نویسندگان حوزوی
#قلمدون 📣 بلای تبلیغ نامتوازن #نوشتن، کار و زندگی است و #سخنرانی شعار و نشان؛ هر دو حیاتی و انکارن
.
.
✨سلام و قبولی عزاداری. نقدی بر نوشته بلای تبلیغ وارد است: منبر متورم نیست، حوزه در نویسندگی عقب مانده است
اتفاقا منبر در جای خودش کارکرد دارد چه بسا هنوز در زمینه سخنرانی دینی باید بیشتر فعالیت شود
ممنون
صبوری، مبلغ
#با_کاربران👆
پی نوشت نویسندگان حوزوی: سلام علیکم و با تشکر از شما. کارکرد منبر را زیر سؤال نبرده ایم؛ از عدم توازن در سیاستگذاری تبلیغی حرف به میان آوردیم.
🖊 ارسال نظرها و نقدهای مخاطبان محترم به @Jahaderevayat
«دختر نگون بخت ایران»
در ۲۳ مرداد ۱۳۵۰ رژیم آل خلیفه که چندی پیش با حمایت انگلیس در بحرین حاکمیت یافته بود، رسماً اعلام استقلال کرد و ساعتی بعد دولت پهلوی، به عنوان نخستین کشور، این استقلال را پذیرفت و پس از آن، با حماقت تمام، در روزنامه های حاکمیتی، از شوهر دادن پاره تن خویش به اجوی غاصب، اعلام رضایت کردند!
آنهم دختری که از دوران هخامنشیان و ساسانیان یک بخش از سه بخش یک ساتراپ (استان) ایران و محل پایگاه اسپهبد بزرگ نیروی دریایی این سلسلههای پادشاهی بود!
این دختر نگون بخت، از ثروت هم که چیزی کم نداشت و امروزه به رده نهم ذخیره «میدان نفتی» دنیا صعود کرده است؛ آه که انگلیس ها درست می دانستند چه لقمه ی چربی برای خود پیچیده اند!
البته که شوهر دادن دختر ثروتمند ایران، بدون پرداخت شیربهاء از جیب والدین انجام نشد و در ازای بخشش او، سه جزیرهٔ ایرانی تنب بزرگ و کوچک و ابوموسی که به اشغال نظامی انگلیس درآمده بود، تخلیه و با ورود نمادین نیروهای ایران، به ایران بازگردانده شد!
بلی، وقایع این چنینی را باید برای نسل امروز بسیار گفت؛ آن روزها ناموس می دادیم تا ناموسمان را پس بگیریم؛ اعطای خاک می کردیم؛ تا خاکمان را پس بگیریم و خبری از «جان می دهیم اما خاک را نه» هرگز و هرگز در کار نبود!
در حالی که در روزگار فعلی، آن رژیم جعلی، در هزاران کیلومتر آنورتر، از ترس تهدید ایرانی ها، خواب از چشمان ناپاکش، ربوده گشته و از اضطراب افتاده بر جانش، هر روز یک کشور را واسطه می کند تا بلکه مانع انتقام ایرانی ها شود!
✍🏻 فاطمه شکیبرخ
#بحرین
#غزه
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
🏴 أنَا قَتیلُ الْعَبْرَةِ لا یَذْکُرُني مُؤْمِنٌ إِلَّا اسْتَعْبَرَ
💧باب اشک
هر شب ما روشن است از پرتو مهتاب اشک
خلوتی داریم شبها در دل محراب اشک
ذرهذره میشود از دیدۀ ما دل برون
حال دل پیداست در هر قطرۀ بیتاب اشک
بی وصالت ساحل چشمان ما آرام نیست
با غمت ما را رهایی نیست از غرقاب اشک
از کسی جز سیل حال خانۀ ویران نپرس
حال دل را کس نمیداند مگر سیلاب اشک
روی سرخ بینوایان ارمغان سیلی است
روی زرد ما ولی شد سرخ با خوناب اشک
صحبت اصحاب دنیا نیست جز دلمردگی
زندگی باشد فقط در حلقۀ اصحاب اشک
آن خدایی که برای خلقِ دل گل آفرید
خاک ما را کرد گل روز ازل با آب اشک
عاشق اشکیم و پایانی ندارد این حدیث
میتوان یک عمر با دل حرف زد در باب اشک
نیست ما را چارهای در روز وصل از اشک شوق
چهرۀ محبوب زیباتر شود در قاب اشک
کشتۀ اشک است آنکه عاشق اوییم ما
بیسبب قیمت ندارد گوهر نایاب اشک
دربهدر بودیم دنبال شهادت، یار گفت
هر دری بر روی دل بسته است الّا باب اشک
#محمدتقی_عارفیان
#یا_حسین
#ما_ملت_شهادتیم
#ما_ملت_امام_حسینیم
@shaeranehowzavi
.
📌قانون جنجالی یا آدم جنجالی؟!
🔴 تأکید بر اصلاح قانون برای چند قلم همحزبی
🖍 وقتی یک روزنامه، صبحش را برای ظریف شروع میکند
📍هر وقت خودشان بخواهند هر قانونی را در معرض اصلاح می گذارند، تا همپیالهها همه سهم ببرند؛ این است سیاست سیاستزده!
🖊 برخی رسانههای حزبی و بیشتر مایل به غرب حاضر هستند به #قانون بگویند جنجالی؛ اما به همحزبیهایش هرگز!
#ظریف
#اصلاحات
#مطبوعات
#قانون_اساسی
🔗 پویاگراف کنار شما
🦋 @pooyagraph || پویاگراف 🦋
💥 نویسندگی را جدی بگیرید
✍️ ست گادین
آستینها را برای «نوشتن» بالا بزنید...
درحالیکه ما داریم برای رسیدن به
جهان post-litetate(جهان پساسوادآموزی. م؛ فرضیهی «مک لوهان» دربارهی جهانی بدون نیاز به سواد خواندن و نوشتن و متکی به سواد رسانهها) باهم مسابقه میدهیم، یک میانبر غافلگیرکننده و تمایزآفرین، در واقع همین میتواند باشد: آموزش نویسندگی.
امروزه کتابهای صوتی بیشتر از کتابهای کاغذی میفروشند. هوشمصنوعی میتواند نوشته را به فایل صوتی بدل کند. مردم همه چیز را اسکن میکنند ولی نمیخوانند.
شما اهمیتی به این چیزها ندهید.
«نویسندگی» را یاد بگیرید.
بله فوقالعاده است که یک توسعهدهنده، یک مهندس عمران یا یک ریاضیدان برجسته شوید ولی اغلبِ افراد از همان نوجوانی میدانند که اینکاره نیستند.
اما نوشتن چه؟
اگر بعنوان یک بازیگر قادر به نوشتن باشید، معنیاش آنست که میتوانید خودتان را بازی کنید.
اگر بعنوان یک بازاریاب قادر به نوشتن باشید، معنیاش آنست که میتوانید داستان خودتان را روایت کنید.
اگر بدنبال شغلی هستید، توانایی شما در نوشتن باعث میشود جزو معدود افراد خاصی باشید که به چشم بیایید.
نوشتن یعنی تفکر سازمانیافته برای متقاعدشدن.
Writing is organized thinking on behalf of persuasion.
نوشتن فرصتی است برای شما تا از پای ننشینید و تفاوت بیافرینید.
شما برای نویسندگی به هیچ مجوز یا امکاناتی نیاز ندارید. شما برای نوشتن به علوم پیشتاز تخصصی یا پول هم نیازی ندارید.
#مهارت_نوشتن
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔵 رشدفردی در گرو خودخواهی فردی
🔻انسان ذاتاً موجودی خودخواه است و هر چیز را برای خود میخواهد؛ پدر و مادر خوب، همسر خوب، فرزندان خوب، خانۀ خوب و...؛ اینها برخی خواستههای انساناند که وجودشان مسرتبخش و عدمشان مایۀ تأسف و ناراحتی است.
🔻اما آیا تا کنون اندیشیدهایم که چرا وجود و عدم اینها موجبات مسرت یا تأسف ما را فراهم میکند؟ به راستی چرا میخواهیم فرزندان خوبی داشته باشیم؟ بهخاطر خود آنان یا برای خودمان؟
چه فرقی بین فرزندان ما و دیگران وجود دارد، غیر از اینکه آنها منسوب به ما هستند؟
🔻بی پرده بگویم؛ «نفع شخصی افراد است که خواستههای اطراف آنان را شکل میدهد». جملهای ترسناک، ولی حقیقتی است که از خداخواهی انسان نشأت میگیرد. خداخواهی، همان خواست تمام زیباییها و خوبیهاست؛ زیرا منشأ تمام خیرات و برکات، خداوند تبارک و تعالی است.
🔻حتی ایثار افراد نیز برای خود آنان است؛ ایثار میکنیم که چه شود؟ خیری به دیگران برسانیم، اما چرا؟ مگر ما موظف به کمک به غیر هستیم؟ آری! حتی ایثار هم چون نتیجهاش توجه خداوند به فرد و جلب ثواب در معاد یا در بعد دنیایی، متصف شدن به انسان خوب و تغییر نگاهها به فرد است.
🔻بالاخره خودخواه باشیم یا نباشیم؟
خودخواه بودن قطعاً خوب است، زیرا همانگونه که گفتیم از خداخواهی انسان است؛ اما هدایت آن به سمتوسوی صحیح است که فرد را به مقصد حقیقی خواهد رساند؛ تشخیص مصادیق حقیقی خیرات و نیل به سمت آنان است که عطش خودخواهی را به خیر و خوبی متصف میکند.
🔻افراد برجسته، خودخواهی خود را به سمت کمالات الهی سوق داده و با دریافت حقیقت خیر، راه به سرمنزل حقیقت که امری ورای عالم ماده است بردند.
🔻خودخواهی یک کودک را خوراکیای خوشمزه یا اسباببازیای زیبا تصویر میکند؛ خودخواهی یک جوان را اتوموبیلی لوکس؛ خودخواهی یک دانشجو را اخذ مدارج علمی؛ و خودخواهی یک متدین حقیقی را خود خداوند یا جلوۀ حقیقی او سیراب میکند.
انتخاب با خودمان است؛ هر چقدر بزرگتر شویم، خواستههایمان نیز بزرگتر میشوند و ارزش هر فرد به اندازۀ خواستههای اوست.
🌀تا در طلب گوهر کانی کانی
تا در هوس لقمهٔ نانی نانی
این نکتهٔ رمز اگر بدانی دانی
هر چیزی که در جستن آنی آنی ( مولانا )
✍️محمد موسوی
#نویسندگان_حوزوی_همدان
@howzavian_hamedan
🔆 همه باید حر و وهب شوند تا به چشم حضرت بیایند!؟
ثواب بدرقه زائر حسین چه کم از زیارت دارد!؟ یعنی موکب بی ریای کودکان و بساط آب و شربتشان، از دیگهای بزرگ علم شده، کمتر به دل سیدالشهدا مینشیند!؟
استادمان همیشه میگفت: تو گام های کوچکت را بردار، مطمئن باش خدا اعمالت را کیلویی نمیخرد.
✍️مليحه براتی
#نویسندگان_حوزوی_خراسان
@HOWZAVIAN_khorasan
⁉️آیا میدانید که
چه شخصیتی احیا کننده راهپیمایی اربعین بوده است؟
محدث بزرگ شیعه، میرزا حسین محدث نوری(صاحب مجموعه اثر گرانسنگ مستدرکالوسائل، از شاگردان طراز اول شیخ الاعظم انصاری، دایی و پدرِ همسرِ مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری) راهپیمایی اربعین را زنده كرد.
مركز اسناد انقلاب اسلامی با انتشار تاریخچه حضور علما در راهپیمائی اربعین، احیای این سنت حسنه را از سوی محدث نوری چهره سرشناس دانشمند شیعی قرن چهاردهم معرفی كرد.(گزارش از پایگاه پژوهشی مركز اسناد انقلاب اسلامی)🔰
✍ در حالی كه مراسم راهپیمایی اربعین حسینی در دوره های مختلف تاریخی استمرار داشت و در عصر مرجعیت شیخ مرتضی انصاری با شكوه تمام انجام می شد اما پس از وی، این مراسم فراموش شد و برخی حتی آن را مراسم طبقه فقرا و نیازمندان می دانستند ولی محدث نوری از چهره های سرشناس علمای شیعه در قرن چهاردهم هجری آن را احیا و بر اهمیت و جایگاه آن تاكید كرد.
بسیاری میرزا حسین محدث نوری( ره) را احیاء كننده مراسم راهپیمایی اربعین حسینی در تاریخ معاصر می دانند. بنابر اذعان بسیاری این مراسم در دوره این بزرگوار به فراموشی سپرده شده بود كه توسط «میرزا حسین نوری» دوباره احیا میشود. این عالم بزرگوار اولین بار در عید قربان به پیادهروی از نجف تا كربلا اقدام می كند كه سه روز در راه بوده و حدود ۳۰ نفر از دوستان و اطرافیانش [از جمله داماد و خواهرزاده ایشان، مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری] وی را همراهی میكرده اند.
بنا بر نوشته های تاریخی شیخ بزرگوار تقریبا هر سال این مراسم را انجام می داد اهمیت خاصی به این مراسم قائل بوده است. ایشان آخرین بار در سال ۱۳۱۹ هجری با پای پیاده به زیارت حرم أباعبدالله حسین(ع) رفته است.
گفته می شود مراسم پیاده روی در عصر مرجعیت شیخ مرتضی انصاری (۱۲۱۴-۱۲۸۱ق) نیز با شكوه تمام رواج داشته است. در حالی كه پس از وی، این عمل، كم ارزش و متعلق به طبقه فقرا و نیازمندان معرفی شد اما میرزا حسین نوری، این مراسم را در میان مردم رونق بخشیده است.
مرحوم شیخ آقابزرگ تهرانی كه از نزدیك شاهد تلاش استادش(میرزا حسین) بوده، می نویسد: «استاد ما چون وضع را بدین منوال دید، به این شیوه خداپسندانه (پیاده روی) همت گماشت ... در سال های بعد، رغبت مردم و صالحان به این موضوع بیشتر شد و دیگر عار محسوب نمی شد؛ به طوری كه در برخی سال ها، تعداد چادرها و خیمه های راه پیمایان، به سی عدد می رسید و هر چادر به بیست تا سی نفر تعلق داشت و به این ترتیب، این سنت حسنه، دوباره مرسوم شد و رونق گرفت».
ادامه مطلب/کانال تخصصی شهید رابع
✍ هادی حمیدی
____________________
#نویسندگان_حوزوی_مازندران
🆔 @howzavian_mazandaran
📍درسی از مجری معروف
✍️بابک شکورزاده
علی ضیاء مجری معروف تلویزیون که در سالهای اخیر اظهارنظرهای عجیبی داشت و در فتنه ۱۴۰۱ هم به نوعی آتش بیار معرکه نیز شده بود، اخیرا در برنامهای، در روندی نزولی، حامی همجنسگرایی شده است.
علی ضیاء کسی است که در سال ۹۴ در حج تمتع حاضر بود. همان سالی که فاجعه منا رخ داد که فقط حدود ۵۰۰ نفر از ایران به شهادت رسیدند. کسی که ممکن بود در مراسم حج به شهادت برسد و به فیض عظیمی نائل شود، حالا امروز کارش به جایی رسیده که از عمل شنیع همجنسگرایی حمایت میکند.
اینکه باید با او و مهمان برنامه(اردشیر رستمی) برخورد مناسب شود و جلوی ترویج چنین انحرافاتی گرفته شود در جای خود محفوظ؛ ولی بررسی این قضیه از منظر دیگر این است که انسان همیشه باید از عاقبت کارش بترسد و وقتی با چنین اتفاقاتی مواجه میشویم بیشتر به این نکته پی میبریم که چقدر عاقبت نیکو اهمیت دارد و یکی از دعاهای جدی ما باید طلب عاقبت به خیری باشد؛ خصوصا در این زمانه که فتنههای زیادی ما را احاطه کرده، غربال زیادی صورت میگیرد و مؤمن ماندن سخت است!
#علی_ضیاء
#عاقبت_به_خیری
#نویسندگان_حوزوی_تهران
@howzavian_tehran
دکتر مجتبی رستمی کیا نوشت:
دانشگاه ریجنت در ویرجینیا برای رهبری مسیحیان بر تغییر جهانی پایه گذاری شده، این دانشگاه در بیش از 150 زمینه از جمله تجارت، ارتباطات و هنر، امنیت سایبری و فناوری، الهیات، آموزش، دولت، قانون، رهبری، پرستاری و مراقبت های بهداشتی و روانشناسی دروس مسیحی ارائه می کند .
مخالفان اسلامی سازی نظری ندارند؟
——-
#مسعا
#نویسندگان_حوزوی_کرمان
@HOWZAVIAN_kerman
🔰 نگاهی به فلسطین، از دریچه اربعین
🔹 برای صحبت پیرامون #اربعین در نگاه رهبر انقلاب باید سفر کنیم به سال ۱۳۵۲ .
روزهایی که راهپیمایی اربعین هنوز در جهان فراگیر نشده.
روزهایی که حتی فاصله چند ساله با انقلاب اسلامی دارد و کسی گمان نمیبرد در آن فضای ظلمانی، روزگاری برسد که راهپيمايی اربعین یک حرکت فراگیر و جهانی شود.
🔹در چنین موقعیتی رهبر حکیم انقلاب، اربعین را #کنگره_جهانی_تشیع میخوانند و میفرمایند:
"شیعه یک جمع متفرقی بود. یک جامعهای بود که در یک جا، در یک مکان زندگی نمیکردند. اما یک روح در این کالبد متفرق و در این اجزا متشتت در جریان بود.
مثل دانههای تسبیح یک رشته اینها را به هم وصل میکرد و آن رشته، رشتهی اطاعت از رهبری عالی تشیع یعنی امام بود.
[در چنین شرایطی] یک کنگره جهانی لازم بود برای شیعیان روزگار ائمه (ع)."
🔹امروز هم که در عصر غیبت به سر میبریم و از حضور امام عصر(عج) محروم هستیم، جانشین بر حق ایشان قرار است نخ تسبیح قرار گیرند. پس باید نگاهمان را همافق با نگاه ایشان قرار دهیم.
حالا اگر نگاهی به منویات ایشان داشته باشیم میبینیم که "مسئله امروز جهان اسلام، مسئله فلسطین است".
🔸ما برای پیشبرد این مهم، میتوانیم از ظرفیت عظیم اربعین استفاده کنیم؛ جایی که قرار است شیعیانی از سراسر دنیا در مکانی مشخص گردهم آیند و نشان دهنده "مُوَالٍ لَكُمْ وَ لأَِوْلِيَائِكُمْ" باشند. آنها با قدم گذاشتن در این مسیر، مرزهای حقوقی کشورها را کنار میزنند و زیر پرچم امام، مرزبندی حقیقی خود را تشکیل میدهند.
🔸اما باید توجه کرد "مُوَالٍ لَكُمْ وَ لأَِوْلِيَائِكُمْ" آنگاه کامل میگردد که "مُبْغِضٌ لأَِعْدَائِكُمْ وَ مُعَادٍ لَهُمْ " را در کنار آن قرار دهیم.
پس شیعیان در این راه، علاوه بر ابراز ارادت به خاندان اهل بیت و دوستداران آنها، باید مبارزه در راه خدا و با دشمنان خدا را نیز تمرین کنند.
به گونهای که اهداف و آرمانهایی مشترک از آنان یک جامعه متحد در برابر دشمنان بسازد.
🔸با این مقدمه
اگر "اربعین، کنگره جهانی تشیع است"
و اگر " امروز مسئله جهان اسلام، مسئله فلسطین است"
پس هر کدام از ما در این جامعه متحد اربعینی، باید بلندگویی باشیم برای بیداری روز افزون عالم از چنگال ظلم.
بلندگوهایی که از آنها جز صدایی واحد شنیده نمیشود و آن #نابودی_اسرائیل است.
✍️ فـ.مُحَـمـَّدِےْ
#فلسطین #اربعین
#نویسندگان_حوزوی_البرز
@howzavian_alborz