آغازی بر پایان تلفنهای همراه؟!
🔹یک ابزار پوشیدنی هوش مصنوعی (Ai Pin) به عنوان جایگزین گوشی های هوشمند، قرار است هنجارها را در فضای فناوری پوشیدنی به چالش بکشد و همزمان فرصتها و چالشهای گوناگونی را ارائه دهد.
🔹ابزار Ai Pin که به عنوان یک جایگزین ۷۰۰ دلاری برای گوشیهای هوشمند معرفی میشود، قابلیتهایی مانند عکسبرداری، ارسال پیامک و نمایش یک رابط بصری در کف دست کاربر ارائه میدهد. این پردازنده توسط یک SoC ناشناخته اسنپدراگون تامین می شود. این ابزار پوشیدنی از ۱۶ نوامبر به فروش می رسد و سفارشات آن در اوایل سال ۲۰۲۴ ارسال میشود.
🔹باوجود طراحی نوآورانه، قیمت و مدل اشتراک Ai Pin ممکن است باعث ایجاد انتقاداتی شود. با ۶۹۹ دلار به علاوه ۲۴ دلار هزینه ماهانه برای دریافت خدمات از طریق T-Mobile، واضح است که Ai Pin بخشی از بازار را هدف قرار میدهد که به فناوری پیشرفته اهمیت زیادی داده و مایل به سرمایهگذاری در بخشهای مختلف آن است.
@hoomas
♨️ کسی که با هوش مصنوعی کار میکنه حتما باید فرق AI، ML، DL رو بدونه
● هوش مصنوعی (AI) یا هوش ماشینی، با ماشینهای باهوش مرتبطن. ماشینهایی که میتونن مثل آدم فکر کنن و عمل کنن.
● یادگیری ماشین (ML) یه زیرشاخه از هوش مصنوعی هست که به ماشینها کمک میکنه بدون اینکه بهشون برنامهنویسی صریح بدیم، از دادهها بیاموزن.
● یادگیری عمیق (DL) یه زیرشاخه از یادگیری ماشین هست که از شبکههای عصبی مصنوعی برای یادگیری استفاده میکنه. شبکههای عصبی مصنوعی مدلهایی هستند که بر اساس ساختار شبکه عصبی مغز انسان ساخته شدهاند.
▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️
@hoomas
🔸کرسی علمی- ترویجی نظریه اعتباریات و هوش مصنوعی قوی
💢 به مناسبت فرارسیدن سالروز بزرگداشت علامه طباطبایی(ره) و روز جهانی فلسفه
🔰 گروه معرفت شناسی و علوم شناختی پژوهشکده حکمت و دین پژوهی پژوهشگاه برگزار میکند:
🎙 با حضور:
#علیرضا_قائمی_نیا
#ابوالفضل_کیاشمشکی
#مهدی_عباس_زاده
✍️ دبیرعلمی: #محمدمهدی_حکمت_مهر
⏰ یکشنبه ۲۸ آبان ماه ۱۴۰۲، ساعت ۱۳:۳۰
🏢 قم، سالن جلسات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
📡 حضور مجازی از طریق:
🌐 skyroom.online/ch/iict/hekmat
🔍 مشروح خبر👇
🌐 iict.ac.ir/hooshmanoeei
#کرسی I #روز_فلسفه
#علامه_طباطبایی
🆔 @iictchannel
@hekmatebaleghe
@quantum_philosophy_of_mind
۳ هوش مصنوعی برای مقاله نویسی :
۱- Scite.ai : رفرنس مقاله رو بگیر
۲- Scinapse.io : مقاله پیدا کن
۳- app.cedille.ai : مقاله رو پارفرایز کن
@hoomas
این سرویس فایل های شما رو با چند کلیک به هر زبان دیگری ترجمه می کنه!
🔹ابزار onlinedoctranslator از ۱۰۹ زبان از جمله فارسی پشتیبانی میکنه و باهاش میتونید یه سند اکسل ورد یا حتی پیدیاف رو برای ترجمه توش آپلود کنید.
🌐https://www.onlinedoctranslator.com/en/
@hoomas
✍هوش مصنوعی هواشناس گوگل رونمایی شد. گوگل، هوش مصنوعی را به عنوان یک هواشناس طراحی کرده و نشان داده است که تنها در یک دقیقه میتواند پیشبینیهای دقیقی را تا ۱۰ روز آینده انجام دهد.
🔴 این کاری است که معمولاً برای یک اتاق پر از ابررایانهها چندین ساعت زمان میبرد.
به گزارش ایسنا و به نقل از نیواطلس، دفعه بعد که به سراغ پیشبینی آب و هوا میروید، به یاد داشته باشید که پیشبینی آب و هوا یکی از پیچیدهترین چالشهای دنیای علم است.
🟣اکنون گوگل، هوش مصنوعی را به عنوان یک هواشناس طراحی کرده و نشان داده است که تنها در یک دقیقه میتواند پیشبینیهای دقیقی را تا ۱۰ روز آینده انجام دهد.
🟣 این کاری است که معمولاً برای یک اتاق پر از ابررایانهها چندین ساعت زمان میبرد.این مدل هوش مصنوعی در آزمایشهای خود که روی یک دستگاه Google TPU v ۴ اجرا میشود، با استاندارد طلایی فعلی که یک سیستم شبیهسازی به نام پیشبینی وضوح بالا (HRES) است که روی ابررایانهها اجرا میشود، برای پیشبینی آب و هوا مقایسه شد.
@hoomas
1402-08-25 فقه هوش مصنوعی-7.mp3
21.99M
#فقه_هوش_مصنوعی
#استاد_مفیدی_یزدی
جلسه هفتم
🔘 ادامه بحث هوش مصنوعی اشراق محور و پایه محور
🔘رابطه روح وبدن و ظرافت های آن
🔘بررسی اجمالی برخی از روایات شریف در مورد ارتباط بدن و روح و عوامل موثر بر شدت و ضعف این ارتباط
🔘قوام جسمانیت الحدوث بودن روح بر مبنای حکمت متعالیه، حرکت جوهری خود بستر است
🔘صوری سازی محض و اتاق چینی
🔘بحث در مورد چیزهایی بشر توان انکارش را ندارد
🔘مثال عدد پی
🔘 ارقام بعد از اعشار عدد پی ، نامتناهی است
🔘سوال؛ این اعداد نامتناهی در چه موطنی هستند؟
@hoomas
هدایت شده از نوروساینس و فلسفه ذهن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیستم هوش مصنوعی لامدا:
آیا لامدا می تواند ادارک کند یا حس داشته باشد؟
تحقق روح یا نفس در هوش مصنوعی امکان پذیر هست؟
🌐 کانال «نوروساینس و فلسفه ذهن»:
https://eitaa.com/joinchat/2311520387Cb4166965da
🆔@Brain_Mind
✍«سم آلتمن»، مدیرعامل OpenAI که ChatGPT را ساخته است، امید دارد که با تداوم سرمایهگذاری مایکروسافت بتواند هوش جامع مصنوعی یا AGI بسازد.
🟣شرکت OpenAI حدود یک سال پیش عرضه عمومی ChatGPT را آغاز کرد و پس از آن با جذب سرمایه از مایکروسافت روی پروژههای بزرگتری کار میکند.
🗣حالا «سم آلتمن»، مدیرعامل OpenAI در مصاحبهای اعلام کرده که امیدوار است سرمایهگذاریهای سازنده ویندوز ادامه داشته باشد تا آنها بتوانند به توسعه ابرهوش مصنوعی یا هوش جامع مصنوعی (AGI) بپردازند.🤔
🟣سم آلتمن در حال حاضر زمان خود را در دو حوزه تقسیم میکند: تحقیق درباره چگونگی ساخت ابرهوش مصنوعی، و یافتن راههای ایجاد قدرت پردازشی لازم برای انجام این کار. او میگوید: «هدف ما ساختن AGI، کشف روشی برای ایمنسازی آن...و پیبردن به مزایای این فناوری است.»
✅همبنیانگذار OpenAI همچنین اعلام کرد که بزرگترین تکه گمشده در پازل رقابت برای توسعه AGI چیزی است که برای چنین سیستمهایی لازم داریم تا جهشی بزرگ را در فهم ما ایجاد کنند.
@hoomas
30.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 معضل هوش مصنوعی (The AI Dilemma)
🔹 «مرکز فناوری انسانی» (Center for Humane Technology) در جدیدترین پژوهش خود به موضوع تاثیرات هوش مصنوعی پرداخته است. مرکز یاد شده، یک مؤسسه غیرانتفاعی فعال در حوزه کاهش مضرات توسعه فناوری و رسانههای اجتماعی است که در سال ۲۰۱۳، توسط تریستان هریس (متخصص سابق حوزه اخلاق طراحی در شرکت گوگل) تأسیس شده.
🔹 کارشناسان این مرکز ، در پی کاهش شکاف و تفاوت میان روایت پرشور مطرح شده از سوی مدیران شرکتهای فناوری در خصوص مزایای این فناوری با خطرات و آسیبهای کشف شده از سوی متخصصان آزمایشگاههای هوش مصنوعی هستند.
@hoomas
✍ خداحافظی با کامیون سواران؟
🔹شرکت جنرال الکتریک تصمیم گرفته که برای حمل اقلام تولیدشده در کارخانه به انبارهای این شرکت از کامیونهای الکتریکی و بدون سرنشین یک شرکت سوئدی فعال در حوزه حمل و نقل (Einride) استفاده کند.
🔹نماینده روابط عمومی Einride، متیو کلاین، گفته که مسافت طی شده در هر یک از این رفت یا آمدها ۰.۳ مایل (یا ۰.۴۸ کیلومتر) است و همه در جادههای خصوصی متعلق به جنرال الکتریک اتفاق میافتد.
🔹از آنجایی که کامیونهای Einride از راننده انسانی استفاده نمیکند، فناوری آن سطح چهار مستقل درنظرگرفته میشود. در سال ۲۰۱۷، این شرکت اولین طرح T-Pod خود را نشان داد که فضای داخل کابین را به حداکثر می رساند زیرا نیازی به صندلی یا فرمان نبود. Einride سپس نمونه اولیه قدرتمندتری به نام T-Log را در سال ۲۰۱۸ به نمایش گذاشت که منجر به طراحی سال ۲۰۲۰ شد و حمل و نقل الکتریکی خودکار (AET) نامیده شد.
منبع خبری از ایرنا
@hoomas
✍گوگل تغییرات جالبی در موتور جستجوی خود اعمال کرده تا بتواند نتایج بهتری به کاربران نمایش دهد.
🟣برخی افراد میگویند جستوجوی گوگل مثل گذشته کاربردی نیست. در واقع حتی مدیران این شرکت اعتراف کردهاند جوانان برای رفع نیازهای جستوجوی خود به خدمات دیگری مثل تیکتاک و اینستاگرام روی میآورند یا از پلتفرمهایی مثل ردیت برای دریافت نتایج جستوجوی بهتر بهره میبرند.
🔴غول جستوجوی اینترنت اکنون قصد دارد با راهاندازی چند ابزار جدید، مشکل مذکور را رفع کند.گوگل میگوید ویژگی آزمایشی جدید این شرکت به کاربران ایالاتمتحده و هند اجازه میدهد یادداشتهای مورد نظرشان را تقریباً به هر صفحه وبی اضافه کنند و درنتیجه نتایج جستوجو را با تجربیات شخصی خود بهبود دهند.
🔴این ایده را میتوان نسخهی گوگلی ردیت درنظر گرفت، بدین ترتیب موتور جستوجوی این شرکت میتواند محتوای بیشتری را که انسانها ایجاد کردهاند نمایش دهد و از آنها برای آموزش هوش مصنوعی استفاده کند.
@hoomas
♦️ نسخه تحت وب #هوش_مصنوعی کوپایلت رونمایی شد
🔹کاربران از امروز میتوانند از طریق هر سیستمعاملی به هوش مصنوعی کوپایلت 3مایکروسافت دسترسی داشته باشد.
🔹 همین الان میتونید از طریق لینک زیر به نسخه تحت وب هوش مصنوعی کوپایلت مایکروسافت دسترسی داشته باشید
🔹طبق اعلام مایکروسافت، اسم Bing Chat به Copilot تغییر پیدا میکند.
https://copilot.microsoft.com/
@hoomas
✍هوش مصنوعی گوگل در زمینههایی ازجمله افزایش متادیتاها، ارائه پیشنهادهای بهتر و شناسایی محتوای مضر به اسپاتیفای کمک میکند.
🟣یکی از مشکلات فعلی دنیای پادکستها و حتی کتابهای صوتی پیداکردن و کشف گزینههای جدید توسط کاربران است.
🟣برای کمک به رفع این مشکل، اسپاتیفای اعلام کرد که از ابزارهای هوش مصنوعی Google Cloud برای بهبود قابلیت کشف محتوا و پیشنهادهای شخصیسازیشده سرویس ارائه پادکست خود استفاده میکند.
🔴شناسایی محتوای «مضر» ظاهراً یکی دیگر از اهداف آزمایش هوش مصنوعی گوگل کلود توسط اسپاتیفای بوده؛ هرچند جزئیاتی از آن اعلام نشده است.
🟣 اسپاتیفای در قوانین خود برای سازندگان پادکست و خوانندهها چندین نوع محتوای «حساس» و «خطرناک» را ممنوع کرده و درحالحاضر برای اجرای این قوانین از ترکیب فناوریهای خودکار و بازبینیهای انسانی کمک میگیرد.
🗣اسپاتیفای که در سهماهه سوم 2023 به اولین سود خود در بیش از یک سال اخیر دست یافت، در چند وقت گذشته توجه زیادی به پادکستها داشته است.
@hoomas
🔴 از هوش مصنوعی رایگان و نامحدود سوال بپرس ...
🆔 https://avalai.ir/
✅ دستیار صوتی هوش مصنوعی فارسی زبان "پرسش" نخستین مدل زبانی آموزش دیده فارسی زبان در کشور و ارائه شده توسط استارتاپ AvalAi
✅ گفتگوی رایگان با ChatGPT در سکوی AvalAi
✅ مدل اختصاصی ترجمه مبتنی بر هوش مصنوعی "مترجم" با قابلیت ترجمه نامحدود، رایگان و مفهومی
🔴 ما یک استارتاپ ایرانی هستیم که موفق شدیم اولین مدل زبانی هوش مصنوعی (LLM) فارسی رو آموزش بدیم و به صورت رایگان در دسترس عموم قرار بدیم.
ثبت نام رایگان :
🆔 https://avalai.ir/
دانلود اپلیکیشن از کافه بازار :
🆔 https://cafebazaar.ir/app/com.avalai.avalai
@hoomas
💎 امکانات هوش مصنوعی گوگل Bard
♨️ یکی از وقت گیرترین قسمتهای نوشتن مقاله و پایان نامه، تایپ فرمولهای ریاضیه.
♨️ حالا میتونین عکس فرمول رو به Bard بدین و کد Latex دریافت کنین و ازش توی Overleaf استفاده کنین.
➡️ http://www.Bard.google.com
#ریاضی
@hoomas
1402-08-23-event_ai_philosophy1.mp3
39.11M
📢 #صوت رویداد
✳️ نشست علمی با موضوع:
«چیستی و تاریخچه هوش مصنوعی»
از سلسله نشستهای «فلسفه هوش مصنوعی»
نشست اول «همزمان با روز جهانی فلسفه»
🔺 با ارائهی «دکتر کاظم فولادی قلعه»
عضو هیئت علمی دانشگاه تهران
سرپرست آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران
🗓 سهشنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۲
⏰ ساعت ۱۰:۱۵ صبح
📍 دانشکده مهندسی دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران
👈 توسط دانشکده الهیات دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران
با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی
با همکاری دانشکده مهندسی دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران
@hoomas
✍مایکروسافت توضیحات مبتنیبر هوش مصنوعی را به صفحهی نتایج جستوجو در بینگ اضافه کرد.
🟣اگر از بینگ برای جستوجو در وب استفاده میکنید، احتمالاً از چکیدههایی که برای خلاصه کردن محتوای هر نتیجه ارائه میدهد، آگاه هستید.
🔴اگرچه این مرور کلی صفحات وب میتواند مفید واقع شود، اما شاید حاوی انبوهی از اطلاعات بههمریخته از مقالات و خبر سایتهای مختلف باشد.
🔴مایکروسافت اعلام کرده است که کپشنهای تولیدشده توسط هوش مصنوعی مولد، اکنون به قسمتی از موتور جستوجوی بینگ تبدیل شدهاند.
🟣هوش مصنوعی مبتنی بر GPT 4، عبارت مورد نظر کاربر را تجزیهوتحلیل و سپس اطلاعات صفحات وب را استخراج میکند و توضیحات کوتاهی را ارائه میدهد.
🟣مدیران سایت در صورتی که تمایل ندارند کپشنهای تولیدشده برای محتوای سایتشان نشان داده شود، میتوانند از تگهای NOCACHE و NOARCHIVE استفاده کنند. مایکروسافت توضیح میدهد که تگهای MAXSNIPPET و NOSNIPPET نیز برای محدود کردن تولید چکیدهها قابل استفاده هستند.
@hoomas
https://virasty.com/RDargahifar/1700893994314399667
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
@hoomas
1402-09-02 فقه هوش مصنوعی-8.mp3
22.58M
جلسه هشتم
#فقه_هوش_مصنوعی
#استاد_مفیدی_یزدی
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
▪️قصد و فهم و آگاهی و جایگاه آن در فقه
▪️رفتار هوشمندانه انتظار ماست از هوش مصنوعی ضعیف
▪️هوش برخوردار از آگاهی را تقسیم کردیم به هوش پایه محور و هوش اشراق محور
▪️ارواح خمسه ( روح البدن ، روح الحیاة و روح المَدْرَجْ سه عنوان برای یک روح ؛ هوش پایه محور)
▪️هوش اشراق از بیرون وارد بر هوش پایه محور میشود
▪️شرط برقرار شدن نسبت بین دو کمیت ، متجانس بودن دو کمیت است
▪️کمیتهای متجانس به دو شکل است؛ متشارک و متباین
▪️دو مرحله مهم : کندن طبیعت از دل فرد ، کندن طبیعت از دل تاریخ و بشر
▪️غیاث الدین جمشید کاشانی در رساله محیطیه خودش، اولین نفری است که عدد پی را بصورت فرمول در آورده است ، ارشمیدس عدد پی را با رسم شکل بدست آورده بود
▪️عدد پی، بینِ ۳/۱۴ و ۳/۱۵ قرار دارد
▪️عدد پی معین رسم ناپذیر است
▪️برای فهم هوش پایه محور ، فهم صوری سازی و معنا شناسی ( سمانتیک ) خیلی مهم است
▪️هوش پایه محور چهار بعدی است
••••••••••••••••••••••••••••••
@hoomas
گوگل بهصورت آزمایشی قابلیت تغییر والپیپر ازطریق هوش مصنوعی را به مرورگر کروم اضافه کرد.
گوگل درحال آمادهشدن برای افزودن قابلیتهای بیشتر هوش مصنوعی به مرورگر محبوب خود است.
مدت کوتاهی پس از اضافهکردن بخش «پیشرفته» به تنظیمات مرورگر با محوریت هوش مصنوعی، اکنون شاهد اولین گزینهی آن هستیم: امکان تغییر تصویر پسزمینهی گوگل کروم با استفاده از فناوری محبوب این روزها.
براساس پست یکی از کاربران ایکس با نام Leopeva64، قابلیت جدید کروم، دکمهای تحت عنوان Expanded Theme Gallery است که با کلیک روی آن، پنل کناری Customize Chrome باز میشود و در آن میتوانید از گزینههای جستوجوی پیشرفتهی والپیپر در مرورگر خود استفاده کنید.
دیگر افزونههای هوش مصنوعی موجود در کروم از جمله Compose AI و Organize Tabs همچنان در دسترس هستند.
______________
@hoomas
هوش مصنوعی در داروسازی هم بهکار گرفته شد
🔹تا امروز شناسایی و تولید ترکیبات دارویی فعال جدید یک فرآیند پیچیدۀ همراه آزمونوخطا بوده. حالا محققان دانشگاه صنعتی زوریخ یک مدل هوش مصنوعی ساختهاند که به شناسایی مکانهای مولکولی مناسب برای توسعه مواد فعال جدید دارویی کمک میکند.
🔹این موضوع امکان شناسایی سریعتر ترکیبات دارویی جدید و بهبود مواد موجود را با روشی هدفمند فراهم میکند. با کمک این روش تعداد آزمایشهای موردنیازِ داروسازان نیز تا حد زیادی کم میشود.
@hoomas