⭕️هپکو! یکبار برای همیشه!
🔹پرسنل و کارگران شرکت هپکو با صدور بیانیهای که نسخهای از آن در اختیار خبرگزاری فارس قرار گرفته، آوردهاند: اقدامات بیبدیل و هنرمندانه! سازمان خصوصیسازی در سنوات گذشته و طی دو مرحله واگذاری سهام شرکت هپکو به افراد فاقد اهلیت و صلاحیت منجر به بروز مشکلات عدیده و جدی برای یکی از شرکتهای مادر تخصصی کشور و تنها تولیدکننده واقعی ماشینآلات راهسازی در خاورمیانه شد و بدهی 1000 میلیارد تومانی و انبارهای خالی از مواد اولیه فقط گوشهای از جفایی است که به بیتالمال مسلمین وارد شده است.
🔹این بیانیه میافزاید: سالها اعتراض و برگزاری جلسات با مسؤولین مختلف از نمایندگان شهر اراک در مجلس شورای اسلامی، استاندار، روسای وقت سازمان خصوصیسازی تا رئیس قوه مجریه، رئیس قوه مقننه و رئیس قوه قضائیه، اخیراً منجر به انتصاب یک مدیر چندشغله و غیرمتخصص در رأس مجموعه هپکو و بهتبع آن تعدادی (بهاصطلاح) «مدیر» بیکفایت، ناتوان، غیر متعهد و نجومی بگیر در مجتمع تولیدی و اختصاص مبالغ ناچیزی وام که به زحمت پاسخگوی فقط پرداخت حقوق پرسنل میباشد، شد که این دستاورد گرانبها! حاصل بیش از 3 ماه تبلیغات رسانهای، پرشور و مداوم مسؤولین مبنی بر عزم جدی ایشان برای احیای مجدد و رونق تولید در هپکو بوده است.
🔹در این بیانیه آمده است: متأسفانه عملکرد بسیار نامناسب مسؤولین موجب شده که روز بهروز به بدهیهای این مجموعه به دلیل تأخیر در بازپرداخت بدهیها و هزینههای جاری اضافه شده و چنانچه اقدام مؤثر و سریعی صورت نپذیرد در آینده نزدیک شاهد بلعیده شدن کل مجموعه توسط بدهیهایی باشیم که حاصل بیتدبیری دولتهای وقت در واگذاری هپکو بوده است.
🔹این بیانیه میافزاید: متأسفانه عدم رسیدگی بهموقع به این موضوع منجر به از بین رفتن یک برند ملی و بهتبع آن بیکاری و مشکلات اقتصادی هزاران نفر از خانواده ایشان در جامعه خواهد شد.
🔹در ادامه آمده است: پیکر نیمهجان هپکو بیش از این تاب آزمون و خطا و بازیهای سیاسی ندارد و شاید همین روزها آخرین فرصتها برای نجات این مجموعه عظیم باشد، پس تا دیر نشده از شما عاجزانه تقاضا داریم برای رفع مشکلات هپکو بهصورت ریشهای اقداماتی مؤثر و شایسته انجام دهید که به نظر میرسد مهمترین آنها مشکل مالکیت باشد.
🔹این بیانیه میافزاید: هرچند مشخص نشد که این همه قولهای مسؤولین مختلف مبنی بر واگذاری 3000 دستگاه مناقصه ماشینآلات راهسازی مورد نیاز ادارات راه طی سالیان گذشته چه زمانی قرار است عملی شود، پس مالکیت هپکو را یا به اهلش(مجموعه یا نهادی که توان و صلاحیت رفع مشکلات و احیا و رونق آن را دارد) بسپارید و یا اگر چنین امکانی وجود ندارد آن را به دولت به عنوان مالک اولیه و مسبب اصلی تمام مشکلات برگردانید، فراموش نکنیم احداث مجدد شرکتهایی نظیر هپکو، آذرآب واگن پارس در شرایط فعلی تقریباً غیرممکن است.
🔹در ادامه این بیانیه آمده است: در چنین شرایطی آیا درخواست کارگران مبنی بر حفظ وصیانت از بیتالمال مسلمین نادرست است؟ آیا پس از گذشت اینهمه سال، دوره حرف درمانی تمام نشده و زمان همت مسؤولین برای انجام اقدام ریشهای فرا نرسیده است؟ کمی خود را به جای این کارگران رنج کشیده قرار دهیم و اگر راهحل بهتری (از اقدامات مختلفی که آنها طی این چندین سال در جهت احیای صنعت خود اجرا کردهاند) سراغ دارید دریغ نکنید و اگر راهحلهایتان سیاسی و در جهت منافع سرمایهداران غربگرا و لیبرال صفت است عاجزانه درخواست داریم که به راهحل کارشناسان و متخصصینی که سالها برای این صنعت زحمت کشیدهاند «یک بار برای همیشه» گوش فرا دهید و هپکو را نجات دهید!
🔹این بیانیه با اشاره به خواسته به حق و کارشناسانه پرسنل هپکو بیان میکند: تعیین تکلیف قطعی مالکیت شرکت هپکو و واگذاری به یک نهاد یا سازمان امین و اهلیت دار تحت نظارت قوه قضاییه، رسیدگی هر چه سریعتر به ساختار مالی شرکت و حسابرسی از امروز تا ۱۲ سال گذشته، اصلاح ساختار منابع انسانی شرکت شامل تعیین تکلیف بازنشستگان و استخدام نیروی جدید جهت شروع مجدد تولید، ساماندهی بدهیهای شرکت به سازمانها و ارگانها و فریز کردن حداقل ۵ ساله آنها، اصلاح ساختار مدیریتی شرکت شامل گماردن مدیران متخصص و متعهد و باتجربه نه مدیران صرفاً سیاسی، بازسازی اعتبار نزد مشتریان و شرکای تجاری با تزریق سرمایه در گردش مناسب برای انجام پروژههای تعهدآور قبلی و واریز پیشپرداخت به شرکای خارجی از مهمترین خواستههای پرسنل شرکت هپکو از مسؤولان است.
✅ @markazifarsnews
بسمه تعالی
حضرت حجة الاسلام و المسلمین مرتضی آقاتهرانی
دبیرکل جبهه پایداری
جناب آقای غلامعلی حداد عادل
ریاست شورای ائتلاف اصولگرایان
سلام علیکم
با درود به روح ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) و شهیدان انقلاب اسلامی در جهت عمل به واجب شرعی امر به معروف و نهی از منکر نکاتی را خدمت حضرات عرض نموده و در پایان پیشنهادی ارائه خواهم داد.
بزرگواران واقف هستند که در انتخابات مجلس دهم لیست وحدت اصولگرایان به دلایل مختلف از جمله عدم حمایت از سوی بدنه انقلابی و جوانان از یک سو و فقدان ایده و برنامه مشخص، شکست سنگینی را متحمل شد که هنوزم اثرات آن گریبان کشور را گرفته است.
آنچه از سازوکار وحدت اصولگرایان و لیست بندی جبهه پایداری به گوش می رسد، نشان میدهد تغییر محسوسی رخ نداده و تنها جای آقایان با رؤسای دفتر و یا جوانان همسو عوض شده است.
لذا پیش بینی می شود در این دوره نیز جوانان و توده های حزب الله رغبتی برای حمایت از چنین لیست هایی نخواهند داشت و شکست سنگینی در انتظار خواهد بود، مگر آنکه بتوانید بدنه ی انقلابی و جوانان را اقناع کنید.
اولین پیشنهاد تهیه سامانه ای شفاف است که در آن مکانیزم انتخاب کاندیداها مبتنی بر شاخص ها و نمرات کسب شده در آن دیده شده باشد و همچنین تمامی فرآیندها و برنامه ها و هزینه های مالی و انتخاباتی و اموال افراد و ائتلاف در آن قید شده باشد.
ضروریست که قبل از آن ائتلاف شاخص های خود برای انتخاب کاندیداها و مبانی و شیوه ی رسیدن به آن را هم شفاف اعلام نماید.
در این چارچوب قطعا اعتقاد و التزام عملی افراد در طول مدت حیات سیاسی نشانگر تطبیق شاخص ها با مصادیق خواهد بود.
مثلاً اگر عدالتخواهی و مبارزه با فساد، سلامت مالی و مبارزه با رانت و ویژه خواری، اعتقاد به شفافیت و زیرشاخص های چنین گفتمان هایی معیار باشد، طبیعتا باید افراد نیز در همین چارچوب انتخاب شوند.
همچنین در این سامانه باید موضع افراد درخصوص چند موضوع مهم که مورد اجماع غالب جریان انقلاب است مشخص شود.
از جمله این موضوعات برجام و fatf، حقوقها و املاک نجومی، نوع مواجهه با دولت روحانی است.
اگر مکانیزمی اینچنین طراحی شود که افراد را مبتنی بر شاخص های گفتمان انقلاب انتخاب کند، حقیر اولین نفری خواهم بود که به نفع این لیست کنار خواهم رفت، در غیر اینصورت تا آخر مقابل سازوکار مبتنی بر رانت و رابطه خواهم ایستاد.
برای اثبات صداقتم حاضرم به همراه یک تیم متخصص و جوان بار طراحی چنین سامانه ای را از دوش شما بردارم و به سرانجام برسانم.
والسلام علی من اتبع الهدی
علی جعفری
@sariholghalam✔️
🔶به مناسبت تمسخر و فحشی که توسط یک جوان مومن سکولار با حجم زیادی محاسن و تصویری با بکگراند مسجد، در خصوص #فیزیک_اسلامی نثارم شد بر آن شدم تکملهای بر آن مطلب نوشته و مجدداً بر دیدگاه قبلیام تأکید نمایم شاید که در قلبهایی که به جای عرشالرحمن، عرش مدرنیته شدهاند و ذائقهشان به جک و جورج خو گرفته است کارگر اوفتد!
✳️خاطرتان باشد، در مطلب ‹عالم شگفتانگیز›، از ‹حیثیّت ترکیبی علم› صحبت کردم و با ذکر مبحث ‹زمان از دیدگاه ارسطو›، نشان دادم که علم، محصول خوانش عالَم است توسط عالِم، و اینکه هیچ عالِمی، بدون ذهنیت نیست بلکه تمامی باورها و ایمانیات او بر خوانش و برداشتش از عالَم، تاثیر میگذارد. قبلاً در جلسهی 34 دورهی طرحریزی استراتژیک لقمان (@LoghmanSPC) مستندات محکمی در این باب، ارائه نموده بودم و از آن جمله، کارل پوپر (فیلسوف بزرگ علم در دورهی معاصر) را شاهد آوردم آنجا که میگفت «25 سال تلاش نمودم تا به دانشجویان بفهمانم که شما نمیتوانید بدون داشتن یک نظریه، به مشاهدهی عالَم بپردازید». اکنون در جهت تأییدات بیشتر، دیدگاه ‹تام زیگفرید› در کتاب ‹ریاضیات زیبا› را به آن مستندات میافزایم شاید در یقین موجود در قلبهای مؤمن به مدرنیته، ذرهای شک رسوخ کرده و جایی برای اندیشیدن در باب #علم_دینی برایشان باز شود.
◀️زیگفرید پس از بیان نکاتی در باب حیثیت ‹عینی (Objective)› و ‹ذهنی (Sunbective)› موجود در نظریهی احتمالات، مینویسد: «فلسفهها و نگرشهای مختلفی در علم وجود دارد؛ حقیقت این است که علم (برخلاف ریاضیات)، بر بنیادهای سخت و استوارِ احکام و قواعدِ تقلیلناپذیر، ساخته نشده است! ... علم از کتاب آشپزی بیرون نمیآید که دستورالعملهایی برای آشکارکردن رمزهای طبیعت فراهم کند، بلکه از مخلوطی از روشهایی نشأت میگیرد که هر یک به طریقی موفق به ارائهی تصویر قابل درکی از طبیعت میشوند [یعنی دقیقاً همان بحثی که ذیل ‹عالم شگفتانگیز› عرض نمودم و گفتم بسته به میزان فهم انسان در رسوخ به لایههای عمیق پیاز حقایق جهان، دانشمندان هر یک به روشی توانستهاند تبیینی از عالم و قوانین آن ارائه نمایند]. این دلیلی است بر اینکه چرا همهی علم، تجربه یا همهی علم، نظریه نیست بلکه اثر متقابل پیچیدهای از هر دو است.»(1) و این جملهی آخر بدین معناست که علم، نه صرفاً حاصل تجربه است و نه صرفاً حاصل نظریهپردازی ذهنی؛ بلکه همانطور که پوپر تصریح داشت، شما بر اساس نظریات و پیشفرضهایی که قبول دارید به مشاهدهی عالم روی میآورید و بر اساس همانها هم عالم را خوانش و فرمولبندی میکنید.
❇️اکنون مسأله را مجدداً بیان میکنم: آیا اگر پیشفرضهای بنیادین شما، یعنی ‹مادهی اولیهی شکلدهندهی جهان، چیزی نیست جز ماده و انرژی›، به پیشفرضی نظیر ‹مادهی اولیهی جهان عبارت است از امری زنده، ارادهمند، عاقل، صاحب اختیار اما مأمور› تغییر یابد، فیزیک شما همان فیزیک ‹هر عملی را عکسالعملی است مساوی در خلاف جهت آن› خواهد بود؟ آیا اگر اتفاقی که نمرود برای ابراهیم رقم زد امروز رخ میداد، فیزیک مدرن پاسخی برای ‹سرد و سلامت شدن آتش برای ابراهیم› داشت؟ یا این #فیزیک_اسلامی بود که میتوانست در باب ‹امکان کنسل شدن مأموریت موجودات عالم در صورت ارائهی دستوری جدید› صحبت کند و قوانین ارائهی دستورات را بر اساس ‹قول› بیان دارد؟
✳️و یک حرف نو: نهایت فیزیک مدرن، استخراج قوانین ‹عالَم مأموریت› است؛ و تنها فیزیک اسلامی است که میتواند از قوانین ‹عالم اراده› صحبت کند و چگونگی تغییر مأموریت را بر اساس ‹قول›، بیان نماید؛ عالم را نه نیرو و فشار و انرژی، بلکه قول و اراده، تغییر میدهد.
#علم_دینی
1️⃣تام زیگفرید: ریاضیات زیبا ـ جان نش، نظریهی بازیها و جستوجوی رمز طبیعت، مترجم: مهدی صادقی، تهران،نشر نی، چاپ چهارم: 1394 ص263.
@Filsufak
✳️در شرایطی که تمدن غرب در مسائل علمی، در دگماتیسم مادهگرایانهاش دارد به رویینترین سطح یعنی نانوتکنیک میرسد #تمدن_اسلامی اما در حال بررسی ایدههای علمی جدیدی در عمیقترین سطح یعنی سوپر استراتژیک است؛
❇️و مطمئن باشید این ما هستیم که ذیل #فیزیک_اسلامی بنیادی نو برای علم میگذاریم.
https://twitter.com/Filsufak
6.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📨 روحالله متفکرآزاد وارد کارزار انتخابات شد.
🎙 خلاصهای از نخستین صحبتهای #دکتر_روحالله_متفکرآزاد پس از ثبت نام در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تبریز، اسکو و آذرشهر.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
✍ کانال رسمی دکتر روحالله متفکرآزاد
✉️ @r_motafakkerazad
🔴 «چوب حراج» به خاک ایران، #بدون_جنگ!
در دوران «رضاقلدر» بعضی نقاط حساس و استراتژیک چون:
🔹اروند به نفع عراق
🔹بلندیهای استراتژیک آرارات به نفع ترکیه
بدون هیچ جنگ و خونریزی با واسطهگری انگلیس طی پیمان سعدآباد از ایران جدا شد. و تنها این نبود؛ پس از فروپاشی امپراتوری عثمانی، مردم عراق شور الحاق به ایران را داشتند اما #رضاخان بیاعتنایی کرد. پس عجیب نبود که امیر عباس هویدا بعد از ماجرای جدایی بحرین، استان چهاردهم ایران گفت:
«بحرین به مثابه یکی از دختران ما بود که این دختر بزرگ شد، شوهر کرد و رفت!»
⭕️ دیروز، سالروز جدا شدن بحرین از ایران در سال ۱۳۵۰ بود.
🔻واقعیت این است که محمدرضا پهلوی نخواست و نتوانست در مقابل فشار انگلیس که آن زمان از همیشه ضعیفتر هم بود مقاومت کند، به راه حل سیاسی روی آورد که نتیجهاش فاجعهی جدا شدن مجمعالجزایر بحرین از ایران شد.
پانوشت: عکس، تزئینیست.
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔺وزیر پست، تلگراف و تلفن در صفحه شخصی خود برای پهپاد پست، درخواست پیشنهاد نام کرد. و گفت اسم پیشنهادی که بیشتری لایک را بگیرد، برنده میشود. یکی از کاربران خوشذوق، درکنایه به خودنماییهای جناب وزیر، نام «پَپه» مخفف (پهپاد پست هوایی) را پیشنهاد کرد که بالاترین لایک را هم گرفت.حال وزیر ارتباطات که برای دستاورد خود هنوز مجوز از سازمان هواپیمایی هم نگرفته است، این نام را در شأن پهپاد نمیداند.
✍️ آقای وزیر درست میگویند. «این نام، مؤدبانه و در شأن دستاورد جوانان ایرانی نیست»؛ همانگونه که حسن روحانی، مؤدب و در شأن ملت ۸۰ میلیونی ایران نبود.
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
پای قمار بورس و منافع بورس بازان هم به #هپکو باز شد
🔴در شرایطی که هپکو هر روز از دیروز نابودتر می شود اما یک نکته جلب توجه می کند, رکورد زدن رشد سهام هپکو در بورس ❗️❗️❗️❗️
🔵کارخانه هپکو که اساسا در حال حاضر تولیدی ندارد و هیچ آینده روشنی با روند مدیریت فعلی برآن مترتب نیست در بورس رکورد زد تا جایی که نزدیک به ۳۰۰۰ نفر در صف خرید سهام هپکو هستند.
🔴 متاسفانه از زمانی که هپکو در سراشیبی سقوط قرار گرفت عده ای سودجو و دارای رانت اطلاعاتی که ریشه در درون خود هپکو داشتند در مدت زمانی که سهام هپکو تنزل پیدا میکرد تعداد سهام بالایی را از هپکو خریداری می کردند و بعد از مدتی که کارگران بیچاره با اعتراضات خود مسئولین را به واکنشوا می داشتند و وعده های دروغین مسئولین برای سروسامان دادن کارخانه مطرح میشد، سهام هپکو رو به افزایش می رفت این افراد سهام خود را که با قیمت کمی خریده بودند با چندبرابرقیمت به فروش می رساندند و در این میان سود کلانی به جیب می زدند.
🔵و حالا بعد از جلسه آقای جهانگیری و وعده های بیهوده ایشان بازهم شاهد بالارفتن قیمت سهام و سود عده ای معلوم الحال هستیم.
اندیشکده حکمت عهد
@hekmateahd
💬 نظر دو تن از تحلیلگران خارج از کشور در خصوص طرح فروش اموال دولتی به بهانهی خصوصیسازی
✍️ واقعیت این است که مدیران دولت به خوبی میدانند در مجلس و دولت بعدی جایی نخواهند داشت و بنابراین برای ۱۰ سال آینده، باید بیرون از قدرت بمانند. اما گذران زندگی آن هم به این سبک زندگیِ پرخرجشان ساده نیست؛ پس به ذخایر ملی دست مییازند تا برای خواب زمستانیِ ده سالهی خود آذوقه گردآورند! جریان انقلابی به ویژه در دو سال آینده، باید به دقت اموال دولتی و واحدهای تولیدی را در همهی استانها بپاید تا به پای خواب زمستانیِ این خرسهای قطبی، ذبح نشوند.
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
هدایت شده از جنبش مردمی حلالزادهها
🗓 بیستوپنجم آذرماه، #روز پژوهش است.
♨️ برخی از محورهای اصلی #پژوهش در حیطه جنبش مردمی حلالزادهها:
📚 تأثیر حلالزادگی بر تحول علم
📚 جایگاه حلالزادگی در قانون
📚 جایگاه معرفت توحیدی در حلالزادگی
📚 نسبتشناسی متعلقات هفتگانهی ایمان با حلالزادگی
📚 آیتشناسی حلالزادگی
📚 بررسی شاخصههای حلالزادگی
📚 نسبتشناسی سعادت و شقاوت با حلالزادگی
📚 بررسی تطبیقی تفاوت در هویت فرد، خانواده، نسل، جامعه و تمدن حلالزاده با هویت فرد، خانواده، نسل، جامعه و تمدن حرامزاده
📚 بررسی تطبیقی تفاوت در رفتار فرد، خانواده، نسل، جامعه و تمدن حلالزاده با هویت فرد، خانواده، نسل، جامعه و تمدن حرامزاده
📚 نقش حلالزادگی در پیشرفت و توفیق فردی
📚 نقش حلالزادگی در پیشرفت جامعه
📚 نسبتشناسی بیماریهای جسمی و روحی با حلالزادگی و حرامزادگی
📚 تشابهات و تمایزات مفهوم حلالزادگی در ادیان ابراهیمی
📚 مفهومشناسی واژه حلالزادگی در زبانهای مختلف
📚 تبارشناسی حلالزادگی و حرامزادگی در رهبران جوامع
📚 تأثیر حلالزادگی بر کیفیت سرمایه اجتماعی
📚 تأثیر حلالزادگی بر کیفیت زندگی نسلهای آینده
📌 موضوعات پژوهشی جدیدتر:
📚 نسبتشناسی حال مبتنی بر (حوّل حالنا إلی أحسن الحال) با حلالزادگی
📚 ظرفیتشناسی حلالزادگی
📚 ظرفیتشناسی انسان حلالزاده
📚 نقش و نسبت ایمان به غیب در حلالزادگی
📚 نسبتشناسی و مشخص کردن وجه تمایز علمِ حلالزادگی از حکمتِ حلالزادگی
📚 هر پدیدهای، آیت و نشانهای در عالَم است، حلالزادگی و حرامزادگی، آیت چیست؟!
📚 تأثیر فقر محبت و فقر کرامت در ایجاد نسل حرامزاده
📚 تأثیرات #زنای_ذهنی بر حرامزادگی
📚 #شاخصه_حلال_زادگی معیار «پیشرفتِ» دانشگاههای ایران و کشورهای اسلامی در جهان
📚 سنجهی حلالزادگی، مهمترین مؤلفهی تمدنسازی
📍 برخی انتقاد میکنند که این موضوعاتِ پژوهشی، کلی است که در پاسخ میگوئیم:
اینها عناوینِ کلیای است که میتواند تعداد زیادی جزئیات و زیرموضوع داشته باشد، لذا افرادی که تمایل به پژوهش در حوزهی موضوعات این جنبش دارند، میتوانند با اعلام آمادگی، هریک از این موضوعات یا زیرموضوعات آنها را در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترا و سطوح مختلف حوزهی علمیه، انتخاب کرده و پایاننامه یا پژوهش خود را در این زمینهها انجام دهند.
🌐 لازم به ذکر است با توجه به رسالت جامعهسازی و تمدنسازی با مؤلفهی حلالزادگی، تکثّر موضوعات ذیل جنبش، بسیار بیش از اینهاست که میتواند دستاویز #پژوهش اندیشهورزان جوان، پایاننامههای دانشگاهیان و حوزویان قرار بگیرد.
🔸 برای پژوهش در هریک از این موضوعات به آیدی زیر در ایتا یا تلگرام پیام دهید:
⭕️➡️ @H_info
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
❇️ پژوهش، دلالی علم نیست
🔸 آیتالله جوادی آملی:
💬 «دلال علم به جایی نمیرسد. محقق نباید به دلالی علم اکتفا کند. برخی مانند بانک و موزه هستند که در خود گنجینههای ارزشمندی را انبار میکنند؛ اما برخی مانند دریا هستند که خود مروارید و لوءلوء پرورش میدهند. پژوهش یعنی تولید علم. خدای سبحان به قلم و مسطورات محققین و پژوهشگران سوگند یاد میکند.»
🌐 instagram.com/p/B6GAUXuJ-zY/?igshid=7btebomyl1vz
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students