✳️ معلم انقلابی، روزت مبارک💐
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
@hasanabbasi_students
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
✔️میرویم تا «بشویم» و راز انتظار برای منجی در این « #شدن» است؛ آیندهای که از آنِ ماست...
🔻«امید» و حواله دادن به آینده، اغلب نگاهی متوهمانه است. فیلسوف امید "ارنست بلوخ" امید را تشبیه به اسبی میکند که کسی سوار بر آن است و هویچی بر چوب بسته و بالای سر اسب گرفته است؛ اسب تصور میکند که اگر یک پله جلوتر برود، به هویچ میرسد غافل از آنکه هویچ در دست سوار است و با او به جلو خواهد آمد. امیدهای کاذبی که بشر را در طول سدهها و هزارهها به بحران کنونی کشیده و امروز در شعارهای سیاسی برای سحر مردم بکار برده میشود، از این نوع است.
❌امید به یک جامعهی آرمانی و یا شرایط بهتر، اغلب اوقات خلسههای دستهجمعی برای مردم یک جامعه ایجاد میکند که همچون همان هویچ بر سر چوب، هرچه به دنبال آن میدوند، کمتر به آن دست مییابند. امیدی برای کولی گرفتن از آحاد یک جامعه! سیاستمدارانی که با شعار امید، مردم خود را چون چهارپایی حساب میکنند که مرتباً با وعدههای یک پله بیشتر برای دستیابی به هویچ سوار جامعه میشوند؛ و چه بسیار امیدهایی که اینگونه تبخیر شدند... #تبخیر_امید
❓آیا «امید به موعودی که روزی خواهد آمد» امید متوهمانه و فریبکارانه است؟
🔸اگر به جامعه چنین القا کنیم که بنشینید تا زمانش برسد و منجی بیاید و نجاتتان دهد، چنین نگاهی خلاف نص صریح قرآن کریم است که تغییر و تحول را از درون انسان میداند. «اِنَّ اللهَ لا یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّی یُغَیِّرواْ مَا بِآنفُسِهِم»
🔸عالم در #صیرورت و تغییر مدام است. در این مسیرِ «شدن» بذری کشت میشود و تبدیل به بته، درختچه، درخت کامل جوان و در نهایت به درخت کهنسال مبدل میشود. جامعه نیز در صیرورت و شدن خود، یا به سمت خداست (الی الله المصیر) یا به سمت جهنم است (بئس المصیر)؛ و همین، عامل بالندگی یا انحطاط اوست.
💠جامعه باید «بشود» مهدویت و #ظهور نیاز به «شدن» دارد. باید به سمت حضرت برویم تا بشویم. اما چطور بشویم؟
✔️راز انتظار، در #انقلابی بودن است. زندگی انسان مؤمن فی حد ذاته زندگی انقلابیست؛ یک انقلابی، مأمور به تحول در عصر خود است و او در وهلهی نخست از خود میآغازد. بر این اساس، حکمت امید در قرآن کریم، « #تغییر_انفسی» است. تا تغییر انفسی در خود ایجاد نکرده و قدمی به سوی او برنداریم، او نخواهد آمد. او بین ماست و اقتدار امروز جامعهی شیعی، حکومتی که علیرغم صفآرایی همهی گردنکشان و زورمداران عالم، ایستاده و از مرزهای داخلی خود، به مرزهای مدیترانه گسترش یافته است، حاصل مدیریت یکپارچهی او بر صحنه است. همان عراقیهایی که در هنگام سقوط صدام، هیچ اقدامی نکردند تا آمریکاییها بر آنان سیطره یابند، امروز، دلیرانه تمامی سرزمینهای از دست رفتهی خود را از داعش پس میگیرند. چرا که عنصر امید به آنان گفت یه قدم برای تغییر بردارید؛ اینبار یک قدم به سوی امام عصر برداشتند و او نیز متقابلاً همراهیشان نمود.
✅پس برویم تا «بشویم» تا او از میان ما برخیزد و ظهور نماید...
#اختصاصی
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
▶️ Instagram.com/Hasanabbasi_students
▶️ Eitaa.com/Hasanabbasi_students
▶️ Igap.net/Hasanabbasi_students
▶️ Sapp.ir/Hasanabbasi_students
▶️ Gap.im/Hasanabbasi_students
▶️ Bpn.im/Hasanabasi_students
8.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠پیشکشی به استاد انقلابی ما
🔸از سوی اندیشهجویان و شاگردان
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
هدایت شده از جنبش مقاومت در جنگ ارزی
#دامپینگ چیست؟!
#خیانت بزرگی بنام دامپینگ در جامعه در حال وقوع است . هوشیار باشید .
یک فروشگاه زنجیره ای را تجسم کنید. بسیار بزرگ. بسیار شیک. وارد محله ای می شود. محله ای با مردمانی از طبقه متوسط. نبش اصلی ترین چهار راه محله، زمینی به وسعت 10 هزار مترمربع را می خرد. آن را در هفت طبقه می سازد. با پله برقی، آینه ها و لامپ های زیبا.
خوشحالید نه؟
🛍فروشگاه شروع به کار می کند. تعداد زیادی از اهالی محل را هم استخدام می کند. ولی فقط چند ساعت در هفته. مثلا روزی یکی دو ساعت. چه خاصیتی دارد؟ روشن است که وقتی خانم خانه دو ساعت در فروشگاهی که با آن همه زلم زیمبو و رعایت قواعد مارکتینگ چیده شده کار می کند، خرید روزانه اش را هم از همانجا انجام خواهد داد. بخصوص که قیمت ها هم پائین تر از عباس آقای میوه فروش و حسین آقای پارچه فروش است. حتی پائین تر از قیمت تمام شده! به این می گویند دامپینگ! جالب اینکه خانم عباس آقا هم میوه اش را تازه از همان فروشگاه می خرد. چرا؟ چون عباس آقا سالها هرچه میوه بد داشته که کسی نخریده بوده به منزل آورده. الان خانم عباس آقا خودش دارد کار می کند. با حقوق خودش حسرت سالیان را از دلش در می آورد.
⏳چند ماهی گذشته. کار و بار عباس آقا و حسین آقا خراب است. درآمدشان اجاره مغازه شان را هم در نمی آورد. شاگرد مغازه اخراج می شود و می رود در فروشگاه زنجیره ای استخدام می شود. هفته ای 10 ساعت. ولی حقوق ساعتی اش بالاست. این حقوق ساعتی آنچنان توقع او را بالا برده که جای دیگری نمی تواند کار پیدا کند.
⌛️دو سال گذشته. عباس آقا در شرف ورشکستگی است. آخرین مقاومت ها را کنار می گذارد و مغازه را تعطیل می کند. او نیز به فروشگاه زنجیره ای می رود و زیر دست شاگرد سابقش که حالا یکی از انباردارهای فروشگاه است استخدام می شود. همسرش اما اخراج شده است. چون انتظار داشته بعد از دو سال حقوقش یا دست کم ساعت کارش اضافه شود.
⏲چهار سال گذشته است. صاحب مغازه عباس آقا دو سال است اجاره ای نگرفته است. از وقتی عباس آقا مغازه اش را خالی کرده یکی دو مستاجر عوض کرده که هیچکدام بیش از یکی دو ماه دوام نیاورده اند. کاسبی نیست. مغازه ها را به قیمت ارزانی می فروشد به یک بساز و بفروش.
⛓سال پنجم دیگر محله مردمانی از طبقه متوسط ندارد. حسین آقا و شاگردش هر دو کارگر ساختمانی هستند. قیمت های فروشگاه زنجیره ای بالاست. سود هشتصد درصدی روی قیمت تمام شده کالا عادی است. فروشگاه حقوق ساعتی را کم کرده. تعداد بیشتری را با ساعت های کمتر استخدام کرده است.
🚬سال هفتم. فروشگاه محله را به خاک سیاه نشانده. کسی دیگر در آن محله پس اندازی ندارد. فروشگاه کالاهایش را به سایر شعبه ها انتقال می دهد. این شعبه تعطیل است. مردم فقیر منطقه قدرت خرید از چنین فروشگاه باکلاسی را ندارند!
این اتفاقی است که هر روز در آمریکا می افتد. صاحب فروشگاه همان یک درصد است و ساکنین محله همان 99 درصد.
📊فقرا فقیرتر و پولدارها پولدارتر می شوند.
👈شهردارهای مناطق و شهرهای کوچک هر روز با التماس از مردم می خواهند که به جای خرید از فروشگاه های عظیم، از بیزینس های محلی (عباس آقا و حسین آقا) خرید کنند. ولی اغلب مردم با همین طرز فکر شما خریدشان را از غول های بزرگ انجام می دهند. شیک. ارزان!
از خودتان بپرسید چرا #اروپا غول های #آمریکایی مثل والمارت را محدود کرده؟ جالب اینکه به دلیل همین محدودیت متهم به کمونیست بودن و مخالفت با تجارت آزاد هم می شود.
نه دوست عزیز. هرکه ارزان می فروشد برای رضای خدا ارزان نمی فروشد!
اگر #چین سیب و پرتقالش را با ضرر وارد کشورتان می کند و ارزانتر از باغدار شما ميفروشد برای این است که می خواهد باغدار باغش را نابود کند و ویلا بسازد. اگر چین پیراهن مردانه را در #تهران می فروشد 5000 تومن و شما برای دوختن همان پیراهن باید 10 هزار تومن مزد بدهی، فقط به دلیل ارزانی نیروی کار چینی نیست! بلکه دارد دامپینگ می کند! قضیه خیلی ساده است .
🔚این قضیه متاسفانه دلیل اصلی تعطیلی کارخانجات اخیر است
برگرفته از پژوهش آقای جمالو
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊️جنبش مردمی مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 ببینید| امام خامنهای -اول فروردین۹۷
✔همان گونه که محاسبه نفس در مسائل شخصی لازم است، #محاسبه_نفس_ملی هم بااهمیت است
🔺از آنچه که بر ما گذشته است، درس و عبرت بگیریم
#مطالبه
@hasanabbasi_students
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📽 ببینید| امام خامنهای -اول فروردین۹۷ ✔همان گونه که محاسبه نفس در مسائل شخصی لازم است، #محاسبه_نفس
💠 زندگی یک قمار است که در آن هر انسانی در تلاش برای طی مسیر عمر، بَرنده خواهد بود یا بازنده. انسانی که ریشه در آسمان دارد، #منفعت یا #ضرر دنیوی خودش را با #فلاح و #خسارت اخروی، و عزت یا ذلتی که برایش رقم خورده میبیند. اگر سود و منفعتی که برده است، بر حق باشد و برایش عزت به ارمغان آورد، او بُرده است. بسیاری از مشکلات نظام مهندسی اجتماعی و فرهنگی و اخلاقی ما در این است که توانایی تشخیص سود و زیان خود مبتنی بر حق یا باطل را نداریم.
🔺از نگاه عموم، مواجهه با چنگ و دندانی که کفتار و گرگ و شغال نشان میدهند، زیانآور است؛ اما اگر عزت و فلاح ما بر این تقابل باشد، چه باک از زیان. امام حسین (علیهالسلام) نیز علیالظاهر شکستخورده و ضرر کردند؛ خود و یارانشان شهید شدند و خانوادهشان را به اسارت بردند. در مقابل، سپاهیان یزید سود برده و پیروز شدند. اما در این ضرر دنیوی، فلاح و رستگاری آخرت بود و در آن منفعت دنیوی یزید، خسارت آخرت. اینگونه است که فرمود: پسر مرجانه مرا بین شمشیر و عزت مخیر کرده است؛ البته من و پذیرش ذلت، هیهات! اگر چنین قوهی تشخیص در نظام اجتماعی وجود داشته باشد، آن را تبدیل به یک نظام اجتماعی ممتاز میکند.
🔸در اندیشهی قرآنی مترصد آن هستیم تا نفع و ضرر انسان، بر پایهی رستگاری دنیوی و اخروی او باشد. به همین علت مهم است که قرآن کریم، به موازات منفعت و ضرر، فلاح و خسارت را نیز برجسته نموده است.
🔸کافی است انسان به این نکته باورمند بشود که نباید خسارت ببیند؛ آنگاه از خود میپرسد، آیا سودی که از ربا و نظام مالی ربوی حاصل او میشود حق بوده و مبتنی بر حلال و حرام بوده یا خیر؛ چنین منفعتی برای خود و کشورش رقم زنندهی #عزت است یا #ذلت؟!
✳️ جایی که عقل سرخ، امام حسین(ع) #امنیت خود و خانواده خود را برای حفظ دین جدش به خطر میاندازد، تمامی محاسبات عددی و کمی شوراهای امنیت ملی به روش غربی به هم میریزد. سعادت یک امت، ورای امنیت آن است و چه بسا حفظ سعادت منوط به به خطر انداختن امنیت باشد؛ چه بسیار دشواریهایی که با تحمل آن، سعادت یک امت رقم خواهد خورد که در صورت عدم لحاظ نمودن آن، امتی را به شقاوت میرساند. بر همین اساس است که نهاد #ولایت_فقیه، مسؤولیت سعادت #امت را برعهده دارد.
❇️ همان گونه که در حوزه فردی به محاسبه نفس و اعمال خود به صورت روزانه توصیه شدهایم، چنین محاسبهای در حوزه ملی نیز برای جامعهی دینی ضروریست. اگر فرد و جامعه به فلاح نرسند، قطعاً خسران دیدهاند و در آخرت به جهنم میروند؛ داشتن یک جامعهی جهنمی، افتخار نیست گرچه آحاد این جامعه در حوزهی مادی نافع و سودبرنده بوده باشند.
✅ #فلاح، #سعادت و #تعالی امت، میباید در کنار سود و ضرر مادی یک سال #محاسبه و #احصاء بشود. نهادهای #سازمان_بازرسی و #دیوان_محاسبات در تحقق اسلام ناب، نهادهایی هستند که میباید مؤلفههای عزت و ذلت، فلاح و خسارت، سعادت و شقاوت و... را محاسبه کنند. اما عاجز از چنین امری هستند چراکه شالودهشان دانش حسابداری سکولار مبتنی بر دیدگاه افرادی چون پونزی است که در دانشگاههای ما تدریس میشود و افراد شاخص آن وارد این دو سازمان میشوند. بنابراین طراحی علم #اقتصادسنجی و #حسابداری که اساس آن بر محاسبه فلاح و خسارت باشد، ضروری است که در جلسه ۳۳۹ #کرسی_نظریه_پردازی #کلبه_کرامت با موضوع «دکترین ملی حسابداری» (در فروردین۹۱) بررسی شده است:
👉 kolbeh-keramat.ir/Sessions/Single/253
#اختصاصی
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @hasanabbasi_students
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
💠 زندگی یک قمار است که در آن هر انسانی در تلاش برای طی مسیر عمر، بَرنده خواهد بود یا بازنده. انسانی
💠 حکمت حسابداری اسلامی
🔸با کیفیت مطلوب ببینید:
📷 http://yaghin.org/dacisfiles/Document/1985-4073-V2.jpg
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @hasanabbasi_students