اللّهُمَّ صَلِّ عَلى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضا الْمُرْتَضَى🤲
الاِمامِ التَّقِیِّ النَّقِیِّ
وَ حُجَّتِکَ عَلى مَنْ فَوْقَ الاَرْضِ
وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرى
الصِّدّیقِ الشَّهید✨
صَلاةً کَثیرَةً تامَّةً زاکِیَةً
مُتَواصِلَةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَةً
کَاَفْضَلِ ما صَلَّیْتَ عَلى اَحَدٍ مِنْ اَوْلِیائِکَ
#چهارشنبه_های_زیارتی
#وقت_سلام
❣️اینجا #قلب_ایران است؛ در حرم بمانید👇
کانال رسمی حرم مطهر امام رضا(ع)
🆔 @razavi_aqr_ir
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
⬅️دیگر با بدحجابان برخورد فیزیکی صورت نمیگیرد.
جزئیات طرح جدید پیشنهادی برخورد با بدحجابی و بی حجابی در اماکن، معابر ، خودروها و فضای مجازی‼️👇
۱. عکسبرداری و احراز هویت فرد خاطی توسط پلیس
۲. الزام مراجعه فرد به دادسرا جهت تفهیم اتهام و مجازات مربوطه
⚖مجازات ها:
۱.قطع یارانه ماهانه به مدت یکسال
۲.ممنوعیت رانندگی به مدت یکسال
۳.ممنوعیت خروج از کشور به مدت یکسال
۴.انفصال از خدمت در دولت به مدت یکسال
۵. ممنوعیت هرگونه نقل و انتقال دارایی به مدت یکسال
۶. ممنوعیت استخدام در دستگاه های دولتی به مدت ۳ سال
۷. اعمال جریمه معادل ۱۰% درآمد ماهیانه
۸. ممنوعیت قبولی در دانشگاه های دولتی به مدت یکسال
۹. ممنوعیت حضور در استادیوم ها
۱۰. ممنوعیت دریافت تسهیلات بانکی به مدت یکسال
۱۱. ممنوعیت سفرهای هوایی به مدت یکسال
🛑در صورت تکرار جرم برای مرتبه دوم، مجازاتهای فوق تا ۵ برابر قابل تشدید می باشد.
🌹امر به معروف و نهی از منکر 🌹
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صلی الله علیک یا سلطان یا علی بن موسی الرضا
استوری چهارشنبه های امام رضایی تقدیم نگاه پرمهر شما ❤️
#حدیث_رضوی
بهترین دارایی انسان اندوخته های صدقه است.
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترامپ نامزدی خود در انتخابات ریاستجمهوری ۲۰۲۴ آمریکا را اعلام کرد
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
واقعا نمیفهمید یا خود را به نفهمی زدهاید؟!
یک سایت غربگرا در قیاسی مع الفارق و مغالطهآمیز، خواستار تبرئه عناصر جنایتکار در اغتشاشات اخیر شد.
عصر ایران در متنی با عنوان، «دو ماجرای سیاسی- حقوقی در غرب و یک سؤال از قوه قضائیه: درباره دستگیر شدگان چگونه رأی خواهید داد؟»، مینویسد: «چند سالها قبل شهروندی در یکی از کشورهای غربی، به سمت یک مقام بلندپایه سیاسی تخم مرغ پرتاب کرده و به کت او خورده بود. فرد مهاجم را به دادگاه بردند و قاضی چنین رأی داد: اصل اقدام این شهروند، یک حرکت اعتراضی بود و اعتراض، حقی است همگانی و نمیتوان فردی را به خاطر اعتراض، مجازات کرد. اما چون تخم مرغ، کت مقام سیاسی را کثیف کرده و به او زیان شخصی وارد کرده است، مهاجم محکوم میشود به پرداخت هزینه شست و شوی یک کت طبق قیمت روز خشکشویی (متاسفانه نام کشور را به خاطر نمیآورم).
چند روز قبل هم در بریتانیا، یک جوان دانشجو به سمت پادشاه این کشور و همسرش تخم مرغ پرتاب کرد؛ او هنگام حمله فریاد میزد: این کشور روی خون بردهها ساخته شده است. هیچ کدام از تخم مرغها به آنها اصابت نکرد. پلیس او را بازداشت کرد و همان شب آزاد شد، مشروط بر این که بعد از این، همیشه بیش از 500 متر با پادشاه فاصله داشته باشد و در انظار عمومی تخممرغ حمل نکند. البته بخت با این جوان یار بود که تخم مرغها، لباسهای شاه و ملکه را نیالودند و الا باید هزینه خشکشویی هم پرداخت میکرد!
غرض از نوشتن این دو مصداق، طبیعتاً تمجید و تبلیغ برای غرب نیست؛ نیک میدانم که همین غربیها در ارتکاب اقدامات ضد حقوقی علیه کشورهای جهان سوم، ید طولایی دارند ولی به هر روی آنچه درون مرزهایشان انجام میدهند، میتواند در بسیاری از موارد آموزنده باشد. غربیها با کیاست تمام دریافتهاند که اگر میخواهند نظامهای سیاسی شان دوام و بقا داشته باشد، باید به شکلی آشکار و اجتناب ناپذیر قوانین و قواعد حقوقی را بر رابطه بین ملت و حکومت، حاکم کنند.
یکی از قواعد حقوقی که مورد قبول عموم حقوقدانان است، «تفسیر به نفع متهم» است. بر این اساس، قاضی باید در بررسی پرونده، تا حد امکان، تمام وقایع اتفاقیه را بهگونهای تفسیر کند که تا حد امکان به نفع متهم و در راستای برائت او باشد مگر آن که دلیل بسیار محکم و غیرقابل خدشهای این تفسیر را مردود کند.
از دستگاه قضایی انتظار میرود در رسیدگی به پروندههای مرتبط به وقایع اخیر کشور، در دام اعدام خواهان و سختگیران و هوچیگران سیاسی گرفتار نیاید و به قضات خویش یادآور شود که پیش فرض تمام رسیدگیها این باشد که «اصل اعتراض حق همه شهروندان است». در چنان وجهی، ابزارهای ابراز اعتراض، نه «سلاح محاربه» و «تبلیغ علیه نظام» که صرفاً وسیله اعتراض تلقی میشوند و مثلاً نوشتن شعار
بر روی دیوار، یک اقدام اعتراضی شمرده میشود که اصلش جرم نیست ولی آسیبی که به دیوار رسیده باید توسط مرتکب جبران شود. البته که ناگفته پیداست حمل و استفاده از سلاح سرد و گرم و نیز اقدام علیه تمامیت جسمانی افراد نمیتواند در دایره این تعریف قرار گیرد و در همه دنیا با حاملان غیرقانونی سلاح و آسیبزنندگان به افراد برخورد شدید میشود.
«العدل اساس الملک» و امروز این قوه قضائیه است که میتواند با احکام عادلانه و منطبق بر قواعد و اصول حقوقی مانند به رسمیت شناختن حق اعتراض، اصل برائت، تفسیر به نفع متهم و قاعده درء، تفسیر مضیق قوانین، مفروض ندانستن سوءنیت دستگیرشدگان در باب عنصر معنوی جرم و... به استحکام اساس ملک همت بگمارد یا در مسیر عکس آن حرکت و مرتکب نقض غرض شود».
یک بار دیگر، طرح مسئله ابتدای متن را مطالعه کنید: «دو ماجرای سیاسی- حقوقی در غرب و یک سؤال از قوه قضائیه: درباره دستگیرشدگان چگونه رأی خواهید داد؟».
نویسنده از پرتاب تخم مرغی که به کسی نخورده و حکم صادره بر آن در فلان کشور غربی، استفاده میکند تا «اعدام خواهان و سختگیران و هوچیگران» را تخطئه کند و حال آن که اساسا حکم اعدام و بغی و محاربه و فسادفیالارض، مصادیق جداگانهای دارد و هیچ ربطی به مثلا پرتاب تخم مرغ ندارد.
👇👇👇👇ادامه
در همین کشورهای اروپایی و آمریکا، وحشیانهترین برخوردها را با «متهمان محض» میکنند، یا حتی افراد بیگناه را به ظن حمل سلاح و تروریست بودن مورد کشتار یا شکنجه و بازداشتهای طولانی مدت قرار میدهند. بنابراین با فرض این که حساب اعتراض از شرارت و خرابکاری و جنایت و آدمکشی و ارعاب مردم و تهدید برای تعطیلی کسب و کارها جداست، چرا باید سایت همسو با نقشه آشوبافکنی غرب، دو موضوع جدا از هم را خلط کند؟! چرا نویسنده متن را بر اساس مطالبه مجازات متهمان شهادت بالغ بر شصت نفر از شهدای مدافع امنیت و مردم عادی که به دست اشرار آشوبگر و تروریست تنظیم نکرده، تا سپس معترضان عادی را استثنا کند؟ و یا اصلا مگر کسی خواستار اعدام معترض عادی شده است؟! خب اگر صداقت داشتند، لابهلای
حمایت از اشرار آشوبگر، یک بار هم سنگ شهدای مظلوم دفاع از امنیت و خانوادههای داغدار آنها و یا شهدای شاهچراغ را به سینه میزدند که در اثر زمینهسازی حامیان اغتشاشات و جرئت یافتن تروریستها مظلومانه به شهادت رسیدند.
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
اتحادیه اروپا 29 فرد و ۳ نهاد ایرانی را تحریم کرد
اتحادیه اروپا و انگلیس در راستای استمراربخشی به اغتشاشات اخیر و به بهانه مسائل حقوق بشری، 29 فرد و 3 نهاد ایرانی را تحریم کردند.
سرویس سیاسی-
وزرای خارجه ۲۷ کشور اروپایی در جلسهای که دیروز در بروکسل برگزار شد بسته تحریمی جدیدی را که ۲۹ شخصیت و ۳ نهاد ایرانی را هدف قرار میدهند تصویب کردند.
بر اساس گزارش تارنمای اتحادیه اروپا داراییهای افراد و نهادهای تحریم شده مسدود و شرکتها و شهروندان اتحادیه اروپا از مراوده مالی با آنان ممنوع شدند. به نوشته این تارنما، اشخاص حقیقی تحریم شده حق سفر به کشورهای عضو را نداشته و ورود یا گذر آنها به این کشورها ممنوع است.
اتحادیه اروپا این اشخاص را سران استانی نیروی انتظامی و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از جمله امیر سرتیپ «کیومرث حیدری» فرمانده نیروی زمینی ارتش، سردار وحید مجید رئیسپلیس فتا فراجا، احمد وحیدی وزیر کشور و همچنین شبکه پرستیوی نامید که با طرح ادعاهای حقوق بشری تحریم شدند.
به این ترتیب فهرست تحریمهای اتحادیه اروپا علیه ایران به ۱۲۶ شخصیت و ۱۱ نهاد رسید.
جوزف بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ضمن تکرار اظهارات مداخلهجویانه در امور ایران ادعا کرد: «ما امروز تحریمهای بیشتری را علیه کسانی که مسئول سرکوب معترضان ایرانی هستند، اعمال میکنیم.»
همزمان وزارت امور خارجه انگلیس با صدور بیانیهای از تحریم «عیسی زارعپور» وزیر ارتباطات ایران، «سردار وحید مجید» رئیسپلیس سایبری کشور و شماری از شخصیتهای نیروی انتظامی و سپاهپاسداران انقلاب اسلامی خبر داد.
گفتنی است از جمله کسانی که در لیست تحریمهای اتحادیه اروپا قرار گرفتهاند «احمد وحیدی» وزیر کشور ایران است.
همچنین احمد طاهری (فرمانده سابق نیروی انتظامی سیستان و بلوچستان)، محمود سعادتی (فرمانده سابق نیروی انتظامی زاهدان)، حسین معروفی (معاون هماهنگکننده بسیج سپاه سیستان و بلوچستان)، احمد شفاهی. (فرمانده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان) و حسین مدرس خیابانی (استاندار سیستان و بلوچستان)، علی آزادی (فرمانده نیروی انتظامی کردستان)، علی رضا مرادی (فرمانده نیروی انتظامی سنندج)، علی سید صفری (فرمانده نیروی انتظامی در سقز)، عباس عبدی (فرمانده انتظامی شهرستان دیواندره) در دیواندره، سرنگ حسین رجب پور (فرمانده سپاه بیجار)، مرتضی میرآقایی (فرمانده سپاه سنندج)، اسماعیل زارعی کوشا (استاندار کردستان)، سردار سید صادق حسینی (فرمانده سپاه کردستان)، حسین رحیمی (رئیسنیروی انتظامی تهران) و حسن حسن زاده (فرمانده سپاه محمد رسولالله (ص) تهران بزرگ) ازجمله افرادی هستند که در فهرست تحریمهای انگلیس قرار گرفتهاند.
ساعاتی قبلتر از این نشست، «آنالنا بائربوک» وزیر خارجه آلمان پیش از ورود به نشست شورای وزرای خارجه اتحادیه اروپا در بروکسل گفته بود: «بسته تحریمی جدید اتحادیه اروپا علیه ایران اعمال میشود که حلقه داخلی سپاه پاسداران [انقلاب اسلامی] را هدف میگیرد.»
به نوشته خبرگزاری «رویترز»، بائربوک با حمایت از اغتشاشات و آشوب در ایران، اظهار داشت: «ما بسته تحریمی جدیدی وضع میکنیم تا به کسانی که فکر میکنند میتوانند مردم را سرکوب کرده و بکشند بدون آنکه مجازات شوند، پیام شفافی بفرستیم.»
وی در ادامه اظهارات مداخلهجویانه در امور داخلی ایران، مدعی شد: «آنها نمیتوانند. جهان و اروپا نظارهگر است. تحریمهای جدید، بهصورت خاص، حلقه داخلی قدرت در سپاه و ساختارهای تأمین مالی آنها را هدف قرار میدهد.»
پیش از این نیز «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ادعا کرده بود، در آستانه افزایش تحریمهای بیشتر علیه افراد و نهادهای مسئول در ارتباط با آنچه که وی خشونت علیه معترضان خوانده است، هستیم.
ادامه حمایت ماکرون
از اغتشاشات ضدایرانی
«امانوئل ماکرون» رئیسجمهور فرانسه که در روزهای اخیر در سخنرانی خود در نشست «مجمع صلح پاریس» اغتشاشات در ایران را «انقلاب» خوانده بود، در اظهارنظری مشابه مدعی شد «فرزندان انقلاب ایران، در حال انجام انقلاب خود هستند.»
به گزارش رویترز، وی دیروز دوشنبه (۲۳ آبان) در مصاحبه با رادیو فرانسه، همچنین در اشاره به مذاکرات رفع تحریمها ادعا کرد اعتقاد ندارد که هیچ پیشنهاد جدیدی بتواند به احیای توافق هستهای با ایران در آینده نزدیک کمک کند و احتمالاً به چارچوب جدیدی برای رسیدگی به این موضوع نیاز است.
به ادعای وی، «وضعیت سیاسی کنونی در ایران، جایی که اعتراضات علیه دولت آغاز شده، وضعیت را در رابطه با توافق هستهای ایران تغییر زیادی داده و احتمال توافق با این کشور را سست کرده است.»
👇👇👇👇ادامه مطلب
رئیسجمهور فرانسه در ادامه ادعاهای ضدایرانی خود، در پاسخ به این سؤال که آیا معتقد است مذاکرات رفع تحریمها میتواند احیا شود، گفت «همچنان بسیار محتاط خواهم بود» و افزود: فکر نمیکنم هیچ پیشنهاد ج
دیدی وجود داشته باشد که در حال حاضر [برای نجات توافق هستهای] ارائه شود.
تحریمهای مکرر آمریکا و اروپا؛
دست خالی دشمن در برابر ایران
گفتنی است تشدید تحریمهای غرب علیه جمهوری اسلامی به بهانههای حقوق بشری و همچنین ادعاهای پهپادی آنان علیه ایران طی 50 روز گذشته حاکی از آن است که اولاً) تیر دشمنان نظام در پروژه ایجاد آشوب در ایران به سنگ خورده و ثانیاً) نظام سلطه در راستای استمراربخشی به اغتشاشات اخیر و روی آنتن نگه داشتن موضوع آشوب در ایران چیزی جز ابزار تحریم در چنته ندارد. این در شرایطی است که مدتهاست تیغ تحریمهای آمریکا و تروئیکای اروپا علیه ایران کند شده و جمهوری اسلامی با برگهای برندهای که در این دوره از حیات خود در اختیار داشته نشان داده است که تاب مقاومت در برابر تحریمها را دارد و اجازه نمیدهد دیپلماسی و سیاست خارجی به بهانه اغتشاشات اخیر، تحت تأثیر فشار غربیها قرار گیرد.
بر همین اساس است که جمهوری اسلامی ایران بارها نسبت به تبعات رفتارهای مداخلهجویانه غرب هشدار داده و تصریح کرده که این قبیل اقدامات بیپاسخ نخواهد ماند.
ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت خارجه ایران روز گذشته درمورد مواضع کشورهای اروپایی گفت: چند کشور معدود به رفتارهای سیاسی روی آوردهاند و جمهوری اسلامی اجازه دخالت به این کشورها را نخواهد داد. توصیه ما این است که کشورهای اروپایی از استفاده ابزاری از حقوق بشر اجتناب کنند و به چارچوب دیپلماتیک ایفا کنند.
وی تصریح کرد: تحریم و استفاده از ابزارهای تحریمی ورق سوختهای است که برای ایران کارآمدی لازم را نخواهد داشت، ایران درمورد تحریم پاسخ متناسب و لازم را خواهد داد.
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
📂 #تیتر_اول
🔹 یادی از شهدای مظلوم مدافع امنیت در اغتشاشات اخیر و شهدای حرم شاهچراغ(ع)
هرگز به غیر جانان ما جان نمیفروشیم جان میدهیم اما جانان نمی فروشیم.
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
⚜ ویژگیهای سیاسی کارگزاران 2⃣
✅ کیاست و هوشمندی در تدبیر امور، ویژگی سیاستمدار علوی
🔴 حیله و نیرنگ در تدبیر امور،ویژگی سیاستمدار اُموی
💠 امیرالمؤمنین (علیه السلام) فرمودند: معاویه از من سیاست مدارتر نیست؛ اما معاویه حیله گر و جنایتکار است، اگر نیرنگ ناپسند نبود، من از زیرک ترین افراد بودم، ولی هر نیرنگی گناه و هر گناهی نوعی کفر و انکار است.
📚 #نهج_البلاغه ، خطبه ۲۰۰
#انتخاب_اصلح
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
ایرنا/ دونالد ترامپ، رئیسجمهور قبلی آمریکا در گردهمایی سهشنبه شب در اقامتگاه خود در مارالاگو اعلام کرد که در انتخابات ریاستجمهوری ۲۰۲۴ این کشور نامزد میشود.
رئیس جمهور سابق آمریکا که در تلاش برای رسیدن دوباره به ریاست جمهوری برای دو دوره غیرمتوالی است، گفت: برای اینکه آمریکا را دوباره بزرگ و با شکوه کنم، امشب نامزدی خود را برای ریاست جمهوری آمریکا اعلام میکنم.
ترامپ گفت: ما پیروز میشویم چون با همه قدرت مبارزه میکنیم و جو بایدن دیگر نمیتواند چهره کشور ما باشد.
وی افزود: اطمینان میدهم او (بایدن) در انتخابات ۲۰۲۴ موفق نمیشود. ما این بار با رای بیشتری پیروز میشویم.
ترامپ با بیان اینکه دمکرات ها به سلطه دولت اعتقاد دارند و ما به آزادی، مدعی شد: ما بزرگترین اقتصاد را خواهیم ساخت.
وی ادامه داد که آمریکای تحت کنترل دمکراتها سرنوشت ما نیست و نباید ادامه پیدا کند. ما درخشش آمریکا را میخواهیم.
ترامپ همچنین گفت که نباید فراموش کنیم نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا اخراج شده است.
نتایج انتخابات میاندورهای کنگره آمریکا در هشتم نوامبر ۲۰۲۲ (۱۷ آبان ۱۴۰۱) اختلاف نظر در حزب جمهوریخواه را برجسته کرد و حواشی آن باعث شد تا تلاش دونالد ترامپ رییس جمهوری پیشین و جنجالی این کشور برای اعلام نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ به خطر بیافتد.
تارنمای روزنامه انگلیسی فایننشال تایمز گزارش داد که رئیس جمهور پیشین آمریکا گرچه کمک کرد تا محبوبیت ران دسانتیس فرماندار کنونی ایالت فلوریدا افزایش یافته و با رشد در صحنه سیاسی رای اعتماد مردم را بدست آورد، با این حال دست پرورده اش به رقیبی جدی بر سر کسب نامزدی حزب جمهوریخواه در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ تبدیل شده است.
ترامپ در انتخابات ۲۰۲۲ از نامزدهایی حمایت کرد که مدعی بودند در انتخابات ۲۰۲۰ به ضرر او تقلب شده بود. اما همین ادعا موجب شد تا رای دهندگان از بیم تکرار ناآرامیهای سیاسی دوران ترامپ به نامزدهای رقیب رای داده و بسیاری از افراد مورد تایید ترامپ ناکام بمانند. همین مساله به اختلاف نظرها در حزب جمهوریخواه دامن زده و شکاف عمیقی میان بدنه اصلی حزب و طرفداران ترامپ ایجاد کرده است.
اکنون که اختلاف نظر در درون حزب جمهوریخواه و ضرورت تغییر مشاهده میشود، برخی خواهان روی گردانی از ترامپ و اقبال به ران دسانتیس شدهاند. این سیاستمدار ۴۴ ساله نه تنها توانست بار دیگر در انتخابات به شدت رقابتی فلوریدا پیروز شود، بلکه اختلاف خود از رقیبش را به حدود ۲۰ درصد رساند.
شبکه فاکس نیوز آمریکا نزدیک به جمهوریخواهان نیز در گزارشی اعلام کرد: بزرگترین برنده انتخابات میان دورهای بدون شک "ران دسانتیس" فرماندار فلوریدا و بازنده بزرگ این انتخابات دونالد ترامپ رییس جمهور سابق آمریکا است که نامزدهای منتخب او در برخی از رقابت های انتخاباتی حتی نتوانستند رقبای دموکرات آسیب پذیر خود را شکست دهند.
این مساله اختلافهای درون حزبی به وجود آورده تا جایی که در کنگره آمریکا نیز بر سر انتخاب رهبری جمهوریخواهان در مجلس نمایندگان و سنا تردید وجود دارد. کوین مککارتی که گزینه رهبری حزب در مجلس نمایندگان است، انتخابش از سوی برخی اعضای «انجمن درون حزبی آزادی» که افراد محافظه کار در آن هستند، با چالش مواجه شده است.
پیش از این نیز ، مایک پنس معاون ترامپ در دوران ریاست جمهوری اش در واکنش به احتمال نامزدی ترامپ برای انتخابات ریاستجمهوری ۲۰۲۴ گفته بود که گزینههایی بهتر از ترامپ وجود دارد.
به گزارش نشریه "نیوزویک"، «مایک پنس» معاون رئیسجمهوری پیشین آمریکا در مصاحبه با شبکه خبری ای بی سی نیوز گفت، فکر میکند گزینه های بهتر از دونالد ترامپ برای رقابت های ریاستجمهوری بعدی وجود دارد.
پنس در خصوص دیدگاه خود در مورد شورش کنگره ۶ ژانویه ۲۰۲۱ صحبت کرد و به کتاب خود با عنوان «خدایا به من کمک کن» که قرار است امروز سه شنبه منتشر شود، اشاره نمود. گفته می شود همزمانی انتشار این کتاب با اعلام ترامپ در اقامتگاهش مبنی بر حضور در رقابت های ریاست جمهوری سال ۲۰۲۴ تصادفی نیست.
در این مصاحبه، پنس در پاسخ به این سوال که آیا فکر می کند دونالد ترامپ باید دوباره رئیس جمهور شود؟ یا خیر، پاسخ داد: من فکر می کنم این به مردم آمریکا بستگی دارد. اما به عقیده من انتخاب های بهتری هم وجود دارد.
این در حالی است که لیز چنی نماینده جمهوریخواه عضو کمیته تحقیقات ششم ژانویه و از مخالفان ترامپ در مجلس نمایندگان آمریکا ابراز اطمینان کرده است که ترامپ هرگز بار دیگر رئیس جمهور نخواهد شد.
چنی در اجلاس زنان جهانی از سوی «واشنگتن پست» برگزار شد با اشاره به انتخابات میاندورهای اخیر کنگره آمریکا اظهار داشت: ین انتخابات فرصتی بود تا اطمینان حاصل کنیم جلوی قدرت گرفتن دوباره انکارکنندگان انتخابات را میگیریم و رای دهندگان در بسیاری از
👇👇ادامه
رقابت های این انتخابات این کار را انجام دادند.
این عضو کمیته تحقیقات درباره حمله ششم ژانویه حامیان ترامپ به کنگره آمریکا افزود: دست داشتن ترامپ در شورش ششم ژانویه نشان میدهد او دارای صلاحیت برای ریاست جمهوری نیست.
وی تصریح کرد: تردیدی نیست که او (ترامپ) فاقد صلاحیت برای کسب سمت است و اطمینان دارم هرگز دوباره رئیس جمهور آمریکا نخواهد شد.
لیز چنی دختر معاون جورج دبلیو بوش رئیس جمهور پیشین آمریکا و یکی از ۱۰ عضو جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا بود که سال گذشته به استیضاح ترامپ رای مثبت داد.
دو دستگی در حزب جمهوریخواه که ناشی از نفوذ ترامپ در بین افراد محافظهکار است، آینده آنها را به صورت جنجالی پیش خواهد برد. اعضای این حزب ظاهرا متقاعد شده اند که ترامپ به وجهه حزب آنها آسیب می زند. این عامل می تواند آنها را به طرد ترامپ وادارد اما این که آنها به اندازه کافی جسارت چنین اقدامی را داشته باشند معلوم نیست.
از طرفی نشانه ای از عقب نشینی ترامپ مشاهده نشده و اظهاراتش علیه دسانتیس نشان میدهد که ساکت نخواهد نشست. بسیاری از جمهوریخواهان معتقدند خیلیها او را هنوز هم چهره شناخته شده حزب جمهوریخواه میدانند.
در بحبوحه تعیین تکلیف سنا و با توجه به آنکه ترامپ به صورت تلویحی وعده داده بود تا ۱۵ نوامبر (۲۴ آبان) به صورت رسمی داوطلب نامزدی حزب جمهوریخواه در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ شود، برخی از جمهوریخواهان به وی فشار آورده بودند که این تصمیم را به تعویق انداخته و منتظر بماند تا تکلیف کرسی ایالت جورجیا در سنا معلوم شود.
انتخابات اخیر میاندوره ای کنگره آمریکا نشان داد که حتی وقتی خود ترامپ در انتخابات حضور ندارد، آمریکاییها به نامزدهای ترامپیستی که عمیقا در تئوری توطئه تقلب در انتخابات و تضعیف دموکراسی غوطهور شدند، روی خوش نشان نمی دهند.
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
کلیه #خدمات_حقوقی اعم ازمشاوره ای ونگارشی در #روزهای۲۳ #و۲۴و۲۵آبان در دفتر کارم به همشهریانم صلواتی ورایگان تقدیم میشود .
#من_انقلابی_ام
سیدمختار موسوی
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
نفوذ دشمن
در طول تاریخ ارتباط آمریکا با ایران، آمریکا همیشه با ایران دشمنی کرده؛ حتّی در آن رژیم طاغوت. دشمنی آمریکا با ایران، قبل از انقلاب عبارت بود از اینکه یک دولت ملّی را در سال ۱۳۳۲ با کودتا ساقط کرد؛ مأمور آمریکایی با چمدان دلار آمد تهران، رفت در سفارت انگلیس پنهان شد، از آنجا شروع کرد پول دادن، دلار پخش کردن، کسانی را استخدام کردند، کودتایی به وجود آوردند و دولت ملّی را ساقط کردند؛ البتّه آن دولت هم تقصیر داشت -تقصیرش هم این بود که به آمریکا خیلی اعتماد کرده بود- امّا این کار را کردند و دولت فاسدِ وابستهی به خودشان را در کشور تشکیل دادند؛ دیگر از این دشمنی بالاتر نمیشود. بر نیروهای مسلّح ما مسلّط شدند، بر نفت ما مسلّط شدند، بر سیاستهای کشور ما مسلّط شدند، بر فرهنگ ما مسلّط شدند، تسلّط کامل. از سال ۱۳۳۲ که کودتای بیستوهشتم مرداد اتّفاق افتاد تا انقلاب یعنی تا سال ۱۳۵۷، این حالت ادامه داشت. این دشمنی آن دورهی با ملّت ایران و با کشور ما؛ بعد از انقلاب هم که خب معلوم است، تا امروز همهاش یا تهدید بوده یا تحریم بوده یا بدگویی بوده یا مشکلتراشی بوده، یا نفوذ بوده؛ اینها دائم با ایران و ایرانی بدی کردند.۱۳۹۸/۰۸/۱۲
بیانات در دیدار دانشآموزان و دانشجویان
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
جنگ ارادهها
معنای جنگ نامتقارن این است که دو طرفِ جنگ از منابع مختلفالحالی، با هویّتهای مختلف برخوردارند؛ این جنگ نامتقارن است؛ یعنی هرکدامِ از این دو طرف امکاناتی دارند، منابع قدرتی دارند که طرف دیگر آن را ندارد. ما با استکبار جهانی در حال جنگ نامتقارنیم؛ چرا؟ ممکن است او یک امکاناتی داشته باشد که ما نداشته باشیم امّا ما هم امکاناتی داریم که او ندارد؛ آن امکان چیست؟ توکّل، اعتماد به خدا، اعتماد به پیروزی نهایی، اعتماد به قدرت انسان، به قدرت ارادهی انسان مؤمن؛ این را ما داریم؛ این شد جنگ نامتقارن. در جنگ نامتقارن ارادهها هستند که با هم میجنگند؛ هر ارادهای غلبه پیدا کرد، پیروز خواهد شد. در میدان، اراده را ضعیف نکنید؛ در میدان نبرد، اراده را دچار تزلزل نکنید؛ اگر یک طرفِ جنگ در میدان نبرد ارادهاش سست شد، قطعاً شکست خواهد خورد. نگذارید ارادهتان سست بشود، نگذارید تبلیغات دشمن و وسوسههای دشمن، در اراده و عزم راسخ شما تزلزل ایجاد کند؛ این ارادهی مستحکم را نگه دارید؛ این ضامن پیروزی است.۱۳۹۵/۰۳/۰۳
بیانات در دانشگاه افسرى و تربیت پاسداری امام حسین علیهالسلام
جنگ ارادهها
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
دشمنشناسی
اگر صف خودمان را نشناسیم اشتباه میکنیم؛ [اگر] صف دشمن را نشناسیم اشتباه میکنیم. جناب عمّار در جنگ صفّین دید یک عدّهای از افراد لشکر کأنّه مضطربند، متحیّرند، جهت کار و هدف کار را درست تشخیص نمیدهند؛ احساس وظیفه کرد. عمّار، زبان گویای امیرالمؤمنین است؛ آمد در مقابل این جمعیّت ایستاد، گفت: این پرچم جبههی مقابل -پرچم بنیامیّه- را میبینید؟ همین پرچم را ما در جنگ بدر و در جنگ اُحد در مقابل خودمان داشتیم؛ این همان پرچم است.۱۳۹۷/۱۲/۰۷
بیانات در دیدار مداحان اهلبیت علیهمالسلام
دشمنشناسی
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واشنگتن: موشک پدافندی اوکراین باعث انفجار در لهستان بود
🔹مقامات آمریکایی به «آسوشیتدپرس» گفتهاند یافتههای اولیه نشان میدهد موشک برخورد کرده با لهستان، توسط نیروهای اوکراینی برای رهگیری موشکهای روسی شلیک شده بود.
🔹بایدن نیز در تماس با سران کشورهای غربی اذعان کرده موشکی که به لهستان برخورد کرده احتمالا توسط روسیه شلیک نشده است.
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🤦♂وای بر ستاد امر به معروفی که شما معاون سابق آن بودید!!!
🤔اصل ۷۹ قانون اساسی در مورد عدم اجازهی دولت برای حکومت نظامیِ بلند مدت [بیش از ۳۰ روز] است! آیا حکم #فیلترینگ و حکومت نظامی در نظر شما یکیست؟ فیلترینگ ایجاد محدودیت در دسترسی به سرویس معاند خارجیست در حالی که دسترسی مخاطب به دیگر سرویس های خارجی و همهی سرویس های داخلی باز است!
😏ولی حالا که قصد داشتید از لسان قانون فیلترینگ را محکوم کنید ، اجازه دهید خود قانون جوابتان را بدهد:
📣 اصل۲ قانون اساسی را حتما بخوانید ، اصل۳ را هم من برایتان میگویم :
🇮🇷دولت جمهوری اسلامی ایران موظف است برای نیل به اهداف مذکور در اصل دوم ، همه امکانات خود را برای امور زیر به کار بَرد :
1⃣ـ ایجاد محیط مساعد برای رشد فضایل اخلاقی براساس ایمان و تقوا و مبارزه با کلیه #مظاهر_فساد و تباهی.
2⃣ـ
3⃣ـ
4⃣ـ
5⃣ـ طرد کامل استعمار و جلوگیری از نفوذ اجانب.
📣 اصل ۱۵۲ قانون اساسی : سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران بر اساس نفی هر گونه سلطهجویی و سلطهپذیری، حفظ استقلال همهجانبه و تمامیت ارضی کشور، دفاع از حقوق همه مسلمانان و عدم تعهد در برابر قدرتهای سلطهگر و روابط صلحآمیز متقابل با دول غیر محارب استوار است.
📣 قانون واحدهی اسلامی و اصل ۱۵۳ قانون اساسی را هم بخوانید و بدانید که واتسآپ و #اینستاگرام عاملی بزرگ برای رشد مفاسد اخلاقی و از بین رفتن ایمان ها ، و فیلترینگ این دو عین برداشتن سلطهی دشمن از ذهن و زندگی مردم ایران است!
✍ میلاد خورسندی
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دیدار نماینده رهبر انقلاب با محیطبانان
🔹نماینده ولیفقیه در سمنان پای درددل محیطبانانی نشست که میگویند ۲۰۰ کیلومتر با موتور به دل کویر میرویم و رفتن با خودمان است و برگشتن با خدا!
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
به قلبت گوش کن....mp3
5.07M
صبح 25 آبان
#رادیو_مرسی
🍂🍂🍁🍁
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔺 بازداشت دروازهبان سابق تیم تهرانی هنگام آسیبزدن به اموال عمومی
دروازهبان سابق یکی از تیمهای تهرانی هنگام آسیب زدن به اموال عمومی بازداشت شد.
وی درحالی بازداشت شد که درحال سنگ پرانی به ماموران، آسیب زدن به اموال عمومی و لیدری تعدادی از جوانان بود/snn
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95