سرنوشت ارتش اسرائیل در غزه
@IRAN_CITYOFSUN
#تحلیل_اختصاصی
#تحلیل_مهم
بیش از یک ماه است که درگیری ها در جنوب دره غزه(اردوگاه های البریج و النصیرات و منطقه خان یونس) متمرکز شده است.
ارتش اسرائیل ماه گذشته به دلیل تلفات سنگین، کاملا از شمال غزه عقب نشینی کرد.
از این تاریخ تاکنون یگان های مقاومت غزه با تقسیم در گروههای کوچک و شلیک راکت و بمب های ضد زره و خمپاره، آخرین مناطقی که ارتش اسرائیل در آنها باقی ماندهاند را بهطور مداوم هدف قرار داده و یگان رزمی اسرائیل را فرسوده کردهاند.
اگرچه ارتش اسرائیل اخیراً سعی کرده بود یک حمله گسترده را آغاز کند ، اما به محض شروع عملیات با سدی از بمب های تونلی، مسیرهای بمب گذاری شده و میدان های مین مواجه شد.
و از همان ابتدا در جنوب غزه با متحمل شدن خسارات سنگین، مجبور شد فشار حملات را به سمت هوا ببرد.
ارتش اسرائیل پس از فرار از شمال غزه، مجبور شد به سمت مناطق جنوبی روی آورد.
در جنوب و در منطقه خان یونس، ارتش اسرائیل پس از مدت ها درگیری با تلفات سنگین، خط محاصره ای را ایجاد کرد که چندان محکم نبود و بارها شکسته شد.
ارتش اسرائیل سعی کرد با راندن کاروان های زرهی خود که در میان غیرنظامیان گیر افتاده (در جنوب) ، از آنها به عنوان سپر انسانی استفاده کند و با نگه داشتن مردم عادی در اطراف ادوات زرهی سعی کردند از حملات مقاومت جلوگیری کنند.
اما بعد از مدتی که غیرنظامیان متوجه ماجرا شده و از اطراف اسرائیلی ها پراکنده شده اند، آنگاه ارتش اسرائیل در داخل و خارج خان یونس مورد حمله مداوم قرار گرفتند.
در این میان ارتش اسرائیل متحمل خسارات فراوانی شده است و چیزی برای نشان دادن ندارد جز اینکه خشم خود را با بمباران تصادفی از بین ببرد.
تصاویری مانند سوختن تانک مرکاوا پس از برخورد موشک یاسین 105 نیز نشان می دهد که تانکهای زرهی باشکوه اسرائیل و پرسنل آنها مانند دانه های برف هستند که در باد جنوب غربی آب می شوند.
امروز همه میدانند که ارتش و رسانه های اسرائیل شکست در شمال غزه را پذیرفته اند و باز هم از عقب نشینی های جدید صحبت میکنند.
با خروج ارتش اسرائیل از مناطق نیروهای حماس دوباره ترمیم و سازماندهی میشوند و در صورت نیاز به مقاومت زیرزمینی ادامه
می دهند.
در واقع اسرائیل هرگز نتوانست منطقه را به طور کامل تصرف کرده و حضور خود را تثبیت کند و وقتی به نزدیکترین نقطه تونل های حماس رسیدند با چنان مقاومت سنگینی جلو و عقب میرفتند که وقتی متوجه شدند آخرین تلاشهایشان نیز فایده ندارد ، با حسرت تمام مجبور به عقبنشینی شدند چرا که رهبران اسرائیل باور دارند که دیگر شاید این فرصت برای آنان تکرار نشود.
چنین وضعیت مشابهی در اطراف خان یونس هم در حال اتفاق است.
پایگاههای عملیاتی موقت اسرائیل در غزه کوچکترین امنیتی ندارند و از منظر نظامی، غزه به بزرگترین کمین مسکونی تاریخ تبدیل شده است و همچنان ادامه دارد.
تنها راه نجات اسرائيل از اين وضعيت اعزام نيروهای آمريكا به سمت مرزهای غزه است.
اگر آنها نیروها را در سطح لشگر بفرستند، این می تواند تأثیر جدی در فرایند شکست اسراییل داشته باشد و جلوی آن را بگیرد ، اما افتادن در چنین تله ای ساخته شده، همراه با فشار نظامی فعلی در خاورمیانه، به جای افزایش بازدارندگی نظامی ایالات متحده، آن را برای خود آمریکا کاهش می دهد و هزینه بسیار زیادی روی دست هژمون تضعیف شده آمریکا میگذارد.
از سوی دیگر نتانیاهو و تیم راست افراطی او از نیروهای بسیج استفاده می کنند و از هر راهی برای افزایش بحران در لبنان و غزه و تضمین آینده خود تلاش می کنند.
در روزهای گذشته قطر اعلام کرد که اسرائیل با آتش بس موافقت کرده و تا حد زیادی با گروه های غزه توافق شده است اما همه میدانیم قطر از روز اول هم از این نوع داستان های توافق، زیاد تعریف کرده و هیچ اعتباری به حرفش نیست.
خواسته های حماس از روز اول کاملا مشخص بوده و به مرور افزایش یافته است، حماس خواستار آزادی رهبران زندانی ، عقب نشینی کامل از غزه و تبادل همه جانبه گروگان ها از رهبران برجسته گروه غزه و همه فلسطینی های اسیر است اما در طرف مقابل اسرائیل همچنان اصرار دارد هرگز با چنین حقارتی آتش بس را امضا نمی کند هرچند هرچه زمان بیشتری میگذرد میبینیم که اسرائیل خواسته های بیشتری را قبول کرده است تا جایی که بخش زیادی از مدیران امنیتی و سیاسی در اسرائیل گفتند فردای روز اعلام آتش بس به نشانه شرمساری استعفا خواهند داد.
از طرف دیگر با گذشت هر روز، خطر حمله به لبنان کمتر شده و اتفاقا خطر حمله حزب الله لبنان به اسرائیل بیشتر میشود و اگر ارتش اسرائیل به این روش که اینگونه توسط مقاومت در غزه فرسوده شده، خود را وارد جبهههای جدید کند ، در معرض خطر فروپاشی ساختار نظامی کامل قرار میگیرد و آشکارا در حین ادامه درگیریها، حادثهای به مراتب بزرگتر با اتفاقات
اکتبر را تجربه خواهد کرد.
برای اولین بار، دولت بایدن به دولت و شهرک نشینان اسرائیلی در کرانه باختری هشدار دیپلماتیک داده است و فشار زیادی را به اسرائیل وارد کرده که حتی اگر فرض کنیم به صورت نمادین هم بوده باشد ، یک شکست دیگر در عرصه بین المللی برای اسرائیل و وجهه جهانی این رژیم محسوب میشود که عوارض شدیدی در جبهه های نبرد بجا میگذارد.
اگر کانون های قدرت آمریکا که هدفشان متوقف کردن جنگ در خاورمیانه است (تا به جنگ اوکراین بپردازند) پیروز شوند، ممکن است یک تحول امیدوارکننده برای آتشبس قطعی باشد، در غیر این صورت، این فقط یک توهم و یک فرآیند آمادهسازی برای درگیریهایی شدیدتر خواهد بود.
برای اولین بار در 5 دهه گذشته ارتش سرافراز اسرائیل بدترین شکست تاریخ خود را در برابر تعداد انگشت شماری از مردان مومن متحمل شده که یا باید این شکست ها را بپذیرد و خود را نجات دهد، یا باید منتظر باشد که شهرک های صهاینه و شهرهای اسرائیل به مانند غزه با بمباران کشورها و نیروهای متحد محور مقاومت به آوار تبدیل شوند.
امروز عدالت در لاهه نیست، بلکه در باب المندب است.
عدالت در غرب نیست، در غزه، لبنان، یمن، عراق و سوریه است که یک تعداد از مردان عضو محور مقاومت همه دنیا را غافلگیر کرده اند و به تنهایی جلوی تمام هژمون غرب با همه امکاناتش ایستاده اند و در جبهه های مختلف اکثر کشورهای جهان را شکست داده اند ، در حالیکه تا پیش از عملیات مهرماه حماس آنها را مسخره میکردند که نمی توانند کاری انجام دهند و سرنوشتی جز نابودی برای فلسطينی ها وجود ندارد.
یاعلی
بهمن ١۴٠٢
میلاد رضایی
@IRAN_CITYOFSUN
🌐گاردین :
ایران از یک بازیگر پهپادی منطقه ای، به رهبر پهپادی دنیا تبدیل شده و از جنگ اوکراین بعنوان ویترین تکنولوژی های خود استفاده میکند. این ادعا در حالی مطرح میشود که غرب و رسانه هایش تا چندی پیش دستاوردهای نظامی جمهوری اسلامی را بلوف یا حتی فتوشاپ معرفی میکردند!
💬 عبدالرحیم انصاری
@BisimchiMedia
#أخبار«انقلاب اسلامی» 👇 عضوشوید
╭┅───────────┅╮
🆔 @enqelabeeslami
╰┅───────────┅╯
بمباران یمن؛ راهبرد یا راه بند؟
♦️آمریکا و انگلیس دیشب، به سه استان صنعا، ضمار و بیضاء در یمن حمله کرده و آن را "دور دوم انتقام گیری از سربازان کشته شده در مرز اردن" خواندند.
🔹درگیر شدن با مقاومت یمن، احمقانه ترین و پر ریسک ترین گزینه ای بود که آمریکا می توانست سراغ آن برود.
♦️انصارالله اولا بر خلاف مقاومت عراق، هیچ محدودیتی در جنگ تمام عیار با آمریکا ندارد. ثانیا در موقعیتی مستقر است که دست آمریکا و انگلیس، به معنای واقعی کلمه زیر ساطور اوست. ثالثا از توان رزم و تسلیحات پیشرفته ای برخوردار است که هنوز رونمایی نکرده است.
🔹عبرت نگرفتن از عبرت ها، نشانه زوال عقل است. آمریکا دید که مقاومت یمن با حیثیت رژیم متجاوز عربستان چه کرد، بلکه خود، بخشی از این جنگ بود. با این وجود، به قماری از پیش باخته تن داد.
♦️مقاومت یمن تا پیش از این، با کشتی های تجاری و نظامی آمریکا و انگلیس و اسرائیل مدارا کرده و صرفا باب المندب را برای عبور برخی از آنها نا امن کرده بود. هدف، سر عقل آوردن حامیان اسرائیل و توقف جنایت جنگی در غزه بود.
🔹اما قطعا این معادله پس از حملات اخیر تغییر خواهد کرد. وقتی کار به غرق شدن کشتی های متجاوزان و هلاکت سرنشینان رسید یا خبر آمد که فلان پایگاه آمریکا در شیخ نشین های منطقه گرفتار تیر غیب شد، آن گاه حساب کار دست دولت بایدن می آید.
♦️مقامات کُند ذهن آمریکا خیال می کنند با دشمنان متعارف -قابل محاسبه، پیش بینی و مدیریت رفتار- طرف هستند و می توانند وادار به تسلیم کنند. نمی فهمند که اگر یمنی ها بنا بود جا بزنند، از ابتدا به خاطر دفاع از مردم مظلوم غزه، در این معرکه پا نمی گذاشتند.
🔹نشریه فارن افرز یکی از ده ها رسانه های آمریکایی است که درباره وارد نشدن در تله یمن هشدار داده است:
🔻"حملات پیاپی حوثی های یمن برای تحت فشار قرار دادن اسرائیل طراحی شده. آنها طی سه ماه گذشته مانع عبور محمولهها به سمت اسرائیل شدند. حملات موشکی یمنیها، موجب کاهش ۸۵درصد فعالیت های بندر ایلات شده است
🔻بهترین راه، دیپلماسی است. آمریکا اگر بتواند اسرائیل را برای توقف بمباران غیر نظامیان غزه تحت فشار قرار دهد، بهانه حوثیها را تضعیف خواهد کرد. تهران میخواهد آمریکا بعد از جنگ فرسایشی در یمن، دست از پا درازتر مجبور به عقبنشینی شود. ایران و حوثیها تله کار گذاشتهاند و آمریکا نباید وارد آن شود".
🔹همچنین «داگلاس مکگریگور» مشاور سابق پنتاگون درباره حملات اخیر آمریکا نوشت:
🔻"بمباران، دیپلماسی و استراتژی نیست، و بازدارندگی به همراه نمیآورد. سقوط یک قدرت به جهنمی که خودش ساخته، به تدریج رخ میدهد؛ تا اینکه ناگهان متوجه میشود چطور حریف را دست کم گرفته و استراتژی های اشتباه انتخاب کرده بود.
🔻ما به خاطر این استراتژی های نادرست، با شکستهای راهبردی و پیاپی در افغانستان، لیبی، عراق و اوکراین مواجه شدیم. اکنون واشنگتن به سرعت در حال رسیدن به جهنم خودساخته در روابط با بقیه جهان است".
@IMANI_mohammad
Ejraye Goroohi - Bahmane Khoonin Javidan (320).mp3
9.62M
📢#صدای_انقلاب
💠بهمن خونین جاویدان...
سرودی خاطره انگیز از روزهای غرور آفرین بهمن ماه
یاد و خاطر امام خمینی رهبر نهضت بزرگ انقلاب اسلامی و تمام شهدای این مرز و بوم گرامی باد...
#سرود
#بهمن
#شهید
#امام
#صدای_انقلاب
🆔 @sedayeenghelab_ir
➖➖🍃🌺🍃➖➖🍃🌺🍃➖➖
iran-iran-music.mp3
6.47M
📢#صدای_انقلاب
💠ایران ایران
سرود خاطره انگیز و ماندگار ایران ایران با صدای رضا رویگری
#دهه_فجر
#انقلاب
#پیروزی
#صدای_انقلاب
🆔 @sedayeenghelab_ir
➖➖🍃🌺🍃➖➖🍃🌺🍃➖➖
#شبهه_انتخاباتی
🔴 رأی نمیدهیم تا مسئولین تنبیه شوند.
✅ ۹ نکته ساده برای کسانی که با انتخابات قهر کردهاند.
#انتخابات
🆔 @Shobhe_ShenaSi
7.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زیباترین شادی گلی که دیدم 🥺
جانم ایران...
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
با ما در کانال "راهبری فرهنگ" همراه باشید.
@rahbariefarhang
سرتیپ یحیی سریع سخنگوی ارتش یمن:
هواپیماهای متجاوز آمریکایی-انگلیسی طی ساعات گذشته 47 حمله هوایی انجام دادند که به شرح زیر است:
- 13 حمله به امانت العاصمه و استان صنعا.
- 9 حمله به استان حدیده.
- 11 حمله به استان تعز.
- 7 حمله به استان البیضاء.
_ 7 یورش به استان حجه
این حملات ما را از مواضع اخلاقی، مذهبی و انسانی ما در حمایت از مردم ثابت قدم فلسطین در نوار غزه منصرف نخواهد کرد و بدون پاسخ و مجازات نخواهد ماند.
@kriyaassess
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 با تنگه باب المندب بیشتر آشنا بشیم.
خلیج عدن و دریای سرخ در این تنگه به هم متصل میشوند.
طول این تنگه ۳۰ کیلومتر است که توسط جزیرهای به اسم بریم به دو قسمت شرقی و غربی تقسیم شده است. قسمت شرقی باب اسکندر نام دارد و عمق آب در آنجا تقریبا ۳۰ متر است و قسمت غربی دق المایون به عمق تقریبی ۳۰۰ متر است.
عرض شرقی تنگه ۳ کیلومتر و عرض غربی آن ۲۵ کیلومتر است.
این تنگه در آبهای سرزمینی یمن، جیبوتی و اریتره قرار دارد.
@kriyaassess
💢پیشرفتهای جمهوری اسلامی ایران در حوزه صنعت طی ۴۵ سال
🔹نظام جمهوری اسلامی در ۴۵ سال گذشته دستاوردهای مهم و ملموسی داشته است. یکی از دستاوردهای مهم در حوزه صنعتی بود، در حالی که بخش صنعت ایران نیز مستقیماً هدف تحریمهای غرب به خصوص تحریمهای ظالمانه ایالات متحده آمریکا قرار داشت.
‼️ادامه مطلب را در اینجا بخوانید
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
💢پیشرفتهای دفاعی ایران در ۴۵ سال گذشته
🔹حوزه دفاعی و نظامی پیشرفتهای محسوس و ملموسی داشته است. امروز جمهوری اسلامی ایران، سیزدهمین قدرت برتر نظامی، چهاردهمین کشور دارای توانایی غنیسازی اورانیوم، پنجمین کشور تولیدکننده پهپاد رادارگریز و دهمین کشور تولید کننده زیردریایی در جهان است.
‼️ادامه مطلب را در اینجا بخوانید
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa