eitaa logo
جهاد_تبیین 📡📡📡
1.5هزار دنبال‌کننده
50.8هزار عکس
57.5هزار ویدیو
365 فایل
جهاد تبیین
مشاهده در ایتا
دانلود
فلوراید .mp3
1.14M
بسم الله الرحمن الرحیم ❌هرگز رضایت نامه فلوراید تراپی در مدرسه برای فرزندان معصومتان را امضا نکنید... 🆘 راستی اگر موردی ندارد چرا رضایت نامه می‌گیرند؟ طب اسلامی کودکان☂ 💌 @tebeslami_koodakan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 💢❗️اولین اعتراف صدا و سیما به عوارض واکسن بر نوجوان دیگه صدا و سیمای دروغگو هم اعتراف کرد😳❗️ دوستان نگید ما بعد از واکسن چیزیمون نشد اگر قرار بود همه از دم یهویی بمیرند که بقیه نمی‌رفتند 👇😏😜 واکسم بزنند ...❌ عجله نکنید نوبت به نوبت... 🔴.این هم نتیجه ی واکسمهای پی در پی ...❌ دلتا و ...فقط عوارض واکسم‌ است دیگه صدا و سیمای کذاب هم بالاخخخخخخره وادار به اعتراف شد 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 .
کاسب میلیاردی کیست ؟! 5 هزار میلیارد تومان رمدسیویر! اخرش هم بی اثر و پر عوارض هم همینطور ! کلی پول هم مردم بابت الکل و وایتکس دادن اونا هم بی اثر و پر عوارض و هیشکی نیست این جماعت گستاخ و وقیح که با نسخه ی غیر علمی باعث ضربه زدن به سلامت ملت شدن و کلی پول زدن به جیب رو به دادگاه بکشونه و محاکمه ....و انها میدان را برای خود بی خطر دیدن گستاخ شدن با وقاحت حمله به منتقدان و هر چه از دهنشون در می یاد میگن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. ✅👌نیجریه یک میلیون دُز واکسن کرونا را نابود کرد. مسئولین ایرانی ببینن دو دستی میزنن تو سر خودشون که چرا ندادی ما تا تزریقش کنیم به مردم )) .
21.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میرزا کوچک خان جنگلی را بهتر بشناسیم .
🔴 خودتان را رنگ کنید!! 🔹این تصمیم جدید که قرار شده فقط با مشاهده یک مبتلای سرپایی اُمیکرون ، رنگ یک شهر نارنجی اعلام شود یک بدعت جدید در کرونا بازی است چرا که قبلا تلفات بالا رنگ ها را نارنجی و قرمز می کرد اما الان اگر این تصمیم اجرایی شود ، دیگر همه ایران نارنجی و قرمز خواهد شد و دوباره کسب و کار ملت در این وانفسای اقتصادی ضربه خواهد خورد. این در شرایطی است که هنوز پاسخ منطقی در مورد چرایی بی اثر بودن این همه واکسنی که میلیاردها دلار سرمایه را در دنیا تلف کرد ، داده نشده است!! 🔺فقط سوالم از دولت انقلابی و شخص آقای رئیسی عزیز این است که تا کی می خواهند در این کرونابازیِ بازی بخورند؟!! لابد در مرحله بعدی از نقشه کاسبان کرونا ، اگر یک اُمیکرون در هرجای دنیا پیدا شود ایران هم نارنجی خواهد شد!! یک کلام ختم کلام : بروید خودتان را رنگ کنید ... ✍"قاسم اکبری" .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢❗️کاسب و مافیا اونی هست که در لباس سلامت مردم با ارز داروی اضطراری، میز تلویزیون وارد کرد ! از جیب تو علیه شعور تو بهره می‌برند واردات میز تلویزیون با ارز دارو شیاد چه کسی‌ست؟ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ این مدیر وزارت بهداشت کیست ⁉️ صاحب ۱۶ شرکت دارویی!!! پیام طبرسی عضو ستاد ملی کرونا منتقدان واکسن اجباری رو متهم به کاسبی میلیاردی کرد ولی کاسبی میلیاردی در بین وزارت بهداشتی ها هست افشاگری اش رو از شبکه دو بشنوید! ایا طبرسی صاحب این شرکت ها هست؟ .
🔴❗️ شیعه نشان داده حتی اگه همسر امام باشی ممکنه خیانت کنی بخاطر حرص ؛طمع ...... یک شیعه هر گز نباید فریب یک نام انقلابی!یک عمامه!یک حرکت ..شخصی رو بخوره ! نباید فریب بخوره که چون فلانی در فلان حرم!..... هست مدعی انقلابی هست! دیگه حتما آدم خوبی هست!اونم در این دنیا پر از ظلم و ستم ،بی عدالتی جعده که همسر امام بود به امام رحم نکرد دیگه مسئول حرمش باشن رحم میکنن؟! .
چه جالب! چرا درباره طرف مقابل دعوا از این احتمالات به ذهنتون نمی‌رسه و از این تیترها نمی‌زنید؟! مثلاً این تیتر چطوره: 💢❗️کاسبی میلیارد دلاری از زیرش هم بنویسیم: درآمد میلیارد دلاری از فروش دلیل اصلی مخالفت با داروهای گیاهی و است! پ؛ن؛واکسنی دو دوزش👇👇👇❗️ تزریق جواب نداده و دوز سوم رو میخوان تزریق در حالی گفته بودن با دو دوز ایمن کامل هستی!!شبیه یک کاسبی میلیاردی و مکر و حیله و فریب هست یا نسخه منتقدان که از اول یکی بوده فرمولش هم شفاف!که هر که خودش میتونه درست کنه .
. ❌همه توطئه‌های جهانخواران علیه ما از جنگ تحمیلی گرفته تا و غیره برای این بوده است که ما نگوییم اسلام جوابگوی جامعه است و حتماً در مسائل و اقدامات خود از آنان مجوز بگیریم! پ؛ن:دوساله تابع سازمان بهداشت جهانی!وcbc آمریکا!!مثل بخش هایی دیگه نسخه شرق و غرب را(نفوذی ها ) بر ما تحمیل و مدعی شدن اسلام جوابگو سلامت شما نیست! باید تابع انها باشیم ! .
. ✅❤️امام خمینی ره : نه از ارتباط با متجاوزان خشنود شوید و نه از قطع ارتباط با آنان رنجور، با وچشمانی باز به دشمنان خیره شوید و آنان را آرام نگذاریدکه لحظه‌ای آرامتان نمی‌گذارند ۱۳۶۸/۲/۱ .