.
💠 مجموعه پوسترهای بیانات رهبر معظم انقلاب به مناسبت عید مبعث درباره جنگ اوکراین
👌کاری از خبرگزاری حوزوی رسا
#جهاد_تبیین
#محمد_پورخان
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
💢 عدم پاسخ به سه سوال
✍️ مجتبی میرزایی
دیشب در یک برنامه تلویزیونی، چند جوان ۲۷ ساله با مدرک های لیسانس و فوق لیسانس جلوی دوربین صدا و سیما آمده و به چند سوال ساده جواب ندادند!
سوم شعبان تولد کدام امام است؟
حضرت عباس به چه لقبی معروف است؟
روز ولادت حضرت عباس به چه روزی نام گذاری شده است؟
آیا نهادهای فرهنگی، وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم، دانشگاه ها و مراکز علمی نمی خواهند به خودشان بیایند و در این مدتی که دانش آموز و دانشجو در اختیارشان هست دو کلمه از دین و تشیع به این سرمایه های ایران اسلامی بیاموزند؟
آیا وقت بیدار شدنتان نیست؟
نمی خواهید بیدار شوید؟
نمی خواهید به وظیفه شیعه و مسلمان بودنتان عمل کنید؟
چرا به دانش آموزان و دانشجوها نحوه زندگی کردن نمی آموزند؟
چرا او را با مدرکی پُر می کنید که فقط شاید با هزار ضرب و زور بتواند لقمه ای بدست آورد و آن هم شاید. چون شاهدم تعداد زیادی از مدرک دارها در شغل هایی بی ربط با مدرکشان کار می کنند و یا اصلا مدرکشان بدردشان نخورده جز پُز و افاده!
چه کسی پاسخگوی فردای کشوری است که سرمایه هایش ذهنشان پر شده از تعریف های الکی و اِفاده و کِلاس و ... شده است و هیچ آمادگی برای تشکیل زندگی ندارند و بدتر از آن هیچ آمادگی برای دفاع از اندیشه دینی و انقلابی پیدا نکرده اند.
کجا باید اینان فرهنگ رعایت احکام الهی، حجاب اسلامی، رعایت حدود الهی را بیاموزند؟؟
#جهاد_تبیین
#مدیریت_فرهنگی
#دغدغه_فرهنگی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
اطلاعیه پذیرش پژوهشگر
با سلام و عرض تبریک اعیاد فرخنده
از میان برادران طلبه به تعدادی محقق در زمینه استخراج(منبع یابی) نیازمندیم.
شرایط:
1-دارای تحصیلات سطح3
2-آشنایی با کتاب های مصدر
3-آشنایی با نرم افزارهای تحقیقی(نرم افزارهای نور، مکتبه اهل البیت، مکتبة الشاملة)
4-داشتن وقت روزی حداقل 3 ساعت
5-داشتن سیستم شخصی
◀️ برای کسب اطلاعات بیشتر و هماهنگی های بعدی به نشانی @Researcher3 در ایتا مراجعه کنید
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
⁉️ اختتامیه اولین جشنواره بین المللی حل مسائل کلیدی فضای مجازی برگزار می گردد.
🎙سخنرانان:
✔️دکتر سید ابوالحسن فیروزآبادی
دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی
✔️حجت الاسلام و المسلمین حمید ملکی
قائم مقام مدیر حوزه های علمیه
✔️دکتر عبدالحسین کلانتری
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم
🕞زمان: دوشنبه 16 اسفندماه 1400 ساعت 15:30 الی 17:30
🔻به دلیل محدودیت های کرونایی برنامه به صورت آنلاین با ترافیک رایگان از لینک https://b2n.ir/graaph.ir پخش خواهد شد.
💡جهت کسب اطلاعات بیشتر به آیدی@oisc_amuzesh در پیامرسان ایتا پیام دهید.
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#اصطلاحات_سیاسی و تحلیلی بر آن
🔴 آپارتاید در آمریکا
✍️محمد ملکزاده
آپارتاید یا تبعیض نژادی یکی از مشخصههای شناختهشده در جامعه آمریکاست. با وجود اینکه امریکا خود را مهد دموکراسی و حقوق بشر معرفی میکند؛ سیاهپوستان، که بخش بزرگی از جامعۀ این کشور هستند، همواره دچار تبعیض بودهاند. این در حالی است که امریکاییان آفریقاییتبار بعد از سفیدپوستان، دومین نژاد بزرگ امریکا به شمار میآیند. نیل اسملسر، ویلیام جولیوس و فیت میشل در کتاب «روندهای نژادی و پیامدهای آن در جامعۀ امریکا»، در بررسی نسبتاً جامعی، روندهای نژادپرستانه در سیستم قضایی، حقوقی، سیاسی، بازار کار و سیستم بهداشتی را در میان اقلیتهای مختلف امریکا از جمله اسپانیاییها، آسیاییها و سیاهان امریکا بررسی کردهاند. یافتههای آنها نشان میدهد جهتگیریهای سیاستگذاری سیستم سیاسی امریکا روز به روز به ضرر این اقلیتها هستند، بهویژه اقلیت سیاهپوست این کشور در مقایسه با سفیدپوستان، امکانات بسیار کمتری دارند و بیشتر قربانی جنایات و خشونت پلیس میشوند. داگلاس ماسی و و نانسی دنتون در کتاب «آپارتاید امریکا»، با مطالعۀ وضعیت سیاسی اجتماعی سیاهپوستان امریکا مینویسند: «در پنجاه سال گذشته هیچ گروهی در تاریخ ایالات متحده چنین سطحی از تبعیض نژادی تحمیلشده بر جامعۀ سیاهپوست امریکا را تجربه نکرده است. این تبعیض نژادی افراطی، امری اتفاقی نیست؛ بلکه روندی ساخته شده است که جامعۀ سفیدپوست امریکا با مجموعهای از ترتیبهای نهادی هدفمند بر جامعۀ سیاهپوست این کشور اعمال کرده است، روندی که تا به امروز ادامه دارد».
به اعتقاد بسیاری از پژوهشگران، تبعیض از زمان کشف امریکا در این کشور شکل گرفت و حتی با وجود اینکه فصل ۸ اعلامیۀ حقوق مدنی 1964 تبعیض علیه افراد را بر اساس نژاد، رنگ، جنسیت و ملیت غیرقانونی اعلام کرد، اما هیچگاه از بین نرفته است. از لحاظ تاریخی، یکی از سازمانهای تبعیض نژادی که در امریکا ایجاد شد و خشونت زیادی را برضد سیاهان اعمال کرد «کوکلوس کلان» بود که برای مخالفت با آزادی بردگان به وجود آمد و برای استثمار بیشتر بردگان به نفع سرمایهداران گام برداشت. امروز نیز بسیاری از سیاهان امریکا عملا به کارگرانی ساده و بدون تخصص مبدل شدهاند که اربابان سفیدپوست با دستمزد پایین، آنها را استثمار کردهاند، حال آنکه یهودیان بیشتر به کارهای تخصصی و تجاری مشغول بودهاند؛ بنابراین مسألۀ تبعیض میان جامعۀ سفیدپوستان با سیاهپوستان یکی از معضلاتی است که جامعۀ امریکا از دیرباز تاکنون با آن دست به گریبان بوده است.
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
💠 پذیرش رشته های تخصصی سطح سه و چهار مرکز تخصصی آخوندخراسانی ویژه برادران آغاز شد
👉 https://b2n.ir/n20833
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2779709442Ca78979b24d | معالم
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔻چالشی به نام دستمزد بازیگران
✍️ بابک شکورزاده
سروش محمد زاده، کارگردان سریال نوار زرد2 در برنامه سریالیست ضمن گلایهای از دستمزد برخی بازیگران گفت که بعضی بازیگران ماهی یک میلیارد طلب دستمزد میکنند! آیا واقعا برای 26 جلسه 8 ساعته کسی باید یک میلیارد در خواست دستمزد کند! وی همچنین اذعان کرد که بازیگران سینمای ایران اخیرا رغبت به حضور در تلویزیون ندارند و این یک چالش بزرگی برای کارگردانها است.
طبیعتا این رویکرد از سوی بازیگران چالشی در امر سریال سازی می شود و کارگردانها را برای انتخاب بازیگر دلخواه و متناسب با نقش در مضیقه قرار میدهد. به گفته محمد زاده چنین روندی باعث میشود که یک جایی این بنا فرو بریزد و خود بازیگران باید به مجموعه تلویزیون و سینما رحم کنند .
متأسفانه این مسئله عمدتا ناشی از حرص و طمعی است که گریبانگیر برخی بازیگران شده است و به قول معروف پول زیاد به دهانشان مزه کرده است؛ این در حالی است که دستمزدی که از طریق تلویزیون نیز گیرشان میآید قابل توجه است؛ چرا که اصولا صنعت فیلمسازی وسریال سازی صنعت گرانی است و طبیعتا دستمزدها هم قابل توجه است. ولی امان از عدم قناعت که آفتی سهمگین در زندگی است و در این عرصه نیز خودش را اینگونه نشان میدهد که برخی از بازیگران تقاضای چنین دستمزدهای سنگینی دارند و به نوعی بد عادت شدهاند؛ چرا که پلتفرمهای دیگر توازن مالی را بر هم زده است و توقعات را بالا برده است . طبیعتا یکی از عوامل روی خوش نشان ندادن بازیگران به تلویزیون همین مسئله و دستمزدهای بالایی است که از طرق دیگر به دست میآورند.
نکته مهم دیگری که از این قضیه استنباط میشود این است که حرف اول و آخر را در عرصه نمایش پول می زند و این یعنی بی توجهی کامل به مسائل فرهنگی که از رسالتهای مهم این وادی است؛ در حالی که فرهنگ باید اولویت اول باشد، ولی متأسفانه با روندی که در جریان است فقط تجارتی پر سود حاصل این عرصه شده است.
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
✅ به هر کسی دل نبندیم
«لَقَدْ خَابَ مَنْ رَضِىَ دُونَكَ بَدَلاً».
امام حسين (ع) فرمود: «هركس به غير تو دل ببندد، زيان كرده است».
(بحار الانوار، ج ۹۵ ص ۲۱۶ ح۳ )
💐میلاد حضرت حسین علیه السلام مبارک💐
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
💠 پدیدارشناسی لایک
✍️ ابراهیم شریفی
🌐 شبکه های اجتماعی بلاشک تغییراتی اساسی در #سبک زندگی جامعه ما به دنبال داشته است؛ لایک کردن یکی از رفتارهای متعارف در عمده شبکه هاست که به صورت های مختلف در تایید پیام های دیگران رخ می دهد ولی همین کنش ساده، آثاری فردی و اجتماعی به دنبال دارد که پدیدار شناسی آن را دوچندان مهم می کند.
✳️ به قول دکتر منتظر قائم که از اساتید برتر ارتباطات دانشگاه تهران است؛ آن چیزی که ما از شبکههای اجتماعی حداقل در افکار عمومی ایران شاهدیم، فقط لایک بوده است. خیلی ساده یک آیکون تأیید مطلبی مفهومیترین و مرکزیترین مولفه در تعامل جامعه ما با شبکههای اجتماعی شده است.
🌀حال این #لایک مرتبط با محتوای مطالب صورت میگیرد یا صرفا روابط شخصی اینجاست که علاقه، عاطفیگری و روابط بستهی درون شبکههای پیشین باعث میشود کلام بیش از آنکه معنای مشارکت دستهجمعی را برای کشف حقیقت داشته باشد، فقط یک نفر حرف میزند و دیگران لایک میکنند.
❎ افراسیابی پژوهشگر فضای مجازی درباره لایک چنین می گوید: مردم در شبکه های اجتماعی لایک را گدایی می کنند. به عبارت دیگر افراد در شبکههای اجتماعی دوست دارند خودشان را آن طوری نشان دهند که دیگران دوست دارند یعنی «گدایی لایک».
👍 این شکل افراد از خود واقعی خودشان فاصله میگیرند و به همین دلیل روابط شاید گسترده شود اما بسیار سطحی میگردد و دوستیها تبدیل به دوستیهای لایکی میشود. یعنی پاداشهای زیاد ولی کوچک و این یعنی افراد از نخبه پروری فاصله میگیرند. اگر در این #شبکههای_اجتماعی, فردی بیاید کار علمی را نشان دهد، با بیاستقبالی روبرو میشود و کارها هر چه سطحیتر باشد، با اقبال بیشتری روبرو میشود. در این میان باید توجه کنیم که کشور ما نمیتواند با کارهای عامهپسند، به پیشرفت برسد.
📣 و اما نکته آخر چه زیبا در روایات ما در مورد مواردی متناظر با لایک و تایید کار و رفتار دیگران گوشزد شده است. امام جواد (ع) می فرمایند : منِ اسْتَحْسَنَ قَبیحاً کانَ شَریکاً فیهِ(بحارالانوار، ج75، ص 82)
👌یعنی هر که کار زشتى را تحسین و تأیید کند، در عِقاب آن شریک است. به عبارت دیگر شریک جرم هستی اگر رفتار و فعل منکر مرتکب شده اگر آن را تایید کنید. این بیان یعنی باید خود کنترلی را تقویت کرد یعنی باید مسئولیت اخلاقی در قبال چنین رفتارهایی در شبکه های اجتماعی را تقویت نمود.
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN