emam_javad_as_va_emam_hadi_as-93-2-19.mp3
26.6M
#سخنرانی_کامل استاد رحیمپور با عنوان《امام جواد-علیهالسلام- علیه بزرگترین امپراطوری تاریخ》
📡 @hasan_rahimpour
پيامبر از على پرسيدند ، براى ازدواج با فاطمه چه دارى؟ على گفت ،هيچ ، جز شمشير و زرهى براى جهاد در راه خدا و يك شتر
پيامبر فرمودند شمشير را براى نبرد در راه حق و شتر را براى معاش و تامين زندگى ات نگاه دار، ولى تو بدون زره هم ميتوانى مبارزه كنى. آنرا بفروش!
على(ع) زره اش را به پانصد درهم ميفروشد، كه مهريه فاطمه است. مجلس جشن در مسجد با مشاركت توده مردم و بدون جدا كردن فقرا و اغنياء برگزار ميشود. پيامبر در مسجد سخنرانى ميكنند و ميگويند: مردم! ازدواج را آسان بگيريد، به سراغ اشرافيگرى نرويد،مهريه را كم بگيريد...
از همان پول مقدارى جهيزيه و لوازم خانه و عطر و لوازم مختصر آرايش براى مجلس عروسى تهيه ميشود و مابقى خرج غذاى جشن ميگردد و همان شب ، فاطمه بهترين لباس خود را به دخترى فقير و گمنام ميبخشد. دختر فقيرى كه او را نميشناخت
بعهدها وقتى پيامبر از على پرسيدند ، فاطمه چگونه همسرى است؟ على گفت، نعم العون على طاعة الله، بهترين دوست در مسير خداوند، ما در اين مسير مثل دو دوست به هم كمك ميكنيم.
فاطمه هم به على ميگفت ، يا أباالحَسَنِ! إنّي لأَستَحيي مِن إلهي أن اُكَلِّفَ نَفسَكَ مالاتَقدِرُ عَلَيهِ ، من از خداوند شرم ميكنم كه در اين شرايط سخت مبارزه امت اسلام با كفار، از تو چيزى بخواهم كه توان تهيه آنرا نداشته باشى. چون آنها يك خانواده مبارز و مجاهد بودند و سقف آرزوهايشان مثل ما خانه و ماشين و لباس و اين چيزها نبود. سقف آرزوهايشان نجات كل بشر بود. جهانى فكر ميكردند و فرا تاريخى، ميگويد كه من از خداوند شرم ميكنم كه در اين شرايط زندگى و مبارزه از تو چيزى بخواهم بيش از توانت
روزى هم پيامبر از فاطمه پرسيد، در زندگى على را چگونه ديدى؟ فاطمه فرمود، يا رسول الله، ما يدع شيئاً من رزقه إلاّ وزعه بين المساكين، على همه سهم خود از دنيا و زندگى را بين فقرا توزيع ميكند و براى خود هيچ نميخواهد.
در طول تاريخ خانواده هاى زيادى در حد و اندازه خودشان از اين خانواده الگوبردارى كرده اند. نسل هاى جوان حول و حوش انقلاب و بخصوص بعد از انقلاب ازدواج هاى ساده انقلابى داشتند. ازدواج ها، ازدواج هاى علوى و فاطمى بود. ازدواج هاى كم خرج ، صميمى، عاشقانه، فقيرانه و انقلابى كه فقط يك پيمان زناشويى بين مذكر و مونث نبود. ميثاق دوستى و همفكرى و همكارى هم بود، حتى پيمان جهاد مشترك در راه خدا بود. بين بچه هاى انقلابى ما ازدواج هايى داشتيم كه مهريه عروس فقط قرآن و كتاب بود. تفريح و گردش شان رفتن به محلات فقير نشين و كوره پز خانه ها براى كمك به محرومين بود. زن و شوهر هايى كه با هم نهج البلاغه دوره ميكردند و به جاى تجمل گرايى و اشرافيگرى و چشم و هم چشمى ، زندگى هاى رحمانى و مهريه هاى معنادار داشتند. در سالهاى اخير هم در دوستان و بستگان مان داشتيم افرادى را كه مهريه دختر اين بود كه شوهر به محض تمتع مالى ، خرج ازدواج پنج دختر و پسر مستضعف و محروم را بدهد
"خانواده و فقه عشق ورزى" سال١٣٨٧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سال ۱۹۴۵ در چنین روزی، بعد از پرتاب دو بمب اتمی در هیروشیما و ناکازاکی توسط آمریکا، ژاپن تسلیم شد.
بعد از ۶۳ سال استادان دانشگاه ژاپن فکر میکنند که لازم بود آمریکا این کار را بکند!
@hasan_rahompour
از كودكي ، هرگز در چهره و رفتار و يا قلم ايشان "ترس" نديدهام. بسياري شبنامههاي ضدّرژيم در مشهد و خراسان به قلم ايشان بود و برخي در سطح كشور و حتّي خارج كشور منتشر ميشد. هم به چريكهاي مسلّح، كمك ميكردند و هم به روحانيون غير مسلّح.
با همة رئيسجمهورها و مقامات كشور، در همه اين سالها بارها گفتگو يا نامههاى انتقادى داشتهاند. ايشان هنوز هم سنّت شبنامهنويسى را ترك نكردهاند و مقالاتي را كه هيچ نشريهاى منتشر نمى كند به شكل اعلاميه و به روش توزيع نفر به نفر و شهر به شهر، تكثير و منتشر ميكنند.
در شرايط سخت اقتصادى، بيشتر و شجاعانهتر، انفاق ميكردند، از هيچ كس در حضور او تعريف و تجليل نكردند، در نهضت ملى، در حضور آيتا... كاشانى، ايشان را و در حضور نواب صفوى، او را نقد كردهاند. نماينده ناظر دكتر مصدّق در انتخابات مجلس نهضت ملّى نفت بودند و اولين فرياد "يا مرگ يا مصدّق" در 30 تيرماه را در مشهد سر دادند ولى در عين حال، نامه انتقادى و اعتراضى صريحى به مصدّق نوشتند كه ايشان هم جوابى عاطفى به آن نامه دادند.
در جلساتى كه مرحوم دكتر شريعتى در منزل ما در دهه پنجاه برگزار ميكرد، مكرّر عليرغم دوستى عميقشان بحثهاى جدّى و انتقادى با يكديگر ميكردند. به ياد دارم جلسهاى را كه با شهيد مطهرى هم وارد بحث جدّى انتقادى شدند.
معتقد بودند كه نه توافقهاى متملّقانه و نه مخالفتهاى لجوجانه، هيچ يك به نفع انقلاب و اسلام نيست.
با جبهه ملّى و نهضت آزادى و ليبرالهاى مذهبى و غير مذهبي و ملى گراها و سازمان منافقين و فرقانى ها و كمونيستها در اوج قدرت آنها درگير شدند و بارها در خطر يا تهديد فيزيكى قرار داشتند. مرحوم بازرگان و مرحوم سحابي در جلسات مشهد معمولاً ميهمان جلسات پدر و دوستان ايشان بودند ولى ايشان اولين جريان انتقادى و انشعابى از ملى مذهبى ها را در كشور و در همين مشهد در دفاع از امام و خط امام، سازمان دادند.
اولين فرياد عليه "نفت ايران و انگليس" و پايين كشيدن تابلوى انگليسى ها و بالا بردن تابلوى "نفت ملى ايران"، كار ايشان بود. تابلوى حزب توده در مشهد را ايشان پايين كشيدند.
در فضاى سياه پس از بيست و هشتم مرداد سى و دو و خفقان پس از تبعيد امام در سال هزار و سيصد و چهل و سه، ايشان هرگز در خط فكرى خود، ترديد يا تجديد نظر نكردند.
وقتى اوباش و چاقوكشهاى دربار و شعبان بى مخهاى مشهد وارد جلسة انقلابيون در مهديه حاجى عابدزاده شدند تا در حضور بزرگان و علماء، نيروهاى نهضت ملّى را مرعوب كنند و گروه چماقدارها و عربدهكشها وارد جلسه شدند و حتّى جمع را ارعاب كردند، ايشان به تنهايى بپا خاسته و چنان سيلى محكم به سردسته آنها زده بود كه او از حال رفت و بقيهشان گريختند و كودتاى كوچك آنها در مشهد شكست خورد.
پس از اعدام و شهادت نواب صفوى و در فضاى سنگين پس از 28 مرداد 1332، وقتى قهوهخانهاى كنار كلانترى، با صداى بلند موسيقى مبتذل گذاشته بود تا علناً شعائر اسلامى را مسخره كند، ايشان، پس از تذكر و بياعتنايى طرف، راديو را برداشته و بر زمين زد و وقتى صاحب مغازه گفته بود به كلانترى ميگويم. ايشان مجدّداً راديو را برداشته و به حياط كلانترى و مركز شهربانى بُرده و آنجا، دوباره راديو را به زمين زده و شكسته بود و البته هدف، راديو نبود بلكه مبارزه با "تجاهر به فسق" و نوعى شكستن جوّ پس از كودتا در محل بود.
ايشان هميشه به ما الهام دادهاند كه نترسيد و اهل خطر باشيد و خودشان چنين بوده و هستند. خبر خوب ديگر، اينكه انرژى و اميد در ايشان در سن بيش از هشتاد سالگى از امثال بنده بسيار بيشتر است.
به فضل خدا، روح بسيار جوان و شادابي دارند و هماكنون هم عليرغم بيماريهاي هشتاد سالگى و مشكلات روحى كه در اثر برخى مسايل حاشيهاى پيش آمده، معمولاً روزي ده – دوازده ساعت، نشستهاند و مى نويسند و هرگز خسته يا مأيوس نشدهاند. اين از علائم قطعى ايمان معنوى و اخلاص در انگيزه است. نه از كف زدن و تشويق، خوششان مى آيد و نه از هُو كردن و تمسخر و مخالفت كسى ناراحت ميشوند. به قدرى جوانند كه بنده را گاهى "ليبرال"، و گاهى "محافظهكار" و گاه "مرتجع"، لقب ميدهند.
اين آقا، يك آدم مخصوصى تشريف دارند كه هنوز هم وقتي به ايشان خيره ميشوم، گاه تحسين و تعجّب، گاه لبخند شوق، گاه عصبانيت و غالباً دلتنگى شديد به من دست ميدهد. گمان ميكنم ايشان را بيش از ظرفيت خودم، دوست دارم.چيزهاي گفتني و ناگفتني از ايشان و مادر بزرگوار و مجاهدم، بسيار دارم.
"يك جوان هشتاد ساله سراغ دارم" سال١٣٩٣ yon.ir/ujrrz
💢به جای این همه رساله، مسائلی که حل نشده است را پاسخ دهید!
✔️استاد رحیم پور ازغدی در تجمع طلاب حوزه علمیه قم:
🔹حوزه غیر از اعتراضات و تبلیغ دین وظیفه اجتهاد اقتصادی را نیز بر عهده دارد!
🔸در قم درس خارج هایی برگزار می شود که به جای این که تمدن دینی را تئوریزه کنند فقه سکولار می سازند و در مورد بانک ها و روابط اجتماعی این دست مسائل حرفی نمی زنند.
🔹ریشه سکولاریسم در حوزه است؛ سکولاریسم یعنی تفکیک دین از حکومت و دولت و تمدن؛ به جای این همه رساله، مسائلی که حل نشده است را پاسخ دهید.
🔸با وجود این همه دانشگاهی متخصص در کشور نباید این مقدار مشکل در جامعه باشد و در فقه حکومتی نیز حوزه هنوز در مسائل اصلی جوابی ندارد؛ حوزه هنوز بعد از 40 سال دارد بحث می کند بانک ها ربوی هستند یا خیر.
🔹رئیس قوه قضاییه اعلام می نماید اسم قضات فاسد را اعلام می کند، هرچه زودتر اعلام کند تا مردم اطمینان پیدا کنند.
🔸برخی از بزرگان می گویند بهائیت فعال شده است خب شما باید کار کنید، حوزه علمیه باید پاسخ دهد که چرا بهائیت وارد میدان شده است!
📰 http://yon.ir/uEMLU
📡 @hasan_rahimpour
🗡 نکتهای از امام باقر-علیهالسلام-؛ چرا باید به فلسطینیها کمک کنیم؟
☑️ زمان امام باقر عليه السلام، يكى از شيعيان به ايشان ميگويد كه ما در منطقه شام در مرز با امپراطورى روم ساكن هستيم و تجارت ما توليد و فروش سلاح است. رومى ها براى سربازانشان در آن منطقه از من سلاح ميخواهند ، به آنها سلاح بفروشم؟ امام باقر فرمودند ، خير، حق ندارى بفروشى ، چون آنها الان سپاه كفرند و با اصل اسلام مخالفند، اما بنى اميه اسلامشان قلابى است ولى بالاخره پرچمدار اسلام اند، بعد مجدداً از امام سوال كرد كه ، سپاهيان بنى اميه هم براى جنگ با روميان از من سلاح خواسته اند، به اينها بفروشم؟ امام باقر فرمودند بله ، حتماً اين كار را بكن، با فروش اسلحه به سپاهيان اسلام ، آنها را در برابر كفار تقويت كن.
☑️ از امام سوال كرد ، بنى اميه كه شما را قبول ندارند، چطور به آنها اسلحه بفروشم؟! امام فرمودند وقتى اينها خواستند با شيعيان بجنگند، فروختن اسلحه به آنان حرام است اما وقتى دارند با دشمنان اسلام ميجنگند، فروختن اسلحه و كمك به آنها واجب است.
الان هم از اين مسائل هنوز هست كه برخى ميگويند فلسطينيان سنى هستند ، ما كه شيعه هستيم چرا بايد به آنها كمك كنيم؟ ، بايد به آنها گفت اينجا ديگر بحث شيعه و سنى نيست، بحث اسلام و كفر است.
📌منبع: سخنرانی استاد رحیمپور با عنوان "خشونت قبيله اى،مذهب ارتجاعى،توطئه صهيونيستى، جهان اسلام در محاصره مثلث شير، روباه و الاغ"
شبكه يك ، ٥ ارديبهشت ٩٤
📷 yon.ir/isHPk
📡 @hasan_rahimpour
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر نواب صفوی نبود، مصدق نمیتوانست نفت را ملی کند.
قضیه اختلاف مصدق و نواب چیست؟
📡 @hasan_rahimpour
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 بخش اول فیلم سخنرانی استاد رحیمپور در مدرسه فیضیه قم با عنوان «انقلابی که از قم آغاز شد؛ روحانیت هم درد مردم»
@hasan_rahimpour
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 بخش دوم فیلم سخنرانی استاد رحیمپور در مدرسه فیضیه قم با عنوان «انقلابی که از قم آغاز شد؛ روحانیت هم درد مردم»
@hasan_rahimpour
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 بخش سوم فیلم سخنرانی استاد رحیمپور در مدرسه فیضیه قم با عنوان «انقلابی که از قم آغاز شد؛ روحانیت هم درد مردم»
@hasan_rahimpour
استاد رحیم پور.mp3
28.06M
🎙 صوت کامل سخنرانی استاد رحیمپور در مدرسه فیضیه قم با عنوان «انقلابی که از قم آغاز شد؛ روحانیت هم درد مردم»
@hasan_rahimpour
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙 اولین واکنش استاد رحیمپور نسبت به حاشیههای سخنرانی مدرسه فیضیه
@hasan_rahimpour
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویژگیهای دولت اسلامی از زبان استاد رحیمپور به مناسبت پایان هفته دولت
@hasan_rahimpour
غدیر نفی همه جانبه استبداد.mp3
10.86M
🎙 #سخنرانی_کامل استاد رحیمپور با عنوان"غدیر نفی استبداد"
📡 @hasan_rahimpour
❇️ غدیر؛ بهترین درس
حضرت امير (ع) ميفرمايند كار جورى شده كه اگر من سكوت كنم در باره غصب خلافت و جنگ نكنم، ميگويند ترسيد. اگر مبارزه كنم ميگويند براى دنيا و رياست طلبى است. چه كار كنم من با شما؟ اگر سكوت كنم ميگوييد ترسيد و اگر فرياد بزنم ميگوييد جنگ قدرت است. لذا نه سكوت كرد ونه جنگيد، هم اعتراض و افشا كرد و حرفش را رساند و هم جنگ نكرد. حمايت انتقادى كرد از حكومت. خود حضرت امير ميگويد براى وحدت اين كار را كردم. غدير خودش بهترين درس وحدت است. چون با وجود اينكه اينهمه این حق صريح و شفاف بوده ، حضرت امير براى وحدت امّت سكوت كرده اند و از حقشان گذشته اند. فداكارى براى وحدت بالاتر از اين؟ غدير اتفاقاً برعكس آنچه ديگران فكر ميكنند، درس وحدت است.
به برخى رفقا در قم كه خيلى حساس بودند و ميگفتند ما بايد علناً و به هر نحو ممكن اين مسائل اختلافى را بيان كنيم و اگر جنگ داخلى هم بين مسلمين راه افتاد ايرادى ندارد، گفتم شما كاسه داغتر از آش هستيد، خود على كه صاحب حق است،خودش ميگويد بخاطراينكه جنگ داخلى راه نيافتد تحمّل كردم، البته سكوت نكردند و حرفهايشان را زدند اما تحمّل كردند. شما بعد ١٤٠٠ سال ميگوييد هرچيز را با هر زبانى بگوييم و به هر قيمتى هم كه ميخواهد تمام شود؟! بعد اعلاميه دادند عليه من و آنجا گفتند كه اين كلمات شيطان از دهانش خارج شد!! و ميگفتند كه ما على نيستيم، ما شيعه على هستيم. عجب! يعنى شيعه على برخلاف على بايد كار كند تا شيعه على شود؟!؟
البته شيعه بايد حرفهايش را بزند، مؤدب و منطقى، بدون تفسيق و تكفير و فحش و اهانت. از حرفها اگر كوتاه بياييم،ديگر تشيّعى نيست، اما اينكه كجا ، چه بگوييم هم خيلى مهم است.
دو جور ميشود تبليغ تشيع كرد، يك جور كه راه بيافتيم مثل بعضى اينطرف و آنطرف و ثابت كنيم كه فلانى ولد الزّنا بوده و اثبات كنيم زنا زادگى فلانى و حرام زادگى بهمانى و اهانت و سبّ و فحاشى و عصبانى كردن فرق اسلامى كه نتيجه اش جز جنگ مسلمين با هم و جز ريخته شدن خون شيعه كه همه جاى دنيا در اقلّيت است ،هيچ چيز ديگرى نيست.
يك نحوه تبليغ تشيّع هم كارى است كه امام كرد، كارى است كه سيد حسن نصرالله در لبنان كرد. يك كلمه از شيعه و سنّى و اين بحث هاى كلامى نكردند اما چهره اى از شيعه نشان دادند كه تمام جوانان مسلمان غير شيعه و حتى غير مسلمان، توجه و علاقه و احترامشان به شيعه جلب شد.
منبع: سخنرانی استاد رحیمپور با عنوان "ولايت، مشروعيت و حاكميت" عيد غدير ،سال هشتاد و نه
📷 yon.ir/V7KQl
📡 @hasan_rahimpour
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خداوند چرا حضرت علی-علیهالسلام- را به جانشینی پیامبر انتخاب نمودند؟
@hasan_rahimpour
به گزارش رجانیوز به نقل از مشرق حسن رحیمپور ازغدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در دوره معرفت رضوی دانشگاه آزاد اسلامی در جمع دانشجویان، در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه، « شما گفتید ریشه سکولاریسم در حوزه است، آیا با مواضع برخی مراجع نظر شما تغییر کرده است؟» گفت: سخنی که از آقایان نقل شد با آنچه من گفتم منافاتی نداشت. یعنی مروبط به یک مطلب نبود.
وی ادامه داد: من احتمال قوی میدهیم تمام سخنانی که بنده در مدرسه فیضیه داشتم مطالعه نشده و تمام فیلم سخنرانی را ندیدند. چون آنچه به عنوان پاسخ داده شد، اصلا چیزهایی نبود که ربطی به آنچه که من گفتم داشته باشد.
ازغدی تاکید کرد: به طور مثال من سوالی پرسیدم که آیا اگر کسی چهارتا حاشیه و شرح بخواند مرجع میشود؟ ولی دیدم دوستان آن را به صورت خبری نقل کردهاند، اینگونه که فلانی گفته کسی که چندتا حاشیه و شرح بخواند مرجع می شود! من راجع به اینها بحث کردم و اصلا من سوالی گفتم نه خبری! ما راجع به اینها بحث کردیم نه راجع به مراجع موجود، بعد اینکه من سؤالی مطرح کردم نه اینکه خبری، ولی متأسفانه اینگونه برداشت شده که این سخنان توهین به فلان چیز است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: متاسفانه برخی مواقع مسائل درست منتقل نمیشود و یا اینکه درست خوانده نمیشود. یک بخشی هم حتما به دلیل عدم اشراف به مطالب گفته شده بوده است.
رحیمپور ازغدی تصریح کرد: من اصلا معتقدم آنچه که گفتم و به آن معتقدم مبنای انقلاب اسلامی بوده و حرفهای صریح و تعابیری است که امام(ره) در سخنرانیهای مختلف و حتی در وصیتنامه خود گفته و سخنانی که امام در این باره داشته یکی دو تا نیست.
وی گفت: امام حرفهایی را زده که من اصلا جرأت نمیکنم بگویم! امام میگوید افعیهای خوش خط و خال حوزه!چه کسی جرأت میکند این حرفها را بزند؟ خوب شد من این حرف را نزدم، وگرنه میگفتند فلانی گفته در حوزه افعی داریم.
این استاد حوزه تصریح کرد: خیلی جالب است، اینها حرفهای امام است و ما جرأت نمیکنیم آنها را بگوییم! برخی از انتقادهایی که شهید بهشتی و شهید مطهری کرده را ما جرأت نمیکنیم بگوییم، ممکن است بگویند اینها توهین به حوزه، روحانیت و مراجع است.
وی ادامه داد : تعبیر سکولاریسم در حوزه را رهبر انقلاب دو سه بار به کار بردند، در خود قم که ایشان رفتند، گفتند سکولاریزم در حوزه یعنی اینکه بگوییم ما فقط به فقه، مباحث احکام دین در حوزه عبادات، نماز، روزه، نجاسات و معاملات شخصی و اینها کار داریم وگرنه این همه مسائل شخصی، اجتماعی، تمدنی و حکومتی است که اگر حوزه نظر ندهد و دیدگاههای اسلامی، مکتبی را با متد جواهری اعلام نکند، آن وقت سکولاریسم غرب جای آن را میگیرد چنانچه در خیلی جتها گرفته است. بیشتر از ۹۵ درصد و اکثر قریب به اتفاق درسهای خارج از فقه حوزه به همین مسائل پرداخته است.
رحیمپور ازغدی تصریح کرد: بنده طلبه هستم، طلبه مشهد، قم و سالها در کنار این آقایان بودهام و بحث ما این است که خطر سکولاریسم در حوزه خیلی بیشتر از سکولاریسم در دانشگاه است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی یادآور شد: سکولاریسم دانشگاه سکولاریسم عریان است و ترجمه از منابعی است که میگوید دین از دنیا و تمدن جداست، سکولاریسم در حوزه عریان نیست و پنهان است و از موضع حمله به دین نیست، از موضع دفاع دین است، ولی تعریف سکولاریسمی از دین است.
وی افزود: اصلا ولایت فقیه یعنی اینکه با فقه غیرحکومتی نمیتوانی حکومت کنی. امام وقتی میگوید اجتهاد در حوزهها برای حکومت اسلامی کافی نیست، یعنی همین. بحث ولایت مطلقه فقیه که امام مطرح میکند که مصلحت نظام را با مسائل فقهی تعریف کنید، شرایط زمان و مکان را بفهمید، مسائل جدید را بفهمید، این نیست که استفتاء کنند یک مسئله خاص را و همان را ما بگویند ما جواب دادیم.
رحیمپور ازغدی اضافه کرد: بحث ما این بوده و هست که باید صد تا در خارج فقه داشته باشیم یکی بیاد بحث خارج فقه شهرسازی و معماری بگوید، یکی فضای مجازی را، یکی خانواده را با شرایط جدید. با سوالات جدید به سراغ منابع بریم،نباید طوری از واقعیات اجتماعی غافل شویم که سر ما کلاه بگذارند. جریانات سیاسی و موجهای رسانهای سناریو تعریف کنند و معنای حرفها را عوض کنند.
وی گفت: در مدرسه فیضیه ما دهها مطلب گفتیم، برخی از اینها را هیچ کس نشنید، همانجا به درسهای علوم انسانی در دانشگاهها اشکال کردند و برخی رشتهها در دانشگاه، خطر بیسوادی در دانشگاه هم مطرح است، این را کسی مطرح نمیکند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: اصلا موضوع آن جلسه در مورد مبارزه با مفاسد اقتصادی بود، در مورد اینکه میگویند این طلبهها و آخوندها بردند و خوردند! در صورتی که شما میدانید این طلبهها همه با ۴۰۰ - ۵۰۰ هزار تومان در ماه زندگی میکنند.
رحیمپور ادامه داد: آنجا بحث عدالتخواهی بود، اینکه مسئولان فاسد باید مجازات شوند، دهها پلاکارد بود که هیچکدام از این پلاکاردها را هیچکس نشان نداد، یک پلاکارد که نمیدانم چه کسی بود و اصلا من هم آن را ندیدم و گفتند که قبل از جلسه شما بوده و جمع شده است، شد تمام جلسه و مابقی جلسه همه حذف شد.
وی تاکید کرد: بحث ما بحث مبارزه با فساد اقتصادی بود و اینکه روحانیت و فیضیه باید در کنار مستضعفین، مردم و کسانی که مشکلات اقتصادی دارند باشند و اینکه باید عدالت اقتصادی قاطع اجرا شود و اینها همه گم شد، ولی یک تابلو که معلوم نبود از کجا آمده برجسته شد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی یادآور شد: جالب این است که من همه تابلوها را خواندم تا نگویند که سانسور میکنیم ولی چنین تابلویی ندیدم. اصلا فرض کنید چنین تابلویی بوده است، ولی چرا باید چنین مسائلی مطرح شود که بگویند اینها تهدید به قتل کردند! البته من فهمیدم که این فضاسازی برای چه بوده، یک کار رسانهای بود که از تهران هم هدایت میشد و در قم اجرا شد.
رحیمپور ازغدی ادامه داد: به نظر من این موضوع برای جلسهای بود که رئیسجمهور را خواستند تا برای اقتصاد برجامی و گرانیها توضیح دهد و اینکه چرا مشکلات ما با توصل به آمریکا درست نشد، به نظرم خواستند این مسائل در مجلس مطرح نشود.
وی اظهار داشت: آقای روحانی دو یا سه بار در مجلس گفت که در فیضیه میخواستند من را بکشند! معلوم بود که اینها حاشیهسازی است. آیا آن بچهطلبهای که آن تابلو را بالا برده، زده مرحوم هاشمی را کشته و آمده آنجا اعتراف به قتل کرده و حالا هم میگوید میخواهم شما را هم بکشیم!!
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: هزاران هزاران طلبه و مردم قم آمدند و میگویند ما همراه مردم و کنار مستضعفین هستیم و نسبت به مفاسد اقتصادی معترضیم، ولی یک دفعه همه اینها محو میشود و یک تابلو را علم میکنند و تمام یک ساعت و نیم صحبتها را بگویند در مورد توهین به مرجعیت و حوزه بود، اگر اینها توهین است پس از منظر برخی از آقایان، اول باید امام را محاکمه کنید!
ازغدی تاکید کرد: سکولاریسم در حوزه را رهبری دو یا سه بار مطرح میکنند. اصلا مخاطب بنده آقایان نوری همدانی، آیت الله مکارم و اینها نبودند، کسان دیگری بودند، ولی یک عده با شیطنت خود و انتقال نادرست مطالب به آقایان طوری رفتار کردند که انگار ما به اینها داریم میگوییم.
وی گفت: تفکر شیعه اینگونه نیست که یک طلبه سر درس به بالاترین استاد خودش هم اشکال میکند و آن هم باید جواب بدهد، ما در شیعه این چیزها را نداریم، مخاطب من این آقایانی که میگویند نبودند، اصلا این آقایان در حوزههای خود به اندازه خودشان کار کردهاند، مخاطب من کسان دیگری بودند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در خاتمه با خنده گفت: البته من میترسم از این جلسه هم یک چیزهای درآورند و بگویند که فلان حرف زده شده! خواهشا اگر انتقال میدهید، کاملا انتقال دهید نه اینکه یک تکه از آن را پخش کنید.
🔴 کدام تهدید به قتل کرد؛ تابلوی فیضیه یا همراه مطهری
📝 #حمید_رسایی
https://goo.gl/UgekJv
در روزهای اخیر دو اتفاق در عرصه سیاسی کشور رخ داده که تأمل در آنها واقعیت های بیشتری را نمايان می کند.
1️⃣ اتفاق اول: تجمعی در اعتراض به گرانی های افسار گسیخته و بی عملی دولت در فیضیه برگزار شد. جلسه با استقبال پرشور طلاب مواجه می شود. سخنران در اعتراض به ناکارآمدی دولت و بی تفاوتی بخشی از حوزه علمیه به مشکلات روزمره مردم، سخنان قابل تأملی ایراد می کند.
مطالبات طلاب و روحانيون قم در این جلسه که حرف دل مردم بود با سانسور شدید رسانه های حامی دولت مواجه می شود، اما ناگهان پس از چند روز، همین رسانه ها به بزرگنمایی تابلوی در دستان طلبه می پردازند که شعار انذارآمیز روی آن نوشته شده و کل تجمع طلاب قم و مطالبات به حق آنها را به حاشيه می برند!
"ای آنکه مذاکره شعارت، استخر فرح در انتظارت" شعار روی تابلوی فیضیه بود که به مدد جنگ روانی و بزرگنمایی رسانه های داخلی و خارجی، تبدیل به دو پرونده جنایی می شود: قتل اکبر هاشمی رفسنجانی و تهدید به قتل حسن روحانی!
با کمک این جنگ روانی و بمباران اذهان خواص که با توليد تیترها، گزارش ها، مصاحبه ها و نشست و برخاست های خصوصی و... به ثمر نشسته بود، چنان فضایی می سازند که برخی از علماء محترم، برخی شخصیتهای کشوری مجبور به موضعگیری می شوند.
حتی سخنگوی قوه قضاییه از تشکیل پرونده در دادگاه ویژه روحانيت خبر می دهد و برگزار گنندگان مراسم مجبور به ارائه توضيح می شوند. البته داستان همچنان ادامه دارد و جماعتی هوچیگر هم در حال ارتزاق از این سفره کثیف هستند.
2️⃣ اتفاق دوم: تجمعی در گلپايگان برگزار شده، سخنران علی مطهری است. نماینده ای با سابقه بددهنی از پشت تریبون مجلس (به همکارش می گوید: خفه شو، بتمرگ، پفیوز) این بار طلبه ای از قبل تا بعد از مراسم، همراه علی مطهری است...
بعد از مراسم، جوان گلپایگانی که بارها از مطهری شعار "زنده باد مخالف من و مردم باید آزادانه حرف بزنند و به حاکمیت اعتراض کنند" را شنیده، جلو می آید و نایب رییس مجلس را خطاب قرار می دهد که شما با اين جايگاه حاکمیتی، این همه راه آمده ای اینجا و از غدير صحبت می کنید! شما باید بگویی چرا پراید شده ۴۵ میلیون.
مطهری که حرف زدن درباره این موضوع را لازم و در شأن جايگاه خود می داند، به جوان منتقد اعتراض می کند که حق ندارد با او اينگونه سخن بگويد! اصرار جوان بر حرف حقش، سبب می شود تا مطهری او را مانند همکار مجلسی اش بنوازد و به او می گوید: تو یک احمق نادانی!
حالا نوبت فرد روحانی همراه علی مطهری است که برافروخته می شود و خطاب به فرد دیگری می گوید: عکس اینو بگیرید به من بدید. تو آبروی منو بردی، میکنمت توی گونی!
نمی دانم تا الان که این یادداشت را می نویسم، سرنوشت آن جوان منتقد گلپایگانی به کجا رسیده، آیا او را در گونی کرده اند یا نه اما...
◀️ نتیجه: دو اتفاق در دو نقطه از کشور رخ داده. به نظر شما در کدام یک تهدید صریح و علنی رخ داده است؟ چه کسی توهین و هتاکی کرده است؟ چرا رسانه هایی که تابلوی فیضیه را پیراهن عثمان کرده بودند و از آن پرونده جنایی و تهدید به قتل استخراج می کردند، از کنار این موضوع با سکوت عبور می کنند؟ آیا سخنگوی قوه نبايد برای این تهدید به گونی کردن پرونده تشکیل دهد؟
@www_rasaee_ir
@hasan_rahimpour