✅علامه طباطبایی
✔️افعال خارق العاده، سحر، كهانت، احضار ارواح، علوم غریبه
#بخش_اول
جاى هيچ ترديد نيست كه بر خلاف عادت جاريه، افعالى خارق العاده وجود دارد، حال يا خود ما آن را به چشم ديده ايم، و يا آنكه بطور متواتر از ديگران شنيده و يقين پيدا كرده ايم، و بسيار كم هستند كسانى كه از افعال خارق العاده چيزى يا كم و يا زياد نديده و نشنيده باشند.
بسيارى از اين كارها از كسانى سر مى زند كه با تمرين، نيروى انجام آن را يافته اند، مثلاً ميتوانند زهر كُشنده را بخورند و يا بار سنگين و خارج از طاقت يك انسان عادى را بردارند، و يا روى طنابى كه خود در دو طرف بلندى بسته اند راه مى روند، و يا امثال اينگونه خوارق عادت.
و بسيارى ديگر از آنها اعمالى است كه بر اسباب طبيعى و پنهان از حسّ و درك مردم متّكى است، و خلاصه صاحب عمل به اسبابى دست مى زند كه ديگران آن اسباب را نشناخته اند، مانند كسى كه داخل آتش ميشود و نميسوزد، بخاطر اينكه داروى طلق به خود ماليده، و يا نامه اى مينويسد كه غير خودش كسى خطوط آن را نمى بيند، چون با چيزى نوشته، كه جز در هنگام برخورد آن با آتش خطوطش ظاهر نميشود.
بسيارى ديگر از اينگونه كارها بوسيله سرعتِ حركت انجام مى پذيرد، سرعتى كه بيننده آن را تشخيص ندهد، و چنين بپندارد كه عمل نامبرده بدون هيچ سبب طبيعى اينطور خارق العاده انجام يافته، مانند كارهايى كه شعبده بازان انجام مى دهند.
همه اينها افعالى هستند كه مستند به اسباب عادى ميباشند، چيزى كه هست ما سببيّت آن اسباب را نشناخته ايم، و بدين جهت پوشيده از حس ما است، و يا براى ما غير مقدور است.
در اين ميان افعال خارق العاده ديگرى است، كه مستند به هيچ سبب از اسباب طبيعى و عادى نيست، مانند خبر دادن از غيب...
ادامه دارد..
📚ترجمه تفسیر المیزان ج1،ص363
#معرفت
╔═══💌══╗
🆔 @ishiaa
╚═══💌══╝
✅علامه طباطبایی
✔️افعال خارق العاده، سحر، كهانت، احضار ارواح، علوم غریبه
#بخش_دوم
در اين ميان افعال خارق العاده ديگرى است، كه مستند به هيچ سبب از اسباب طبيعى و عادى نيست، مانند خبر دادن از غيب و مخصوصاً آنچه مربوط به آينده است، و نيز مانند ايجاد محبّت و دشمنى و گشودن گره ها، و گره زدن گشوده ها، و به خواب كردن، و يا بيمار كردن، و يا خواب بندى و احضار و حركت دادن اشياء با اراده و از اين قبيل كارهايى كه مرتاض ها انجام ميدهند، و به هيچ وجه قابل انكار هم نيست، يا خودمان بعضى از آنها را ديده ايم، و يا برايمان آن قدر نقل كرده اند كه ديگر قابل انكار نيست. و اينك در همين عصر حاضر از اين مرتاضان هندى و ايرانى و غربى جماعتى هستند، كه انواعى از اينگونه كارهاى خارق العاده را مى كنند.
و اينگونه كارها هر چند سبب مادى و طبيعى ندارند، و لكن اگر بطور كامل در طريقه انجام رياضت هايى كه قدرت بر اين خوارق را به آدمى مى دهد، دقت و تامّل كنيم، و نيز تجارب علنى و اراده اينگونه افراد را در نظر بگيريم، برايمان معلوم ميشود: كه اينگونه كارها با همه اختلافى كه در نوع آنها است، مستند به قوّت #اراده، و شدّت ايمان به تأثير اراده است، چون اراده تابع علم و ايمان قبلى است، هر چه ايمان آدمى به تاثير اراده بيشتر شد! اراده هم مؤثرتر ميشود، گاهى اين ايمان و علم بدون هيچ قيد و شرطى پيدا ميشود، و گاهى در صورت وجود شرائطى مخصوص دست ميدهد، مثل ايمان به اينكه اگر فلان خط مخصوص را با مدادى مخصوص و در مكانى مخصوص بنويسيم، باعث فلان نوع محبّت و دشمنى ميشود، و يا اگر آينه اى را در برابر طفلى مخصوص قرار دهيم، روح فلانى احضار مى گردد، و يا اگر فلان افسون مخصوص را بخوانيم، آن روح حاضر ميشود، و از اين قبيل قيد و شرطها كه در حقيقت شرط پيدا شدن اراده فاعل است، پس وقتى علم به حدّ تمام و كمال رسيد و #قطعى گرديد، به حواس ظاهر انسان، حس درك و مشاهده آن امر قطعى را ميدهد، تو گويى چشم آن را مى بيند، و گوش آن را مى شنود.
و خود شما خواننده عزيز مى توانى صحت اين گفتار را بيازمايى، به اينكه به نفس خود تلقين كنى: كه فلان چيز و يا فلان شخص الان نزد من حاضر است و دارى او را مشاهده مى كنى، وقتى اين تلقين زياد شد، رفته رفته بدون شك مى پندارى كه او نزدت حاضر است، بطورى كه اصلا باور نمى كنى كه حاضر نباشد، و از اين بالاتر اینکه اصلا متوجه غير او نمى شوى، آن وقت است كه او را به همان طور كه مى خواستى روبروى خودت مى بينى و از همين باب تلقين است كه در تواريخ مى خوانيم: بعضى از اطباء امراض كشنده اى را معالجه كرده اند، يعنى به مريض قبولانده اند كه تو هيچ مرضى ندارى، و او هم باورش شده، و بهبود يافته است. خب، وقتى مطلب از اين قرار باشد و ...
ادامه دارد..
📚ترجمه تفسیر المیزان ج1،ص364
#معرفت
╔═══💌══╗
🆔 @ishiaa
╚═══💌══╝
YEKNET.IR -roze ostad ansaryan hazrat sakineh.mp3
2.51M
☑️ #وفات_حضرت_سکینه (س)
▪️#روضه جانسوز حضرت سکینه(س)
🎙استاد شیخ حسین انصاریان
╔═══💌══╗
🆔 @ishiaa
╚═══💌══╝
🔘السَلامُ عَلَیکَ یا اَبامُحَمَّدٍ یا حَسَنَ بنَ عَلِیٍ اَیُّهَا الزَّکِیُّ العَسکَرِیُّ
▪️شد عزای باب مظلومت بیــــــــا یابن الحسن
▪️جان به قربان تو ای صاحب عزا یابن الحسن
شهادت #امام_حسن_عسکري علیه السلام بر عاشقان امامت و ولایت تسلیت باد.
#تسلیت_امام_زمانم
╔═══💌══╗
🆔 @ishiaa
╚═══💌══╝
4_1070657105473568783.mp3
11.64M
شهادت #امام_حسن_عسکری
◾️عزا گرفته یوسف زهرا
یتیم شده سلاله طاها
◾️بمیره نوکرت شدی تنها
سرت سلامت آقا..
☑️روضه -- بنی فاطمه
#تسلیت_امام_زمانم
╔═══💌══╗
🆔 @ishiaa
╚═══💌══╝
🔰فرار از خود..
ما چون خودمان را احساس کرده ایم از خودمان فرار می کنیم؛
همانطور که اگر کسی به اتاق شلوغی وارد شود از آن فرار میکند؛ زیرا می بیند اگر بخواهد آن را تنظیم کند، باید عمری را سپری کند
کسانی که خودشان را احساس کردند و بلبشو و غوغای درونی شان را دیدند، از خود فرار می کنند؛
و این فرار و این مشغول کردن و لهو و لعب و سرگرمی، بخاطر درک آنها از نفس پراکنده شان است.
آیت الله صفایی حائری
📚کتاب حرکت ص۸۹
#من_محمد_را_دوست_دارم
╔═══💌══╗
🆔 @ishiaa
╚═══💌══╝
🔰درس زندگی..
✅#پيامبر_اکرم (ص) فرمود: يا على؛ با ترسو مشورت مكن كه راه رهايى را به تو تنگ مى كند و با بخيل مشورت مكن كه تو را از هدفت باز مى دارد و با حريص مشورت مكن كه طمعكارى را براى تو زينت مى دهد؛ و بدان يا على كه ترس و بخل و حرص يك طبيعت دارند و بدگمانى (به خدا) جامع آنهاست.
✅#امام_صادق(ع) فرمود: خواسته هاى مردم در دنياى فانى چهار چيز است: ثروت، راحتى، كم بودن مشغله فكرى و عزّت.
ثروت در قناعت است، هر كس آن را در فزونى مال جستجو كند نمى يابد؛ و راحتى در سبكبارى است، هر كس آن را در سنگينى بارش جستجو كند نمى يابد؛ و كم بودن مشغله فكرى در كم بودن اشتغال است، هر كس آن را در اشتغال بيشتر جستجو كند نمى يابد؛ و عزّت در اطاعت خالق است، هر كس آن را در اطاعت مخلوق جستجو كند نمى يابد.
📚الخصال جلد اول
#من_محمد_را_دوست_دارم
#ميلاد_امام_جعفر_صادق
╔═══💌══╗
🆔 @ishiaa
╚═══💌══╝