بحثی در امنیت داخلی
«امنيت داخلي» همچون حاكميت، نسبي است. حتي قويترين حكومتها نيز به وسيلة حوادث و مقتضياتي كه خارج از كنترل ايشان بوده است و يا ترس از خطر انقلاب، شورش، اغتشاش و بحران در فشار بودهاند و عملاً محدوديت يافتهاند. لازم نيست يك پژوهش چندان عميق انجام پذيرد تا نشان داده شود كه تاريخ حكومت نبوي در طول سيزده سال، در هر ماه يكبار درگير در يك جنگ خارجي بوده است و به طور متناوب هر شش ماه يكبار درگير در يك بحران داخلي. در حالي كه حكومت علوي در طول چهار سال و اندي هر شش ماه يكبار درگير در يك جنگ داخلي بوده است كه اين منازعات در زمان حاكميت عليبن ابيطالب(ع) نهادهاي سياسي جامعه را دچار فرسودگي نمودند.
*****
پیام ها
1- جهاد بايد مطابق فرمان و نظر رهبر مسلمانان باشد. «يا أَيُّهَا النَّبِيُّ جاهِدِ»
2- در نظام اسلامى، فرمانده كل قوّا، رهبر است. «يا أَيُّهَا النَّبِيُّ جاهِدِ»
3- اسلام، آيين جهاد و مبارزه با كفر و نفاق است. «جاهِدِ الْكُفَّارَ وَ الْمُنافِقِينَ»
4- هم با دشمنانِ آشكار خارجى مبارزه كنيم، «جاهِدِ الْكُفَّارَ»، هم با دشمنانِ پنهانِ داخلى. «وَ الْمُنافِقِينَ»
5- رهبر مسلمانان بايد در برابر استكبار قاطع باشد. «يا أَيُّهَا النَّبِيُّ جاهِدِ، وَ اغْلُظْ»
6- با آنكه پيامبر، سرچشمهى رحمت است، ولى به خاطر كفر و نفاق دشمنان، مأمور به خشونت مىشود. «وَ اغْلُظْ عَلَيْهِمْ»
7- جهاد با كفّار و منافقان، جزاى دنيوى آنان است و كيفر اخروىشان جهنّم است. «وَ مَأْواهُمْ جَهَنَّمُ»
8- منافق، بدعاقبت است. «بِئْسَ الْمَصِيرُ»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکلاس کلانهای نژادپرست و ترامپ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به کما و عالم برزخ رفتن یکی از علما و حوادث عالم برزخ و بازگشت مجدد او به دنیا از زبان حاج آقای قرائتی خوب گوش بدیم و نشر بدیم 👌👌👌👌 واقعا خدا به هممون رحم کنه به حق علی (ع)واولادش
بحثی در امنیت داخلی . بنيانگذار مكتب سياسي هدايت محمدمصطفي(ص) آنگاه كه «قانون اساسي مدينه» را تدوين ميكردند، براندازي و زمينهسازي براي براندازي حكومت حق را «بغي» خواندند. علامه طباطبائي در ذيل آيه 33 سوره اعراف در مورد بغي كه خداوند، در همين آيه، حكم به حرمت آن ميدهد، ميگويد: «مراد از بغي، تعدي و طلب كردن چيزي است كه حق طلب كردن آن را نداشته باشد مانند انواع ظلمها و تعديات بر مردم و استيلاي غير مشروع بر آنان». بنابراين بنا بر اعتقاد علامه «بغي» معناي ضد ارزشي دارد و يك كلمة خنثي نيست. در همين دوران و بعدها هم پيامآور نور و هدايت حداقل دو بار كلمة «باغي» را براي براندازانِ داخلي حكومتِ حق به كار بردند، يكي در زماني كه در جنگ «احزاب» مشغول حفر خندق بودند و به عمّار فرمودند: «تو را يك گروه براندازِ داخلي حكومتِ حق به قتل ميرسانند. و بار ديگر در جائي كه فرمودند: «همواره روز و شب ميگذرد تا آنكه زماني سگهاي آبگيري در عراق كه به آن «حوأب» ميگويند پارس خواهند كرد. در آنجا يكي از همسران من در يك گروه برانداز حكومت حق شركت دارد.» بعدها در انديشه انديشمندان فقيه مكتب سياسي هدايت نيز به براندازان، «باغي» گفته شد زيرا امام صادق(ع) فرموده بودند: «باغي به كسي گفته ميشود كه بر عليه امام قيام كند». ***** نکته ها(تفسیر نور ، آقای قرائتی) ا- «فواحش» جمع «فاحِشَةً»، گناهى كه زشتى آن بر همهى افراد آشكار است، همچون زنا و چون در جاهليّت انجام پنهانى آن را روا مىداشتند، اين آيه حرمت آن را تأكيد مىنمايد. 2- «اثم»، گناهى است كه سقوط انسان را در پى داشته باشد و «بغى»، تجاوز به حقّ دي
ديگران است. اين آيه، انواع گناهان اعتقادى و زبانى را در بر دارد. 3- در روايات، مراد از گناه باطنى، پذيرش ولايت رهبران ستمگر دانسته شده است. 4- پيامبر اكرم صلى الله عليه و آله فرمودند: «كسى كه بدون علم و آگاهى حكمى صادر كند، فرشتگان آسمان و زمين او را لعن مىكنند»
بحثی در امنیت داخلی . دربارة روگرداني (تولّی) ميتوان گفت، مرحلهاي است كه بر اساس نارضايتي زياد در شخص، گروه، طبقه يا جمعيتي به وجود ميآيد. در اين مرحله ابتدا در صميميت و وفاداري اشخاص نسبت به نظام سياسي موجود تزلزل و ترديد ايجاد شده بالاخره منجر به عدم وفاداري آنان ميگردد. پس شخص يا اشخاص روگردان عملاً تبديل به فرد يا افرادي ميشوند كه قلباً نسبت به نظام حكومتي و كشور وفاداري خود را از دست ميدهند و تمايل به نقض قانون پيدا ميكنند. بنابراين اگر با عناصر برانداز ارتباط برقرار نمايند به يك گروه يا جمعيت فعال در جريان براندازي تبديل ميشوند. به عبارتي روگرداني يك پديدة رواني است ولي وقتي گروهي از مردم همگي روگردان شده باشند خطر بهرهبرداري از آنها توسط يك جريان برانداز زياد ميگردد. **** پیام ها(تفسیر نور ، آقای قرائتی) 1- مؤمنان، در معرض تخلّف از دستورات خدا و رسول هستند و به هشدار نياز دارند. يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا أَطِيعُوا ... 2- نافرمانى پيامبر، نافرمانى خداست. «وَ لا تَوَلَّوْا عَنْهُ» و نفرمود: «عَنْهُما». 3- شنيدن و فهميدن(دریافت)، مسئوليّتآور است. «وَ لا تَوَلَّوْا عَنْهُ وَ أَنْتُمْ تَسْمَعُونَ»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 داستانی جالب از #علامه_محمدتقی_جعفری
" فردی فکر میکرد به مقامات عالیه و کمال رسیده، رفت خدمت امام رضا (ع)، گفت یک جوری به من بفهمونید که به چه مقامی رسیده ام! یکهو یک خانم از جلوی او رد شد ..
بحثی در امنیت داخلی
طرحهائي كه ميتوانند زمينهساز براندازي گردند و نارضايتي را در اجتماع گسترش دهند، عبارتند از: ترور، خرابكاري، اعتصاب، شورش، عمليات رواني (جنگ رواني)، دامن زدن به اختلافات قومي و اشغال سرزميني ميباشد. از لحاظ نظري تمامي اين اعمال به چند معنا تهديدي را متوجه نظام سياسي ميسازند؛ اول اينكه نهادهاي سياسي را تضعيف نموده و در كار آمدي آنها اختلال ايجاد ميكنند؛ دوّم اينكه در حالت شديدتر آنها را نابود ميسازند؛ سوّم اينكه كشوري كه دچار بحران و درگيري داخلي باشد بدون ترديد در برابر كشورهاي خارجي و در صحنه روابط بينالملل نميتواند به يك بازيگر فعال تبديل شود.
*****
پیام ها(تفسیر نور ، آقای قرائتی)
1. قانون و رهبر الهى، محور وحدت و اتحاد است. «أَطِيعُوا اللَّهَ وَ رَسُولَهُ» ( «أَطِيعُوا» به قوانين الهى و «رَسُولَهُ» به رهبر آسمانى اشاره دارد)
2. نزاع، شما را از درون پوك ساخته و از بيرون، بىآبرو مىكند. «فَتَفْشَلُوا وَ تَذْهَبَ رِيحُكُمْ» (در طول تاريخ، چه ضعفها و شكستهايى كه به خاطر عمل نكردن به اين آيه، نصيب مسلمانان شده است!)
3. در اطاعت و وحدت، پايدار باشيم و اگر چيزى بر خلاف ميل ما بود، يا بر خلاف ميل ما عمل شد، صابر باشيم و يكديگر را تحمّل كنيم. «وَ اصْبِرُوا»
4. ايمان به اينكه خداوند با صابران است، انسان را به صبر و پايدارى سوق مىدهد. «وَ اصْبِرُوا إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ»
5. نصرت و امداد الهى، با صابران است. «إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صاحبان رستورانها در آلمان، برای نشان دادن مشکلات مالی خود به خاطر کرونا، صدها صندلی را در خیابانها چیدند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرفداران ترامپ که مخالف قرنطینه هستند با ورود به فرمانداری میشیگان، خواستار اخراج فرماندار دموکرات آن شدند.
انواع امنیت:1- امنیت اقتصادی
.
امنيت اقتصادي در سطح عمومي دستيابي به رفاه عمومي و رشد اقتصادي در جامعه مي باشد كه مسلماّ زماني چنين مسئلهاي حاصل ميشود كه برابري در توزيع امكانات اوليه وجود داشته باشد تا توزيع عادلانه منابع و برابري فرصتها فراهم آيد و تا افراد جامعه ضمن برخورداري از آسايش و آرامش رواني از سلامت جسماني و سعادت و خوشبختي نيز برخوردار شوند.امام علی ع در پخش بیت المال می فرمودند:(اي مردم، شما مسلمانان بندة خدا هستيد و اين اموال، مالِ خداست. در ميان شما به گونه مساوي تقسيم ميشود هيچكس بر ديگري برتري ندارد مگر به واسطة تقوي.... پس به هر فرد سه دينار ميرسد، شريف باشد يا غير شريف، سياه باشد يا سرخ، هيچكس ناديده گرفته نميشود و به هيچكس اضافهتر داده نميشود...) (الشيخ الطوسي، الامالي، ص 729). ......................
پیامها(تفسیر نور، آقای قرائتی)
.
1- امنيّت و آرامش در رأس نعمتها و زمينهى توسعه در رزق و اقتصاد جامعه مىباشد. «آمِنَةً مُطْمَئِنَّةً يَأْتِيها رِزْقُها»
2- لازم نيست يك منطقه همه نيازش را خودش تأمين كند، بلكه مىتواند واردات داشته باشد. «يأتيها رزقها رغدا من كل مكان»
3- فقر اقتصادى و ناامنى اجتماعى، از نشانههاى بىاعتنايى جامعه به اصول دينى است. فَكَفَرَتْ ... فَأَذاقَهَا اللَّهُ لِباسَ الْجُوعِ وَ الْخَوْفِ
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیک کنید تا ببینید
أَفْضَلُ الْأَعْمَالِ بَعْدَ الصَّلَاةِ إِدْخَالُ السُّرُورِ فِی قَلْبِ الْمُؤْمِنِ بِمَا لَا إِثْمَ فِیه؛
برترین کارها بعد از نماز، شاد کردن قلب مؤمن با اموری است که گناهی در آنها نباشد.\مناقب آل أبيطالب عليهم السلام، محمد بن على ابن شهر آشوب مازندرانى، ج 4، ص 75 ]
امنیت اقتصادی و تهدیدات آن «محاصره»، «مصادره» و «ايجاد وابستگي»، از اولين حربههاي هر حريفي (رقيب يا دشمن) (فرد، گروه يا دولت) جهت ايجاد بحران براي حريف مقابل و سلطة اقتصادي بر او است. در داخلِ يك جامعه گروهي كه قدرت را در دست دارند سعي ميكنند براي جلوگيري از رشد گروههاي رقيب از هر وسيلهاي بر عليه آنها استفاده كنند. البته اين گونه نيست كه همه گروهها اهداف مشروعي داشته باشند بلكه در همه دورهها و در همة جامعهها، بودهاند گروههائي كه در جهت اهداف مشروع و حق حركت كردهاند و بودهاند گروههائي كه در اهداف نامشروع فعاليت داشتهاند. همواره گروههاي حق با گروههاي ناحق در اهداف و ابزار متفاوت ميباشند.
*******
پیام ها(تفسیر نور، آقای قرائتی)
1- مالكيّت بايد از راه صحيح باشد. مانند: حيازت، تجارت، زراعت، صنعت، ارث، هديه، امثال آن، ولى تصرف از طريق باطل و رشوه ايجاد مالكيّت نمىكند. «لا تَأْكُلُوا اموال الناس بِالْباطِلِ»
2- جامعه در حكم يك پيكر واحد است. «بَيْنَكُمْ، أَمْوالَكُمْ»
3- رشوه، حرام است و انسان حقّ ندارد براى تصاحب اموال مردم رشوه دهد. «تُدْلُوا بِها إِلَى الْحُكَّامِ لِتَأْكُلُوا فَرِيقاً مِنْ أَمْوالِ النَّاسِ»
4- اسلام، مردم را مالك اموالشان مىداند. «أَمْوالِ النَّاسِ»
5- لغزشهاى آگاهانه خطرناك است. «وَ أَنْتُمْ تَعْلَمُونَ»
از زماني كه بيگانگي كارگر از وسائل توليد انجام پذيرفت و بهرهكشي توسط صاحبان سرمايه و ابزار، واقعيت پيدا كرد و امنيت اقتصادي فردي به خطر افتاد، ديگر امنيت اقتصادي افراد يا گروههاي انساني تنها به شرايط زيستي محدود نميشود، بلكه تأمين امنيت به اين معنا، حفظ سطح مشخصي از استاندارد زندگي، رفاه و رشد اقتصادي است. به عنوان نمونه ميتوانيم اشتغال، حداقل دستمزد، تعيين ساعت كار مشخص و اينكه فرد يا گروه، خود صاحب اختيار منافع اقتصاديشان باشند را از شرايط ضروري امنيت اقتصادي بدانيم تا به اين ترتيب توزيع متعادل فعاليت و ثروت امكانپذير شود. در صورتی که با فعالیتهائی مانند رشوه و ربا این امنیت مخدوش می شود.
.
پیام ها(تفسیر نور) 1- رباخواران، از تعادل روحى و روانى برخوردار نيستند و جامعه را نيز از تعادل اقتصادى خارج مىسازند. «كَما يَقُومُ الَّذِي يَتَخَبَّطُهُ الشَّيْطانُ» 2- تشبيه بيع حلال به رباى حرام، نشانهى عدم تعادل فكرى آنان است. «يَتَخَبَّطُهُ الشَّيْطانُ ... بِأَنَّهُمْ قالُوا إِنَّمَا الْبَيْعُ مِثْلُ الرِّبا » 3- توجيه گناه، راه را براى انجام گناه باز مىكند. «إِنَّمَا الْبَيْعُ مِثْلُ الرِّبا» 4- تا قبل از ابلاغ تكيف، مسئوليّتى نيست. «فَمَنْ جاءَهُ مَوْعِظَةٌ مِنْ رَبِّهِ» 5- احكام الهى، در جهت پند وتربيت مردم است. «جاءَهُ مَوْعِظَةٌ مِنْ رَبِّهِ» 6- قانون امروز، شامل گذشته افراد نمىشود. «فَلَهُ ما سَلَفَ» 7- از گناه ناآگاهان اغماض مىشود، ولى از آگاهانِ مغرض و مُصرّ هرگز. «وَ مَنْ عادَ فَأُولئِكَ أَصْحابُ النَّارِ»
🔴🔵⚪پشت پرده عجیب خبرسازی علیه برنامه های ثریا و جهان آرا
🔹درخواست از حراست سازمان صدا و سیما برای ورود به موضوع
✍ #محسن_مقصودی
🔸ماجرای ساخت خبر جعلی علیه برنامه های ثریا و جهان آرا و خانواده شهدا در بهمن ماه سال گذشته را که یادتان هست. شکایت ما به پلیس فتا ارجاع شده و به جاهای جالبی رسیده و کم کم حقیقت مشخص می شود.
🔹با اسنادی که مدیرکانال تلگرامی پس از شکایت ما در اختیار گذاشت فردی که برای انتشار خبر جعلی به کانال مربوطه پول پرداخت کرده است، شناسایی و دیروز به پلیس فتا احضار شد.
🔸خانم ۲۲ ساله ای که عامل اوامر دیگران است و برای بخشی از سازمان و همچنین دو تا از برنامه های سیما، (به صورت پاره وقت و یا پروژه ای) کار رسانه ای می کرده و با تعداد زیادی از صفحات اینستاگرام و کانال های تلگرام در ارتباط است. این ها تاسف ما را بیشتر کرد!
🔹عجیب تر آنکه پس از احضار ایشان، یکی از مجری های مشهور شبکه یک که سابقه دوستی هم با هم داریم و یکی از همان دو برنامه ایست که این خانم برایش کار میکرده، تماس گرفت و خواست پادرمیانی کند.
می گفت یکی از عوامل ما اشتباهی کرده شما گذشت کنید. گفتم اگر آن خانم، شخصی که به او پول داده و خبر جعلی ساخته و ارسال کرده را معرفی کند با ایشان کاری نداریم.
گفت شما فرض کن آن فرد من بوده ام. من گردن میگیرم!
🔸نهایتا و پس از کمی صحبت، گفت بله زبان روزه دروغ نمی گویم کار من نبوده ولی کار فردی بوده که شما هم می شناسی و چون من با او رفاقت دارم و فردی داخل سازمان است و من با او نان و نمک خورده ام، می خواهم گردن بگیرم تا مسأله حل شود!
🔹امیدوارم حراست سازمان صدا و سیما زودتر از دادگاه، فرد و یا دستگاه خاطی را در داخل سازمان (در صورت صحت اظهارات این مجری محترم) مشخص و تنبیه نماید.
🔸باید مشخص شود که چه کسی و یا چه دستگاهی (احتمالاً در داخل صدا و سیما) خبر جعلی و تهمت هزینه کردن دویست میلیون تومان توسط این دو برنامه انقلابی علیه سازمان را ساخته و برای انتشار این دروغ به کانالها پول داده است. چه کسی خبر جعلی سوء استفاده ثریا و جهان آرا از خانواده شهدا و انصراف خانواده شهدا از حمایت از این دو برنامه را در بهمن ماه سال قبل با پول دادن به رسانه ها منتشر کرده است؟! پاسخ به این سوالات و شفاف سازی با مردم طبیعتا خیلی از چیزها را مشخص می کند.
🔹خانواده شهدا هم پیام می دهند و پیگیر نتیجه شکایت ما هستند.
ما از شکایتمان عقب نمی نشینیم و در عین حال، اشتباه و بداخلاقی احتمالی یک نفر و یا یک بخش از سازمان را به حساب همه مدیران محترم سازمان نمی نویسیم، اما انتظار برخورد جدی و شفاف سازی داریم.
عدالتخواهي
مؤلفه های امنیت اقتصادی (داشتن منابع طبیعی و مواد خام):
بدون ترديد توسعه و پيشرفت اقتصادي قدرت است و بر عكس فقر اقتصادي موجب گرسنگي، درماندگي، عقب افتادگي و سلطهپذيري است. شاگرد برجسته مكتب هدايت عليبن ابيطالب ع ميفرمایند:
«هشدار، كه فقر و نيازمندي بلا و بدبختي است و توسعة اقتصادي امتياز ويژه خدادادي است.خير دنيا در تندرستي و بينيازي است و بيماري و نداري همه شر است. فقر باعث بزرگترين مرگها است. كسي كه غذاي خود را نتواند تهيه كند خطاهايش بسيار ميشود. فقر سبب حقارت و زيردست شدن مي شود. فقير سخنش خريدار ندارد و مقام و مرتبتش دانسته نميشود. فقير اگر راستگو باشد او را دروغگو نامند و اگر زاهد و دنياگريز باشد نادانش خوانند. كساني كه به فقر گرفتار آيند به چهار خصلت گرفتار ميشوند: به سستي در يقين، كاستي در خرد، شكنندگي در دين وكمي شرم و حيا در چهره (پس فقر اقتصادي باعث ناامني فرهنگي ميگردد)».
تاريخ ملت مصر، در عصر مديريت مدبرانه حضرت يوسف(ع) بر منابع طبيعي و مواد خام آن سرزمين و حفاظت از آنها به منظور تأمين نيازهاي مصرفي و در جهت تداوم بخشيدن به توسعه پايدار اقتصادي آن زمان و در مقابل، عدم مديريت منابع طبيعي توسط ملتهاي ديگر و نياز آنها به توليدات سرزمين مصر و نهايتاً اعلام انقياد و سرسپردگي به مصر شاهد تاريخي خوبي براي الگو پذيري و نماياندن نقش مديريت منابع طبيعي و مواد خام در قدرت يك سرزمين است.
🔺تحریمِ بی حریم..
🔸رئیس کل گمرک: «در سال ۹۸ با وجود تحریم های ظالمانه نظام سلطه، کشورمان توانسته به ۱۲۸ کشورجهان کالا صادر کند و از ۱۱۲ کشور نیز کالا وارد کند. ارزش تجارت خارجی کشور بالغ بر ۸۵ میلیارد و ۱۰۷ میلیون دلار بوده که از این میزان بیش از ۴۱ میلیارد و ۳۷۰ میلیون دلار سهم صادرات و ۴۳ میلیارد و ۷۳۷ میلیون دلار نیز سهم واردات کشور بوده است.»
👈آمریکا با وضع و اِعمال تحریمهای جدید، فقط خودش را خسته کرده؛ اما از این طرف هم این توان بالا در بیاثرسازی تحریمها، اگر از چند سال پیش به جای شعار «تحریم دیگر بر نمیگردد»، شعار «تحریم را خواهیم شکست» سر داده میشد، وضع امروز از این آمار هم بهتر بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بنده صحت و سقم این که از هالیود باشد را نمیدانم ...... صرفا جهت اطلاع
گفته شده : بالاخره آمریکا و بزرگان هالیوود راجع به حضرت علی (ع) یک فیلم باشکوه و زیبا ساختند که هنوز اکران نشده و کسی آن را ندیده است! قسمت هایی از این فیلم بیرون آمده که دیدنش را به تمام شما ایرانیان توصیه می کنم! صحبتهای انتهایی کلیپ را باید با طلا نوشت، آنجا که می گوید علی متعلق به یک دین و ملت نیست، او متعلق به تمام بشریت است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ظاهرا جریانی در آمریکا دارند دست ساز بودن ویروس کرونا رو لاپوشانی می کنند .... احتمالا قصدشان این است که اذهان را برای حمله های بیولوژیکی آینده پاک کنند که در آینده اگر حمله سخت تری اتفاق افتاد آن را هم دست ساز ندانند ...
🔴🎥 در یک برنامه تلویزیونی مایک پمپئو ، وزیر امور خارجه امریکا، به مجری میگوید ویروس کرونا از آزمایشگاهی در ووهان چین آمده و ساخت بشر است، بعد از اینکه مجری نظر کارشناسان دولتی آمریکا را در این رابطه مطرح میکند، با چرخشی ۱۸۰ درجهای، میگوید:
🔺بله، ویروس ساخته بشر نیست !!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فردی ایرانی در تلوزیون ایران می گفت باید در ایران ماسک رو رایگان بدهند . همه دنیا رایگان می دهند
اما اون بنده خدا نمی دونه اونها حتی برای پرستاراشون هم ندارند
تصاویری از اعتراض کارکنان بخش درمان ایتالیا به کمبود تجهیزات محافظتی و دستمزد پایین
مؤلفه های امنیت اقفصادی (داشتن منابع طبیعی و مواد خام):
منابع طبيعي و مواد خام مواردي هستند كه به ارادة الهي توسط طبيعت ساخته و پرداخته شده و به گونهاي مستقيم، از طريق خود طبيعت و يا غير مستقيم از طريق اكتشاف در اختيار انسان قرار ميگيرند تا به مصرف يا توليد برسند. امّا آنچه از داشتن منابع طبيعي و مواد خام مهمتر است نحوة حفظ و نگهداري و استفاده و مصرف آنها است. .
•
پیام ها(تفسیر نور)
• از ديدگاه اولياى الهى، همهى امكانات از خداست. «ما مَكَّنِّي فِيهِ رَبِّي» • پيامبران براى رسالت و هدايت مردم، درخواست پول و ماديات از آنان نداشتند. «ما مَكَّنِّي فِيهِ رَبِّي خَيْرٌ»
• امكانات مردمى را در راه مصالح آنان بايد به كار گرفت. «فَأَعِينُونِي» • براى رسيدن به هدف، علاوه بر طرح وتقاضا وبودجه، همّت و مشاركت مردمى نيز لازم است. «فَأَعِينُونِي»
• گاهى بهجاى كمكهاى مالى بايد نيروى انسانى را به كمك طلبيد. «فَأَعِينُونِي»
• تركيب آهن و مس (آلياژ سازى)، ابتكار انبياست. آتُونِي زُبَرَ الْحَدِيدِ ... قِطْراً (امروزه از نظر علمى، اهميّت اين تركيب ثابت شده است.)
• محكمكارى و بىنقص انجام دادن كارها، شيوهى انبياست. فَمَا اسْطاعُوا ...