💠نشست : معنویت اسلام و چالش های جهان معاصر
✳️نشست همایش بیانیه گام دوم انقلاب و تمدن نوین اسلامی
⏺سلسله نشست های علمی " همایش ملی گام دوم انقلاب و تمدن نوین ، نشستی با عنوان "معنویت اسلام و چالش های جهان معاصر " توسط مرکز همکاری های علمی و بین الملل و پژوهشکده اخلاق و معنویت برگزار می گردد.
▶️نشستی از بیانیه گام دوم انقلاب و تمدن نوین ، با عنوان " معنویت اسلام و چالش های جهان معاصر " توسط مرکز همکاری های علمی و بین الملل و پژوهشکده اخلاق و معنویت در تاریخ ۱۳۹۸/۷/۴ (پنجشنبه)، ساعت ۱۰ ، در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، به آدرس قم، ابتدای خیابان معلم، پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، تالار امام مهدی(عج) برگزار می گردد.
💠این جلسه با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد جواد رودگر و حجت الاسلام والمسلمین محمد شیخ الاسلامی (ارایه دهنده)، و دبیر علمی حجت الاسلام والمسلمین دکتر مسلم گریوانی برگزار می گردد.
هدایت شده از رادیو پژوهش پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
;......کرسی تخصصی اهل بیت و فتوحات.MP3
23.78M
🔰پیش اجلاسیه کرسی تخصصی اهل بیت علیهم السلام و فتوحات
♈️ارائه دهنده: حجت الاسلام و المسلمین علی اکبر ذاکری خمی
✳️شورا ی داوران:
حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسین حسینیان مقدم
حجت الاسلام و المسلمین دکتر حمیدرضا مطهری
دکتر محمد حسین دانش کیا
دکتر نعمت الله صفری فروشانی
❇️کمیته ناقدان:
آیت الله محمد هادی یوسفی غروی
دکتر سید حسین فلاح زاده
دکتر علی بیات
حجت الاسلام و المسلمین دکتر رمضان محمدی
🔰مدیر جلسه:
حجت الاسلام و المسلمین دکتر مصطفی صادقی
🔴ناظر جلسه: دکتر محسن موسی وند
🔰برگزار کننده: مرکز همکاری های علمی و بین الملل و پژوهشکده تاریخ و سیره اهل بیت(علیهم السلام)
🌐https://eitaa.com/isca_seda/194
▶️بخش اول / در نشست شاخصه های معنویت اسلامی تبیین شد؛
💠زبان گنگ عرفانی دلیل عدم آشنایی جوانان با معنویت است
🌐http://yon.ir/fA07o
❇️بخش دوم / در نشست شاخصه های معنویت اسلامی تبیین شد؛
🔵معنویت اسلامی یعنی معنویت اصیل و کامل، نه دین داری فرمالیسم
🌐http://yon.ir/M1pUT
🔰به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی نودوهفتمین شماره فصلنامه علمی ـ پژوهشی «فقه» مربوط به بهار 1398منتشر و مقالات این شماره بر روی سامانه این نشریه به آدرس http://jf.isca.ac.ir/ نمایه گردید.
⬅️«ولیّ اذن در درمان» نوشته رضا پورصدقی و محمدعلی خادمی کوشا؛
🌐http://jf.isca.ac.ir/article_67280_3d08c2fe49b33641080cb57078925625.pdf
⬅️«تعیین دیه در جنایات منجر به قطع نخاع» اثر علیرضا فجری؛
💠http://jf.isca.ac.ir/article_67281_6636052d578b5457aa8e688cfeecbcbb.pdf
⬅️«ملاحظاتی بر مقاله «آرمانگرایی و واقعنگری» از مجموعه مقالات تضاد و تعارض در فقه اسلامی» به قلم سیدصادق سیدحسینی تاشی از جمله مقالات این شماره است.
🌐http://jf.isca.ac.ir/article_67282_978022bbaee7b853fb8f2b335b09f0e4.pdf
⬅️همچنین «تحلیل فقهی مبانی مسئولیت مدنی سازمانهای ناظر بر ایمنی محصولات ناشی از ظهور فنّاوریهای نوین» نوشته منصور امینی، احمدرضا عظیمنسب راینی و شهریار کاظمیآذر؛
💠http://jf.isca.ac.ir/article_67283_a555c2d93ed9a18cb5447431d71f8dbc.pdf
⬅️«نقد و بررسی دیدگاه مشهور فقیهان دربارۀ تحقق قتل عمد» نوشته رضا دهقاننژاد، سیدسجاد محمدی و مصطفی بخرد؛
❇️http://jf.isca.ac.ir/article_67284_ad5fb62a5afb96afed2130b2ee4ba9aa.pdf
⬅️«تأملی فقهی در امکان معافیت مادر از حد قذف با نگاهی به تعمیم ادله» اثر عبدالله بهمنپوری، ناصر عاشوری و محمدباقر عامرینیا؛
⏹http://jf.isca.ac.ir/article_67285_e17924f387823dfbc1a538099ab8c27e.pdf
⬅️«بازخوانی ویژگیها و فرایند شناخت موضوعات احکام فقهی» به قلم حجتالله بیات از دیگر مطالبی است که در این شماره منتشر شده است.
🔵http://jf.isca.ac.ir/article_67286_a1d3af9463dade2c6dc1dc334220e956.pdf
#اداره_نشریات
#نشریه_فقه
#پژوهشکده_فقه_وحقوق
🌐https://eitaa.com/isca24/5336
Final_JIPS.pdf
1.21M
متن کامل مقالات به زبان انگلیسی|https://eitaa.com/isca24/5338
♈️جناب آقای دکتر نجف لکزایی رئیس محترم پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با سلام و احترام؛
✅مستحضرید طرح نامه جناب حجت الاسلام والمسلمین دکتر حبیب اله بابایی با عنوان «تنوع اسلامی در فرایند تمدنی» در پی برگزاری اجلاسیه های متعدد و پس از نقادی و ارزیابی های ثمربخش در تاریخ1398/04/31
، با نظر شورای محترم داوری و تأیید فرآیند بررسی در صد و بیست و نهمین جلسه مجمع هیأت مورخ
1398/06/25 با درجه خوب و با نمره ۸۰ به عنوان نوآوری پذیرفته و حایز مرتبه «کرسی موفق» از این هیأت شده است.
❇️لذا ضمن عرض تیریک، به جامعه علمی فخیم آن مرکز علمی، نکاتی را معروض می دارد.
عنایت دارید دبیرخانه هیات حمایت از کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره، حسب مسئولیت پسینی و حمایتی خود طرح های موفق را به بنیادها و جشنواره ها و سایر مراکز حمایت از نخبگان که در آئین نامه ها تصریح شده است، ارسال می نماید.
✅ ضمن اینکه هر دو سال در آئینی ملی که با دعوت از اندیشمندان برجسته برگزار می شود گواهی کامیابی به صاحب نظران موفق تقدیم می گردد. لذا شایسته است مراکز علمی برخی اقدامات حمایتی از جمله موارد زیر را جهت ایجاد انگیزه و تشویق صاحب نظران موفق و سایر اعضای هیأت علمی صورت دهند
1- معرفی صاحب طرح به اعضاء هیئت علمی، سخنرانی ایشان و اهداء جایزه
۲- اعمال ترفيعات لازم دستگاه طبق صلاحدید هیئت ممیزه با توجه به مواد مصرح در آیین نامه ارتقاء وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و هیأت حمایت از کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره
۳- برگزاری کنفرانس مطبوعاتی با موضوعیت ایده ایشان با هماهنگی این دبیرخانه و حضور مطبوعات و رسانه ها و ارگان های مرتبط با طرح ایشان.
۴- انتشار کتاب کرسی ایشان - بسترسازی جهت حضور در صداوسیما به عنوان مفاخر علمی کشور هماهنگی از طرف دبیرخانه صورت می گیرد - معرفی به سازمان ها و دستگاه های پژوهشی و اجرایی مربوطه جهت ترویج و سایر بهره برداری های علمی و عملیاتی
دوام توفیقات شما را از خدای متعال آرزومندم
عبدالحسین خسروپناه
🔰https://eitaa.com/isca24/5341
🔵 دومین نشست «ظرفیت قواعد فقه در روابط بین الملل بر اساس اصل "عزت حکمت و مصلحت" در راستای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب»
💠دومین نشست «ظرفیت قواعد فقه در روابط بین الملل بر اساس اصل "عزت حکمت و مصلحت" در راستای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب» از سلسله نشست های علمی همایش ملی «بیانیه گام دوم انقلاب و تمدن نوین اسلامی» با ارائه حجج اسلام والمسلمین عباسعلی زارعی سبزواری، سعید رهایی و محمدعلی خادمی کوشا و دبیری علمی حجت الاسلام والمسلمین مهدی فیروزی برگزار می گردد.
زمان: پنجشنبه 4 مهرماه 98، ساعت 10
مکان: قم، خیابان معلم، پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، تالار امام مهدی(عج)
نشست همایش بیانیه گام دوم انقلاب و تمدن نوین اسلامی
❇️سلسله نشست های علمی " همایش ملی گام دوم انقلاب و تمدن نوین ، نشستی با عنوان "معنویت اسلام و چالش های جهان معاصر " توسط مرکز همکاری های علمی و بین الملل و پژوهشکده اخلاق و معنویت برگزار می گردد.
🔴نشستی از بیانیه گام دوم انقلاب و تمدن نوین ، با عنوان " معنویت اسلام و چالش های جهان معاصر " توسط مرکز همکاری های علمی و بین الملل و پژوهشکده اخلاق و معنویت در تاریخ 1398/7/4 (پنجشنبه)، ساعت 10 ، در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، به آدرس قم، ابتدای خیابان معلم، پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، تالار امام مهدی(عج) برگزار می گردد.
🔵این جلسه با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد جواد رودگر و حجت الاسلام والمسلمین محمد شیخ الاسلامی (ارایه دهنده)، و دبیر علمی حجت الاسلام والمسلمین دکتر مسلم گریوانی برگزار می گردد.
#پژوهشکده_اخلاق_ومعنویت
#مرکز_همکاری_های_علمی_وبین_الملل
#نشست_علمی
#بیانیه_گام_دوم_انقلاب
💠https://eitaa.com/isca24/5346
سلام علیکم
جهت استحضار
اضافه شدن ۸ شاخص برای تعیین صلاحیت عمومی داوطلبان جذب هیات علمی
رئیس مرکز جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم از اضافه شدن ۸ شاخص برای احراز صلاحیت اساتید دانشگاه ها براساس بیانیه گام دوم انقلاب و راهبردهای اعلام شده توسط رهبر معظم انقلاب خبر داد
محمدرضا رضوان طلب در گفتگو با مهر گفت: براساس بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و راهبردهای اعلام شده توسط رهبر معظم انقلاب، اصولی به شاخصه های تعیین صلاحیت عمومی داوطلبان عضویت در هیأت علمی اضافه شد.
وی با بیان اینکه این اصول از بیانیه گام دوم انقلاب استخراج شده است، افزود: رهبر معظم انقلاب سال ها پیش ۵ شاخصه، عشق به اسلام و انقلاب، غرور ملی و دینی، روحیه خدمت، مدافع خلاقیت و نوآوری ابتکار و آگاه از جریانات سیاسی جهان را برای احراز صلاحیت اساتید دانشگاه ها بیان فرموده بودند.
رئیس مرکز جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم ادامه داد: همچنین براساس بیانیه گام دوم ۸ مورد به این شاخصه ها اضافه شد که می توان به امیدواری به آینده و خوشبینی به آن، روحیه تلاش برای عبور از مرزهای دانش و مشارکت در یک رستاخیز علمی، برجستگی معنوی (اخلاص، ایثار، ایمان و توکل) و برجستگی های اخلاقی (خیرخواهی، گذشت، کمک به نیازمندان، راستگویی، شجاعت، تواضع و اعتماد به نفس)، شناخت مشکلات اقتصادی کشور و حرکت در مسیر اقتصاد مقاومتی، عدالت خواهی(با مصادیق ساده زیستی، قاطعیت، حفظ منابع عمومی، زهد انقلاب)، استقلال طلبی و روحیه حرّیت در آرا و اندیشه ها و مبارزه با قدرت های سلطه در جهان، احساس عزت و غرورملی و دینی و عدم هراس از تهدیدهای پوچ قدرت ها و پایبندی به سبک زندگی اسلامی – ایرانی اشاره کرد.
رئیس مرکز جذب وزارت علوم افزود: انتظار ما از کارگروه های صلاحیت های عمومی آن است که با متانت و لطافت در پی احراز این برجستگی ها در داوطلبان باشند و حداقل از جلسه گفتگو و معارفه صلاحیت عمومی برای ترویج این منویات مترقی رهبر فرزانه انقلاب استفاده کنند.
✅ به قلم محمد پزشگی؛
کتاب فلسفه علم سیاست و حکمت متعالیه منتشر شد
❇️ کتاب فلسفه علم سیاست و حکمت متعالیه منتشر شد
کتاب فلسفه علم سیاست و حکمت متعالیه تألیف محمد پزشگی به تازگی به همت انتشارات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی منتشر شد.
❇️ به گزارش خبرنگار مهر، کتاب فلسفه علم سیاست و حکمت متعالیه تألیف محمد پزشگی به همت انتشارات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی منتشر شد.
❇️ هدف کتاب حاضر بررسی انتقادی ایده یارادیمیک بودن فلسفه صدرایی برای علم سیاست است. مدعای نوشته حاضر خام بودن این ایده برای علم سیاست است. مستدل ساختن این ایده در شکل کنونی نیازمند اطلاعاتی مقدماتی است؛ اطلاعاتی که از فلسفه اسلامی درباره سعه و طبق دامنه نظریه های سیاسی، کشف الگوهای فلسفی و اکتشافی در موضوعات سیاسی، فقدان ارزشهای مشترک علمی مورد توافق دانشمندان علم سیاست و راه حل های پیشنهادی برای حل برخی از مشکله های سیاسی، فقدان تحقیقات سیاسی کاربردی مبتنی برعوامل مزبور نیز این ایده را به ایده ای خام تبدیل کرده است.
❇️ بررسی مدعای مزبور به روش اسنادی است.
✅کمیسیون تخصصی همایش حضرت ابوطالب برگزار شد
🔵کمیسیون تخصصی داخلی همایش حضرت ابوطالب علیهالسلام به همت انجمن علمی -پژوهشی تاریخ معاونت پژوهش جامعهالزهرا علیهاالسلام با حضور استاد مهرجویی برگزار شد.
❇️کمیسیون تخصصی داخلی همایش حضرت ابوطالب علیهالسلام به همت انجمن علمی -پژوهشی تاریخ معاونت پژوهش جامعهالزهرا علیهاالسلام برگزار شد.
✳️در این کمیسیون خانم زهرا مهرجویی، استاد جامعهالزهرا علیهاالسلام در مورد کمیسیون و نحوه ارائه مقالات توضیحاتی ارائه کرد.
عضو شورای انجمن علمی پژوهشی تاریخ با ارائه مقاله خود با عنوان «بررسی ادبی محتوایی سروده ابوطالب در شعب» به ساختار کلی مقاله و یافته و نتیجه خود اشاره کرد.
⭕️پژوهشگران حاضر در جلسه نیز، به معرفی عناوین مقالات و ارائه گزارشی کوتاه از مقالههای نگاشته شده خود پرداختند و پس از ارائه توضیحات لازم و یافتههای جدیدشان ، از توصیهها و رهنمودهای استاد مهرجویی برای بهتر شدن مقالات بهره مند شدند.
🔴ارائه دهندگان و موضوعات مقالات در این کمیسیون به شرح ذیل است:
- خانم معصومه وثاقتی جمیل با موضوع مقاله «معرفی ابوطالب در پرتو شخصیت پیامبر صلّیاللهعلیهوآلهوسلم»
- خانم فاطمه حق جو با ارائه مقاله «جلوه های اجتماعی زندگی ابوطالب»
- خانم صدیقه قصاب ساروی با ارائه مقاله «نقش ابوطالب در محاصره اقتصادی شعب ابوطالب»
- خانم خدیجه حسین پور با ارائه مقاله «ایمان ابوطالب براساس اشعار ایشان در شرح نهج البلاغه ابن ابی الحدید»
- خانم الماسی با ارائه مقاله «بررسی دلایل ایمان ابوطالب ع باتوجه به منابع کلامی_تاریخی»
- خانم عفت محمد خانی با ارائه مقاله «ابوطالب ع از دیدگاه مارتین لینگز»
- خانم زهرا کیا با ارائه مقاله «سیمای ابوطالب در روایات نبوی»
خانم فاطمه اصلانی با ارائه مقاله «فاخته بنت ابی طالب ، زن نامدار قریش»
- خانم مریم کیانی با ارائه مقاله «عقیل بن ابی طالب در پیچ و خم تاریخ»
- خانم سیده زهرا محمدی با ارائه مقاله «نقش حضرت ابوطالب در پیشبرد تحکیم رسالت پیامبر صلّیاللهعلیهوآلهوسلم».
▶️برخی از پژوهشگران حاضر در جلسه که هنوز موفق به تکمیل مقاله نشده بودند نیز عناوین مقالات خویش را بیان کردند و در مورد ساختار و انجام مراحل نگارش گزارش کوتاهی دادند.
⬛️در پایان نکاتی برای بهتر شدن مقالات وادامه مراحل نگارش و ارسال مقالات به همایش توسط استاد محترم اشاره شد.
همایش بینالمللی «حضرت ابوطالب علیهالسلام؛ حامی پیامبر اعظم صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم» در چهار بخش «تاریخ و سیره»، «کلام و عقاید»، «شعر و ادب» و همچنین «مصنَّفات و مصنِّفین» اسفند سال ۱۳۹۸ در قم برگزار میشود.
در این همایش بینالمللی، جامعهالزهرا علیهاالسلام، آستان مقدس حسینی، مؤسسه تحقیقات و نشر حضرت ابوطالب(ع)، مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، پژوهشگاه علوم و فرهنگ دفتر تبلیغات اسلامی، مرکز آموزش زبان حوزه های علمیه، جامعهالمصطفی(ص)العالمیه، دانشگاه بینالمللی اهل بیت(ع)، مؤسسه فرهنگی میراث نبوت، پژوهشکده الذریه النبویه، مؤسسه فرهنگی مذهبی قاسمبنالحسن(ع) ، مؤسسه فرهنگی هنری ابناءالرسول(ص) و تعدادی از نهادهای دینی و فرهنگی دیگر، همکاری و مشارکت دارند.
🔵مهلت ارسال چکیده مقالات تا ۳۱ اردیبهشت سال ۱۳۹۸ به پایان رسید و مهلت ارسال اصل مقالات تا ۳۰ مهر ۱۳۹۸ ادامه دارد. پژوهشگران جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت همایش به نشانی زیر مراجعه کنند
http://ahl-ul-bayt.org/fa/abutalib