#کنجکاوی_جنسی
#بیداری_جنسی
با سلام و خسته نباشید، بنده خانمی ۳۳ ساله ام سه پسر دارم ۱۱و ۸ و ۴ ساله.مشکلی که دارم اینه که پسر دومم که هر وقت میاد پیش من یا باباش بشینه بعضی اوقات دست میزنه به جاهایی از بدن من یا باباش که نباید دست بزنه(وگاهی ازم میپرسه که مامان ،با عرض معذرت،حریم خصوصی تو هم مثل مال ماست و من غیر مستقیم براش توضیح میدم که خانم ها و آقایون خیلی چیزاشون باهم متفاوته مثل تن صدا و... ولی بازم همون رفتارها را گاهی انجام میده)،در صورتی که من طبق فرمایشات شما خیلی سعی میکنم لباسهای مناسب و تقریبا پوشیده جلوی بچه هام بپوشم و با شوهرم هم جلوی بچه ها رفتاری که خدای نکرده باعث بیداری جنسیشون بشه انجام ندادیم،خواهش میکنم راهنماییم کنید که وقتی این رفتار را نشون میده من چه برخوردی باهاش داشته باشم.این پسرم نسبت به داداشهاش شخصیتی آرومتر و یه کمی خجالتی هم داره.
لطفا راهنماییم کنید.باتشکر
🌺 پاسخ #مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #حاجی
🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
🌸 سلام خدمت شما خواهر بزرگوار
لطفا از هرگونه ایجاد حساسیت و استرس پرهیز بفرمایید بچه ها انرژی و حالات والدین خود را بخوبی دریافت میکنند
کاملا آرامش خودتون رو حفظ بفرمایید انگار که درباره یک موضوع بی اهمیت و دم دستی اشاره کرده
پاسخ سوالات رو خیلی سطحی و ابتدایی بدین پاسخی که به ایشان دادین خیلی مناسب و بجا بوده
شاید از سر کنجکاوی این سوالها برایش ایجاد شده و یا دوستانش حرفی در این رابطه زده اند و یا خدایی نکرده تصویری رو دیده و ...
سعی بفرمایید برای مدتی اوقات ایشان را بیش از پیش پر بفرمایید
با ایشان بازی کنید و براشون مشغله ایجاد کنید تا اگر مسئله ای در ذهنشون هست فراموششون بشه و بیش از این درگیر این مسئله نباشن
در ضمن رابطه دوستی ایشان و افرادی که باهاشون د ارتباط هستن رو کنترل بفرمایید و در رابطه با بازی بچه ها و زمان هایی که دور از چشم والدین هستن دقت بیشتری بفرمایید
توصیه میشود کلاس سلامت جنسی رو دنبال بفرمایید
با آرزوی موفقیت و خوشبختی برای شما خواهر عزیز 🌸
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#عقدبستگی
سلام
خانمی هستم۲۱ ساله با ۶سال اختلاف سنی باهمسرم.با وجود یک سال ونیم که از عقد میگذره هنوز اشتیاقی ب بنده ندارن. تایمشون یا با رفقاشون هست یا فامیل و چت یااینستا.
فقط دوروز درهفته باهمیم وجمعه ها نمیمونن. ب شدت مخالف سفر واوقات فراغت دوتایی هست و همیشه همه فامیل با ما همراهن.
نه ذوقی برا مناسبت ها نه تعطیلات رسمی که لااقل کار ندارن باهم بگذرانیم.نه ذوق عکس و..
🌺بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
🌺 سلام علیکم 🌺
🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب
نفس دوران عقد بستگی فاقد ثبات است و تا زن و مرد زیر یک سقف زندگی نکنند خیلی چیزها مشخص نمی شود و ما اصلاً طولانی شدن این دوران را پیشنهاد نمی کنیم.
فعلا موارد ذیل را مورد توجه قرار دهید:
۱.سعی کنید زمانهایی که همسرتان در کنارتان است لذت بخش ترین زمان ها باشد.
۲.هیچگاه همسرتان را سرزنش و سرکوفت نزنید.
۳.همیشه از او و کارهایش تعریف و تمجید کنید.
۴.از کوچکترین پیشنهاد او بیشترین استقبال را داشته باشید.
۵. آرام آرام با رفتار نرم و جذاب و با نشاط خود جای رفقای ایشان را بگیرید.
۶.توصیه می کنم برای روشن شدن تمام زوایای مسئله تان با یک مشاور صحبت کنید.
موفق باشید.
@hamsaranekhoob
#فرزند_پروری
باسلام خانمی هستم ۳۷ساله دارای دوفرزند،پسرم ۱۲ ودخترم ۷ ساله،مشکل من اینه که این دوتا اصلا باهم نمیسازند،پسرم اصلا خواهرشو دوست نداره واز همون بچگی حس حسادت داشت نسبت بهش ،دخترم تا امسال خوب بود به حرف منم گوش میداد اما الان رفتارش خیلی تغییرکرده اونم جواب داداشش را پس میده،حاضرجوابی میکنه،کمتر به حرف من گوش میده،همش جنگ اعصاب دارم با این دوتا چیکار کنم که این کل کل کردنا از سرشون بیفته و به هم کاری نداشته باشند؟
🌺بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
🌺 سلام علیکم 🌺
🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب
چند نکته را دقت بفرمایید ، ان شاء الله خیلی زود مسأله شما خواهر محترم حل می شود:
🌷۱.درهنگام دعواها و جر و بحث هایشان،کاملا بر خود مسلط باشید و به هیچ وجه عصبانی و برآشفته نشوید.
🌷۲.هیچگاه وارد دعواهایشان نشوید و مراقب باشید بازی نخورید و نفر سوم نشوید.
🌷۳.در هنگام مراجعه به شما همیشه نسبت به فرزند بزرگتان احترام ویژه تری بگیرید تا هم دخترتان و هم خود پسرتان به جایگاه بزرگتر بودنش پی ببرد. فقط در این صورت است که خیلی زود جایگاه فرزند ارشد و احترام به او بعنوان یک بزرگتر تثبیت می شود و این جاست که هم پسرتان مراعات خواهرش را خواهد کرد و البته دیگر حسادت هم نخواهد کرد و هم دخترتان از برادر بزرگش حرف شنویی خواهد داشت.
موفق باشید.
@hamsaranekhoob
#جمع_بین_کارهای_منزل_و_بیرون
من دختر٢١سالهای دانشجو و مذهبی هستم. از بچگی مادرم بهمون سخت نگرفتوکار خونه رو زیاد بهمون نمیداد. و من بیشتر تو مسائل اجتماعی کاربلد شدم تا خونهداری. الانم آدم تنبلی نیستم و کارای خونه رو بلدم، ولی نمیتونم بین درس و کارای خونه جمع کنم و نگران زندگی آینده و اینکه نمیتونم مثل خیلی از همسنام یه باری از دوش مادرم بردارم، هستم.
بارها تصمیم گرفتم تغییر بدم ولی حل نمیشه، هم من عادت ندارم هم مامانم هنوز همونطوره، گاهی برای جمع کردن بین این دو همه چیز گره میخوره و سردرگم میشم، بعد باید از یکی شون بزنم که نمیشه.
البته خودمم روحیه برونگرا دارم و زمان زیادی بیرون هستم، اما تو قرنطینه کرونایی که بیرون نمیرفتم کمتر از همیشه کار خونه میکردم! البته وقتایی که مادرم سفره خیلی بهتر میتونم خونه رو بچرخونم ولی زیاد پیش نمیاد. دلم میخواست کاش مامانم شاغل بود و عادت میکردم همه چیزو خودم انجام بدم. دیگه دارم ناامید میشم، بگید چیکار کنم؟
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،
سرکار خانم #رضوانی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و خداقوت خدمت شما🌸
خواهر عزیزم پیشنهاد میکنم یک برنامه ریزی برای خود داشته باشید و مادر گرامیتان را از داشتن برنامه مطلع کنید .
در برنامه ی خود ضمن برنامه ی کاری و شخصی خود، کارهای خانه را بگنجانید ، از آشپزی ، جارو کردن ، گردگیری و ...
و مقید باشید حتما انجام دهید و برای خود پاداش و مجازات قرار دهید .
ضمن اینکه پیشنهاد می شود کم کم با فراگیری مطالبی در رابطه با انتخاب همسر و هنر زن بودن ، خود را برای ازدواج آماده کنید .
با آرزوی سلامتی و موفقیت شما🌹
.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#دخالت_اطرافیان
سلام علیکم
خانمی هستم ۲۲ ساله و همسرم ۲۸ ساله هستند..
فرزند و زندگی آبرومند و نسبتا خوبی داریم.
در شهری دور از خانواده همسر باآرامش زندگی میکردیم،اما 1 سال هست که در یک شهر زندگی میکنیم، مداخلات و توهین هاازسمت اطرافیان زیاد هست. و من و همسرم به روی خودمون نمیاریم.جدیدا گفتن برای پسرشون دنبال زن میگردن😔چون از من خوششون نمیاد.بهشون بی احترامی نکردم و نمیکنم.
مدام از من به همسرم بدگویی میکنن،و از ریز کارهای من ایراد میگیرن.ومن تاثیرش رو روی رفتار همسرم میبینم.راه حل چی هست ؟
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،
سرکار خانم #رضوانی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و خداقوت خدمت شما🌸
خواهر گرامی شما باید ضمن افزایش کیفیت رابطه ی خود با همسرتان ، رفت و آمد با اطرافیان را مدیریت کنید.
یعنی اولین کاری که شما باید انجام بدهید این است که سعی کنید تا حدامکان اقتدار همسرتان را حفظ کنید و هنر زنانگی خود را افزایش دهید .
پیشنهاد می شود در این زمینه صوت های هنر زن بودن ۱ و ۲ از سری مجموعه های صوت های آقای پوراحمد خمینی را حتما گوش دهید . یا کتابی که در این زمینه تالیف شده را بخوانید .
اگر کیفیت رابطه ی شما با همسرتان افزایش یابد ، حرف های اطرافیان در همسرتان که اثر نمی کند هیچ ، بلکه خود ایشان مدافع شما خواهد شد .
ضمن اینکه بعد افرایش کیفیت رابطه ، می توانید در فضای آرام و بدون تنش ، از همسرتان بخواهید که با خانواده اش در این رابطه صحبت کند که من همسرم را دوست دارم .
همچنین سعی کنید حد تعادل را در روابطتان با اطرافیان حفظ کنید .نه بی احترامی کنید و نه اینکه تحقیر شوید .
با مدیریت کردن روابط و حفظ شانیت خود و احترام به دیگران ، اطرافیان هم حد و حدود خود را رعایت میکنند و به خودشان اجازه نمی دهند تا این حد در زندگی تان دخالت کنند .
در صورت امکان برای بررسی بیشتر موقعیت شما ، پیشنهاد می شود با یک مشاور مومن و متعهد بصورت حضوری یا تلفنی ارتباط داشته باشید .
با آرزوی موفقیت و پیروزی شما🌹
🌸🍃 کانال تربیتی همسران خوب 👇
💓 eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#ارتباط_با_دختر_نوجوان
سلام خدمت شما ممنون بابت راهنمایی های خوبتون
بنده دختری دارم ۱۲ ساله خیلی دوست داره لجبازی کنه همیشه میگه لباسام مشکی باشه حاضر جوابی می کنه به همه بزرگ وکوچیک نمیدونه بهش می گم بدش میاد غرور بی جاداره دوست داره مثل پسر ها رفتا کنه تازگی ها بد دهنی می کنه دائم میگه به من مامان حرف بزن میگم درمورد چی میگه فقط حرف بزن بعد درمورد رفتارش حرف میزنم بدش میاد مثل آدمهای افسرده شده
ممنون از پاسخگویی شما
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر عزیز
🍀در رابطه با سوال شما این نکته را توجه کنید که دختر شما در آستانه ورود به نوجوانی است و خیلی از این رفتارها؛ اقتضای رشد و سن ایشان است و می طلبد که شما با این دوران آشنایی خوبی داشته باشید و بتوانید با حوصله و با آرامش رفتار کنید و شرایط سنی اش را درک کنید.
به هر حال در این دوران فضای مجازی و ارتباط با دوستان نیز بسیار اثر گذار است یکی از ویژگی های نوجوان در این سنین اینست که دیده شود و یا خود را شبیه به همسالان خود کند و بسیار به تایید و توجه دیگران دقت می کند.
🍀شما مادر محترم سعی کنید ارتباط رفیقانه با دختر خود برقرار کنید. مدام تذکر دادن و امر و نهی کردن بیشتر زمینه ی لجبازی را فراهم می کند بلکه سعی کنید غیرمستقیم بستر اثرگذاری را فراهم کنید.
✨ ارتباط ایشان را با محیط های سالم مثل مسجد یا کانون های فرهنگی برقرار کنید.
✨همچنین زمینه ارتباط گیری با دوستان خوب را برایش فراهم کنید.
✨اگر ارتباط زیادی با دنیای مجازی دارد سعی کنید مدیریت کنید و برای استفاده از گوشی موبایل قانون مشخصی در منزل داشته باشید.
✨علاقه به نقش جنسیتی یعنی نقش دختر بودن از همون ابتدای کودکی شکل می گیرد و باید زمینه را برای این علاقه مندی به وجود آورد چه بسا در طول این سالها آنگونه که باید این زمینه به وجود نیامده است. یا خودتان از نقش جنسی خود مثلاً زن بودن ابراز نارضایتی داشته اید و یا اینکه همسالان و همبازی ایشان بیشتر پسر ها بوده اند که به مرور این بی علاقه گی را به وجود آورده است. پس این شرایط باید مدیریت شود و کم کم این علاقه مندی را به شکل صحیح به وجود آورد.
خودتان به عنوان مادر نقشِ الگویی بسیار مهم دارید.
پدر محترم نیز برایش بیشتر وقت بگذارد و رابطه دوستانه ای برقرار کند. ایجاد رابطه عاطفی مناسب؛ وقتگذاری و شنیدن صحبت ها میتواند کمک به بهبود کیفیت ارتباط شما کند.
🦋پیشنهاد می کنم مجموعه "تربیت فرزند نوجوان از ۱۰ سال تا ۱۹ سالگی" را از کانال تربیتی همسران خوب تهیه و گوش کنید تا با ویژگی ها و نیازهای دوره نوجوانی بیشتر آشنا شوید و بتوانید ارتباط خوبی با دخترتان برقرار نمایید.
موفق و موید باشید. 🌺
🌸🍃 کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#همسر_رفیق_باز
سلام.من ۴۰ ساله هستم و با مردی ۴۴ ساله به مدت ۲۱ سال هست که زندگی میکنم.از همون اون رفیق باز بودند.گروهها و افراد متفاوت.اوایل خوب بود که تقریباً همه از یک رده سنی و رفت و آمد خانوادگی بود.به تدریج نوع دوستیها فرق کرد.حالا با یه عده از خودش کوچکتر و تنهایی رفاقت میکنه.بعضی وقتها حتی دو شب تا آخر شب پی قلیون با دوستاش هست.دوستاش بعضاً بی نماز و حتی میدونم یکیشون اهل مشروب.تا جایی که حالا سفر شمال مجردی میره و میگه تو هم برو.پسر ۱۸ ساله ام و دختر ۱۰ سالم به خاطر این قضیه ناراحت هستند.میگه اصلا دوست دارم.یعنی حق ندارم در هفته یک شب با دوستام مجردی بگذرونم.چه کار کنم؟,عاجز موندم..پسرم هم باهاش سرسنگین شده.همسرم من رو مقصر میدونه
چی کار کنم که کمتر با دوستاش باشه.؟
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
سلام و احترام خدمت شما خواهر بزرگوار
🍀در رابطه با مسئله شما نیاز به بررسی دقیق است تاریشه رفتار همسرتان و گرایش به بیرون از منزل و ارتباط زیاد با دوستانش مشخص شود. پروسه تربیت ایشان بی تاثیر نیست همانگونه که اشاره کردید از زمان مجردی ارتباط زیادی با دوستان خود داشته است. با فردی که زمینه ی رفیق بازی را از قبل دارد باید با مهارت رفتار کرد و به مرور زمان بتوان این وابستگی را کم کرد.
نقش شما در طول این سالها پررنگ بوده است و نحوه رفتار شما که چگونه با این ویژگی همسرتان تاکنون برخورد کرده اید؟!!
🚫گیر دادن های زیاد؛ غر زدن؛ تذکر دادن؛ اعتراض کردن چه بسا ایشان را در رفتار خود مصمم تر کرده است.
🍀می بایست صبورانه و با مهارت زمینه را فراهم کرد.
محیط خانه را امن و ارتباط را رفیقانه کرد تا همسر به مرور زمان به همسر و فرزندان گرایش بیشتری داشته باشد.
پس رفتار خودتان را واکاوی کنید اگر آرامش لازم در رفتار شما دیده نمی شود سعی کنید با رعایت تکنیکهای هنر زن بودن این مهارت را پیاده کنید.
✨از گیر دادن و غر زدن زیاد پرهیز کنید.
✨تا جایی که امکان دارد خودتان با همسرتان همراهی کنید.
✨برنامه های دورهمی خانوادگی داشته باشید.
✨خلاق باشید و تنوع در رابطه ایجاد کنید.
✨سعی کنید به ارتباط ایشان و پسر تان کمک کنید و این رفاقت بین پدر و پسر جاری شود.
✨برنامه های کوهنوردی پیاده روی و غیره در برنامه داشته باشید.
✨با دوستان ایشان که موجه تر هستند ارتباط خانوادگی برقرار کنید.
🦋پیشنهاد می کنم مجموعه " هنر زن بودن یک و دو" را تهیه و گوش کنید و سعی کنید به مرور زمان کیفیت ارتباطتان را بهتر کنید. وقتی صمیمیت بین شما زیاد شد طبیعتا اثرگذاری کلامتان نیز بیشتر میشود.
👌جهت بررسی دقیق تر پیشنهاد می کنم با یک مشاور امین به صورت حضوری و یا تلفنی ارتباط بگیرید.
موفق و موید باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#سیگار_کشیدن_همسر
سلام خانمی 34ساله هستم و همسرم 36.دو فرزند داریم .از زندگیم و همسرم بسیار راضی هستم.همسرم آدم استرسی است و به دلیل استرس شغلی و بیماری که چند وقتی است دچار شده و مسایل مالی فشار روحی زیادی وتحمل میکنه.چند وقتیست متوجه شدم به طور تفننی سیگار میکشه و من که به شدت از سیگار و آدمهای سیگاری بدم میاد ضربه روحی بدی خوردم .سوال من اینه که نمیدونم به همسرم بگم که متوجه کارش شدم یا نه .میترسم اگر بگم اقتدارش از بین بره واگه به خاطر من کنار نزاره حالم بدتر بشه.از طرفی اگر بروز ندم با این افکار منفی که مدام در ذهنم میچرخه چه کنم؟من نمیتونم با سیگار کشیدن کنار بیام.هنر زن بودن و گوش کردم و 80درصد نکات و از قبل رعایت میکردم.کمکم کنید.
پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان
♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام به شما خواهر خوبم
خوشحالم که مخاطب فهیمی دارم که در شرایط به هم ریختگی روحی خودش به خودش زمان میده و با آموزش مهارت ها سعی در بهبود اوضاع و شرایط داره.قطعا با توجه به شرایطی که فرمودید بازگو کردن این مساله به نفع شما و زندگی شما نخواهد بود چه بسا با این حرف شما حرمت این رفتار پیش همسر شما شکسته بشه و به صورت علنی به این رفتار خودشون ادامه بدن و تشدید هم بشه.
پس اول از همه سعی کنید ریشه های روانی این رفتار رو در همسرتون بشناسید و در ترمیم اونها به صورت موثر عمل کنید.در بدترین شرایط مالی و فکری آقایان اگه پشتوانه عاطفی خوبی در منزل داشته باشند بسیار تسکین دهنده اضطراب هاشون خواهد بود.
در مرحله دوم هم قویا توصیه می کنم هم خودتون برای رفع این مساله و اقدام موثر ترو هم همسرتون برای رفع اضطراب از همفکری مشاورین امین کانال استفاده کنید
موفق باشید 💐
♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️
@hamsaranekhoob
#انتخاب_همسر
#نماز_نخواندن_خواستگار
سلام وقتتون بخیر
سوالی داشتم در مورد نماز همسر
من دختری چادری هستم ک در محیط کاملا مذهبی بزرگ شدم چند وقتی هست ک با آقایی نامزد کردم
این آقا از نظر اخلاقی مالی و رفتاری مناسب هستند و اخلاقشون ب من میخوره
اما از نظر دینی ایشون در خانواده ای ن خیلی مذهبی بزرگ شدند اوایل فهمیدم ک نماز نمیخونن باهاشون ک صحبت کردم گفتند نمازشون رو شروع کردن و مبحونن الان هم هر وقت ک بحثش باز میشه یا میپرسم ک نماز میخونی میگه میخونم و بهم آرامش میده
راستش یکمی نگرانم مطمئن نیستم ک میخونه
میخواستم بدونم میشه در این مورد بهش اعتماد کرد و در آینده ک ازدواج کردیم نمازاش رو بخونه ؟؟
پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان
♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام خدمت شما خواهر عزیزم
یک قاعده کلی: ممکن است طرف مقابل بعد از ازدواج تغییر کند اما ما روی این تغییر حساب نمی کنیم.
حالا این تغییر می تونه در هر زمینه ای باشه
نکته دوم: ما ایمان و کفویت مذهبی و هم چنین اخلاق رو در گروه معیارهای درجه اول قرار میدیم یعنی در صورتی که معیارهای درجه اول موجود نیست قاعدتا قضیه از نطر ما منتفی است و در این موارد به هیچ عنوان صرفا به گفته های طرف مقابل استناد نمی کنیم.به خصوص در قضیه نماز که به صورت کاملا مستقیم بر تربیت دینی فرزندان هم تاثیر گذاره. حتی در صورتی که ایشون واقعا به شما علاقمند هستن در صورتیکه از روی علاقه به شما نماز می خونن نمی تونه چندان ارزشمند باشه.چرا که با کوچکترین اختلاف ابن مقوله رو کنار می ذارن.بلکه این ارزشمنده که حتما خودشون بر اساس باور قلبی به این نتیجه باشند.
پیشنهاد می کنم در صورتیکه سایر خصوصیات ایشون مثبت هست حتما از ایشون برای تصمیمگیری زمان بخواین و با استفاده از تحقیق کردن از صحت این ادعا و هم چنین ثبات شخصیت و اعتقادات ایشون مطمئن بشید.
ضمن اینکه کفویت خانواده ها از نظر فرهنگی و مذهبی به خصوص برامون اهمیت داره و لازمه سنجیده تر اقدام به ازدواج کنید
موفق باشید 💐
♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️
@hamsaranekhoob
#جدا_خوابی
#جدا_خوابی_کودک
باسلام ، دختر من ۵ سالشه ، متاسفانه ماخونمون کوچیکه ویه حال و آشپزخونه داریم براهمون جای خوابمون یکجا هست ، دخترم شبها همیشه اصرار میکنه تا وسط ما بخوابه من بهش اجازه نمیدم بعضا پدرش اجازه میده ،، من ازاین موضوع نگرانم و میترسم بخاطر اینکه موقع خواب درکنار همیم درآینده تربیت جنسی بچه لطمه بخوره ، لطفا راهنماییم بفرمایین. البته تخت هم براش گرفتم و یه گوشه اتاق گذاشتم بااینکه دومتر بیشتر فاصله باما نداشت اما اصلا روی تخت نتونست بخوابه و شبها توخواب گریه میکرد و راحت نبود اصلا . باتشکر
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جنابآقای #مجدی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
✔️دقت داشته باشید که جدا کردن محل خواب کودک حتماً باید آرام آرام و به تدریج صورت بگیرد تا کودک با آن انس بگیرد و پذیرش مکان جدید خواب برای او ایجاد شود.
←مثلاً، وسایل و اسباب بازیهایش را در محل خوابش بگذارید و در طول روز مدتی را با او در همان مکان بازی کنید .
←قبل از خواب یک ارتباط عاطفی مثل نوازش، شانه زدن موهایش با او ایجاد کنید و با داستان و قصه و لالایی او را بخوابانید.
✔️کودکان باید خسته و سیر به بستر بروند.
✔️نسبت به امنيت كودکتان توجه لازم را داشته باشيد.
←تا لحظه خواب در کنار او حضور داشته باشید و این اطمینان را به کودکتان بدهید تا از ایجاد ترس و ... جلوگیری شود.حتی اگر دوست داشت در بستر شما بخوابد مانع نشوید، بعد از خوابش او را به رختخواب خودش منتقل کنید.
←اگر بین خواب ،پیش شما آمد، ناراحت نشوید و یا برخورد بدی نداشته باشید، او را آرام کرده و مجدد بعد از خوابش او را به رختخواب خودش منتقل کنید.
✔️زمانهای مؤثر روز را با او باشيد:
←دقايق اوليهای كه از خواب بيدار میشود.
←دقايق اوليهای كه دارد به خواب می رود.
✔️مکان خواب، نباید در معرض صدای زیاد ، و یا خیلی تاریک باشد.
✔️سعی کنید خواب روزانه را حذف کنید، و در صورت نیاز به خواب ،مدت زمان خواب را مدیریت کنید.
⬅️در رابطه با #جدا_خوابی_کودک قبلاً هم پاسخ داده شده ، که میتوانید با سرچ در همین کانال ،توضیحات و اطلاعات بیشتری را کسب کنید.
🌷ان شاءالله موفق باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#تشکیل_خانواده
#تحصیل_خانم_در_راه_دور
#تنها_ماندن_آقا
سلام دختری ۱۸ ساله و متاهل هستم نامزدم ۲۶ ساله هستن، یکسال و نیمه عقدیم.بنده امسال کنکور دارم و شهرمون محرومه و معلم نداره و هدفم اینه فرهنگیان بخونم اما شهرمون فرهنگیان و دانشگاه دولتی نداره و باید برم شیراز و ...، تا دادن کنکور من ۲ سال از عقدمون میگذره و به این نتیجه رسیدیم که بعد از کنکور ازدواج کنیم. و اگر من بخوام برم دانشگاه باید برم خوابگاه و شرایط کاری همسرم طوری نیست که بتونه بیاد شهر دیگه و باید تنها باشه ، این برای رابطمون ضرر نداره؟
میشه لطفا راهنماییم کنید که چیکار کنم؟
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #رضایت_مند
🌷بسم الله الرحمن الرحیم 🌷
سلام عرض میکنم خدمت شما خواهر بزرگوار
از طرفی هدف و راهی که انشالله قرار است انتخاب کنید مقدس و ارزشمند است و از طرف
دیگر باید توجه کنید که شما به عنوان یک خانم بعد از ازدواج ، وظایف و مسئولیت هایی در قبال زندگی و همسرتان دارید که باید نحواحسنت انجام دهید و احتمالا تحصیل در راه دور ممکن است مشکلات و سختی هایی در زندگی شما بوجود آورد.
⬅️بنابراین توصیه میکنم⬇️
✅اولا همه جوانب این تصمیم را بسنجید.
✅ ثانیا با همسرتان در مورد مشکلات و محدویت های این روش زندگی صحبت کنید.
✅ثالثا حتما از افرادی که شرایط مشابه شما را دارند تحقیق و پرس و جو کنید و از راهنمایی های ایشان استفاده کنید تا تصمیم گیری بهتر و واقع بینانه تری داشته باشید.
🔰نکته آخر اینکه در اینمورد هم رضایت کامل و هم همراهی و حمایت همسر شما بسیار اهمیت دارد.👌
پس حتما در تصمیمم گیری تان از رضایت کامل و حمایت همسرتان خاطر جمع شوید. چرا که اگر حمایت ایشان را داشته باشید قطعا تحمل مشکلات مسیر برای هر دوی شما راحتتر خواهد بود و در غیر اینصورت بدون همراهی و حمایت ایشان تحمل مشکلات این تصمیم برایتان سخت و احتمالا زمینه ساز دلخوری و نارضایتی طرفین است.
با آروزی موفقیت و خوشبختی برای برای شما🌹
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@Hamsaranekhoob
#ازدواج
#اختلاف_سنی_زیاد
سلام خسته نباشید.بنده جوانی ۲۰ ساله هستم(آقا)،طلبه هستم.چند وقت پیش،نزد یکی از علما که چشمشون بازه(یک سری حقایق رو میبینن)مشرف شدم و ایشون گفتن که یک دختری از فامیل مادرم هست که بنده باید با ایشون ازدواج کنم.مشخصات،دختری رو نشون داد که اتفاقا دختر بسیار خوب محجبه و متدینی هستند. بنده در امر تسریع ازدواج استخاره زدم فرمودند زحمت دارد و خوب است.فقط یک مسئله هست که ایشون اختلاف سنی تقریبا ۹ ساله با بنده دارن یعنی نهایتا ۱۲ سالشون هست.
میخواستم بدونم الان بنده باید چیکار کنم با توجه به اینکه ایشون تقریبا تمام شرایط مد نظر بنده رو دارن و مسئله فقط سنشون هست.
ممنونم یاعلی...
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #رضایت_مند
🌷بسم الله الرحمن الرحیم 🌷
سلام عرض میکنم خدمت شما برادر محترم
در امر ازدواج و انتخاب همسر مسئله کفویت و همسانی دختر و پسر بسیار اهمیت دارد.
یکی از موارد این کفویت هم بحث سن و اختلاف سنی مناسب( بین ۲ تا ۵ سال) هست.
چرا که اختلاف سنی زیاد ممکن است در آینده زمینه ساز مشکلاتی بین زوجین شود.
نکته مورد توجه اینست که شما در حال حاضر در سن ازدواج هستید و به بلوغ آن رسیده اید اما دختر خانمی که میفرمایید به احتمال زیاد هنوز شرایط ازدواج را ندارند و خانواده ایشان هم ممکن است به ازدواج فرزندشان در این سن رضایت ندهند.
⬅️در حال حاضر چند توصیه وجود دارد:⬇️
۱. در صورتیکه شما برای ازدواج تعجیل دارید بهتر است با فردی که هم از نظر اعتقادی و هم از نظر سنی کفویت بیشتری با شما دارد ازدواج کنید.
۲. اگر اصرار دارید حتما بر اساس توصیه آن عالم پیش بروید و با فردی که ایشان گفته اند ازدواج نمایید و در صورتی که امکان صبر کردن برایتان وجود دارد بهتر است چند سالی صبر کنید تا دختر خانم نیز به سن حداقلی ازدواج برسند.( البته باز هم توجه داشته باشید که اختلاف سنی زیاد ممکن است مشکلاتی در زندگی آینده بوجود آورد ).
👌توصیه میکنم در این مورد کمی با احتیاط و آگاهی بیشتری عمل کنید👌
انشالله خوشبخت باشید🌹
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@Hamsaranekhoob
🌸🍃 شرایط مشاوره #رایگان مشاوران امین کانال تربیتی همسران خوب 👇
١. لطفا سوالتان را #یکشنبه_ها راس ساعت 21.00 به آی دی دریافت سوالات ارسال نمایید.
٢. سوالات شما نباید بیشتر از ١٠ سطر باشد.
٣. با توجه به اینکه سوالات شما به همراه پاسخ مشاوران امین، در کانال منتشر خواهد شد، شما میتوانید سن و تحصیلات و... را کمی تغییر دهید تا نگرانی نداشته باشید که آشنایان تان متوجه مشکل شما شوند.
۴. ان شاءالله ١٨ سوال اولی که در ساعت مقرر دریافت میشود، به #مشاوران_امین کانال تربیتی همسران خوب تحویل میشود و ظرف ٧ روز آینده در کانال #مشاوره (همینجا) منتشر خواهد شد.
۴. اگر پیامی دریافت نمودید که سوال شما دریافت شد، دیگر نیازی به پیگیری نیست و ان شاءالله ظرف یک هفته پاسخ شما در کانال منتشر خواهد شد.
۵. اگر نوبت به سوال شما نرسید، سعی کنید ان شاءالله یکشنبه هفته بعد راس ساعت 21.00 به آی دی مربوطه ارسال نمایید.
۶. آی دی دریافت سوالات 👇👇
@hamsaranekhoobasks
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#ارتباط_با_جاری
#بدحجابی
سلام من یک جاری بدحجاب والبته لجباز از نظر بدحجابی چون میدونه من اذیت میشم وگاهی طوری میاد خونه ما ک من یکشب گریه کردم ناخداگاه و عصبی شدم چیکار کنم ک اذیت نشم من محجبه م .وقتی میاد جلوی همسرم ناراحت میشم با لاک و لباس بدحجاب چیکار کنم
پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان
♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام خواهر عزیزم
ای کاش تو سوال خودتون به نحوه تعامل و برخورد همسرتون هم به این قضیه اشاره کرده بودید.
اما به طور کلی در موارد اینچنینی من مدیریت رابطه رو پیشنهاد می کنم.به این معنی که مدت و فاصله دیدار ها بسته به شرایط خانواده حتی الامکان کوتاه بشه.
اصلا در خصوص نحوه پوشش و سایر رفتارهای این خانم جلوی همسرتون حساسیت نشون ندید چه بسا این حساسیت باعث توجه بیشتر ایشون هم بشه.ضمن اینکه در صورتیکه ایشون واقعا لجبازی می کنند باید دلیل رو پیدا کرد. گاهی متأسفانه ما در مقابل افراد بی حجاب جاذبه نداریم و باعث احساس طرد شدن و لجبازی در طرف مقابل میشیم.
در صورتی که این اشتغال ذهنی شما تا این حد آزاردهنده است که باعث به هم ریختگی فکری و خلل در نحوه تعامل با همسرتون میشه پیشنهاد می کنم حتما با مشاوران امین کانال ارتباط بگیرید و از راهنمایی بهتر و دقیق تر با توجه به مختصات زندگی خودتون بهره مند بشید.
موفق باشید 💐
♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️
@hamsaranekhoob
#پوشش_دوران_عقد
#خواستگاری
#رابطه_زناشویی
سلام و روز به خیر خدمت استاد پور احمد خمینی و همکاران محترم ایشان ببخشید یک سوال از استاد بزرگوار داشتم
دختر خانمی که تمایل نداشته باشه توی دوران عقد روابط زناشویی خاص داشته باشه و بخواد این مسأله را به بعد از عروسی موکول کند ببخشید این مسأله را باید توی جلسه خواستگاری مطرح کنه یا بعد از عقدو چگونه مطرح کنه ؟
و همچنین باید توی دوران عقد چهطوری جلوی همسرش لباس بپوشه که نیاز همسرش برطرف بشه ....با وجود اینکه اتاق جداگانه برای صحبت داشته باشند ولی خانواده ها حضور دارند.باتشکر.
پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان
♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام به شما
در خصوص مساله ای که پرسیدید توجه به دو نکته ضروریه هم شرع و هم عرف جامعه.
در جلسه خواستگاری می تونید به صورت سر بسته به این مسأله اشاره کنید مثلا این که: تا چه حد به عرف جامعه و خانواده من در نحوه تعاملات و رفت و آمد ها پایبند هستید؟و اینکه من بین نحوه روابط در دوران عقد و بعد از عروسی تفاوت قایل هستم.
ضمن اینکه در دوران عقد لازمه دختر و پسر زمانهایی برای انس و خلوت داشته باشند هر چند ما هم روابط کامل زناشویی را پیشنهاد نمی کنیم ولی نحوه پوشش و آراستگی ظاهری شما بسیار مهمه چه در دوران عقد و بعد از عروسی حتی در حضور خانواده و صد البته لباس های باز و آرایش های خیلی غلیظ رو در خلوت خودتون با همسرتون داشته باشید.
موفق باشید 💐
♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️
@hamsaranekhoob
#ناخن_جویدن_کودک
#فرزندپروری
پسرشش ساله ای دارم ناخن می جود .زود عصبی میشود .دوست دارد دربازی برنده باشد وخجالتی است ونمی تواند سلام کندبه نظرشما چه کارباید کرد؟
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #اصلانی👇
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
سلام خدمت شما خواهر گرامی
✨در رابطه با عصبی بودن فرزندتان لازم است بدانید فرزندان به والدین نگاه الگویی دارند. و به مرور زمان از رفتار آنها الگو برداری میکنند. هر چقدر روابط پرتنش و ناآرام باشد روابط فرزندان نیز میتواند با تنش و استرس و... همراه باشد، و رفتاری چون ناخن جویدن و... میتواند ناشی از همان استرس و اضطراب پنهان درون باشد. که این استرس هم دلایل زیادی میتواند داشته باشد که یکی از آنها میتواند مشاهده رفتار عصبی و پرتنش از جانب والدین باشد، و یا دلایل دیگر که نیاز به بررسی دارد.
✨پس شما مادر محترم سعی کنید فضای خانه را امن و آرام و به دور از هر تنش و اضطراب نگهدارید و در صورت وجود تنش یا مشکل در خانه آن را در حضور فرزند خود مطرح نکنید.
ریشه استرس او را پیدا کرده و آن را از بین ببرید، ضمن اینکه زمان هایی که بیشتر دچار ناخن جوی هست را شناسایی کرده و در آن هنگام حواس او را پرت کنید تا کم کم این عادت را ترک کند.
✨اینکه دوست دارد در بازی دائم برنده باشد، باهم بازی کنید؛ گاهی برنده باشید و گاهی بازنده و وقتی باختید اظهار کنید که مهم نیست مهم لذتی بود که از بازی با شما بردم. سپس شرایط بازی با همسالان را برای فرزندتان مهیا کنید تا کم کم با شرایط واقعی روبرو شده و قوانین زندگی را در خلال بازی یادبگیرد و با محیط سازگار شود.
تمرینهایی برای بالا بردن صبر او داشته باشید مثل اینکه وقتی چیزی از شما میخواهد بلافاصله به او ندهید و به زمانی دیگر در حد طاقت کودک حواله دهید.
✨در رابطه با خجالتی بودن کاری کنید که اعتماد به نفس او بالا برود، مثلا در جمع های کوچک و راحت تر مثل خانواده از او بخواهید شعر یا قصه ای که از قبل با او کار کردید و مسلط هست را بخواند یا در بازی پانتومیم او یکی از اجرا کنندگان پانتومیم باشد و در مقابلِ انجام این کارها او را تأیید و تحسین کنید تا جرأت و جسارت او بیشتر شود و کم کم در جمع های بزرگتر مثل دوستان، کلاس و... اینکار را تکرار کنید.
✨در مورد سلام کردن فرزند خود را در این موضوع کاملاً آزاد و رها بگذارید و اجازه بدهید هر زمانی خواست و با اراده خودش به دیگران سلام کند.
✨در عوض خودتان در مواجهه با دیگران روی او حساس نشوید و توجه دیگران را از او بردارید و با زیرکی موضوع را عوض کنید.
✨او را به هیچ وجه تحقیر و سرزنش نکنید.
و بدانید هرچه او را تکریم کنید و بزرگش بشمارید (چه در خانه و چه در جمع) او آرام آرام و بصورت خودکار خودش در سلام کردن از دیگران پیشی میگیرد.
👌در آخر به این نکته توجه کنید که بهترین الگو برای او شما هستید؛ هر زمان که وارد خانه و یا جمعی می شوید ابتدا و بلند به او و دیگران سلام کنید.
👌در نهایت فرزندتان را همانگونه که هست با ویژگی های منحصر به فرد خودش بپذیرد و در کسب مهارت ها به او کمک کنید و با مقایسه او با دیگران موجبات اذیت و آزار خود و اورا فراهم نکنید.
سربلند و پیروز باشید 🌹
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#مدارا_با_مادر_پیر
سلام علیکم روزگار بر وفق مرادتون
مادری دارم پیر که بسیار پر تنش،بداخلاق غرغرو غیر قابل تحمل و زبان تیز و برنده و.پر طعنه ای داره که با یکساعت کنارش بودن احساس پوچی بی انگیزه ای وناامیدی به زندگی میکنیم. همه ازش فرارمیکنندچون یاس و غم و ناله از کلامش میباره و دائم میگه من شانس ندارم من بدبختم بچه هام هیچی نشدن وبقیه روتوی سر ما میکوبه با یک بار رفتن تمام امیدمون ناامید میشه
همه ی فرزندانش به نحوی از کنارش،بودن فرار میکنند ومن میمونم که دیگه تحملش ندارم بقیه راحت میگن ما نمیاییم. هیچ هم خانه ای هم گیر نمیاد هر که هم اومده فرار کرده از دست اخلاقش. نمیدونم چکار کنم از بیست تا تلفنی که از صبح میزنه یکی دوتاش جواب میدم. دیگه خسته شدم از خدا مرگ میخوام
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #اصلانی👇
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
با سلام خدمت شما خواهر گرامی
👌بابت صبر و شکیبایی که در نگهداری از مادر محترم دارید ان شاالله در پیشگاه خداوند متعال ماجور باشید.
✨خواهر عزیزم قبل از هر نکته ای توجه داشته باشید که مادر محترم شما سالهای سال با این اخلاق و روحیات زندگی کرده اند و بسیاری از این رفتارها در ایشان نهادینه شده است، نباید انتظار داشته باشید به یکباره متحول شوند و تغییر جدی داشته باشند و یا حتی مثل شما به مسائل نگاه کنند، مسلما قسمت عمده مشکل شما با مادر گرامی تفاوت دیدگاههای شما با ایشان است و این ناشی از تفاوت نسل ها و عوامل متعدد دیگر میباشد، و البته کاملا طبیعیست.
✨سعی کنید وقتی با ایشان صحبت می کنید یا پیششان حاضر هستید نعمتهایی که در زندگی دارید حتی ساده ترین آنها مثل سلامتی، نعمت درکنار هم بودن و... را یادآوری کنید، موفقیت ها و نقاط مثبت زندگی خود و خواهر و برادرهایتان را ذکر کنید تا کمی تغییر در نگرش ایشان نسبت به اطرافیان خود ایجاد شود.
✨نکتهای که نباید از آن غافل شوید تنهایی و بیکاری ایشان است که این حالت حتی در افراد جوان هم باعث کلافگی و بدخلقی می شود، سعی کنید به طریقی موجبات سرگرمی ایشان را فراهم کنید و یا هرچند وقت یکبار با دورهمی شاد خانوادگی و یا پرداختن به کارهای مورد علاقه ایشان اوقات خوشی را برایشان فراهم کنید تا حال و هوایشان عوض شود.
✨محبت و توجه در سالمندان مانند کودکان نقش موثری را در برقراری ارتباط بهتر ایفا می کند.
👌و نکته آخر اینکه گاهی سختیهایی در زندگی ما وجود دارد که ما در بوجود آمدن آنها نقشی نداریم، در چنین مواردی باید با نگاه حکمت و امتحان الهی با قضیه برخورد کنیم و سعی کنیم برای کسب رضایت الهی آن سختیها را تحمل کنیم تا ان شاالله موجبات رشد معنوی ما را فراهم کند؛ علی الخصوص در رابطه با والدین که در دین ما سفارش های بسیاری در مورد حفظ احترام و خدمت به ایشان صورت گرفته است.
سربلند و پیروز باشید 🌹
🌸🍃 کانال تربیتی همسران خوب
💓 eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#ارتباط_با_خانواده
#رعایت_حریم_محرم_و_نامحرم
سلام علیکم
خانمی 40ساله هستم بادوفرزند والحمدلله مذهبی و مقیدهستیم متاسفانه در جریان ارتباط خانوادگی باخانواده خواهرم شوهر ایشون بهم ابراز علاقه و کرد وخواهان دوستی شد
سعی کردم طوری که خواهرم متوجه نشه ارتباطم رو باهاشون کم کنم ولی خواهرم به شدت از دستم ناراحت شد وبا بدگوییهایی که پشت سرمن داشت همه فامیل رو کنجکاو کرد، و نهایتا بنده تحت فشار همه جانبه مجبور شدم تا حدی جریان رو بهش بگم الان خواهرم همچنان از من دلخوره بابت اینکه به زعم خودش به شوهرش تحمت زدم
این هم بگم که من کاملا رفت و آمدم رو باخانواده محدود کردم چون خواهرم هروقت متوجه میشه من خونه یکی از خواهر برادرهام رفتم شروع به تمارض میکنه و اعصاب همه رو به هم میریزه
🌹🍃پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #اصلانی👇
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
با سلام خدمت شما خواهر گرامی
✨یکی از مسائل مهم در ارتباطات خانوادگی پایبندی و رعایت حریم محرم و نامحرم و حد و حدود واجب آن از منظر شارع مقدس میباشد، که در صورت رعایت درست و کاملِ آن دستورات از بروز بسیاری از مشکلات و معضلات پیشگیری میشود.
✨در هر صورت وقتی چنین مسئله ای پیش آمده بود شما میتوانستید روابط خود را با خواهر خود طوری مدیریت کنید که ایشان نسبت به این قضیه حساس نشوند، مثل اینکه وقتی همسرشان نیستند پبششان باشید، یا بیشتر قرارهای ملاقات خود را در منزل پدری و وقتی همسران نیستند داشته باشید، و یا گاهی دو خواهر باهم به خرید بروید و خیلی روشهای دیگر که ایجاد حساسیت نکند و یا کمترین عکس العمل را در پی داشته باشد.
✨چرا که همانگونه که شاهد بودید بیان دلیل اصلی نتیجهای جز دلخوری یا سردی روابط و همچنین سردی زندگی خواهر و ایجاد حساسیتهای بیشتر نتیجهای نداشته و ندارد.
✨در حال حاضر آنچه که مهم هست رعایت دستورات و حدود الهی میباشد و قبل از هر چیز در روابط خود همانگونه که تا الان رضایت الهی سرلوحه شما بوده از این به بعد هم با همین روند ادامه دهید ولو به قیمت ناراحتی یا دلخوری اطرافیان، با خواهر خود قطع رابطه نکنید اما رفت و آمد خود را طبق موازین شرع بگونهای تنظیم کنید که کمترین برخورد و دیدار بین شما و همسر ایشان پیش بیاید و از طرفی در این رابطه دقت بیشتری به خرج دهید تا باب پیشنهاد یا طمعی در هر حد و اندازهای بسته بماند.
✨در مورد رعایت دستورات الهی عکس العمل های منفی و یا حتی تند دیگران نباید باعث سستی یا شک و تردید شما شوند، نکتهای که در این موارد باید به آن توجه کنید دقت در انتخاب روش برخورد میباشد که کمترین تبعات را در پی داشته باشد.
👌در عین حال با عنایت به آیات قرآن کریم بهتر است بازنگری در اعمال و رفتار خود داشته باشیم تا ما ایجاد کننده زمینه رفتارهای اینچنینی نباشیم.
سربلند و پیروز باشید 🌹
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#روابط_سرد_زوجین
با سلام خانمی ۳۷ هستم و همسرم ۳۸ و تحصیل کرده در سطح بالا . پنج ساله ازدواج کردیم همسرم از همون دوران عقد رابطه سردی بامن داشت والان تنها رابطه ما شده روابط زناشویی آن هم بدون رابطه عاطفی و کلامی .
صوت هنر زن بودن گوش دادم و صوت هنر مرد بودن رو هم برا همسرم فرستادم که رغبتی برای گوش دادنش نداشت همچنان رابطه سردی با من داره ، وقتم رو در منزل با چیزهایی که دوست دارم پر کردم ولی همچنان خلا های عاطفی و کلامی شدید همسرم خیلی اذیتم میکنه به طوری که علاقه ام به ایشون رو کاملا از بین برده
چطور باید این اذیت شدن خلا عاطفی از خودم دور کنم . با تشکر
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،
سرکار خانم #رضوانی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و خداقوت خدمت شما🌸
علت اصلی اینکه افرادی سرد هستند به طبع و مزاج برمیگردد .
که با اصلاح تغذیه ی درست این مشکل تا حدودی حل خواهد شد .
بنابراین پیشنهاد میشود که شما به متخصص اصلاح تغذیه مراجعه کرده و با انجام راهکاریشان ، تا حدودی در این زمینه کمک بگیرید.
علاوه بر این شما با آماده کردن زمینه ی گفت و گو با همسرتان ، بصورت هر روزه و از تایم کم به بیشتر ، درمورد مسائلی که خوش آیند طرف مقابل است ، صحبت با همدیگر داشته باشید .
در سوال شما در مورد اینکه فرزندی دارید یا نه ، اشاره ای نکردید .
اگر فرزند ندارید ، حتما برای فرزندآوری اقدام کنید . حداقل دو یا سه فرزند ، آنهم با فاصله ی سنی کم .
چرا که تعداد فرزندان باعث شیرینی و استحکام بیشتر روابط زوجین میشود .
با آرزوی موفقیت شما 🌹
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#وابستگی_به_خانواده_همسر
سلام وقت بخیرخانمی هستم 34 ساله همسرم 37 همسرم در دوران عقد جداشدن قبل از من سرهمین موضوع مشکل حال حاضر ماچهارسال و نیم هست که ازدواج کردم همسرم به شدت وابسته به خانوادش هست و توقع داره که منم همینطور باشم و خانوادش هم همین توقع رو از من دارن که چون پسرشون خودش رو کوچیک میکنه برای همه اعضای خانواده من هم همینطور باشم
پاسخ#مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
🌸به نام خالق مهربان و مهرپرور🌸
سلام دوست عزیز ما به شما حق میدهیم که شرایط فعلی موجب ناراحتی شما شده باشد و انشالله با انجام چند تکنیک مشکل شما با اندکی صبر حل شود.
دوست عزیز.....
هر روز به امام زمان ( عج) سلام بدید و از ایشون کمک بخواید.
به صورت روزانه شکرگزاری کنید.
فرایند تغییر نیازمند صبر و استقامت هست دوکار فوق سبب افزایش روحیه استقامت و صبر در شما میشه.
دومین گام بر روی رابطه خودتان و همسرتان کار کنید .نیازهای عاطفی،جسمی و جنسی طرف مقابل رو در اولویت قرار دهید و به صورت روزانه با همسرتون صحبت کنید حتی یک روز هم این برنامه رو کنسل نکنید .احترامش رو نگه دارید و بی احترامی مخصوصا جلوی جمع صورت نگیرد.
در این مدت که رابطه تون رو اصلاح میکنید، اصلا در رابطه با وابستگی ایشون با مادرشون چه با تنش چه بدون تنش حرفی نزنید ( دوست عزیز میدونم سخته ولی سختی اون رو مثل مصرف یک دارو برای بهبودی تحمل کنید).
بعد از بهبود رابطه به سبک مناسب خواسته ی خود رو مطرح کنید #گفتگوی_موثر این هشتک رو در همین کانال جستجو کنید .
دوست عزیز این نکته رو در نظر داشته باشید هر تغییری زمانبر هست مخصوصا اینکه شخص مقابل هدف تغییر هست.
دوم اینکه انتظارتان متعادل کنید یعنی به تدریج وابستگی رو کم کنید ولی انتظار به صفر رساندن نداشته باشید.
خداوند یاریگر شماست که به خود یاری میرسانی.
#افسرگی
#خودکشی
سلام خدمت شما استاد بزرگوار
بنده خیلی خیلی افسرده شدم بعضی مواقع به خودکشی فکر میکنم و یا تا نیمه کارهای آمادگی برای مرگ رو انجام میدم
۲۳سالمه و در دوران عقدم ازدواج تحمیلی بود یعنی خیلی مادرم اصرار داشت شوهرم مرد خوبیه اما خانواده اش نه و متاسفانه قراره بریم طبقه پایین منزل اونها زندگی کنیم.
پدرم همیشه منو ب اسم حیوان صدا میزنه مادرمم اصلا ب نظر من توجهی نداره و مدام میگه تو نفهمی
با خودم میگم این چه زندگی ک من دارم هیچ کدوم از این آدمهای دورم ب انتخاب من نیستن از دست همشون خسته شدم
دلم نمیخواد خودکشی کنم ولی فشار عصبی بالایی تجربه میکنم اگر ممکنه کمکم کنید.
🌹پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #رضایت_مند
🌷بسم الله الرحمن الرحیم🌷
سلام عرض میکنم خدمت شما خواهر عزیزم
میتوانم شما را درک کنم به خاطر شرایطی که درآن هستید احساس خستگی و افسرگی دارید.
قطعا همه انسانها در زندگی به دنبال آرامش هستند و از مشکلات ناراحت و فراری اند.
👆اما بنده یک سوال از خدمتتان دارم...؟
آیا شما که به قول خودتان در این زندگی خسته و افسرده اید میخواهید دست به اقدامی بزنید که در آن دنیا نیز تحت فشار و عذابی سخت تر باشید.
خیلی از انسانها مشکلات این دنیا را به بهانه راحتی در آخرت تحمل میکنند اما چرا انسان باید برای فرار از مشکلات دست به اقدامی بزند که نه دنیا را داشته باشد و نه آخرت را....؟🤔
آیا شما از عواقب خودکشی و حرمت آن با خبر هستید؟
آیا میدانید خودکشی از گناهان کبیره ونابخشودنی است...؟
✅خداوند در سوره نساء آیات ۲۹ و ۳۰ در مورد حرمت این امر میفرماید:⬇️
«وَلا تَقْتُلُوا أَنْفُسَکُمْ إنَّ اللّه َ کانَ بِکُمْ رَحیما، وَمَنْ یَفْعَلْ ذلک عُدْوانا وَظُلْما فَسَوْفَ نُصْلیهِ نارا»؛
«و خودکشی نکنید! خداوند نسبت به شما مهربان است. و هر کس این عمل را از روی تجاوز و ستم انجام دهد، به زودی او را در آتشی وارد خواهیم کرد.»
✅امام صادق نیز میفرمایند: « هر کس عمدا خودکشی بکند، همیشه در آتش دوزخ خواهد بود.»
خواهر بزرگوارم تا خداوند عمر و سلامتی به ما داده است باید زندگی کرد و برای خوب زندگی کردن تلاش کرد.🌷👌
همه انسانها مشکلات و گرفتاری هایی در زندگی دارند اما آیا راه حل آن مرگ و خودکشی است؟
ما انسانها با نحوه تعاملاتمان با مشکلات و دست و پنجه نرم کردن با سختی هاست که ارزش و انسانیت خود را مشخص میکنیم. 🌷
و الا با خودکشی که فقط مسئله را پاک کرده و خود را در آتش غضب الهی گرفتار میکنیم و نه تنها در این زندگی و حتی در آن دنیا هم رنگ آرامش و راحتی را نخواهیم دید.😔
✅به شما خواهر بزرگوارم توصیه میکنم حتما با یک مشاور امین بصورت حضوری و یا تلفنی صحبت کرده و مشکلات خود را درمیان گذاشته و به جای فرار کردن از آنها، راه حل مناسب اتخاذ کنید و سعی در کنار آمدن با مشکلات نمایید.
قطعا برای تمام مشکلات راه حل هایی وجود دارد و تنها مرگاست که چاره و جبرانی ندارد.
مشکلی نیست که آسان نشود👌
مرد باید که هراسان نشود.👌
با آروزی سلامتی و خوشبختی برای شما🌹
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@Hamsaranekhoob
#تنهایی_در_تربیت_فرزندان
#زندگی_در_شهر_غریب
#خستگی_مادر
سلام بنده ۲۸همسرم۳۳دوفرزند پسر۴ساله وچهارماهه دارم درشهرغریب زندگی میکنم همسرم کل روز نیستن مسئولیت بچها ب عهده بنده است از این بابت خیلی خسته میشوم و همینجور عصبی .شبانه روز همسرم ۴ساعت فقط درکنار ماست.پسر چهار ساله ام بسیار پرانرژی درحدتوانم از همه لحاظا بهش رسیدگی میکنم. ما هیچکس رو نمیشناسیم با کسی رفت و آمد نداریم سه ساله اینجا زندگی میکنیم.همیشه با خودم دنبال راه حل هستم تا راهی پیدا کنم تا تنهایی ب خودم و بچه ام کمتر نمود کنه اما نمیدونم چکار کنم!!همسرم خوب و خوش اخلاق هستن با ایشون ک حرف میزنم فقط میگه چاره ای نیست باید صبر کنیم.ممنون میشم راهنمایی کنید.
🌹پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #رضایت_مند
🌷بسم الله الرحمن الرحیم 🌷
عرض سلام و خدا قوت خدمت شما خواهر گرامی ...
💠شغل مادری و تربیت فرزند از مهم ترین و مقدس ترین وظایف یک بانو هست و اجر و ثواب فراوانی نیز در پیشگاه الهی دارد.
از این بابت به شما تبریک میگویم که خداوند متعال توفیق مادری کردن و پرورش انسان را به شما عنایت کرده است.
البته که این وظیفه همانطور که حساس و مهم هست سخت نیز هست و مادران عزیز نیازمند کمک هستند به شما حق میدهم که این از تنهایی گاهی خسته و کلافه شوید.
⬅️در مورد شرایطی که فرمودید توصیه هایی خدمتتان عرض میکنم که امیدوارم بتوانید عملیاتی کرده و کمی از سختی این شرایط بکاهید⬇️ ⬇️
♦️سعی کنید با فضاها و محیط های سالم بیرون از خانه ارتباط برقرار کرده و با برقراری ارتباط دوستی و تعامل با سایر افراد از این تنهایی و غربت خود و فرزندان بکاهید. ( مساجد یکی از فضاهای خوب برای برقراری تعامل و ارتباط با افراد مومن هستند و حضور در چنین محیط هایی به خودی خود انرژی مثبت به افراد منتقل میکند. همچنین شرکت در کلاسهای آموزشی و فرهنگی بسیج و ....شرکت در مراسمات مذهبی و ....نیز از راههای خوب و سالم اجتماعی شدن و بیرون آمدن از تنهایی است ).
♦️بسیار خوب است که شما با فرزندتان بازی میکنید و باید این وقتگذاری و بازی روزانه را با فرزند خود داشته باشید . اما توجه کنید که کودکان انرژی فوق العاده ایی دارند شما توان و زمان پاسخ گویی به همه نیازهای او را ندارید و هیچ چیز برای کودکان نیز جای همبازی و همسالانشان را نمیگیرد.
⬅️توصیه میکنم فرزندتان را بیشتر به فضاهایی که کودکان حضور دارند ببرید تا هم تخیله هیجانی مناسب صورت بگیرد و هم فرآیند اجتماعی شدن و ارتباط و تعامل با دوستان و همسالان را فراگیرد مانند( پارک ، مهد قرآن و مهد بازی، مساجد، حسینه ها و ....)
♦️درست است که فرزند داری کاری زمانبر است اما سعی کنید طوری برنامه ریزی کنید که یک مشغولیت و فعالیت مثبت برای خود داشته باشیدو با آن فعالیت، انرژی و انگیزه مادری کردن خود را بالا ببرید( برای مثال شرکت در کلاسهای آموزشی،هنری،ورزشی، مطالعه کردن، پیاده روی و ....) شاید باوجود فرزند کوچکتان در حال حاضر این امکان برای شما کمتر بوجود بیاید اما به مرور که فرزندان بزرگ میشوند میتوانید زمان بیشتری به فعالیت های مورد علاقه اختصاص دهید.
♦️خدا روشکر که همسر خوب و بااخلاقی دارید توصیه میکنم گفتگو و تعامل خود را با همسرتان بیشتر کنید و از این طریق صمیمیت و محبت بین خود را افزایش دهید و درک و همدلی دو طرفه ایجادکنید، هم چنین حتما در یک شرایط آرام و صمیمی با همسر محترم صحبت کرده و ضمن قدردانی از زحمات ایشان برای تامین خانواده، شرایط و نیازهای خود وفرزندان را با ایشان در میان گذاشته و از ایشان بخواهید در صورت امکان کارشان را طوری تعدیل کنند که ساعات بیشتری کنار شما باشند و زمانی در روز و یا هفته را به فرزندان اختصاص دهند تا شما برای خود وانجام فعالیت های مورد علاقه زمان بیشتری داشته باشید.
♦️در صورت امکان ،ارتباط و رفت و آمدهای دوستانه با همکاران همسر و یا افراد مطمئنی که میشناسید برقرار کرده وخلاء خانواده را کمی جبراننمایید.
♦️سعی کنید آخر هفته ها که همسرتان فراغت دارند به تفریحات خانوادگی پرداخته و با شور نشاط باشید.
🔰در آخر خدمتتان عرض میکنم که هر شرایطی در کنار معایب خود، مزایایی نیز دارد.
برای مثال زندگی در شهر غریب گرچه سبب تنهایی و دوری از خانواده است اما در صورتی که زوجین علاقه و محبت به هم داشته باشند صمیمت و استقلال و تعهد بیشتری را تجربه میکنند و توجه و محبت زوجین بیشتر معطوف به یکدیگر است و کمتر درگیر حواشی خانواده ها و بعضا مشکلات آن ها هستند.
پس توصیه میکنم به جای تمرکز بر معایب غربت و ناراضی بودن از شرایط، به مزایای آن بیشتر توجه کرده و از تهدید ها برای خود، همسر و فرزندانتان فرصت رشد و شکوفایی بسازید.😊
با آروزی موفقیت برای شما 🌷
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@Hamsaranekhoob
#مقابله_باترس
سلام خانمی 29 ساله هستم خیلی اعتماد به نفس پایینی دارم ودارای فوبیای سرخی هراسی هستم به طرزی که روی روابط با فامیل خودم و همسرم تأثیر متفی گذاشته لطفا بگویید باید چکار کنم.
🌺بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
🌺 سلام علیکم 🌺
🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب
رعایت نکات ذیل به شما خیلی کمک می کند :
۱.تفریح و نشاط و شادابی را در خانه و خانواده سرلوحه همه کارهای خود قرار دهید.
۲.از هر چه می ترسید و از آن هراس دارید، خود را در دامن آن بیندازید و خود را با آن مواجه کنید و به هیچ وجه از موضوع ترستان فرار نکنید . به آرامی و به مرور خواهید دید از آنچه می هراسیدید ، توهمی بیش نبوده .
۳.پرتلاش و پرکار باشید تا اعتماد به نفستان بیش از پیش شود.
۴.منشتان،خوش بینی،خوش رویی،خوش پوشی و خوش بودن باشد.
موفق باشید.
@hamsaranekhoob
#همسرداری
سلام خسته نباشید بابت کانال خوبتون خیلی کمک به زندگی من کرد من تو هنر زن بودن ۱ شرکت کردم خیلی راضی بودم الان یک مسئله ای برام پیس اومده که هر چند وقت یکبار دچار اون میشم این هست که شوهر من دوسال سیگار میکشه ترک میکنه دوباره بعد از یک یا دوسال شروع میکنه وخیلی بوی بد میده هرچی هم بهش میگم میگه درستش میکنم یا میگه چون شما میگید میکشم الان نگرانی من این هست پسر من ۱۵ ساله هست وخیلی غصه میخوره وبه شوهرم هم میگم اونم نگاه دست تو میکنه وترسش میریزه وشروع به کشیدن سیگار میکنه لطفا من راهنمای کنید خیلی حالم بد از این موضوع وپنج برادر داره هیچ کدومشون تو کار سیگار نیستن نمیدونم چرا فقط شوهر من سیگار میکشه پدر شوهرم هم میگه اون نمیتونه ترک کنه تورو به خدا کمکم کنید.
🌺بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
🌺 سلام علیکم 🌺
🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب
🌟ترک کردن ایشان بدست شماست ، وقتی یک ذره ی بسیار کوچک را زیر ذره بین
می گذارند ،آن ذره بسیار بزرگ و گاهی وحشتناک نشان داده می شود در حالیکه ذره ای بیش نیست.
طبیعی است هرچه درباره این موضوع حساسیت بیش از اندازه نشان داده شود ، این موضوع بزرگتر و مهمتر جلوه می کند و ترک و کنار گذاشتن آن سخت تر می شود.پس هر چه نسبت به این موضوع ، بی توجه تر و بی اهمیت تر باشید ، قطعاً همسر شما زودتر و راحت تر می تواند سیگار را کنار بگذارد.
☘همسر شما خودش باید تصمیم بگیرد که کنار بگذارد و تاکیدهای شما و اطرافیان این تصمیم گیری را سخت تر میکند ویا به عقب می اندازد.
🍀به جای پافشاری کردن بر روی سیگار نکشیدن ، همیشه موید و پشتیبان و همراه او باشید،تا شما را در این موضوع و موضوعات دیگر تکیه گاه خود بداند نه مقابل خود.
موفق باشید.
@hamsaranekhoob
#تکراری شدن زندگی
سلام وقت بخیر
من دختری۲۰ ساله هستم سه ساله ازدواج کردم
همسرم ۲۲ سال دارند
و به گفته ایشون میگند دیگر مثل قبل ازدواج عاشق نیستن
یک سال زیر یک سقف زندگی میکنیم
زندگی برامون روتین و تکراری شده و دیگه زندگی مشترک برامون خیلی جذابیت نداره
تنهایی باشیم یا با هم برامون فرق نمیکنه
میخواستم بدونم علتش چیه و چه راهکاری براش هست .
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
🌸پاسخ #مشاور کانال همسران خوب، سرکارخانم پورشفیعی 🌸
🦋دختر عزیزم طراوت بخشیدن به زندگی و ایجاد محبت کاری که وظیفه دوطرف در زندگیه .خداروشکر شما مشکل خاصی ندارید فقط باید تلاش کنید تا با یادگیری مهارتهایی به زندگیتان هیجان و شادی رو تزریق کنید .
🦋پیشنهاد میکنم صوتهای مربوط به هنر زن بودن رو از کانال دریافت کنید وگوش بدید و همچنین همسرتان صوتهای مربوط به هنر مرد بودن رو تهیه وگوش بدن .درضمن صوتهای مربوط به طلاق عاطفی رو هم گوش بدید.
🦋انشالله موفق باشید.
#ارتباط با خانواده همسر
سلام و وقتتون بخیر
1.5 سال هست که عقدیم. آقاوخانواده شون خیلی از من وخانوادم ایراد میگیرن در حالی که خودشون از نظر مادی و موقعیت اجتماعی پایینتر هستن.اشتباهات خودشون رو نمیبینن ولی همون رو از من ایراد میگیرن.مادرشون اگر چیزی به نظرشون ایراد داشته باشه به مادرم اطلاع میدن.این مسأله باعث میشه ازشون هراس داشته باشم.اعتماد ب نفس زیاد دارن و همه رو پایینتر میدونن.در کل خاند.انشون نظر مادرشون رو مهم میدونن در حالی که برتری خاصی ندارن. وابستگی آقا به مادرشون زیاده و حرف مادرشون ب سیار تاثیر گذاره.
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
سلام علیکم
پاسخ #مشاور کانال تربیتی همسران خوب ، سرکارخانم پورشفیعی
🦋احساس میکنم بخشی از اختلاف نظر ها سوتفاهم های پیش آمده به خاطر طولانی شدن دوران عقد هستش .پیشنهاد میکنم هرچه سریعتر زمینه ازدواج دائم رو ایجاد کنید .
🦋در زمینه مشکلات پیش آمده پیشنهاد میکنم صوتهای مربوط به هنر زن بودن رو از کانال تهیه کنید وگوش بدید همسرتان هم صوتهای مربوط به هنر مرد بودن رو گوش بدن .
🦋اگر احساس میکنید اختلاف وتنش بینتون زیاده حتما با همسرتان هردو باهم پیش یه مشاور خوب برید وقبل از ازدواج دائم مسائل رو حل کنید .مثلا اگر وابستگی همسر شما زیاده باید این مهارت ایجاد تعادل رو یاد بگیرن .
🦋انشالله موفق باشید.
#گفتن_بیماری_به_خواستگار
سلام من دختری ۲۸ ساله هستم و یک خواستگاردارم که در همه چی به توافق رسیدیم انشاءالله برای ازدواج اما من ی دوساله تیروئید دارم و تحت درمانم ودکترهم بهم گفته هیچ مشکلی نداری ازهمه لحاظ فقط باید قرص رومصرف کنم حتی بهمگفته که تیروئیدت ازمنم سالم تره حالانمیدونم چجوری به این اقا بگم
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جنابآقای #مجدی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
⬅️اگر بیماری شما به گونهای است که قرار است شما برای همیشه در اموری ملاحظه كنید و مراقبتهای خاصی به خاطر این بیماری انجام دهید، بهتر است قبل از ازدواج با خواستگار خود در میان بگذارید.
⬅️البته در مورد بیماریتان طبق گفته پزشکتان ، در جلسات بعدی خواستگاری ، به خواستگار محترم توضیح دهید، اینکه یک بیماری کنترل شده دارید و مانند افراد سالم زندگی میکنید و این بیماری به فعالیتهای شما در زندگی حال و آیندهتان آسیبی نمیرساند.
⬅️اگر مطرح کردید و خواستگار محترم ، بیماریتان را پذیرفت ، و در سایر مسائل مربوط به ازدواج کفویت و تفاهمات لازم هست و مشکل فقط از جهت نگرانی شما نسبت به پذیرش بیماریتان میباشد ، حتما با خواستگارتان نزد پزشک معالجتان بروید تا خواستگارتان نسبت به بیماری شما توجیه شوند و با علم و اطلاع بپذیرند.
⬅️مشاوره پیش از ازدواج حضوری را هم داشته باشید.
🌷انشاءالله موفق باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#قهر_کردن_همسر
سلام استاد گرامی خسته نباشید
بنده خانمی هستم ۳۳ همسرم ۳۶ داری دو فرزند دختر۱۵سال ازدواج کردم شوهرم اخلاقش خیلی بده تند تند با همه قهر میکنه همیشه یه چیز برا بهانه داره مدت قهرش هم بستگی داره بعضی وقتا یه هفته آشتی میکنه بعضی وقتا هم ۲ یا ۳ ماه طول میکشه الان حدودا دو ماه با من قهر اوایل زندگی قهر که میکرد خودش هم میومد آشتی ولی تازگی من باید اول برم واسه آشتی بچه هام دیگه پاک کلافه شدن میگن مگه بابا بچه که اینقدر قهر میکنه بعد وقتی با خانواده من خوبه با خانواده خودش قهر یا بالعکس چون من تازه اومدم تو کانل شما فعلا هنر زن بودن تا ۵ گوش کردم ولی با این ۵ جلسه خیلی تغییر کردم خدا خیرتون بده طورا خدا جواب منو بدید شوهرم مشاوره هم نمیزاره برم میگه من خودم مشاورم با تشکر
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جنابآقای #مجدی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
✅به چند نکته توجه داشته باشید :
⬅️همیشه و در همه حال جانب ادب و احترام را نسبت به همسرتان رعایت کنید.
⬅️فضای خانه را غرق در شادابی و نشاط کنید.
⬅️آبروی او آبروی شماست، در خانه و بیرون از خانه با احترام و اکرام ایشان حافظ آبروی او باشید.
⬅️هیچگاه و در هیچ موقعیتی اقتدار همسرتان را نشکنید و همیشه و درهمه جا اقتدار او را حفظ کنید که شما با این کارتان در اصل پشت و پناه و تکیه گاه خود را حفظ کرده اید.
⬅️همسر شما بیش از هر چیز نیاز به تایید و همراهی شما دارد ،اگر نقدی داشتیداز هنر زنانگی خود استفاده کنید و بسیار با لطافت و تا می توانید به صورت غیر مستقیم بیان کنید.
⬅️به جای اینکه از او ایراد بگیرید یا مدام انتقاد کنید، سعی کنید بیشتر با روحیات او آشنا شوید، بپذیرید و با او همدلی کنید.
⬅️شنوندهی خوبی برای همسرتان باشید و او را درک کنید.
⬅️لحن کلام و تُن صدای خود را کنترل کنید و مقابله به مثل نکنید.
✅در مورد قهر همسرتان آنچه مهم است این است که شما با مهارت و سیاست به مرور زمان همسرتان را از این عادت قهر کردن دور کنید. ←البته میطلبد شما ابتدا به رفتارتان نیز توجه کنید. ممکن است در زمانی که بحثی بین شما رخ میدهد و منجر به قهر همسرتان میشود رفتار و یا گفتاری اقتدار شکن نسبت به همسرتان بیان داشتید که بسیار ایشان را ناراحت کرده است. پس ابتدا به رفتار خودتان توجه کنید و تا میتوانید از فضایی که منجر به دلخوری و ناراحتی میشود دوری کنید. و اگر بحث بین شما بالا گرفته همان طور که در موارد قبلی گفته شد با سکوت ادامه بحث و دلخوری را تمام کنید و یا همان لحظه از درشوخی و خنده وارد شوید و اجازه ندهید کار به ناراحتی و قهر بکشد.
⬅️گاهی اوقات آقایان ممکن است تحت یک فشار روحی یا روانی و یا خستگی زیاد قرار بگیرند برای بهبود حال خود نیاز دارند تا دقایقی یا حتی ساعتی خلوت کنند و آرام باشند. به قولی در غار تنهایی خود فرو میروند. نسبت به این روحیات مردانه کسب اطلاعات کنید و در چنین مواقعی به ایشان زمان دهید تا خودش به مرور از این فضا بیرون آید.
⬅️به خاطر حفظ زندگی مشترک و روابط عاطیفتان گاهی ارزش این را دارد که پیش قدم در آشتی و صلح شوید. چرا که ادامه قهر منجر به سردی و فاصله و سوتفاهم میشود. ←پس سعی کنید این افکار که همیشه من پیشقدم هستم و.... را از خود دور کنید...
←بعد از آشتی حتما در فرصتی ناب و آرام با همسرتان صحبت کنید. اگر از صحبت کردن استقبال نمیکند در قالب نامه و یا حتی پیامک برای او بنویسید.
←برای قهر کردن خود قانون بگذارید. مثلاً در این فاصله اگر چه از هم دلخور هستید اما جای خواب تغییر نکند. روال زندگی بهم نخورد و هر کس وظیفه خود را انجام دهد. بددهنی و یا خدای نکرده فحاشی ممنوع باشد. و اگر کسی پیش قدم شد طرف مقابل برای او هدیه بخرد.
←یا قوانین دیگر که میتوانید با ادبیات محبت آمیز در فضایی آرام به او بگویید.
⬅️در فرصتی مناسب میتوانید از مذموم بودن قهر بین زن و شوهر برای همسرتان بگویید و یا روایات در این رابطه را به ایشان یادآور شوید.
⬅️در چنین شرایطی، سعی کنید رفتار درست را انجام دهید و زندگیتان را متوقف نکنید. و به وظایف همسری و مادری خود بپردازید.
✔️برای حل مشکلات زندگی صبور باشید و با توکل بر خدا و توسل به اهلبیت (علیهم السلام) حرکت نمایید، و تلاش کنید با یادگیری مهارتها، بهترین زندگی را در کنار همسرتان داشته باشید.
✔️در هرصورت بدانید هر قدمی که برای اصلاح و حفظ زندگی برمیدارید در پیشگاه خداوند، اجر فراوان دارد. از خدا مدد بخواهید که در این زمینه یاریتان دهد. و بدانید که بعد از هر سختی آسانی هست.
✔️پیشنهادمیکنم،مجموعهصوتی یا کتابِ «هنرِ زن بودن» برایِخودتان و«هنرِ مرد بودن» را برایِهمسرتان،حتماً از کانال تهیه و گوش بفرمایید.
🌷انشاءالله موفق باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا