سالگرد آغاز اغتشاشات پاییز 1401
🔰 مرگ یک دختر جوان و پروژهای طراحیشده
🔸براساس تصاویر دوربینهای مداربسته مقر پلیس، مهسا امینی همراه تعدادی دیگر به محل رسیده، وارد سالنی شده و روی صندلی نشسته، سپس یکی دوبار از جایش بلند شده و به مامورین در سالن مراجعه کرده شاید تا موقعیت خود را توضیح دهد که در یکی از این مراجعات، ناگهان بر روی زمین افتاد. دوربینهای اداره پلیس به وضوح تمامی این لحظات را ثانیه به ثانیه ثبت کردند که در تمامی شبکههای اطلاعرسانی هم منتشر گردید.
🔸حضور فوری امدادگران و انتقال به بیمارستان در حالی صورت گرفت که مهسا امینی در بیمارستان به کما رفت و سرانجام معالجات مؤثر واقع نشد و متاسفانه در 25 شهریور فوت کرد.
🔸هنوز خبر فوت مهسا امینی منتشر نشده بود که جماعتی در مقابل بیمارستان تجمع کرده و به سردادن شعارهای ساختار شکنانه و سپس آتش زدن اموال عمومی اقدام کردند و در مقابل هشدار و ماشینهای پلیس با پرتاب سنگ و مواد آتش زا مقاومت نمودند.
🔸هزاران نوع اخبار جعلی و تحریف شده توسط رسانههای مختلف خارجی و داخلی از مرگ مهسا امینی از جمله اینکه مورد ضرب و شتم قرار گرفته یا در مقر پلیس کشته شده و یا ضربه مغزی شده و... منتشر شد و شبکههای مجازی را در بر گرفت، در این رسانههای زنجیرهای، پلیس و نظام جمهوری اسلامی متهم به قتل مهسا امینی شدند.
🔻این درحالی بود که در تمام مدت کمای مهسا امینی، فرماندهی نیروهای انتظامی پیگیر معالجات و درمان وی شده و مقامات کشور از جمله رئیسجمهوری و رئیس قوه قضائیه و رئیسمجلس شورای اسلامی و... ضمن صدور پیامهایی برای فوت مهسا امینی، از آن ابراز تاسف و تاثر کرده و با تعیین هیئتهای مختلف بررسی و حقیقتیابی، پیگیر رسیدگی فوری به ابعاد مختلف مرگ مهسا امینی شدند.
🔸بالاخره در 15 مهرماه با انتشار گزارش رسمی پزشکی قانونی مشخص شد، دلیل فوت مهسا امینی ضرب و جرح نبوده و مهسا به دلیل جراحی تومور مغزی در هشت سالگی، به نارسایی هورمونی و مغزی مبتلا گشته که این موضوع باعث غش کردن وی در مقر پلیس شده که به دلیل عدم احیای مؤثر در لحظات اولیه، او دچار مرگ مغزی میشود. تمامی این واقعیات اسنادی در حالی بود که در فرم مجوز عمل جراحی بیمارستان به امضای امجد امینی (پدر مهسا)، صراحتا به بیماری مغزی وی اشاره شده بود.
🔸پس از گذشت حدود یک سال از ماجرای فوت مهسا امینی و کتمان واقعیات آن توسط رسانههای زنجیرهای، سرانجام دو تن از پزشکان متخصصی که در آن زمان در گفتوگو با شبکههای رسانهای یاد شده با تحلیل سی تی اسکنهای سر مهسا امینی، بر ضربه سنگین به سرش گواهی داده و آن را ناشی از برخورد جسم سخت به سر او دانسته بودند، سکوت خود را شکستند و اعتراف کردند، گواهی سال گذشته آنها نادرست بوده و تصاویر سی تی اسکن یاد شده از مغز مهسا امینی هیچ نشانهای از ضربه سخت به سرش نداشت، بلکه حکایت از یک عمل جراحی بر روی مغز مهسا در سالهای گذشته میکرد، چنانکه حتی در وهله نخست، به این تصور افتادند که تصاویر سی تی اسکن اشتباهی و متعلق به فرد دیگری را به عمد در اختیار رسانههای خارجی گذارده بودند تا آنها را به انحراف بکشانند!
┅┅🔸 جهادگران تبیین بسیج🔸┅┅┄
🌍 @jahadgarantabyinn
🔰وبگاه «العربیه» انگلیسی در بازتاب نخستین نشست خبری «مسعود پزشکیان» رئیس جمهوری اسلامی ایران، تأکید وی بر تقویت توان موشکی جمهوری اسلامی را برای تیتر خبری خود انتخاب کرد. العربیه به نقل از آقای پزشکیان نوشت، وی با اشاره به درگیری در غزه اعلام کرد: «اگر موشک نداشته باشیم، مثل غزه هر وقت بخواهند ما را بمباران میکنند.»
🔰سفیر فرانسه در اراضی اشغالی اظهار کرد: «حزبالله از جنگ اسرائیل علیه لبنان هراسی ندارد.» به نوشته روزنامه «الاخبار» چاپ لبنان، سفیر فرانسه در ادامه نیز گفت: «ما با آنها در گفتوگو هستیم، اما آنها هرگز تسلیم نخواهند شد.» حزبالله لبنان با انتشار بیانیهای اعلام کرد، در راستای حمایت از ملت مقاوم فلسطین در نوار غزه و مقاومت دلیر و شریف آن، ساعت ۱۴ عصر امروز، سکوهای توپخانه دشمن صهیونیستی واقع در منطقه الزاعوره را با تسلیحات موشکی خود مستقیم هدف قرار داد.
🔰منابع خبری از ارسال نامه «یحیی السنوار» رهبر جنبش حماس برای رهبر انصارالله یمن خبر دادند که طی آن از مواضع قاطعانه و اراده پولادین ملت و نیروهای مسلح یمن در حمایت همهجانبه از مردم مظلوم فلسطین و مقاومت شجاع آن تقدیر کرده است. السنوار در این نامه خطاب به رهبر انصارالله گفته است: «عملیات طوفانالاقصی با هدف ضربه زدن به پروژه صهیونیستی در فلسطین و منطقه انجام شد.»
🔰«عباس عراقچی» وزیر امور خارجه در پاسخ به پرسشی درباره احتمال آغاز گفتوگوها در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل اظهار داشت: «در جریان نشست مجمع عمومی سازمان ملل برای مذاکرات در خصوص برجام آمادگی داریم؛ انجام این گفتوگوها بستگی به این دارد که شرایط چگونه فراهم شود.»
🔰«مسعود پزشکیان» رئیسجمهوری اسلامی ایران در پایان نخستین نشست نمایندگان رسانههای داخلی و خارجی، در پاسخ به پرسشی درباره رفع حصر، گفت: «مشکل آقای کروبی حل است، برای آن دیگری هم داریم کار میکنیم، ولی دیگر نباید با نظام درافتاد.»
🔰مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی در توئیتی در شبکه ایکس با اشاره به نشست دوجانبه با رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان اعلام کرد: «با معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران بر اهمیت حفظ تعاملات خود توافق داشتیم.» گروسی افزود: «بهمنظور برگزاری نشستهای مهم فنی و سیاسی، بهزودی به تهران سفر میکنم.»
🔰«متیو میلر» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا به وقت محلی در پاسخ به پرسشی درباره سالگرد مهسا امینی و احتمال اعمال تحریمهای بیشتر علیه ایران گفت: «ما تحریمهای زیادی علیه ایران وضع کردهایم. ما بیش از ۵۰۰ نهاد و شخصیت ایرانی را در این زمینه تحریم کردهایم و در چند هفته اخیر نیز تحریمهای جدیدی علیه ایران وضع کردهایم که تعدادی از آنها مربوط به حقوق بشر بودهاند.»
#اخبارکوتاه
┅┅🔸 جهادگران تبیین بسیج🔸┅┅┄
🌍 @jahadgarantabyinn
🔰وفاق ملی؛ شعاری گفتمانی یا عملیاتی
🔹«وفاق ملی» به عنوان شعار دولت چهاردهم، زمینهساز بازبینی وفاق و ارائه تعابیر گوناگون از آن شد. یک دیدگاه، وفاق ملی را اجتماع هر کس با هر گونه اندیشه مخالف معنا میکند؛ اما آیا چنین تعریفی در مقام عمل قابلیت اجرایی دارد؟ وفاق حول محور مشترک رخ میدهد. چگونه ممکن است افرادی با مبانی مختلف در کنار هم وفاق را ایجاد کنند؟
🔸برخی دیگر بر این باورند که اگر تعریف مشخصی از وفاق ارائه نشود، سرانجامی، مانند مفهوم «اصلاحات» خواهد داشت. اصلاحطلبان تاکنون تعریف دقیقی از این عبارت ارائه ندادهاند، لذا نتیجه این امر میشود یک مفهوم مثبت در خدمت افراد منفی و مغرض.
🔹این دیدگاه یک هشدار درست و دقیق را مطرح میکند. وفاق ملی تعریف مثبتی دارد که همواره چه در منظومه دینی و چه در نظام فکری امامین انقلاب با ادبیات گوناگون به آن پرداخته شده است؛ لذا باید مراقب بود این عبارت کلیدی دچار«کلمة الحق و یراد به الباطل»نشود.
🔸بنابراین، اکنون بیش از هر زمان دیگری لازم است تعابیر رهبر معظم انقلاب، از کلمه وفاق را بازنگری کنیم. ایشان در بیاناتی میفرمایند: «معنای وفاق این نیست که گروهها و جناحهای گوناگون اعلام انحلال کنند؛ معنای وفاق این است که نسبت به هم خوشبین باشند؛ همدیگر را در جهت ترسیم هدفهای والا و عالی تحمّل کنند»؛ لذا وفاق در وهله اول قرار است همه را در کنار هم متحد نگه دارد؛ اما اتحاد یک محور مشترک میخواهد. رهبر معظم انقلاب در بیانات دیگر به این محور مشترک تصریح میکنند و وفاق ملی را حول نظام اسلامی، احکام مقدس اسلام و قانون اساسی تعریف میکنند. اکنون تعریف وفاق واضحتر میشود. در واقع، هر کسی میتواند ذیل پرچم وفاق قرار بگیرد مشروط به آنکه به احکام الهی و به نظام اسلامی معتقد بوده و آن را بستر مناسبی برای آبادانی کشور بداند. با این تعبیر، آن کسی که به دنبال فتنهانگیزی بوده و نظام اسلامی را در تعارض با اهداف خود میبیند، نمیتواند زیر پرچم وفاق قرار بگیرد.
🔹وفاق قرار است از راه مقدس، همه را برای رسیدن به اهداف مقدس بسیج کند. کسی که نه اعتقادی به راه دارد و نه اعتقادی به هدف، چگونه میخواهد عامل وفاق شود؟
🔸نگاه سوم وفاق را با رویکرد فعلی دولت، دستیافتنی نمیداند. حقیقت آن است که وفاق ملی صرفاً با قرار دادن چند وزیر، آن هم با تفکرات و جناحهای مختلف شکل نمیگیرد؛ بلکه باید وفاق، یک تکاپویی بین افراد مختلف جامعه با نگاههای گوناگون ایجاد کند تا در بستر نظام اسلامی آبادانی را به ارمغان بیاورند. مقدمه تحقق این امر ایجاد گفتمان وفاق ملی در جامعه و ارائه یک تعریف دقیق و عملی از آن است. به نظر میرسد، دولت فعلاً درحوزه گفتمانی موفق بوده، لذا امید میرود ان شاءالله شاهد فعالیتهای پر ثمر ملی ناشی از وفاق ملی در سطح کشور باشیم.
#گزارشروز
┅┅🔸 جهادگران تبیین بسیج🔸┅┅┄
🌍 @jahadgarantabyinn
🔰 تحلیلی بر جایگاه سینما و سینماگران تراز انقلاب از منظر امام خامنه ای مدظله العالی
قسمت دوم
حضرت آقا در ادامه فرمودند: آقای حاتمی کیا می گویند به ما درجه بدهید ؛ خدا به شماها درجه داده ،بنده چه درجه ای را به شما بدهم ! درجه شما درجه خدایی است.این ذوق و استعداد هنری که شماها دارید ،این همان درجه ای است که به شما ها داده.
🟢در تحلیل کلام ولی امر مسلمین باید گفت:در پی درخواست اقای حاتمی کیا در خصوص اعطا درجه به اصحاب سینما و سینماگران و کارگردانان و...چند نکته کلیدی را مطرح فرمودند
-کاری که سینما گر متعهد انجام می دهد اجر و مزد آن را خدا تعیین میکند.چرا؟چون اطلاعات و آگاهی و روشنگری کار سینماست،اگر فرد یا افرادی با دیدن یک فیلم جامع و کامل در مسیر حق قرار گرفته و از انحراف آنان جلوگیری شود این بزرگترین آجر و مزد آن با خداست و بس.
نکته دیگر ،ذوق و استعداد هنری در ساخت فیلم ها و تشخیص به موقع و بهنگام در تولیدات سینمایی مناسب زمان و نسل آینده متضمن پایداری فکری و اخلاقی و اجتماعی و...نسل آینده ساز کشور خواهد بود.
👈آقا در ادامه فرمودند:فیلم هم چیز جذابی است.سینما خیلی عنصر جذابی است.رسانه ی فوق العاده است،یعنی واقعا الان هیچ چیز مثل سینما نیست از لحاظ اثرگذاری.
🟢در تحلیل این فراز از بیانات مقام معظم رهبری میتوان نوشت:
اشاره به جذابیت های فیلم در تأثیر گذاری بر شخصیت افراد مختلف و ساختار آنها را شکل دادن ،و به تبع آن سینما که محل نمایش فیلم می باشد،خود در مقابله با جنگ نرم دشمن موثر و بازدارنده تلقی میگردد.
اشاره مقام معظم رهبری به واقعیتی بنام بی بدیل بودن نقش و جایگاه سینما در بعد اثر گذاری بر قاطبه مردم با افکار و اندیشههای سیاسی و اجتماعی و فرهنگی اخلاقی مختلف و خنثی سازی راهبردهای دشمنان در عرصه های متکثر و متنوع .
👈آقا در ادامه فرمودند:هنر سینما بلا شک یک هنر برتر است.یک روایتگر کاملا مسلط -که هیچ روایتگری تاکنون در بین این شیوه های هنری روایت یک واقعیت و یک حقیقت ،تا امروز به این کارآمدی نیامده -یک هنر پیچیده و پیشرفته و متعالی .
🟢در تحلیل کلام ولایت باید گفت :
اول آنکه سینما ،یک هنر فوق العاده تاثیر گذار بر افکار و اندیشههای مردم است.به بیان آقا،سینما هنر برتر است در بین همه هنرهای رایج در دنیا.
در سینما به نظر رهبری عزیز انقلاب هنری است کاملا مسلط که روایت از یک موضوع و عنوان به شکل بسیط و متناسب با شرایط و نیازهای اقشار مختلف را بر عهده دارد.
البته هنر سینما بسیار پیچیده است به شکل محتوایی کمی و کیفی به مقتضای شرایط کنونی دنیا و منطقه و کشور!
هنر سینمای امروز با استفاده از امکانات و تجهیزات و لوازم و ابزارهای به روز و متنوع قابل مقایسه با گذشته نیست.با کمک هوش مصنوعی در عرصه سینما میتوان تحولات عظیم و شگرفی ایجاد نمود.
سینمای اسلامی باید مشحون از آموزههای دینی و مذهبی و اعتقادی و اسلامی باشد تا بعد متعالی آن عملیاتی گردد.
👈امام خامنه ای عزیز در ادامه فرمودند:من می گویم الان کلید دست شما سینماگران است.من شأن سینما را این میدانم.من می گویم امروز کلید پیشرفت این کشور ،به میزان زیادی دست شماست.
🟢در تحلیل کلام ولی امر مسلمین باید گفت :تاکید آقا بر اینکه کلید پیشرفت و تحولات یک کشور در دست سینما و سینماگران است.ارتباط سینما با توسعه و پیشرفت و ترقی عرصههای مختلف سیاسی ،اقتصادی ،صنعتی،اخلاقی،فرهنگی،موضوعی ناگسستنی و جدایی ناپذیر است.
👈مقام معظم رهبری در ادامه فرمودند:شما سینماگران می توانید این نسل را یک نسل پیشرونده ،امیدوار ،پر شوق ،معتقد به خود و معتقد به ارزشهای اسلامی و ملی خود بار بیاورید؛و همین طور میتوانید این نسل را شرمنده ،پشیمان ،زیر سوال برنده ی افتخارات گذشته و زیر سوال برنده ی افتخار انقلاب و دفاع مقدس بار بیاورید.
🟢در تحلیل این فراز از بیانات مقام معظم رهبری باید گفت:اشاره مقام معظم رهبری به آثار و برکات و پیامدهای کار سینمایی و سینماگران ،که عبارتند از:
۱-فعالیت سینمایی اثر گذار میتواند نسلی پیشرونده و فعال را تربیت کند
۲-سینمای انقلابی و تاثیر گذار میتواند نسلی امیدوار به آینده کشور و نظام را هدایت و تربیت کند.
۳-سینمای کارآمد میتواند نسلی پر شوق و ذوق برای اینده کشور آموزش داده و تربیت کند.
۴-سینمای تراز انقلاب باید بتواند نسل معتقد به داشته های خود در عرصه ملی و مذهبی و اعتقادی و انقلابی و...تربیت کند
۵-سینمای اثر گذار و متعهد نسل آینده باید ترویج دهنده ی ارزش های اسلامی و ملی کشور جمهوری اسلامی ایران باشد.
۶- اگر سینما درست به وظایف و مسئولیت های خود عمل نکند، نسل آینده میتواند خجل و شرمنده و پشیمان و بی خبر از افتخارات خود و حتی زیر سوال بردن داشته های ملی و مذهبی و لا ابالی و...بار بیاید.
✍سهراب خلیلی
┅┅🔸 جهادگران تبیین بسیج🔸┅┅┄
🌍 @jahadgarantabyinn
2FilesMerged_۲۰۲۴۰۹۱۷_۲۲۴۵۳۸.mp3
9.79M
🔊 #رادیو_ثامن
انفجار #پیجرها در لبنان، دلایل و اهداف هکرها
🎙 دکتر نوید کمالی
┅┅🔸 جهادگران تبیین بسیج🔸┅┅┄
🌍 @jahadgarantabyinn
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰. بررسی چند سناریوی احتمالی انفجار پیجرها در لبنان
┅┅🔸 جهادگران تبیین بسیج🔸┅┅┄
🌍 @jahadgarantabyinn
🔰ضرورت وفاق ملی در مسئله بنزین
رئیس جمهور کشورمان در اولین نشست خود با خبرنگاران و اصحاب رسانه با اشاره به وضعیت ناترازی در بخشهای مختلف اقتصادی و از جمله ناترازی انرژی در بخش برق، گاز و بنزین بر ضرورت اصلاح وضعیت آنها با کمک نخبگان و رسانهها تأکید کرد؛ این در حالی است که دیروز یکی از نمایندگان مجلس طی مصاحبهای اعلام کرد، امسال قیمت بنزین افزایش پیدا نخواهد کرد و سال آینده نیز این افزایش حداکثر ۱۵ تا ۲۰ درصد خواهد بود. اگر به وضعیت مصرف بنزین نگاه کنیم و ناترازی مصرف این کالای استراتژیک را بررسی و ارزیابی کنیم، مشاهده میکنیم که ادامه این ناترازی به معنای صادرات نفت خام و واردات بنزین است؛ این موضوع در وضعیت اقتصادی امروز کشور ما، یعنی ضربه به بخشی از نظام اقتصادی ایران، البته افزایش قیمت بنزین تنها راهکار مدیریت مصرف نیست و درخواست رئیس جمهور محترم از نخبگان هم برای ارائه پیشنهادهایی بود که با کمترین هزینه مشکل ناترازی را حل کند. در شرایطی که تقریباً اجماع ملی وجود دارد که باید ناترازی بنزین حل شود، به نظر میرسد این نوع مصاحبهها تلقی وجود دو دستگی در مدیریت کلان کشور در زمینه مسئله بنزین را در اذهان عمومی ایجاد میکند؛ لذا یکی از مظاهر وفاق ملی در موضوع بنزین ملاحظات رسانهای است که به سه مورد آن اشاره میشود: ۱ـ پرهیز از ملتهب کردن و ایجاد تشنج در جامعه؛۲ـ پرهیز از اطمینانبخشی کاذب به جامعه و روراست بودن و صداقت داشتن در بیان آنچه واقعاً قرار است اتفاق بیفتد و مردم متأثر از آن باشند؛ ۳ـ تبیین ضرورت اصلاح ناترازی مصرف بنزین در کشور و مشخصاً توضیح ضرورتها و اهمیت اصلاح ناترازیهای انرژی، به ویژه اصلاح ناترازی بنزین.
فارغ از اهمیت وفاق ملی در مواجهه رسانهای در برخی حوزههای دیگر همچنین میتوان بحث وفاق ملی را در حوزه اقتصادی و اصلاح ناترازی بنزین از دولت مطالبه کرد. بر اساس قانون برنامه هفتم توسعه دولت باید برای برطرف کردن ناترازی انرژی، بخشی از مصرف را از طریق اصلاح سیستم سوخت خودروها و همچنین گسترش ناوگان حملونقل عمومی انجام دهد، در این موضوع شرکتهای دانشبنیان، شوراهای شهر و شهرداریها، بخش خصوصی و بخشهایی از خود دولت دخیل هستند که باید با هماهنگی بیشتر و یک اراده واحد در این مسیر گام بردارند. این موضوع به حدی در حاشیه قرار گرفته است که از نظر اکثریت مردم تنها راه مدیریت مصرف بنزین، استفاده از ابزار تغییر قیمت آن است.
سخن پایانی اینکه حل مسئله بنزین نیازمند یک وفاق ملی است، ولی این وفاق هم باید در ابعاد گوناگون رسانهای، نخبگی، فنی، سیاسی و اجتماعی باشد و هم اینکه مسئولان خودشان باید پیشگام آن باشند و مقدمات اصلاح ناترازی بنزین را به نحوی آماده کنند که مردم دچار شوک و مشکل یا دشواری اقتصادی نشوند.
✍ علی کارگر
┅┅🔸 جهادگران تبیین بسیج🔸┅┅┄
🌍 @jahadgarantabyinn
🔰 رؤیای بیتعبیر رژیم صهیونیستی
🔸روز گذشته (۲۷ شهریور) حوالی ساعت ۱۵:۳۰ تعدادی از دستگاههای دریافت پیام که به «#پیجر» معروف هستند و در اختیار تعدادی از کارکنان واحدها و مؤسسههای حزبالله قرار داشتند، منفجر شدند. این عملیات تروریستی به زخمی شدن صدها نفر و شهادت چند نفر دیگر منجر شد. در پاسخ به اینکه چرا رژیم صهیونیستی اصرار دارد در حالی که در میدان نظامی ناتوان است، در لایه امنیتی عملیات کند، توجه به چند نکته ضروری است:
1⃣ این اقدام تروریستی را باید بخشی از یک نوع عملیاتهای امنیتی به حساب آورد که از چند سال پیش رژیم صهیونیستی آن را جنگ قرن بیستویکمی نامگذاری کرده بود؛ این جنگ برخلاف جنگهای کلاسیک بر مبنای میزان تخریب و کشتار ارزیابی نمیشود، بلکه مقصد در حقیقت افکار عمومی و در لایه نظامی، روحیه نیروهای نظامی مقابل است. ترورهای همزمان حدود یک ماه و نیم گذشته از اسماعیل هنیه تا مقام ارشد حزبالله (فؤاد شکر) نیز در همین قالب تعریف میشود. ورود به لایههای امنیتی و وارد کردن ضربهای محدود، بخش اول این روش است و در ادامه آن ایجاد رعب و وحشت در افکار عمومی برای ایجاد تصویری شکستناپذیر از رژیم صهیونیستی؛
2⃣ این جنگ بدین منظور طراحی شده بود که انگاره شکستناپذیری رژیم صهیونیستی را به افکار عمومی کشورهای عربی و گروههای مقاومت القا کند؛ این در حالی است که #طوفانالاقصی هیمنه رژیم را در هم شکست و حزبالله لبنان در عملیات اربعین، انصارالله با هدف قرار دادن بیش از ۸۰ کشتی با مقصد سرزمینهای اشغالی و شلیک موشک هایپرسونیک و پهپاد و عملیاتهای سایر اضلاع مقاومت و بهخصوص عملیات وعده صادق اعتبار این جنگ را از بین برده است و لذا چنین اقداماتی آورده راهبردی برای رژیم صهیونیستی ندارد و اگرچه آسیبهایی به گروههای مقاومت وارد میکند، اما کمکی به روند رو به اضمحلال رژیم نمیکند.
3⃣ یکی از مهمترین مؤلفههای مواجهه با این اقدامات، هوشمندی رسانهای است؛ امری که در فاصله ترور فؤاد شکر تا عملیات انتقام اربعین حزبالله وجود داشت و مروری بر دو اطلاعیه اولیه حزبالله به خوبی نشاندهنده آن است. بیان شفاف آنچه رخ داده است، همراه با ادبیاتی آرامشبخش که به مخاطب این اطمینان را میدهد که اوضاع در کنترل است، از جمله ویژگیهای این بیانیههاست.
🔺بنا بر آنچه گفته شد، رژیم سعی دارد با این اقدامات بین واقعیت بحرانی خود و فضای افکار عمومی فاصله ایجاد کند؛ اتفاقی که هرگز رخ نخواهد داد.
✍ دکتر مصطفی برزکار
┅┅🔸 جهادگران تبیین بسیج🔸┅┅┄
🌍 @jahadgarantabyinn
🔰 شبکه دولتی انگلیس از بیعرضگی و بیدر و پیکری اپوزیسیون شاکی شد!
🔸شبکه دولتی انگلیس دو سال بعد از فتنه پاییز 1401، تصویری تیره و تار از گروههای اپوزیسیون ایرانی ترسیم کرد.
🔸وبسایت بیبیسی به قلم حسین باستانی (نزدیک به حزب منحله مشارکت و بولتننویس دولت خاتمی) با وجود دفاع از براندازی مینویسد:
🔻در دو سال سپری شده از جنبش اعتراضی ۱۴۰۱، اختلافات داخلی اپوزیسیون و تاثیراتشان بر سرنوشت این جنبش، بهکرات مورد بحث ناظران قرار گرفتهاند. نفس این اختلافات، البته ریشه در تفاوتهایی ریشهدار داشته که انکار یا تقلیل آنها، واقعبینانه نخواهد بود.
🔻در عین حال اما، بعید است بتوان «شدت» و «نوع» درگیریهای جاری را، مستقل از اولویتهای امنیتی حکومت برای مهار اپوزیسیون تحلیل کرد. سخن از حکومتی است که بر اثر بیش از چهار دهه تلاش بسیار پیچیده، در زمینههای امنیتی -ازجمله نفوذ، خرابکاری، فریب و ضداطلاعات- تواناییهای بسیار بالایی دارد.
🔻در طول جنبش «زن، زندگی، آزادی»، نحلههای گوناگون اپوزیسیون، وعده براندازی سریع را دادند... ویژگی خاص این نوع «مبارزه» آن است که جریانهای سیاسی میتوانند سالهای متمادی، بدون پیشرفت در مقابله با حکومت، متناوبا توهم پیروزی داشته باشند.
🔻 در چنین حال و هوایی، پروژه براندازی به مبارزهای همیشگی برای «خالص» کردن اپوزیسیون تبدیل میشود. اگرچه، معلوم نخواهد بود که حد نهایت یا ملاک موفقیت این خالصسازی کجاست؟ به بیان دیگر، واضح نیست اپوزیسیون جمهوری اسلامی ایران باید دقیقا به چه میزانی «خالص» شود تا پس از آن، امکان مبارزه واقعی با حکومت را داشته باشد؟
🔸بیبیسی در ادامه خواستار پرهیز از بازخوانی گذشته متناقض گروههای اپوزیسیون شده و مینویسد: شاید به سختی بتوان در جنبشهای دنیا، چهرههای معترضی را پیدا کرد که در گذشته خود، سابقهای از تشخیصهای غلط، منفعتطلبیها، تغییرجهت دادنها یا اظهارنظرهای متناقض نداشته باشند.
🔸در واقع به نظر میرسد که حداقل بخشی از شرکتکنندگان در تجمعات اولیه، بنا بر ملاحظاتی در تجمعات جدید حاضر نشدند که به فضای رقابت میان جریانهای رقیب ارتباط داشتند. ملاحظاتی از قبیل آنکه ظاهر شدن در کنار حامیان جریانهای متفاوت، تبعات حیثیتی غیرقابل پیشبینی به دنبال داشته باشد. جناحهای متخاصم اپوزیسیون ایران است، حتی قادر به استفاده از فرصت سفر ابراهیم رئیسی، رئیسجمهور وقت به نیویورک در شهریور ۱۴۰۲ نبودند -فرصتی تاریخی که یک سال پس از شروع جنبش مهسا به وجود آمد.
🔸در نهایت، کماکان تضمینی وجود ندارد که، ولو در صورت پیشبینیهای تشکیلاتی و رعایت خط قرمزهای مورد توافق، جنبشهای اعتراضی از پروژههای نفوذ یا خرابکاری نهادهای امنیتی در امان بمانند. نکته مهم اما این است که اگر جریانهای مدعی مبارزه با سیستم، حتی توانایی تعیین و رعایت خط قرمزهایی محدود را در رقابتهای داخلی خود نداشته باشند، انتظار دوام آوردن آنها در برابر پروژههای ویرانگر حکومتی، ریشه در واقعیت نخواهد داشت. مهمتر آنکه اگر اپوزیسیون، در چنین ابعادی در مقابل نفوذ یا خرابکاری حکومت بیدفاع باشد، تصور هر نوع نقشآفرینی «واقعی» آن در معادلات سیاسی، از اساس منتفی خواهد بود.
┅┅🔸 جهادگران تبیین بسیج🔸┅┅┄
🌍 @jahadgarantabyinn
در حادثه تروریستی پیجرها مطمئنا رژیم صهیونیستی این قابلیت را قبلا هم داشته است و احتمالا اشکال دیگری از توانمندی و برتری تکنولوژیک را نیز در چنته دارد
اما چرا اکنون از این امکان استفاده کرده و به اصطلاح ناچار به رونمایی در این برهه شده است ؟!
در پاسخ به نظر می رسد انتخاب این زمان نشان از تنگنای دردآوری است که در روزها و هفته های اخیر دچارش شده، بویژه پس از عملیات موفقیت آمیز اربعین که عوامل اطلاعاتی رژیم در شناسایی و خنثی کردن زمان و مبدا عملیات ناکام بوده و به کاهدان زده اند و حزب الله توانسته است یکی از یگان های مهم و پر ادعای آنها یعنی ۸۲۰۰ را زیر ضربه ببرد!
علاوه بر این صهیونیست ها زمانی که درگیر جمع و جور کردن و پاسخ به این افتضاح اطلاعاتی بودند ضربه غافلگیر کننده دوم را از جبهه جنوب و از سوی انصارالله دریافت کردند که به قول خیلی از کارشناسان خودشان این عملیات برای تل آویو بسیار شوکه کننده بوده است.!!
جنس عملیات تروریستی پیجرها به گونه ای است که قطعا هدف اصلی یا حداقل یکی از اهداف اساسی صهیونیست ها روحیه بخشی به جمعیت آواره و مضطرب خود و تولید ترس و وحشت برای طرف مقابل بوده است.
اتفاقی که باید رقم بخورد واکنش سریع حزب الله است بویژه در حوزه عملیات روانی برای ناکام گذاشتن دشمن ، که سید مقاومت در این زمینه استاد است
همچنین این عملیات تروریستی درس های بزرگی نیز برای ما دارد: هوشیاری بیشتر در بکارگیری انواع تکنولوژی های غربی بویژه وسایل ارتباط جمعی و مهم تر از آن تامل بیش از پیش در خصوص جنگ های مدرن برای جلوگیری از غافلگیری در نبردهای آتی !
ناگفته نماند هرچند دشمن از توان و برتری تکنولوژیک برخوردار است اما تجربه درگیری های گذشته ثابت کرده در هر صورت ابتکار و خلاقیت بشری می تواند بر تکنولوژی فایق آید ، نمونه اخیر و مشهود آن عملیات شگفت انگیز طوفان الاقصی بود که برتری ایمان ،توکل ، ابتکار و خلاقیت بر لبه تکنولوژی را به نمایش گذاشت
✍محمدتقی احمدی
┅┅🔸 جهادگران تبیین بسیج🔸┅┅┄
🌍 @jahadgarantabyinn
🔰 نگاهی به صفحه اول روزنامههای کشور
┅┅🔸 جهادگران تبیین بسیج🔸┅┅┄
🌍 @jahadgarantabyinn
🔰 مشکل تحریمها آمریکاست نه FATF!
🔸«چرا FATF بعد از برجام مهم شد؟». مسعود براتی کارشناس تحریم و FATF با طرح پرسش فوق نوشت: پاسخ دقیق به این سؤال بخش مهمی از پرونده FATF را رمزگشایی میکند.
🔸با بررسی سیر تحولات بعد از امضای برجام مشخص میشود که در زمانی موضوع FATF به مسئله جدی کشور تبدیل شد که ناموفق بودن پروژه برجام در حال آشکار شدن بود.
برجام پروژهای بود که دولت آقای روحانی و جریان سیاسی حامی او به مردم فروختند تا بتوانند رای آنها را از آنِ خود بکنند.
🔸اما با گذشت زمان و در همان ماههای ابتدائی بعد از اجرائی شدن برجام شواهد یکی پس از دیگری خود را بروز میداد که آن چیزی که تصویر شده است با آن چیزی که واقعی است فاصله بسیار زیادی دارد. مهمترین شاهد مثال صحبتهای آقای دکتر سیف رئیس وقت بانک مرکزی در شورای روابط خارجی آمریکا است او به صراحت درباره آثار برجام از عبارت تقریباً هیچ استفاده میکند.
🔸اما دولت روحانی و جریان سیاسی حامی او به این راحتی حاضر به پذیرش شکست ایدهمحوری خود نبود لذا از همان زمان پروژه جایگزین را برای مشغول کردن ذهن مردم و تداوم حضور آنها در قدرت آغاز شد.
🔸در سومین گزارش وزارت خارجه به مجلس شورای اسلامی درباره اجرای برجام کلید این پروژه زده شد و بیان شد که علیرغم رفع تحریمها معضلی به نام حضور ایران در فهرست سیاه FATF وجود دارد و لذا مشکلاتی در حوزه برقراری روابط بانکی خارجی وجود داشته که باید برای رفع آن تلاش کرد.
#خبر_ویژه
┅┅🔸 جهادگران تبیین بسیج🔸┅┅┄
🌍 @jahadgarantabyinn
🔰 ترور از سر استیصال جبهه مقاومت آماده قصاص است
🔸اقدامات این روزهای رژیم آپارتاید اسرائیل، ملغمهای از گیجی و وحشیگری است؛ در آخرین واکنش بیخردانه، این رژیم دست به یک ترور دستهجمعی و کور زده است و مردم لبنان را با دستگاههای پیجر دستکاریشده، هدف قرار میدهد. آن هم مقابل چشمان تمام کشورها و سازمانهای مدعی دفاع از حقوق بشر!
🔸حضور پُررنگ حزبالله در مرز شمالی اراضی اشغالی و آنچه این جنبش کرده است (یعنی جهنم کردن شمال اراضی اشغالی برای صهیونیستها) رژیم آپارتاید اسرائیل را در وضعیت «جنون» و «انتخاب سخت» قرار داده است.
🔻آیا وارد یک جنگ تمامعیار با حزبالله بشود یا نه؟
🔸حزبالله در بیانیهای تاکید کرد که پس از حملات اشغالگران به دستگاههای ارتباطی رادیویی شخصی (پیجر)، در لبنان، به عملیات پشتیبانی خود در نوار غزه ادامه خواهد داد.
🔸«فراس الابیض»، وزیر بهداشت لبنان اما دیروز چهارشنبه، شمار شهدا و مجروحان جنایت روز سهشنبه رژیم صهیونیستی در این کشور را اینچنین اعلام کرد: «در پی اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی و منفجر کردن دستگاههای پیجر در نقاط مختلف لبنان تاکنون ۱۲ تن شهید شدهاند و از میان آنها ۲ تن کودک هستند... شمار زخمیها نیز مابین ۲۷۵۰ تا ۲۸۰۰ تن گزارش شده است که وضعیت سلامتی حدود 4۰۰ تن از آنها وخیم گزارش شده است... تاکنون ۴۶۰ عمل جراحی برای مجروحان انجام شده که بیشتر آنها از ناحیه چشم بوده است.»
🔸وبگاه آمریکایی آکسیوس اما به نقل از سه مقام آمریکایی مدعی شده است که رژیم صهیونیستی از این جهت تصمیم گرفت که دستگاههای پیجری را منفجر کند، زیرا نگران بود که حزبالله از توطئه مخفیانه این رژیم درخصوص پیجرها اطلاع پیدا کند.
┅┅🔸 جهادگران تبیین بسیج🔸┅┅┄
🌍 @jahadgarantabyinn