♨️تاثیر ماهواره بر اعضای خانواده 👆
📛متاسفانه امروز، عامل.تباهی خانواده و فساد را با دست خودمان به خانه هایمان آورده ایم...
📝طبق حکم خدا در آیه ۱۴۰ سوره نساء ، همنشینی با منافقین و کُفار که
دیدن ماهواره و کانال های ضد انقلاب ،ضد اسلام ، غیر اخلاقی و مبتذل مصداق آن هستند، گناه کبیره است و باعث میشود انسان در جهنم با آن منافقین و کفار محشور شود.
@hooree🌹
هدایت شده از مدیران کانال ها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥چه چیزی عفاف مردان را می سازد؟
#استاد_بیاتی
#پویش_حجاب_فاطمے
🌺تذکر روزانه
قُلْ أَغَيْرَ اللَّهِ أَبْغِي رَبًّا وَهُوَ رَبُّ كُلِّ شَيْءٍ وَلَا تَكْسِبُ كُلُّ نَفْسٍ إِلَّا عَلَيْهَا وَلَا تَزِرُ وَازِرَةٌ وِزْرَ أُخْرَى ثُمَّ إِلَى رَبِّكُمْ مَرْجِعُكُمْ فَيُنَبِّئُكُمْ بِمَا كُنْتُمْ فِيهِ تَخْتَلِفُونَ
بگو: آيا جز اللّه، پروردگارى جويم؟ او پروردگار هر چيزى است و هر كس تنها كيفر كار خويش را مىبيند. و كسى بار گناه ديگرى را بر دوش نمىكشد. سپس بازگشت همه شما به نزد پروردگارتان است و او شما را به آن چيزهايى كه در آن اختلاف مىورزيديد آگاه مىكند.
انعام/۱۶۳
@hooree 🌹
💠 چرا بلا نازل میشود؟ 💠
🔻امیرالمؤمنین علی علیه السلام:
إِنَّ الْبَلَاءَ لِلظَّالِمِ أَدَبٌ وَ لِلْمُؤْمِنِ امْتِحَانٌ وَ لِلْأَنْبِیَاءِ دَرَجَةٌ وَ لِلْأَوْلِیَاءِ کَرَامَة
🔻 بلا
◻️ برای ظالم ادب نمودن و تنبیه کردن است؛
◻️ برای مؤمن امتحان است؛
◻️ برای انبیاء درجه است و
◻️ برای اولیاء کرامت.
📚 بحارالأنوار، ج ۶۴، ص ۲۳۵
@hooree🌹
✳ زینب را انتخابهایش زینب کرد
📌 زینب_کبری یک زن بزرگ است. عظمتی که این زن بزرگ در چشم ملتهای اسلامی دارد از چیست؟ نمیشود گفت بهخاطر این است که دختر علی_بن_ابیطالب یا خواهر حسین_بن_علی و یا حسن_بن_علی است. نسبتها هرگز نمیتوانند چنین عظمتی را خلق کنند. همهی ائمهی ما دختران و مادران و خواهرانی داشتند اما کو یک نفر مثل زینب کبری؟
🔸 ارزش و عظمت زینب کبری به خاطر موضع و حرکت عظیم انسانی و اسلامی و بر اساس تکلیف الهی است. کار او، تصمیم او، نوع حرکت او، به او اینطور عظمت بخشید. هر کس چنین کاری بکند، ولو دختر امیرالمؤمنین هم نباشد، عظمت پیدا میکند. بخش عمدهی این عظمت از اینجاست که اولاً موقعیت را شناخت؛ هم موقعیت قبل از رفتن امام حسین به کربلا، هم موقعیت لحظات بحرانی روز عاشورا، هم موقعیت حوادث کشنده بعد از شهادت امام حسین را و ثانیاً طبق هر موقعیت یک انتخاب کرد. این انتخابها زینب را ساخت.
👤 رهبر_معظم_انقلاب
📚 برگرفته از کتاب انسان_250_ساله
@hooree🌹
🔰 به مناسبت تعطیلی مراکز آموزشی و ایام اعتکاف
🔻 حجتالاسلام والمسلمین مسعود عالی:
🔹 سه کلیدواژه در فرهنگ دینی ما درباره خانواده وجود دارد و اگر کسی این سه کلمه را باور کند، نوع نگاه و رفتارش در خانه تغییر میکند، از جمله «خانه و خانواده محل عبادت است»، «خانه و خانواده محل ریاضت است» و «خانه و خانواده محل تربیت است».
🔹 انبوهی از روایات داریم که با کارهای بسیار ساده در خانه میتوان ثوابهایی جمع کرد که در هیچ یک از عبادتگاهها نمیتوان آن ثوابها را به دست آورد.
🔹 خانه محل ریاضت است و کسانی که میخواهند به مقاماتی برسند، بهترین جا خانه است، همچنین خانه محل تربیت است و قبل از اینکه محل تربیت فرزند باشد، محل تربیت بزرگترها است؛ یعنی زن و شوهر به واسطه ازدواج میتوانند به بهشتی کردن یکدیگر کمک کنند.
http://www.jz.ac.ir/post/5599
@zandarislamvgharb
@hooree🌹
🔻 با چالش های در خانه ماندن چه کنیم؟!
واقعیت این است که وقتی برای زمانی طولانی تمام اعضای خانواده در یک جا پیش هم بمانند، چالشهایی به وجود خواهد آمد.
یک بیماری ناشناخته با حاشیههای فراوانی که تولید کرده، گریبان همه را گرفته است. کاملا طبیعی است که تکتک افراد جامعه در حالت آمادهباش قرار گرفتهاند. مدارس و محیطهای آموزشگاهی تعطیل شده، بیرون رفتنهای غیرضروری حذف شده، هر کسی تا حد امکان تلاش دارد تا در شهر و خانه خودش قرنطینه شود و ... . در این بین، فشار روانی و ترسی که به جان مردم افتاده و شبکههای اجتماعی که بعضا به شکل نادرست و غرض ورزانه به این وحشت مردم دامن میزنند، شرایط بسیار سختی ایجاد کرده است. جا دارد چالشهای احتمالی را که بین زن و شوهرها و دیگر اعضای خانواده در این شرایط ایجاد میشود بررسی و راهکارهایی برای حل این چالشها پیشنهاد کنیم.
✅بیشتر شدن مداخلهها را مدیریت کنید
قرنطینهخانگی به شکل طولانیمدت، روال عادی سبکزندگی خانوادهها را تغییر میدهد. تصور کنید خانوادهای که فرزند یا فرزندانش مدرسه میرفتند، شوهر خانواده شغلی مثل معلمی داشته و شاید زن هم شغلی داشته که به یک باره و ناگهانی باید همگی یا بیشتر آنها در این شب و روزها خانهنشین شوند. خانهنشینی که حتی نتوان به گردش، مهمانی و ... رفت. به طور کلی، همیشه ذهن انسان به یک روال عادی روزانه عادت میکند و خودش را با آن شرایط تطابق میدهد. قرنطینه خانگی این روال عادی را به هم زده است. واقعیت این است که وقتی زمان طولانی تمام افراد خانواده در یکجا و پیش هم در محیط خانه بمانند، چالشهایی به وجود خواهد آمد. ممکن است بیشتر در کار یکدیگر مداخله کنند، پا پیچ هم شوند، والدین بیشتر به بچهها اعتراض کنند و کلافگی و گستاخی بچهها در مقابل والدین بیشتر شود. همچنین در چنین مواقعی، زن و شوهر بیشتر همدیگر را کنترل می کنند مثلا چک کردن تلفن همراه و ... .
✅صبر و تحملی که زودتر طاق میشود
بودن تمام وقت در کنار یکدیگر و اختلاف سلیقهها، گاهی باعث میشود که صبر و طاقت اعضای خانواده مخدوش شود. با وجود کرونا، مشکلات اقتصادی زیادی گریبان افرادی را که شغل آزاد دارند گرفته و همین مسئله روحیه فرد را تضعیف میکند و نگران کننده است. سال نو نزدیک است و اگر زن یا شوهر بر خلاف میل همسر خود تاکید داشته باشد که حتما باید عید دیدنی انجام شود و به توصیههای ایمنی اهمیت ندهد و ... این هم شروع یک بحث جدی دیگر میشود. موارد مطرح شده میتواند بخش کوچکی از مشکلات خانوادهها در این روزهای خاص باشد.
✅قدر با هم بودن را بدانید
برای هر اتفاقی که در زندگی میافتد، میتوانیم انتخابهای متفاوتی داشته باشیم که دست خودمان است. هم میتوانیم این با هم بودن را به شرایطی غیر قابل تحمل تبدیل کنیم و هم میتوانیم از این موقعیت به خوبی استفاده کنیم. به همین دلیل، توصیه می شود این مسئله را بپذیریم که برای یک دورهای باید این قرنطینه انجام شود که در نهایت به نفع خودمان است و باید همگی به سلامت کل جامعه و خودمان کمک کنیم. واضح است که این دوره هم میگذرد و بدانیم هیچ چیز دایمی نیست. سعی کنیم که قدر با هم بودنها و این لحظاتی را که در کنار یکدیگر هستیم بیشتر بدانیم. تا حد امکان سعی کنیم به جای گیر دادن و پاپیچ هم شدن و تمرکز روی نکات منفی هم به مثبتها نگاه کنیم.
✅فرصت برای گفتوگو را از دست ندهید
بیشتر پیش هم بودنهای اجباری میتواند زمان خوبی باشد که زن و شوهر در فضایی امن با هم صحبت کنند و بیشتر به هم نزدیک شوند اما متاسفانه بیشتر ما عادت کردیم که این با هم بودنها و صحبت کردنها را به کام هم تلختر از زهر کنیم. این مسئله که چگونه از این موقعیت به شکل بهینهای استفاده کنیم، یک سری مهارتهای جدی میطلبد. مثل این که یاد بگیریم بدون قضاوت و نصیحت و بد زبانی گفتوگو کنیم و ببینیم که ما زن و شوهر هستیم که در کنار یکدیگریم با یک مقصد مشترک نه دشمن هم!
✅آلبوم ها دربیاورید!
حالا که زمان بیشتری در کنار یکدیگریم سعی کنیم ادب و نزاکت کلام را هم رعایت کنیم. قدر سالم بودن خودمان و فرزندمان را بدانیم و از خداوند سپاسگزار باشیم. همچنین آلبومهای قدیمیمان را بیرون بیاوریم و از خاطرات شیرینی که به یاد ما میآورد، با دیگر اعضای خانواده صحبت کنیم و حال روحی خودمان و خانه را نو کنیم. بپذیریم که هر کدام از اعضای خانواده حق دارند اوقاتی را با خودشان تنها باشند. مزاحم خلوت شخصی هم نشویم. گذشت و چشمپوشی از خطاهای یکدیگر را هم نباید فراموش کرد.
✅بچههایمان را بیشتر بشناسیم
اضطراب را به هم و به بچهها منتقل نکنیم. از اخبار سالم و نه از شبکههای اجتماعی اوضاع را در حد معقول پیگیری کنیم. وقت شاد بودن و بازی با بچهها را مشخص کنیم. به جای سرزنش کردن و سرکوفت زدن به آنهاراههای ارتباط بهتر و شناخت بیشتر بچه ها را یاد بگیریم👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خبر کوتاه است: این خانم پرستار باردار است!
@hooree🌹
4_318249465951552045.mp3
4.13M
🔊✨ اثر جهانی یک زن
🔰شاهکار جنگ_نرم توسط حضرت زینب(س)
📛 قابل توجه جوانان انقلابی، افسران جنگنرم، به ویژه خواهران زینبی؛ وظیفه ما چیست؟
@hooree🌹
🔰برای اینکه بچهام نمازخوان شود، چهکار کنم؟
🔰گاهی باید اجازه بدهی بچهات نتیجۀ انتخاب اشتباهش را ببیند
انتخاب
🔻خیلیها وقتی میخواهند کسی را به دین دعوت کنند دچار اشتباه میشوند و فکر میکنند که باید او را مستقیم به سمت خوبیها هُل بدهند! درحالیکه اول باید کاری کنیم که او «خودش» باشد و بعد دعوتش کنیم به خوبیها.
🔻وقتی میخواهیم بچهمان را برای نماز تربیت کنیم، اگر اول روی استقلال روحی و حق انتخاب او کار نکنیم و بخواهیم مستقیماً او را به یک نمازخوان تبدیل کنیم، مشکل پیش میآید.
🔻باید در همان کودکی، حق انتخاب را به او بشناسانیم، قدرت انتخاب به او بدهیم و او بتواند انتخاب کند. باید اجازه بدهیم گاهی از اوقات- آنجایی که ضرر ندارد- نتیجۀ انتخاب اشتباه خودش را ببیند. اگر فقط دستور و موعظه باشد بچه، خسته و فراری میشود.
🔻به فرزندمان بگوییم: تو حق انتخاب داری که اول وقت نماز بخوانی یا آخر وقت، یا حتی نماز نخوانی! آنهایی که نمازخواندن را انتخاب نکردند به این دلائل بوده و آنهایی که انتخاب کردند به این دلائل بوده... ببین هر کدام از این دو، به چه نتیجهای رسیدهاند؟
🔻 معلمهای محترم اگر دیدند در مدرسه، همۀ بچهها برای نماز جماعت آمدهاند، ذوق نکنند! به بچهها بگویند «چرا آمدید؟» ببینید بچهها سُر خوردند و آمدند یا اینکه واقعاً سِیر کردند.
@hooree🌹
💢 تجاوز در غرب همچنان باعث افسردگی و مشکلات روحی زنان و دختران می شود
🎶"ایمی دافی" خواننده و بازیگر مشهور انگلیسی راز کناره گیری موقتی از دنیای خوانندگی و افول خودش رو برای هوادارانش فاش کرد
🔻"ایمی دافی" در صفحه اینستاگرامش برای هوادارانش نوشت که دلیل گوشه گیری و کناره گیری اش از دنیای خوانندگی تجاوزی بوده که به اون شده و باعث شده به شدت افسرده بشه و تحت درمان قرار بگیره
🔻خیلی تردید داشتم از به اشتراک گذاری این راز ولی الان احساس آزادی و سبکی می کنم
🔻خیلی از شما کنجکاو بودید بدونید چرا من یه مدت طولانی کناره گرفتم از موسیقی و خبری از من نبود
🌐منبع: https://www.cnn.com/2020/02/26/entertainment/duffy-instagram-post/index.html
@hooree🌹
🔸به بهانه هشتم مارس؛ روز جهانی زن
آزار جنسی در محیط کار
آزار جنسی در محیط کار (Sexual Harassment)، زیرشاخه تبعیض جنسیتی و خشونت علیه زنان قرار میگیرد و براساس کمیسیون فرصتهای شغلی برابر آمریکا، اینگونه تعریف میشود:
رفتارهای ناخوشایند جنسی، درخواست رابطه جنسی بهعنوان یک لطف و هرگونه رفتار کلامی یا فیزیکی با منشأ جنسی، زمانی که؛
- چنین رفتاری آشکار یا نهان، وضعیت و احساس ناخوشایند برای یک فرد در محل کار ایجاد کند.
- پذیرش یا رد این رفتار از سوی فرد در محل کار، اساس تصمیمگیری کارفرما برای شرایط کاری فرد مذکور تلقی شود.
- چنین رفتاری باهدف دخالت غیرمنطقی یا تأثیر بر نوع اجرای کار کارمند باشد یا محیط کاری تهدیدآمیز، خصمانه و نامطبوعی پدید آورد.
یک قربانی ممکن است نسبت به یک سری رفتار رضایت داشته باشد یا موافق باشد و در آن شرایط، حتی در آن رفتار زننده و آزاردهنده مشارکت داشته باشد.
بنابراین، هر زمان فردی احساس کند رفتار جنسی که صورت گرفته ناخوشایند است، آن رفتار ناخوشایند و آزاردهنده محسوب میشود، حتی اگر فرد قبلا نسبت به درخواست قرار ملاقات غیرکاری، نظرات حولوحوش مسائل جنسی و جوکهای جنسی، بهنحوی پذیرا بوده باشد.
مزاحم و قربانی هردو میتوانند مرد یا زن و یا از یک جنس باشند. در بیشتر کشورهای جهان، آزار جنسی در محل کار غیرقانونی است و فرد آزاردیده میتواند شکایت کند و کارفرما موظف است که به شکایت رسیدگی کند. بااینحال، هنوز آزار جنسی در محل کار وجود دارد و با اینکه مردان نیز مورد آزار قرار میگیرند اما عمده این اتفاق برای زنان فارغ از سن، محل کار و طبقه اجتماعی رخ میدهد.
آزار جنسی در محیط کار شامل موارد بسیاری است که به سه دسته بزرگ تقسیم میشوند:
🔸کلامی
- تحتفشار قراردادن فردی برای برقراری رابطه جنسی بهعنوان یک لطف.
- تحتفشار قراردادن فردی برای قرار ملاقات غیرکاری.
- نامه، تماس تلفنی و هر مورد دیگر که نشانه رفتار جنسی دارد برخلاف میل شخصی فرد مخاطب.
- شوخی، جوک، اشارات و سؤالات جنسی بدون رضایت فرد.
- مخاطب قراردادن یک زن بالغ با واژگانی مانند دختر، عروسک، عزیزم، عسلم، جگر و واژگان مشابه.
- سوتزدن.
- متلکانداختن.
- نظرات جنسی.
- تغییردادن بحثکاری به بحثجنسی.
- داستانها و اشارات سکسی.
- پرسش درباره فانتزیهای سکسی، ترجیحات یا تاریخ زندگی جنسی.
- سؤالات شخصی درباره زندگی اجتماعی و جنسی.
- نظرات جنسی درباره لباس، اندام یا ظاهر فرد.
- ادا و صداهای تحريككننده.
- دروغگفتن یا شایعهپراکنی درباره روابط جنسی و زندگی فرد.
🔸غیرکلامی
- نگاهها و ژستهای جنسی بدون رضایت فرد.
- دادن هدایای شخصی.
- بیشازحد نزدیک ایستادن.
- از سر تا پای شخصی را براندازکردن.
- خیره چشم دوختن به فرد.
- علائم و اشاراتی که معنای درخواستهای جنسی را در خود داشته باشد.
- حالات صورت، چشمکزدن.
- ژستهای سکسی گرفتن با دست یا حرکات بدن.
- تعقیب کردن/ دنبال افتادن.
- راه را بر فردی سدکردن یا گیرانداختن فرد در گوشهای برخلاف میل شخصی او.
🔸فیزیکی
- اقدام یا انجام آزار جنسی و تجاوز.
- تماس بدنی، تکیهدادن یا خود را روی بدن فرد انداختن، گوشهای گیرانداختن یا نیشگون برخلاف میل شخصی فرد.
- لمس لباس، مو یا بدن فرد.
- دوروبر شخص پلکیدن.
- بغلکردن، بوسیدن، لمسکردن.
- لمسکردن و دستکشیدن بر بدن خود بهصورت جنسی در مقابل فرد دیگر.
در مقابل آزار جنسی چه واکنشی باید انجام داد؟
زنان میتوانند راهکارهایی را در پیش بگیرند.
اول: باید با آزاردهنده روبهرو شوید. ممکن است برداشت او از آزار جنسی با برداشت شما تفاوت داشته باشد و متوجه نباشد که شما را آزار داده یا در موقعیت ناراحت کنندهای قرار میدهد.
دوم: رفتاری که روی شما اثر گذاشته را توضیح دهید و از او بخواهید که تکرار نکند.
سوم: شما نیاز دارید که مستقیم صحبت کنید.
اما شاید بد نباشد که یک فرد محرماسرار، یک همکار یا نماینده اتحادیه را برای حمایت معنوی با خود همراه کنید.
آنها میتوانند بهعنوان شاهد در صورت بروز هرگونه رفتار نامناسب عمل نمایند.
چهارم: اگر شما احساس میکنید که نمیتوانید با همکاری که شمارا آزار میدهد رودررو شوید شاید بد نباشد که برایش نامه بنویسید و در آن رفتاری که از او سرزده که شما احساس ناراحتی کنید را توضیح داده و از او بخواهید تکرار نکند.
یک کپی از نامه را برای خود نگه دارید و به او بگویید که اگر رفتارش ادامه پیدا کند اقدامات بعدی را به عمل میآورید.
| برگردان و گردآوری مرمر مشفقی|
@hooree🌹
🌺تذکر روزانه
وَهُوَ الَّذِي جَعَلَكُمْ خَلَائِفَ الْأَرْضِ وَرَفَعَ بَعْضَكُمْ فَوْقَ بَعْضٍ دَرَجَاتٍ لِيَبْلُوَكُمْ فِي مَا آتَاكُمْ إِنَّ رَبَّكَ سَرِيعُ الْعِقَابِ وَإِنَّهُ لَغَفُورٌ رَحِيمٌ
اوست خدايى كه شما را خليفگان زمين كرد، و بعضى را بر بعض ديگر به درجاتى برترى داد، تا شما را در چيزى كه عطايتان كرده است بيازمايد. هر آينه پروردگارت زود كيفر مىدهد و او آمرزنده و مهربان است.
انعام/۱۶۵
@hooree 🌹
📌رهبر انقلاب: از نشانههای مردسالارىِ غربیها همین است که زن را برای مرد میخواهند؛ لذا میگویند زن آرایش کند، تا مرد التذاذ ببرد! این مردسالاری است، این آزادی_زن نیست؛ این در حقیقت آزادی_مرد است. میخواهند مرد آزاد باشد، حتّی برای التذاذ بصری؛ لذا زن را به کشف_حجاب و آرایش و تبرّج در مقابل مرد تشویق میکنند! البته این خودخواهی را بسیاری از مردان در جوامعی که از دین خدا بهرهمند نبودند، از دورانهای قدیم هم داشتند، امروز هم دارند؛ غربیها هم مظهر اعلای این بودند. پس، این مسأله که زن به سمت معرفت، علم، مطالعه، آگاهی، کسب معلومات و معارف حرکت کند، باید در میان خودِ بانوان خیلی جدّی گرفته شود و به آن اهمیت بدهند.
@hooree🌹
⭕️اهل دعا بنبست نخواهند داشت/ اگر روزی ۵ بار آیتالکرسی بخوانید خودِ خدا حافظ شما است
🔻واقعاً آغوش خدا به روی کسانی که اهل دعا و توسل و استغفار و ذکرند باز است و بهترین وقت برای آرامش و دفع بلا همین موقع دعا است.
🔻در جوامع غیرایمانی شاید نکات بهداشتی و پزشکی را اینچنین ببینند، اما در جامعه ایمانی چون حفظ جان واجب هست، این نکته حجت شرعی میشود، لذا مراجع تقلید در این زمینه خودشان را مقلّد پزشکان میدانستند.
🔻خدا رحمت کند آقای بهجت را، ایشان میگفت مفاتیح داروخانه است. یعنی این ادعیه هر کدام ویتامینها و خاصیتهای مختلفی برای جایگاههای مختلف دارند. از جمله همین دعای هفتم صحیفه سجادیه که امام هادی علیهالسلام فرمودند ما در گرفتاریها و شدائد دعای «یَا مَنْ تُحَلُّ بِهِ عُقَدُ الْمَکارِه...» را میخوانیم.
🔻خدا رحمت کند آیتاللّه آسید احمد آقای خوانساری را که میگفت روزی پنج مرتبه آیتالکرسی را بخوانید. در روایت داریم که اگر کسی یکبار آیتالکرسی را بخواند یک صف از ملائکه محافظ او هستند و اگر دو بار بخواند دو صف، و سه بار بخواند سه صف، و چهار بار بخواند چهار صف، اما در پنجمین بار خداوند متعال به ملائکهاش میفرماید که دعوه، شما رهایش کنید، من محافظش هستم، لذا آیتاللّه آسید احمد آقای خوانساری میگفت که اگر پنج مرتبه آیتالکرسی را در روز بخوانید خود خدا محافظتان خواهد شد./تسنیم، حجت الاسلام عالی
@hooree🌹
🌹به یاد خانه نشینان با غیرت...
🔹توی این روزهایی که بیشتر ماها حوصلمون از قرنطینه و خونهنشینی سر رفته، یادمون نره که یه عده برای دفاع از خاک وطن، سالهای ساله که خونهنشین شدند و بیرون نرفتند...
🔹شهید سید حسین آملی جانباز قطع نخاع که ۳۶ سال بعد از مجروحیتش را به سینه بر روی تخت بود و تمام دوران مجروحیت و جانبازیاش را با زخم بستر بههمراه درد و رنج جسمی گذراند، در تمام لحظات فقط شکرگزار خدا بود
@hooree🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 توصیه های تغذیه ای برای پیشگیری از بیماری های تنفسی و کرونا
@hooree 🌹
💢روز جهانی زن به سبک غربی ها
🔻زنان مکزیکی در اعتراض به افزایش چشمگیر خشونت_علیه_زنان و زن_کشی در روز جهانی زن به خیابانها آمدند
🔻پلاکاردهایی که دست معترضین بود نشان از عکس زنانی داشت که به قتل رسیده بودند یا مورد تجاوز قرار گرفته بودند
📈برطبق آمارهای رسمی کشور مکزیک زن کشی در ۵ سال اخیر ۱۳۷% افزایش یافته
🌐منبع:
https://www.cnn.com/2020/03/09/americas/mexico-women-strike-femicide-intl/index.html
@hooree🌹
❓در برخورد با حوادث تلخ، چه کنیم؟
چگونگی_مقابله_با_سختی_ها
🔰پاسخ :
🍃 در سر یک سفره ممکن است هم ترشی و فلفل قرار دهند و هم شیرینی و مربا؛ کودکان از شیرینی و حلوای سفره لذت میبرند، و فلفل و ترشی را بی مورد میدانند، اما بزرگ ترها هر دو را در سفره لازم میدانند.
💎 حوادث تلخ نیز برکاتی دارد، از جمله:
1⃣ توجه انسان را به خدا بیشتر میکند.
2⃣ انسان را سنجیده و استعدادهای او را شکوفا میسازد.
3⃣ کفاره گناهان و لغزشهای او میشود.
4⃣ قدر نعمتها بیشتر شناخته میشود.
✳️ انسانها در برابر حوادث سه گروهند:
چنانکه کودک همین که لب به فلفل و پیاز و ترشی میگذارد ناراحت میشود، نوجوان تحمل می کند و والدین او پول می دهند و فلفل و ترشی را می خرند.
🍃قرآن می فرماید:
👈 گروهی همین که دچار سختی میشوند، جیغ میزنند، اذا مسه الشر جزوعا ( سوره معارج، آیه 20. )
👈 گروهی صبر میکنند، و بشر الصابرین الذین اذا اصابتهم مصیبه قالو انالله و انا الیه راجعون ( سوره بقره، 154-155. )
👈و گروهی به استقبال سختیها میروند.
و منهم من ینتظر. ( سوره احزاب،آیه 23.)
💠 کسانی نزد پیامبر اکرم (صلی الله علیه واله) می آمدند تا آنان را به جهاد و جبهه جنگ اعزام کند،حضرت می فرمود: اسب و شمشیر ندارم تا شما را مجهز کنم آنان گریه کردند که چرا به جبهه نرفتند.
از سختیها و حوادث تلخ میتوان با تدبیر و صبر و استمداد از خداوند،بهترین استفاده را برد.
همان گونه که میتوان از لیموی ترش،شربت لیموناد ساخت.
🍃آری، اگر انسان آشپز ماهری باشد، حتی از پوست پرتقال هم مربا درست می کند.امروزه حتی از زباله ها استفاده بهینه می کنند.
🔹حضرت زینب (علیها السلام) با سخنرانی خود در کاخ ستمگران،از اسارت خود در کوفه و شام آن گونه استفاده کرد که پایه های رژیم اموی را لرزاند.
🔸در مسجد شام امام سجاد (علیه السلام) بر بالای منبر رفت و رژیم بنی امیه را به شدت استیضاح کرد. یزید برای آن که صدای امام را خاموش کند، به موذن دستور داد که با صدای بلند اذان بگوید تا شاید سخنرانی امام سجاد (علیه السلام) قطع شود،ولی امام (علیه السلام) از همین صحنه نیز استفاده کرد و جملات اذان را آن گونه تفسیر کرد که بر مسجد لرزه افتاد، به خصوص پس از گفتن اشهد ان محمدا رسول الله
فرمود: ای یزید! این محمد جد من است یا جد تو؟! آیا این اسرار از نسل او نیستند؟
هنگامی که امام کاظم (علیه السلام) را به زندان انفرادی بردند، فرمود: چه جای خوبی برای عبادت است؟!
بسیاری از علما، کتابهای خود را در شرایط سخت و در زندان و تبعیدگاهها نوشته اند.
@hooree🌹
🔴 همراه_بیمار_باشید
💠 فردی که بخاطر بیماری باید چند روز در بیمارستان بستری شود نیاز به همراه دارد و همراه مریض در مدّت بستری بودن بیمار تمام کارها و درخواستهای بیمار را با مهربانی و تحمّل سختیهای آن انجام میدهد. حتّی ممکن است بیمار، تندی و بدرفتاری کند امّا همراه مریض با او مدارا میکند چرا که میداند او بیمار است و نیاز به همراهی و کمک دارد تا سلامتی خود را به دست آورد.
💠 زن و مرد در زندگی مشترک باید همراه یکدیگر باشند. هیچکدام از آنها معصوم نیستند و لذا ممکن است در زندگی، صفات و رفتارهای نامناسبی را در شرایط مختلف از خود نشان دهند.
💠 هر صفت زشت و یا اخلاق بد همسرتان را یک بیماری حساب کنید که برای اصلاح یا مدیریّت آن نیاز به همراهی با اوست. نگاهتان به او فرد بیماری باشد که نیاز به کمک و همراهی شما دارد نه بیماری که به حال خود رهایش کنیم.
💠 مهربانی، صبوری، تحریک نکردن صفات زشت همسر، تشخیص نیازهای بجای او در حین بیماری، نیّت خالص و نگاه اخروی از ملزومات و ویژگیهای یک همراه مریض است و البته مراجعه به مشاور متبحّر مذهبی، کمک فراوانی به شما و همسرتان میکند.
💠 از امروز نقش همراه را برای همسرتان ایفا کنید تا نتایج زیبای آن را ببینید.
@hooree🌹
tarbiat.ali.mp3
4.8M
🎙چهار دستور پیامبر اکرم (ص) برای تربیت فرزند
🔴 استاد_عالی
@hooree🌹
معرفی_کتاب👇👇
💢کتاب ترگل، بیست دلیل عقلی و روانشناسی برای حجاب💢
این کتاب در صفحات تمام رنگی با ادبیاتی روان و جوان پسند، بیست دلیل عقلی و روانشناسی برای حجاب را بیان میکند کتاب بیان جذاب و عقلانی دارند و برای دختران دبیرستانی و دانشجو توصیه می شود. فایل کتاب هم موجود هست و میتوانید از طریق اینترنتی فایل و یا خود کتاب را بخرید و یا هدیه بدهید.
معصومه_فاطمی
چند صفحه از کتاب را برای اشنایی با کتاب بارگذاری میکنم👇👇
@zandarislamvgharb
@hooree🌹
هدایت شده از مدیران کانال ها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶اینجا #مجلس اردن.. حرفهای جالب یک #نماینده: ما از #رقص خسته شده ایم..
جامعه و #جوانان رو با رقص و #ترانه سرگرم نکنید ما از این اعمال خسته شده ایم، وقت آن است جوانانی با اندیشه های نو و والا پرورش دهیم به تعالیم خداوند بازگردیم...
حرفاش چقدر آشناست و چقدر برای جامعه #ایران نیازه.. این سرانجام کشوری #عرب هستش که جوانان و مردان و زنانش شب تا صبح مشغول عیش و نوش اند و سران کثیف کشورشون خدمتکار #اسرائیل و #آمریکا ..
#پویش_حجاب_فاطمے
🌺تذکر روزانه
كِتَابٌ أُنْزِلَ إِلَيْكَ فَلَا يَكُنْ فِي صَدْرِكَ حَرَجٌ مِنْهُ لِتُنْذِرَ بِهِ وَذِكْرَى لِلْمُؤْمِنِينَ
كتابى است كه بر تو نازل شده، در دل تو از آن ترديدى نباشد، تا به آن بيم دهى و مؤمنان را پندى باشد.
اتَّبِعُوا مَا أُنْزِلَ إِلَيْكُمْ مِنْ رَبِّكُمْ وَلَا تَتَّبِعُوا مِنْ دُونِهِ أَوْلِيَاءَ قَلِيلًا مَا تَذَكَّرُونَ
از آنچه از جانب پروردگارتان برايتان نازل شده است پيروى كنيد و سواى او، از خدايان ديگر متابعت مكنيد. شما چه اندك پند مىپذيريد.
اعراف/۲-۳
@hooree 🌹
🔺سارا هرمانسون تازه مسلمان سوئدی
اسلام به شما یک زندگی ارزشمند میدهد.به گونه ای که شما برای زندگی کردن دلیل دارید و آرامش وعشق را در قلبتان احساس میکنید.
🔸سارا هرمانسون،متولد ماریستاد در سوئد است.او که اکنون 27سال دارد،به ما میگوید که چگونه راه اسلام را پیدا کرده است.
🔹زندگی تو قبل از اسلام چگونه بود؟
زندگی من قبل از اسلام،یک زندگی پوچ و بی معنی بود.مثل اینکه فقط در لحظه زندگی کنی و دلیل زندگی کردن را ندانی.من اعتماد به نفس زیادی نداشتم و فکر میکردم به هیچ جایی از جامعه تعلق ندارم.یک چیزی کم بود.من دنبال چیزی میگشتم که نمیدانستم چه بود.
🔸چه چیزی از اسلام را بیشتر دوست داری؟
🔹چیزی که من در اسلام از همه بیشتر دوست دارم،محبت و رهبانیت خداوند است.
🔸مسلمان بودن برای تو چه معنی دارد؟
🔹برای من،مسلمان بودن یعنی اینکه با خودت،دوستانت و خانواده ات و همه ی جامعه در صلح باشی.و سعی کنی مانند حضرت محمد(ص) که عشق،نیکو کاری و مهربانی را به مردم یاد داد،تو هم بهترین رفتار را داشته باشی.و همچنین اینکه از خدا یاری بخواهی و از دستوراتش پیروی کنی و از او طلب بخشش کنی و به خاطر همه چیز شکرگزارش باشی.
🔸دوست داری درباره اسلام به مردم چه بگویی؟ آیا فکر میکنی اسلام مناسب جهان امروز است؟چگونه؟
🔻ادامه در سایت رهیافته
rahyafteha.ir/42663/
@hooree🌹