#بخشیدن_همسر_و_مدیریت_افکار_منفی
باسلام وعرض ادب
من خانمی هستم چهل ساله وهمسرم چهل وهفت ساله هفده سال اززندگی مشترکمان میگذرد پارسال شوهرم که فردی ظاهرا متدین بودن به من خیانت کردن اونم بصورت پیامکی که وقتی من متوجه شدم اعتراض کردم وچهارماه دعوامون طول کشیدتاجایی که شوهرم پاش وکردتوی یه کفش که من میخوام طلاق بدم خلاصه بماندکه به من تهمت دزدی زد ولامپ خونه روبازکردندمن وبچه ام وازامکانات اولیه حتی خوراک محروم کردن تودادگاه بهم تهمت زدن که بافردی ارتباط داشته ام تودادگاه وقتی این حرف رو زدن هنگ کردم منی که نمازشبم ترک نمیشه چطور به خودش این اجازه رو دادحالا سوال من اینه که الان یکسال ازاین موضوع میگذره ما باهم آشتی کردیم البته شوهرم معذرت خواهی نکرد فقط من ودخترم وبه شام دعوت کردن ومن هم بخاطر دخترم قبول کردم وبخشیدم الان که سالگرد اون روزهاس حالم خرابه یادم میوفته حالم بدمیشه اینکه چطور به من تهمت خیانت زد ازمشاورین عزیزمیخوام من وراهنمایی کنن وراهکاری بهم بدم تا حال روحیم خوب بشه من پارسال ازآقای دکترپوراحمدمشاوره گرفتم ولی الان میخوام بدونم چطوری حال دلم رو خوب کنم باسپاس اجرتان با امام زمان عج
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
🌹ابتدا خدا رو شاکرم که به زندگی مشترک برگشتید و انشالله با توکل بخدا و به کارگیری مهارتهای زندگی روز به روز حال خودتان و زندگیتان بهتر شود.
⚛ علت اینکه تاکید میشود مواقعی که خانم رفتار حاشیه ای از آقا میبیند برخورد مستقیم نداشته باشد و سعی کند صبورانه برخورد کند همین هست تا خدای نکرده زن و شوهر در برابر هم قرار نگیرند و کار گره نخورد. به هر حال زمانی که به اعتراض و دعوا کشیده شود متاسفانه در این بین صحبت های خوبی رد و بدل نمیشود و چه بسا کار به لجبازی و متهم کردن هم برسد.
⚛ خواهر خوبم حالا که با عنایت خدا و مشاوره تصمیم گرفتید به زندگی مشترک برگردید پس سعی کنید افکار خودتان را به گذشته نبرید. تا زمانی که به گذشته فکر میکنید و مدام ذهنتان درگیر افکار منفیست قطعا حال روحی خوبی نخواهید داشت.و این در رفتار شما هم نمود پیدا میکند و زمینه دور شدن همسر را فراهم میکند.این اتفاق پیش آمده را به عنوان یک تجربه و درس ببینید و سعی در بهبود کیفیت رابطه خود با همسر و زندگی بر اساس مهارت داشته باشید.
⚛قطعا هیچکدام از ما بی عیب نیستیم پس توقع صد در صدی هم نباید از آدمها داشت. اگر بنا را بر بخشیدن گذاشته اید پس خدا گونه ببخشید و از سیر افکار در گذشته و یادآوری خاطرات تلخ حذر کنید که انتهای آن مشخص هست.
⚛ و این نکته را بدانید که آقایان معمولا در حالت عصبانیت و ناراحتی رفتار اغراق گونه پیدا میکنند. یعنی عمیقا به حرفی که میزنند اعتقاد ندارند ولی از سر لجبازی و دلخوری مطرح میکنند.
⚛ نکته بعد اینکه معمولا آقایان به خاطر روحیه ریاست طلبی کمتر پیش میاد که عذرخواهی را به زبان بیاورند. و با رفتار نشان میدهند. همسر شما هم با دعوت کردن به شام حرف خود را زده که اینجا اگر شما به اخلاقیات همسر آشنایی داشته باشید رفتار ایشان را به نشانه عذرخواهی و دلجویی میبینید.
✅ نکات زیر در جهت مدیریت افکار شما انشالله میتواند راهگشا باشد:
❄️1. ارتباط خودتان را با خدا عمیقا قوی کنید. با قرآن انس بگیرید و ذکر استغفار زیاد داشته باشید. تا در مواقعی که جولان افکار منفی و مایوس در ذهن شماست با اذکار و یاد خدا مسیر افکار را عوض کنید.
❄️2. به نقاط مثبت همسرتان توجه کنید.تا زمانی که تمرکز شما روی اشتباه همسرتان هست خوبیهای ایشان را نمیبینید. اما اگر توجه شما از اشتباه ایشان برداشته شود و به خوبیها و نقاط مثبت توجه کنید به مرور متوجه تغیر حال خود و نحوه ارتباط خود با همسر محترم خواهید شد.
❄️3. رنگ و بوی معنویت را در فضای خانه هم پررنگ کنید. گاهی آقا را دعوت کنید که نماز را به جماعت با ایشان بخوانید. برنامه های معنوی بیرون مثل زیارتگاه و قبور شهدا با هم داشته باشید.
❄️4. در این ایام که یادآور خاطرات تلخِ شماست برای خودتان برنامه داشته باشید و اوقات خالی کمتر داشته باشید. هر کاری که حال شما را بهتر میکند و فضای نشاط و پویایی به فضای منزل بدهد. مثل پختن کیک و شیرینی؛ تنوع در چیدمان منزل؛ ارتباط با دوستان صمیمی...
❄️5. ارتباط کلامی محبت آمیز با همسر داشته باشید و نیازهای عاطفی و جنسی همسر خود را برآورده کنید و به آراستگی و روحیه نشاط خود اهمیت دهید. چرا که روحیه گرفته و مدام غرزدن و همراهی نکردن با همسر سبب دوری ایشان از شما می شود.
👌توصیه میکنم حتما مجموعه هنر زن بودن را تهیه کنید بسیار به شما کمک خواهد کرد.
آرزو میکنم زندگی آرام و خوشبخت در کنار خانواده داشته باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#بی_توجهی_همسر
سلام خسته نباشید
ممنون که جواب سوال هفته قبلمو دادین ولی من صوتهای هنر زن بودن را گوش دادم واز اول زندگیم رعایت کردم وبعضیاشو هنوز ادامه میدم ولی استاد دربرابرمردی که محبت وآراستگی ظاهری زن را نمیبینه وتاحالا هیچ عکس العملی نشون نداده وابراز محبت زبانی نداره چقدر میشه صبور بود
بعداز سه سال یکبار بمن گفت چه خوشگل شدی من کلی خوشحال شدم که داره رفتارم اثرمیزاره ولی فرداصبحش توصحبتهاش گفت که به همکار خانمم گفتم چقدر لباست بهت میاد کلی ذوق کرده
همونجا حالم از ابراز محبت شبش بهم خورد ودیدم نسبت بهش عوض شد
استاد دوست دارم یک راه حل اساسی بمن پیشنهاد کنید.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #علاءالدین
سلام خواهر گرامی وقتتون به خیر،احسنت به شما که این صوت ها را گوش دادید و سعی کردید در زندگی به کار بگیرید،جا داره که چند نکته را خدمتتون عرض کنم.
در مشاوره های تلفنی،با خانم های زیادی صحبت کردم که مثل شما فرمودند صوت های هنر زن بودن را گوش دادن و اجرا کردند،اما همچنان مشکل داشتند،در اکثریت قریب به اتفاق این خواهران محترم،با چند پرسش ساده ،متوجه شدم در واقع به چند نکته کلیدی توجه بیشتری داشتند و از بقیه نکات غافل شده بودند،و عدم رعایت همون نکات،باعث بروز مشکلاتی برای این عزیزان شده بود.بنابراین در این مورد ان شاالله مجددا بررسی بفرمایید.
صوت های هنر زن بودن استاد پوراحمد،از نظر جامع بودن و مفید بودن،رتبه بالایی بین صوت هاو کارگاه ها در این زمینه داره،اما با این حال از منابع دیگر هم به صورت تکمیلی در این زمینه استفاده کنید و از کتاب ها و صوت های مشاوران و نویسندگان امین دیگر نیز بهره بگیرید،مثل کتاب های دکتر عباسی ولدی و ...
در مورد این رفتار همسر،علل مختلف باید بررسی بشوند،به این مسئله توجه داشته باشید که برخورد افراد در مواقعی که خشمگین هستند یا دلخوری عمیقی دارند الزاما یکسان نیست،ممکن هست فردی با پرخاشگری و داد و بی داد این هیجان را بروز بدهد و فردی با بی توجهی و غفلت.شاید علت رفتار همسر شما چنین چیزی باشه،این مورد را بررسی کنید که در روابط شما،از ابتدا تا کنون،چنین مسئله ای به وجود آمده یا خیر؟
توجه داشته باشید گاهی مرد در شرایطی که مورد تحقیر قرار گرفته باشه و اقتدار و توانمندی او زیر سوال رفته باشه،چنین رفتاری انجام میدهد،این بسیار مهم هست که چقد به همسرتون احساس اعتماد منتقل میکنید؟چقدر عملکرد ایشان را تحسین میکنید و به نقاط قوت آن توجه میکنید؟اگر خدای نکرده مرد احساس کند،همسرش او را فردی با کفایت و توانمند نمی بیند و به او اعتمادی ندارد،ضربه روانی میخورد که رابطه را هم تحت تاثیر قرار خواهد داد.
از طرفی به نکته مهم دیگر توجه داشته باشید که هرگز،هرگز،و هرگز مرد را به خاطر نیاز های زیستی اش نسبت به همسر ،تحقیر نکنید ،اگر زن در شرایط خاص امکان پاسخ دهی به نیاز همسر را ندارد ، نباید همسرش را به خاطر نیازش،مورد تحقیر و سرزنش قرار بدهد،بلکه باید با احترام به نیاز همسرش و با محبت و ترفند های زنانه،به زمان دیگری موکول کند،یا این طور به مرد القا نشود که فقط او نیاز زیستی دارد و خانم علی رغم میلش،تن به خواسته مرد میدهد.
در این موارد،احتمال زیادی وجود دارد که مرد،به خاطر لکه دار شدن غرورش،روی به بی توجهی یا حتی لجبازی با همسر بیاره.
ممکن هست این رفتار همسر شما،به دلیل این هست که اساسا راه محبت زبانی را به خوبی بلد نیست و هیچ وقت چنین چیزی را در رابطه پدر و مادر مشاهده نکرده،در این مورد باید اولا خودتون این توجه و ابراز محبت زبانی را در ارتباط با همسر داشته باشید و از ایشون هم با روش های مختلف،مثل کلام محبت آمیز،نوشتن و ...درخواست کنید، چنین رفتار مشابهی را در رابطه با شما انجام دهند،و هر گاه حتی کوچکترین گامی در این مسیر برداشتند،هیجانات مثبت خودتون را در این مورد نشان بدهید،و شما هم متقابلا همان لحظه،به ایشان محبت کلامی بکنید.
نکات بالا را مد نظر قرار بدید،ان شاالله که مسئله برطرف میشه،اگر باز مسئله باقی مونده بود،حتما با یک مشاور امین طرح مسئله کنید.
در پایان به این مورد هم توجه کنید که اگر شما وظایف همسری خودتون را به خاطر خوشنودی خدا انجام بدید، بی توجهی همسر در شما ایجاد دلسردی و یاس نمیکند،صد البته که این جا باید صبر فعال داشته باشید،یعنی در عین صبر بر این مسئله،به دنبال راه حل باشید و برای حل ان بکوشید.
موفق و موید باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#زندگی_عاشقانه_نتیجه_انتخاب_عاقلانه
سلام آقای پور احمد خمینی خواهش میکنم من رو کمک کنید،من یک دختر بیست وچهارساله هستم وتحصیلاتم دیپلم هستش،علاقه مند به پسری هستم که بیست ویک ساله هستش ودوسال ونیم از آشنایی ما میگذره ،ایشون به خونواده من هم گفتند که من رو برای ازدواج انتخاب کردندوهرکس که میومد خواستگاری میگفت ردش کن بره چون من تو رو میخوامت ،به پدرم و خواهرم قول داده بودن.متأسفانه پدرم دوماه پیش به رحمت خدا رفتند .
چهارده روز قبل قرار بود بریم نشون بخریم روز بعدش گفت من نمیخوامت برو .
خیلی افسرده شدم شب وروزم شده گریه من واقعا دوستش دارم ،ایشون هم من رو خیلی دوست داره أما چون ایشون هم پدر ندارندولی برادر بزرگشون که باهم آرایشگری میکنند خیلی مانع ازدواج ماهستند .
نمیدونم چه کار کنم،جواب من رونمیده ومن رو در فضای مجازی مسدود کرده ،اعصاب من بهم ریخته هم پدرم رو از دست دادم وهم کسی که دوسش دارم رو،خواهش میکنم کمکم کنید.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #علاءالدین
سلام خواهر بزرگوار،فوت پدر بزرگوارتان را تسلیت عرض میکنم،ان شاالله خدا به شما و همه بازمانگان ایشان صبر جزیل عطا کند،و روح ایشان را با امیرالمومنین علیه السلام محشور کند.
در این شرایط طبیعی هست که شرایط روحی دشواری را تحمل میکنید و این مهم هست که به خودتون زمان بدید تا،به مرور رنج این سوگ ها کمتر بشه.
در مورد این آقایی که فرمودید، من نمیدونم چگونه با ایشون آشنا شدید و دلبستید،اما این کار که شما ۲ سال و نیم،متنظر پسری شدید که ۳ سال از شما کوچکتر هستند و میدونستید که برادر بزرگتر ایشان هم که به نوعی در غیاب پدر بزرگتر ایشان محسوب میشدند و منبع درآمدیشون یکسان هست،با این ازدواج مخالف هستند ،و از طرفی همه خواستگاران خودتون را به خاطر ایشان رد کردید،طبیعتا کار درستی نبوده.
اولا شما چگونه ایشان را سنجیده بودید و مطمئن بودید که این فرد همسر مناسبی برای شما خواهند بود؟دوما این که شرایط ایشان ،شرایطی نبوده است که بتونین روی قول ایشان یا حرفشان حساب باز بکنید،
متوجهم که الان با توجه به اینکه علاقه ای به این فرد داشتید،رفتن ایشان برای شما سخت هست،
اما با توجه به شرایطی که فرمودید،اگر پدری ندارند و برادر بزرگتر ایشان،با این ازدواج مخالف هست،به خصوص با توجه به اینکه درآمد این آقا هم به نوعی وابسته و مشترک با برادر بزرگتر هست، و مهم تر از همه اینکه با توجه به همه این عوامل،و سن و شخصیت ایشان،احتمالا تاثیر پذیری زیادی از برادر بزرگترشون دارند،ورود شما به این زندگی،قطعا سختی های بسیار بیشتری برای شما به همراه می داشت...
این عوامل باعث شده بعد از دو سال و نیم انتظار از طرف شما و رد کردن همه خواستگاران به خاطر ایشون،که قطعا کار اشتباهی بوده، زیر قول خودشان با شما بزنند.مسلما برای شما سخت هست و یک مدت طول میکشه تا رنج رفتن ایشان کم و کم تر بشه و ان شاالله برطرف بشه،اما این رنج در برابر پا گذاشتن به یک زندگی بسیار پرریسک و بی سرانجام،قطعا ناچیز هست.
در هر حال،این رو در نظر داشته باشید که اگر به خدا توکل کنید و سعی کنید در امورتان،به خصوص امور بسیار مهم این چنینی که مسئله یک عمر زندگی شما هست،عقل و منطق خودتان را بر احساسات مقدم بدانید و از تصمیمات هیجانی پرهیز کنید،ان شاالله خدا،همسری که هم کفو شما باشه،را نصیب و روزی شما خواهد کرد،
پس اولا به خودتان زمان بدید تا رنجی که حاصل اون علاقه بوده،کم تر بشه،در این مدت،به فعالیت های مفید و مورد علاقتون بپردازید مثل تحصیل،مطالعه،آموختن یک هنر یا مهارت یا به کارگیری مهارت هایی که دارید و ... و سعی کنید تا حد ممکن بیکار نباشید،
دوما ارتباط خودتان را با خدا تقویت کنید و با قرآن و اهل بیت علیهم السلام انس بگیر،تا یار و یاور شما در همه مراحل زندگی باشند و بدون شک با یاد خداست که بسیاری از سختی ها اسان میشه،
سوم هم اینکه خواستگاران دیگری مراجعه میکنند را با جدیت بررسی بکنید،در این زمینه،از صوت های انتخاب همسر استاد پوراحمد استفاده بکنید که یکی از منابع بسیار مفید در این زمینه هست ،ان شاالله که خدا در همه مراحل زندگی،بهترین ها را براتون رقم بزنه،حتی بهترین هایی که گاهی شما ازش بی اطلاع بودید...
موفق و موید باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#مهارت_مدیریت_خشم
سلام
خسته نباشین، تولد حضرت زینب رو بهتون تبریک میگم
من دختری ۴۳ ساله و مجرد هستم،
به خاطر مشکل جسمی نتونستم ازدواج کنم و با مادرم زندگی میکنم
در دین ما اومده که جهاد زن شوهر داریه، میخواستم ببینم من که ازدواج نکردم چطور باید به این درجه برسم
مشکل دیگه ای که دارم اینه که خیلی زود عصبانی میشم و بعضی اوقات با مادرم و بقیه تندی میکنم ، بعدش زود پشیمون میشم ولی دیگه کاریش نمیشه کرد.
لطفا راهنمایی بفرمایین.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #علاءالدین
سلام خواهر گرامی،روز و شبتون آمیخته با رنگ خدا،
همون طور که خودتون هم واقفید،خدا در برابر فرصت ها و نعمت هایی که به انسان میدهد،ازش سوال میپرسد، پس هر کس متناسب با شرایط و موقعیت های خودش،حسابرسی میشه و افراد از این جهت با هم متفاوت هستند، خب کسی که شرایط ازدواج برای او مهیا بوده،وظیفه سنگینی بر عهدش گذاشته شده و متناسب با آن نقش و وظیفه،باید زندگی خودش را مدیریت بکنه،کسی هم که شرایط ازدواج براشون فراهم نشده،نسبت به دیگر موقعیت ها و فرصت هایی که در زندگی دارند،باید وظایف خودشان را به انجام برسانند،
اعم از زن یا مرد،هر کس در موقعیت خودش،سعی کند به وظایفش عمل کند و در حد توان خودش بهترین عملکردش را داشته باشد،مورد لطف و رحمت خدا واقع میشه،ان شاالله که همه ما بتوانیم وظیفمون را در هر موقعیتی به درستی بشناسیم.
الان وظیفه شما نسبت به مادر و خانواده،اطرافیان و جامعه و بیش از همه خودتون هست،در زمینه خودسازی و تزکیه نفس،رسیدگی به امور خانواده،فعالیت های علمی،اجتماعی و فرهنگی ،اقدامات مفید و موثری میتوانید انجام دهید که ان شاالله همگی مقبول و نزد خداوند ماجور باشه.
در مورد مدیریت خشم هم،مطالبی در کانال مطرح شده که میتوانید استفاده کنید،علاوه بر راهکار های کوتاه مدت،مثلا دور شدن ازموقعیت و اجنتاب از سخن گفتن و عمل کردم در موقع عصبانیت،قدم زدن،وضو گرفتن با آب خنک و ...
اقداماتی هم در زمینه تقویت صبر و اراده خودتون انجام بدید تا در بلند مدت هم،بتونید بر خشم خودتون مسلط بشید ان شاالله
یکی از مهم ترین این راهکار ها،افزایش شناخت و اگاهی خودتون نسبت به زندگی،ماهیت وقایع و بلایا در این دنیا،محل گذر بودن دنیا و اهمیت و فضیلت نیکی به پدر و مادر و صبر در برابر رفتار ها و گفتار آن هاست،اینکه توجه داشته باشید در همه وقایع این خداست که کارگردانی میکند،حتی بسیاری از اموری که از نظر ما نامطلوب هست،در مسیر سعادت ما الزامی است،این جهان محل گذر و البته امتحان ماست،به زودی پرده می افته و حقیقت در برابر چشمان ما قرار میگیره،مهم این هست که ما چگونه در این امتحانات عمل کردیم و نقش ایفا کردیم؟
در مورد اقدامات عملی افزایش صبر میتوان به روزه گرفتن،استغفار،شب زنده داری،انجام هنر ها و مهارت هایی که نیاز به ظرافت و طمانینه دارد،ورزش کردن و ... میتوان اشاره کرد،
در این زمینه،علاوه بر انجام کار های عملی،سعی کنیو مطالعات خودتون را هم در این زمینه جهت دهی کنید.
موفق و موید باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#تعامل_با_کودک
سلام و عرض ادب و احترام.
من دختری 9 سال و نیمه کلاس چهارمی دارم که باهاش سه تا مشکل دارم..
1⃣نمازش. یکی میخونه دوتا با بدبختی. گاهی الکی. نمیدونم باید تغافل کرد یا نه... به سختی.. حتی قبل تکلیف خوب میخوند ولی الان نه... اصلا مهم نیست قضا میشه یا نع.
2⃣بی نظمی. فوقالعاده درحد وحشتناک بی نظمه.. کمد دیواری رو باز کنین همه اسبابا میریزه بیرون ازبس چپونده. هر وسیله ایش رو باید از ی جا بکشم بیرون..حتی درمورد مثلا آشپزی که دوست داره.آشپزخونه رو میترکونه و میره و اینکه خواهر کوچیکش که پنج سالشه دقیقا کارای اون رو انجام میده ... ی جوری الگوشه
3⃣تقریبا هیچ فعالیتی رو خوب و باسلیقه به پایان نمیرسونه... گاهی هم اصلا به نصفه فعالیت نرسیده ولش میکنه... خصوصا الان در مورد درسای مدرسه ش که واقعا معضلی شده انجام دادن تکالیف...
ممنون میشم راهنماییم کنید که حسابی خسته شدم
خواهشا در مورد تکالیف هم راهکار بدید
متشکرم
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #علاءالدین
سلام خواهر گرامی،وقت شما به خیر
در مواردی که فرمودید اول از همه به بحث الگوگیری در کودک توجه داشته باشید،اگر می خواهید فرزند شما نمازش را اول وقت بخونه، نظم داشته باشه،و کار ها را با سلیقه انجام بده،اول باید این رفتار ها را در اطرافیان و بزرگتر های خودش مشاهده کنه،گاهی نیاز هست علاوه بر الگوی رفتاری به صورت غیر مستقیم در فضای خونه،صحبت از محاسن انجام این کار ها بشه مثل فضیلت نماز اول وقت و ...
یا شخصیت های اصلی داستان هایی که برای او تعریف میکنید، این امور را انجام میدهند،چرا که کودک با قهرمان ها و شخصیت های داستان هاش همانند سازی میکنه،
به این نکات هم به طور خاص توجه بفرمایید
یکی اینکه هر کاری از او می خواهید را با صراحت و شفاف و جزئی و یکی یکی برای کودک خودتون بیان کنید،و پس از انجام هر تکلیف هم بالافاصله تشویقش کنید،مثلا نکگید برو اتاقتو تمیز کن،لباساتم جمع و جور کن ،کتاباتم جمع کن،هر کدام را جدا جدا براش توضیح بدید و پس از انجام هر کدام،او را تشویق کنید.حتی در انجام برخی از کار ها به او سر نخ دهی کنید مثلا یک لباس را تا کنید بگذارید داخل کمد بعد بهش بگید بقیه را هم همین طور شما تا کن بگذار داخل کمد و توی دو سه تا بعدیش هم کمکش کنید،
با انجام مشارکتی بعضی از کار ها و ایجاد فضای شاد و جذاب برای او میتوانید انگیزه لازم را برای انجام کار ها برای او ایجاد کنید مثلا سر وقت چادر نماز خودتون را سر کنید و به دخترتون بگین مامان بیا با هم نماز بخونیم و بعدش هم یک کاری که او دوست داره انجام بدید مثلا باهاش بازی کنید و ... یا آشپزی و ... را به صورت مشارکتی با هم انجام بدید.
به طور کلی سعی کنید سرزنش،تحقیر کردن یا انتظار کامل و ایده آل بودن از فرزندتون را کنار بگذارید،هیچ چیزی نباید خط قرمز رابطه والد و فرزند یعنی رابطه عاطفی بین وادین و فرزند نباید زیرپا گذاشته بشه.به خصوص در مورد انجام تکالیف عبادی،هرگز نباید برخورد قهری انجام بشه،حتی اگر روش های دیگر نیاز به انرژی و وقت گذاری زیادی هست،باز هم ارزشش را دارد.
میتوانید از قاعده تشویق و تنبیه استفاده کنید،
اولا مطمئن بشید فعالیتی که از او انتظار میره،متناسب با سن و سطح توانمندی او هست،
بعد هر گاه کار درستی که باید انجام بدهد را انجام داد،او را تشویق کنید و چیزی که برای او خوشایند هست را به او ارائه بدید،این کار را تا زمانی انجام بدید که رفتار در او تثبیت بشه،بعد آن تشویق را به صورت متناوب،گاهی ارائه کنید و گاهی نه تا اینکه به طور کامل حذف کنید،میتوانید از شیوه اقتصاد ژتونی استفاده کنید مثلا یک تابلو اعلانات درست کنید که به ازای هر کدام از کار های خوب ایشان،متناسب با اهمیت کار امتیازی به او تعلق بگیره،و بعد از اینکه امتیاز به عدد خاصی برسه،کاری که او دوست داره را انجام بدید،مثلا رفتن به شهربازی و ...(از خرید تبلت و گوشی و ... در این سن پرهیز کنید.)البته به ازای ناتمام گذاشتن یا انجام ندادن کار ها هم از او امتیازاتی کم میشه،البته توجه داشته باشید که روند به گونه ای پیش بره،که بیشتر برای ایشون ایجاد انگیزه بکنه،نه اینکه حالت تنبیه و تهدید داشته باشه.
نهایتا اگر روش تشویق به تنهایی جواب نداد،میتوانید از تنبیه استفاده بکنید،به این منظور که با هم قرار بگذارید که اگر مثلا فلان را انجام ندهند،به مدت یک روز یا چند ساعت(زمان محدود و قابل اجرا) از یک محرک مورد علاقشون محروم بشوند(که جزو نیاز های ضروری نباشه مثل بازی با کامپیوتر یا تبلت)،توجه داشته باشید که قبل از کار باید یک قانون وضع بشه و قرار قبلی با کودک گذاشته بشه.
اگر نیاز به راهنمایی بیشتر یا سوالات بیشتری در این زمینه داشتید،پیشنهاد میکنم حتما از مشاوره ی مشاوری امین بهره بگیرید.
موفق و موید باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#تعامل_با_خانواده_همسر
مشاوره
باسلاممن خانومی۲۰ساله هستم ک باخانواده ی شوهرم توی یک اپارتمان زندگی میکنیم...سه ساله عروسی کردیم.من شوهرم وزندگیمو خیلی دوس دارم.فقط تنها مسئله من خانواده شوهرم هستن ..دخالت های زیادی شون توی زندگی باعث شده من اصلا احساس استقلال نداشته باشم...مثلا اول از همه بهم گفتن هرجامیخای بری باید به مابگی،بدون اطلاع نباید بیرون بری،جوری که حتی برادرشوهر یازده ساله ام ،تامیبینه من حاضرم مدام میپرسه کجامیری؟خب منم دوس ندارم یک سره تمام امارم رو به بچه ی کوچیک بدم ...ویا اینکه بعدازاینکه میپرسه کجامیری میگه ماهم میایم و مادرشوهرمو راضی میکنه اوناهم بیان به طوری که ما اصلا نمیتونیم براخودمون برنامه ی تفریح دونفره بریزیم...حتی سالگرد عقدمون میخاستیم بریم بیرون،همه ی خانواده باما اومدن،،،یامیگه(برادرشوهرم) چراهمش میری خونه مامانت...و جالب اینجاس ک مادرشوهر و پدرشوهرم اصلا بهش تذکرنمیدن که این سوال ها دخالت محسوب میشه و امد و رفت من به اون هیچ ربطی نداره،بالعکس،به من میگن زیاد خونه مامانت نرو که این حساس میشه،،،(هفته ای دوبار نهاااایتا سه بار میرم خونه مادرم چون نزدیکه)و یا پدرشوهرم هی میگه حواست به شوهرت باشه اون به اسم اضافه کار میره بادوستاش میگرده و تو هم ساده ای باورمیکنی ک اون میره کارمیکنه .وشوهرم فردیه ک اصلاااا به من دروغ نمیگه حتی اگه جایی میره پیش دوستاش ب من میگه ولی به پدرش اینا نمیگه چون خیلی سرزنش و نصیحت میکننش.بارها گفتم ممنون از تذکرتون خودمم حواسم هست ولی نمیدونم چطور رفتارکنم ک دیگه ازاین حرفانزنن واقعا گاهی باعث شده شک کنم به همسرم.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #علاءالدین
سلام خدمت شما خواهر محترم،بسیار عالی هست که با وجود چالشی که با خانواده همسر دارید،ارتباط مثبتتون را با همسر نگه میدارید و تقویت میکنید،چون یکی از پیش شرط های بسیار مهم در حل تعارضاتی که با خانواده همسر هست،وجود علاقه و اعتماد قوی بین خود زوجین هست.
الویت اول شما،عوض کردن منزل هست،به طور کلی زندگی در کنار خانواده همسر ،کار درستی نیست مگر در شرایط خاص.تا جایی که براتون مقدور هست،سعی کنید منزل را عوض بکنید،ابتدا هم همکاری همسر را باید جلب بکنید و رضایت ایشان را جلب کنید،طبیعتا نمیتوانید با شکوه و گلایه و بدگویی از خانواده همسر،همکاری لیشان را جلب کنید،بنابراین از در دیگری باید وارد بشید متناسب با موقعیت.مثلا میتوانید روی این نکته تاکید کنید که زندگی ما در کنار خانواده شما برای خودشان زحمت ایجاد میکنه،یا اینکه من خانواده شما را خیلی دوست دارم و می خواهم باهاشون رابطه حسنه داشته باشم،اما با این روند، در رابطه حسنه ما خلل ایجاد میشود و ... به خصوص در شرایطی که یک جا زندگی کردن شما موجب بدبینی و شک شما به همسر محترم میشود.
کاری که برادر همسر شما انجام میدهند،جلوه خوبی نداره،اما ممکن هست این رفتار ایشان از علاقه ای باشه که به شما و همسرتون دارند و دوست دارند همیشه با شما باشند و بیرون هم که میرید،همراه شما بیان،البته پدر و مادرشون باید این رفتار را مدیریت کنند و به ایشان چنین بازخوردی بدهند که رفتارشان نامناسب و ناپسند هست،اما اگر اتفاقی از جانب آن ها رخ نمیدهد،خود شما و همسر محترم باید نوع رابطتون را با ایشان تنظیم کنید، اولا سن و شرایط سنی ایشان را در نظر بگیرید و اینکه رفتارشان نیت مثبتی هست که با رفتار نادرستی همراه شده،بنابراین،اولا همسر محترم،میتونند با رادرشون در این مورد مفصل صحبت کنند و تذکرات لازم را بدهند،دوما در شرایطی که مخل استقلال و نیاز به خلوت دو نفره شما نیست،و در شرایطی که با توجه به سن ایشان مشکلی ایجاد نمیکنه،سعی کنید در تفریحات و بیرون رفتن و ... ایشان را باخودتون هرازگاهی همراه کنید،محبت کنید اما در عین حال قاطع باشید،اجازه دخالت به او ندهید اما او را به بدی از خودتان نرانید.
و این مسئله ای هست که خودتون و همسر محترم با درایت و هماهنگی باید انجام بدید.
موفق و موید باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#صبر_بر_اخلاق_تند_والدین
سلام خسته نباشید خدمت استاد عزیز من چند وقتی هست از کانال خوب تون استفاده می کنم خیلی ممنون هستم.
اینکه پدرم از نظر دینی فردی خیلی خیلی مذهبی هست تا من یادم هست نماز شب شون ترک نشده و خیلی اهلی عبادت هست تا بیکار میشه یا قرآن میخونه یا نماز یا در حالی دعا هست همچنین فردی خیلی زحمت کشی هست اما متاسفانه یک عیبی که داره خیلی تند اخلاق هست زود جوش میاره از کره در میره تا یه اختلافی میشه بدو بیرا میگه فوری نفرین می کنه گاهی با حالتی گریه زاری پیش خدا اونم صحر گاه نفرین می کنه
صبحا مسجد میره گاهی وقتی میاد ما خوابیم و نماز نخوندیم در حالی که نماز هم قضا نشده مارو از هر کافری کافر تر می کنه مثلا میگه بی نماز ها نماز نخونده خونه ای منو کثیف کرده میگه برید از خونه ای من بیرون و هزار چیزی دگ
اگ بخاد مارا از کاری منع کنه هزار تا بدو بیرا میگه یا وقتی میخاد نصیحت کنه که بگه نماز بخونید با ناراحتی فحش میگه بعدش که بهش اعتراض می کنیم که چرا اینجوری میگی
میگه که منکه فقط گفتم نماز بخونید یا قرآن بخونید داداشام از دین زده شده گاهی مامانم میمونه چکار کنه میشینه گریه می کنه
یک اینکه ما با بابامون چکار کنیم
دو اینکه فقط ما یکم نماز مونو دیر خوندیم خیلی نفرین می کنه یا باهاش بحث کنیم خیلی خیلی با حالتی تضرع نفرین می کنه آیا نفرینش به حق نباشه نفرینش میگیره
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #علاءالدین
سلام به شما خواهر گرامی،ان شاالله که سلامت باشید.
ببینید نفرین پدر و مادر به طور کلی اگر به حق باشه عواقب بدی داره و دعایشان سبب نجات و عاقبت به خیر فرزندان،اما در شرایط عادی.
مسلما اگر نفرین ناحق باشه و در شرایطی مثل شرایط پدر محترم شما باشه که زود عصبانی میشوند یا از کوره درمیروند،که ممکن هست به خاطر مشکلی در ایشان به وجود آمده باشه،یا حتی مسئله ای که دست خودشان نباشد، اون نفرین اثر نمیکنه،ما از خداوند چه تصوری داریم؟آیا فکر میکنیم نعوذوبالله خداوند در حالت انفعال هست و نشسته ببینه چه کسی ،چه کس دیگری را نفرین میکنه،نفرین او را مستجاب بکنه،مسلما این گونه نیست،پس در این مورد نگرانی نداشته باشید.
اما به این نکته توجه داشته باشید که همان طور که خدمتتون عرض کردم،این رفتار ایشان ظاهرا خیلی هم دست خودشان نیست،و بعد هم خیلی به یاد نمیرند،یا در همان لحظه اصلا متوجه نبودند،بسیار عالی هست که شما ابتدا به نکات مثبت پدر محترمتون اشاره کردید،اما این را در نظر داشته باشید که همه افراد هم ویژگی های مثبت دارند و هم منفی،و این فقط معصومین علیهم السلام هستند که بدون هیچ خطا و اشتباهی هستند، این هم نقطه ضعف پدر شماست،خیلی از اوقات هم عوامل متعددی در به وجود آمدن و تداوم این رفتار ها اثر داشتند و دارند مثل سختی های زندگی،شرایط کودکی،مشکلات زندکی در حال حاضر،بلند نبودن شیوه رفتار درست با فرزندان و ...
اما به هر حال،ایشون در سنی نیستند که دیگه خیلی بتوانند تغییر چشم گیری در خودشان ایجاد بکنند،بنابراین اولا شما تا حد ممکن سعی بکنید در شناسایی عوامل زمینه ساز و تداوم بخش رفتار ایشون و تغییر آن هادر حد توان خودتون بکوشید،دوما اگر روی مسائل خاصی خیلی حساس هستند سعی بکنید،از قاعده دوری از تنش استفاده کنید،یعنی به نوعی رفتار کنید که تا حد ممکن زمینه عصبانی شدن و از کوره در رفتن ایشان فراهم نشود،از طرفی مطمئن باشید وقتی بر این رفتار ها و تند اخلاقی های پدر صبر میکنید و به خاطر خشنودی خدا،احترام ایشان را حفظ میکنید،تک تک رفتار های شما نزد خداوند ماجور هست و چه بسا،مسیر رشدی از طریق برای شما فراهم بشه وگر به خدبی ازش استفاده بکنید.
در مورد برادرتون هم اولا براش همه این موارد را توضیح بدهید و همچنین این که هر فردی نقاط قوت و ضعفی داره،نقاط قوت پدر ما هم این هست،این نقطه ضعف را هم دارند،و به ایشون کمک کنید تا بین دین داری پدر و این رفتار ایشان تفکیک قائل بشوند،برای او مثال بزنید از افرادی که دین دار هستند اما صبور و خوش و اخلاقند،یا افرادی که بی دین هستند اما اخلاق تندی دارند،و برایشان توضیح دهید که این رفتار ناشی از یک ضعف شخصیتی یا پایین بودن سطح خلق پدر هست،که در هر کس وجود داشته باشه،خودش را در قالب زندگی اون فرد نشان میده مثلا کسی که روی نظم حساس هست،ممکن هست این واکنش ها و برخورد ها را در مورد کوچکترین و ناچیز ترین بی نظمی ها با اهل منزل انجام بده.حالا چون پدر شما فردی مذهبی هست،رفتار خای تند ایشان مصداق های دینی پیدا میکنه،اما علت اصلی آن دینداری ایشان نیست. و مادر را هم از این طریق آروم بکنید.
ان شاالله که موفق و موید باشید
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#جلب_توجه_کودک
#نیاز_عاطفی
سلام و عرض تشکر دارم از شما و کانال خوبتان
بنده یک دختر ۱۲ساله و دو پسر کوچکتر هم دارم
دخترم به شدت لمسی هست و با محبت لمسی اقناع می شود، از کودکی همین طور بوده و من هم با شناختی که از روحیه اش داشتم سعی کردم نیاز عاطفی لمسیش در خانه برآورده بشود و مقاومت نکردم نسبت به این موضوع
از آن جا که دختر ها معمولا بابایی هستند تمایل شدیدی به بغل کردن پدرش، آنهم سفت و محکم دارد(بدون هیچ شائبه جنسی و فقط از روی نیاز عاطفی)
ا ما چون دخترم در آستانه بلوغ هست، نگرانم. (ما شا الله قد بلند است و به شخصه وقتی پدرش را بغل می کند خجالت می کشم)نمی دانم باید چطور با این رفتار او برخورد کنم، آیا باید منعش کنم یا رها کنم ؟ یا چطور به او توضیح بدم از آسیب های این حرکت که منجر به حساسیت نشود
(ضمنا ما خانواده مقیدی هستیم و جلوی فرزندان ابدا شوخی های خاص همسرانه نداریم)
از اینکه بنده را راهنمایی می کنید سپاسگزارم🌹🌹🌹
🌹🍃پاسخ مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #عالی
سلام بر شما
در مورد دخترتون باید عرض کنم که فرزندان،وقتی در سن مناسبش،نیازهاشون برطرف نشه،این نیاز رو با خودشون میکشن تا جایی که زمینه برطرف کردنش رو فراهم کنند.برای اینکه فرزندتون،حساسیتش نسبت به این موضوع کمتر بشه،قبل از اینکه خودش بخواد نیازش رو برطرف کنه،شما اقدام کنید.در طول روز،چندین بار و قبل از درخواست خودش،مثلا موقعی که مشغول درسش هست یا...برید و چند لحظه در آغوش بگیریدش و بوسش کنید.انجام چندباره این کار در طول روز و مورد توجه قرار دادن فرزند،باعث میشه که متوجه بشه که الان مورد توجه هست و نیازی نیست که با چسباندن خودش یا رفتارهای این چنینی بخواد جلب محبت کنه.اینکار رو هم شما و هم پدر در صورت حضورش انجام بدید.
موفق باشید
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#بی_توجهی_همسر
سلام استادخیلی ممنونم بابت این همه لطف .خانمی۲۹ساله دارای۴پسربترتیب۷و۴و۳ساله و۴ماهه دارم مدرسه بصورت مجازی برای پسربزرگم وپسر۴سالم بصورت مجازی حفظ موضوعی خودمم حافظ هستم واقعا درگیری ومشغلم بسیارزیادوشوهرمحترمم تربیت روانداخته گردن من وکلی از من باصحبتای منفیشون انرژی میگیره اکثر اوقات سرزنش سرکوفت میزنه خدانکنه کارهای خونه بمونه!خیاطی واسه خودم وبچه ها تواین اقتصاد میکنم میگن سرگرم اسباب بازی شدی وتوانتخاب هرچیزی ک میپرسم نظر نمیدن ومشورت نمیگیرند وبه حرف بقیه بها میدن اماازمن وکارام بی حسابن هنرزن بودن گوش کردم خیلی عالی بود هنرمردبودن روبهشون تعارف کردم میگن خودم بلدم صدتامثل اونا رویادمیدم ک با اصرار من جلسه اول روگوش میکردن وقتی متوجه شدم همزمان رفتن تواخبارتوجه خیلی کمی ب من وبچه ها دارن وقتی اعتراض میکنم میگن نونت حاضره جاتم ک گرمه مگه من چی براتون کم میذارم بیشترین زجرم ازبی تفاوتیشون ب زندگیه اصلا ب هیچ عنوان تعریف وتمجیدنمیکنن شما بفرمایید ازکجا این همه انرژی بیارم؟الحمدلله نمازشون اصلاترک نمیشه ودرضمن ایشون بخاطر موقعیت شغلیشون یک هفته هستن ویک هفته کامل نیستن.ممنونم بابت حوصلتون خواهش میکنم راهنماییم کنید.😔
🌹🍃پاسخ مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #عالی
سلام عرض میکنم خدمت شما خواهر عزیزم
احسنت به شما به خاطر این همه انگیزه و فعالیت😍
در خصوص همسرتون باید چند نکته رو خدمتتون عرض کنم
۱_برای جلب توجه همسر،یکی از راههای فوق العاده ای که هست،اینه که ببینید همسر شما به چی علاقه داره و اون کار رو انجام بدید.مثلا خانومی بودن که همسرشون هیئتی بودن و بیشتر وقتشون رو هیئت بودند،خانوم هم شدن پای ثابت تمام کارهای هیئت واین باعث شد همسرش احساس کنه که خانومش باهاش هم مسیره و توجه بیشتری به نظراتشون میکردن.شما هم این مورد رو تشخیص بدید و اون فعالیت رو انجام بدید.
۲_یکی دیگه از راههایی که میشه مرد رو به زندگی علاقه مند کرد،تعریف از همسر هستش،من توی تمام جملات شما،تعریف از خود رو دیدم و تقریبا هیچ ویژگی مثبتی از همسرتون ذکر نکردید.برای اینکه بتونید این مورد رو ببینید،خصوصیات مثبت همسرتون رو،از اول زندگیتون،هر چی به خاطر میارید رو بنویسید و به همسرتون هم بگید.مثلا اقا شما فلان موقع که من مریض بودم،یک لیوان اب دادید دستم و من خیلی خوشحال شدم.این ویژگی نوشتنها رو به خودشون هم بگید.
۳_حفظ اقتدار مرد هم میتونه یکی از عوامل محبت مرد هستش،ما خیلی وقتها زحمت میکشیم اما حواسمون نیست که با یک داد و یا کنایه،طرف مقابل رو میشکنیم.
بهتون پیشنهاد میکنم حتما با یک مشاور امین در این زمینه صحبت کنید و رفتار خودتون رو تحلیل کنید.
موفق باشید
💠 کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#ازدواج_همسر
سلام.وقتتون بخیر
همسر بنده دچارتنوع طلبی هستن
یکبار قصد جدایی داشتم ک به زندگی برگشتم و فرصتی دوباره بهشون دادم ایشون حدود ۳ ماه پاک بوده و مجددا ابراز کردن ک میل دارن و دوست دارن فرد سومی هم تو زندگی باشه
و علایم و نشانه هایی هم داشته و دارن
و ظاهرا هنوز در مرحله اشنایی و چت و ... هستن
ضمن اینکه حق طلاق هم گرفته بودم
بارها باهاشون صحبت کردم و گفتن دست خودم نیست و نمیتونم .گفتم کمک تون میکنم تا زمینه ها رو از بین ببریم تا وسوسه نشین ولی زیر بار قوانین مقرر نمیرن
منم حدود ۲۰ روز پیش بهشون گفتم من اینطور نمیتونم زندگی کنم ۱ ماه بهتون فرصت میدم برای تفکر و تصمیم و تغییر
فکراتون بکنین ببینین چی رو میخواین فدای چی کنین
زندگی و بچه ها و اینده و پیشرفت رو فدای هوس؟؟
یا هوس رو فدای اینده و زندگی و ....؟؟؟؟
الانم حدود یه هفته تا اتمام مهلتی ک بهشون دادم باقیست
تو این مدت تغییر ک نکردن هیچ ،حریص تر هم شدن
بطور کلی همیشه میگن تقصیر توئه ک من اینجوری شدم عقده ایم کردی
اگه ازادم بذاری راحت کارمو بکنم خودم زده و سیر میشم الانسان حریص علی ما منع
ناگفته نماند ۷ ساله ازدواج کردیم ایشون ۳۱ساله و بنده ۲۶سال و دارای ۴ فرزند وپنجمی را هم باردارم
و ایشون از سنین ۱۷ سالگی تجربه این روابط را داشتن و در سن ۲۴ سالگی شون ازدواج کردیم
و در ادامه گفتم من ۶ .۷ سال صبر کردم بیش از این نمیتوانم
و تصمیم بر این داشتم ک بعد مهلت باهاشون جدی صحبت کنم ک تصمیم شون چیست
اگه خواستن دست بردارن ک یسری قوانینی بذاریم ک بهش متعهد باشن نظیر نظم در رفت امد
تعویض خط تماس و ریست و پاکسازی کامل گوشی و...
و اگر خواستن لجبازی کنن با خانواده خودشون در میون بذارم ک باهاشون صحبت کنن و متقاعد
چون پدرشون سری قبل خیلی ناراحت شده بودن و گفتن عاقش میکنم حتی حق نداره تشییع جنازه م هم بیاد و باهاشون قهر بودن تا وقتی ک من به زندگی برگشتم
حتی با خودم گفتم ۴۰ روز بهشون فرصت بدم و بچه هارو بردارم برم خونه پدر شوهرم این ۴۰ روز را سر کنم تا همسرم تو این مدت تصمیم جدی برای اینده و زندگی مون بگیرن
چون خانواده خودم بطور کلی از همسرم بیزارن و منتظر یه اشاره از طرف من هستن قطعا اگه مجددا در جریان قرار بگیرن برخورد منطقی با ایشون ندارن و مصممن فقط برای طلاق و این بین هم خیلی حرمت شکنی میکنن
بهر حال تو این مدت متوجه شدم اگه همسرم صدها بار هم تعهد بدن باز هم متعهد نمیمونن و کار خودشون میکنن
و نظرم عوض شد و بنا بر این دارم ک یا بچه هارو بدم به خودشون و جدا شم
یا اینکه اگه خواستن سر زندگی میمونم و از بچه ها نگهداری میکنم ولی به شرطی ک خونه رو به نامم بزنن و مخارج و خرید خونه رو انجام بدن بیارن دم در تحویل بدن و برن و تو خونه نیان و سوهان روح من نشن و ارامش رو از من و بچه ها سلب نکنن
برن و آزااااد باشن تااا وقتی ک سیر بشن و سرشون به سنگ بخوره و بخوان برگردن به زندگی
یه چندسالی پی خوشگذرانی باشن و پا تو خونه نذارن تا وقتی سیر بشن از بیرون
گفتم من ازادتون میذارم ازاااد ازاد
ولی ازادی هم تاوان داره به همین راحتی نیست ک خودم زجر بکشم و شما ازاد
نظرشما در این باره چیست ؟
🌹🍃پاسخ مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #عالی
سلام بر شما خواهر عزیزم
خیلی خوبه که برای رفع مشکلتون،به مشاور مراجعه کردید و از تصمیم عجولانه پرهیز کردید.
در مورد همسرتون به نظرم میرسه که ایشون،انسانی هستن که مقابله با هوای نفس براشون سخت هست و فکر خودشون رو در گیر این مسائل کردن که باید فرد سومی هم در رابطه ی ما باشه.
با توجه به اینکه شما هم در هفت سال زندگی،۵فرزند دارید و خیلی خوبه،اما به این نکته هم توجه کردید که شما همسر هم هستید؟
تا چه حد وظایف همسرانه ی خودتون رو درست انجام دادید؟
بنده درک میکنم که وجود فرزند،خیلی دست مادر رو میبنده اما با مدیریت میشه توجه به همسر رو هم در فهرست،بلکه اولویت کارها قرار داد.
همسر شما کاملا دچار کمبود توجه و محبت شما قرار گرفته و میخواد نیازش رو با شخص دیگری کامل کنه،پس شما زرنگ باشید و نذارید.
به نظرم بهتره مهارت های همسرداری رو آموزش ببینید و خودتون متوجه بشید که کجای راه رو اشتباه رفتید.
درسته که دلیل نمیشه همسرتون بخوان اینجوری رفتار کنن،ولی ما چقدر نقش داریم در تصمیماتی که گرفته میشه و زندگی خودمون رو تلخ می کنه.
بهتون پیشنهاد میکنم که تغییر مسیر بدید و از حالت طلبکاری در زندگی خارج بشید و دنبال اشتباهات خودتون بگردید.
قطعا رفتارهای همسر باعث دلخوری شما شدن،ولی ترک کردن و تنها گذاشتن،یعنی پاک کردن صورت مسئله و این راحت ترین و بی خلاقیت ترین کار هست.
حتما حتما دوره ی هنر زن بودن رو از ادمین محترم کانال درخواست بدید و خودتون هم یک وقت مشاوره هماهنگ کنید تا بتونید بهتر راه رو برید.
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#وابستگی_کودک
#دعوای_فرزندان
علی بیگدلو:
باسلام خدمت شما آقای دکتر پور احمد گرامی .من مادر دوفرزند هستم .یه دختر ۵ساله ویک پسر ۱۰ساله .من دوتا مشکل دارم اول اینکه پسرم به شدت وابسته هست به من تاجایی که همیشه خونه هست وبدون من هیچ جا نمیره یعنی حتی وقتی من میرم دوش بگیرم همش میاد پشت درومیگه کی میای و همینطور به شدت ترسو ومحتاط ترسوبودنش همیشگیه یعنی همیشه میترسه واسترس داره وهربار یک تیک به خاطر استرس شدیدش میگیره وتا یک سال پیش داروهم میخورد ولی یه سالی بود که داروشو قطع کرده بودیم وخیلی خوب شده بود ولی چند وقتی هست که به شدت ترسش زیاد شده وشبها هم اصلا خوب نمیخوابه ومن مثل یه بچه شیرخواره میخوابونمش وبعد میرم تو اتاقم وبازم نصف شب منو بیدار میکنه که چرا تنهام گذاشتی بعضی وقتا دعواش میکنم بعضی وقتا همسرم ازرفتارم ناراحت میشه که چرا من بیش ازحد لوس میکنم و باید اجازه بدم که خودش باترسش کناربیادتوروخدا راهنماییم کنید که باید چطور باهاش رفتار کنم بی نهایت ممنونم ازشما
ومشکل دومم اینکه بچه هام خیلی زیاد باهم دعوامیکنن سر کوچکترین چیزی به هم میپرن مخصوصا دخترم تواین زمینه مقصره همش وسایل پسرمو برمیداره وخراب میکنه عمدا که لج پسرم دربیاد من حتی هروسیله ای که برا پسرم تهیه میکنم لنگه ی همونو برا دخترم میخرم ولی بعد یه مدت بازم وسایل پسرموبرمیداره وبازم دعواشون میشه ازشما خواهش میکنم به خاطرخدا منو راهنمایی کنید .ممنون
🌹🍃پاسخ مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #عالی
سلام بر شما
خیلی خوبه که متوجه اشتباهتون شدید و دنبال راه حلش به مشاور مراجعه کردید.
بچه ها،خصوصا فرزندان اول،وابستگی به مادر پیدا میکنند و نگران عدم حضور مادر هستن.شما وقتی میخواید ازش فاصله بگیرید،خودتون صداش بزنید و بگید پسرم مثلا میخوام برم غذا بپزم،شما چی دوست داری؟و...تا متوجهش کنید که شما منزل هستید.
مواظب باشید که یکدفعه از یک جا نرید و قبلش با ترفند مادرانه آگاهش کنید.
وقتی صداتون میزنه با محبت جوابش رو بدید.
در طول روز هم با فرزندتون بازی کنید و بهش توجه کنید و همینطور شبها چند دقیقه ای در آغوش بگیریدش و براش داستان بگید.باید با عمل و کلام متوجهش کنید که براش ارزش قائلید و بودن اون کنار شما بهتون ارامش میده.
به فرزندتون توضیح بدید که وقتی من میرم حمام،اگر صدام بزنی جوابت رو نمیدم،باید صبر کنی تا بیام بیرون و اینکار رو در کمال آرامش انجام بدید.حتما با حوصله براش توضیح بدید مسائل رو و در طول روز،به غیر از امر ونهی،باهاش صحبت کنید و اجازه بدید احساساتش رو راحت بیان کنه.
بهتون پیشنهاد میکنم حتما دوره ی تربیت فرزند اقای پوراحمد رو از ادمین محترم کانال درخواست بدید تا در زمینه تربیت خیلی کارتون راحت بشه.
در خصوص دختر خانومتون هم ،به این مسئله توجه کنید که دعوای بچه ها تا زمانی که به هم آسیب نرسونن،زمینه ساز آموزششون برای ارتباط در اجتماع هست.بزارید خودشون مشکلشون رو حل کنن ولی با نظارت شما.
قانون وسایل شخصی رو بهشون توضیح بدید و از طرفی هم بخشیدن رو .خودتونم سعی کنید با اجازه ی خودشون به وسایل شخصی فرزندتون دست بزنید و با اجازه گرفتن بهشون آموزش بدید.مثلا بگید فاطمه جان،میشه از مدادت استفاده کنم؟اگر اجازه داد ازش تشکر کنید و اگر اجازه نداد،بگید باشه عزیزم.
وقتی از وسایل شخصی شما،چیزی رو میخوان که میتونید در اختیارشون قرار بدید،ممانعت نکنید و از این طریق بخشندگی رو آموزش بدید.
امیدوارم از یاری دهندگان امام عصر عجل الله باشند.
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#ترس_کودک
سلام استاد خدا قوت
بنده یه دختر ۴ ساله ویه پسر یک ساله دارم که متاسفانه با نااگاهی وقتی از دست دخترم عصبانی شدم بهش گفتم که اذیت کنی میزارمت تو خونه و میرم
خیلی پشیمونم میدونم حرف بسیار بدی زدم حالا از اون روز به بعد دخترم همش میترسه دائم دنبال من میاد حتی وقتی تو اتاقش بازی میکنه میاد سرک میکشه یا اینکه میاد ببینه کجام
خیلی بهش محبت میکنم دائما بهش میگم تو عزیز منی خیلی دوست دارم مادرت هستم همیشه پیشت میمونم ولی فقط تا چند ساعت اثر داره دوباره بعد چند ساعت شروع به رفتار قبلیش میکنه
واقعا کلافه م نمیدونم چیکار کنم خواهش میکنم راهنماییم بفرمایید
🌹🍃 پاسخ مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #عالی
سلام بر شما
خیلی خوبه که متوجه اشتباهتون شدید و دنبال راه حلش به مشاور مراجعه کردید.
بچه ها،خصوصا فرزندان اول،وابستگی به مادر پیدا میکنند و نگران عدم حضور مادر هستن.شما وقتی میخواید ازش فاصله بگیرید،خودتون صداش بزنید و بگید دخترم مثلا میخوام برم غذا بپزم،شما چی دوست داری؟و...تا متوجهش کنید که شما منزل هستید.
مواظب باشید که یکدفعه از یک جا نرید و قبلش با ترفند مادرانه آگاهش کنید.
وقتی صداتون میزنه با محبت جوابش رو بدید.
در طول روز هم با فرزندتون بازی کنید و بهش توجه کنید و همینطور شبها چند دقیقه ای در آغوش بگیریدش و براش داستان بگید.باید با عمل و کلام متوجهش کنید که براش ارزش قائلید و بودن اون کنار شما بهتون ارامش میده.
امیدوارم از یاری دهندگان امام عصر عجل الله باشند.
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob