eitaa logo
همسفر
1.8هزار دنبال‌کننده
1.9هزار عکس
788 ویدیو
212 فایل
همسرداری یک هنره و نیاز به ذوق و مهارت ظریفی داره،که"همسفر" اونا رو بهت یادمیده تا بتونی یه همسرنمونه باشی💞 جهت هماهنگی کارگاه ازدواج و همسرداری @aliakbari20
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برای شناخت فرد برای ازدواج، از چند گروهه: همسایه ها اقوام دوستان همکاران هم کلاسی ها نه اینکه فقط همسایه ها بگن چیز بدی ندیدن!! شاید بد، به نظر اونا بالا رفتن از خونه مردم باشه🤷‍♂
سلام رفقا صبح همگی بخیر ختم 12هزارتایی صلوات هدیه به مادر امام زمان(عج) حضرت نرجس خاتون داریم، به نیت حاجات روایی همه شیعیان عاشقشون💖 دوستان بسم الله... سهم هر کدوم دو سه دور تسبیح😊
پس تو زمانی می تونی از کسی انتظار عزت نفس و خودشکوفایی داشته باشی... که نیازهای اولیه اش تامین شده باشه و احساس امنیت کنه و حتی تامین شده باشه نیازهای عاطفیش به عبارت دیگر زمانی که نیازهای فیزیولوژیک و جسمانی به طور نسبی ارضا شدند یک دسته از نیازهای تازه پدیدار می گردند که می توان آنها را به عنوان نیازهای ایمنی طبقه بندی نمود(امنیت، ثبات، وابستگی، اتکاء، حمایت، رهایی از ترس و اضطراب و آشفتگی، نیاز به سازمان، نظم، قانون، محدودیت، و اطمینان به نیروی پشتیبان یا داشتن حامی مقتدر).
برای روشن نمودن مفهوم ناایمنی، "مزلو" چهارده نشانه فرعی یا عناصر اجزایی این احساس را برشمرد که عبارت بودند از: 1- احساس طرد شدن، مورد عشق و علاقه دیگران نبودن با سردی و بدون عاطفه با او رفتار کردن و داشتن احساسات نفرت آمیز و خصمانه نسبت به دیگران، 2- احساس تنهایی، انزوا و دوری از دیگران، 3- احساس این که همیشه در معرض خطر قرار دارد، احساس مداوم از تهدید، خطر و اضطراب، 4- ادراک دنیا به عنوان مکانی تاریک، خصمانه و خطرناک، دنیایی که قانون جنگل در آن حکم فرما است، 5- دیدن دیگران به عنوان افراد بد، شیطانی، تهدید کننده، خودخواه و خطرناک، 6- احساس عدم اعتماد، حسادت و بخل خصمانه زیاد نسبت به دیگران، 7- عموماً بدبینی، تمایل به این که همه چیز به طرف بدی است، 8- گرایش به ناخشنودی و نارضایتی شدید از خود محیط، 9- احساس تنش، تنیدگی، فشار، کشمکش درونی توأم با عوارض و حالاتی مانند عصبی، پرخاشگری و خستگی 10- علاقه اجتماعی، مهربانی، علاقه در دیگران و همدلی، 11- احساس گناه و شرمندگی شدید، سرزنش زیاد، دلسردی، یأس و ناامیدی و تمایل به خودکشی، 12- اختلال در سیستم احساس ارزش و پذیرش خود، مانند نیاز شدید به قدرت و مقام اجتماعی، افتخارات، جاه طلبی، پیشرفت اجتماعی، پرخاشگری، ثروت، کلّّّیت، رقابت و بالعکس احساسات خودآزاری، حقارت و اتکای شدید و وابستگی زیاد به دیگران، احساس ضعف و بیچارگی، و درماندگی و تسلیم شدن در برابر ناملایمات، 13- گرایش به عبیب جویی زیاد و بیش از حد و خرده بینی وسواسی نسبت به خود و به ویژه عیوب و ضعف هایش، 14- داشتن امیال دایمی و شدید برای یافتن امنیت به صورت هدف های مکرر و متغییر و کاذب و ناقص و گاه هدف هایی که با هذیان و توهم همراهند.
تعریف شخصیت شخصیت یعنی مجموعه‌ی دریافت‌ها، هیجان‌ها، ذهنیت‌ها، انگیزه‌ها و اقدام‌های یک فرد در تعامل با شرایط محیطی مختلف.
دو نفری که در یک ارتباط هستند، گویی همواره روی یک الاکلنگ قرار گرفته‌اند تو هر ارتباطی، یه پایه الاکلنگ هست که رابطه رو متعادل نگه داشته....که اگه کمی جابجا و کم و زیاد بشه تعادل بهم میریزه و ارتباط هم نابودمیشه... چرا تو ازدواج می گن ملاک انتخابت پول و مادیات نباشه؟ چون هیچ ثباتی نداره...کم و زیاد می شه... خوشبحال اونایی که پایه ارتباط شون: ایمان محکم و تقواست... خلاصه ارتباطات انسانی دقیقا تا این حد حساس و شکننده است و ما باید مدام مواظب ارتباطات خود با دیگران، به ویژه آنهایی که برایمان هستند، باشیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خسرو شكيبایی :🌱 زخم‌ها رو نبايد به هر غريبه‌ای نشون داد، جاش رو ياد می‌گيرن . 🥷
♥️🍃 هشت نشونه واقعی :) ۱. چیزی از یک دیگر پنهان نمی‌کنید. ۲. برای یکدیگر خودتان هستید و نقش بازی نمی‌کنید. ۳. بهم دیگه احترام میزارید. ۴. به سلامتی و آرامش همدیگه اهمیت میدین. ۵. برای رشد رابطه از خودگذشتگی میکنید. ۶. به وعده هاتون پایبند میمونید. ۷. حاضريد تا مشکلاتش رو به دوش بکشید. ۸. تمام خوبی و بدی هایی که داره رو میپذیرید. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✍ازم‌ پرسید چجوری می تونم یه مرد امن برای یه خانم باشم؟! 💭گفتم به عنوان یه روانشناس که زوج های زیادی دیده یه خانم وقتی حس امن بودن از یه مرد میگیره که... _ جای بهونه آوردن، توجه و محبت ببینه وقت براش گذاشته بشه _ حتی به شوخی هم نگو کسی ازش خوشگل تر و بهتره تو نمیدونی چقدر باعث میشه این حرف، عزت نفس اون زن از بین بره _ توی روزهای سختش که حال جسمیش خوب نیست، بجای دوری، درکش کن و تا می تونی بهش محبت کن _ اگه روی ارتباط با یه نفر حساس شده به حسی که داره احترام بذار و ارتباط رو کاهش بده _ سعی کن اگه به درخواستت گفت نه بهش اصرار نکنی و سخت نگیری اون حق انتخاب داره _ خشم و عصبانیت دلیلی بر بی احترامی نمیشه، همیشه با لحن خوب باهاش حرف بزن _ جای گیر دادن های بیهوده اضطرابش رو کم کن و با رفتارت بهش بگو که میتونه بهت تکیه کنه _ و در آخر یادت باشه اغلب خانم های ما توی خونه بجای درک، کنترل شدن و بجای حمایت، محدود،،، پس تو آرامشش باش
والله یحب الصابرین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
از رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم نقل شده که می‌فرماید: علی جان! سه چیز است که باعث شادی مؤمن می‌شود: ملاقات برادران دینی؛ افطار بعد از روزه‌داری؛ 🌙سحرخیزی و .
🕋 اذان صبح قم: ۳:۰۹
💠 ثواب آشتی دادن 🔹رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم: آیا شما را به چیزى با فضیلت تر از نماز و روزه و صدقه (زکات) آگاه نکنم؟ آن چیز اصلاح میان مردم است، زیرا تیره شدن رابطه میان مردم ریشه کن کننده دین است. 📚نهج الفصاحه/ح458 ✍🏼 آشتی دادن بین مردم بویژه زن و شوهر، پدر و پسر و سایر اعضای خانواده و برطرف کردن کینه و کدورت، از محبوبترین اعمال است.
چیست؟ پارانوئید از نظر روانشناسی یک اختلال روانی است که موجب ایجاد حس بی‌اعتمادی و سوءظن بی‌دلیل به دیگران می‌شود. این افراد به‌طور دائم به دیگران مشکوک هستند و بر این باور هستند که دیگران سعی در تحقیر، آسیب رساندن یا تهدید آن‌ها دارند. افراد مبتلا به اختلال شخصیت پارانوئید اغلب فکر نمی‌کنند که رفتار و طرز فکرشان مشکل‌ساز باشد. فرد مبتلا به اختلال شخصیت پارانوئید ممکن است رفتاری خصمانه یا سرسختانه داشته باشد. این افراد ممکن است دائما طعنه‌آمیز رفتار کنند و اغلب اوقات موجب ناراحتی دیگران شوند. از ظرف دیگر گاهی اوقات این افراد در کنار پارانوئید علائم افسردگی و اضطراب را نیز تجربه می‌کنند. اسکیزوفرنی و اختلال شخصیت مرزی (BPD) دو بیماری با علائم مشابه PPD هستند.
علائم اختلال (شکاک)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سعی نکن از کس دیگه ای بهتر باشی، سعی کن بهتر از دیروز خودت باشی...
نمی‌دانم چرا آدمها با یکدیگر حرف نمی‌زنند؟ چرا هنگام ناراحتی سکوت یا قهر می‌کنند؟! 👈 باور کنید تمام سوتفاهم‌ها، از همین حرف نزدن‌ها شروع می‌شود...! 👈 به یکدیگر اجازه‌ی حرف زدن بدهیم. بگذاریم مشکلمان را کلمه‌ها حل کنند...! 👈 باور کنید هیچ چیز به اندازه‌ی حرف زدن روی قلب و احساس و فکر ما تاثیر ندارد...! 👈 کلمه‌ها قدرتی دارند که می‌توانند کوه‌های درون فکر ما را جا به جا کنند و دیوارهای بین ما را از بین ببرند...! ✅ به یکدیگر اجازه حرف زدن بدهید؛ در این روزگار، افسردگی و سکوت فقط ما را از یکدیگر دور می‌کند!
❌هرگز شوهرتان را با مردان دیگر فامیلتان نکنید!! و مثلاً نگویید که شوهر خواهرم در خانه به همسرش کمک می‌کند و یا برای زنش خیلی هدیه می‌خرد و خیلی بهتر از تو همسرداری می‌کند. ❌با انتقاد کردن و مقایسه ي او با دیگران از میزان صمیمیت و نفوذ خود بر همسرتان می‌کاهید. 👌به یاد داشته باشید که هیچ کس از انتقاد خوشش نمی‌آید حتی شما خانوم عزیز! اگه شوهرت سر سفره، از دستپخت خواهر و مادرش تعریف کنه ، چه حالی میشی؟
17.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ماجرای جالب دخترهای حاج آقای قرائتی...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
جاماندگان کجا نشستن؟❤️💚
همسفر
#عرفه جاماندگان #شب_قدر کجا نشستن؟❤️💚
یه برنامه ریزی کن هم برا اعمال امشب هم برای فردا ان شاءالله سال دیگه همه مون عرفات...