی تورمی در پی ندارد» از سوی برخی اقتصاد خواندهها ترویج میشود؛ اما این نتیجهگیری با در نظر گرفتن چند پیش فرض غلط حاصل میشود.
🔹این رویکرد تورم را تنها معلول رشد نقدینگی و رشد نقدینگی را معلول رشد پایه پولی (و عمدتاً از محل کسری بودجه) میداند، قیمتها را کاملا انعطافپذیر و بدون چسبندگی درنظر میگیرد و نقشی برای عوامل انتظاری و انتظارات تورمی قائل نیست.
@masireqtesad
انتشار سه خبر دروغِ جهت دار تنها در چند روز:
۱- سوریه دیگر از ایران خودرو وارد نمی کند.
۲- سرمایه گذاران افغانستانی در حال ترک ایران هستند.
۳- ارمنستان در حال اجیرکردن چوپان های ایرانی است تا جای ایران را در بازار دام خلیج فارس بگیرد.
جهت خبرها: ایجاد شکاف بین ایران و کشورهای همسایه.
منبع اخبار: رسانه های لیبرال مسلک نزدیک به اتاق بازرگانی.
سناریو هایی که همزمان با تحریک آردوغان و الهام علیاف بر علیه ایران در حال رخ دادن است.
نقطه مشترک همه ماجرا: اتاق جنگ اسرائیل در آذربایجان...
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقای دکتر #سبحانیان عزیز؛
کنترل تورم موجب رکود نمی شود.
اجرای سیاست های تعدیل به بهانه تورم زدایی، رکود را تشدید می کند. تورم را هم از بین نمیبرد.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
آقای دکتر #سبحانیان عزیز
کنترل تورم موجب رکود نمی شود. انجام سیاست های تعدیل با بهانه تورم زدایی رکود را تشدید می کند.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
خودشون اعتراف میکنند به قدرت و اثرگذاری کشورهای نفتخیز و صاحب منابع انرژی بر اقتصاد و تورمِشان! خودشون میگن ما میتونیم تورمهای آنچنانی بر کشورهای مصرفکننده مثل آمریکا تحمیل کنیم
ولی بسیاری از ما خودمون رو باور نداریم!!!
#حسین_زمانی_میقان
♻️کانال گزیدهگوییهای یک اقتصادخوان
@hzamanim
💢 ساخت کابل برق خورشیدی 2 میلیارد دلاری، زیر دریا، از شیلی به چین
🔰 شیلی در حال برنامه ریزی برای ساخت یک کابل زیردریایی 15000 کیلومتری با هزینه بیش از 2 میلیارد دلار و برای ارسال انرژی خورشیدی به چین است.
در جریان نشست ملی کارآفرینان شیلی، رئیس جمهور شیلی گفت: برق تولید شده بین 200 تا 600 گیگاوات از فتوولتائیک، احتمالأ بوسیله کابل زیردریایی به آسیا منتقل میشود. طول این کابل 15000 کیلومتر خواهد بود و هزینه آن حدود 2 میلیارد دلار پیش بینی شده است.
پروژه موسوم به Antípodas بر اساس پتانسیل عظیم انرژی خورشیدی صحرای آتاکامای شیلی ساخته خواهد شد. در حالی که دما در آتاکاما معمولاً نسبتا معتدل است، اما میتواند تا 130 درجه فارنهایت (50 درجه سانتیگراد) افزایش یابد. این بیابان تقریباً بدون ابر بوده و بالاترین میزان تابش خورشیدی را دارد، از همین روی آن را به مکانی مناسب برای مزرعه پنلهای خورشیدی تبدیل میکند.
چین در حال حاضر فشار شدید انرژی را احساس میکند و برای پر کردن شکافهای عرضه، به شدت بر تولید زغال سنگ تکیه کرده است. این نشان میدهد که چقدر برای چین دشوار خواهد بود تا هم به نیازهای انرژی خود ادامه دهد و در عین حال تعهدات آب و هوایی خود را که به تازگی تجدید و دو برابر شده را برآورده کند.
به نقل از یک منبع ناشناس
#انرژی
#نوآوری
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
ماهیت و روش اقتصاد اسلامی
سلسله جلسات ارائه تخصصی پرفسور درخشان در حوزه اقتصاد اسلامی با همکاری نهاد رهبری در دانشگاه علامه برگزار گردید. در طی این جلسات چارچوب اندیشهای پرفسور درخشان در زمینة اقتصاد اسلامی در قالب یک طرح جدید ارائه شده است.
به همه علاقمندان به #اقتصاد_اسلامی توصیه میکنم این جلسات را از دست ندهید، فوق العاده است.
http://dr-derakhshan.ir/teachings/اقتصاد-اسلامی/post/45/سلسله-جلسات-رویکردی-نو-با-نگاه-اسلامی-در-مطالعات-اقتصادی
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
شالوده تفکر و تفسیر امور اقتصادی و راهکارهای اقتصاد دانان برای بهبود شرایط اقتصادی جامعه تابع گرایش فکری اوست. نقطه عزیمت اقتصاددان برای تحلیل، واقعیات جهان اقتصادی است. این واقعیات، نوع تفکر یا تفسیر جهان واقعی توسط او را میسازد. گرایش فکری یا نوع نگاه به امور، واجد اهمیت بسیار است. زیرا چارچوب پژوهش علمی را میسازد. جهانبینی یا چارچوب تفسیر دانشمندان محدوده نظریهپردازی آنان و نحوه گزینش و سازماندهی به دادهها و استخراج واقعیات از تجربه انضمامی را تعیین میکند. این چارچوب تفسیری یا روش کنکاش در امور، تابع قالب ذهنی دانشمند، نسبتاش با رویدادهای انسانی، تعامل با اندیشمندان سرشناس، مطالعه آثار مهم و هر چیز بااهمیت برای اوست. این چارچوب، تایید به روش استقرایی نیست. بلکه گرایشی است که دانشمندان به صورت خودآگاه و ناخودآگاه در ابتدای پژوهش خود در ذهن دارند.
برد، تاریخ به مثابه نگاشتی از ایمان، ۱۹۳۴
تمام دانشمندان، چارچوب تفسیری یا گرایش ذهنی دارند اما متاسفانه هنگام تفکر علمی، از جهانبینی خود آگاهی کامل ندارند.
گروچی،۱۹۴۷، ص۲۹
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
بخشی از کتاب الن گروچی که بسیار متناسب با اقتصاد زمانه ماست. اگر عبرت بگیریم:
وقتی دیگر نمیشد ناکارامدی نظام فعالیت خصوصی را کتمان کرد و سیاست اقتصاد ملی در دوره پسا ۱۹۲۹ (رکود بزرگ) به مدیریت جمعی تمایل یافت، مقبولیت اقتصاد دانشگاهی و گرایش مکانیکی اش نزد بسیاری از افراد کاهش یافت. آشکار شد در جهانی که نظم آن روز به روز دچار تغییر میشود، چارچوب مکانیکی کارایی ندارد. در جهانی که مناسبات اقتصادی بهجای مانده از گذشته را بستر خوبی برای اجرای تغییرات نهادی میدانست، علم اقتصاد که به توهم برتری فکری دچار بود، توجه چندانی به عوامل دگرگونی زندگی اقتصادی نداشت و لذا نمیتوانست ثمربخش باشد. اقتصاددانان اصولگرا بیهیچ بازبینیای به چاپ مجدد آثار قبلی خود میپرداختند. به عنوان مثال اف، دبلیو. تاسیگ در سال ۱۹۳۹ نوشت: «مبانی کتاب حاضر در قیاس با زمان نگارشاش یعنی سی سال پیش، هیچ تغییری نکرده است». با این همه طراحان سیاستهای اقتصاد ملی ناگزیر بودند به منابعی مراجعه کنند که اصولگرایی کمتری داشت.
گروچی، ۱۹۴۷، ص۳۵
آیا سیاستگذاران اقتصاد ملی ما پس از سی سال آزمون نظریات کتب درسی، در نیافتهاند که باید به منابعی رجوع کنند که با این کتابها تفاوت دارد؟
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
پیشنهاد دکتر زلفی گل مبنی بر ادغام دانشگاههای علوم پزشکی در سایر دانشگاهها، یک پیشنهاد معقول و کاملا مبتنی بر تجارب موفق در کشورهای مختلف دنیاست. نبود نظام تنظیم تعارض منافع در نتیجه ساختار فعلی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که هم متکفل بهداشت است، هم درمان و هم آموزش پزشکی، موجب شده است که قاضی، وکیل و متهم در نظام سلامت کشور از یک دسته خاص یعنی پزشکانی باشد که همگی از یک جا دستور و دستمزد و اعتبار میگیرند. حتی اینگونه نیست که پزشکانی با منافع متباین در کنار هم قرار گرفته باشند تا بتوان نظام نظارتی دقیقی را طرحریزی کرد.
در بسیاری از نقاط دنیا، چنین تعارضاتی با جدا کردن بخش آموزش از بخش درمان و سلامت رخ داده است. به عنوان مثال، در آمریکا یک وزارت آموزش و یک وزارت بهداشت و خدمات انسانی وجود دارد. همه امور آموزشی در شاخههای مختلف تحت نظارت وزارت آموزش است و خدمات حوزه سلامت در جای دیگری مدیریت میشود. از این روست که نمیتوان پزشکانی را یافت که برای ایجاد درآمد بیشتر، از افزایش تعداد پزشک جلوگیری کنند. یا اساتیدی که برای افزایش سطح درآمد خود در مطب و درمانگاه، از دانشجویان خود بیگاری بکشند یا دروس خود را به طور ناقص ارائه کنند تا فرصت بیشتری برای درآمدزایی داشته باشند.
اما در همین حین، متن بسیار گستاخانه و خودخواهانه رئیس سازمان نظام پزشکی منتشر میشود. متنی خجالت آور به این شرح:
وزیر علوم! حد و حدود حریم دیگر وزارتخانهها را رعایت کنید. وضعیت افتخار آمیز در نظام سلامت کشور، ماحصل تلاشهایی است که صورت میگیرد. کسی بهتر از ما دلسوز نظام سلامت نیست و ما میدانیم این طرح ادغام، غیر کارشناسی است. این ادغام به ضرر سلامت جامعه خواهد بود و ما اجازه نمیدهیم با جان مردم بازی شود. عدد مد نظر ما جهت افزایش تعرفههای پزشکی، ۶۰ درصد است که تضمین کننده خدمات مناسب خواهد بود. در غیر این صورت ما تعرفهها را امضا نخواهیم کرد.
به گمانم با دیدن این متن، نیازی به توضیح بیشتر نیست.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
دو تحصن مردمی با دو پوشش رسانهای متفاوت
آقای جبلی اگر بناست رویکرد سازمان صدا و سیما تغییر کند، نباید بین مردمی که در رودخانه زاینده رود تحصن میکنند و اعتراض خود را (به حق یا به ناحق) فریاد میزنند و مردمی که در تحصنهای ضد اجباریسازی واکسن (به حق یا به ناحق) شرکت میکنند تفاوت بگذارید.
شما فریاد مردم را منتقل کنید. ممیزی را بگذارید برای خود مردم و مراکز مسئول...
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
⚜️ نظریه بازار ضد عدالت است (۱)
✍️ دکتر سید مهدی زریباف
🔸 مفهوم بازار یکی از مشهورترین انگارههای ضد عدالت است. نظریه بازار اگر مطلق انگاشته شود و بهعنوان محور یک علم یعنی Market theory در نظر گرفته شود، ضد عدالت است. اصلاً بازار آمده است که عدالت نباشد و فضایی را به نفع اغنیا و مستکبرین ایجاد کند. در حقیقت نظریه بازار کمک به طاغوت است اما در کتابها طوری مطرح میشود که بازار عین عدالت است.
🔹 اغلب متفکران، جریانهای فکری و مکاتب در خصوص عدالت بحث و گفتوگو میکنند و این مسئله در حوزههای مختلف اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی قابل بحث و مناقشه است. همین امر نشان میدهد که عدالت یک امر فطری است.
🔹 وجه تمایز اسلام با سایر مکاتب در خصوص عدالت بسیار روشن است. نمیتوان تماماً مکاتب را نفی کرد. زیرا که هر یک از مکاتب بهاندازه معرفت و فهم خودشان بخشی از حقیقت عدالت را درک میکنند. این هم بهلحاظ فطری بودن مورد احترام است. البته یک تذکری که لازم است در این خصوص مطرح شود این است که برخی دشمنان عدالت هستند و کسانی که اعتقادی به عدالت در نظام تکوین ندارند و عمدتاً هم در مکاتب شیطانی هستند، آنها هم صحبت از عدالت میکنند اما منظورشان از عدالت، ظلم است و تلاش میکنند از این مفهوم مقدس استفاده ابزاری کنند و در مخالف خودش به کار بگیرند و این خودش در نظریات اقتصادی مدرن و اقتصاد نئوکلاسیک دارای انگارههای زیادی است.
🔰 ادامه مطلب:
🔗 http://zaribaf.qasd.ir/articles/602#start
💠 @QasdWay
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گزیدهای از برنامه "در مسير پيشرفت" با همت سیمای قم و بسیج سازندگی
دوشنبهها ساعت ۸ شب
اقدام تحسینبرانگیز در شناسایی، راهنمایی و ارائه تسهیلات توسط بسیج سازندگی جهت حمایت از مشاغل خرد و خانگی ( رکن اساسی اقتصاد مردمی ) 👌
عزیزان متقاضی "تسهیلات خرد" در "استان قم" میتونند نام و نام خانوادگی خود رو به شماره ۳۰۰۰۰۲۵۱ ارسال کنند.
@hzamanim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ حکم حکومتی در مورد حذف جادوی دلار
🆔 🔆 موسسه فقه اقتصادی طیبات
👇👇👇👇👇👇
🆔 @tayebat_public
🌐 Tyb.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #دیدار_نخبگان_با_رهبر_انقلاب/ محمد امینی رعیا: در حال حاضر مدیریت ناکارآمد در کشور هزینه ندارد و اگر مدیران به دلیل ترک فعل ها محاکمه نمی شوند
🔸اگر تسهیلات کلان بانکی شفاف و نظارت میشد یک بانک خاص نمیتوانست ۴۰ برابر سقف قانونی برای ساخت یک مال تسهیلات بدهد!
🔸دفتر رهبری اهتمام لازم برای سیاستهای اقتصادی را ندارد و اعضای اقتصادی دفتر برای کشور گاهی هزینه سازی هم میکنند
🆔 🔆 موسسه فقه اقتصادی طیبات
👇👇👇👇👇👇
🆔 @tayebat_public
🌐 Tyb.ir
⚜️ آزموده را آزمودن خطاست (۱) (نقدی بر کلیات نقشه راه رشد غیرتورمی وزارت اقتصاد)
✍️ محمدجواد معصومینیا
🔹 مدتی است وزارت اقتصاد اقدام به انتشار کلیات نقشه راه رشد غیرتورمی کرده است. این برنامه همانند همه برنامههایی که تاکنون توسط متولیان امر تدوین شده است از همه مشکلات از جمله کنترل تورم، برگشت ثبات به اقتصاد، کنترل رشد مخارج دولت، ... و حل این مشکلات سخن گفته است. طراحان این نقشه راه با ذکر بخش زیادی از مشکلات سعی کردهاند به مخاطب القا کنند که این برنامه سعی در حل همه مشکلات کشور دارد اما...
🔹 هرچندکه در این کلیات ذکر شده است که «در یکی از بالاترین نقاط تورم در تاریخ ایران و یکی از پایینترین نقاط درآمد سرانه که دولت سیزدهم بر سر کار آمده است کشور نیازمند الگوی کلان با محوریت مهار تورم و تقویت تولید و رشد اقتصادی است»، اما در ادامه با ذکر این نکات که «امروزه رشد اقتصادی نیز محقق نمیشود مگر با کنترل تورم، برگشت ثبات به بازارها و پیشبینی کردن اقتصاد» و «ارائه سه محور برای مهار تورم در سه حوزه سیاست پولی، سیاست ارزی و سیاست بودجهای» مشخص میشود که کنترل تورم مهمترین لنگر سیاستی مدنظر تهیه کنندگان این طرح بوده است.
🔸با وجود اینکه «تمرکز بر ابرپروژه های پیشران تولید با بیشترین پیوند و خلق مزیت» راهکار هوشمندانه و امیدبخشی برای خروج از شرایط کنونی است اما راهکارهای پیشنهادی برای تحقق آن غیرهوشمندانه و ناامیدکننده است. راهکارهای ذکر شده عبارتاند از:
🔰برای مشاهده ادامه مطلب در سایت قصد، به لینک زیر مراجعه نمایید:
🔗 http://public.qasd.ir/articles/603#start
💠 @QasdWay