eitaa logo
خاطرات هاشمی رفسنجانی😑
85 دنبال‌کننده
8هزار عکس
4.7هزار ویدیو
87 فایل
خاطرات روزانه علی اکبر هاشمی رفسنجانی . همراه با #تقویم_علماء و اخبار سیاسی تحلیلی و مطالب اخلاقی @Soukhtee
مشاهده در ایتا
دانلود
🖼 لاریجانی: برای رشد و توسعۀ کشور باید از مباحث تخریبی و سلبی ارتفاع بگیریم و برای یکبار هم که شده فضای انتخاباتی را معطوف به ترسیم مشکلات مردم و ارائۀ راه‌حل‌های واقعی آنان کنیم. 😶
قالیباف: دستاورد ماندگار شهید رئیسی در فضای سیاسی کشور، اخلاق‌مداری و تخریب‌نکردنِ رقباست 🔹با طعنه و کنایه این دستاورد بزرگ را کمرنگ نکنیم.
به آقای جلیلی هم باید چنین جواب داد نه اینکه مثل اصلاح طلبان حمله کرد، خلاصه حمله از دوطرف اشتباه است، سوال منطقی بپرسیم و مطالبه گری صحیح انجام دهیم. نه از کسی شهید زنده بسازیم که فردا نشود انتقاد کرد نه کسی رو توهین کننده به شهید معرفی کنیم. همه ی این عزیزان کارنامه دارند میشه بررسی کرد، برنامه و تیم و اطرافیانشون هم مشخصه و میشه منطقی همه رو بررسی کرد.
⭕️ تغییرات گسترده در استانداری خوزستان 🔴 راوی | امین‌ غفاری aminghafari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 به این سخنان شهید رئیسی دقت کنید. 🔹 رویه ایشون، اجماع و وحدت بود و استفاده از تمام ظرفیتهای درون جریان انقلابی، لذا چندین بار به دکتر جلیلی پیشنهاد همکاری و گرفتن مسئولیت در دولت رو دادند. 🔹 برای رسیدن به اجماع و وحدت ما باید تلاش کنیم نه اینکه از دیگران انتظار داشته باشیم که تلاش کنن با ما اجماع کنن!!!!!!!!!!! (یاللعجب)
🔴 تغییر ساعت کار ادارات از ۱۵ خرداد مدیرعامل شرکت توانیر: 🔹براساس مصوبه هیات وزیران ادارات باید در ساعات کاری مصارف خود را ۳۰ درصد و پس از پایان کار ۶۰ درصد کاهش دهند. 🔹با اخذ موافقت دولت، ساعات کار ادارات در فاصله ١٥ خرداد تا ١٥ شهریور از ساعت ۶ صبح تا ١٣ خواهد بود.
سخنان آذر ماه ١٣٩٨ رهبر معظم انقلاب اسلامی در باره سلامت و ضعف مدیریت ابوذر که پیامبر به او مسولیت نمی داد. بسم الله الرّحمن الرّحیم الحمدلله ربّ العالمین و الصّلاة و السّلام علی سیّدنا محمّد و آله الطّاهرین و لعنة الله علی اعدائهم اجمعین. عَن اَبی ذَرٍّ (سَلامُ اللّهِ عَلَیهِ) اَنَّ النَّبیَّ (صَلَّی اللّهُ عَلَیهِ وَ آلِهِ) قالَ یا اَبا ذَرٍّ اِنّی اُحِبُّ لَکَ ما اُحِبُّ لِنَفسی اِنّی اَراکَ ضَعیفاً فَلا تُؤَمَّرَنَّ عَلیٰ اِثنَینِ وَ لا تَوَلَّیَنَّ مالَ یَتیم.(۱) قالَ یا اَبا ذَرٍّ اِنّی اُحِبُّ لَکَ ما اُحِبُّ لِنَفسی خود جناب ابی‌ذر این توصیه‌ی پیغمبر به خودش را ذکر میکند؛ برای ماها هم درس است، درس بسیار بزرگی است. حضرت به او فرمود من هر چه برای خودم دوست میدارم، برای تو هم دوست میدارم؛ یعنی آن چیزی که میخواهم به تو بگویم، از روی کمال محبّت است؛ چون انسان به خودش کمال محبّت را دارد. خب حالا آن حرفی که حضرت میخواهد به ابی‌ذر بزند چیست؟ اِنّی اَراکَ ضَعیفا من جنابعالی را در مدیریّت، ضعیف میبینم. خیلی آدم خوبی هستی، مجاهد فی‌سبیل‌اللّه، رُک‌گو، و آسمان بر راست‌گوتر از او سایه نیفکنده، زمین راست‌گوتر از او را بر خودش حمل نکرده؛ اینها همه به جای خود محفوظ، امّا شما آدم ضعیفی هستی. فَلا تُؤَمَّرَنَّ عَلیٰ اِثنَین حالا که آدم ضعیفی هستی، مواظب باش بر دو نفر هم ریاست نکنی! یعنی پیدا است آن ضعفی هم که حضرت فرمودند، ضعف در مدیریّت است؛ یعنی تو آدمی هستی که مدیریّت نداری؛ اگر چنانچه بر دو نفر یا بیشتر ریاست پیدا کردی، نمیتوانی کار آنها را به سامان برسانی. این، درس برای ماها است. ما -حالا همه‌ی ما نه؛ بعضی‌مان این جوری هستیم- به مجرّد اینکه یک مسندی، یک جایی، یا خالی میشود یا ممکن است خالی بشود، فوراً چشم میدوزیم که برویم آنجا! خب شما اوّل نگاه کن ببین میتوانی یا نمیتوانی. حالا بحث اسم‌نویسی برای انتخابات مجلس است، گفتند شروع شده، همین طور بدون محابا میروند! خب شما که میخواهی بروی آنجا، آنجا سؤال دارد؛ این توانایی‌ای که خدا به من و شما میدهد، کنارش مسئولیّت هست. این [مطلبی] که عرض میکنم، در مورد خود این حقیر از همه بیشتر است. شما هم همین جور؛ یعنی آن کسانی که مسئولیّتی دارند، همین جور. هر مسئولیّتی، هر سِمَتی، هر توانایی‌ای، در کنارش یک مسئولیّتی دارد، یک تعهّدی وجود دارد. میتوانید آن تعهّد را انجام بدهید یا نه؟ این خیلی درسِ بزرگی است. وَ لا تَوَلَّیَنَّ مالَ یَتیم هیچ مال یتیمی را هم شما به عهده نگیر. نه از باب اینکه احتمال این وجود دارد که خدای نکرده مثلاً ایشان دست‌درازی میکند به مال یتیم. خب مقام ابی‌ذر خیلی بالاتر از این حرفها است، نزدیک مقام عصمت است مقام او؛ پس این احتمال در او نیست. علّت اینکه میگویند تولیّت مال یتیم را قبول نکن، این است که نمیتوانی حقّ یتیم را به او بدهی؛ دیگران می‌آیند دست‌درازی میکنند، جنابعالی هم آدم ضعیفی هستی، تدبیر لازم را نداری و نمیتوانی. برجستگی‌های نظام اسلامی و نظام ارزشهای اسلامی اینها است؛ یعنی در درجه‌ی اوّل، من و شما خودمان مسئولیم که ببینیم این کار را قبول بکنیم؟ نکنیم؟ میتوانیم؟ نمیتوانیم؟ این بسیار مسئله‌ی مهمّی است.
‏بیانیه جریان اصلاحات برای انتخابات، ریاست‌جمهوری، اولین نظر جمعی شان هست که در آن از ساختار -ماهیت ج.ا عبور نشده است و ادبیات سیاسی و عرفی غرب (دمکراسی،انتخابات آزاد، نفی احکام اجتماعی اسلام...)در آن نیامده است. بعید است این یک چرخش بینشی-معرفتی و راهبردی به دورن باشد اما معتقدم باید استقبال کرد. یک گام مثبت است dr_a_ganji
🔻محمد فاضلی: پنج امر مجزا: ‏شخص و شخصیت آقای رئیسی ‏عملکرد شخص آقای رئیسی ‏گفتمانی که آقای رئیسی نماد آن است. ‏عملکرد دولت آقای رئیسی ‏عملکرد هر وزیر آقای رئیس ‏برخی می‌کوشند ذیل تقدیس شخص و شخصیت ایشان، بندهای دو تا پنج را - که مسأله عمومی هستند - از زیر تیغ نقد برهانند. این‌ها به کلی متفاوتند. 😶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❗️سگ ولگرد گونه دختر ۸ ساله را شکافت ✍ زهرا کشوری، فعال محیط زیست نوشت: ◀️ سگ‌های ولگرد در استان‌های شمالی به یک‌معضل بسیار خطرناک تبدیل شده. علاوه بر غذادهی توسط برخی از بومی ، گردشگران هم در افزایش جمعیت آنها بسیار موثرند. از سوی دیگر برنامه مدونی برای عقیم‌سازی و کنترل جمعیت آنها وجود ندارد.
استفتائی از محضر حضرت آیت الله درباره ها در عراق مربوط به ۱۹سال پیش ۱۰صفر ۱۴۲۶ مطابق با یک فروردین ۱۳۸۴ نشانی استفتاء در وبگاه رسمی دفتر
استفتائی از محضر حضرت آیت الله درباره تعطیلی شنبه ها ❓با عرض سلام و احترام؛ چندی پیش طرحی در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید که طی آن ساعات کاری اصلاح شده و عملاً به غیر از جمعه روز شنبه نیز به تعطیلات اضافه گردید، با توجه به مباحث پیش آمده از محضر جناب‌عالی درخواست داریم نظر شریفتان را در مورد تعطیلی روز شنبه و مغایرت یا عدم مغایرت آن با شرع مقدس بیان فرمایید. ✅پاسخ: تعطیلی روز شنبه از احکام و رسوم و نمادهای دین یهود است و انجام این کار در بلاد مسلمانان تشبه به یهودیان و تضعیف فرهنگ اسلامی است، خصوصاً در این زمان که رژیم صهیونیستی ظلم و ستم به مظلومان فلسطین را به نهایت رسانده، باید از هر چیزی که شائبه تشبه و نزدیکی به آنان را دارد اجتناب شود و اگر در امور اقتصادی یا مبادلات با جهان مشکلی وجود دارد از طرق دیگر چاره اندیشی شود. دفتر حضرت آیت الله مکارم شیرازی👉