خبر حمایت جامعه روانشناسان، مشاوران و کارشناسان علوم تربیتی از بیانات ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران در خبرگزاری ایرنا منتشر شد👇
طرح «جنبش تعهد کشورها به حمایت از خانواده طبیعی» در سازمان ملل ابتکاری مهم بود
دکتر محسن عزیزی ابرقوئی، روانشناس
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231
🔴 رسانه های معاند و تغییر احساسات و باورهای مخاطبان
ادامه بخش اوّل: استفاده از نظریه های اِسناد (۲)
تبدیل هیجانات و احساسات خوشایند به هیجانات و احساسات ناخوشایند و بالعکس با ارائه تفسیرهای جایگزین
🖼 رسانه ها می توانند با استفاده از شیوه ارائه تفسیر جایگزین و ایجاد تغییرات اِسنادی در فکر بر ذهنیت و عواطف افراد اثر بگذارند
مجنون هنگامی که گفت: اگر با من نبودش هیچ میلی ♡♡♡ چرا ظرف مرا بشکست لیلی؟!
از همین روش استفاده میکرد. شکستن ظرف در شرایط معمول، تفسیر جالبی در بر ندارد، اما مجنون با همین تغییر اِسنادی در علّت شناسی ماجرا حال خود را تغییر می داد
🛑 چند نمونه مصداقی در رسانه های معاند👇
۱. مدال طلای محمدجواد فروغی که اولین مدال تیراندازی ایران در المپیک بود که با شکستن رکورد المپیک نیز همراه بود و شادی بسیاری به همراه داشت🙂، با سر و صدا های مسیح علینژاد به مساله ای سیاسی و برانگیزاننده خشم برای برخی مخاطبان تبدیل شد. او فروغی را سپاهی خواند و سپاه را علیه مخاطبانش معرفی کرد و بدین ترتیب تلاش کرد، علاوه بر ایجاد بدبینی به سپاه، حسّ غرور و افتخار را به احساساتی چون شرم و خشم تبدیل کند.
۲. فروش پهبادهای ایران به برخی کشورهای مطرح دنیا که منجر به واکنش غرور و افتخار ملّی است✌، با ارائه تفسیر جایگزین اینترنشنال سعودی که این را از ضعف آن کشورها دانست، منجر به واکنش غمگینی و دلسردی در برخی افراد شد!
۳. اجرای سرود سلام فرمانده در امریکا که احساس شعف ناشی از توانمندی را در بر دارد😇، با تفسیر اینترنشنال که آن را نشانه آزادی بیان در امریکا خواند، برای مخاطبان این شبکه احیانا تبدیل به واکنش بی تفاوتی شد.
۴. حضور به موقع مسئولین در سیل چند وقت قبل که می توانست منجر به واکنش احساس دلگرمی و امید در افراد شود🤗، با تفسیر رسانه هایی چون بی بی سی و دنباله روان داخلی و خارجی آن درباره شیوه پوشش مسئولین! تبدیل به واکنش تأسف شد!
فعالیت: سعی کنید نمونه هایی از ارائه تفسیرهای جایگزین، مبتنی بر نظریه های اِسناد، را در رسانه های معاند بیابید و تحلیل کنید.
ان شاءالله ادامه خواهد داشت...
#رسانه_معاند
#ناامیدی
#هیجانات_منفی
#سواد_رسانه_ای
#جنگ_شناختی
پانوشت: مستندات تصویری در ارسال قبلی موجودند.
دکتر محسن عزیزی ابرقوئی، روانشناس
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231
ظهور و سقوط مدیر عامل سابق اوبر
این اواخر موفق به دیدن دو فیلم سریالی کوتاه شدم. فیلمهایی که داستان شکل گیری، فعالیت و در اوج قرار گرفتن و در نهایت سقوط مالی و محدود شدن دو شرکت آمریکایی را نشان میدهد. دو ایده از دو جوان در آمریکا که تبدیل به شرکتهایی با شعبههای جهانی میشود.
👈 به نظر میرسد دیدن این دو سریال کوتاه برای کشور ما مهم و حتی شاید فوری باشد.
داستان تاسیس شرکت #اوبر که نمونه اش در کشور ما با نام #اسنپ و #تپسی است و روایت شکل گیری شرکت «ما کار میکنیم» که در کشور ما با نام #فضای_کار_اشتراکی شناخته میشود.
ما همیشه شنیدهایم که خارجیها بخصوص غربیها دارای همت بالا، اهل مدیریت زمان به شکل حرفهای و پشتکار عجیب هستند. در اکثر کتابهایی هم که در معرفی و تعریف یک شخصیت اسطورهای غرب که تحولی در تکنولوژی مثلا ایجاد کرده ارائه میشود، به این نکات اشارههای فروان شده.
جالب و عجیب است که اخیرا سازندگان فیلمهای سینمایی هالیوودی و ... کمتر پرده پوشی یا ظاهرسازی میکنند. کمتر فیلم و سریال یک جانبه نگر و تخیلی از اینکه همه چیز در غرب ایده آل است، میسازند و رو به نمایش و بیان واقعیتها، هرچند برخی و بخشی از آن باشد، آورده اند.
به نظرم رسید باید چند مطلبی درباره این فیلمها بنویسم و تجزیه تحلیل و بررسی دقیق تر با خود شما باشد.
از فیلم اوبر شروع کنیم. فیلمی که همین پارسال، یعنی سال ۲۰۲۲ به نمایش درآمد. این فیلم با عنوان Super Pumped و نام فرعی The Battle For Uber اینگونه شروع میشود که طراح و خالق مجموعه اوبر یعنی همان رئيس و راه انداز آن، در مقام مدیر مجموعه، مقابل جوانی نشسته که برای مصاحبه و پیوستن به این شرکت در برابر او قرار دارد. اولین دیالوگ این مدیر برای مصاحبه این است: «آیا تو یک عوضی هستی؟»
در فرایند فیلم نشان داده میشود که متاسفانه تصور عموم ما از اینکه تمام پیشرفت های مادی شکل گرفته در غرب بر مبنای تلاش و پشتکار بوده غلط است. تلاش و پشتکار بوده اما کنار آن چیزهای دیگری هم بوده که هرگز به آن پرداخته نمیشده و پنهان نگه داشته میشده، ولی اخیرا ورق انگار برگشته باشد، بنای سازندگان به بیان و افشای حقیقت چرخش پیدا کرده.
در فرایند فیلم میبینید که چقدر پشت صحنه زندگی این افراد آلوده است. چقدر خیانت و جنایت در حق بقیه میکنند تا پیشرفت کنند. چقدر حق دیگران خورده میشود. چقدر به راحتی پا روی حقوق افراد ضعیف گذاشته میشود. چقدر زنان سهم غم انگیزی در این ماجراها دارند. چقدر انسانیت و اخلاق چیز مورد تمسخری واقع میشود و چقدر رسانهها هدفمند کار میکنند برای اینکه کسی دیده شود یا کسی حذف شود؛ بدون رعایت اصول اخلاقی که همه دنیا فهم مشترکی از آن دارند... و فقط کسانی میتوانند با این همه بدی کنار بیایند که به اصطلاح فیلم، انسانهای عوضی باشند. یعنی بتوانند این همه بد کردن را برای به دست آوردن قدرت و شهرت و اهداف شخصی، ولو به نابودی دیگران ختم شود، تحمل کنند و تاب بیاورند...
جالب است بدانید ساخت این سریالها ادامه دارد و به گفته خودشان فصلهای آینده، سریالهایی به نمایش گذاشته خواهد شد که داستانهای دیگر کسبوکارهایی را که فرهنگ را تحت تأثیر قرار دادهاند، بررسی خواهند کرد.
ادامه دارد...
✍🏻 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند و ایران
@ninfrance
خودتحقیری، نه خشنودی از گذشته را در پی دارد، نه خوشحالی از حال، و نه خوشبینی به آینده را!
پدیده #خودتحقیری_به_ظاهر_نخبگانی یکی از پدیدههای قابل تحلیل دوران معاصر ایران است.
شخصیتهایی که در ظاهر جزو خواص و نخبگان جامعه هستند، امّا خودتحقیری در آنان #نهادینه شده است.
#پسندهای_رسانه نیز گویی ایشان را به ادامه این روند و ادراک درست بودن آن ترغیب میکند.
اگر برای فرد #تحقیرکننده_خود از گذشته بگویید، میگویند: 《ای بابا گذشته که افتخار ندارد! اوضاع الان مهم است که بد است!》؛ اگر از حال بگویید، میگویند: 《اینها مربوط به گذشته است! با وجود مشکلات دیگر، اینها افتخار ندارد! ضمن اینکه آینده از آنِ دیگران است!》و اگر از آینده بگویید، میگویند: 《با این وضع امیدی به آینده نیست!》. خلاصه اینکه، #خودتحقیری یک #مرض_لاعلاج یا دست کم بسیار سخت و دشوار است!
دکتر محسن عزیزی ابرقوئی، روانشناس
#خودتحقیری
#خودتحقیری_به_ظاهر_نخبگانی
#خودتحقیری_ممنوع
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اِسناد علّت مرگ یک انسان در اسپانیا به شاخ گاو به جای جهالت اروپایی
مصداقی دیگر از سوءاستفاده رسانه معاند بی بی سی از نظریه های اِسناد، این بار به بیان طنز😂
#رسانه_معاند
#ناامیدی
#هیجانات_منفی
#سواد_رسانه_ای
#جنگ_شناختی
دکتر محسن عزیزی ابرقوئی، روانشناس
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231
این کلمات مبالغه آمیز را حذف کنید
ما مدتهاست از ارزش های طاغوتی عبور کردهایم...
ان شاءالله در صحبتها بیشتر دقت کنیم
#بانوی_اوّل_معنا_ندارد
دکتر محسن عزیزی ابرقوئی، روانشناس
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دنیا چشم به راه...
هرچند میدانم که میدانید... اما به بهانه پخش هدفمند کلیپی در یک مدرسه و ارائه تحلیلهای سطحی از آن ماجرا توسط برخی افراد، این نماهنگ را قرار میدهم تا یادمان نرود نونهالان و نوجوانان ما هویتشان معنوی و اخلاقی و انسانی است...
لیبرالیسم، اومانیسم، فردگرایی و در کل تمدّن مادی به پایان راه رسیدهاند و همه دنیا شاهد نتایج و آثار جهان بینی منهای خدا و منهای دین آنهاست...
به تعبیر رهبر عزیزمان 《این قرن، قرن اسلام است... این قرن، قرن معنویت است...》
معرفت و حسّ خوب این نماهنگ زیبا تقدیم شما💐
اتفاقات خوب در راه است ان شاءالله...
دکتر محسن عزیزی ابرقوئی، روانشناس
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کجای دنیا چنین چیزی نمونه دارد؟
کدام مکتب میتواند نمونههای فراوان و متعدّد از چنین انسانهای شریفی تربیت کند؟
رسانههای دنیا کجا هستند که برای این پديده های ناب گزارش تهیه کنند و به توسعه انسانيت و معنویت و دیانت مخاطبان خود کمک کنند؟
#پیمان_الهی
#مودّت
#رحمت
#میثاق_غلیظ
#قداست_ازدواج
دکتر محسن عزیزی ابرقوئی، روانشناس
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231
تجاوز فرهنگی و ضرورت دستکشیدن از سرزنش قربانی
👈 به بهانهٔ ماجراهای پخش آهنگ دافی در یک مدرسه...
🔴 این روزها بازار ترانهٔ سخیف #دافی و حواشیاش داغ است و طبق معمول، عموم تحلیلها حول این میچرخد که وامصیبتا از این حکومت و سیاستهای فرهنگیاش که ما را به ورطهٔ فروپاشی فرهنگی کشانده و آی بیایید غرب را ببینید که چقدر به این مسائل حساس است و چقدر حواسش به کودکان هست. موضعی که جدال هم تا اینجا، چندان از آن دور نبوده است.
👌 چیزی که در این شلوغی کمرنگ شده، حضور معنادار استعمار نو در عرصهٔ تولیدات فرهنگی و تاثیر ویرانگر آن بر حال و زندگی کودکان و خانوادههاست؛ موضوعی که در حوزهٔ روانشناسی و تعلیموتربیت قابل بررسی است ولی روانشناسی امروز با ساختار و درونمایهٔ سرتاپا غربیاش، از فهم و تحلیل آن بهکلی ناتوان است.
✅ برای فهم این ماجرا به شاخهٔ مطالعات ضداستعماری در روانشناسی نیاز داریم تا به این بپردازد که جریان حذف کودکی در سرمایهداری غربی و تبدیل کودکان از سنین خردسالی به مصرفکنندگان کالاهای فرهنگی و غیرفرهنگی بزرگسالانه، چه آسیبهایی در مسیر رشد و بالندگیشان ایجاد میکند و چگونه با هلدادن آنها بهسمت دنیای بالغانه، فرصت طلایی زندگی اینجایی و اکنونی را از آنها میگیرد...
👈 جهت مطالعه متن کامل این مقاله از نامیه اصفهانیان اینجا را لمس کنید.
دکتر محسن عزیزی ابرقوئی، روانشناس
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231
به مناسبت سالروز ولادت پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و امام جعفر صادق علیه السلام، تخفیف ۵۰ درصدی برای خرید دوره آموزشی آفلاین پیرامون دگرباشی جنسی (با محوریت بحث همجنسگرایی) در نظر گرفته میشود
این دوره تخصصی در بهمن ماه و اسفندماه سال ۱۴۰۱ در هفت جلسه چهار ساعته (حدود ۲۱ ساعت طول زمان خالص جلسات می باشد) برگزار شد.
سرفصل مباحث و شیوه خرید دوره در تصویر بالا توضیح داده شده است.
خریداران می توانند به فایلهای صوتی و پی دی اف های ارائه شده در جلسات دسترسی پیدا کنند.
شناسه ارتباطی جهت خرید دوره👇
@Mohsenazizi1365
مبلغ سرمایه گذاری: ۱۵۰ هزار تومان
شماره کارت:
۵۰۴۱۷۲۱۰۳۱۰۵۱۷۳۴
✅ مهلت استفاده از تخفیف ویژه ۵۰ درصدی و خرید دوره با مبلغ ۱۵۰ هزار تومان، تا پایان هفته جاری میباشد.
دکتر محسن عزیزی ابرقوئی، روانشناس
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231
نقش نیّت در ارزشمندی عمل
رفتار و عمل آدمی را میشود با آثار آن ارزیابی کرد، و میشود با انگیزه و نیّت و هدف و جهت آن به ارزش رسید.
از آنجا که کارهای انسانی در بینش و دل آدمی ریشه دارد و در جامعه و هستی اثر میگذارد، میتوان به این هر دو عامل ارزیابی توجه نمود.
👈 دو عمل مساوی از دو نفر آدم... برابر نیستند. کسی که به خاطر خستگی از دنیا به شهادت روی میآورد با کسی که با فراغت و آزادی و حتی با اشتیاقها و علاقهها روی میآورد برابر نیستند. کسی که برای راحت شدن از سماجت فقیر، دِرهمی میبخشد با کسی که میخواهد گذشت و احسان را درس بدهد و بخشش و جوانمردی را بیاموزد یکسان نیستند. به همین خاطر در روایت نبوی آمده؛ لا عمل الّا بالنِّیة و لا نیةَ الّا باصابة السنة (کافی، ج ۱، ص ۷۰)؛ هیچ عملی بدون نیّت و بینش نیست و تحقق نمییابد، همان طور که نیّت جز با سنّت و همراهی سنّت شکل نمیگیرد. در این روایت ارتباط عمل با نیّت و سنّت مطرح میشود و همین باعث میشود که عمل ازدواج با توجه نیّت دو طرف و با توجه به همراهی با سنّت رسول به ارزش برسد...
✅️ آنها که به خاطر تمامی نیازها و تمامی ابعاد وجود خویش برای زناشویی، برای اُنس، برای شناخت کسریها و ضعفها و بهره برداری از برخوردها و استقامت در مشکلات ازدواج میکنند، با آنها که به خاطر عادت و یا به خاطر کسب اعتبار و وجاهت وصلت میکنند و به سراغ بزرگان میروند و کسانی را میخواهند که بر آنها تکیه کنند و به آنها افتخار کنند، برابر نیستند.
منبع: روابط متکامل زن و مرد؛ علی صفائی حائری (عین.صاد)، صص ۱۳_۱۲
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231
ماه فروماند از جمال محمد
سرو نباشد به اعتدال محمد
قدر فلک را کمال و منزلتی نیست
در نظر قدر با کمال محمد
وعدهٔ دیدار هر کسی به قیامت
لیلهٔ اسری شب وصال محمد
آدم و نوح و خلیل و موسی و عیسی
آمده مجموع در ظلال محمد
عرصهٔ گیتی مجال همت او نیست
روز قیامت نگر مجال محمد
وآنهمه پیرایه بسته جنت فردوس
بو که قبولش کند بلال محمد
همچو زمین خواهد آسمان که بیفتد
تا بدهد بوسه بر نعال محمد
شمس و قمر در زمین حشر نتابد
نور نتابد مگر جمال محمد
شاید اگر آفتاب و ماه نتابند
پیش دو ابروی چون هلال محمد
چشم مرا تا به خواب دید جمالش
خواب نمیگیرد از خیال محمد
سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی
عشق محمد بس است و آل محمد
👈 بشنوید...
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231
تفاوت ورزشی که فقط به دنبال مقام است و ورزشی که در آن روح پهلوانی دیده میشود
تیم والیبال زنان ژاپن، در بازیهای آسیایی هانگژو، در یکی از دستهای بازی در مقابل تیم زنان افغانستان، با نتیجه ۲۵ بر ۰ پیروز شد.
افغانستان در این بازی تنها ۷ امتیاز کسب کرد.
تماشاگران بازی از این رفتار بازیکنان ژاپن بسیار ناراحت شدند و معتقد بودند این تیم میتوانست قدری ملایمتر بازی کند تا تیم مقابل اینچنین تحقیر نشود، اما بازيکنان ژاپنی معتقد بودند که باید بهترین عملکرشان را نشان میدادند.
چند سال قبل هم در بازیهای فوتبال جام جهانی برزیل، تیم آلمان با نتیجه ۷ بر ۱ برزیل را شکست داد، در حالی که از ضعف برزیل پرآوازه در آن دوره کاملا آگاه بود و میتوانست رفتار متفاوتی در حضور تماشاگران برزیلی داشته باشد.
یادم به پهلوان پوریای ولی افتاد که در عین داشتن قدرت و توان، بنا به دلایل اخلاقی، اُفتادگی را ترجیح داد.
حتما داستان اخلاقی و تاثیرگذار او در کشتی گرفتن با رقیب هندی را میدانید.
امروز هم در ورزش ما از این دست پهلوانان کم نیستند. نمونه بارز آن ورزشکارانی هستند که برای حفاظت از ارزشهای والایی چون ظلم ستیزی و دفاع از مظلوم حاضر نمیشوند با ورزشکاران رژیم غاصب، کودک کش و متجاوز اسرائیل رو در رو شوند و بدین ترتیب آنها را به رسمیت بشناسند.
ورزشی که با انسانیت، اخلاق و منش پهلوانی برگرفته از دین همراه است و ارزش افزوده دارد را دوست دارم💐
#ایران_سربلند
دکتر محسن عزیزی ابرقوئی، روانشناس
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231
با سلام و احترام 💐
به منظور کسب اطلاعات بیشتر پیرامون مشکلات ناشی از مصرف مشروبات الکلی، کانال آقای دکتر علی اصغر اکبری، متخصص اعصاب و روان، را دنبال نمائید👇
https://eitaa.com/addtion
آنقدر دروغ میگویند تا باور کنی!
تکنیک #دروغ_بزرگ هنوز هم جزء پرکاربردترین تکنیکهای #عملیات_روانی به حساب میآید. رسانههای #دشمن لحظهای برای مخاطبین شان #آرامش ذهنی نخواهند گذاشت. #ارمیتا_گراوند سوژه بعدی برای به #اغتشاش کشاندن #ذهن مخاطب های #مستعمره است.
منبع: صفحه مؤسسه مرحوم استاد #فرج_نژاد
#رسانه_معاند
#ناامیدی
#هیجانات_منفی
#سواد_رسانه_ای
#جنگ_شناختی
دکتر محسن عزیزی ابرقوئی، روانشناس
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231
بیحجابی، آزادیِ زن نیست!
بسیاری از آنچه امروزه، از جانب استعمارگران فکر، با عنوان حقوق زنان به ذهن برخی ساده اندیشان تحمیل شده، در واقع ترویج بیمسئولیتی شهوت پرستان است.
دکتر محسن عزیزی ابرقوئی، روانشناس
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231
33.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تا به دلها وارد نشوید، نمیتوانید به سرها ورود کنید!
محتوای زیبایی داره
👈 معلّمان، اساتید، والدین و مبلّغان از دست ندهند.
دکتر محسن عزیزی ابرقوئی، روانشناس
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231
شرمساری دیگر برای اغتشاشگران و چراغی دیگر برای شناخت دشمنان
《نرگس محمدی》، به دلیل اقداماتش علیه ایران، برنده جایزه صلح (بخوانید جایزه جنگ و فتنه و خونریزی) نوبل ۲۰۲۳ شد و نامش در کنار جنایتکاران تاریخیِ برنده این جایزه همچون 《شیمون پرز》، 《اسحاق رابین》، و 《مناخیم بگین》از رژیم غاصب و کودک کش صهیونیستی، 《باراک اوباما》و 《آنگ سانگ سوچی》قرار گرفت.
رزومه مختصری از چند جنایتکار پیشه برنده جایزه به اصطلاح صلح نوبل
دکتر محسن عزیزی ابرقوئی، روانشناس
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231