نویسندگان حوزوی
#با_کاربران سلام امروز چند تا نقد درباره اشتباه آقای ظریف در درج عدد آیه سوره حشر دیدم. اما واقعا
#غلط_املایی_ظریف
سلام و ارادت. خطاب به دوست مستشکل
سلام. پیشنهاد می کنم یک بار دیگر درس بلاغت را مطالعه بفرمایید و به ویژه بخش کنایه را که وقتی می گویی فلانی کثیرالرماد است؛ رماد و کثرت آن فی نفسه اهمیتی ندارد؛ بلکه مقصود چیز دیگری است.
💐 «مرد تمام فصول»
شبکه یک، گل کاشت.
مستند«قاسم».
که در پاسخ صوت منتشر شده از بعض مسئولین کشور، از شبکه یک منتشر شد، وباقلب ودل وروح بازی میکرد.
انگار تازه دانستیم که حاجی مردی بوده که دنیا را تکان داده وما تنها گوشهای از ابعاد وجودی او را می شناختهایم.
بزرگ مردی که با نبوغ نظامی خود وروح بزرگ منشی که توانسته بودبر سربازانی از ملیتهای مختلف ومردم سرزمینهای مختلف، نه تنها ریاست کند ،بلکه با انواع تاک تیکهای جنگی ،محاصره هایی را بشکند که فرماندهان بزرگ ازحل آن درمانده بودند.
والبته بقول خودش اگر تنها فرمانده خوب باشد واوج بگیرد، و هم پا نداشته باشد، از پرواز فرو می ماند، اما حاجی بزرگ مردانی چون شهید صدر زاده ها، و مظفرنیا ها وابومهندس ها، در رکاب داشت.
بقول این مستند، جوانانی که شدند بسیج مردمی عراق، مثل بسیجی که سالهای جنگ در ایران شکل گرفت، چیزی از فنون نظامی نمیدانستند اما به عشق مردم و میهنشان آموختند والبته اوج گرفتند.
حاج قاسم عقیده داشت اگر جناب زینب، وسکینه ورقیه هم بودند، خودشان در این مسیر پا میگذاشتند.
حاج قاسم، راز شکست جبههی غربی در حمله به لبنان، بود.
و بال پروازی برای عماد مغنیه. واین دونابغهی بزرگ نظامی، بازوان پر توان سید مقاومت.
بعد از دیدن این مستند، بیشتر به سخن رهبر انقلاب، پی بردم که چرا فرمود:«حاج قاسم،یک شخص نبود، یک مکتب بود».
کاش از شناساندن این مکتب به نسل بعد وفرزندانمان، غافل نمانیم.
✍ باران نجاتی
#حاج_قاسم
#تسلیت_شهادت
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
💠 رنگین کمان قدر
همیشه دیدن رنگین کمان از جمله لحظات ماندگار زندگی است. با نمایان شدن رنگین کمان در آسمان همه سرخود را رو به آسمان می برند تا نقاشی خدا را تماشا کنند.
در ایام زندگی نیز بعضی اوقات این رنگین کمان نمایان می شود که در خاطر انسان ثبت میشود و گاهی هر چه در زندگی به دست می آورد را مدیون آن روز یا شب می داند. شب قدر یکی از آن ایام تاثیرگذار در زندگی است .
در شب قدر پس از جاری شدن هزار و یک اسم جلاله خدا بر زبان مومن و باریدن اشک ندامت و خواهش از درگاه احدیت برای رهایی از آتش دوزخ، رنگین کمان امید به فرج و گشایش، در دل مومن طلوع می کند.
مومن در شب بیست وسوم ماه مبارک رمضان،آن گاه که آسمان به زمین نزدیک است با اوج گرفتن در آسمان دعا و پرواز دل به سوی دعای اللَّـهُمَّ کن لولیک الحجة بن الحسن... سلامتی صاحب الزمان(عج) و ظهور را از خداوندطلب می کند و این چنین یک حس بی نظیر و رنگین کمانی در آسمان دلش ظاهر می گردد.
این حس بی نظیر حسی خاصی در صحنه ی زندگی فرد می سازد. حسی از نوع امید و تلاش برای ساختن فردا، حس آماده شدن، حس تغییر، حس ساختن و نو شدن. فقط کافیست به آسمان دل توجه کند.
آسمان دل که بارانی شود،فکر و ذهن جز در حریم حضرت یار در جای دیگری مشغول نیست. آن وقت است که رنگین کمان با پای خودش به سرزمین دل مومن وارد میشود تا پاداش بارانی شدن قلب صادق و پاک را این گونه بدهد.
گاهی باید به آسمان نگریست، تا رنگین کمانی شدن دل چند قدم فاصله است لحظه ها را دریاب!
✍ نجمه صالحی
#شب_قدر
#ماه_مبارک_رمضان
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
رصدنامه+شماره4.pdf
386K
#رصد
۱. تأثیر موفقیّتهای میدانی جمهوری اسلامی در پیشرفت دیپلماسی با نظر عقب نشینی ریاض از توسعه طلبی های خود ...
۲. اهمیّت نظم پولی و مالی و نقش آن در مهار تورّم ...
✍ بیدار باش
#هادیان_سیاسی
#طرح_ثامن #انتخابات
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
💠 شریک مهربانِ شبهای قدر
سخن دربارهٔ خانمی است که سجادهاش را پهن میکند و قرآن و مفاتیحش را میگذارد گوشه سجاده
و بعد شروع میکند:
مدام میرود به آشپزخانه؛ غذا درست می کند.چای میگذارد، ظرف می شوید، میوه آماده میکند، سقا میشود، و ...
در مسیر رفت و آمدهایش، گاهی اشکهایش، با زمزمه دعای جوشن میچکد. و نمکِ سحری را می چشد و نهار فردای بچهها را آماده می کند.
و اشک و گریه😭🍏🍎.
اصلاً چه میگویم دربارهٔ زنی که در مراسم ها تا شانهاش تکان میخورد و میخواهد کمی اشک بریزد، کودکش سرش را خم میکند زیر چادرش و ملتمسانه میگوید «مامان گریه نکن 😯😢»
اجر این خندههای اجباری تلخ و شیرین چند؟
زنی که عادت ندارد تنها، جامهٔ نور بپوشد
و بچههایش را یکی یکی میبرد غسل شب قدر بدهد، تا طهارتِ شان ، مضاعف شود برای طول سال بعد،
و شاید از خستگی این رفت و آمدها، خوابش بگیرد و کمی چرت بزند،
آیا او بهرهای از این لحظات ناب از دست رفتهٔ لیلة القدر را دارد؟
نمیدانم. فقط... فقط اگر اعمال سادهٔ این مادرها نبود
و شب های قدر، به جای خواباندن کودکانشان
و نشستنِ فارغ البال تا خود سحر بر سر سجاده - مانند مردان- می نشستند چه می شد؟
آیا اگر بچه ها را با هزار وعده و سرگرمی بیدار نگاه نمیداشتند، شیخ مفیدی در این دنیا یافت میشد؟ شیخ صدوقی، سیدرضی، طباطبائی، امینی ، امام خمینی و خامنه ای.
یافت می شد؟
راستش… فکر میکنم
سهم قابل توجهی از ثواب تمام اعمالی که ما عاملین به مفاتیحالجنانِ مرحوم حاج شیخ عباس قمی رحمت الله علیه تا خودِ صبح ، انجام میدهیم، برای خانم هاست . چه بخواهیم چه نخواهیم. چه نیت کنیم چه نکنیم.
ثواب تمام جوشنها، کمیلها، نمازها، توسلها، زیارتها و روضه ها و سینه زدنها
صاف میرسد به مادران مهربان خانه!
شریک همه کارهایم، ممنون.••✾•🔅💠🔅•✾••
چشم به راه دعایتان هستم.
✍️ جلال و بی بی خانم
#شب_قدر
#ماه_مبارک_رمضان
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
هرچند که غافل از تو بودم هردم
هرچند که خانۀ تو را گم کردم
هر سو رفتم نشانهای بود از تو
آغوش گشودهای مگر برگردم
✍ سیدمحمدمهدی شفیعی
#با_شاعران
#شب_قدر
#ماه_مبارک_رمضان
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
📌تحلیلی کوتاه از آرایش انتخاباتی روزنامه های منتسب به جریان اصلاحات و اعتدال
🔺روزنامه های اصلاح در راس موضوعات امروزی، به شرایط جدید نامزدهای انتخاباتی که توسط شورای نگهبان ابلاغ شد پرداخته اند.
🔹شرق با تیتر قانون گذاری یا تفسیر قانون، کنایه ای به این ابلاغیه زده است. آرمان ملی نوشته: مگر #شورای_نگهبان قانون گذار است؟ و در ادامه اضافه کرده که دولت زیر بار این مصوبه نرود. اعتماد هم تیتر زده، تغییر قانون در دقیقه۹۰. که این روزنامه، #سعیدمحمد را میان ردصلاحیت شدگانی چون تاجزاده و مولاوردی! و آذری جهرمی خوانده است که بوی تخریب از آن بلند است.
🔹محور دیگر روزنامه های جریان اصلاحات، بررسی انتقادی نامزدهای جناح رقیب است. آفتاب یزد درباره جلیلی نوشته: سخنان تکراری، راهکارهای تکراری.
شرق هم درباره شانس جلیلی از عبارت ۴درصدی استفاده کرده است. همین روزنامه با تحریف نامه سعیدمحمد که خطاب به نامزدهای ریاست جمهوری نوشته شده بود، تیتری خلاف واقع و با علامت تعجب کار کرده که محمد گفته: مصداق #دولت_جوان_حزب_اللهی من هستم، که در هیچ کجای نامه چنین عبارتی به چشم نمی خورد.
شرق انگار که دست بردار هم نباشد به صحبت های رستم قاسمی دیگر نامزد اصولگرا هم واکنش نشان داده و در صفحه نخست از قول او نوشته: من حقوق دان نیستم، اقتصاددانم و البته مباحثی پیرامون عدم دیوارکشی برای ارتباط با دنیا و شیوه مدیریتی عهد دقیانوسی در کشور را که تداعی کننده حسن روحانی سال۹۲ بوده، در کنار تصویر این نامزد رقیب کار کرده است.
🔹محور دیگر روزنامه های این جریان، صحبت های حسن روحانی است که در عباراتی آشنا طی هشت سال گذشته گفت: به مردم اعلام می کنم تحریم شکسته شده است. "ایران" و "شرق" این عبارت را کار کرده اند و الباقی از کنار این صحبت های تکراری و باورناپذیر رئیس جمهور عبور کرده و تیتر برجسته ای به آن اختصاص نداده اند.
تحلیل قیمت ارز ، موضوع شوراهای شهر و کاهش میزان مشارکت مردم در انتخابات، تیترهای دیگری است که با اندکی تفاوت در مطبوعات اصلاح طلب به چشم میخورد.
🔹استقبال از #کاندیداتوری_ظریف، موضوع دیگری است که در صفحه نخست روزنامه های اصلاح طلب دیده می شود. ظریف و درک #منافع_ملی در آرمان ملی و مداحان علیه ظریف در شرق از جمله تیترهایی است که در راستای مظلوم نمایی، صلاحیت سازی و تحریک ظریف برای شرکت در انتخابات در صفحات اول این روزنامه ها به چشم میخورد.
✍️ علیرضا محمدلو
🔗 صدای حوزه
#انتخابات #اصلاحات
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#روز_جهانی_قدس
🔆 بیانیه مرکز مدیریت حوزههای علمیه
🔅قال امیرالمؤمنین(علیهالسلام): اغْزُوهُمْ قَبْلَ أَنْ یَغْزُوکُمْ فَوَاللَّهِ مَا غُزِیَ قَوْمٌ قَطُّ فِی عُقْرِ دَارِهِمْ إِلَّا ذَلُّوا
نهج البلاغه خطبه ۲۷
🔻پدیده شوم صهیونیسم نماد بارز غصب بزرگ ظالمانه یک سرزمین توسط متجاوزین مهاجری است که با سلاح قدرت چند دولت استکباری در تاریخ معاصر ظهور کرده است. شاید تاریخ بشریت مشابه این ستم عظیم را به یاد نداشته باشد که میلیونها انسان را از وطن شان آواره کرده و هفتاد سال در کشورهای دیگر به سختی زندگی بگذرانند. میلیونها فرزند به دنیا آیند که تا آخر عمر خانه های خویش را نبینند، شگفت آنکه نه تنها دولتمردان کشورهای مدعی صلح و حقوق انسان و سازمان ملل در برابر این جنایت هولناک سکوت کنند، بلکه مهر رسمیت بر حضور غاصبان در سرزمین غصب شده بزنند.
🔻فاجعه آنگاه سهمگینتر است که سردمداران خون آشام صهیونیسم فریاد تصرف کشورهای اسلامی نیل تا فرات سر دهند و نیت خویش را بر همه اسلام و سلطه بر همه کشورهای اسلامی بروز دهند.
اینجاست که فرمان حکیمانه امیرمؤمنان تنها داروی درمان این غده سرطانی است که (اغْزُوهُمْ قَبْلَ أَنْ یَغْزُوکُمْ) و مترجمان این سخن از لبهای روح خدا برآمد که (اسرائیل باید از نقشه کره زمین محو شود.)
🔻روز جهانی قدس سال ۱۴۰۰ فرصتی نوین برای لبیکگویی به درخواست هزاران برادر و خواهر مسلمان فلسطینی در زندانهای مخوف اسرائیل است که فریاد (رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْیَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَل لَّنَا مِن لَّدُنکَ وَلِیًّا وَاجْعَل لَّنَا مِن لَّدُنکَ نَصِیرًا) سر میدهند، ملت رشید ایران که علاوه بر حضور شکوهمند هر ساله جمعه آخر ماه رمضان با شرکت پرشور و عاشقانهشان در تشییع جنازه سردار شهید قاسم سلیمانی حمایت خویش را از فلسطین و دلاوری پیروزمندانه نیروی قدس اعلام داشتهاند افتخاری برای کل امت اسلامی گشته و روحانیت و حوزههای علمیه این رشادت مؤمنانه مردم ایران را ستوده و تحت رهبریهای رهبر فرزانه امام خامنهای(حفظهالله) تا نجات قدس شریف و نابودی اسرائیل به مبارزه ادامه خواهد داد.
✍️ مرکز مدیریت حوزه های علمیه
#روز_قدس
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
👈 با چه استدلالی از صهیونیست ها متنفریم؟
قدس میراث انبیاست، قدس مهبط الوحی است؛ آزادی قدس مستنهض می خواهد. با فلسطین ارتباط داشتن هویت ما است، با قدس ارتباط ایمانی داریم؛ فلسطین سرزمین معجزات است و خدایی که حامی قبله دوم بود، حامی قبله اول هم هست.
در سخنرانی ها و مصاحبه های تلویزیونی و رادیویی و یاداشت های سران اسرائیلی پر است از عبارات ها و نفرت پراکنی های که نشان دهنده اهداف و ذات آنهاست که لازم است جوانان و نوجوانان بدانند که آنها چه افکار و اعتقاداتی دارند و ما به چه دلایلی از صهیونیست ها متنفر هستیم.
به دلایل مختلف از صهیونیست ها متنفریم. آری! از اسرائیل متنفریم چون اسحاق شامیر یکی از رهبران موساد، می گوید: به زودی فلسطینی ها را مانند ملخ زیر پا له می کنیم و سر آنها را به سنگ ها می کوبیم.
از اسرائیل متنفریم چون بنیامین زئب مشهور به تئودور هرتسل که جنبش سیاسی صهیونیسم را پایه نهاد، می گوید: ساکنان فلسطین که فقیر هستند را باید از این مرزها خارج کنیم و به آنها هرگز شغل داده نشود و بگذارید همیشه بیکار باشند و این وسیله تنها راه استیلا بر این سرزمین است که لازم است سری و مخفیانه انجام شود.
از اسرائیل متنفریم چون داوید بن گوریون اولین نخست وزیر اسرائیل، می گوید: اینها را باید از این سرزمین بیرون کنیم و ما به جای آنها بنشینیم و باید تک تک فلسطینی ها را به قتل برسانیم، به جز آنها که بخواهند در کنار ما همچون برده و بنده برای ما زندگی کنند.
از اسرائیل متنفریم چون گوریون می گوید: این نقشه اسرائیل کنونی را انگلیسی ها برای ما طراحی کردند...
✍ محمد ادریسی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🧖♂جمعه ساعت 2:30
تمام قد گوش به فرمان
فرمانده میدان هستیم
🔶منتظر تحولات منطقهای باشید
#رهبر_انقلاب_اسلامی
#روز_جهانی_قدس
#نویسندگان_حوزوی
https://eitaa.com/joinchat/3834314754C58903f67c6
🔅 فلسطین ناموس اسلام است
یکم:
فدک نام روستایی است در حجاز و مسافتش با مدینه به اندازه دو یا سه روز است.
این زمین نخست از آنِ یهودیان بود و سرانجام در سال هفتم هجری قمری آن را به پیامبر واگذار ساختند. گرچه در طول تاریخ بارها از خاندان پیامبر گرفتهشده و دوباره به آنها بازگردانده شده است.
سید ابن طاووس در کتاب "کشف المحجه" مینویسد: درآمد سالیانه فدک 24000 دینار و بنابر روایتی 70000 دینار بوده است.
بههرروی فدک تنها تِکهای زمین نیست و نبوده است. بلکه نماد حکومت شیعی بر روی زمین است و خلفای اموی و عباسی نیز به این مسئله آگاه بودند.
در تاریخ آمده که روزی هارونالرشید عباسی به موسی بن جعفر علیه السّلام پیشنهاد کرد فدک را پس بگیرد.
حضرت نخست نپذیرفت و چون پافشاری فراوان خلیفه عباسی را مشاهده کرد فرمود من فدک را با گستره جغرافیایی که خود تعیین میکنم پس میگیرم.
هارون پرسید حدود فدک کجاست و امام پاسخ داد که اگر من مرزش را به تو بگویم هرگز آن را باز پس نمیدهی.
هارون امام را سوگند داد که لب به سخن بگشاید و حضرت فرمود:
- مرز نخستش عدن (یمن) است.
- چهره خلیفه در هم رفت.
- کرانه دومش سمرقند (ازبکستان) است.
- رنگ از رخ هارون پرید.
- مرز سومش آفریقا است.
- چهره خلیفه سیاه شد.
- کرانه چهارمش نیز سیف البحر (دریای خزر و سواحلش در شمال ایران) است
هارون هنگامیکه سخن امام را شنید گفت دیگر برای ما چیزی باقی نماند پس بیا جای من بنشین. حضرت موسی بن جعفر فرمود: من گفتم اگر مرز آن را تعیین کنم فدک را نخواهی داد و خلیفه از همان هنگام تصمیم به کشتن پیشوای هفتم گرفت.
دوم:
مسئله فلسطین در زمان ما همانندِ تاریخچه فدک است. بیش از آنکه خاک و شمار مردم فلسطین اهمیت داشته باشد آرمان این سرزمین است که برای ما ارزش دارد و نابود ساختن اندیشه صهیونیسم که خود را به ناروا ملت برگزیده خدا میداند یک وظیفه است.
فلسطین مسئله نخست جهان اسلام است و بیتالمقدس که روزگاری قبله مسلمانان بوده اکنون نماد ایستادگی و پایداری است. چالش استکبار با همه آزادی خواهان جهان نیز بر سر این است که چرا یکسوی مبارزاتشان به سمت نابودی اسرائیل میرسد.
امام خمینی رحمتالله علیه 19 مهر 1347 _مصادف با 18 رجب 1388_ در گفتگو با نماینده جنبش فتح با تأکید بر وجوب دفاع درراه اسلام میگوید:
"در شرایط اسفانگیز فعلی بر هر مسلمانی لازم است که کلیه نیروهای خویش را برای آزاد کردن سرزمینهای اشغالشده و انتقام از اشغالگران به کار گیرند. «و اللَّه ولی التوفیق» و جای تردید نیست که وظیفه یک نفر مسلمانی که در دورترین نقطههای جهان به سر میبرد همان وظیفهای است که خلق مسلمان فلسطین امروز به آن مسئول است، مسلمانان به مثابه دست واحدند و همه در مسئولیت عمومی یکساناند."
رهبر کبیر انقلاب همچنین بهمنماه 1349 _1390 هجری قمری_ در پیام به زائران خانه خدا چارهاندیشی برای آزادی سرزمین فلسطین_ از چنگال صهیونیسم، دشمن سرسخت اسلام و انسانیت_ را ناگزیر میداند و میگوید:
"اگر سران کشورهای اسلامی از اختلافات داخلی دستبردارند و با اهداف عالیه اسلام آشنا شوند و بهسوی اسلام گرایش پیدا کنند، اینگونه اسیر و ذلیل استعمار نمیشوند. این اختلافات سران کشورهای اسلامی است که مشکله فلسطین را به وجود آورده نمیگذارد حل شود. اگر هفتصد میلیون مُسْلم _جمعیت مسلمان در آن زمان_، با این کشورهای عریض و طویل، رشد سیاسی داشتند و با هم متحد و متشکل شده در صف واحد قرار میگرفتند، برای دولتهای بزرگ استعمار ممکن نبود که در ممالک آنها رخنه کنند تا چه رسد به مشتی یهود که از عمال استعمارند."
سوم:
حج یک عمل سیاسی است و برجسته ترین مسائل سیاسی و اجتماعی دنیای اسلام در موسم حج نمایان می گردد. موضوع فلسطین نیز به عنوان اولویت اول همیشه در حج مطرح می شود و تنها دلیلش این است که فلسطین ناموس اسلام است.
⏪نشانی یادداشت در خبرگزاری رسا
✍ محمدهادی سمتی
#روز_جهانی_قدس
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN