واجعلنا بینهم سالمین...
این دعا را در ماه رمضان امسال فراموش نکنیم.
☘️کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
میگم بد نیست یه جایی تو حاشیه جریان ورزشگاه و ابی و بیتیاس و سفره هفتسین رئیسجمهور یه نیم نگاهی هم به تولید، دانشبنیان، اشتغالآفرین بکنیم.
طفلکی تولید که گرفتار ماست...
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
وزیر نفت کدام کشوری شما؟
آیا نمیدانی این جمله شما قیمت انرژی را تا چه حدی کاهش میدهد؟
"از دیروز و پس از این نظر مشعشع، قیمت نفت به شدت کاهش پیدا کرد"
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
یکی جلوی این شهردار بی فکر شیکاگو رو بگیره
داره بخاطر افزایش مداوم تورم
و افزایش هزینه گاز در آمریکا
کارت بنزین به مردم میده..
میگه از مردم زیر بار فشار این تورم
باید حمایت کرد..
بعد #بچه_های_شیکاگو در ایران گرون کردن بنزین و حذف سیاست حمایتی رو تئوریزه میکنن..
نکنید عزیزان!!
منبع:
https://choice.npr.org/index.html?origin=https://www.npr.org/2022/04/01/1090177910/chicago-gas-prices-free-gift-card-transit-train-lori-lightfoot
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
💢توصیه ای که مقام معظم رهبری، ۵ سال پیش به پوتین کرد؛ دلار را از معاملات کنار بگذارید!
🔹روبل روسیه که با آغاز جنگ با اوکراین و تحریمهای غرب تا ۱۵۰.۱۱۹ در برابر هر دلار سقوط کرده بود پس از تصمیم روسیه برای فروش گاز به مشتریان اروپایی با روبل به محدوده قبل از آغاز جنگ برگشت
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
اثرگذاری سیگنالهای مقامات نفتی ایران بر جلوگیری از افزایش قیمت نفت در روزهای پس از آغاز جنگ اوکراین
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
روغن مایع لیتری ۵ یورو. امروز یارانه پنهان مون چقدره؟
چقدر برای مردم فاکتور می کنند؟
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تلاوت مورد اشاره مقام معظم رهبری از استاد شعشاعی (سوره فاطر: یا ایها الناس انتم الفقراء الی الله و الله هو الغنی الحمید)
💠 @h_abasifar
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تلاوت مورد اشاره مقام معظم رهبری از استاد مصطفی اسماعیل. سوره قصص (فجاءته احدئهما تمشی علی استحیاء...)
💠 @h_abasifar
دو میلیون تقاضای خودرو سالیانه در کشور وجود دارد که اعداد درخواستی برای آزادسازی واردات هیچ نسبتی با آن ندارد و بناست طبقه متمول را راضی کند.
این ۲۰ هزار یا ۷۰ هزار خودرو را بناست کدام رانت وارد کند و به مردم قالب کند؟
در عجبم از آدرسهای غلط!
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خاطره دانشجعفری از کنترل تورم توسط ترکیه که با کاهش دستمزد کارمندان حاصل شده است، مستمسک شده بود برای نئولیبرالهای ایرانی که دستمزد کارکنان دولتی و کارگران را افزایش دهند.
اما
تورم سالانه در ترکیه از ۶۱ درصد عبور کرد
🔹تورم سالانه در ترکیه از مارس ۲۰۲۱ تا مارس ۲۰۲۲ با عبور از ۶۱ درصد، بالاترین نرخ را در ۲۰ سال اخیر این کشور رقم زد.
این هم استدلالهای آقایان
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
رحلت عالم ربانی شیخ مازن کربلایی برای حوزه علمیه و آینده جریان تشیع ثلمهای سنگین بود.
طلبه ای گمنام که در طول سالها اقامت در قم مثل او را به ندرت دیده بودم.
طلبهای از حوزه علمیه نجف که به واقع ذوب در خمینی و ذوب در مکتب شهید صدر بود. تقریبا تمامی آثار شهیدصدر را از حفظ بود و تحلیلهایش حول آرای شهید همتا نداشت.
تسلط او بر گفتمان انقلاب اسلامی و گفتمان اقتصاد اسلامی رشک برانگیز بود.
در جلسه ای که با او داشتم به واقع هر لحظه خود را کوچکتر و کوچکتر از آنچه تصور میکردم یافتم.
گقتند سرطان خون دارد و دو سال قبل برای درمان به ایران آمده بود. اما دریافتم که چند روز قبل به دیدار حق شتافته است...
والله العالم... ما این سالها از بیوتروریسم کم عالم از دست ندادهایم...
او گمنام بود و گمنام رفت.
امید به اینکه گمنام نماند...
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
درخواست مهاجرت بیش از ۴ هزار پزشک در سال ۱۴۰۰
سخنگوی سازمان نظام پزشکی:
🔹در سال ١۴٠٠ نزدیک به ۴ هزار پزشک درخواست گوداستندینگ برای مهاجرت به سایر کشورها کرده اند.
🔹بیشترین درخواست گوداستندینگ مربوط به شهریور ١۴٠٠ و بیشترین درخواست گواهی برای مهاجرت از سوی پزشکان عمومی بوده است.
پی نوشت:
به نظرم صادرات خیلی خوبی هست. مثل کوبا که از صادرات خدمات پزشکی فواید بسیاری کسب میکند.
این برای نظام پزشکی یک فرصت است. از یک سو با همکاری وزارت بهداشت ظرفیت آموزش پزشکی را بالا ببرد و از دیگر سو اجازه صادرات خدمات پزشکی را بدهد و بازار آن را طراحی کند. نظام پزشکی باید از این موقعیت برای بهبود خدمات پزشکی و بالا بردن سطح آموزش پزشکی استفاده کند. وزارت بهداشت باید ظرفیت دانشجویان پزشکی را بالا ببرد. چرا که تقاضای بینالمللی برای خدمات پزشکی ایرانی بسیار بالاست.
به لحاظ فرهنگی هم بسیار مناسب است. دنیا به شدت محتاج آشنایی با فرهنگ ایرانی است و پزشکان ما قابلیتهای مناسبی برای انتقال این فرهنگ به دنیا و رها ساختن دنیا از فرهنگ شیطانی دارند.
اگر در طراحی بازارصادرات خدمات پزشکی مشکل دارند بفرمایند تا اقتصاددانها به آنها کمک کنند.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
بیماری Q و IQ هلندی!
در سال 2005، تب کیو در دو مزرعه بز شیری تشخیص داده شد و 2 سال بعد در جمعیت انسانی در جنوب #هلند ظاهر شد. تب کیو یک بیماری عفونی شبیه آنفلوآنزاست که از یک تب ساده گرفته تا هپاتیت و بیماری قلبی و ... را در دل خود جا داده است. شکل مزمن تب کیو تقریباً مشابه اندوکاردیت (یعنی التهاب پوشش داخلی قلب) است که می تواند ماه ها پس از عفونت رخ دهد. معمولاً در صورت عدم درمان کشنده است. سردرد شدید ، درد عضلانی ، درد مفاصل از جمله عوارض این بیماری است که البته در ۵٠ درصد موارد هم ابتدا به ساکن علامتی ندارد که بیمار تشخیص دهد به بیماری مبتلا شده است.
این عفونت هم مثل بسیاری از عفونتهای دیگر یک ویژگی مهم دارد: در سلول زنده رشد میکنند. در حقیقت میکروب یا انگل از بدن خود بیمار تغذیه میکند!
این نوع عفونتها در سطح جامعه هم میتوانند شبیه سازی شوند. یعنی اگر جامعه را بدن بیمار در نظر بگیریم افراد یا نهادهایی در جامعه میتوانند رشد کنند که باعث بیماری آن جامعه باشند اما همزمان از همان جامعه ارتزاق میکنند!
نمونه بارز این عفونتها در یک جامعه برخی از سلبریتیها هستند. مثل کسانی که در صدا و سیما و سینمای یک جامعه مشهور می شوند و به ثروت و شهرت می رسند اما پس از مدتی و در یک موقعیت حساس به یک بخشی از آن جامعه لگد میزنند.
نمونه دیگر برخی بانکها هستند که مستقیما از سرمایه مردم ارتزاق میکنند با بنگاه داری و تزریق پول در بازارهای خاص جهت سفتهبازی با ایجاد تورم از جیب همه مردم باز هم برمیدارند! در حقیقت با پول شما سرمایه شما را بالا می کشند!
ادامه: https://eitaa.com/h_abasifar/971
ادامه از : https://eitaa.com/h_abasifar/970
اما مهم تر از این عفونتها عفونت برخی صاحبان کرسی در دانشگاه ها هستند. آنها که در بستر آموزش رایگان دولتی رشد کرده اند و در دانشگاه دولتی و با ارتزاق از سرمایه ملی منافع مردم را ذبح میکنند. کسانی که در ایران پول نفت به حسابشان واریز می شود فقط به خاطر اینکه نسبت به بقیه مردم هوش ریاضی بیشتری دارند. اما آیا فقط هوش ریاضی است که فرد را شایسته بهره مندی از بیت المال میگرداند؟ خطای بزرگی که سالهاست دامن گیر کشور ما شده است، بدون در نظر گرفتن این مطلب که اساسا انسانها با تفاوتهایشان میتوانند جامعه تشکیل دهند. میتوان تصور کرد که انسان های یک شکل، چگونه در همان سال اول منقرض خواهند شد!
هوش های ٩ گانه گاردنر یکی از مشهورترین نظریات در این زمینه است. برخی تعداد این هوشها را تا ١٣ مورد هم گفته اند. (تصویر)
در ایران سالهاست که مهندسان و صاحبان هوش ریاضی در دانشکده اقتصاد دانشگاه شریف بدون اینکه فهم و درکی از فرهنگ، دین، نظام اجتماعی، رسانه، نظام سیاسی داخلی و خارجی و اقتصاد سیاسی داشته باشند صرفا با اتکا به هوش ریاضی سعی میکنند آن چه فقط تکرار حرف های اقتصاددانان لیبرال مغرب زمین است برای ما نسخه بپیچند. نسخه هایی از جنس آبان ٩٨ که طعم تلخ آن همواره در کام مردم ایران خواهد ماند.
یکی از حرفهای تکراری و عفونی این جماعت از اقتصادخواندهها بیماری هلندی است. بیماری هلندی را اینگونه تعریف میکنند که اگر یک کشور با درآمد سرشار حاصل از مثلا نفت رو برو شود به جای اینکه برود سراغ تولید و صنعتی شدن می رود سراغ واردات برای مهار تورم و در نتیجه نرخ ارز را افزایش نمی دهد و صادرات و تولید صرفه نخواهد داشت و خلاصه سرمایه گذاران پولهایشان را می برند در بازارهای مسکن و زمین و امثالهم که قابل واردات نیست و این باعث میشود که تورم به این بازارها منتقل شود و اینها!
خلاصه آنکه اساسا نفت و گاز و اینها چیزهای بدی هستند و بو میدهند و بهتر است مفت بفروشیم تا درآمدمان خدای نکرده زیاد نشود. چرا که اساسا دولتمردان افرادی جاهل هستند که به جای آنکه در شرایط تورمی پولها را به سرمایه دارها بدهند تا بتوانند خوب سرمایه گذاری (بخوانید سفته بازی) کنند، می روند و قدری مایحتاج مورد نیاز مردم را وارد میکنند تا قدری نفس بکشند. البته که باید دولت با درآمد حاصل از فروش نفتِ گران به زیرساختها و تولید کمک کند ولی اینکه پیش فرض این نوکران نظام سرمایهداری این است که حتما دولت تصمیم اشتباه میگیرد و بهترین کار این است که پولها در قالب تسهیلات بانکی به بخش خصوصی تزریق شود تا آنها کیک اقتصاد را چاق کنند، چله کنند تا بعد بیایند و مردم از آن کیک تناول کنند! هم افسانهای است که فقط در جهت منافع عدهای معدود در جامعه سروده میشود. همان عدهای که این دسته از اقتصاددانها را تامین مالی هم میکنند. بورس هم میکنند. برایشان دانشگاه هم میزنند و در نهایت حلقهی در هم تنیدهی بانکداران و اقتصاددانان لیبرال و سرمایهداران بخش خصوصی به وجود میآید.
اشتباه نکنید. ما نمیگوییم با ارز حاصل از فروش نفت خودرو و کالاهای لوکس و دسته بیل و اینها وارد کنیم! اینکه آن پولها به مثابه انفال هستند و باید به همه مردم تعلق بگیرند و نباید در دست اغنیا بچرخد بحثش مفصل است و در این مقال نمی گنجد!
اما اینکه مثل عفونت از همان پول به کسانی داده می شود که میگویند این پول نباید به مردم داده شود و باید یارانه زدایی کنیم و دستمزدها و حقوقها افزایش پیدا نکند و همه چیز گران شود و نرخ ارز بالا برود و ... خیلی دردآور است. حتی بیشتر از سردردهای شدید و دردهای عضلانی و درد مفاصل بیماری Q هلندی!
و دردآورتر اینکه مثل افرادی که دچار سرطان شده اند سلولهای سالم هم به سلول سرطانی اکسیژن رسانی کنند و در نهایت هم راه حل قصه چیزی نباشد جز #شوکتراپی!
همان ها که علت بیماری هستند در قالب فرشته های نجات وارد شوند و همان کاری را با کشور کنند که پینوشه در شیلی انجام داد به دست #بچههای_شیکاگو!
#حسین_عباسی_فر
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
سند پروژه ایران 2040 دانشگاه استنفورد
1) تولیدات کشاورزی باید به میزان قابل توجهی کاهش یابد!!! حتی درصورت عدم کاهش، این احتمال وجود دارد که کمبود آب و زوال خاک منجر به کاهش ناخواسته و کنترل نشده در تولید بخش کشاورزی در دراز مدت شود. برای جبران کاهش میزان غذای خانگی، ایران باید سالانه 300دلار برای هر نفر هزینه واردات کند. (سالانه 24 میلیارد دلار)
2) سیاستگذاران باید از شعار تجلیل از خودکفایی غذایی دست بردارند!!! که با توجه به محدودیت منابع طبیعی و دسترسی ایران به فناوری، تنها بار سنگینی بر دوش محیط زیست و نسلهای آینده است. درعوض، تمرکز باید بر تضمین امنیت غذایی کشور باشد بدون نگرانی در مورد اینکه غذا در کجا تولید میشود. علاوه بر این، سیاستهای جمعیت که به دنبال افزایش نرخ باروری کل هستند باید کنار گذاشته شوند!!
اما ماجرا کجا جذاب میشود؟
آنجا که بدانید این سند در مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری روحانی ترجمه و ابلاغ شده است!
و این جملات مقام معظم رهبری:
من امروز بر آن سه نکتهای که به ایشان عرض کردم، مسأله کشاورزی را اضافه میکنم؛ همان چیزی که آقای حجّتی در اینجا قولش را به من دادند و من توقّع داشتم که ایشان در مجلس هم آن را بگویند - که متأسفانه نگفتند - و آن این است که ما در مواد اصلی غذایی کشور، یعنی گندم و برنج و احتمالاً روغن، خودکفا شویم. ایشان به من قرص و محکم گفتند که میتوانیم خودکفا شویم؛ (اما هرچه گوش تیز کردم ببینم ایشان در مجلس کلمه «خودکفایی» را میآورند، دیدم نه) ایشان گفتند ما میتوانیم اینها را پیش ببریم! پیش بردن کجا؟ خودکفایی کجا؟
80/6/5
💠 @h_abasifar
بسم حق
🔸مباحث اجتماعی، پایه و زیربنای بسیاری از نظامهای تمدنی است. بدون فهم نظام های اجتماعی نمیشود اقتصاد فهمید، تعلیم و تربیت در بستر جامعه عمل میکند، سیاست، فرهنگ و بسیاری از نظامهای دیگر مربوط به حیات انسانی روی دوش نظام اجتماعی عمل میکنند.
🔸به همین دلیل است که شهید صدر درصدد بوده بعد از فلسفتنا به نگارش مجتمعنا بپردازد و در دیباچه اقتصادنا چنین می نویسد:
«وکنا نقدّر أن یکون مجتمعنا هو الدراسة الثانیة فی بحوثنا نتناول فیها أفکار الإسلام عن الإنسان وحیاته الاجتماعیة ولکن شاءت رغبة القراء أن نؤجل مجتمعنا ونبدأ بإصدار اقتصادنا عجلة منهم فی الاطلاع علی دراسة مفصلة للاقتصاد الإسلامی ...»
🔸مطلع شدم که در ایام ماه مبارک رمضان همه روزه از ساعت 14:30 الی 15 مباحث ناب، پخته و عمیقی در مورد نظام اجتماعی و با محوریت قرآن کریم توسط یکی از طلاب فاضل حوزه علمیه مشکوة ارائه میشود.
🔸دوستان عزیزی که علاقه مند هستند میتوانند در این جلسه شرکت کنند و از مباحث مطرح شده بهره مند شوند.
💠 *خورشید جاری* 💠
.:: * تدبر در قرآن کریم* ::.
به مناسبت ماه مبارک رمضان، تدبر در قرآن کریم با موضوع *جامعه سازی اسلامی* در بستر فضای مجازی برگزار میشود.
🚦 *محور موضوعات:*
🔹جامعه مطلوب اسلامی، چه ویژگی هایی دارد؟
🔹نقش مردم در ساخت جامعه اسلامی چیست؟
🔹روند رشد جامعه اسلامی طبق منطق هدایت الهی چیست؟
🔹نقشه راه قرآن جهت نیل به جامعه مطلوب چیست؟
🔹محورهای تاثیرگذار در ساخت جامعه مطلوب چه چیزهایی هستند؟
🔹ساختار جامعه مطلوب اسلامی چیست؟
🗓 از روز اول ماه مبارک رمضان به صورت روزانه
⏰ ساعت ۱۴ به مدت نیم ساعت
🎙ارایه دهنده: امیرحسین صفاریان
🔻جلسات به صورت *رایگان* خواهد بود.
✅ به همراه اعطای گواهی پایان دوره
🔸 جهت ثبت نام و شرکت در جلسات به آیدی زیر پیام دهید:
@mirzahosein
_____________________
🔰 *لینک کانال در پیامرسان بله* :
https://ble.ir/khorshid_jari
وقتی از دیاثت اقتصادی میگیم دقیقا از چی میگیم
این دنیای اقتصاد بیشترین یارانه کاغذ رو در جمهوری اسلامی میگیره و علیه خودکفایی و استقلال اقتصادی ایران مطلب منتشر میکنه.
در سند پروژه استنفورد 2040 آمده:
مسئولین ایران نباید از لفظ خودکفایی حتی در بخش کشاورزی استفاده کنند
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
#شهید_اصلانی_حرم_امام_رضا
▪️▪️ قِصّه پرغُصّه
🔸 مدتی توفیق خدمتگزاری طلابی را داشتم که در محروم ترین نقاط کشور و با سخت ترین شرایط برای زندگی،آن هم همراه باخانواده،مشغول امر مقدس تبلیغ بودند!
🔹 هنگام ورود به منزلشان از خجالت آب میشدم که آنها چگونه زندگی میکنند و برخی چه میگویند!!
🔹 تازه باید پاسخگوی جرم های انجام نداده در موضوعِ دردهای اقتصادی مردم هم باشند 😓
🔸 اما سختی هایی که این طلاب میکشیدند در مقابل رضایت حضرت ولی امر علیه السلام ،از عسل هم برایشان شیرین تر بود و همیشه از زبانشان افتخارکردن به سربازی حضرت شنیده میشد.
😓 منزل طلبه ای رفتم که دوشِ حمامشان در آشپزخانه بود و طلبه دیگری که ماهی یک بار همسرش را ۱۳۰ کیلومتر با موتور میبرد تا استحمام کند! یا لیست دهها طلبه ای که در زمستان و سردی طاقت فرسا، منزلشان بخاری نداشت😓
و مواردی که اصلا قابل گفتن نیستند!
🔸 تعدادشان هم کم نبود(هم اکنون بیش ۱۰ هزار طلبه در محرومترین روستاها و مناطق کشور،در بین مردم زندگی می کنند)
⭕️ امروز شهادت یکی از آن طلاب(که اتفاقا از نزدیک می شناختمش ) در حرم مطهر امام رضا علیه السلام،آن هم با زبان روزه،دلم را غصه دار کردو به حالش غبطه خورم و این جمله گفتم: برادر اصلانی،ای کسی که سالها بود خالصانه و مجاهدانه به مردم خدمت میکردی،شهادت،حق تو بود!
♻️اللهم الرزقنا..
محمدمسلم وافی
نماینده مجمع طلاب حوزه علمیه قم
https://eitaa.com/vafimoslem
گوشه ای از متن سخنرانی که برای ارائه در محضر یکی از بزرگان آماده کردهام:
ایران در طول تاریخ فرمانروای تجارت زمینی بوده است و تلاش غربیها از ابتدای دوران مدرن بر آن بوده است که با ناامن سازی مسیر زمینی، اقبال تاجران را به تجارت دریایی با فرماندهی انگلیسیها تقویت کند و مسیر زمینی را محدود سازند. وقوع جنگهای منطقهای، تفرقه میان مسلمانان در منطقه و دوبههمزنیهای مکرر غربیها در جنوب غربی آسیا را میتوان از یک منظر به این مسئله مرتبط دانست.
حال که به برکت تلاشهای شهیدسلیمانی و شهدای مدافع حرم، ایران اسلامی توانسته است پس از چندقرن، امنیت را به مسیر جاده ابریشم بازگرداند، احیای این جاده بهنحویکه اولاً مسلمانان آسیای میانه را از بنبست خارج کند و ثانیاً چین را به اروپا متصل کند از لوازم فوری تبدیل ایران به یک ابرقدرت اقتصادی است. اقبال چین به این ماجرا در کنار آمادگی سایر کشورهای مسیر این جاده در شرایط فعلی زمینه را برای این حرکت تحولآفرین فراهم کرده است. امید است با تصمیم بزرگ دولت بر این تحول تاریخی، ایران دوباره بتواند موقعیت تمدنی اقتصادی خود را بازیابی کند.
شاید از همین چند جمله روشن شود که چرا اختلاف و جنگ میان ایران و افغانستان و عراق و پاکستان در سدههای اخیر برای دشمنان ما بسیار پر اهمیت است.
ماجراهایی چون ماجرای امروز حرم امام رضا و شهادت طلاب، هرگز اتفاقی نیستند...
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
🔻مرکز آموزش های آزاد دانشگاه قم برگزار می کند
🔹 همایش ایدههای برتر کارآفرینی
🔻ویژه دانشجویان دانشگاههای استان قم
🔻به سه ایده برتر کارت هدیه هفت، پنج و سه میلیون تومانی تعلق خواهد گرفت
🔻آدرس ایمیل جهت دریافت ایده ها
Startup@qom.ac.ir
🔻 تلفن دبیرخانه همایش
٠٢۵۳۲۱۰۳۴۱۰
⏰ آخرین مهلت ارسال آثار: ۳۰ فروردین ۱۴۰۱
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
آقای رئیسی از وزارت نفت سوال کنید مدیرانش بر چه مبنایی از استخراج پنج میلیون و هشتصد هزار بشکه در روز سخن میگویند؟ گاهی لازم است برای برخی از ادعاها کمیته حقیقتیاب ایجاد شود.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
آقای رئیسی از وزارت نفت سوال کنید بر چه مبنایی میگویید که ما تا یک قرن دیگر نفت داریم؟ گوینده این سخن که معاون وزیر نفت کشور است از گفتن این حرف که با عموم یافتههای تخصصی حوزه نفت و انرژی تزاحم دارد به دنبال چیست؟
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اتاق بازرگانی گزارشی نوشته و به غلط ادعا کرده که ارتباط اقتصادی با همسایگان فایده ای ندارد!/ اگر فقط ۱۰ درصد بازار همسایگان را بگیریم، صادرات غیرنفتی ما ۳ برابر میشود
حسین حاجیلو کارشناس دیپلماسی اقتصادی:
🔹گزارش مرکز پژوهشهای اتاق بازرگانی با هدف تخریب تعاملات ایران با کشورهای همسایه تنظیم شده است.
🔹میگویند حجم تجارت منطقه تنها ۶ درصد از کل دنیاست اما نمیگویند تحقق تنها ده درصد از این بازار ۱۲۰۰ میلیارد دلاری میتواند صادرات غیر نفتی ما را سه برابر کند.
🔹 استراتژی اردوغان تجارت با کشورهای منطقه است و ۷۰ درصد از صادرات ترکیه به محیط همسایگی انجام میشود.
🔹 عمده کشورهایی که کارنامه موفق تجارت خارجی دارند به کشورهای همسایه خودشان صادرات انجام میدهند
🔹 صادرات به محیط همسایگی است که برای یک کشور صرفه اقتصادی دارد.
🔴به پویش #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
اقتصاد دانش بنیان.mp3
29.87M
سخنرانی حجه الاسلام طبسی
(رئیس شرکت اقتصاد دانش بنیان ثمره طیبه و فروشگاه های محصولات دانش بنیان و سالمِ فالوذج) در برنامه طریق المهدی.
با موضوع تولید و اقتصاد دانش بنیان
قرار ما سه شنبه های ماه مبارک
عمود ۸۲ بلوار پیامبراعظم قم
🕖 ساعت ۱۸:۴۵ همراه با برنامه های معارفی
سخنرانی ( با موضوعِ تولیدِ دانش بنیان، نماز جماعت و افطاری ساده)
نکته؛ این صوت مهم را از پخش مستقیم ایتا خروجی گرفتیم به همین خاطر کیفیت مناسبی ندارد، لذا طلب حلالیت داریم.
#تولید_دانش_بنیان
#طریق_المهدی
#افطاری_ساده
_______________________________
گروه فرهنگی جهادی علی یاوران
@ali_yavaran