هدایت شده از فرقان سایبری
🔴وقتی امروز خبر رسید که تعدادی از نمایندگان مجلس ،تحت فشار دولتی ها ، امضای خود برای طرح سوال از رئیس جمهور را پس گرفتند ، دوباره یاد این جمله شهید مدرس افتادم
🔹 شهید مدرس : این وکلایی که شما انتخاب کردید شعورشان همین است ،بروید آدم انتخاب کنید
@Forqancybery
✳️ اندیشهجویان و همراهان عزیز، علاوه بر کانالهای رسمی در پیامرسانها، از هماکنون میتوانید #اندیشه_جویان را در نشانی اینترنتی ما دنبال نمایید.
💠 با ما باشید
🔸سایت رسمی اندیشهجویان اندیشکده یقین:
🔸🔶 Students.Ystc.ir
▶️ Instagram.com/Hasanabbasi_students
▶️ Eitaa.com/Hasanabbasi_students
▶️ Igap.net/Hasanabbasi_students
▶️ Sapp.ir/Hasanabbasi_students
▶️ Gap.im/Hasanabbasi_students
🌟بکوشید شعر فارسی عفیف، حکمتآمیز و امیدآفرین باقی بماند
🔻حضرت آیت الله خامنهای در دیدار امشب جمعی از شاعران و اهالی فرهنگ و ادب، با تحسین پیشرفت شاعران جوان در آراستن لفظی و معنایی اشعار، شعر فارسی را در طول تاریخ شعری «عفیف و محجوب» دانستند و تأکید کردند: بکوشید این عفت و پاکی همچنان در #شعر_فارسی محفوظ و پایدار بماند.
🔹ایشان #گفتمانسازی و جریانسازی در خصوص مسائلی همچون «عدالت، مقاومت و ترویج فضائل اخلاقی» را از دیگر رسالتهای شاعران برشمردند و افزودند: شعر فارسی همواره مملو از حکمت و اخلاق، و در تولید و تعمیق اندیشه و امید نقشآفرین بوده است که باید این روحیه و حالت در شعر امروز نیز برجسته و درخشان باشد.
🔹رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به تلاشها و سرمایهگذاریهای مخالفان انقلاب برای منحرفساختن شعر و سوق دادن آن به مسائلی همچون «سطحینگری در اندیشه، لاابالیگری در عمل، وادادگی در سیاست و بیتفاوتی در مواجهه با دشمن» تأکید کردند: در مقابل این تلاشها، باید «حکمت، جدیت و کوشش و انضباط در عمل، ژرفنگری در اندیشه، استحکام هویت و مجاهدت در مقابل دشمن» در اشعار برجسته شود.
🔺ایشان همچنین #سرود و ترانه خوب را در ایجاد نشاط و حرکتهای اجتماعیِ مفید، بسیار اثرگذار دانستند و خاطرنشان کردند: باید از فرصت علاقهمندی مردم به شعر در جهت انتقال مفاهیم مورد نیاز جامعه به بهترین شکل استفاده کرد. ۹۷/۳/۹
@Khamenei_ir
هدایت شده از کانال رسمی استاد حسن عباسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 کلیپ تکاندهندهای که صفحه رسمی اینستاگرام سرلشکر قاسم سلیمانی، منتشر کرد
💠 حاج قاسم سلیمانی:
🔺 اگر بعضی از کارها با #دیپلماسی قابل حل بود؛ هیچکس مصلحتر از امیرالمؤمنین(ع) و امام حسین (ع) نبود
💠 «اللهمّ ارْزُقْنی فیهِ طاعَةَ الخاشِعین واشْرَحْ فیهِ صَدْری بإنابَةِ المُخْبتینَ بأمانِکَ یا أمانَ الخائِفین»
💠 «خدایا در این روز اطاعت بندگان #خاشع و خاضع خود را روزیم؛ و شرح صدرِ مردان فروتن و خداترس را به من عطا فرما به حق امان بخشی خود ای ایمنی دلهای ترسان»
✅ برای شناخت خاشعین، بهتر است #متکبرین که نقطه مقابل خاشعین هستند را بشناسیم. متکبر و #مستکبر کسیست که برای خود #طلب_مقام_کبریایی دارد که در چند سطح دیده میشود:
1⃣ استکبار درونی - خوی تکبر و برتری جویی
2⃣ استکبار داخلی - نفاق در جامعهی اسلامی
3⃣ استکبار جهانی - شیطان بزرگ
4⃣ ابلیس - جنود ابلیس و وسوسههای آن
❓چرا #متکبر میشویم؟
☑️ #روح_استکباری و خوی تکبر، زمانی در ما شکل میگیرد که نمیتوانیم #فقر و حدود خود را بشناسیم. تصور کنید در بیابان، زمینی دارید؛ تا به دور آن قطعهی چند صد متری یا چند هزار متری که متعلق به شماست و میخواهید در آن کشاورزی کنید یا خانه بسازید، دیوار یا حصار نباشد، بیمهابا تصور میکنید همهی این بیابان از آن شماست. تا زمانی که به #فقر و حد خود پی نبریم، تلقی ما از هستی اینگونه میشود که میتوانیم همهی دنیا را به چنبره و سیطرهی خود درآوریم؛ پس به هر گزارهای متوسل میشویم تا ارادهی خود را به دیگری تحمیل کنیم.
🔸وقتی حد خود را شناختیم و دانستیم که کوچک و محدودیم، پس از این «خود» و «من» بیرون آمده و احساس حضور در محضر خدا میکنیم؛ معرفت مییابیم که #مقام_کبریایی از آن اوست. «الله اکبر» پس در محضر خدا، پیشانی بندگی خود را به خاک میساییم؛ محدودیت و حقیر و کوچک بودن ما، موجب عدم #تعالی و مانع رشد ما نخواهد بود.
✳️خضوع و خشوع در مقابل پروردگار عالمیان همان طاعت و بندگی خالصانه در مقابل ذات اقدس اوست. #عبودیت ما در «ما خَلَقْتُ الْجِنَّ وَ الْإِنْسَ إِلاَّ لِيَعْبُدُونِ» بیشتر از آنکه عملی در نسبت با خدا باشد، معرفت به فقریست که متوجه هستی ماست. ما محدود و محصور در زمان، مکان و بُعد هستیم. هستی ما مطلق و جاودان و کامل نیست. لذا از دید انبیا(ص) «الفقرُ فَخری» فخر میکنیم که پی به فقر و محدودیت خود بردیم و دانستیم خدای خالق و مطلق و کاملی وجود دارد که ما در تابع او تعریف میشویم. این، روح #عبادت و بندگیست، مقام خاشعین.
▫️شرحی بر دعای روز پانزدهم #ماه_رمضان - برگرفته از جلسه ۳۶۴ #کرسی_نظریه_پردازی #کلبه_کرامت (در مرداد۹۱) :
💻 kolbeh-keramat.ir/Sessions/Single/561
#اختصاصی
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🌐 Students.Ystc.ir
📡 @Hasanabbasi_students
💠 «اللَّهُمَّ وَفِّقْنِی فِیهِ لِمُوَافَقَةِ الْأَبْرَارِ وَ جَنِّبْنِی فِیهِ مُرَافَقَةَ الْأَشْرَارِ وَ آوِنِی فِیهِ بِرَحْمَتِکَ إِلَی (فِی) دَارِ الْقَرَارِ بِإِلَهِیَّتِکَ یَا إِلَهَ الْعَالَمِین»
💠 «خدایا در این روز به من توفیق ده تا با خوبان موافق باشم؛ و از رفاقت با بدان دورم کن؛ و با رحمتت به سوى خانه آرامش جایم ده؛ به خدایى خودت اى معبود جهانیان»
✅ کاری کن که من با خوبان موافق باشم و با اشرار، موافقت نکنم.
🔸زمانی که آحاد یک #جامعه_ی_توحیدی، در کُنش سیاسی خود متوجه قلهی #ابرار باشند، در این صورت، سرنوشت خود را به هر کسی واگذار نمیکنند، بلکه «ولیِّ مطلوب» را جستجو کرده و سرنوشت خود را به او میسپارند.
🔻اما اگر اکثریت یک جامعه، #پورنوکراتیک باشند؛ یعنی به کسی متمایل بشوند که #نفسانیات آنها را بهتر تأمین کند، [مُرَافَقَةَ الْأَشْرَارِ] در این صورت منتخبین آنها کسانی خواهند بود که به نفسانیات مردم دامن زدهاند تا بلکه در جهت تصاحب رأی تودهی مردم، گوی سبقت را از رقبای خود ربوده باشند؛ و زمانی هم که روی کار میآیند، چارهای جز تن در دادن به این نفسانیات نخواهند داشت. #دموکراسی در معنای غربی آن، خواه ناخواه به #نفسانیات_سالاری یا «حاکمیت نفسانیات مردم» منتهی میشود.
🔴 در صدر اسلام، نخست تودهها تحمیق شدند و سپس اهل تزویر (امویان) بر موج هوای نفس تودهها سوار شدند و توانستند حکومت علویان را زمین بزنند. امروز نیز تلاشی موازی برای آندلسی کردن جامعهی ایران و سوار شدن بر نفسانیات مردم صورت میگیرد. دو گروه همچون دو ریل موازی جهت براندازی نظام اسلامی بر موج نفسانیات مردم در تلاش هستند:
• #انقلابیون_پشیمان که به هوای نفس خود و تودهها باج میدهند و محتاج رأی حرام هستند.
• افرادی که از ابتدا قائل به نظام جمهوری اسلامی نبودهاند و فرصت انتخابات را غنیمت میشمارند.
✅ انسان موحد، خودش را به خدا میفروشد. و هرگز #نفسانیات خود یا دیگران را «اله» خود نمیگیرد، که: «أَرَأَيْتَ مَنِ اتَّخَذَ إِلَهَهُ هَوَاهُ أَفَأَنْتَ تَكُونُ عَلَيْهِ وَكِيلًا * أَمْ تَحْسَبُ أَنَّ أَكْثَرَهُمْ يَسْمَعُونَ أَوْ يَعْقِلُونَ إِنْ هُمْ إِلَّا كَالْأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ سَبِيلًا» پس او به جای تن دادن به نفسانیات مردم، در جهت #اصلاح تودهها تلاش میکند؛ و به تعمیق ایمان آنها همت گمارده و بر اصول خود ایستادگی مینماید.
▫️شرحی بر دعای روز شانزدهم #ماه_رمضان - برگرفته از رویکرد #ولایت_مدار
#کرسی_نظریه_پردازی #کلبه_کرامت :
💻 kolbeh-keramat.ir/Sessions/?ItemCourse=1&ItemCategory=12
#اختصاصی
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🌐 Students.Ystc.ir
📡 @Hasanabbasi_students
💫روزهی ماه رمضان به انسان ثابت میکند که انسان میتواند
🔻رهبرانقلاب: گاهی انسان به خود تلقین میکند که من نمیتوانم بر هوای نفس فائق بیایم. روزهی ماه رمضان به انسان ثابت میکند که انسان میتواند؛ آن وقتی که #اراده بکند، عزم راسخی به کار ببندد، میتواند بر هوسها فائق بیاید و پیروز شود. این ارادهی قوی میتواند ما را چه از عادات شخصی ناپسند خودمان و چه از عادات اجتماعی خودمان جدا کند.۱۳۹۲/۰۵/۲۲
🌟در سحرگاه ایام ماه مبارک رمضان، یک نکتهی اخلاقی از حضرت آیتالله خامنهای در این حساب منتشر خواهد شد.
@Khamenei_ir
هدایت شده از دریچه
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹لحظه اصابت موشکهای مقاومت و فرار صهیونیستها
@Fetan
هدایت شده از جنبش مردمی حلالزادهها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عبرت
اگر وزرای خارجه دُوَل اسلامی علیه #زنازادگی وقانونی کردن گناه ازدواج(همباشی) #همجنس_بازان در غرب از #حق_خدا دفاع نکنند، محکوماند که درباره #حق_حجاب، برصندلی متهم بنشینند!
#ببینید
@halalzadeha
هدایت شده از جنبش مردمی رهایی از لیبرالیسم
جلسه ۷۶۶ کلبه کرامت این هفته دهم خرداد ماه صد و نوزدهمین جلسه دکترین اسلام و دهمین جلسه «قصه ألست» نیز به ادامه سریال لوسیفر پرداخت.
📸 http://llink.ir/80hx
زمان آن رسیده که لوسیفر احساسات خود را شناخته و به جای آن که آنها را کنترل کند، فقط آنها را درک کرده و بروز دهد. این چیزی نیست جز همان لسهفر. لیبرالیسم همان لوسیفریسم است و ماهیت هر دو در لسهفر و اباحهگری است. دکترین دکارت «من میاندیشم، پس هستم» را به این ترتیب تغییر دادند: «من احساس میکنم، پس هستم».
⛔️ @NoLiberalism
🎥 @StrategicCinema_ir
🇮🇷 اندیشکده یقین، مرکز بررسیهای دکترینال
🌐 @andishkadehYaghin
✅ به عشق امام حسن(ع) نانمان امروز، #قیمت ندارد، #بهاء دارد...
🔻زندگی، پول و دیگر هیچ!
🔴 یکی از #سنجههای ویرانگر تمدن غرب، پولی کردن تمام نیازهای بشر است؛ یعنی هرچه #پول بدیم، همان اندازه آش میخوریم. حالا بماند که حتی روابط معنوی و عاطفی انسانها را هم پولی میبیند.. و این آش آنقدر شور شد که نظریه بازار آزاد، دیگر سقفی هم برای قیمتها معین نمیکند!
#اقتصاد_پول_مبنا #اقتصاد_برکت_زدا
‼️قیمتی کردن همهی نیازهای مادی، چنان به زندگی ما هم رسوخ کرده که تصور زندگی بدون پول یا نقش حداقلی پول در زندگی برایمان محال به نظر میرسد.
❓مگر میشود؟
✅ اما دیدیم که شد. هشت سال دفاع مقدس، با حداقل بودجه دفاعی ممکن ( ۱۲ درصد از بودجه دولت) موفقترین نمونهی #اقتصاد_انفاق_بنیان بود. بخش زیادی از هزینههای جنگ، با انفاق مال و انفاق خدمت از سوی مردم تامین شد که چنان برکت عظیمی هم به دنبال خود داشت. امروز هم یک وجه مهم #تمدن_ساز بودن راهپیمایی سی میلیونی اربعین، جلوهی اقتصادی آن است؛ یعنی مدل نمونهی معیشتی که ارائه میکند.
🔸زمانی که یکیک افراد جامعه از آنچه دوست میدارند، در راه خدا بگذرند و انفاقش کنند، دیگر #قیمت ندارند، #بهاء دارند. و این یعنی حتی کالاهای دارای مواد اولیه هم میتوانند #بهاء داشته باشد و برای آن پولی مطالبه نشود.
#اقتصاد_بازار_صلواتی
🚩جلسه ۳۸۵ #کرسی_نظریه_پردازی #کلبه_کرامت را در این موضوع ببینید:
💻 llink.ir/87z7
#اختصاصی
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🌐 Students.Ystc.ir
📡 @Hasanabbasi_students