12.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی شیخ بهایی امام زمان را با علوم غریبه پیدا کرد که نزد پینهدوزی نشسته، حضرت به او فرمود: اینجوری ما را پیدا کنی، فایده ندارد؛ کاری کن ما بیاییم سراغت.
یکشنبه ۲۸بهمن۱۴۰۳
https://eitaa.com/OstadMoayyedi/2377
برای عضویت در کانال «استاد مؤیدی» روی اینجا بزنید.
قرآن، کوثر معرفت و پاسخگوی همه شبهات است / تفسیر تسنیم، محصول حوزه علمیه و نماد اقتدار علمی آن
🔹 اعضای شورای سیاستگذاری همایش بینالمللی تفسیر تسنیم امروز پنج شنبه دوم اسفند 1403 با حضور در بیت آیتالله العظمی جوادی آملی با ایشان دیدار و گفتوگو کردند.
👈 آیتالله العظمی جوادی آملی: قرآن کریم #کوثر_معرفت است و تمام جهالتها و شبهات را پاسخ دادهاست.
قرآن، #شفای_مطلق است، چنانکه خداوند می فرماید: ﴿وَنُنـزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ مَا هُوَ شِفَاءٌ وَرَحْمَةٌ لِلْمُؤْمِنِينَ﴾
اگر در این راه به ما نعمتی هم داده شده است #همه_از_طرف_خداوند_است: ﴿وَمَا بِكُم مِّن نِّعۡمَةࣲ فَمِنَ ٱللهِ﴾.
🔹 قرآن و اهل بیت عصمت و طهارت، کوثر اند و مانند یک #چشمه_زلال می جوشند و برکاتشان را به افراد و جامعه می رسانند
🔹 بدون تردید، تفسیر تسنیم #محصول_حوزه است. در طول چهل سال، چهار نسل از طلاب در تدوین این اثر نقش داشته اند و این، عظمت و توانمندی حوزه علمیه را نشان میدهد.
🔹 اگر #حوزه_علمیه بخواهد کاری انجام دهد، مقتدر است و میتواند دستاوردهای علمی بزرگی رقم بزند. ما باید عظمت خود را بشناسیم.
#همایش_تسنیم
@tasnimesra
https://eitaa.com/tasnimesra
تأکید آیتالله اعرافی بر نقش حوزههای علمیه در نشر معارف تفسیری قرآن / تفسیر تسنیم، گنجینهای بینظیر در منظومه علمی حوزه
اعضای شورای سیاستگذاری همایش بینالمللی تفسیر تسنیم با حضور در بیت آیتالله العظمی جوادی آملی با ایشان دیدار و گفتوگو کردند.
آیتالله اعرافی مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور و رییس همایش بین المللی تفسیر تسنیم: ما در برابر ارکان حوزه، قوائم حوزه و دستاوردهای فکری آنها وظیفه داریم، هم شکر و قدردانی باید داشته باشیم و هم برای نشر و گسترش آثار علمی آنها تلاش کنیم.
بیش از پنجاه سال است که وجود مبارک شما منشأ خیرات و برکات بودهاید و در تربیت نیروی انسانی و تولید آثار ارزشمند، بهویژه در حوزه فقاهت، حکمت، آیات و تفسیر قرآن، نقش بیبدیلی ایفا کردهاید. هزاران نفر از مائده علمی شما بهرهمند شدهاند
مجاهدتهای علمی شما در عرصه قرآن، کمنظیر است. شخصیت علمی در تراز شما که یک دوره کامل تفسیر را در حوزه ارائه کند، حقیقتاً بینظیر است.
اکنون که جلسات درس تفسیر شما به پایان رسیده است، خلأ بزرگی احساس میشود، لذا از حضرتعالی تقاضا داریم که حداقل هفتهای یک جلسه قرآنی در حوزه برقرار فرمایید.
شما پرچمدار بسیاری از حرکتهای علمی و قرآنی در حوزه هستید. اکنون که تفسیر تسنیم به نقطه پایانی خود رسیده است، کمترین وظیفه ما فراهم آوردن زمینه تکمیل و بهرهگیری هرچه بیشتر از این اثر عظیم است.
بنده شخصاً چندین بار از مقام معظم رهبری شنیدهام که تأکید فرمودند باید رهاوردهای فکری آیتالله جوادی آملی مورد اهتمام قرار گیرد و گسترش یابد.
#همایش_تسنیم
@tasnimesra
آیت الله نجابت شیرازی در شرح گلشن راز مینویسد:
«حاج شیخ علی قمی ـ که رضوان خدا بر او باد ـ در مقدس بودن، نمره یک بود و همه در تقدس او متفق الکلمه بودند. آقا شیخ مجتبی لنکرانی یک زمانی برای بنده نقل کرد که شیخ علی قمی با پدر من همدرس بود. آن دو از خوش پوشهای حوزه نجف محسوب میشدند. یعنی بهترین لباسها را اینها میپوشیدند. چون درسشان هم خیلی خوب بود، در حوزه نجف مشارالیه بودند که درس را خوب میفهمند. به هیچ کس هم اعتنایی نمیکردند.
یک روز آخوند ملا حسینقلی ـ رضوان الله تعالی علیه ـ در صحن نشسته بود. در این اثنا، آقا شیخ علی قمی از در قبله وارد حرم میشود. چشم مبارک آخوند ملا حسینقلی به او میافتد، شیخ علی به سر میدود تا میآید پهلوی آقا. آخوند ملاحسینقلی یک دقیقه در گوش او صحبت میکند. چه گفت؟ خدا میداند: دیگران هم نفهمیدند. شیخ علی قمی عقب عقب بر میگردد میرود. با فاصله اندکی، تمام لباسهایش را عوض میکند، توی درس هم قفل میزند به دهنش، یعنی این لذت سخن گفتن در درس از سرش پریده بود، لذت لباسهای پاک و پاکیزه و گران قیمت از سرش پریده بود، تا آخر عمرش که او را میدیدیم، تمام لباسهایش کرباس بود.
چو خورشید جهان بنمایدت چهر
نماند نور ناهید و مه و مهر
کرامات الاولیاء، ص ۶۱ و ۶۲، با تلخیص
@varesoon
تأکید آیتالله اعرافی بر نقش حوزههای علمیه در نشر معارف تفسیری قرآن / تفسیر تسنیم، گنجینهای بینظیر در منظومه علمی حوزه
🔹
پایگاه اطلاع رسانی اسراء: اعضای شورای سیاستگذاری همایش بینالمللی تفسیر تسنیم با حضور در بیت آیتالله العظمی جوادی آملی با ایشان دیدار و گفتوگو کردند. ◀️ #آیت_الله_اعرافی مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور و رییس همایش بین المللی تفسیر تسنیم در ابتدای این دیدار، گزارشی از روند برگزاری همایش ارائه داد و ضمن تبریک فرارسیدن مناسبتهای خجسته ماه شعبان، خطاب به آیتالله العظمی جوادی آملی اظهار داشت: ما نیازمند دعای خیر و هدایتهای شما هستیم تا بتوانیم حوزه را در برابر مشکلات یاری کنیم و پیروزیهای درخشانی به دست آوریم. ما در برابر ارکان حوزه، قوائم حوزه و دستاوردهای فکری آنها وظیفه داریم، هم شکر و قدردانی باید داشته باشیم و هم برای نشر و گسترش آثار علمی آنها تلاش کنیم. 🔹 بیش از پنجاه سال است که وجود مبارک شما #منشأ_خیرات_و_برکات بودهاید و در تربیت نیروی انسانی و تولید آثار ارزشمند، بهویژه در حوزه فقاهت، حکمت، آیات و تفسیر قرآن، نقش بیبدیلی ایفا کردهاید. هزاران نفر از مائده علمی شما بهرهمند شدهاند و #مجاهدت_های_علمی شما در عرصه قرآن، کمنظیر است. شخصیت علمی در تراز شما که یک دوره کامل تفسیر را در حوزه ارائه کند، حقیقتاً بینظیر است. اکنون که جلسات درس تفسیر شما به پایان رسیده است، خلأ بزرگی احساس میشود، لذا از حضرتعالی تقاضا داریم که حداقل هفتهای یک جلسه قرآنی در حوزه برقرار فرمایید. 🔹 هم در تفسیر ترتیبی و هم در تفسیر موضوعی، آثار ارزشمندی از حضرتعالی به یادگار مانده است. شما پرچمدار بسیاری از حرکتهای علمی و قرآنی در حوزه هستید. اکنون که تفسیر تسنیم به نقطه پایانی خود رسیده است، کمترین وظیفه ما فراهم آوردن زمینه تکمیل و بهرهگیری هرچه بیشتر از این اثر عظیم است. بنده شخصاً چندین بار از #مقام_معظم_رهبری شنیدهام که تأکید فرمودند باید ره آوردهای فکری آیتالله جوادی آملی مورد اهتمام قرار گیرد و گسترش یابد. 🔹 وی در پایان به برگزاری همایش بینالمللی #تفسیر_تسنیم در روز دوشنبه اشاره کرد و ابراز امیدواری نمود که این معارف گرانسنگ بیش از پیش منتشر شده و این مسیر ارزشمند در حوزه استمرار یابد... . ↙️ مطالعه کامل: https://news.esra.ir/fa/w/5459805 #آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی #همایش_تسنیم 🌐 http://esra.ir 🆔 @a_javadiamoli_esra https://eitaa.com/tasnimesra
گزارش تصویری: دیدار اعضای شورای سیاستگذاری همایش بین المللی تفسیر تسنیم با آیت الله العظمی جوادی آملی
https://news.esra.ir/fa/w/5459871
https://eitaa.com/tasnimesra
این کار فقط از ترامپ برمیآید!
رفتار دونالد ترامپ در برابر جنگ اوکراین گرچه شبیه جابجا کردن باری از تخممرغ با بیل مکانیکی یعنی خالی از هر نوع ظرافت و احتیاط است، اما حق با مخالفان غربیاش هم نیست.
جنگ روسیه و اوکراین عملاً فرسایشی شده و دولت بایدن و رهبران اروپا و زلنسکی جز لفاظی، چشمانداز روشنی برای سرانجام آن مطرح نکرده و نمیکنند!
زلنسکی برای شکست دادن روسیه، خواهان دریافت پیشرفتهترین سلاحهای دفاعی و تهاجمی از اعضای ناتو و عضویت اوکراین در این سازمان است، اما ناتو ارادهای برای این کار از خود نشان نمیدهد، چون رویارویی تمامعیار با کرملین را به صلاح اروپا و جهان نمیداند.
با این حساب، فقط دو راه وجود دارد.
اول، ادامۀ فرسایشی جنگ تا اطلاع ثانوی بدون هرگونه چشمانداز روشن. این سناریو منابع مالی و تسلیحاتی اروپا را میبلعد و جان و مال اوکراینیها و روسها را هم تلف میکند.
دوم، خاتمۀ جنگ با همۀ عواقب دردناک آن برای زلنسکی در کنار ملزم کردن پوتین به امنیت اروپا به طوری که از خطوط تعیین شده، گامی به جلو برندارد. به نظرم ترامپ مشغول همین کار جسورانه به شیوۀ بیملاحظه و متفرعنانۀ خود است. فقط هم از او برمیآید!
#احمد_زیدآبادی
ahmadzeidabad
هدایت شده از خاطرات هاشمی رفسنجانی😑
✅ گزارشی از آغاز فروپاشی فرهنگی قم در خاطرات هاشمی؛
هم اکنون بعد ۲۳ سال، آثار آن کاملا عریان و عیان است متاسفانه در سایه غفلت مراجع و علمای قم و نهادهای حکومتی کشوری؛
مهاجرت ها بعلت کمبود کار در شهرهای دیگر به کلانشهرها رخ داد که حاصل سیاست دولت سیاه هاشمی و حزب کارگزاران و تکنوکراتهای غربزده بود که ثروت و امکانات کشور رو به کلانشهرها بردند و موجب فوران جمعیتی و آسیبهای فرهنگی و اجتماعی گوناگون و گسترده شدند و نهادهای نظارتی هم مثل همیشه تماشاچی بودند،
و سپس موجب بدبحجابی، بی بندوباری، فساد و ولنگاری در پارکهاو...، رستوران های غربی، پاساژهای مبتذل، آپارتمان سازی، نماهای رومی، جوانان غربزده و لاابالی و... شد که در قم هم متاسفانه رخ داد و با قدرت ادامه دارد...
📝خاطرات هاشمی - ۲۰ دی ۱۳۷۹
⭕️ عصر اعضاي شوراي [اسلامی] شهر قم آمدند. از حضور وسيع مهاجران خارجي و داخلي متفرقه در قم، اظهار نگراني كردند كه هويت فرهنگي و تاريخي شهر را عوضكرده و رو به افزايش است. از ضرورت توجه بيشتر به توسعه و حفاظت فرهنگي و تاريخي قم گفتند.
😶😡😡😡
خاطرات هاشمی رفسنجانی😑
🎥 اولین واکنش پزشکیان به افزایش قیمت دلار: کارشناسان بنشینند و راهحل پیدا کنند 😵💫😡
🎥 بازخوانی سخنان دکتر جلیلی در مناظرات/ دوره ریاستجمهوری دوران آزمون و خطا نیست
🔹مسعود پزشکیان با گذشت ۷ ماه همچنان برای حل معضل خودساخته دلار ۹۳ هزار تومانی به دنبال کارشناس و راهحل میگردد.
سعید جلیلی:
🔹باید این مطالعات را از قبل انجام داده باشید؛ دوره ریاستجمهوری دوره آزمون و خطا نیست؛ دوره مطالعه نیست؛ دورهای که حالا بنشینیم بررسی کنیم کارشناسی کنیم نیست؛ هر یک روزی که میگذرد دارد به این مردم فشار میآید.
🔹رئیس جمهور: همهٔ این تصمیمات در رابطه با پول و ارز (گران سازی ارز رسمی و..) در جلسهٔ سران قوا و با حضور آقایان همتی، پورمحمدی و فرزین به اضافهٔ رئیس کمیسیون برنامه بودجه(اقای تاجگردون) و رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس(اقای شمس الدین حسینی) با یک تعداد کارشناس، گرفته شده است، به وزیر ربطی ندارد. اگر مقصریم، ماها مقصریم، خوب بیایند بگیرند مارا!
✍صمصامی: به دنبال افزایش نرخ ارز و تشدید موج گرانیها و طرح استیضاح، ریاست محترم جمهور با حضور در وزارت اقتصاد سعی در تبرئۀ وزیر داشتند.
البته قصور وزیر برای نمایندگان محرز است و کار استیضاح با شدت و قدرت دنبال خواهد شد و برای سایر مسببان وضع موجود نیز طبق تکلیف و اختیارات عمل خواهیم کرد.
🔸مردم عزیز، همانطور که مستحضرید طبق فرمایشات رئیس جمهور محترم، افراد فوق مسببان افزایش نرخ ارز و به دنبال آن گرانی های ۶ماههٔ اخیر بودند. همه این افراد نیز به نسبت سهمی که در گرانی ها و کوچکتر شدن سفرهٔ شما مردم داشتند، باید در محضر خداوند متعال و ملت شریف پاسخگو باشند.
کاری که از دست ما خدمتگذاران شما در مجلس بر می آید، این است که مقصر اصلی گرانی ها (همتی) را استیضاح کنیم که قطعا اینکار را انجام خواهیم داد، در مورد رسیدگی به سایر موارد هم طبق تکلیف و اختیارات عمل خواهیم کرد.
انشاءالله نمایندگان عزیز نیز در اجلاسیهٔ دوم برای انتخاب هیات رئیسه مراقبت بیشتری خواهند کرد، و شما مردم نیز در دور بعدی انتخابات مجلس با این اطلاعات رای بهتری خواهید داد و بدانید رای درست و هوشمندانه شما در سرنوشت کشور بسیار موثر است.
https://eitaa.com/joinchat/1802830600C66b40c86de
خاطرات سال ۱۳۸۱ علی اکبر هاشمی رفسنجانی منتشر شد.
روزنوشتهای هاشمی رفسنجانی،
از مهم ترین اسناد از وقایع ساختار قدرت از نگاه یکی از پرنفوذ ترین و سیاس ترین چهره های جمهوری اسلامی است.
📌هرچند بخشهایی از این خاطرات توسط نگارنده، بخشهایی توسط گردآورنده و یا ویراستار و ناظران تعدیل یا حذف شده ( که آنچه حذف شده، خیانت به تاریخ است)
اما همین سند، بسیاری از حقایق را روشن میکند و شناختی عمیق از دهلیزهای قدرت در جمهوری اسلامی به خواننده میدهد.
از امروز این روزنوشتها که برای اولین بار در سال جاری( با ۲۲ سال تاخیر) منتشر شده، از خاطرات اول اسفندماه ۸۱ مطابق تقویم جاری منتشر شده و انشاءالله تا ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ ( روزنوشت ۳۰ بهمن ۱۳۸۱) منتشر خواهد شد.
🌸🌸🌸🌸🌸