هشتگ آگاهی 🇪🇭
#تستهای _هوش معایبی دارند و افرادی که از این تستها استفاده میکنند، باید از آنها خبر داشته باشند:
۱_ طراحی یک تست هوش مستقل از فرهنگ یا فرآیند یادگیری در افراد مختلف، بسیار دشوار است. این آزمونهای رایج همچنان افراد را ملزم میکنند که از دانش خود در مورد اطلاعات عمومی استفاده کنند و این اطلاعات عمومی در فرهنگهای مختلف، متفاوت است.
✍ یه توضیح خودمونی: مثلا در آزمون هوش یک تصویر حمام را به کودک نشان می دهند می گویند چه چیزی در این تصویر کم است؟ اینجا جواب کودک باهوش باید وان حمام باشد اما سوال اینجاست برای کودک باهوشی که در یکی از روستاها یا حتی شهرهای ایران است که تا کنون نه در خانه خودشان و نه در خانه فامیل و آشنا وان ندیده و درکی از این قضیه ندارد. آیا می شود منتظر جواب وان حمام بود؟
۲_ تستهای هوش نمیتوانند انواع هوش را اندازه گیری کنند.
روانشناسان به این نتیجه رسیدهاند که انواع مختلفی از هوش در کودکان و بزرگسالان وجود دارد. افراد میتوانند در موارد مختلفی استعداد داشته باشند، از جمله هوش جنبشی، موسیقیایی و درون فردی. اینها به همان اندازه برای تجربه انسانی ضروری هستند که ریاضیات یا مهارتهای کلامی مهم اند.
✍ خودمونی بگم: شما به همان اندازه به یک خیاط یا یک هنرمند احتیاج دارید به همان اندازه هم به مهندس و دکترش محتاجید. به همین دلیل خداوند توانایی ها را بین افراد پخش کرده و این است در جامعه ایی با نیازهای متفاوت، افرادی با استعدادها و مهارت های متفاوت یافت می شود که نیازهای جامعه را برطرف کنند.حال ما آزمون هایی داریم که از جنبه ها و وجه های متفاوت هوش روی موارد خاصی کلید کرده و بسیاری از جنبه ها را نادیده گرفته، آیا در چنین شرایطی می توان با قاطعیت نسخه ایی ثابت را برای اندازه گیری هوش افراد ارائه داد؟
#تست_هوش
ادامه دارد...
@hashtag_agahi
هشتگ آگاهی 🇪🇭
#تستهای _هوش معایبی دارند و افرادی که از این تستها استفاده میکنند، باید از آنها خبر داشته باشند:
۳_ با حل سوالات مشابه می توان به سوالات هوش راحت تر و سریع تر پاسخ داد و نمرات بهتری کسب کرد.
✍ برای همین می شود گفت در کشورهایی که توسعه یافته تر هستند و از لحاظ کمی و کیفی در بحث آموزش و نظام آموزشی پیشرفت کرده اند می توانند نمرات بهتری را در آزمون های هوش کسب کنند. چون در کتاب ها و آموزش های آنها محتوای خلاقانه تر و چالش برانگیزتری را ارائه می دهند. این ضعف ساختاری آموزشی را نمی توان به هوش بهر نسبت داد بلکه اشتباهی است که سیاستمداران و دولت ها سالیان بر آن مانده و پافشاری کرده اند. سالها نگاه از بالا به پایین به آموزش، تولید محتوای یکسان برای دانش آموزان و یادگیرندگان، بی انگیزگی معلمان و حذف مشوق ها برای ایجاد انگیزه در تدریس و... نتیجه ایی جز بی انگیزگی و یکنواختی تدریس و آموزش نخواها داشت. و اشکالات دیگری که شاید دلیلی است بر ادامه این ماجرا...
ایراد از ایرانیان و دانش آموزان نیست. بحث اصلاح ساختارهای غلط است.
آموزش را دریابید.
#تست_هوش #آموزش #آموزشوپرورش
@hashtag_agahi
هشتگ آگاهی 🇪🇭
۳_ با حل سوالات مشابه می توان به سوالات هوش راحت تر و سریع تر پاسخ داد و نمرات بهتری کسب کرد. ✍ برا
۴_ بیشتر تستهای هوش شامل اطلاعاتی درباره موضوعات «خلاقانه» نمیشوند، که افراد در طول زندگیشان یاد میگیرند.
این آزمونها بر دانش ریاضی، مفاهیم خواندن و اصول علمی تمرکز دارند. اکثر آنها فرصتی برای ارائه دانش اجتماعی، شغلی یا خلاقانه به افراد نمیدهند. این بدان معناست که تستهای هوش بهجای سنجش قابلیتهای کلی هر فرد، برای اندازهگیری یک نوع هوش خاص طراحی شدهاند.
✍ خودمانی: شما در آزمونی شرکت می کنید که بطور مثال قرار است هوش ریاضی و منطقی شما را اندازه بگیرد. اطلاعاتی که ما در سالهای تدریس و آموزش یاد گرفته ایم. اما آیا اطلاعات من دانش آموز در روستای دور افتاده یا فلان دانش آموز حاشیه شهر که در کلاس های رنگ و رو رفته، با نیمکت های خشکو سرد، با سی چهل نفر جمعیت درس خوانده با دانش آموزی که دارای امکانات خیلی بیشتری از من است برابری می کند؟ و آیا پاسخ های ما می تواند سنجه ایی مناسب برای اندازه گیری هوش بهر باشد؟
#هوش #تست_هوش
@hashtag_agahi
هشتگ آگاهی 🇪🇭
۴_ بیشتر تستهای هوش شامل اطلاعاتی درباره موضوعات «خلاقانه» نمیشوند، که افراد در طول زندگیشان یاد
و درآخر بصورت خلاصه می توان گفت: ما با آزمون های هوشی طرفیم که توسط سازندگان و اندیشمندان غربی بر اساس فرهنگ و داشته های خودشان نوشته و طراحی شده است. به گونه ایی که شاید برای فرهنگ و مردمان خودشان سنجه ایی مناسب باشند(هرچند باز ایرادات بالا به آن وارد است و باز نمیتوانند همه جنبه های هوش یک فرد را اندازه گیری کنند و در آنجا هم خرده فرهنگ ها وجود دارد و...) اما آیا نسخه ایی که انها برای مردمان و فرهنگ خودشان پیچیده اند می تواند برای ما نیز کارساز باشد؟
نکته جالب اینجاست که ما(تا همین یکی دو سال پیش که نگارنده تحقیق کرده) آزمون هوش بومی سازی شده نداشته و آزمون های هوش موجود در کشور همه کپی و ترجمه مدل های خارجی آن بوده است.
خدا بهتر می داند؛ شاید همین آزمون های هوش،طراحی از طرف غرب و استعمار باشد برای اقناع افکار عمومی جهان در جهت استعمارگری، خود برتر پنداری و حفظ هژمونی قدرت خود بر ملت ها و کشور های استعمار پذیر
تجربه تلخ #استعمار
#غرب #غربی #استعمار #استعمارگر
@hashtag_agahi
هدایت شده از هشتگ آگاهی 🇪🇭
#سوره_جمعه
اگر کسی این سوره را در هر #شب_جمعه بخواند، کفاره گناهان بین دو جمعه او خواهد بود.
التماس دعا
@hashtag_agahi
May 11
6.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 #انتظار به معنای آماده باش است. یعنی منتظریم که امامی بیاید، کی؟ کجا؟ چگونه؟
زمان و مکان را نمی دانیم
اما می دانیم که می آید. با یارانی در رکابش، ایستاده در کنارش، بدور او حلقه زده، یارانی که پروانه وار گرد او می چرخند.
🔸 توهم می توانی یکی از اینها باشی اگر خود را ساخته باشی، مضطر باشی و در انتظارش، سربازی آماده ی پیکار، لباس رزم پوشیده، لباسی که همواره تنت هست. یکبار جهادت در میدان جنگ است، یکبار در میدان رسانه و تبلیغ و تبیین، یکبار در کف خیابان، یکبار اردوی جهادی.
سربازی که عرصه را خالی نگذاشته و هربار هر پیکاری سلاحی طلبیده سلاح پیکار گرفته و جنگیده.
🔸️ #جنگی_سخت، جنگی پیش از ظهور که همه چیز دارد؛ رسانه، تفنگ، شبهه، شهوت، دنیا، هوس و...
در این پیکار کدام سمت انتخاب توست؟
با مهدی یا علیهش؟
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#امام_زمانم
@hashtag_agahi
هیچ تاریخی با فوتبال ساخته نمیشود و هیچ عظمتِ پابرجایی با شوتزدن، پدید نمیآید. اینها حاشیۀ زندگی هستند نه واقعیّت آن. تفنّن هستند و زودگذر. نه شادیاش حاصلی دارد و نه غمش.
امّا کار تو، "فتح" است. "قهرمان" تویی. باید رسم "مردانگی" و "شرافت" و "غیرت" را از تو آموخت.
#مهدی_جمشیدی
✍ نمی دانم با فوتبال، با شوت زدن به توپ، با رفتن فلان باشگاه اروپایی می شود از وطن دفاع کرد یا نه؟! اما این را می دانم در یک محیط امن بازی کردن و بردن و باختن بدون اینکه جانت در خطر باشد و در همین محیط امن هم افتخاری آنچنانی کسب نکرده باشی!(نه قهرمانی جهانی داری نه حتی از گروهت صعود کرده باشی) این نه افتخار است نه هنر.
از تو اسطوره ساخته اند چون توانسته ایی بیشتر سرگرم کنی، بیشتر کیف کنند و به آنها حس غرور بدهد.
شاید اگر می شد رشادت های واقعی این عزیزان را در میدان جنگ به تصویر کشید. لحظه های شلیک گلوله ها را نشان داد که دیگر توپ نبودند. به سمتت می آمدند نه جای استپ داشتند نه دفاع، لحظه های به خاک افتادن دوستان و یاران بدون هیچ داوری و عدالتی، بدور از رحم و مروت و بازی جوانمردانه را ثبت کرد و همه و همه را نشان داد،آنموقع می شد حس غرور واقعی را از رشادت های فرزندان ایران زمین حس کرد و به خود از داشتن چنین فرزندانی و چنین برادرانی در این مرز و بوم بالید. آنموقع دیگر خبری از اسطوره های پوشالی و سرگرم کننده که برای خود ساخته اید نبود.
🔸 اسطوره تاریخ سازی می کند. شما کدام تاریخ را ساخته اید؟
#اسطوره #علی_دایی #علی_کریمی #سام_درخشانی #استوری #اینستا #فضای_مجازی #ولنگاری
@hashtag_agahi