🔰 واقعاً 😱
🔻 گروگانگیری دختر ۱۶ ساله در تهران
🔹 هفته گذشته موضوع ربوده شدن دختر جوانی ۱۶ ساله اهل کردستان به پلیس اعلام شد.
🔹 خانواده دختر اعلام کرده بودند که برای آزادی دخترشان آدم ربا تقاضای ۱۰ میلیارد تومان وجه نقد را کرده است.
🔹 پلیس کمتر از ۷۲ ساعت متهم را در روز چهارشنبه (۲۹ فروردین) شناسایی و بازداشت کرد.
🔹 متهم از همان ابتدا موضوع آدمربایی را انکار کرد و گفت: با این دختر خانم در فضای مجازی دوست شده بود و دخترخانم به خواست و اراده خودش با او آمده بود و تقاضای پول هم نقشه او بوده است!
@Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه عمری میگفتن ایران به نخبهها بها نمیده
پس ما هم جمع میکنیم میریم کانادا و آمریکا
بعد میگه تو ایران تا میگفتن از شریف هستیم، سریع بهمون کار میدادن
حالا تقش درومده همین مثلا نخبهها میرن کانادا اسنپ کار میکنن 🤣
همون لیاقتتون اینه برا بیگانه حمالی کنید
@StPathology
🔰 پس از ۲۳ سال از مطرح کردن عراق و کره شمالی و ایران بعنوان محور شرارت، اکنون رییس مجلس امریکا، کشورهای محور شرارت را به روز رسانی کرده است: روسیه و چین و ایران. این یعنی آمریکا ضعیف تر شده و سطح دشمنان آن ارتقاء یافته 😂🤣😅
👇👇
- - - - -
🔹 مایک جانسون، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا، جمهوریخواه، مدعی است که روسیه، چین و ایران «محور جدید شرارت» هستند.
@Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 پلیس آمریکا با ورود به دانشگاه کلمبیا یکصد دانشجوی حامی فلسطین را بازداشت کرد
@Hasanabbasi_students
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🔰 پرویز داوودی درگذشت 🔹 إنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ استاد گرانقدر اقتصاد دانشگاه شهی
🔰 پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت دکتر پرویز داودی از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام
🔻 حضرت آیتالله خامنهای در پیامی درگذشت دکتر پرویز داودی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و از مدیران مومن و انقلابی و دانشمند را تسلیت گفتند.
✍ متن پیام رهبر انقلاب به این شرح است:
🔹 بسم الله الرّحمن الرّحیم
درگذشت مرحوم مغفور جناب آقای دکتر پرویز داودی از مدیران مومن و انقلابی و دانشمند را به خاندان محترم ایشان و به جامعهی علمی کشور تسلیت عرض میکنم.
🔹 خدمت مخلصانه و بیشائبه در مسئولیتهای بزرگ در طول سالیان طولانی، چهرهی یک مدیر با اخلاص و کارآزموده و پرتلاش از آن مرحوم را نشان داد و این در محاسبات الهی ارزشی والا است.
🔹 رحمت و مغفرت الهی را برای ایشان مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای - ۱۴۰۳/۰۲/۰۱
@Hasanabbasi_students
📣📣 #هم_اکنون
▫️سخنرانی استاد حسن عباسی
🔸 تمنای اقبال لاهوری
🔺 به مناسبت سالروز رحلت علامه اقبال لاهوری
#پخش_زنده از:
🔹 یوتیوب:
▫️ youtube.com/hasanabbasi/live
🔹 آپارات:
▫️ aparat.com/hasanabbasi_ir/live
🔹 روبیکا:
▫️ rubika.ir/Habbasi_ir
🔹 تلگرام:
▫️ t.me/kolbehkeramat_ir?livestream
@Hasanabbasi_ir
در نمازم خم ابروی تو با یاد آمد
سر فرا کرده و دیدیم که پهپاد آمد
گنبد آهنی اش نیست جلودارت که!
سخت سوراخ شد و راه تو آزاد آمد
چشم بد زیر دو بال تو و نسلت شاهد
زانکه با سیر تصاعد به تو اولاد آمد
کربلایی شدی و بعد به قدس آمده ای
لقبت چیست؟! کنون کار به «حداد» آمد!
هر چه را بافته از فرش شجاعت، صهیون
با صدای موتورت یکسره بر باد آمد
گفته یا فِیکی و یا ضربه ی تو درد نداشت.
پس چرا از همه ور نعره و فریاد آمد؟!
قارچ بوده است پر از سم و کنون با تیغت
ریز ریز است چنان گوجه ی سالاد آمد
قدمت خیر و مبارک، گذرت باد مدام
به تماشای تو غزه، خوش و دلشاد آمد
#وعده_صادق
✍ زهرا آراستهنیا
@Hasanabbasi_students
هدایت شده از دولت اسلام | ابراهیم نوروزی
از دروازه قرآن تا دروازهی قرآن
🔸 بنای «دروازه قرآن» شیراز نماد یکی از رسوم دینی مردم ایران یعنی «از زیر قرآن رد شدن» در چند صد سال اخیر است. در خیلی از موقعیتهای دیگر نیز از قرآن برای مبارک شدن یک امر یا مکان استفاده میشود. هر چند این موارد، جزء آداب و رسوم پسندیده فرهنگ ماست اما کمترین بهره از قرآن (معجزه پیامبر اسلام و اولین و مطمئنترین منبع فقه) است.
🔸 در ماه رمضانی که گذشت فصل دوم برنامه #محفل با پشتیبانی سازمان تبلیغات اسلامی از صداوسیما پخش شد. هر چند این برنامه با توجه به معیارهای رسانهای، یک برنامه موفق و درجه یک تلویزیونی است که به اهدافش رسیده و در سطح خود هیچ ایرادی به آن وارد نیست (و اصولاً از یک برنامه تلویزیونی و حتی صداوسیما هم انتظاری بیش از این نباید داشت ) اما اگر بخواهیم به این برنامه و آثارش در سطح کلان بنگریم باید گفت آنچه این برنامه در ناخودآگاه جامعه مذهبی ایران بیش از گذشته برجسته میکند پرداختن به دو مقوله #قرائت و #حفظ قرآن و احیانا مشهور شدن بدین وسیله است (کلیپ شماره یک)
🔸 اگر صِرف قرآن ز بَر خواندن در چهارده روایت و هفت مقام و به صورت ضربدری و معکوس و ... ، #دولت_اسلامی تشکیل و #جامعه_اسلامی ایجاد میشد، کشور مصر با مصطفی اسماعیل و عبدالباسط عبدالصمد و محمد صدیق منشاوی و شحات انور و راغب مصطفی غلوش، میبایست خیلی پیشتر نه تنها دولت اسلامی و جامعه اسلامی تشکیل میدادند بلکه تمدن اسلامی برپا میکردند نه اینکه اکنون حامی و همکار آمریکا و اسرائیل در ریختن خون دهها هزار مردم مظلوم فلسطین باشند.
بنابراین پرداختن به این موارد نه تنها جامعه را ذرهای قرآنی نخواهد کرد بلکه گاهی اوقات وسوسههای شیطان کار تا جایی پیش خواهد برد که باید در آنچه میشنویم احتیاط کنیم که احیانا مرتکب فعل حرام نشده باشیم. (کلیپ شماره دو)
🔸 معجزه قرآن، مفاهیم آن است و مادامی که قرآن و مفاهیمش را دروازهی (Gateway) نظامسازی قرار ندهیم، دولت اسلامی تشکیل نخواهد شد. بنابراین بهره حداقلی از قرآن برای تبرک کردن خانه و به سلامت سفر رفتن و اخیراً جذب مخاطب، شاید برای دورانی که حکومت اسلامی تشکیل نشده بود ایرادی نداشت، اما امام خامنهای در ۲0 بهمن سال ۱۳۶۰ در پیام خود به مناسبت افتتاح اولین دوره مسابقات بینالمللی حفظ و قرائت قرآن کریم تأکید میکنند: « اما اکنون (که یک نظام اسلامی تأسیس شده است) نوبت آن است که رهنمودها و فرامین قرآن را برای تشکیل نظام اسلامی کامل به کار گیریم و جامعه را #قرآن_مجسم کنیم. »
@Ebrahim_Nowrouzi
هدایت شده از دولت اسلام | ابراهیم نوروزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ شماره دو
🔰 چهرهپردازی با جیب ملت؟!
🔹 وقتی دستگاهها و نهادهای حاکمیتی، حاضر به پاسخگویی و شفافسازی صحیح به مخاطبان نباشند، نباید انتظار داشت که جامعه به سمت شایعات سوق پیدا نکند.
🔹 از آن بدتر، عذر بدتر از گناه است؛ برنامههای صداوسیما باید هدف داشته باشد، هدفی در راستای انقلاب اسلامی مستضعفان. سپردن برنامههای صداوسیما به بهانه کمبود بودجه به مشارکت کنندههای مالی(اسپانسر) در راستای کدام یک از اهداف انقلاب است؟!
🔹 اینکه میلیاردها تومان هزینه شود که سلبریتیها از خاطراتشان بگویند چه فایدهای برای مردم دارد؟! و جالب اینکه همینها را خود صداوسیما تبدیل به سلبریتی کرده است.
👇 امری که مورد انتقاد رهبر انقلاب هم هست؛
💬 «بشدت توجه کنید که چهرهپردازیهای منفی و ناصالح در صدا و سیما انجام نگیرد. من گاهی دیدهام انسانهایی که هیچ ارزش علمی و هنری ندارند، در صدا و سیما با پول مردم چهرهپردازی میشوند.چرا؟!
میبینم کسیکه در رشتهی خودش اینقدر ارزشمند نیست و انسان متوسطی است، او را میآورند و یکی دو ساعت از وقت تلویزیون را به زندگی او، به خانوادهی او و به گذشتهی سرتاپا کمارزش او مصروف میکنند؛ چرا؟ بهنظر من علاوه بر اینکه این «چرا» وجود دارد، «منفی» هم هست. این کار، الگوسازی است؛ ما چه کسی را میخواهیم الگوی جوانها قرار دهیم؟ اینطور آدمهایی را!؟»
@Hasanabbasi_students