جهان علیه ارزشهای اخلاقی
✍️ علیرضا مکتبدار
امروزه مردمی که قاطعانه تصمیم گرفتهاند با هژمونی یکجانبه آمریکا در جهان مقابله کنند، دریافتهاند که دستیابی به پیروزی تنها از راه مقابله با آمریکا در سطح اقتصادی و سیاسی و نظامی بسنده نیست، بلکه برای رویارویی با این سیطره شیطانی، به پایبندی به نظامی ارزشی و اعتقادی نیاز است که «ما» را از «دیگری» متمایز میکند و در نتیجه، تحت هویتی اخلاقی و انسانی، به ملتهای قیامکننده،که دارای محتوای فرهنگی و تاریخی ویژهای هستند، علیه استکبار جهانی انسجام میبخشد.
امرزه رمزِ شب انقلابیها در سرتاسر جهان علیه نظامهای بینالمللی موجود، موضوع ارزشهای اخلاقی است. این موضوع در زمانهای که انحطاط اخلاقی بهویژه گرایش به همجنسگرایی و برساختن جنس سوم، به موضوعی مورد توجه فرهنگ غرب برای مسخ فرهنگهای شرقی و بومی بدل گشته است، از اهمیت خاصی برخوردار است و در واقع نقطه تمایز بین دو فرهنگ و تمدن شرق و غرب را تشکیل میدهد. غلبه و یا شکست این اندیشه شیطانی بر مدیریت زندگی انسان در جهان پیشِ رو بسیار اثرگذار است.
شاید بسیاری از ما از خود بپرسیم که امام خمینی (ره) آن زمان که نامه معروف خود را برای گورباچف فرستاد و او را به اندیشیدن درباره اسلام و آموزههای آن دعوت کرد، به چه میاندیشید؟ اما امروزه بهتر میتوان به عمق اندیشههای امام بزرگوار پی برد و دریافت که مقابله با شیطان بزرگ و اندیشه سیاه انگلوساکسونی بدون پایبندی به امور مقدس و نیز ارزشهای اخلاقی مبتنی بر آن امکانپذیر نیست.
#اخلاق
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
.
🔸واقعیتها را بشنویم
✍ علی کردانی
امروز در اسفند ۱۴۰۱ سوار تاکسی شدم. راننده که بیننده مستقیم رویدادهای خیابانی است تعریف میکرد؛ از صدا و سیما آمده بودند و با خانم حجابِ آنچنانیدار مصاحبه میکردند. نمیدانم موضوع گفتوگو چه بود؛ اما به احتمال زیاد داستان همیشگی حجاب مطرح بود.
راننده در ادامه توضیح داد: در جامعه امروزی دیگر نمیتوانی با این مصاحبهها کسی را قانع کنی؛ آن که حجاب را قبول دارد به آن پایبند است و هر که قبول ندارد، طبق میلش میپوشد.
اینکه راننده چهاندازه درست یا نادرست گفته، در جای خود؛ اما...
#حجاب
#اجتماعی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
شیشه کبود
✍️ علیرضا مکتبدار
چنانچه صفحه پاک قلب به زنگار گناه آلوده نباشد و یا پس از زنگارگرفتن، با آب توبه پاکی خود را باز یابد، قابلیت بازتاب نور ایمان را مییابد. ایمان نور است و مؤمن با نور خدا مینگرد. آنگاه که مؤمنان با یکدیگر دیدار کنند، آینهها در برابر آینهها میایستند، در یکدیگر بازتاب مییابند و جهان پر از آینه میشود، پر از نور و دیگر تاریکی و ظلمتی نمیماند.
هر ذره کینه، حسد، بخل و یا هر رذیلت اخلاقی دیگر، همچون لکهای است که بر صفحه این آینهها پدیدار میشود. با حضور این لکهها، نگاهها تیره میشود، دلها میگیرد، روانها رنجور میشود، روابط سست میشود و آینهها کارکرد اصلی خود را از دست میدهند.
برای داشتن جامعهای سالم و پویا، بیاییم بهسرعت دستبهکار شویم و بهمحض اظهار وجود این لکهها، با آنها به مقابله برخیزیم تا دلها وارونه نگردد و همواره نورانیت افزون گردد و تیرگی از روابط میان مؤمنان رخت بربندد.
مؤمنان آیینهٔ همدیگرند
این خبر می از پیمبر آورند
پیش چشمت داشتی شیشهٔ کبود
زان سبب عالم کبودت مینمود
گر نه کوری این کبودی دان ز خویش
خویش را بد گو مگو کس را تو بیش
#اخلاق
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔆 علی اکبرهایِ اسفند
✍️سعید کرمی
تقارن ماه شعبان و موالید آن با سالروز شهادت شهدای شاخص و قهرمانان ملی ما، جلوهی خاصی به این ماه داده است و سوژهی بسیار خوبی را برای سخنرانان و عوامل فرهنگی فراهم کرده است.
وقتی در روایاتی که در مورد شهدای انقلاب اسلامی وارده شده سیر میکنیم به جملهی جالبی برمیخوریم...
#روز_جوان
#میلاد_حضرت_علی_اکبر
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
📚تازهترین و کاملترین کتاب در زمینه #اردوی_تربیتی منتشر شد!
شاید باورتون نشه؛ ولی یک اردوی تربیتی ۱۰ تا مؤلفه اساسی داره که تو این کتاب معرفی شده!
اگه بگم اردو ۱۳ دستهبندی مختلف داره و تو هر دسته، چند نوع اردو وجود داره، که دیگه اصلاً باورتون نمیشه! همه این اقسام اردو هم تو این کتاب معرفی شده.
کتاب تربیت در اردو، جلد نخست از مجموعه پنج جلدی "قالبهای برنامهسازی تربیتی" و محصول تازه از تنور درآمدهی انتشارات شهید کاظمی قم (اسفند ۱۴۰۱) است.
این مجموعه پنج جلدی برای کمک به مسئولان و برنامه سازان مجموعههای تربیتی، و نیز مربیان و برگزارکنندگانی نوشته شده که برنامههای تربیتی را اجرا میکنند.
خواننده این کتاب تو سه بخش با چیستی، چرایی و چگونگی برگزاری یک اردوی تربیتی سازنده آشنا میشه.
مشاهده و خرید اینترنتی کتاب #تربیت_در_اردو به قلم مرتضی رجائی و علی سرافراز👇
https://nashreshahidkazemi.ir/1082/%D8%AA%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D9%88.html
#معرفی_کتاب
#تربیت
#اردو
🆔 @rajaaei_ir
نویسندگان حوزوی
📚تازهترین و کاملترین کتاب در زمینه #اردوی_تربیتی منتشر شد! شاید باورتون نشه؛ ولی یک اردوی تربیتی
.
#خبر_خوب
🔅انتشار کتاب «تربیت در اردو»
🙏 #تبریک به استاد رجائی عزیز که عمر شریفشان را در مسیر «تربیت نویسندگان تربیتی» صرف میکنند.
قلمتان پربرکت💐💐💐
#مدیر
#جهاد_روایت
@HOWZAVIAN
.
✅ روایتی از مواجهۀ آوینی با طباطبایی
🖋مهدی جمشیدی، عضو هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
▪️ در زمستان سال هفتادویک، میزگردی در فصلنامۀ «نامۀ فرهنگ» به سردبیری رضا داوری و با حضور چهرههای فکری از جمله سیّدجواد طباطبایی و سیّدمرتضی آوینی برگزار شد. این میزگرد در شمارۀ نهم از این فصلنامه در میانه یا اواخر بهار سال هفتادودو با عنوان «بحران هویّت؛ باطن بحرانهای معاصر» منتشر شد؛ یعنی در زمانی که سیّدمرتضی آوینی به شهادت رسیده بود.
▪️در این گفتگو، آوینی بسیار کم سخن گفته است و بیشتر در نقش فعّالکنندۀ گفتگو و پرسشگر ظاهر شده است، امّا واقعیّت آن است که خود او در این باره، صاحبنظر و تفکّر بوده و دست تقدیر، اینچنین او را به حاشیه برده بود که به چشم یک نظریهپرداز و اندیشمند به او نگاه نشود.
🖇 مطالعه یادداشت در سایت فکرت
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN