✅به همت مؤسسه آموزش عالی حوزوی معصومیه؛
🔷نشست «پژوهشی های دینی در دنیای متلاطم کنونی» برگزار شد
💠نشست «پژوهشی های دینی در دنیای متلاطم کنونی» به مناسبت هفته پژوهش به همت مؤسسه آموزش عالی حوزوی معصومیه(خواهران) برگزار شد.
🔶 به گزارش پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی ( تبلیغ نیوز )، حجت الاسلام والمسلمین علی اکبری حصاری در نشست «پژوهشی های دینی در دنیای متلاطم کنونی» که به همت معاونت پژوهش و مرکز پژوهش های اسلامی معصومیه موسسه آموزش عالی حوزوی معصومیه (خواهران) برگزار شد، اظهار داشت: با توجه به اهمیت پژوهش، قائده کل کشور در این بخش به این صورت است که تمامی برنامه ریزی های پژوهشی از ۲۵ آذر هر سال تا سال بعد صورت می گیرد؛ در طی این هفته باید نگاهی به کارهای انجام شده انداخت و پیش بینی و تدارکات لازم برای سال پیش رو در نظر گرفت.
🔷وی با اشاره به گستردگی قلمرو جغرافیایی دنیای پژوهش گفت: طلاب باید به علامت گذاری در جغرافیای دنیای پژوهشی که پیش رویشان قرار دارد، به عنوان رسالت طلبگی بپردازند و آگاه باشند که چه عرصه پهناوری در مقابلشان است.
معاون پژوهش حوزه های علمیه خواهران کشور تصریح کرد: وضعیت پژوهش دینی در دنیای متلاطم کنونی، معطوف به متغیرهایی است که رفتار و زیست دینی را امروز تحث تأثیر خود می دهد.
◼️وی افزود: اگر در حوزه های علمیه، کارهای علمی خود را در چارچوب دینداری جامعه بنا کنیم، باید بدانیم که بایستی بر مجموعه قوانینی که بر این باور تأثیر می گذارد، آگاهی کامل داشته باشیم.
💠متن کامل گزارش از لینک زیر مطالعه کنید.
💠https://b2n.ir/215361
هدایت شده از پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
✅برنامه های روز چهارم|پنجمین نمایشگاه پژوهشی و دستاوردهای پژوهشی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم✅
✅به همت پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی؛
💠شماره دوم دوفصلنامه علمی ـ تخصصی «مدیریت دانش اسلامی» منتشر شد
💠دومین شماره دوفصلنامه علمی ـ تخصصی غیربرخط مدیریت دانش اسلامی به همت پژوهشکده مدیریت اطلاعات و مدارک اسلامی و اداره نشریات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی منتشر شد.
✅به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی دومین شماره دوفصلنامه علمی ـ تخصصی غیربرخط «مدیریت دانش اسلامی» مربوط به پاییز و زمستان 1398منتشر و مقالات این شماره بر روی سامانه نشریه به آدرس http: jikm.isca.ac.ir نمایه گردید.
◾️«نقش راهبردی اصطلاحنامهها در مدیریت منابع مرجع با تأکید بر علوم قرآنی» نوشته محمدهادی یعقوبنژاد؛ «درآمدی بر اصطلاحنامه منطق جدید» اثر عبدالرحیم سلیمانی؛ «نقش آنتولوژی فقه در موضوعشناسی فقهی» به قلم حسین حسنزاده و «ارزیابی کیفی اصطلاحنامه کلام اسلامی پژوهشکده مدیریت اطلاعات و مدارک اسلامی» نوشته کورش نجیبی ازجمله مقالات این شماره است.
⏹همچنین «هستیشناسی: مبانی شکلگیری و جایگاه و کاربرد در علم اطلاعات و وب معنایی» نوشته رسول سعادت و مظفر چشمهسهرابی؛ «تفکر «دانش» سیاسی حوزوی و آینده آن «مطالعه موردی: تفکر سیاسیِ اسلام فقاهتی» اثر رضا عیسینیا؛ «نگرشی تطبیقی به فرهنگنامههای تخصصی کلام اسلامی، نقاط قوت و ضعف» به قلم سیدایوب هاشمی سیسخت و عنایتالله شریفی؛ «نیازسنجی انبار داده در کتابخانههای دفتر تبلیغات اسلامی با رویکرد مدیریت ارتباط با مشتری» نوشته یحیی عیوضی و سعید غفاری از دیگر مطالبی است که در این شماره منتشر شده است.
💠https://eitaa.com/isca24/6068
✅در دیدار با اصحاب قلم؛ دکتر حسن بوسلیکی از اخلاق جهانی گفت
💠در هفتادوچهارمین جلسه دیدار با اهل قلم، دکتر حسن بوسلیکی با برخی اصحاب قلم دیدار کرد و درباره کتاب «اخلاق جهانی» به گفت و گو پرداخت.
◾️ در سومین روز از هفته پژوهش، حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن بوسلیکی با برخی اصحاب قلم و علاقه مندان به عرصه پژوهش دیدار کرد و درباره «کتاب اخلاق جهانی» به گفت و گو پرداخت. در این جلسه صمیمی که در نمایشگاه هفته پژوهش و در محل غرفه پژوهشکده اخلاق و معنویت برگزار شد، دکتر بوسلیکی دربارۀ کتاب «اخلاق جهانی» با حاضرانِ در این نشست به گفت و گو پرداخته، ضمن تشریح فصل های این کتاب، اهداف تالیف این اثر را تبیین کرد.
🔷وی در ادامه گفت: این کتاب در آستانه نشر است و به زودی در دسترس علاقه مندان قرار خواهد گرفت. فصل مفصلی از این کتاب، درباره موضعگیری ما درباره مسائل عمده اخلاق جهانی است؛ مثل نقش ادیان جهانی، مدل های اخلاق جهانی.
مدیر گروه تربیتِ پژوهشکده اخلاق و معنویت افزود: در پروژه اخلاق جهانی دو جریان موازی پیگیری می شود:
-✅جریان نخست، مبتنی بر اعلامیه اخلاق جهانی در کنفرانس بین المللی اخلاق جهانی است که بر عدم اشراب دین در اخلاق جهانی اصرار دارد.
❎-جریان دوم، تکمیل کننده اخلاق جهانی در پارلمان جهانی ادیان است که از سال 2016 مطرح شده و اصرار دارد که در مقوله اخلاق جهانی، گفتمان دینی بسیار حائز اهمیت است.
◾️دکتر بوسلیکی در این دیدار و گفت و گوها همچنین به ارتباطاتی که در موضوع اخلاق با اساتید شیعه دانشگاه های جهان برقرار شده، اشاره کرد.
♦️جلسه با اصحاب قلم از ساعت 9 ال 10 در سالن همایش های غدیر (محل برگزاری پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی) واقع در خیابان معلم برگزار شد.
⏹https://eitaa.com/isca24/6070
✅گزارش تصویری چهارمین روز پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی
https://b2n.ir/667999