فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️تمسک به سریال ″تهران″ برای رشته کردن آبروی پنبه شدهی اسرائیل
🎞سریال پر سر و صدای تهران که بهتازگی با پخش قسمت آخر، فصل اول آن پایان یافت، روایت ″تامار″ جاسوس زن اسراییلیِ ایرانی الاصلیست که ماموریت دارد با هک کردن سیستم پدافندی ایران، زمینه موشکباران مراکز هستهای را فراهم نماید.
💑برقراری رابطه هدفمند عاطفی او با پسری مخالف نظام ایران، سپس علاقمندی واقعی آنها در طول داستان، درام سریال را شکل میدهد. اشاره به این موضوع از معدود نکات صحیح فیلم است؛ چراکه ″روابط جنسی″، از جمله شگردهای مورد استفاده موساد در ″پیشبرد اهداف″ مورد نظر در سطح جهانیست. روشی که کارگردان آن را علاوهبر ابزار موثر به منظور نفوذ، پوششی جالب برای توجیه عدم موفقیت در حمله نظامی اسراییل علیه ایران القا میکند.
♨️فیلمنامه و پرداخت ضعیف، لهجه فارسی ناشیانه و نچسب بازیگران، ترسیم چهرهای نامتعارف و باورناپذیر از نیروهای نظامی ایران، طرح ادعاهای مضحک در نمایش مناسبات اجتماعی، صحنهپردازی دم دستی، ترسیم چهرهای سیاه و کثیف از تمام مخالفان و منتقدان جمهوری اسلامی و ... از جمله مواردیست که با توجه به تبلیغات گستردهی فیلم توسط رسانهها، تعجب بسیاری را برانگیخت.
ادامه دارد...
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا
@irwipe
👤 محسن علیاکبری تهیهکننده سینما و تلویزیون:
💥 سیستم تولید و تهیه ما بسیار سلیقهای شده است و هرکس که با شوراها رفاقت و ارتباط داشته باشد زودتر میتواند فیلم خود را وارد چرخه تولید کند. اگر قوانین ما در حوزه شورای پروانه ساخت دقیقتر و کارشناسیتر شده باشد، تهیهکنندگان و کارگردانان ما بیشتر قدر پروانههای خود را میدانند.
وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا
@irwipe
📛 تقسیم خودی و غیرخودی در نیک و بد بودن یک رویداد یا کنش شخصی و اجتماعی...
⚠️ شهیدی ضمن ابراز تاسف از مرگ خسرو سینایی، نسبت به رفتار متناقض روشنفکران واکنش نشان داده و ابراز داشته است که آیا این رفتار روشنفکران رویکردی دوگانه به یک فعل نیست؟!
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا
@irwipe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍#قسمت دوم
⭕️ ″عشق و عاشقی ایرانیها علت عدم موفقیت بمباران سایتهای هستهای ایران!″
📢به نظر میرسد علت تبلیغات پرطمطراق این سریال هدف نهفته در آن باشد؛ دست پیش گرفتن در توجیه عدم تحقق آرزویشان در حمله نظامی به سایتهای هستهای ایران در بین افکار عمومی جهانی! علاوهبرآن تلطیف احساسات مردم ایران نسبت به رژیم جعلی صهیونیستی؛ که با توجه به پرداخت ضعیف سریال، موفقیت چندانی در پی نداشته است.
🔺پایان هوشمندانه فصل اول سریال با خیانت فرماندهی زن اسرائیل که با فرمانده ارشد اطلاعات سپاه رابطه عاطفی دارد، رقم میخورد. این زنِ مامور که سالها پیش برای به دام انداختن فرمانده سپاه و دستیابی به اطلاعات نظامی به ایران آمده بود، برای اسرائیل دردسر ساز میشود؛ چرا که کل عملیات توسط او و با اطلاع فرماندهان ارشد سپاه انجام شده و تلهایست برای به دام انداختن جنگندههای صهیونیستی و هدف قرار دادنشان با پدافند هوایی ایران.
📍در اثنای عملیات، تامار متوجه ماجرا شده و به اسرائیل گزارش میدهد اما هواپیماها وارد سیستم پدافند شده و نهایتا با لغو عملیات در مسیر برگشت بهدلیل اصابت موشکهای ایرانی آسیب میبینند.
🔺با وجود ضعف و عقبماندگی هنر فیلمسازی رژیم جعلی که در این سریال پر سر و صدا هویداست، نکته حائز اهمیت استفادهی هرچند ضعیف صهیونیستها از ابزار هنر برای سرپوش گذاشتن بر شکستها و پیشبرد اهدافشان در سطح جهانیست، ابزاری که جمهوری اسلامی در کاربرد آن لنگ زده و میزند.
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا
@irwipe
🔎شفافیت واقعی باید کامل صورت پذیرد تا اثرگذاری صحیح را داشته باشد.
🔴 نیاز است سازمان سینمایی، برای اطلاع اهالی هنر و مردم، فهرست کاملی را منتشر کند که استثناپذیر نباشد! اطلاع اهالی هنر و عموم جامعه از چالشهای موجود در سینما اعم از پولهای کثیف و عوامل مسئله دار در حکم پیشگیری بسیاری از هزینههاییست که جریان نفوذ دنبال میکند.
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا
@irwipe
❌ در شرایطی که دو نهاد بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی فرمان امام، در شرایط سخت معیشتی کنونی حامی قشر مستضعف جامعه هستند، این چه درخواست نابجایی ست که مطرح شده است!!؟ کدام عقل سلیمی میپذیرد هزینهای که باید صرف قشر محروم شود، به سینمایی اختصاص یابد که اوضاع مبتذلی دارد و غالبا انعکاس قشر ثروتمند جامعه است؟!!
📌چرا نهادهای مسئول و صاحبنظران به راهکارهای دیگری همچون "اخذ مالیات" در طی این سالها و هزینهکرد برای خلأهای موجود نمیاندیشند!؟
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا
@irwipe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خود غلط بود آنچه میپنداشتیم...
❗️گاهی مردم با دیدن آثاری تصویری از افرادی صاحبنام انگشت تعجب بر دهان میگیریند. به این مضمون که این کجا و آن کجا؛ سطح پایین این اثر کجا و شناختی که از آن فرد در سطح عمومی جامعه وجود داشت کجا.
🚫اثر هر فرد از تفکراتش جدا نیست؛ بلکه نمود بیرونیِ درون اوست.
🔴بنابراین حتما ابتدا استحاله و تسامح در ذهن کارگردان یا تهیهکننده به وجود میآید و سپس منجر به خلق برنامههایی میشود که به ابتذال و لودگی نزدیک است.
👤عالیه بهرامزاد
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا
@irwipe
⚠️متاسفانه تصاویر برهنه و زنندهای از سارا و نیکا فرقانی اصل بازیگران بی کلام ″سریال پایتخت″ که گویا در یک استخر مختلط خارجی حضور دارند، خواسته یا ناخواسته با سرعت زیادی در حال دست به دست شدن در فضای مجازی است...!
⛔️قابل توجه برادر نفوذیاب جناب علی عسکری اینکه بعد از عکس های جنجالی ریحانه پارسا، متین ستوده، رویا میرعلمی، کشف حجاب ستاره اسکندری، فلور نظری، روشنک عجمیان، کشف لباس ساناز طاری و اکنون کشف بدن این دو نفر، باید منتظر چه کشفیات جدید دیگری در دستگاه عریض و طویل جنابعالی باشیم؟
⁉️واقعا در این میان نقش شورای نظارت بر صداوسیما چیست؟
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا
@irwipe
🔴سند ۲۰۳۰ همچنان دنبال میشود...
⛔️در شرایطی که نفوذیها و مسئولان جاهل یا منفعل، همگی با تمام قوا پای کار اجرایی ساختن سند ۲۰۳۰ هستند، ابزار هنر و سلبریتیها نیز به عنوان ظرفیتی مهم به کار گرفته شدند.
♨️رویکرد قریب به اتفاقِ عمده جشنوارههای هنری اخیر کشور، بهویژه در بخش برگزیدهها و جوایز، سمت و سوی طرح و تبیین سند ۲۰۳۰ را داشت؛ مضاف بر آن برای پیشبرد بهتر و سریعتر منویات نهادهای به اصطلاح بینالمللی، نیز سلبریتیها با عناوین مختلف از سفیر گرفته تا سخنران نشستها انتخاب شدند.
🎭 پس از انتخاب چند تن از سلبریتیها بهعنوان نماینده و سفیر بخشهای گوناگون، حال اشکان خطیبی که در ″حوزه نوجوانان″ نیز فعال است، اعلام کرده که در چهارمین نشست منظومه فرهنگ صلح در دهه اقدام برای ″توسعه پایدار″ سخنرانی میکند.
🔔قابل توجه نهادهای نظارتی؛ نشستهای خارجی برای پیادهسازی سند توسعه، آزادانه و با اعلان رسمی در کشور برگزار میشود! بفرض از محتوای سند اطلاعی ندارید، عنوان نشست نیز کنجکاو کننده نیست؟
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا
@irwipe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬این سکانس از سریال «تهران» ساخت اسرائیل را ببینید👆
♨️یک جاسوس کار کشته موساد از دیدن صحنه اعدام یک مجرم تا این حد متاثر میشود!! قاتلانی که جهان، مشمئز از جنایات آنهاست، اینگونه دست به تحریف میزنند!!
🚫 مضحک بودن اعدام در ملاء عام و در میانهی روز بهکنار؛ کم نبودند ادعاهای تکراری و گزارشهای جعلی با عنوان حقوق بشر راجع به حکم قصاص، که ثمرهی آن ایجاد چنین تصویری از ایران شده است.
❓اما سهم انواع فیلمهای ایرانی که کمر به تخطئه حکم عقلی و شرعی قصاص بستهاند، در شکلگیری پیش فرضهای مخاطب داخلی و خارجی و باورپذیری ادعاها چیست؟
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا
@irwipe
🔶 ادعای محمد سرشار مدیر شبکههای پویا و نهال:
📊 آمارها حاکی از آن است که برنامه کودکهای قدیمیِ جذاب و نوستالژیک برای بزرگترها، استفاده از بازیگران مطرح و صرف هزینههای بالا، موسیقی مهیج و شوخیهای نامتناسب با اقتضای سنی کودکان، در جذب کودکان چندان موثر نبودهاند.
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا
@irwipe
❌فعالیتهای هنری در عرصههای خارجی از ضروریات است. کنشگری ایران تاکنون در این زمینه یا انفعال بوده یا عرضه چهرهای فلاکت زده و نامناسب از داخل.
❓اما در شرایط ولنگاری کنونی، آیا شرکتهایی مانند «صدای سکوت» در حکم کاتالیزوری برای عمق بخشیدن به وضعیت فعلی؛ بهویژه در زمینه تئاتر که تخصص مدیران اصلی آن است، خواهند بود یا روند متفاوتری پیش خواهند گرفت؟
🔔محور تولید محتوا در زمینه تئاتر بر پدیده ترجمه میچرخد! آیا مدیران تئاتر کشور سازوکاری در ورودی و خروجی تولیدات برای چنین شرکتهایی دارند؟
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا
@irwipe
📣 اظهارات حکمت در آستانه آغاز دادگاه محمد امامی:
🎞 سینمای ما بهعنوان پایگاه فرهنگی و هنری کشور رسما نابود شده است. کارگردانانی که عمری فعالیت مفید داشتند در خانه نشستهاند و پروانه ساخت و مجوز کارگردانی به افرادی داده میشود که ناشناختهاند و رزومهای ندارند. نتیجه آن میشود فیلمهایی که روی پرده میبینیم.
💵 خانه سینما و سازمان سینمایی بهعنوان مرجعیت سینما باید شفاف کنند که این پولهای کثیف را چه کسانی و برای چه کاری گرفتهاند؟ چرا از طرف وزارت ارشاد و خانه سینما برای حل مشکلات اقتصادی سینما، انگیزه و ارادهای وجود ندارد؟
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا
@irwipe
⭕️برگزاری جشن حافظ در این ایام چه ضرورتی داشت؟
💢جشن حافظ علیرغم حواشی قبل و بعد از آن درشرایط کرونایی برگزار شد.
از گلایههای آرش عباسی درمورد حذف نامش از نویسندگان سریال پایتخت ۶ که از لفظ شارلاتان و ناجوانمرد برای جشن حافظ و پسر علی معلم استفاده کرد و خبر از شکایت رسمی از عوامل جشن داد تا پاک کردن پست انتقادیاش و عدم رعایت اصول بهداشتی در حین مراسم و توزیع جوایز...
⁉️اما نکته حائز اهمیت این است که چه ضرر و زیانی به فرهنگ و هنر کشور مترتب بود اگر جشن برگزار نمیشد؟ برخی از این سلبریتیها جزو افرادی بودند که نسخه ماسک یا کفن میپیچیدند، مردم را به ماسک زدن و رعایت فاصله اجتماعی ترغیب میکردند اما خود خلاف امر و نهیشان رفتار کردند...حال چگونه از مردم عادی میتوان انتظار داشت که از فرهنگسازان خود تبعیت نکنند؟
🔔مهمتر آنکه؛ ایا بهتر نبود هزینه جشن در شرایط فعلیِ مردم، به نیازمندانی اختصاص می یافت که سلبریتیها در برخی مواقع دلسوزشان میشوند؟؟
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا
@irwipe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فیلم ضد قصاص ″یلدا″ از جشنوارهها تا اکران در آلمان
🎞«یلدا» ساخته مسعود بخشی و تهیه کنندهگی علی مصفا در چندین جشنواره خارجی برگزیده شده و حال قرار است شهریور ماه در آلمان اکران شود.
♦️این فیلم ماجرای مریم دختر کم سن و سالی از طبقه محروم جامعه است که مجبور شده پیشنهاد محرمیت رئیس خود را به شرط عدم بارداری بپذیرد. اما او باردار شده و در حین مشاجرهای برای حفظ بچه، همسرش را ناخواسته به قتل میرساند.
📺″بخشی″ روایتگر حضور مریم در یک برنامه تلویزیونی، همانند برنامه "ماه عسل" است، تا به هر طریقی شده صحنه عفو ولی دم از قصاص را رقم بزند.
🔺فیلم برای مخاطب ایرانی در حکم برنامه خسته کنندهای ست که بارها بصورت زنده و جذابتر شاهدش بوده، با این تفاوت که «دافعه بیشتری به حکم قصاص و لذت کمتری از عفو» را احساس میکند. از طرفی جزء فیلمهای جشنوارهایست که در حال حاضر برای عرصه جهانی به لحاظ موضوع و قصه اهمیت دارد؛ حال چه تصویری مغشوشی از ″ایران و اسلام″ ارائه دهد برای داخلیها اهمیتی ندارد.
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا
@irwipe
⭕️واکنش به آزارِ جنسی از فیلمهای هالیوودی تا جنبشهای مجازی
🎥فیلم سینمایی "Bombshell" محصول سال ۲۰۱۹، روایتِ رویداد حقیقی از آزار جنسی کارمندان زن فاکس نیوز است؛ خانم مجری سابقهداری، روابط مدیر با زنانِ خواستار پیشرفت در رسانه را افشا مینماید. در ابتدا با تطمیع و تهدید روبرو میشود و زنان نیز همراهی نمیکنند، اما در نهایت بواسطه همکاری زنی محبوب اعتراضها موثر واقع شده و مدیر تغییر میکند.
🎞 سریال ”The Morning Show" سال ۲۰۱۹ نیز به مسئله سؤاستفاده جنسی درون سازمانی یک رسانه آمریکائی میپردازد. در این سریال نیز ابتدا زنان حاضر به همراهی نیستند اما در نهایت مدیر را تغییر میدهند.
♨️ نکته جالب توجه آنجاست که پرداختن به این موضوع حساس، بدون هجمه علیه سیستم مدیریتی آمریکاست و با دیدگاه طرح مسئله و حل و فصل آن ساخته شده؛ به عبارتی در ضمیر مخاطب احساس انزجار و ناامیدی از ساختار حاکمیتی غلبه ندارد بلکه منجر به همراهی مخاطب، حس تغییر و پیروزی میشود.
💢 مسئله اینجاست که آیا ساخت فیلمهای جذاب هالیوودی و طرح این موضوع، در حمایت از زنان است یا سوپاپ اطمینان جهت کنترل تحقیرِ تاریخی علیه زنان⁉️با توجه به این نکته که این آزارها با تغییر مدیر، پایان نیافته و ادامه دارد، بنابراین بنظر میرسد مشکل جای دیگری است...
ادامه دارد...
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا
@irwipe
👤آقاتهرانی:
📑 ضوابط فرهنگی اسلامی_ ایرانی در محصولات تولید شده به راحتی نادیده گرفته میشود و این محتواها سنخیتی با "هنجارهای فرهنگی" و "سلامت فرهنگی جامعه" ندارد. مسئولان ارشاد روزهایی که باید از طریق انجام رفتار مسئولانه در قبال محتوای شبکه نمایش خانگی، مانع از رواج ابتذال افسار گسیخته در این شبکه میشدند، مسئولیت خود را درست انجام ندادند؛ حالا که این مسئولیت به نهاد دیگری واگذار شده، اصرار بر اینکه همچنان خودشان مرجع صدور مجوز باشند، بیفایده است.
🕹 مجلس بنا به وظیفه ذاتی مبنی بر نظارت بر حسن اجرای قوانین، حتما در برابر نادیده گرفتن این تصمیمات قانونی، خواهد ایستاد و نهادها را ملزم به عمل به مرّ قانون خواهد کرد.
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا
@irwipe
⭕️واکنش به آزارِ جنسی از فیلمهای هالیوودی تا جنبشهای مجازی
✍قسمت دوم
🔶 این روزها پخشِ مستند سؤاستفاده جنسیِ از زنان خبرنگاران ایرانی، مایه تاسف بسیاری شد. از طرفی در طول این سالها از جانب برخی زنانِ بازیگر، در ارتباط با فسادِ اخلاقی تهیهکنندگان و کارگردانان و... مطالبی مطرح شده است که هرازچندگاهی، توجه جامعه را معطوف به خود میکند.
✅موضوعی پُراهمیت و البته پُر سروصدا
🔴ایجاد چالش ”نه به سکوت“ این روزهای اهالی رسانه و سلبریتیها نیز مشابه جنبشِ هشتگ ”Me_Too“ است که در اکتبر ۲۰۱۷ در رسانههای اجتماعی گسترش پیدا کرد. این هشتگ در خصوص اتهاماتی مبتنی بر اذیت و آزار جنسی ”هاروی وایناستاین“ تهیه کننده آمریکایی آغاز شد و برای نشان دادن شیوع گستردهٔ تجاوز و آزار جنسی، به ویژه در محیط کار و محکوم کردن آن مورد استفاده قرار گرفت.
💢اما آیا افشاگریها موثر واقع شد؟ چه تغییر ساختاری را ایجاد کرد؟
♨️درست است که زنانی با تجربه آزار متحد شدند اما این اتحاد تنها به همدردی ختم شد و این آزارها همچنان ادامه دارد!
❓آیا برحسب این تجربه میتوان پایان ”نه به سکوت“ و امثال آنرا هم پیشبینی کرد⁉️
ادامه دارد...
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا
@irwipe
⭕️ تاثیر اندک فیلمها و جنبشها در کاهش خشونت علیه زنان
✍قسمت سوم
❓چرا ساخت فیلم، مستند و راهاندازی جنبشها، کاهشِ خشونت علیه زنان را بهدنبال نداشته است؟
✅بهنظر میرسد این اقدامات تنها به نمایش ضدانسانی بودن حرکات میانجامد و راهکاری جدی برای مقابله ارائه نمیدهد! زیرا تجربه ثابت کرده، تهیهکنندگان یا کارگردانان و... همچنان به کار خود ادامه میدهند و متاسفانه جامعه با بیانِ این نکته که مشکل از سوی زنان است، موضوع را فیصله میدهد.
🔍اما باید دانست که مطالبه باید در ریل اصلی و با شناخت ریشه اصلی انجام گیرد.
🖋ساختارِ رسانه که از تمدنِ مادی الگو گرفته است، بسترِ پرورشیِ این رذائل بوده و ظلم در آن ذاتی است، هر کس و از هر جنسی در این ساختار، قادر و یا مجبور به ظلم است.
ادامه دارد..
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا
@irwipe