💢شیخ علی بهجت ، فرزند آیت الله بهجت (ره) :
آنقدر از خودش حرف نمیزد توی خانه عادی رفتار می کرد ، که حاج خانم با تعجب پرسیده بود : آقا مردم چه حرف هایی می زنند ! می گویند شما با امام زمان ارتباط دارید !
@jafar1352hodaei
۱۹ شهریور ۱۳۹۷
#استفتائات_امام_خامنهای_مدظله_العالی
‼️آسیب رساندن به بدن
🔷س 613: اگر انسان در زیارتگاههای ائمه (علیهمالسلام) خود را به زمین بیندازد، و همانند بعضی از مردم که صورت و سینه خود را برزمین می مالند تا از آن خون جاری شود، و به همان حالت وارد حرم می شوند، عمل کند، چه حکمی دارد؟
✅ج: این اعمال که به عنوان اظهار حزن و عزاداری سنّتی و محبت ائمه(علیهمالسلام) محسوب نمی شوند، از نظر شرعی اعتباری ندارند، بلکه اگر منجر به ضرر بدنی قابل توجه و یا وهن مذهب شوند، جایز نیست.
📕منبع: leader.ir
🆔 @jafar1352hodaei
۱۹ شهریور ۱۳۹۷
۱۹ شهریور ۱۳۹۷
•┈••✾◆◆✾••┈•
💎امام صادق عليه السلام فرمود:
مَنْ بَغى، صَيَّرَ اللّه ُ بَغْيَهُ عَلى نَفْسِهِ وَ صارَتْ نُصْرَةُ اللّه ِ لِمَنْ بَغى عَلَيْهِ وَ مَنْ نَصَرَهُ اللّه ُ غَلَبَ وَ اَصابَ الظَّـفَرَ مِنَ اللّه ِ.
🔹هر كس ستم كند، خداوند، ستمش را به خود او باز مى گرداند و يارى خدا نصيب كسى مى گردد كه به او ستم شده و كسى كه خدا او را يارى كند، غلبه پيدا مى كند و از جانب خدا پيروزى نصيبش مى شود.
📖تحف العقول، ص ۳۱۵
@jafar1352hodaei
۱۹ شهریور ۱۳۹۷
هدایت شده از رخداد
4_5913784407377838495.pdf
1.04M
🌺 منبر pdf 🌺
حجه الاسلام دکتر رفیعی
موضوع:
عاشورا بال سرخ شیعه
🆔 @Tabligh60 🌱
۱۹ شهریور ۱۳۹۷
۱۹ شهریور ۱۳۹۷
💢آیت الله حق شناس :
اعمال ما به حضرات معصومین عرضه می شود . حضرت می فرماید : «لا تؤذوا رسول الله » یعنی اعمال شما به رسول الله (ص) عرضه می شود ، اگر مرتکب گناه شده باشید ، وجود مبارکشان اذیت می شود .
@jafar1352hodaei
۱۹ شهریور ۱۳۹۷
⛳️طلیعه محرم⛳️
عاشقانت میفروشند عیش را, غم میخرند
دل به پاى روضه میریزند ماتم میخرند
باز هم شیر حلال مادران تاثیر کرد
بچه ها دارند از بازار پرچم میخرند
مثل خاروخس در این سیل به راه افتاده ایم*
باز درهم آمدیم و باز درهم میخرند
ماه ها در یک طرف ماه محرم یک طرف
بیشتر از ماه ها ماه محرم میخرند
اشک ما اینجا فقط این قدر قیمت یافته
ورنه جاى دیگرى عرضه کنى کم میخرند
تا تو را داریم ما, داراترین عالمیم
بچه هاى ما در این خانه حاتم میخرند
این طرف گریان شدیم و آن طرف آباد شد
اشک کالایى ست که در هر دو عالم میخرند
گریه بر مظلوم تکوینا تقرب آور است
در حسینیه مرا,حتى نخواهم, میخرند
مطمئنا روضه اى یا گریه اى در کار هست
هر کجا عصیانى از فرزند آدم میخرند
عده اى دم میدهند و عده اى دم میزنند
پنج تن هم این وسط دارند از دم میخرند
گریه کن زهراست,ما تنها سیاهى لشگریم
باز با این حال شکل گریه را هم میخرند
اولین گریه کن مسلم رسول الله بود
گریه بر دندان مسلم را مسلّم میخرند
@jafar1352hodaei
۱۹ شهریور ۱۳۹۷
هدایت شده از رخداد
4_673104229497307830.mp3
11.72M
🌺 منبر صوتی🌺
حجه الاسلام دکتر رفیعی
موضوع:
عاشورا
🆔 @Tabligh60 🌱
۱۹ شهریور ۱۳۹۷
هدایت شده از حجت الاسلام دکتر هدایی تبریزی
باسلام
به استحضارمی رساند،استادهدایی تبریزی ،علاوه برایتادرپیام رسان تلگرام طلایی واینستاگرام نیز فعالیت دارندومطالب سه کانال(تلگرام_اینستاگرام_ایتا) متفاوت است واستادهرروز دریک کانال فعالیت دارند (البته سخنرانی های ایشان فقط در تلگرام طلایی بارگذاری می شود به دلیل کثرت مخاطبان این کانال نسبت به اینستاگرام وایتا).
علاقه مندان می توانندازمطالب استاد دراینستاگرام وتلگرام طلایی نیز بهره مندشوند.
آدرس چنین است :
ایتا:
Eitaa.com/jafar1352hodaei
اینستاگرام :
Https://WWW.instagram.com/jafar1352hodaei
تلگرام طلایی :
@jafar1352hodaei
توجه داشته باشیدکه آدرس کانال
چه درتلگرام طلایی
وچه دراینستاگرام
وچه درایتا
یک چیز بوده وهرسه یک آدرس باحروف وکلمات یکسان است.
باتشکر.موفق باشید.آمین
@jafar1352hodaei
@jafar1352hodaei
۱۹ شهریور ۱۳۹۷
هدایت شده از تذکره الاولیاء
۲۰ شهریور ۱۳۹۷
#سلوک
🔻به قول بعضی ها می گویند: «اگر یک کوری یک عصای بی خودی از دستش بیفتد، فکر می کند موسی است و این عصا هم عصای اژدها است.» اینقدر خلط شده مراتب ولایت، مراتب سلوک، طبقات سماوات، صعود و نزول، علامتی که در هر سماء هست، مثلا تجرّد، خلع بدن همه اش علائمی بوده که حدود را مشخص می کرده است. طبقات صعود و بیرونآمدن از عالم طبیعت و از بطن مادیّت، مراتب دارد. خود آدمی هم هفت طبقه است: اولش این است که از عالم طبیعت در بیاید و بعد از آن آزادشدن از تعلّقات شهوات بطن و ورود به عالم قلب است تا برسد به عرش الرحمن.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
@jafar1352hodaei
۲۱ شهریور ۱۳۹۷