هدایت شده از شبکه جهانی موعود🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تربیت نوجوان
https://aparat.com/v/tqKY0
هدایت شده از کانال رسمی استاد جواد حیدری
جن در تسخير ما يا ما در تسخير جن
يكي از مباحث فراگير در جامعه بحث ارتباط گرفتن با جنيان به منظور قدرت پيدا كردن بر انجام كارهاي خارق العاده مي باشد. در اينجا ذكر چند نكته لازم است.
آيا جن وجود دارد؟
در قرآن كريم سي و چهار بار نام جن آورده شده و هفتاد و دومين سوره قرآن با نام اين موجود مي باشد. روايات فراواني هم از پيامبر اعظم صلي الله عليه و آله و حضرت علي و امامان ديگر عليهم السلام در اين خصوص وارد شده است. در طول تاريخ بسياري از انسان ها هم اين موجودات را ديده اند كه همه اين ها دليل بر وجود چنين موجوداتي است.
قدرت آن ها به چه شكلي است؟
محدوده قدرت، توانایی، علم و آگاهی جنيان به درستی بر ما روشن نیست؛ ولی اعمال خارق العاده و کارهای سنگین و عجیبی در قرآن و برخی روایات به آن ها نسبت داده شده، مانند جنیانی که به ساختن قصرهای بزرگ و معبدها و ظروف بزرگ و سایر کارهایی که از عهده انسان ساخته نبوده مشغول بودند. (سبا -۱۲)
آیا انسان میتواند با جن ارتباط داشته و آن ها را تسخير كند؟
در قرآن، روایات و سخنان دانشمندان نمونه هايي از ارتباط گرفتن پيامبران، امامان و بزرگان دين با جنيان و تسخير آن ها ذکر شده است كه خود گواه امكان اين امر است. يكي از اين موارد ارتباط و تسخير جنيان توسط حضرت سليمان است كه در قرآن به آن اشاره شده است.
غير از پيامبران، امامان و بزرگان دين، افراد ديگر هم مي توانند جن را تسخير كنند؟
اين ارتباط گرفتن امكان پذير است، اما قدر مسلم آن است که این کار نباید از راهی که شرعا حرام است صورت گیرد یا باعث آزار و اذیت آن ها شود و نیز نباید به کارگرفتن آنها برای کارهای نامشروع و حرام باشد زیرا انجام کار نامشروع، حرام است چه با واسطه باشد یا بی واسطه.
آيا این ارتباط گرفتن آسیب هم دارد؟
در منابع ديني كمك خواستن و ارتباط گرفتن مردم با آن ها نهي شده است. بعنوان مثال در سوره مباركه جن، آيه شريفه 6 مي فرمايد: «مردانی از انس به مردانی از جن پناه می بردند، پس به سختی های ایشان می افزودند».
رسم عرب چنین بود که هرگاه به بیابان هولناکی می رسیدند، به جن آن وادی پناه می بردند و از او كمك مي خواستند. اسلام این کار را نهی کرده و پناه بردن به آفریننده ی جن و انس را امر فرموده است. كه اين خود گواه بر آسيب داشتن اين مسير است و غير از بزرگان دين (كه توانايي مواجهه با اين آسيب ها را دارند)، افراد ديگر نبايد در اين مسير قدم بگذارند.
اين آسيب ها چيست؟
اين آسيب ها به شيوه هاي مختلف امكان پذير است. گاهي فرد براي ادامه ارتباط ناچار مي شود كه به خواسته هاي كثيف و خطرناك آن ها تن دهد. مفاسدي كه از نجاست خواري شروع و تا توهين به پدر و مادر و مقدسات، و يا در اختيار ديگران قرار دادن ناموس و يا حتي اجبار به قتل و خودكشي مي رسد.
به افرادي كه مي خواهند در اين مسير قدم بگذارند چه توصيه اي بايد كرد؟
بايد به اين افراد توصيه كرد كه اين مسير را امتحان نكنند. هر كسي كه از اين راه رفته پشيمان شده است. اين افراد گمان مي كنند كه جن را تسخير مي كنند. در اصل اين افراد هستند كه تسخير جن مي شوند. ممكن است جن ها در وهله اول يك سري از كارها را براي آن ها انجام دهند، اما بعد كه خوب دانه ريختند و فرد را به دام احتياج انداختند، شروع به فرمان دادن مي كنند و فرد را مجبور مي كنند كه اطاعت كند.
نتیجه گیری
بطور كلي ارتباط گرفتن با جنيان در هيچ كجاي دين توصيه نشده و در آيات و روايات آسيب هايي براي آن ذكر شده است كه مسلما نشانگر خطرناك بودن اين مسير است.
💎کانال رسمی استاد جواد حیدری💎
•┈┈••✾••┈┈•
@javadheidari110
9⃣2⃣ چرا نمازو عربی بخونیم؟! 🤔
مگه ما عربیم که بخوایم عربی بخونیم؟!
اگه میتونی فارسی بخونی، باشه بخون
ولی اگه میتونی...
که من میگم نمیتونی😊
حالا چرا اینقدر مطمئنم که نمیتونی!
یکی از دلایلش اینه
🔹وقتی ما میگیم:
«بسم الله الرحمن الرحیم»
این جمله برای کیه؟!
خدا
🔹وقتی ما میگیم:
به نام خداوند بخشنده و مهربان
این جمله برای کیه؟!
بنده ی خدا
مثلا استاد فولادوند که از اساتید ترجمه هستند
آیا ما میتونیم کلام خدا رو با کلام بنده همتراز کنیم؟!!
قطعا نه 👎
وقتی نمازو به عربی میخونی
چیزایی رو میگی که خودِ خدا گفته
وقتی فارسی میخونی
چیزایی رو میگی که بنده های خدا گفتن...🙂
◀بیشتر از ده ساله که دانشگاه هاروارد آمریکا
رتبه یک جهانه
برترین دانشگاه جهان در آمریکا
حوزه علمیه در قم یا ایران نمیگماااا😊
دانشگاه هاروارد آمریکا اعلام کرده،
تحقیقات ما نشون میده که زبان عربی کامل ترین و بی نقص ترین زبان جهانه✅
◀خب شما چجوری میخوای نمازو که به کامل ترین زبان دنیاست، به فارسی ترجمه کنی؟!
اینجوری ترجمه ما خیلی ناقصه
خدا وقتی آخرین پیامبر و آخرین کتابو میخواد بفرسته👇
باید با کامل ترین زبان هم باشه
💎دین اسلام یکی از افتخاراتش اینه
که همه چیزش کامل ترینه💎
‼️مثلا شما وقتی یه نرم افزار یا بازی میخوای نصب کنی
نمیری سراغ نسخه های قدیمی
میری آخرین ورژن و آخرین آپدیت شو دانلود میکنی یا میخری.
💎دین اسلام هم همینه، آخرین ورژن تمام ادیان 💎
✨✨✨✨✨✨
✅ آیدی دریافت سوالات دینی👇👇
@khameneieshQ
کانال رسمی استاد جواد حیدری 👇👇
🔹🔸🔹🔸🔹🔸
♨️ https://eitaa.com/joinchat/4071489550C59c970ae1b
❌❓ رأیدادن، حقالناس و تکلیف اجتماعی است نه یک حق شخصی دلبخواهی! چون در سرنوشت جامعه اثر دارد
🔻 غارت بیتالمال جرمش بیشتر است یا سرکار آوردن «مروجین غارتگری» با رأیندادن یا رأیدادنِ غیرمسولانۀ ما؟
📌 پرسش و پاسخ در فضای مجازی، پیرامون انتخابات
➖غربگراها مفهوم آزادی و برخی امور سیاسی مثل انتخابات را بهعنوان یک «حق» بیان میکنند و این محل سوءاستفادۀ قدرتها و فریب ملتها قرار میگیرد که نتیجهاش روی کار آمدنِ بدترین مسئولین است.
➖وقتی میگویند «انتخابات یک حق است» یعنی میتوانی از آن صرفنظر کنی یا هرطور که خواستی با آن برخورد کنی! اما از نگاه دین، انتخابات یک تکلیف است و این اختصاص به دینداران هم ندارد؛ همۀ افراد عاقل جامعه باید اینکار را انجام بدهند و الا یک «حق عمومی» را ضایع کردهاند.
➖انتخابات در واقع حقالناس است چون به سرنوشت جامعه مربوط است. اگر من در انتخاب خودم یا در فعالیتهای انتخاباتی، درست عمل نکنم، حقالناس را زیر پا گذاشتهام. اگر این مسئولیت اجتماعی خود را نادیده بگیرم و جامعه صدمه بخورد، اینجا حقالناس ضایع شده است.
➖عدم شرکت در انتخابات، عدم فعالیت انتخاباتی و عدم بررسی برای رسیدن به تشخیص صحیح، مثل «نماز نخواندن» نیست که یک امر شخصی باشد، در اینجا یک مسئولیت اجتماعی ندیده گرفته شده و شاید جرمش سنگینتر از جیببری و حتی غارت بیتالمال باشد؛ اگر شما با بیمسئولیتی خودتان، کسانی را سرِ کار بیاورید که غارتگری بیتالمال را رواج میدهند.
👤علیرضا پناهیان
✨✨✨✨✨✨
✅ آیدی دریافت سوالات دینی👇👇
@khameneieshQ
کانال رسمی استاد جواد حیدری 👇👇
🔹🔸🔹🔸🔹🔸
♨️ https://eitaa.com/joinchat/4071489550C59c970ae1b
هدایت شده از مرضیه رمضانقاسم
⚖موضوع مورد بحث:مبحث عدلالهی
🔷 مقدمه
🗝بیست کلیدی که برای بحث عدل لازم هست همهی ما بدانیم و مرور کنیم تا دیگر در موضوع عدالت الهی سوالی برایمان باقی نماند و عدالت الهی را
🔻بیشتر درک کنیم.
1⃣ هیچ موجودی از خدا طلبکار نیست.
2⃣ تبعیضظلماستاماتفاوتلازماست.
3⃣ هميشهعدل بمعنای مساوات نیست.
4⃣ حقوقجامعهبرحقوقفرد اولویتدارد.
5⃣ علم و آگاهی ما محدود است.
6⃣ قضاوتهای ما عجولانه است.
7⃣ قضاوتهای مقطعی ممنوع.
8⃣ از نقش خود غافل نشویم.
9⃣ سختیها عامل رشد است.
🔟سودوزیانملاکسنجشخوبیوبدی نیست.
1⃣1⃣انسانهاپیوستهآزمایشمیشوند.
2⃣1⃣کجفهمیوبرداشتهایغلط ممنوع
3⃣1⃣ خوبیها و زیبائیها را هم ببینیم
4⃣1⃣از نقش قوانینطبیعی غافلنشویم
5⃣1⃣ضرورتتلاشبرایکسب استعدادها
6⃣1⃣ همگانی بودن راه قرب به خدا
7⃣1⃣ «لایکلف الله نفسا الا وسعها»
8⃣1⃣ عِوَض در قیامت
9⃣1⃣ زنگ خطر برای بازگشت
0⃣2⃣ عالم هستی محدود به دنیا نیست
♻️نتیجه اینکه
در برابر شبهات و سوالات مطرح شده در موضوع عدل الهی یک یا چند مورد از موارد فوق را میتوان مطرح نمود.
#عقائد
#عدالت_الهی
#بیست_کلید_مبحث_عدالت🗝
@javadheidari110
@ramezan_ghasem110
نکته ی اول: در کشور عزیز ما بر اساس قانون اساسی، نهادهای مختلف وظائفی دارند که باید به آن عمل کنند و در عمل به قانون و وظائف مستق هستند.
نکته ی دوم: قانون اساسی، وظائف رهبری را تعیین و مشخص کرده و رهبر جامعه در تصمیمات مسئولین قوا(مجریه - مقننه- قضاییه) دخالتی نمی کنند مگر در مواردی که تصمیمی دچار انحراف در مسیر اصلی انقلاب شود.
نکته ی سوم: در مسأله ی بنرین، مقام معظم رهبری فرمودند: من چون تخصصی در این مورد ندارم، اظهار نظر شخصی نمی کنم و به تصمیم سران قوا که بر آمده از اظهارات تخصصی هست احترام می گذارم و به آن عمل می کنم.
نکته ی چهارم: افرادی که در مساله ای تخصص ندارند باید با مراجعه به متخصص، نظر منطقی و معقول را به دست بیاورند و بر اساس آن عمل کنند نه اینکه به بهانه ی عدم تخصص، اصل کار را ترک کنند.
نتیجه اینکه: همانطور که مقام معظم رهبری در حوزه های مختلف به نظرات کارشناسی و تخصصی احترام می گذارند و بر اساس آن عمل می کنند؛ شایسته است مردم عزیز ما نیز با اقتدا به این رهبر فرزانه در مسائل مختلف به نظرات متخصصین و دلسوزان عمل کرده تا مسیر صحیح زندگی و جامعه ی خود را به خوبی طی کنند.
✨✨✨✨✨✨
✅ آیدی دریافت سوالات دینی👇👇
@khameneieshQ
کانال رسمی استاد جواد حیدری 👇👇
🔹🔸🔹🔸🔹🔸
♨️ https://eitaa.com/joinchat/4071489550C59c970ae1b
💠 پرسش:
تولد کودک به صورت ناقصُ الخلقه، چگونه با عدالت خداوند سازگار است؟
......................................................................................................................................
✍️#جواد_حیدری
جهت رسیدن به پاسخ، نکاتی تقدیم حضور میشود:
نکته اول: توجه داشته باشیم: انسان هایی که به صورت مستقیم و بدون دخالت پدر و مادر و همچنین خارج از سیر جنینی و بر اساس حکمت الهی برای آفرینش زمینی انسان؛ خلق شدند، آدم و حوا بودند.
نه ناقص الخلقه بودند و نه بیمار.
اراده ی حکیمانه ی خالق هستی چنین اقتضا نمود تا نسل آدم و حوا بر اساس سیر طبیعی خاصی ادامه پیدا کنند. و این سیر از نظم و قانونی که حضرت حق در عالم هستی به ودیعت گذاشته، پیروی می کند.
نکته ی دوم: جهان هستی، داری نظم و قانون خاصی هست که هر عملی، عکسالعمل متناسب با خود را به دنبال دارد و هیچ امری در این دنیا بدون علت نیست. بله ممکن است ما به خاطر محدودیت علمی ریشه ی اتفاقات را کشف نکنیم اما این مساله به معنای نداشتن علت و سبب نیست.
وقتی برای علتیابی ِ ناقص الخلقه بودن فرزند عزیزی به متخصص مراجعه کنیم، متوجه میشویم که این فرزند یا در ناحیه ی نطفه و یا در جنین مادر مشکل ژنتیکی یا مشکلات دیگری داشته است که منجر به تولد ناقص ایشان شده است.
پس مشکل را در سیر طبیعی تولد فرزندان دنبال کنیم نه اینکه عدالت خدا را نشانه رویم.!
ممکن است پرسیده شود: مگر خدا نمیتواند جلوی این نقص را بگیرد؟ خواهیم گفت: هرچند خداوند قادر بر این کار هست ولی همانگونه که عرض شد: حکمت خداوند بر این تعلقگرفته است که نظم این جهان، حفظ و امور بر اساس اسباب و مسببات جاری شود و نه بر اساس امور خارق العاده و اعجازگونه.
صادق آل محمد در روایتی نورانی چنین می فرمایند: «أَبَى اللَّهُ أَنْ يُجْرِيَ الْأَشْيَاءَ إِلَّا بِأَسْبَاب»؛ « خدا از آن ابا دارد كه چيزها را جز به اسباب آنها روانگرداند». (1)
پس فهم کردیم: خداوند هر چيز را جز از راه اسباب طبيعى آن عملى نمىسازد.
نکته ی سوم: به حال که فرزند نازنینی بر اساس مشکلات، خواسته و یا ناخواسته، دانسته و یا نادانسته پا به عرصه ی گیتی گذاشت:
پروردگار عالَم، آنکه قادر و حکیم است بدون بر هم زدن نظم و قوانین موجود در هستی؛ هر شخصی را بهاندازه ی ظرفیتش مکلَّف و از او تکلیف میخواهد و نه بیشتر.
چه زیبا می فرماید: «لا يُكَلِّفُ اللَّهُ نَفْساً إِلاَّ وُسْعَها»؛ «خداوند هيچ كس را، جز به اندازه تواناييش، تكليف نمىكند». (2)
کسی که از جهت جسمی سالم هست، بهمراتب تکالیف و مسؤولیت سنگینتری نسبت به فرد ناقص، دارد.
نکته ی چهارم: خداوند با لطف و رحمت خاص خود، عمل کمِ شخص ناقصالخلقه را مساویِ عمل کثیر شخص سالم قرار میدهد.
نکته ی پنجم: همیشه، مسیر تلاش و کوشش برای افراد باز بوده و افراد میتوانند با تلاش مضاعف به موفقیتهای بالایی برسند. چه بسیار انسانهای ناقصالخلقهای که با فکر و مشورت و تلاش، قلههای پیروزی و موفقیت را فتح کردهاند که انسان های سالم در آرزوی رسیدن به آن مقامات و موقعیت ها هستند.
نکته ی ششم: چرا عالم هستی را منحصر در دنیا کرده ایم؟
بر اساس آموزه های اعتقادی ما که بر آمده از عقل و قرآن و روایات است؛ نوعی پاداش ویژه که در قیامت و نسبت به برخی افراد تعلق می گیرد وجود دارد که بدان «عِوَض» گفته می شود.
چون فرزند در مبتلا شدن به این بیماری هیچگونه دخالت و تقصیری نداشته است، پروردگار عالم در قیامت این نقیصه را جبران کرده و این جبران بهگونهای است که آن فرد و دیگران، آرزو میکند کاش در دنیا سختیهای بیشتری میکشیدند تا از این پاداش و لطف الهی بهره مند گردند. (3)
پینوشت ها:
1. كافي، ج1، ص: 183
2. بقره/286
3. كافي، ج2، ص: 255
💎کانال رسمی جواد حیدری💎
•┈┈••✾••┈┈•
@javadheidari110