«إِلَهِی تَوَلَّ مِنْ أَمْرِی
مَا أَنْتَ أَهْلُهُ»
خدا کارم را چنان که
سزاوار آنى بر عهده گیر..
#مناجاتشعبانیه🌱..
حیـّان🇵🇸
- چيست دنيا جز قفس وقتى كه بى بال و پرى.. #سیدتقی_سیدی🌱
عمیقه، بهش فکر کنید..
حیـّان🇵🇸
- چيست دنيا جز قفس وقتى كه بى بال و پرى.. #سیدتقی_سیدی🌱
ناامیدم مکن از صبر و بگو میآید
عادل ظلم ستیزی، ملک دادرسی..
به کجا پَر بکشد در هوس آزادی
آنکه از بال و پرش ساخته باشد قفسی..
من کسی جز تو ندارم که به دادم برسد
میتوانی مگر ای عشق به دادم نرسی..
#فاضل_نظری🌱..
#شما_فرمودید
سلام خسته نباشید
عیدتووونم خیییلی مبارککک باشه
یه سوال و شبهه بعضی از مردم میگن که قرآن عوض شده من خودمم به این یقین دارم که عوض نشده اما می خوام بدونم میشه اثباتشم کرد با سند و مدرک .....
--
سلام، عذرخواهم بابت تاخیر؛ عید شما هم مبارک.
ما تو این مسئله میتونیم از دیدگاههای متفاوتی دلایل مختلف رو بررسی کنیم. اگر از لحاظ عقلانی این مسئله رو نگاه کنیم، طبیعتا خدایی که حکیم هست و از ابتدای خلقت تا همین حالا به اشکال مختلف در پی هدایت ما انسانها بوده، باید یک راه مطمئن، ثابت، بدون تغییر و محکم رو برای ما مشخص کنه تا اون رو مبنا و زیربنای اعمالمون انجام بدیم. خب، وقتی قران حکم تنها نقشهی راه برای تحقق هدف اصلی انسان هست، چطور ممکنه خداوند اجازه بده در همچین چیزی تحریف بوجود بیاد یا باطل در بین مفاهیمش قرار بگیره؟ نقشهی راه ما باید تضمین شده باشه، چون تنها دستاویز ما برای رسیدن به سعادت در عمر یکبارهی ماست؛ الان به غیر از قرآن چه کتاب آسمانی تضمین شدهی دیگهای وجود داره؟ تورات و انجیل و باقی کتب اسمانی دیگه یا تحریف شدهان یا کاملا از بین رفتهان، حرف ما هم نیست، مسئلهی واضح و مبرهنی هست که جامعهی جهانی پذیرفتتش. خب، اگر در حال حاضر ما کتابی مثل قران نداشتیم در حقیقت حکمت خداوند زیر سوال میرفت، چون این همه بیافرین، پیامبر بفرست، دستور بده، امام بفرست، محض اینکه تهشم هیچ دستور العمل مکتوب قابل تکیهای نباشه که باقی مردم بتونن بواسطهی اون سعادمتند بشن؟
خب این به عقل من آدمیزاد هم جور درنمیاد چه برسه حکمت خداوند!
در دومین حیطه اگر حیطهی بیانات خود قران باشه، ما صراحتا در قران داریم که خداوند میفرمایند:« ما قرآن رو نازل کردیم و خودمون هم قرآن رو حفظ خواهیم کرد.» یا «هرگز تحریف و باطل در قران وجود نداره (در هیچ زمانی).» و ایات دیگهای هم در این زمینه وجود داره..
و مسئله سوم هم از لحاظ روایی هست. ما در یکی از حساسترین خطبههای مکتبمون، خطبه فدکیه، داریم که حضرت زهرا (س) به ایات قران اشاره میکنن، خود ائمه در بسیاری از مواقعی که بحرانهای عقیدتی و فکریای که در جامعه بروز پیدا میکرده، مردم رو به مراجعه به قران سوق میدادن. کلاس تبیین ایات قران رو برای مردم میذاشتن!
حالا چطور ممکنه، افرادی که وظیفهی مسلمشون هدایت مردم هست، دستور به مراجعه به چیزی بدن که کلمهای از اون اشتباه یا تحریف شده باشه؟ خب این یه چیز طبیعیه و عقلانیه، که وقتی یه مکتب به یه مختصر قسمتش هم ایراد وارد باشه، صلاحیت کل مکتب زیر سوال میره. چرا؟ به خاطر اینکه ما با خودمون میگیم خب این یکی رو فهمیدیم، از کجا معلوم بقیهش هم غلط بوده باشه و ما نفهمیده باشیمش؟
و در اخر، حدیث ثقلین رو ما داریم که پیامبر (ص) میفرمایند (مضمون رو عرض میکنم)، من شما رو ترک میکنم و قران و اهل بیتم رو براتون میذارم. هرکس به اینا متوصل بشه سعادتمند هست و در غیر این صورت خیر، این دوتا تا نهایت با همدیگه هستن. یعنی چی؟ یعنی حرف قران حرف ائمه است و حرف ائمه حرف قرآنه.
سوال دیگهای بود هستم در خدمتتون🌱.
حیـّان🇵🇸
#شما_فرمودید سلام خسته نباشید عیدتووونم خیییلی مبارککک باشه یه سوال و شبهه بعضی از مردم میگن که ق
بخشی از متن خطبه فدکیه در وصف قرآن از زبان حضرت زهرا سلام الله علیها.