🌱 امام به ما آموخت انتظار در مبارزه است.
🥀شهید سید مرتضی آوینی
#امام_خمینی
⛱با حقیق هـمـراه باشـیـد
@haqiq_center
13980314_29171_192k.mp3
2.91M
📌 امام مسیر مقاومت را انتخاب کرده است. پشتوانهی انتخابِ مقاومت از سوی امام بزرگوار ما یک پشتوانهی منطقی است ...ببینید عزیزان من! اندیشهی مقاومت، قدرتمندترین سلاحِ یک ملّت است.
🎙 بیانات در مراسم سیامین سالگرد رحلت امام خمینی (رحمهالله)
۱۳۹۸/۰۳/۱۴
#امام_خمینی(ره)
⛱با حقیق هـمـراه باشـیـد
@haqiq_center
#سلسله_یادداشت
💠 معیار تشخیص فرقههای انحرافی
4️⃣ ترکیب ادیان
🔺یکی دیگر از شاخصه های فرقه های انحرافی، ترکیب آموزه های ادیان است. یعنی این فرقه ها معمولا برای جذب و گسترش در میان مردم، هر آموزه و تفکری که تصور می کنند برای عامه مردم می تواند جذاب باشد را از مکاتب دینی مختلف جمع آوری کرده و با ممزوج کردن آنها به هم و دادن چهره و سر شکلی جدید به آن، آن را به عنوان آموزه فرقه خود به مردم معرفی می کنند. از دینی آزادی جنسی از دین دیگر مهرورزی و از مکتبی پاکی و حلال بودن شراب و ... را گرفته و آن را به پیروانشان ارائه میکنند.
#محسن_مروتی
#پاسخ_به_شبهات
⛱با حقیق هـمـراه باشـیـد
@haqiq_center
🌁 مجموعه عکس نوشت(1)
💎 با موضوع جایگاه زن در انقلاب اسلامی
#عکس_نوشت
#زن_در_انقلاب_اسلامی
⛱با حقیق همراه باشید
🔻 @haqiq_center
Tahhode Sorkh (15).mp3
4.99M
🎙پادکست صوتی (مطهری ثانی)
📌برگرفته از زندگینامه داستانی شهدای روحانی
#تعهد_سرخ
#حقیق
⛱با حقیق همراه باشید
🔻 @haqiq_center
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجا، جای حضرت امام است؛
تیر نمیخورد ...
«شهید آوینی»
حسرتِ ما #خمینی_ندیدهها
⛱با حقیق هـمـراه باشـیـد
@haqiq_center
💠 برنامه هفتم توسعه؛ محافظهکاری ابهام آلود
▫️لایحه برنامه هفتم توسعه در هفت بخش، 22 فصل و 302 ماده بعد از تصویب در هیئت دولت، توسط سازمان برنامه و بودجه منتشر گردید. در مقدمه این لایحه آمده است که برنامه هفتم توسعه، چهارمین برش از سند چشم انداز 20 ساله ایران و اولین برنامه کلان در راستای بیانیه گام دوم انقلاب با رویکردی مسأله محور است. مهم ترین هدفگذاریهای اعلام شده این برنامه، رشد اقتصادی 8 درصدی، رشد اشتغال 9/3 درصدی سالانه معادل یک میلیون شغل است.
🔘در نگاهی اجمالی به این لایحه، شاید جنجالیترین ماده، ماده 15 فصل اول باشد که بلافاصله بعد از انتشار، مورد انتقاد قرار گرفت. این ماده به کارفرمایان اجازه میدهد تا حداقل دستمزد و مزایای نیروهای استخدام شده در سه سال اول را معادل یک دوم حداقل دستمزد و مزایای مصوب شورایعالی کار پرداخت کنند و بر همین اساس هم کسورات بیمه پرداخت شود. در این حالت سنوات شاغل بر مبنای یک دوم، محاسبه می شود و کارفرما در طول این دوره اختیار لغو قرارداد را به صورت یک طرفه خواهد داشت. به احتمال فراوان این ماده در مجلس تعدیل خواهد شد؛ اما تصویب آن بدین شکل می تواند مشکلات جامعه کارگری را تشدید نماید. مورد مهم دیگر این فصل که می تواند در تحرک اقتصادی کشور مؤثر باشد، ماده 18 است که طی آن سهم اقتصاد دیجیتال در ارزش افزوده کل اقتصاد کشور افزایش می یابد.
▪️ماده مهم فصل دوم ذیل عنوان اصلاح ساختار بودجه، ماده 21 است که طی آن بودجه کشور به صورت دو مرحله ای تقدیم مجلس خواهد شد؛ مرحله اول تا پایان آبان ماه هر سال مشتمل بر برنامه سالانه دولت شامل منابع بودجه عمومی به تفکیک هر بخش و مصارف بودجه شرکت های دولتی، بانک ها و موسسات انتفاعی وابسته به دولت و مرحله دوم حداکثر یک ماه پس از تصویب مرحله اول که طی آن بودجه دستگاه های اصلی بر حسب برنامه و به همراه جداول کلان استانی در سقف مصوب برای تصویب به مجلس ارائه می شود. به نظر می رسد تصویب و اجرای این ماده می تواند در واقعی تر شدن بودجه کشور و جلوگیری از مشکلاتی نظیر کسری بودجه نقش مؤثری داشته باشد.
▫️ماده پر سروصدای دیگری که در فصل صندوق های بازنشستگی آمده، ماده 66 است که مطابق آن بیمه شده در صورت داشتن مدرک کارشناسی ارشد و بالاتر می تواند پس از رسیدن به شرایط بازنشستگی همچنان به کار خود ادامه دهد، مشروط به اینکه سن وی بالاتر از 65 سال نباشد. همچنین در مورد صندوق های بازنشستگی که مبنای حداقل سن بازنشستگی تعیین نشده است، حداقل سن لازم برای بازنشستگی 53 سال خواهد بود و مأموریت آموزشی حین خدمت که منجر به اخذ مدرک تحصیلی رسمی توسط کارمندان دستگاه های اجرایی می شود، دیگر جزء سابقه خدمت برای بازنشستگی منظور نخواهد شد.
🔘در فصل 8، تأکید دولت بر مسکن ملی بوده و سازوکارهای لازم برای تسهیل آن بیان شده است. در فصل جمعیت و خانواده به رغم وجود 8 ماده و تبصره، به نظر می رسد دغدغه پیری جمعیت به خوبی درک نشده و این قانون نتواند در حل این بحران ملی نقش مؤثری ایفا نماید. نکته مهم فصل 14، یعنی فصل نظام سلامت هم، اجباری شدن بیمه سلامت برای تمام ایرانیان و برخورداری همه مردم از یارانه سلامت دولت خواهد بود.
▪️از مهم ترین آسیبهای برنامههای توسعه بعد از انقلاب، عدم پایبندی دولتها به این برنامهها به عنوان سند بالادستی بوده است. براساس اسناد منتشر شده سازمان برنامه و بودجه، حدود ۳۰ تا ۳۴ درصد برنامه های توسعه تاکنون محقق شده و برنامه ششم به دلایل مختلفی از ضعیف ترین برنامه های اجرا شده بعد از انقلاب بوده است.
🔸در مجموع برنامه هفتم توسعه با دیدگاهی محافظه کارانه تدوین شده و خبری از بن بست شکنی در آن نیست.
✍️#محمدصادق_خرسند، پژوهشگر اقتصاد سیاسی
#یادداشت_سیاسی
⛱با حقیق هـمـراه باشـیـد
@haqiq_center
🌱 اندکی درنگ
🔘 به داشتههایت فکر کن نه نداشتههایت
▫️تفاوت انسانهای شاد و غمگین در داراییهایشان نیست، بلکه در وسعت دیدشان است.
🔸شادها به داشتههایشان نگاه میکنند، غمگینها به نداشتههایشان.
🔹 قدر داشتههایمان را بدانیم.
#درنگ
⛱با حقیق هـمـراه باشـیـد
@haqiq_center
file
227K
🔴⚡️محور یابی بیانات رهبر معظم انقلاب که در دو بخش تنظیمشده است:
1⃣ ابتدا نگاه تحولی امام خمینی (ره) انقلاب و برهم زدن نظم فکری و ساختاری جهان
2⃣ سپس تشریح نرمافزار موردتوجه امام برای ایجاد تحول جهانی با تأکید بر این رویکرد که "ما میتوانیم"
🔺در بخش دوم محور یابی رهبر معظم انقلاب وضعیت امروز ایران را با نگاه تحولی امام خمینی (ره) تشریح کرده و تطبیق میدهند.
#مقام_معظم_رهبری
#امام_خمینی
⛱با حقیق هـمـراه باشـیـد
@haqiq_center
🌁 #عکس_نوشت پانزده خرداد
💎 مقام معظم رهبری:
روز پانزدهم خرداد را در خاطره ملت نگه دارید. روز پانزده خرداد، روز عظیمی در تاریخ ما بود و اولین پایهٔ مقاومت مردمی ما در سطح وسیع آن روز گذاشته شد.
#پانزده_خرداد
#امام_خمینی
⛱با حقیق همراه باشید
🔻 @haqiq_center
🔹رهبر انقلاب دیروز در سالگرد رحلت امام، از یک نوشتهی معروف حضرت امام یاد کردند که امام در دههی ۲۰، در آن از قیام لله سخن میگویند و آن نوشتهای که به خطّ خود امام است و امروز در کتابخانهی مرحوم وزیری در یزد حفظ میشود.
🔹حجتالاسلام سید علیمحمد وزیری از روحانیون معروف یزد برای ملاقات شهید صدوقی به منزل ایشان در قم میرود. آیتالله صدوقی ورود ایشان را به امام خمینی اطلاع میدهند و امام نیز برای دیدن آقای وزیری به آنجا میآیند.
🔹در آن زمان هنوز شخصیت امام آنچنان مشهور نبود و مرحوم وزیری نیز از امام چندین سال بزرگتر بودند لکن با شناختی که از امام پیدا میکنند از ایشان درخواست میکنند که در این دفتر یادداشتی بنویسند و امام که دستخط مراجع و علمای بزرگ را در آن میبینند در ابتدا متواضعانه رد میکنند اما وقتی با اصرار آقای وزیری مواجه میشوند دفتر را میگیرند و ۲ صفحه و نیم مطلب با خطی زیبا مینویسند.
🔹این دست نوشته در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۲۳ نوشته شده است.
🔹امام خمینی در این نوشتار کوتاه به تحلیل و بررسی اوضاع گذشته، حال و آینده مردم میپردازند و قیام برای خدا را تنها راه اصلاح دوجهان میدانند و به دلایل عقبماندگی ایران در آن دوره و بدبختی مسلمانان و ملت ایران اشاره میکنند.
🔹با توجه به اطلاع بزرگان از وجود این دستخط، بارها ساواک برای بردن آن به کتابخانه میآید که هر بار باتدبیر مرحوم وزیری و مخفی کردن آن در منزلشان دست مأموران ساواک به این سند نمیرسد.
#مقام_معظم_رهبری
#امام_خمینی
⛱با حقیق هـمـراه باشـیـد
@haqiq_center
💰تورم یا احساس تورم؛ آمارها چه می گویند؟
💵بدون تردید واژه تورم، پرکاربردترین واژه اقتصادی و جزء جدایی ناپذیر اقتصاد ایران در حداقل 50 سال گذشته بوده است. بیماری مزمنی که به نظر می رسد فعلاً قصد رهاسازی اقتصاد ایران را ندارد و مطابق پیش بینی دولت در پایان برنامه هفتم توسعه به زیر 10 درصد سقوط خواهد کرد.
🔋مهمتر از خود تورم که حقیقتاً اقتصاد ایران را زمینگیر کرده و مهمان دائمی سفره ایرانیان شده است؛ تأثیر ویرانگر آن بر نوع مناسبات اجتماعی، فرهنگی و سبک زندگی جامعه ایرانی است که بر کسی پوشیده نیست. به عنوان مثال در بررسی دلایل کاهش نرخ باروری جامعه ایرانی و بحران جمعیت، یکی از متهمان اصلی، همین نرخ تورم بالاست که جامعه را از فرزندآوری به سبب مشکلات اقتصادی منصرف نموده است.
🛢جدای از تورم بالا و دامنه تأثیرگذاری آن، نکته مبهمی که در رابطه با تورم وجود دارد، احساس تفاوت نرخ تورم اعلام شده توسط مرکز آمار و بانک مرکزی با تورمی است که مردم به طور روزانه با آن دست و پنجه نرم می کنند. این آمارها همواره، با اعتراض مردم مواجه بوده است. در بررسی های مستمر علمی و میدانی برای اعلام نرخ تورم، مؤلفه های مهمی وجود دارند که به طور دقیق محاسبه می شوند و بر اساس آن میزان تورم واقعی اعلام می گردد. اما به هر حال، مردم بین آمار نرخ تورم و چیزی که در سبد معیشتی خود مشاهده می کنند، یک فاصله معنادار می بینند که البته این فقط مختص ایران نیست و در اقتصادهای پیشرفته ای نظیر کانادا، ژاپن و اتحادیه اروپا نیز دیده می شود.
🗣بر اساس افکارسنجی انجام شده در مرکز پژوهشهای مجلس در مردادماه ۱۴۰۱، میانه نرخ تورم احساسشده توسط مردم ۸۶ درصد بوده است. یعنی پنجاه درصد از نمونه آماری، تورمی بیش از ۸۶ درصد را احساس کردهاند و پنجاه درصد آنها کمتر از این عدد. این در حالی است که بانک مرکزی و مرکز آمار نرخ تورم نقطه به نقطه این ماه را به ترتیب ۴۶ و ۵۱ درصد اعلام نمودند.
این مرکز، با استناد به نتایج افکارسنجی خود معتقد است، تفاوت در نرخ تورم احساس شده و نرخ تورمی اعلامی نهادهای رسمی، در میانمدت، خدشه جدی به اعتماد مردم به آمارهای رسمی کشور وارد میکند. همچنین با توجه به آنکه مطالعات مختلف نشان میدهد، انتظارات تورمی شکل گرفته افراد متاثر از درک افراد از تورم گذشته است، سیاستگذار پولی برای اجرای این سیاست ها باید نرخ تورم احساس شده افراد را بهطور مستمر رصد نماید.
▫️به هر حال احساس مردم از تورم، مطابق با آمارهای اعلام شده باشد یا نباشد، آنچه مهم است تلاش بی وقفه برای کاهش تورم و بازگرداندن آرامش به اقتصاد کشور است. بدون تردید ادامه دار شدن تورم بالا، علاوه بر معضلات حوزه مصرف، تولید را نیز دچار فرسایش و کاهش بهره وری خواهد نمود، چون علاوه بر محصولات خوراکی و مسکن، قیمت مواد اولیه تولید نیز دچار افزایش می شود که این امر ضمن افزایش قیمت کالا، تولید را هم تحت تأثیر قرار خواهد داد.
✍️#محمدصادق_خرسند
#یادداشت_سیاسی
⛱با حقیق هـمـراه باشـیـد
@haqiq_center
Tahhode Sorkh (17).mp3
5.66M
🎙پادکست صوتی (واسطهای برای نجات)
📌برگرفته از زندگینامه داستانی شهدای روحانی
#تعهد_سرخ
#حقیق
⛱با حقیق همراه باشید
🔻 @haqiq_center
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#لبیک_یا_خامنهای
سرمایه ی قلبمی، پر از مِیْمَنه ای*
در هم شکنی به ناز، هر هِیْمَنه ای
من مفتخرم به اینکه سرباز توأم
سیـّد عـلیِ حسیـنیِ خامنـــه ای
*میمنه: برکت
🖋نقیبی
⛱با حقیق هـمـراه باشـیـد
@haqiq_center
🔅اندکی درنگ
💠 آدمهای متفاوتی که کنارمان هستند
▪️من برای خودم خطهایی دارم.
🖍دور بعضی چیزها، زیر بعضی چیزها و روی بعضی چیزها، گاهی خط قرمز، گاهی خط زرد و گاهی خط سبز میکشم.
🔻روی بعضی آدمها را خط قرمز کشیدهام؛
آنها که همیشه سهمی از حس خوبم را به تاراج میبرند. حسودها، خودبینها و مهمتر از همه آنها که همیشه به من دروغ گفتهاند.
🔸زیر بعضیها را خط زرد میکشم؛
آدمهایی که تکلیفت را با آنها نمیدانی. مثل فصلها رنگ عوض میکنند و اعتباری نیست، نه به تحسین و نه به تکذیبشان.
🟢 و دور بعضیها را خط سبز میکشم؛ سبز سبز تا یادم بمانند و یادگار همیشگی ذهنم باشند.
▫️آدمهایی که شاید همه فرق و خاصبودنشان در نگاه و کلامشان باشد. آدمهایی سادهٔ ساده.
🟩 این آدمها را باید قاب گرفت تا جلوی چشمت باشند، تا وجببهوجب نگاهت را شکرگزار بودنشان باشی.
#درنگ
⛱با حقیق هـمـراه باشـیـد
@haqiq_center
🔰 رُخِ کار !
رهبر انقلاب ۱۴ خرداد درباره طراحان اغتشاشات سال گذشته، فرمودند:
«فکر میکردند کار تمام شده، احمقها بازهم اشتباه کردند»
اما منظور از احمقها، این افراد داخل عکس نیستند. به کلمه «باز هم» دقت کنید. احمقها به آن بدنه سکولار جمهوری اسلامی اطلاق میشود که از غائله ۷۶تا ۴۰۱، با سفارتخانههای خارجی هماهنگ بوده و هستند ولی «باز هم» ضربه خوردند!
🔻 کلاهبرداران حرفهای، ترفندی برای به دام نیافتادن دارند. با استخدام افراد بعضاً معتاد و یا محتاج، اقدام به ثبت شرکت و گرفتن چک میکنند و این افراد، جلو صحنه و یا رُخ کار میشوند!
در واقع افراد حاضر در عکس، رخ کار بوده و هستند و پشتِ کار، کسانی بودند که زیرکانه از «مردمنماها»، حمایت و یک لگد ظاهری هم به رخِ کار میزدند! همانها که از بیت مراجع و علما، نیروهای همسو با ضد انقلاب جذب میکنند.
⛱با حقیق هـمـراه باشـیـد
@haqiq_center
💧 حقابه هیرمند، روایتی به وسعت تاریخ(بخش اول)
💦 «کمبود آب» یکی از بحرانهای بزرگ جوامع بشری و به قول مجمع جهانی اقتصاد، از خطرات اصلی آینده جهان است. امروزه پیمانها و عهدنامههای متعددی بین کشورها بر سر مدیریت منابع آبی به امضا می رسد، که نشان می هد آب به دغدغه مهمی برای دولتها تبدیل شده است. ایران نیز مانند کشورهای زیادی با تنش آبی شدیدی مواجه است که یکی از دلایل اصلی آن، اقلیمهای فراخشک و خشک بیابانی است که حدود ۶۵ درصد از مساحت کشور را در بر میگیرد. در این اقلیم ها میزان بارش ها بسیار کم و متوسط درجه حرارت سالانه بسیار بالاست. از این رو مدیریت منابع آبی در ایران از اهمیت راهبردی ویژهای برخوردار است.
☘️ یکی از خشکترین استانهای ایران، سیستان و بلوچستان است که از لحاظ طبقهبندی اقلیمی در ناحیه بیابانی و خشک قرار گرفته است. دشت سیستان، بارشی کمتر از ۶۵ میلیمتر و تبخیری بیش از ۵۰۰۰ میلیمتر در سال دارد. این شرایط باعث خشکی شدید شده است و در سالهایی که میزان ورودی آب رودخانه هیرمند کاهش مییابد، اثرات مخرب آن، افزایش پیدا می کند. این استان در طبقه بندی بحران آب در رتبه نخست قرار دارد و به معنای واقعی کلمه با کم آبی دست و پنجه نرم میکند.
🍁شریان حیاتی استان سیستان و بلوچستان، رود هیرمند است که تأمین کننده بخش اصلی آب این منطقه است. این رود از ولایت هلمند افغانستان به دریاچه هامون که دریاچهای مشترک میان ایران و افغانستان است، میریزد. تا قبل از جداشدن هرات از ایران، مشکلی در تأمین آب از هیرمند وجود نداشت. بعد از جدایی هرات در سال 1875 میلادی تحت معاهده پاریس، مشکل حقابه ایران از هیرمند به وجود آمد. طی رایزنیهای که همان زمان بین دولتهای ایران و افغانستان انجام شد، سهم آبی ایران، بیش از 50 درصد تعیین گردید. اما مطابق اسناد تاریخی، بعد از روی کار آمدن پهلوی، سهم ایران از هیرمند دوبار کاهش یافت. یک بار به واسطه توافقنامه سعدآباد، که طی آن در بهمن 1317 قرارداد تقسیم آب هیرمند بین تهران و کابل در 16 ماده منعقد گشت. بر این اساس، ایران از «دشت ناامید» به مساحت 3000 کیلومتر چشم پوشید و عملاً سرچشمه هیرمند از دسترس ایران خارج گردید. با این کار، امکان دخل و تصرف کابل در بخشهای بالایی هیرمند فراهم شد. چون بعدها افغانستان با احداث سد بر این رود، مانع رسیدن آب به ایران شد و حقابه هیرمند به موضوعی برای منازعه طولانی دو کشور تبدیل گردید.
✍️#محمدصادق_خرسند
#یادداشت_سیاسی
⛱با حقیق هـمـراه باشـیـد
@haqiq_center
#کتاب_خوب
❓از آقا روح الله چه بخوانیم؟
📚 این کتابها را از نشانی زیر میتوانید آنلاین سفارش بدید:
- Nashremaaref.ir
#امام_خمینی
#کتاب
⛱با حقیق هـمـراه باشـیـد
@haqiq_center