📣 دین محمدی و اشتباه فاحش تمدن سرمایه داری و مارکسیستی
✍️ ابراهیم شریفی، عضو تحریریه مدادالفضلاء
💠 شخصیت پیامبر گرامی اسلام همواره مورد توجه متفکران و اندیشمندان جهانی در طول تاریخ بوده است. جرج برنارد شاو یکی از آنهاست که درباره پیامبر عزیزمان نکته ای مورد توجه را گوشزد می کند.
💢او می گوید: "من همیشه دین محمد را به دلیل نشاط فوق العاده آن بسیار مورد توجه قرار می دادم. این تنها دینی است که به نظرم دارای توانایی جذب کننده برای مراحل متغیر وجودی است که می تواند برای هر عصری جذاب باشد. من مطالعه کرده ام او - مرد فوق العاده - و به نظر من باید او را نجات دهنده بشریت نامید. من معتقدم که اگر فردی مانند او دیکتاتوری دنیای مدرن را بر عهده بگیرد ، در حل مشکلات آن موفق خواهد شد من در مورد ایمان محمد پیشگویی کرده ام که برای اروپای فردا قابل قبول خواهد بود ، همانطور که برای اروپای امروز پذیرفته شده است. "
👌سادگی، منطقی بودن و عملی بودن مهم ترین امتیازات اسلام از نگاه اندیشمندان شمرده شده. دینی که آموزه های آن ساده و قابل فهم است. عاری از خرافات و باورهای غیرمنطقی است.
وحدت خداوند، پیامبر محمد (ص) و مفهوم زندگی پس از مرگ، مقدمات اصلی ایمان آن است که بر اساس عقل و منطق صحیح بنا شده اند. همه تعالیم اسلام از آن باورهای اساسی نشأت می گیرد.
🙏همچنان که رهبر عزیزمان در نامه به جوانان اروپایی مرقوم فرمودند: اسلام دینی است که در آن هر کس ممکن است مستقیماً به قرآن نزدیک شود و دستورات آن را به عمل تبدیل کند.
💯اسلام قوه عقل را در انسان بیدار می کند و از او می خواهد که از عقل خود استفاده کند. او را وادار می کند که همه چیز را در پرتو واقعیت ببیند
🌀حال با چنین دینی در عصر امروزی مواجهیم. جهانی که از یک سویه بودن بسیاری از ادیان و ایدئولوژی های دیگر رنج برده است. برخی بر جنبه معنوی زندگی تأکید کرده اند، اما جنبه های مادی و دنیوی آن را نادیده گرفته اند. آنها به جهان به عنوان یک توهم ، یک فریب و یک دام نگاه کرده اند. 😏
از سوی دیگر، ایدئولوژی های مادی گرایانه جنبه معنوی و اخلاقی زندگی را به کلی نادیده گرفته و آن را ساختگی و خیالی رد کرده اند. هر دوی این نگرش ها منجر به فاجعه شده است. دانشمند فرانسوی دکتر دو بروگبی به درستی می گوید: "خطری که در یک تمدن مادی است بسیار شدیدتر است. چون به جهت نداشتن بعد معنوی امکان ایجاد تعادل ندارد.
❗️تمدن مدرن غربی، در هر دو نوع دموکراسی سرمایهداری سکولار و سوسیالیسم مارکسیستی، دچار اشتباه شد. به گفته لرد اسنل:
"ما یک ساختار بیرونی با نسبت شرافتمندانه ایجاد کرده ایم ، اما از الزامات اساسی نظم داخلی غافل شده ایم ؛ ما بیرون را با دقت طراحی، تزئین و تمیز کرده ایم؛ اما داخل آن مملو از اخاذی و افراط بوده است." دانش و قدرت ما برای اداره آسایش بدن افزایش یافت، اما روح را فقیر گذاشتیم.»
✅ حال باید دین پیامبرمان را چنین توصیف کنیم. دینی که به دنبال ایجاد تعادل بین دو جنبه از زندگی مادی و معنوی است. می گوید که همه چیز در جهان برای انسان است، اما انسان برای خدمت به هدفی والاتر آفریده شده است: برقراری نظمی اخلاقی و عادلانه که اراده خداوند را برآورده کند. آموزه های آن نیازهای معنوی و دنیوی انسان را برآورده می کند. اسلام انسان را به تهذیب نفس و اصلاح زندگی روزمره ـ فردی و جمعی ـ و برتری حق بر قدرت و فضیلت بر رذیلت سفارش می کند.
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
.
💎مراسم اربعین ارتحال سالک توحیدی علامه حسن زاده آملی
#علامه_حسن_زاده
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
@hekmateislami
🔴 رد پای مشکوک «باستانگرایی» در ایران
✍️مجتبی عباسی، عضو تحریریه مدادالفضلاء
🔸شکی نیست که سرزمین بیتاریخ و بدون گذشته همچون اسرائیل، بیهویت و سست است؛ درک درست از زمان حال، نیازمند فهم عمیق از میراث گذشته است و اصلا ساختن امروز بدون آگاهی از ودایع، ریشهها و بنیادهای محکم تاریخی بسیار مشکل است.
🔸اما تعصب نسبت به گذشته به معنای باستان گراییِ افراطی، پدیدهای مدرن با اهداف و اغراض سیاسی و نوعی سلفیگری بیمنطق و تهی از عقلانیت همراه با حسرت، تفاخر و جهل نسبت به حقایق تاریخی است که فهم از تاریخ را گزینشی و براساس تمنیات خویش معرفی میکند، حال آنکه طبق توصیه بزرگان دینی و اولیاء الهی، نگاه به میراث و تواریخ باید اندیشمندانه و با تمییز ارزشها و تفکیک کردار نیک از رفتارهای ناپسند و خرافات غلط باشد.
🔸در تاریخ معاصر ایران، پدیده باستان گرایی با ورود استعمارگران و بعد از مواجهه ایرانیان با جهان غرب، بسیار پررنگ شده که اهداف و تبعات مختلفی را نیز به دنبال داشته است.
🔸از یک سو این پدیده، به جای مواجهه با متجاوزان اروپایی و استفاده از این ظرفیت در جهت بیرون راندن استعمارگران، با غیریتسازی نسبت به اسلام و مسلمانان و ایجاد تفرقهافکنی، علیه دوران پسااسلام لجنپراکنی میکند.
🔸و از سوی دیگر به جای مواجهه فعال و تغییر و تحول تمدنی که مبتنی بر فرهنگ مترقی اسلام و متشکل از مسلمانان است، به دنبال ایده واپسگرایانه سلطنت و پیروی کورکورانه از فرهنگ غرب است که پیامد آن حکومت منحوس پهلوی و سلطه غرب بر سرنوشت مسلمانان است.
🔸حال آنکه باستانگرایان در این وضعیت به جای وطن دوستی واقعی، پیشروانه و تلاش برای احیای اقتدار و عظمت تاریخی، هویت خویش را ذیل بیگانگان به ویژه غرب تعریف کرده و با تمام جِدیت و به صورت واپسگرایانه تلاش میکنند باستان گرایی را همراهی با سنتهای جاهلی غرب (نه دانش و پیشرفتهای علمی آن) و در مواجهه با آموزههای عقلانی اسلام تعریف کنند.
🔸نکته قابل بررسی در تحلیل تاریخ معاصر این است که چرا دشمنان در طول این دوران از استعمارگران دیروز تا مستکبران امروز، همواره تلاش میکنند با انواع دوگانهسازی و ایدئولوژی نژادپرستانه (عرب، عجم، ترک و...) در میان مسلمانان، وحدت را به تفرقه و فرصت را به تهدید تبدیل کنند.
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
.
🔸سی و دومین دوره کلاس های آموزشی
🔹(دوره مجازی) (خواهران برادران)
🔸شبکه اجتماعی: ایتا
@kanoonnevisandeganqom
🔹سایت:www.qomqalam
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
.
⭕️ تأثیر سریالهای کرهای بر نوجوانان را باید به درستی درک و تحلیل کرد
🔻فاطمه قلیپور، پژوهشگر رسانه:
◻️ سریال «بازی مرکب» با ساخت معمولی و متوسط فنیاش شاید برای جامعه هنری چندان چشمگیر نباشد، اما تب این سریال در میان مخاطبین سنین مختلف، بازتاب آن در شبکههای اجتماعی و نیز مانورهای موفق تبلیغاتی شرکتهای رسانهای برای واگیر و انتشار هرچه بیشتر این تب در فضای مجازی، تلنگر بجایی برای دغدغهمندان است تا این بار به بخشهایی از جامعه که به نظر تاکنون مغفول مانده بود، بیشتر توجه کنند.
◻️ امید است شوک مقطعی «بازی مرکب» به فضای رسانهای ایران، تحلیلگران و سیاستگذاران و حتی والدین را به تأمل وادارد و آنان را پای کیدراما بنشاند؛ این بار نه برای لذت بردن و بلکه برای نزدیک شدن به دنیای ذهنی نوجوانانی که همیشه انگشت اتهام و زخم برچسب را روی خود حس کردهاند؛ در حالی که نه محتوای جایگزین چندان مناسبی در اختیارشان گذاشته شده و نه بنیان هویتی خود را محکم کرده و نه از سوی محیط پیرامونیشان - از خانه تا جامعه - همراهی دریافت کرده است.
👈 بیشتر بخوانید
#بازی_مرکب #سریال
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
✔️از سفر به آمریکا تا جشن هالووین
✍️ حبیب الله بابایی
یکی از جشنهای جالب در آمریکا جشن هالووین روز 31 اکتبر بودکه توأم با وحشت و لذت بود. فارغ از آنچه که ویکیپدیا در مورد هالووین نوشته و آن را یکی ازآیینهای مسیحیت غربی و برای یاد گذشتگان و قدیسان و شهدای مسیحی قلمداد کرده، آقای مکدونالد یکی ازدوستان مسیحیام آن را جشن اجنّه میدانست و میگفت که به باور مردم در این روز، جنّها به درب منازل مردم مراجعه میکنند و با گرفتن شکلات شرّشان را کم میکنند. متن جشن هالووین هم حرف جناب مکدونالد را تأیید میکرد و نه توضیح ویکیپدیا را. اساسا مسیحیان از شرکت در این جشن خودداری میکردند و آن را به لحاظ عقیدتی درست نمیدانستند.
به خاطر همین موضوعِ جنّ در این جشن بود که بسیاری از افراد در این روز لباسهای ترسناک و شبیه جنّ به تن میپوشیدند و مردم هم در مقابل به آنها و افرادی که در این جشن حضور مییابند شکلات پخش میکردند. شکلاتی که در این روز بین کودکان و مردم توزیع میشود شاید در هیچ روزی از ایام سال تکرار نمیشود.
به رغم خرافی بودن جشن هالووین، این جشن بسیار مورد استقبال عموم مردم بود، و برای من همواره این سئوال مطرح بود که دنیای مدرن و جهان علم چهطور به خرافه رو میآورد و از آن چنین سراسیمه استقبال میکند؟ بعدها فهمیدم که آنچه روح دنیای غرب امروز را شکل میدهد ضرورتا نه علم، بلکه پول یا دلار (به قول رضا امیرخانی در کتاب بیوتن) است و هر آنچه که میتواند در خدمت نظام سرمایهداری و کارخانههای بزرگ شکلات در آید و چرخه اقتصادی آن را سهلتر بچرخاند و لو اینکه از جنس خرافه باشد (مثل هالووین یا مانند فالگیری) و یا از جنس دین باشد (مثل مراسم کریسمس) مورد استقبال نظام بازار و سرمایهداری قرار میگیرد.
#هالووین
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
📌شعاع صادق و کاذب عرفان
✍️ بابک شکورزاده، عضو تحریریه مدادالفضلاء
🔷عرفان از مقولاتی است که در عین قداست و عظمت میتواند جماعتی را نیز به ورطه نابودی و هلاکت اخروی برساند. عرفان وقتی کاذب شود و سرچشمه آن وحی و ملازمان وحی(محمد و آل محمد علیهمالسلام) نباشد، آن موقع است که مسیر هلاکت را برای پیروانش رقم میزند و به جای پاکی و معنویت سر ازظلمت و گمراهی درمی آورد.
♦️یکی از ارکان مهم عرفان که در واقع شاکله اساسی آن را تشکیل میدهد، عمل به ظواهر دستورات شریعت است. بزرگانی که به عرفان مشهور هستند و وجهه عرفانی آنان سرآمد است به این موضوع اذعان داشتهاند و توصیه اکیدی بر آن کردهاند و درحقیقت لازمه سیر و سلوک را همین مسئله میدانند.
🔷 علامه طباطبایی دراین باره میفرماید: سالک از ابتداى سير تا مقام وصول، بايد ملازم شرع باشد و سر سوزنى از ظاهر شريعت تجاوز ننمايد و چون كسى اين چنين نباشد منافق است، مگر به عذر و يا خطا و نسيان باشد. اين كه شنيده شده و به بعضى نسبت دادهاند كه چون شخص به كمال رسيد، تكليف از او ساقط مى شود افترا و كذب محض است، زيرا رسول الله صلّى الله عليه وآله با اين كه اشرف موجودات بوده، تا آخرين لحظه حيات تابع و ملازم احكام الهيّه بودند. (ثمرات حیات؛ ج۱؛ ص ۴۰)
♦️این نکته کلیدی در مباحث عرفانی و تأکیداتی که از طرف عرفا بر لزوم عمل به شریعت صورت گرفته در واقع همان عمل به قرآن کریم است که در آیات متعدی ایمان را در کنار عمل صالح قرار داده است. ایمان بدون عمل صالح کامل نیست و طبیعتا عمل به ظواهر شرع مصداقی از همان عمل صالحی است که توصیه خداوند در قرآن کریم است. احادیث اهل بیت علیهمالسلام نیز بر همین معنا تأکید کردهاند؛ مثلا امیرالمؤمنین علیهالسلام میفرماید:« الْإِيمَانُ مَعْرِفَةٌ بِالْقَلْبِ وَ إِقْرَارٌ بِاللِّسَانِ وَ عَمَلٌ بِالْأَرْكَان؛ ایمان معرفت به قلب، اقرار با زبان و عمل کردن با جوارح است.» (نهج البلاغة/حکمت227)
🔷ايمان اگر در اعماق جان نفوذ كند حتما شعاع آن، در اعمال انسان خواهد تابيد و اعمال او را صالح مىكند. اصولاً افرادی که اهل انجام عمل صالح نیستند، مشکل ایمان دارند و هرچه ایمان ضعیفتر و در سطح نازلتری باشد، عملکردی که رضای خدا در آن باشد هم ضعیفتر خواهد بود.
🔻 این حرف عدهای از مدعیان عرفان که میگویند انسان باید دلش پاک باشد، حالا عملش هر چه بود، بود؛ سخن گزافی است که از قضا این اعتقاد تازگی هم ندارد و مشابه این را نیز، "مرجئه" در زمان امامان معصوم ادعا میکردند و ائمه علیهمالسلام هم در مقابل آنها موضع گیری میکردند.
این کلام باطل در تناقض آشکار با اوامر الهی میباشد؛ چرا که قرآن کریم در آیات متعددی هرجا سخن از ایمان به میان میآورد، عمل صالح را نیز در کنار آن به صورت جداناپذیر مطرح میکند. این، خود گویای این است که ایمان و عمل، همواره باید قرین یکدیگر باشند.
🔷 سیره عملی اهلبیت علیهمالسلام نیز شاهد آشکاری بر این مطلب است که عمل به ظواهر شریعت از اصول اساسی زندگی یک مومن و موحد است و این بزرگان به عنوان معصوم، حجج الهی و پیشوایان دین از پیشگامان و عاملین جدی به این مسئله بودهاند. حقیقتا کدام انسان حقیقت طلب و منصفی است که بتواند منکر تعبد این بزرگان در انجام واجبات و ترک محرمات شود. عبادات جانانه و آنچنانی ایشان که زینت بخش تاریخ است و جای اغماض ندارد چه برسد به انکار.
#عرفان #اخلاق
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#توئیت_خوانی
⚡️ضربهی ملایم مغزی
احمد قدیری در توییتر نوشت: اکانت امنیتی اسرائیلی تصویر کابینه امنیتی اسرائیل در ۱۳ مرداد را که در آن علامت هدفگیری ترور بر عکس سردار حاجیزاده افزوده شده، منتشر کرده و نوشته: «زمان غافلگیری؟» خوب است بدانند که اینک رئیسی رئیس شعام است، نه روحانی. با ترور بعدی کل اسرائیل به «ضربه ملایم مغزی» دچار خواهد شد.
⚡️تاوانِ «از خارج بهشتساختن»
کاربر توییتری دیگر نوشت: همین روزها یه خانواده با سه تا بچه حین مهاجرت به اروپا مردن! قاتل اینها همونهایی هستن که از خارج یه بهشت درست کردن...
خلق پول به ضرر همه
حسن صادقی نژاد هم نوشت: معلمها، کارکنان دادگستری، بازندگان بورس و هر صنف دیگری که توقع دارد دولت برای سود او خلق پول کند باید بفهمد تورم حاصل از این کار به ضرر خودش هم خواهد شد. تنها راه سود عمومی رونق تولید است...
⚡️مدعی همه عموم باشید
"کبری آسوپار، نویسنده و فعال فضای مجازی نوشت: دادستانی باید مدعیِ همهی عُموم باشد. نمیشود توهین به یک عالم دینی را چون اصلاحطلبان هم به حمایتش موضع گرفتهاند، به دادسرا بکشاند؛ اما از توهین به آن دیگری چون فقط انقلابیها مدافعش بودهاند، بگذرد. تقصیر ما هم شاید باشد؛ خیالشان را زیادی از خودمان راحت کردهایم!
⚡️مستأصل به معنای واقعی کلمه
محمد شیروانی نوشت: حمله به تاسیسات آبی، شبکه برق، مترو و بسیاری از شرکتهای اسقاطیلی که آنان را به معنای واقعی کلمه مستاصل کرد، تنها بخشی از حملات هکری با مبدا "نامعلوم" بود که در امپراطوری رسانهای غرب بایکوت شد تا دنیا نداد آنان چقدر از لانهعنکبوت سستتر هستند!
⚡️صدا و سیما؛ برخط و صریح
سیدمحمود رضوی، مشاور رسانهای قالیباف در توییتی نوشت: اختلال در جایگاههای سوخت با سکوت رسانه میتوانست به بحران در کشور ختم شود، اما اطلاع رسانی سریع، صریح و برخط صداوسیما، روایت غالب و اصلی را شکل داد و حتی برخی از نهادهای غالبا محافظه کار را وادار به اطلاع رسانی کرد.
#تیترنویسی #کوتاه_نویسی
#یادداشت_نویسی #نویسندگی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
📣📣📣اطلاعیه📣📣📣
(ویژه طلابِ برادر)
💠برای کسب اطلاعات بیشتر درباره نحوه برگزاری کارگاه و سایر موارد به آدرس زیر مراجعه نمایید👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1444544656Cb1d10a2525
💠در صورت سوال نسبت به ثبتنام یا محتوای آموزشی، با آیدی زیر ارتباط بگیرید👇👇👇
@admin_menbar
✅برای ثبتنام از لینک زیر استفاده کنید👇👇👇
https://idpay.ir/mehrenasir-maana-menbar/shop/450580
💐💐💐
🔔 مردم بیدار، سیاست بیدار
✍️ علی کردانی، عضو تحریریه مدادالفضلاء
عرصه سیاست در روزگار مدرنیته دستخوش تغیّر و گاهی سردرگمی قرار گرفته است؛ متاسفانه خصلت سیاست خودفراموشی، مردمفراموشی و منفعتگرایی است.
سیاست در بسیاری موارد نه تنها لباس خدمت نپوشاند بله لباس تزویر و دنیاطلبی به خود گرفت؛ لباسی که فقط برای جشهای اشراف مناسب است؛ سیاست، با چنین حال و روزی درمان که هیچ، شوک دائم میطلبد تا مگر کمی به هوش آید.
در چنین شرایطی اگر دولتها و آدمهای صالح بخواهند قدمی در خدمت دین و مردم بردارند، چهبسا دچار مشکلات عدیده و پیچیده شوند؛ یکی از این مشکلات، مسئولان و آدمهای بد، و بدتر از آن، وجود آدمهای خوبی است که «راه و چاه» گم میکنند و در شلوغی کار و غلبه هوس، خود و دیگران را فراموش میکنند.
اینجاست که هیچ مسئولی از وسوسه شیطان و هوای آدمی در امان نمیماند و همواره «مار خوش خط و یالِ سیاست» او را به سوی خود میخواند!
پرسش اینجاست؛ خصلت سیاستی که حتی خوبها از آن در امان نیستند چیست؟ و چگونه میتوان دوایی برای «نامُردگی» و «زندهمانیِ» سیاستمداران یافت؟
در چنین حال و هوایی مردم میتوانند به داد سیاست و سیاستمداران برسند و با نظارت، مطالبه و اعتراضی که قالب امر به به معروف و نهی از منکر داشته باشد، زنگ هشدارِ غفلت سیاسیون بشوند.
گاهی مسئولی به خواب ناز میرود و یا به مدیر، رئیس دولت و بالادستی خود اطلاعات نادرست میدهد؛ اینجاست که مردم باید در صحنه باشند و خودشان آمار و ارقام و یا تصمیمات نادرست را از مجرای صحیح پیگیری کنند.
بنابراین سیاست خفته را ظرفیتی به نام «مردمِ بیدار» پوشش خواهد داد؛ هرگاه مردم بیدار باشند، سیاستمداران جرأت «خاموشباش» و «غفلت» به خود نخواهند داد و البته که بیداری مردم هیچگاه به معنی بیاحترامی و سلب امنیت اجتماعی نیست، بلکه به معنی پیگیری و کنشگری است.
بیشک یکی از جلوههای «مردمِ بیدار و ناظر» رسانهها هستند؛ فضای مجازی و روزنامهها نباید در باتلاق تعریفگرایی، تخریبگرایی، تعصب و جناحخواهی فرو روند؛ فارغ از آنکه چه گروه و اشخاصی بر سر کار هستند، باید حقیقت را یافت و سیاستمداران را با «خطکش حق» در مدارِ تحلیل آورد و از درد دل مظلوم و مردمی که حقشان پایمال شده است فریاد سر داد.
«مردم بیدار» «سیاست بیدار» رقم میزنند و «سیاست بیدار» در عرصه خدمت خواهد ماند.
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔴 گدایی مناسبتها
✍ مجتبی میرزایی، عضو تحریریه مدادالفضلاء
ولنتاین، جشن کریسمس، جشن هالووین و سایر جشن های کشورهای غربی و مسیحیت و غیره، که تناسبی با فرهنگ و رسوم ایران و اسلام ندارد، روز به روز در بین جوانان ایرانی مورد استقبال بیشتری قرار گرفته است.
در حالی که رسومی مانند شب یلدا، عید نوروز، ایام ولادت اهل بیت و سالروز ازدواج امام علی و حضرت زهرا و سالروز آغاز امامت امام زمان و سایر مراسمات ملی و دینی که مناسب فرهنگ و رسوم ایران اسلامی هست، کم نیست.
پس علّت حرکت پرشتاب جوانان به سوی فرهنگ های غربی چیست؟
آیا این حرکت ضرری هم دارد؟
شناخت و آگاهی پیدا کردن از آداب و رسوم سایر ملل و ادیان امری پسندیده است و حتی اگر نکات مثبت آن را اخذ و در زندگی روزانه عملی کنیم شایسته نیکان است.
ولی اینکه عده ای غوطه ور در این فرهنگ شوند و دنیایشان غرق در آمال غربیون و غرب پرست ها شود و خودتحقیری و کم پنداری عقبه فکری و فرهنگی ایران اسلامی را در بین هم کیشان خویش و القای ناامیدی از ایرانی بودن و مسلمان بودن، امری است که متاسفانه شاهد آن هستیم و هیچ مجوز عقلی و شرعی پشتوانه آن نخواهد بود.
اما عوامل این کوچ فرهنگی:
۱. نداشتن رسانه بومی قوی
بله اگر در کشور زیر ساخت های رسانه ای قوی وجود داشت، هرگز این مراسمات غربی ها در صدر رسانه ها قرار نمی گرفت و اینقدر توجه ها را به سمت خودش جلب نمیکرد.
۲. نداشتن ایده جذاب
دین اسلام و فرهنگ غنی ایرانی پر است از جشن ها و مراسمات جذابی که سال ها در گوشه کتب تاریخی در حال خاک خوردن هست و کسی ایده جذابی برای انتقال آنان به نسل جدید را ندارد.
۳. سلبریتی های الگو
تا وقتی جوانان ما الگوهای زندگی خویش را سلبریتی هایی قرار بدهند که در مسابقه فخرفروشی و غربی بودن غوطه ور شده اند، امر به سامان نخواهد رسید.
۴. نبود نظارت بر بازار
اگر سیستم حکومتی بر مضر بودن برخی از فرهنگ و رسوم غربی ها واقف گشت، باید قاطعانه از خرید و فروش کالاهای ضد فرهنگ ایرانی اسلامی جلوگیری کند.
اما چیزی که مشاهد میشود مسابقه بازاریون در خرید و فروش این کالاهای ضدفرهنگی است و در جواب دغدغه مندان میگویند ما نفروشیم کسی دیگر میفروشد. الآن پول در فروش این جور کالاها است.
و این شد عاقبت ما و کوچ جگر گوشه های وطنیمان به ناکجاآباد غربی ها که خود دغدغه مندان فرهنگی جامعه غرب از دست این فرهنگ و رسوم به ستوه آمده اند و این سمت عده ای تازه میخواهند همچو غرب جاهل شوند.
#غرب
#هالووین
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
💠 بیانات حضرت آیتالله صافی گلپایگانی از زاویهای دیگر
✍️ حسین ایزدی، عضو تحریریه مدادالفضلاء
🔰 نمی دانم چرا برخی دوستان از بیانات آیتالله صافی ناراحت شدند. اما به گمان من باید بیانات ایشان را از زاویه دیگری نگریست. حضرت آیتالله صافی منتقد وضعیت موجود هستند. وضعیتی که محصول هشت سال مدیریت ناکارآمد حسن روحانی و سیاست خارجی جواد ظریف است. کشور زمانی تحویل آنها شد که ارتباط ما با کشورهای دنیا برقرار و فعال بود اما امروز اکثر این ارتباطات در سایه تفکر برجامی ضعیف یا قطع شده است.
🔰 سال 1391 بود که اجلاس عدم تعهد در ایران برگزار شد و سران 120 کشور جهان در بالاترین سطح سیاسی در تهران حاضر شدند. در این دوران ایران بالاترین روابط سیاسی با بسیاری از کشورهای جهان را داشت و کشور را در چنین شرایطی تحویل دولت روحانی داد.
🔰 اما امروز در سال 1400 ایران عمق استراتژیک و روابط عمیق خود با کشورهای آمریکای لاتین را از دست داده است.
📌 روسیه و چین به عنوان مهمترین حامیان ایران در مذاکرات هسته ای از ایران ناراحت بوده و روابط با آن ها به سردی نهاده است.
📌 ایران بازار خود در کشورهای همسایه را از دست داده است و در فروشگاههای کشورهای اطراف کالاهای ترکیه ای است که خودنمایی میکند.
📌 ایران در آفریقا حضور کم رنگی دارد و ترکیه و چین به تصاحب موقعیت های اقتصادی کشورهای افریقایی پرداخته اند.
📌 ایران که سال ها در سوریه حضور پر رنگ مستشاری داشته و مهمترین حامی این کشور به شمار می آید، در دوران بازسازی این کشور حضور کم رنگی دارند.
🔰 تقلیل وزارت خارجه به وزارت برجام و کم تحرکی دولت و وزاری اقتصادی تا خارجه همه باعث شده است که کشور در پائین ترین موقعیت از حیث روابط فعال و اثرگذار با کشورهای جهان قرار بگیرد. امری که بارها مورد انتقاد و تذکر صریح مقام معظم رهبری نیز قرار گرفته بود.
🔰 این همه موجب نگرانی مرجعیت عالیقدر آیتالله صافی گشته است و در دیدار با دکتر قالیباف تلاش می کند این نکته را تذکر دهد که کشور را از این #مسیر_پرخطر و پر ضرر نجات دهید.
🔰 در حقیقت جان کلام آیتالله صافی این است که مبادا دولت جدید، مسیر پر غلط دولت روحانی را تکرار کند. تأکید ویژه ایشان بر حفظ عزت و اقتدار در سیاست خارجی نیز می تواند اشاره به کرنش ها و انفعال ها و ضعفهای متعدد دولت روحانی در تعاملات بین المللی قلمداد شود.
🔰 اصلاحطلبان فرصت طلب برای اینکه این سخنان در نقد دولت روحانی قرائت نشود، دست به جنجال و #حاشیه_سازی کردند. اما باید با نگاهی جدید به دنبال مسئول پدید آمدن خسارت محض متعدد در عرصه سیاست داخلی و خارجی و اقتصاد و فرهنگ بود.
#برجام #تحریم
#آیت_الله_صافی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN