فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥صنعت فضایی ایران در جهان و منطقه در چه جایگاهی قرار دارد؟
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔻خبرگزاری قوه قضاییه نوشت:
🔸طبق اطلاعات #موثق و مستند، گروهک تروریستی #منافقین هدایت کامل #میرحسینموسوی یکی از سرکردگان متوهم فتنه ۸۸ را به دست گرفته و بیانیه اخیر وی، دستپخت مستقیم منافقین است که از طریق اردشیر امیرارجمند به خورد او داده شده است.
🔹برنامه بعدی منافقین برای موسوی برای تاریخ ۲۵ بهمن طراحی شده که باز هم امیرارجمند #بازیگر اصلی آن خواهد بود.
🔻یک منبع مطلع امنیتی به شرط عدم افشای نامش گفت:
🔸 اردشیر امیر ارجمند همان زندانی #فراری است که در جریان فتنه ۸۸ میرحسین را به شکل مرموز و تمام عیاری در اختیار گرفته، اداره میکرد و عامل اصلی خروج وی #علیه نظام جمهوری اسلامی بود.
🔹این عنصر مرموز در همان مقطع #بازداشت شد اما با استفاده از فرصت مرخصی از زندان، توسط گروهک منافقین از کشور فراری داده شد و به مقر آنها در اطراف #پاریس منتقل شد.
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اعترافات محمدعلی آهنگران آخوند صورتی اصلاحطلب و رفیق جینگ خاتمی و رفقا...
ما بدون پدرانمون هیچی نیستیم
خب منم همینو گفتم، بدون باباش اینم نیست (خودش گفته بود این منم)
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
♦️ پیامدهای زلزله ترکیه بر صحنه سیاسی این کشور
#گزارش_کوتاه
🔹 تارنمای المانیتور به بررسی تبعات و پیامدهای زلزله مهیب اخیر ترکیه بر صحنه سیاسی این کشور پرداخته است. این سوال مطرح است که آیا انتخابات پارلمانی و ریاستجمهوری ترکیه در تاریخ مقرر (۱۴ می - ۲۴ اردیبهشت) برگزار خواهد شد یا خیر. این موضوع به دو عامل بستگی دارد: اولین عامل شرایط فیزیکی نزدیک زمان برگزاری انتخابات است و دومین عامل به تصمیم اردوغان به تمدید وضعیت اضطراری اعلام شده پس از زلزله و تعویق انتخابات فراتر از ضربالاجل ۱۸ ژوئن (۲۸ خرداد) وابسته است.
🔸 ترکیه هماکنون با بدترین وضعیت اقتصادی خود از زمان روی کار آمدن حزب عدالت و توسعه در سال ۲۰۰۲ روبرو است. این وضعیت در حال ضربه به محبوبیت اردوغان است و نظرسنجیها میگویند که این احتمال وجود دارد که مخالفان در انتخابات جایگاه وی را تصاحب کنند. واکنش ضعیف دولت ائتلافی حاکم در سال ۱۹۹۹ پس از زلزله بزرگ شمال غرب ترکیه، به عنوان یکی از عوامل موثر در خیزش حزب عدالت و توسعه عنوان میشود.
🔸 المانیتور نوشته است دولت ترکیه پس از زلزله اخیر تیمهای نجات از جمله ۳۵۰۰ نیروی نظامی را بسیج کرده است. اردوغان پس از زلزله اخیر، ملیگرایی تند و تیز خود را کنار گذاشت و از کمک کشورهای غربی از جمله اسرائیل و یونان استقبال و هفت روز عزای عمومی اعلام کرد. واکنش و پاسخی موثر از سوی دولت میتواند موقعیت رهبر حزب عدالت و توسعه را تقویت و حس همبستگی ملی تحت رهبری اردوغان ایجاد کند.
🔸 با بودن بیش از ۸۰ درصد رسانههای جمعی در دست دوستان تجاری اردوغان، اقدامات دولت به صورت مساعد پوشش داده میشود. اما نگرش عمومی همزمان با گزارشهای گسترده مبنی بر تأخیر تیمهای نجات احتمالاً تغییر کند. اردوغان در چند وقت اخیر با هزینههایی، اقداماتی برای احیای اقتصادی صورت داده است از جمله پیشنهاد بازنشستگی پیش از موعد ۲/۳ میلیون کارگر، افزایش یارانه انرژی و وعده ساخت نیم میلیون مسکن برای اقشار کمدرآمد.
🔸 به گزارش المانیتور، برخی میگویند اردوغان از هماکنون به دنبال استفاده از بحران برای انشقاق در میان مخالفان است. او به جای تماس با کیلیچدار اوغلو - یکی از گزینههای مورد انتظار برای رقابت با اردوغان - تصمیم گرفت که با مارال اکسنر رهبر ملیگرای حزب «خوب» تماس تلفنی برقرار کند. اکسنر با نامزدی کیلیچدار اوغلو و همچنین همکاری با کردها مخالف است. با این وجود ابعاد فاجعه اخیر نشان میدهد که شاید این بار مدیریت شرایط حتی از حد توان اردوغان نیز فراتر باشد.
↙️ منبع:
https://www.al-monitor.com/originals/2023/02/how-will-turkeys-killer-earthquakes-impact-countrys-politics
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
♦️ جنگ اوکراین و بیتعهدی کشورهای غیر غربی
#گزارش_کوتاه
🔹 در یک سالی که از جنگ اوکراین میگذرد، بسیاری از تحلیلگران غربی این جنگ را یک نقطه عطف در ژئوپلتیک جهانی قلمداد کردند که موجب نه تنها همگرایی آمریکا و متحدانش در ناتو بلکه ایجاد یک ائتلاف لیبرال گستردهتر برای مقابله با حمله روسیه شده است. از نگاه آنان، کشورهای جهان باید به طور طبیعی در این نبرد تعیینکننده میان دموکراسی و استبداد، از غرب حمایت کنند. با این وجود به باور شیوشنکر منون مشاور اسبق امنیت ملی نخست وزیر هند، ۱۲ ماه گذشته چیز دیگری نشان میدهد.
🔸 منون در تارنمای فارن افرز نوشته است در آغاز جنگ، بسیاری از کشورهای جنوب جهان، خود را نه با غرب و نه با روسیه تعیین هویت کردند. بسیاری از آنها از جمله برخی دموکراسیهای بزرگ نظیر هند، اندونزی و آفریقای جنوبی همچنین کشورهای بسیاری در آفریقا، به قطعنامههای محکومیت روسیه در مجمع عمومی و شورای حقوق بشر سازمان ملل رأی ممتنع دادند.
🔸 همچنین تعداد زیادی از این کشورها تمایلی به پذیرش رسمی تحریمهای اقتصادی غرب علیه روسیه نداشتند هر چند در عمل آنها را لحاظ میکردند. علاوه بر اینها، برای کشورهای زیادی از جهان، حیاتیترین مسائل سال ۲۰۲۲، ارتباط اندکی با جنگ اوکراین داشت. خلاصی از تبعات همهگیری کرونا و مواجهه با چالشهایی چون بحران بدهیها، رشد آهسته اقتصاد جهانی و تغییرات اقلیمی، بسیاری از کشورهای در حال توسعه را با آنچه که آنها خودخواهی غرب، روسیه و چین میبینند بیگانه کرده است.
🔸 از نظر آنها جنگ اوکراین در مورد آینده اروپا است نه آینده نظم جهانی و جنگ اوکراین یک حواسپرتی از مسائل مبرمتر جهانی است. به باور نویسنده فارن افرز، با این وجود، یک راه سوم منسجم و یک جایگزین مشخص برای رقابت قدرتهای بزرگ ظهور نکرده است. به جای آن، این کشورها به دنبال آن بودهاند که با واقعیتهای کنونی کار کنند و تحریمهای غرب علیه روسیه را در نظر داشته باشند، آن هم در نظمی بینالمللی که دیگر با نگرانیهای امنیتی و اقتصادی آنها تطابق ندارد.
🔸 نویسنده فارن افرز معتقد است شرایط کنونی مانع ظهور یک راه سوم همانند جنبش عدم تعهد در دوره جنگ سرد میشود. یک تفاوت مهم با دوران جنگ سرد این است که نظمی دو قطبی وجود ندارد. وابستگی متقابل اقتصادی میان چین و آمریکا و واقعیت اقتصاد جهانیشده به معنای آن است که تقسیمبندی دو پاره مشخص در جهان وجود ندارد.
🔸 با جهانی مواجه هستیم که رقابت قدرتهای بزرگ نه بین دو ابرقدرت بلکه میان چندین بازیگر است. بنابراین بسیاری از کشورهای جنوب به جای آنکه غیر متعهد باشند به بیتعهدی سوق پیدا کردهاند. به این معنا که از نظم کنونی مجزا شده و به دنبال راهحلهای مستقل خود هستند به جای آنکه در جستجوی جایگزین برای رویکردهای پذیرفته شده جهانی باشند.
منبع:
https://www.foreignaffairs.com/world/out-alignment-war-in-ukraine-non-western-powers-shivshankar-menon
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«یک بطری آب به من دهید... تمام شب رو نخوابیدم.. تمام شب درد داشتم.. »
شام، دختر کوچک سوری در حالی که زیر آوار گیر کرده بود و منتظر کمک بود.
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
29.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سرخط
🔹اولین پایگاه زیرزمینی نیروی هوایی ارتش با جنگنده های جدید عقاب ۴۴
🔹 تصاویر سوخو ۳۵ اسرائیل و آمریکا را به هم دوخت
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔺وحشتناکترین کولاک تاریخ، در بهمن 1350 (1972م) در ایران با ۳متر ارتفاع، اتفاق افتاد که حداقل 4000 نفر در درون خانههایشان به صورت نشسته یخ زده و مردند.
🔹 اما جای نگرانی نبود! اعلیحضرت، شهربانو، ولیعهد و سایر خاندان سلطنتی زودتر به سوئیس رفتند و از اسکیت سواری لذت میبردند.
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
سرمقاله 1081.mp3
12.17M
📢#صدای_انقلاب شماره۶۰۳
💠انقلاب تمدنساز در ۴۴ سالگی
✍یدالله جوانی
🎙انقلاب اسلامی که از بزرگترين رویدادهای تاریخی قرن بیستم است، تنها انقلاب دارای آرمان تمدنسازی و ایجاد بسترها و زمینههای رشد و تعالی برای سعادت نوع بشر است. اکنون انقلاب اسلامی با وجود تمامی همه دشمنیهای جبهه استکبار و دنبالههای داخلیاش، چهل و چهارمین سالروز پیروزی پیروزیاش فرا رسیده و ملت ایران، خود را برای خلق حماسهای بزرگ، تماشایی و شگفتانگیز در یومالله ۲۲ بهمن سال ۱۴۰۱ آماده میکنند. راز دشمنیهای قدرتهای سلطهگر در ۴۴ سال گذشته با انقلاب اسلامی و ملت بزرگ ایران، به همین آرمان و هدف متعالی متمدن بر اساس عناصر سهگانه «معنویت»، «عقلانیت» و «عدالت» برمیگردد.
#سرمقاله
#انقلاب
#صبح_صادق
#صدای_انقلاب
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💢رویکرد جناحی را کنار بگذاریم
🔹«طرح مولدسازی» از جمله موضوعات پر حاشیهای بود که هفته گذشته در فضای رسانهای کشور مطرح شد و برخی جریانها در رسانه علیه این موضوع شبهات بسیاری را مطرح کردند. برای بررسی ابعاد این موضوع با دکتر «علی قاسمی» کارشناس ارشد اقتصادی گفتوگو کردهایم..
‼️ادامه مطلب را در اینجا بخوانید:
https://basirat.ir/fa/news/344113/
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💐والفـجر ۸ شروع شد!
غواصـها زدند بہ آب...
دعا ڪنید بہ سلامت برسند
آنطرف اروند..
مے گویند اروند ڪوسہ دارد...
🌷امــروز ۲۰ بهمن سالروز آغاز عملیات والفجر ۸
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زلزله تقریبا" ده ثانیه احساس شد اما میلیون ها نفر به خیابان ریختند. نیمه برهنه، با دست خالی، بدون سوئیچ ماشین، سند خانه، دسته چک و حتی مدارک شناسایی...
میلیون ها نفر همه آن چیزهایی که یک عمر برای داشتن شان جنگیدند، عرق ریختند یا خون دیگران را در شیشه کردند را بدون لحظه ای درنگ رها کردند و فقط جان ناقابل را برداشتند و به خیابان زدند...
میلیون ها زن طلاهای عزیزشان، چکمه هایی که روزها پاساژها را برای خریدن شان وجب کرده بودند، یخچالی که دوستش داشتند، دکوری که ده بار برای چه جور چیدنش با همسرشان جوری بحث کرده بودند انگار مهمترین اتفاق زندگی است، غذایی که برای پختنش از صبح زحمت کشیده بودند... را از یاد بردند و گریختند...
میلیون ها نفر حتی یادشان رفت کی هستند...؟ تا دقایقی پدر و مادر و همسر و فرزند و معشوقه از یادشان رفت...
همه آن چیزهایی که یک روز با اطمینان می گفتند امکان ندارد یک ثانیه از یادشان رفت...
هیچکس به فکر این نبود که فلان لباس مارک، فلان کفش گران قیمتش را با خودش بر دارد یا حتی مدرک تحصیلی و ...
خلاصه همه فقط فرار کردند، از ترس فرو ریختن سقفی که برای خریدنش، برای اجاره کردنش، برای پرداخت قسط هایش روزها و شب ها زحمت کشیده بودند...
از ترس سقفی که بخشی از عمر و سلامتی شان را برای داشتنش حراج کرده بودند...
آن چند دقیقه محشر بود میزان شجاعت آدم ها، میزان عشق و وفاداری شان به خانواده، میزان ادعاهایشان حداقل به خودشان و اطرافیان شان ثابت شد...
تلخ بود اما آن چند ثانیه را دوست دارم برای اینکه هزاران بار در ذهنم با آن مواجه شده ام، اینکه تا یک دقیقه
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
قالَ علىٌّ عليه السلام: مَنْ عَشِقَ شَيْئا اَعْشى بَصَرَهُ وَ اَمْرَضَ قَلْبَهُ، فَهُوَ يَنْظُرُ بِعَيْنٍ غَيْرِ صَحيحَةٍ وَ يَسْمَعُ بِاُذُنٍ غَيْرِ سَمِيعَةٍ
على عليه السلام فرمود: كسى كه به چيزى عشق ورزد، آن عشق، چشمش را نابينا و دلش را بيمار مى سازد، آنگاه با چشمى ناسالم نگاه مى كند و با گوشى ناشـنوا گوش مى دهـد.
عشق اگر آيد، بَرَد هوش و دل فرزانه را
دزد عاقل مى كُشد اوّل چراغ خانه را
نهج البلاغه، صبحى صالح، ص 160 (خطبه 109)
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
جنگ نرم وعملیات روانی(قسمت یکم)
جنگ نرم و عملیات روانی؛ یکی از خصوصیات سیاست فرهنگی دینگرایانه آن است که دولت اسلامی میباید، علاوه بر اینکه جامعهی اسلامی را در حوزههای سیاسی و اقتصادی از وابستگی و ریزهخواری برهاند و عزت و خودبنیادی را برای آن فراهم سازد، در حوزهی فرهنگی نیز باید وصول به «استقلال فرهنگی» را دنبال نماید؛ البته چنین نیست که «استقلال فرهنگی» در عرض «استقلال سیاسی» یا «استقلال اقتصادی» قرار داشته باشد، بلکه این نوع از استقلال، از اهمیت و تعیینکنندگی بیشتری برخوردار است؛ زیرا جامعهای که در حوزهی فرهنگی به جوامع دیگر وابسته باشد، خواهناخواه، در حوزههای سیاسی و اقتصادی نیز از آن تبعیت خواهد کرد. به این ترتیب، هویت و اساس آن جامعه فرو خواهد پاشید و شأنی به جز «دنبالهروی» و «تقلید» نخواهد داشت. قرآن کریم به صورت کلی میفرماید که خداوند متعال به هیچ رو نمیخواهد جامعهی غیرمسلمان بر جامعهی اسلامی «سیطره» و «غلبه» یابد:
«وَلَن یَجْعَلَ اللّهُ لِلْکَافِرِینَ عَلَى الْمُؤْمِنِینَ سَبِیلًا»
هرگز بر [زیان] مؤمنان براى کافران راه [تسلطى] قرار نداده است.
در واقع، جامعهی اسلامی به سبب برتری و فضیلت اعتقادی نسبت به سایر جوامع، میباید نسبت به صیانت از «کرامت» و «شرافت» خویش، حساس و فعال باشد، اما وابستگی و مغبونیّت نافی چنین وضعیتی است. تجربهی دو سدهی اخیر حیات جمعی مسلمین، در نقطهی مقابل توصیهی این آیهی شریفه قرار دارد؛ مسلمین پس از افول و انحطاط تمدنی اسلامی از یک سو و قدرتیابی تمدن الحادی غرب از سوی دیگر عزّت و استقلال خود را باختند و نقش خود را در معادلات و مناسبات جهانی از دست دادند؛ البته موج شگفتآور بیداری اسلامی در سالهای اخیر، آیندهای درخشان و امیدآفرین را نشان میدهد، اما به هر حال این واقعیت قابل انکار نیست که جامعهی اسلامی در آن سطح و مرتبهای از استقلال فرهنگی قرار ندارد که قرآن کریم خواهانش است.
اما استقلال فرهنگی چگونه به دست میآید؟ پاسخ روشن است: از آنجا که جامعهی اسلامی عبارت است از جامعهای که از جهت فرهنگی، تنها و تنها، بر «ایدئولوژی اسلامی» تکیه دارد و مناسبات و شئون خویش را بر اساس تعالیم و آموزههای آن طراحی میکند، وصول به استقلال فرهنگی نیز از طریق استقلال ایدئولوژیک میسّر خواهد شد. بنابراین، هر تلاش و تکاپویی در راستای «اقتباس» و «گرتهبرداری» از ایدئولوژیهای سکولار غربی و شرقی انجام بگیرد، یا در پی «آمیختن» و «التقاط» ایدئولوژی اسلامی با آنها باشد، قطعاً استقلال فرهنگی و فکری جامعهی اسلامی را مخدوش میسازد و آن را به جامعهای پیرو و دنبالهرو تبدیل میکند.
البته این سخن بدان معنا نیست که لازمه و معنای تحقق استقلال فرهنگی در جامعهی اسلامی، مسدود ساختن تعاملات بین فرهنگی و کشیدن حصارها و حریمهای نفوذناپذیر در گرداگرد اقلیم جامعهی اسلامی است؛ چنین رویکردی نه توصیه و خواستهی دین است و نه در جهان یکپارچه و جهانیشدهی امروزین ممکن است. قرآن کریم با اینکه دعوت انبیای الهی را حق میداند و هیچ امر دیگری را در عرض آنها مستحق اجابت و پذیرش نمیانگارد، اما در عین حال، به مؤمنین توصیه میکند به گفتههای دیگران نیز اعتنا کنند و محاسن و فضایلشان را برگیرند:
«فَبَشِّرْ عِبَادِ الَّذِینَ یَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَیَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ» (سورهی زمر، آیهی ۱۷و ۱۸) پس بشارت ده به آن بندگان من که به سخن گوش فرا مىدهند و بهترین آن را پیروى مىکنند.
اما از آن سو، خداوند متعال تأکید میکند که مسلمین باید نسبت به غیرمسلمین مرزبندی و فاصله داشته باشند تا مبادا، به تدریج، در ذیل ولایت و سلطهی آنها قرار بگیرند:
«یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا عَدُوِّی وَعَدُوَّکُمْ أَوْلِیَاء تُلْقُونَ إِلَیْهِم بِالْمَوَدَّهی وَقَدْ کَفَرُوا بِمَا جَاءکُم مِّنَ الْحَقِّ یُخْرِجُونَ الرَّسُولَ وَإِیَّاکُمْ أَن تُؤْمِنُوا بِاللَّهِ رَبِّکُمْ إِن کُنتُمْ خَرَجْتُمْ جِهَادًا فِی سَبِیلِی وَابْتِغَاء مَرْضَاتِی تُسِرُّونَ إِلَیْهِم بِالْمَوَدَّهی وَأَنَا أَعْلَمُ بِمَا أَخْفَیْتُمْ وَمَا أَعْلَنتُمْ وَمَن یَفْعَلْهُ مِنکُمْ فَقَدْ ضَلَّ سَوَاء السَّبِیلِ* إِن یَثْقَفُوکُمْ یَکُونُوا لَکُمْ أَعْدَاء وَیَبْسُطُوا إِلَیْکُمْ أَیْدِیَهُمْ وَأَلْسِنَتَهُم بِالسُّوءِ وَوَدُّوا لَوْ تَکْفُرُونَ» (سورهی ممتحنه، آیهی ۱ و ۲)
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
جنگ نرم وعملیات روانی
ادامه قسمت یکم
اى کسانى که ایمان آوردهاید، دشمن من و دشمن خودتان را به دوستى برمگیرید [به طورى] که با آنها اظهار دوستى کنید و حال آنکه قطعاً به آن حقیقت که براى شما آمده کافرند [و] پیامبر [خدا] و شما را [از مکه] بیرون مىکنند که [چرا] به خدا پروردگارتان ایمان آوردهاید، اگر براى جهاد در راه من و طلب خشنودى من بیرون آمدهاید، [شما] پنهانى با آنان رابطهی دوستی
برقرار مىکنید؛ در حالى که من به آنچه پنهان داشتید و آنچه آشکار نمودید داناترم و هر کس از شما چنین کند، قطعاً از راه درست منحرف گردیده است* اگر بر شما دست یابند دشمن شما باشند و بر شما به بدى دست و زبان بگشایند و آرزو دارند که کافر شوید.
هر تلاش و تکاپویی در راستای «اقتباس» و «گرتهبرداری» از ایدئولوژیهای سکولار غربی و شرقی انجام بگیرد، یا در پی «آمیختن» و «التقاط» ایدئولوژی اسلامی با آنها باشد، قطعاً استقلال فرهنگی و فکری جامعهی اسلامی را مخدوش میسازد و آن را به جامعهای پیرو و دنبالهرو تبدیل میکند. البته این سخن بدان معنا نیست که لازمه و معنای تحقق استقلال فرهنگی در جامعهی اسلامی، مسدود ساختن تعاملات بین فرهنگی و کشیدن حصارها و حریمهای نفوذناپذیر در گرداگرد اقلیم جامعهی اسلامی است؛ چنین رویکردی نه توصیه و خواستهی دین است و نه در جهان یکپارچه و جهانیشدهی امروزین ممکن است.
فرد مسلمان، در مواجههی فرهنگی با غیرمسلمان، همواره باید بداند که با عضوی از یک پیکر بیگانه روبهروست. از این رو، رابطه و تعامل مسلمان با غیرمسلمان نباید در سطح رابطهی مسلمان با مسلمان باشد (مطهری، ۱۳۹۰، ص ۲۱)؛ چرا که اگر چنین بشود، استقلال فرهنگی مسلمین و جامعهی اسلامی از دست خواهد رفت. توضیح اینکه طبیعت انسان، خصوصیت گیرندگی و اقتباس دارد؛ یعنی انسان چنانچه با امری مواجه گردد، تا حدی از آن واقعیت بیرونی اثر میپذیرد و به رنگ آن در میآید. از این رو، چه بسا تعامل زیاده از حد و صمیمی با جوامع غیرمسلمان سبب گردد فرد مسلمان «ناخودآگاه، افکار و اندیشههای دیگران را در لوح خویش ثبت کند.» (همان، ص ۲۵) البته علاوه بر اینکه انسان به صورت ذاتی و طبیعی خصوصیت گیرندگی و رنگپذیری دارد، بر اساس آیات بالا، غیرمسلمین نیز تلاش میکنند تا از دریچهی تعامل و رابطه مسلمین را از ایدئولوژی اسلامی رویگردان کنند و به سوی آیین و کیش خود سوق دهند، همچنان که امروز چنین تلاشی را به عیان مشاهده میکنیم.
دست کم بیش از دو دهه است که تمدن غرب با تمام توان و بضاعت خود به میدان کارزار فرهنگی و معرفتی آمده و مصمم گشته است تا در پروژهی «تهاجم فرهنگی» استقلال فرهنگی جامعهی اسلامی را نابود سازد و به واسطهی ایجاد وضعیت وابستگی و انحطاط فرهنگی، تحولات سیاسی را در جامعهی ایران پدید آورد. حاصل اینکه نمیتوان به عنوان «تعامل فرهنگی» مناسبات و ارتباطات فرهنگی جامعهی اسلامی با جوامع غیرمسلمان را به حال خود رها کرد و نیتها و انگیزههای قوی تصمیمسازان در جوامع غربی را برای زدودن و به حاشیه کشاندن فرهنگ و تفکر اسلامی ناشی از توطئهاندیشی و منفیبافی قلمداد نمود.
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
آیا غرب توانست ج.ا.ا را منزوی کند؟
انزوا اول در محیط منطقهای شکل میگیرد و سپس به محیط بینالمللی راه مییابد. در حال حاضر، ایران در محیط منطقهایاش چه وضعیتی دارد؟ دشمنان و رقبای ایران چه وضعیتی دارند؟ ایران در محیط منطقهای ابتدا با افغانستان، ترکمنستان، روسیه، آذربایجان، ترکیه، عراق، کویت، بحرین، قطر، عربستان، امارات، عمان و پاکستان همسایگی دارد و در مرتبۀ دوم با کشورهای چین، سوریه، لبنان، یمن، تاجیکستان، هند، قزاقستان، ازبکستان، گرجستان و فلسطین در وضعیت همسایگی قرار میگیرد. این مجموعه، ۲۳ کشور را شامل میشود. ایران از مجموعه این ۲۳ کشور، با دو کشور عربستان و بحرین در وضعیت قطع روابط سیاسی است
در همان حال در این دو مورد هم، این دو کشور به مذاکره با ایران و از سرگیری روابط سیاسی تمایل دارند. پنج دور مذاکرات ایران و عربستان در بغداد بر این اساس شکل گرفته است و ایران به دلایلی، فعلاً به درخواست بحرین برای از سرگیری رابطه سیاسی پاسخ نداده است. در این بین، ما با هشت کشور ـ روسیه، چین، عراق، افغانستان، سوریه، یمن، لبنان و فلسطین ـ در وضعیت «رابطه راهبردی» هستیم و با پنج کشور ـ ترکیه، قطر، عمان، پاکستان و هند ـ در وضعیت «رابطه دوستانه» قرار داریم و با هشت کشور دیگر در وضعیت «رابطه مناسب» و غیرخصمانه هستیم. ایران با یک از این ۲۳ کشور در حال جنگ نیست و با آنها سیاست افزایش روابط سیاسی و اقتصادی را دنبال میکند.
«ایران منزوی است»، ادبیاتی آمریکایی است. آمریکاییها برای جا انداختن این ادبیات میگویند ایران در مقابل «جامعۀ بینالمللی» قرار دارد و انگار جامعۀ بینالمللی معادل جهان است! در حالی که جامعۀ بینالمللی مدنظر ایالات متحده عبارت است از: آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان. اما حتی در همین هم دروغپردازی آمریکا عیان است؛ چرا که ایران با آلمان، فرانسه و انگلیس رابطه سیاسی دارد و آمریکاییها هم به شدت پیگیر برقراری دوباره رابطه سیاسی با ایران هستند.
ادبیات انزوا و نیز ادبیات تحریم اقتصادی، کارآیی خود را از دست داده است؛ چرا که جهان از وضع یکپارچه دوران ۴۳ ساله جنگ سرد خارج شده و آماده تغییر بنیادین در نظام بینالملل شده است. در چنین فضایی، «جبهۀ مقاومت» به ایران فرصت بیبدیلی داده است. جغرافیایی پیوسته از دریای عمان تا دریای مدیترانه، با منابع سرشار و جمعیت زیاد و تجربه حل مسائل پیچیده امنیتی و متکی به میراث عظیم معنوی اسلام، مانع به نتیجه رسیدن سیاست انزوای ایران شده است.
این مقبولیت ایران در یمن است که بنسلمان را به سمت مذاکره با ایران کشانده است. این مقبولیت ایران در افغانستان است که سبب پذیرش ملاحظات سیاسی ایران دربارۀ حکومت آینده افغانستان از سوی همسایگان شده است. این مقبولیت ایران در عراق است که مانع به نتیجه رسیدن توطئه پیچیده غربی ـ عربی علیه حکومت این کشور شده است و مقبولیت سیاستهای ایران است که دو قدرت محوری نظام آینده جهانی، یعنی روسیه و چین را به سمت بستن قراردادهای سنگین اقتصادی و توافقات راهبردی امنیتی با ایران سوق داده است. همچنین، این مقبولیت ایران است که اجرا و به نتیجه رساندن سیاستهای ویرانگر غرب علیه سوریه و لبنان را با دشواری بسیار مواجه کرده است.
اگر ایران منزوی بود، امکان نداشت از زیر فشار شدید تحریمهای بیسابقه اقتصادی بیرون بیاید. چرا سیاستهای شدیداً ضدایرانی آمریکا، نتوانست جمهوری اسلامی را به امتیازدهی متقاعد کند؟ اگر ایران از مقبولیت خود نزد روسها، عراقیها، ترکها، افغانها و... استفاده نکرده بود، چگونه میتوانست تحریمهای فزاینده را خنثی کند؟ این روابط سبب شد درآمد ارزی ایران در اوج فشارهای بینالمللی، از ۶۰ میلیارد دلار در سال تنزل نکند..
🌐 پرسمان سیاسی
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔴آدرس غلط ندهید❗️
🔹 برخوردهای قانونی در کنار اقدامات فرهنگی از مسلمات مبانی حضرت امام در مواجهه با معضلات اجتماعی و ناهنجاریها است.
🔹رهبر معظم انقلاب نیز بارها بر لزوم استفاده از قوه قهریه نظام در مقابله با ناهنجاری ها، منکرات و ترویج فساد در جامعه تاکید کرده اند.
🔹به عنوان نمونه معظم له میفرمایند:
«اسلام مرتکبِ منکر را نصیحت و هدایت می کند؛ اما حد هم برای او می گذارد. با صِرف زبان و توصیه نمیشود کاری کرد. قدرت نظام باید جلوِ سیرِ فحشا و فساد را بگیرد»
🔹قابل توجه کسانی که با نگاه گزینشی به فرمایشات امامین انقلاب، برای مقابله با ناهنجاریها #آدرس_غلط میدهند.
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95