eitaa logo
علی علیزاده - جدال
20.8هزار دنبال‌کننده
694 عکس
1.4هزار ویدیو
3 فایل
تنها کانال رسمی موسسه جدال و علی علیزاده در ایتا دارای تیک آبی نقد و نظر و پیشنهاد فقط از طریق ایمیل: @gmail.com" rel="nofollow" target="_blank">jedaaltv@gmail.com حمایت مالی از جدال بانک ملی بنام مجید علیزاده 6037-9918-1509-9597
مشاهده در ایتا
دانلود
سوالاتی صریح از سعید جلیلی قبل از مناظره سه شنبه. سوال اول درباره گرانی‌ها اقای جلیلی! در دو هفته گذشته آقایان پزشکیان، پورمحمدی و حتی قالیباف بارها بحث فروش ارزان نفت، تخفیف‌های زیاد ایران و هزینه دلال‌ها و کاسبان تحریم را مطرح کردند تا به جامعه القا کنند ایران به خاطر تحریمها در حال حراج منابع خود است و برای توسعه و رفاه مردم جز برجام فلج کننده‌‌‌ای دیگر، راهی مقابل ایران نیست. شما به درستی گفتید که جهان به چند کشور غربی محدود نمی‌شود و در دوره شهید رئیسی ایران غل و زنجیر را از پاهای اقتصادش کَند و بازارهای فراوانی برای صادرات و وارداتش ایجاد کرد. حرفی که امروز جواد اوجی وزیر نفت هم تایید کرد. دیشب اما اقای پزشکیان از شما پرسید اگر اینطور است پس چرا قیمت گوشت و مرغ اینقدر بالا رفته؟ آقای جلیلی! شما جواب این سوال را بهتر از هرکسی می‌دانید. اگر می‌خواهید دولت سوم روحانی تکرار نشود باید تعارف را کنار بگذارید و امشب صریح بگویید چرا برغم اینهمه گشایش در سیاست خارجی و منطقه‌ای، سفره‌های مردم هنوز به حالت قبل از تحریم بازنگشته؟ باید امشب صریح بگویید چه کسانی در دولت و مجلس و اتاق‌های بازرگانی نگذاشتند پیروزی‌های قاطع دولت در خنثی‌سازی تحریم‌ها از یکسو و پیروزی‌های قاطع میدان در منطقه از سوی دیگر، باعث بهبود معیشت شود و کام ملت را شیرین کند و گوشت و مرغ را به سفره‌هایشان بازگرداند؟ آقای جلیلی! بحث سیاست بحث دانستن نیست. سیاست عرصه قدرت است و دفاع از یک سیاست‌گذاری نیازمند جنگندگی است. آیا شما توان مقابله با این محافل قدرت و ثروت را دارید؟ محافلی که منفعت خود را در گرانسازی مدام کالاها و ارزانسازی مدام دستمزد مردم می‌دانند؟ آیا تضمین می‌دهید که از سفره مردم مقابل این اشراف گرانساز دفاع کنید؟ اگر راجع به این مهمترین مسائل اکثریت فقیرشده‌ی جامعه ایران امشب با زبانی ساده سخن نگویید باید پیشاپیش به هشت سال قفس برجامی دیگری سلام و با یک دنیا فرصت خداحافظی کرد. در سه ساله اقای رییسی ما با جهش چندصددرصدی گوشت و مرغ و بقیه اقلام ضروری سفره مردم روبرو بودیم. تضمین بدهید که در دوره شما قیمت کالاهای اساسی مورد نیاز اکثریت جامعه ایران جهش نمی‌کند. پانوشت: با بازنشر این متن آن را به دست سعید جلیلی برسانید.
سوالاتی صریح از سعید جلیلی قبل از مناظره سه شنبه. سوال دوم درباره تشکل‌ها اقای جلیلی! دیشب شما بارها از کارگران ایرانی به صورت کلی صحبت کردید. اما این چیزی نیست که کارگرانی را که جمعه گذشته در خانه نشستند به کارزار انتخابات این جمعه بیاورد. شما از لزوم افزایش دستمزد‌شان گفتید. به امنیت شغلی‌شان اشاره کردید.از احیای این کارخانه‌ها در دوره شهید رئیسی گفتید. اینها همه مواردی ضروری است اما برای کارگران ایرانی که طاقت بسیاریشان طاق شده این به هیچ وجه کافی نیست. کارگران ایرانی اگرچه می‌دانند بازگشت به دوره روحانی به معنای تعطیلی واحد‌های تولیدی و بیکاری آنهاست اما مطالبات عقب مانده مشخصی دارند و درباره‌اش تضمین می‌خواهند. شما چند بار به دیدارهایتان با کارگران هفت‌تپه و هپکو و آذراب اشاره کردید و گفتید درِ اتاق‌تان به روی کارگران باز است. اما این راه شنیدن صدای پانزده میلیون کارگر و خانواده چهل میلون نفری کارگری ایران نیست. راه شنیدن صدای کارگران، قدرتمند کردن آنهاست تا آنها خود صدای خود باشند. همان تشکلهایی که فصل شش قانون کار جمهوری اسلامی در سال شصت و هشت حق مسلم کارگران دانسته ولی دولت رفسنجانی و خاتمی و احمدی‌نژاد و روحانی و حتی رئیسی به بهانه‌های مختلف مقابلشان ایستادند و مانع از شکوفاییشان شدند. کارگران ایرانی اعانه و صدقه نمی‌خواهند. خودشان بلدند از طریق تشکل‌هایشان برای دستمزد و حقوق خودشان چانه‌زنی کنند. پانزده میلیون کارگر ایرانی می‌پرسند چرا بازرگانان و واردکنندگان و صادرکنندگان و تاجران و مالکان و صاحبان ثروت باید تشکل‌های خود را در قالب اتاق اصناف و اتاق بازرگانی داشته باشند و آنقدر قوی باشند که نامزدهای ریاست جمهوری همه ابتدا با آنها دیدار ‌کنند و به آنها تضمین ‌‌دهند اما میلیونها کارگر و معلم و پرستار در ایران از ایجاد تشکل مستقل محروم باشند؟ آقای جلیلی! آیا جرات و جسارت شکستن این خط قرمز موهوم و ضدانقلابی را دارید؟ آیا تضمین می‌دهید بعد از چهل و پنج سال اجازه تشکل‌ها را صادر کنید و اجازه دهید کارگران توانمند و صاحب صدا شوند؟ آیا امشب تضمین می‌دهید که از تشکل کارگران و معلمان و پرستاران و بقیه اقشار ضعیف و مستضعف جامعه حمایت کنید؟
پزشکیان آدم ناصادقی نیست. هدفش در این مناظره هم عصبی کردن جلیلی نیست. مساله ساده‌تر است. پزشکیان به شکلی بسیار صادقانه و معصومانه با الفبای سیاست خارجی غریبه است. او از فهم بدیهیات روابط بین‌الملل عاجز و فهمش از آنچه در سالهای زهرناک برجام رفت از متوسط مردم کوچه و خیابان کمتر است. پزشکیان با همه نیت خیرش، برغم برتری‌هایش در فهم حکمرانی و مسائل فرهنگی و اجتماعی، فقط به خاطر این پرت بودن از سیاست خارجی می‌تواند ایران را تا مرز نابودی و جنگ داخلی و خارجی ببرد.
مفهوم «دولت سایه» که سعید جلیلی آن را چند سال پیش تشکیل داد ترجمه‌ای از مفهموم shadow government است که در دموکراسی‌های غربی و به ویژه دموکراسی‌های پارلمانی مثل بریتانیا مفهومی جاافتاده و رایج است. به این معنی که اگر یک حزب که در پارلمان اکثریت داشته دولت تشکیل دهد حزب مقابل و بیرون از قدرت کابینه‌ای تشکیل میدهد که سایه‌وار رفتار دولت را دنبال و رصد و نقد می‌کند. به سعید جلیلی و سیاستهای گاه متحجرانه فرهنگیش نقدهای فراوان وارد است اما این اقدامش در جهت مدرن کردن سپهر سیاسی ایران و قابل تقدیر است. اینکه اقای پزشکیان وهمفکران و تیم رسانه‌ایش مرتب به این موضوع حمله میکنند و طعنه میزنند عجیب است. به نظر آنها فرق «دولت سایه» با «دولت پنهان» را، که به معنای دولت قدرتمندان بدون چهره و پشت پرده است نمی‌دانند. اینهمه ناآشنایی با مفاهم اولیه علوم سیاسی عجیب است. من ایراد را در اقای پزشکیان نمی‌دانم. ایراد را در مظلوم بودن و یتیم بودن علوم انسانی در ایران می‌دانم. از پدر من که هنوز گمان می‌کند چون در دهه چهل در دانشکده فنی مهندسی خوانده و می‌تواند درباره مسائل مدیریتی کلان اظهار نظر کند تا اقای پزشکیان که گمان می‌کند جراحی قلب برایش مشروعیت نظر دادن در مدیریت انسانی می‌آورد. امیدوارم نسل بعد مدیرانش را، مثل همه کشورهای توسعه یافته، از میان علوم انسانی‌خوانده‌ها انتخاب کند.
آیا پزشکیان ایران را به دهه ۹۰ بازمی‌گرداند؟ به همراه مسعود براتی مشاور سعید جلیلی و محمدطاهر رحیمی اقتصاددان چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۰:۳۰ شب زنده از یوتیوب جدال https://www.youtube.com/live/Vpx3HAd9RFY
29.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیا آقای پزشکیان متوجه مسائل اقتصادی می‌شود؟ در گفتگو با محمدطاهر رحیمی 📺 youtu.be/RJWxwJJXfZk
آیا_پزشکیان_متوجه_مسائل_اقتصادی_میشود؟.mp3
7.77M
آیا آقای پزشکیان متوجه مسائل اقتصادی می‌شود؟ در گفتگو با محمدطاهر رحیمی (صوتی) 📺 youtu.be/RJWxwJJXfZk
29.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماجرای داماد، دختر و اسپانسرهای آقای پزشکیان... در گفتگو با فریبرز کلانتری 📺 youtu.be/LwcxVwOOQyk
ماجرای_داماد،_دختر_و_اسپانسرهای_آقای_پزشکیان_.mp3
5.93M
ماجرای داماد، دختر و اسپانسرهای آقای پزشکیان... در گفتگو با فریبرز کلانتری (صوتی) 📺 youtu.be/LwcxVwOOQyk
بازگشت_به_دوره_ای_که_حتی_گاومیش‌های_خوزستان_معطل_برجام_بودند!.mp3
5.34M
بازگشت به دوره ای که حتی گاومیش‌های خوزستان معطل برجام بودند! در گفتگو با مسعود براتی (صوتی) 📺 youtu.be/IKFX4OMA8rk
36.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بازگشت به دوره ای که حتی گاومیش‌های خوزستان معطل برجام بودند! در گفتگو با مسعود براتی 📺 youtu.be/IKFX4OMA8rk
در دور اول بیشتر ارکان رسمی نظام بدون هرگونه رودروایسی از قالیباف حمایت کردند. هر روضه خوان و مداح و فرد تا حدی شناخته‌ شده‌ای را هم که میخواست از جلیلی حمایت کند با فشار بی‌سابقه‌ای مجبور به موضع گیری به نفع قالیباف کردند. پول هم مفصل خرج کردند. بدنه مستضعفی که هنوز پای کار نظام است اما قیام کرد و جلیلی را بالا کشاند. در این دوره هم وضع همین است. نه فقط نهادهای قدرت اقتصادی مثل اتاق بازرگانی و بازیگران اصلی بورس و واردکنندگان انحصاری کالا و سلطان‌های شکر و لاستیک و نهاده‌های دامی و سهامداران اصلی ابرشرکت‌های صادرکننده مثل فولاد و پتروشیمی صراحتا پشت جلیلی نیستند. بلکه ایمان و اطلاع دارم بخش‌های مهمی از نهادهای قدرت سیاسی در ایران، از مجلس و دولت فعلی تا حتی بخشهایی از بیت‌رهبری، پزشکیان را به جلیلی ترجیح می‌دهند. این ادا و اصولهای بدنه رسانه ای اصلاح‌طلبان برای انکه بگویند نهادهای نظام به نفع جلیلی در روستاها پول خرج کرده‌اند یا فلان نهاد امنیتی حمایتش می‌کند دروغی بیش نیست و تکرار حربه‌ای است که اصلاح‌طلبان سال ۸۸ علیه احمدی‌نژاد به کار بردند. به صورت خیلی خیلی واضحی، نامزد و نماینده ارکان قدرت در جمهوری اسلامی هزار و چهارصد و سه پزشکیان تعامل‌گر است و نظام قدرت اشرافیت زده جمهوری اسلامی متاخر پزشکیانی که خودش سالم است اما بدون سخت‌گیری تمامی این سالها سهم گروه‌های مختلف رانت‌گیر اطرافش را داده و در مقام رییس دولت هم می‌دهد به جلیلی فسادستیز و خشک‌آیین و عبوس ترجیح می‌دهند. آزادید برای پزشکیان تبلیغ کنید. اما به دروغ او را فرد مظلوم بیرون از قدرت نشان ندهید. او خودِ خودِ خودِ قدرت است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آخرین فرصت طبقه متوسط تتمه اراده ایرانی علیرضا شفاه - ۱۲ تیر ۱۴۰۳ فیلم کامل صوت کامل
چرا به پزشکیان رای نمی دهم؟ حرفهایی که باید قبل انتخابات شنید پنج شنبه چهارده تیر یازده شب زنده ازیوتیوب جدال https://youtube.com/live/4YkcQj_pgPw?feature=share
60.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بعد از نتایج دور اول باید تعارفها را کنار گذاشت. ادامه این سطح فساد و فشار اقتصادی بر طبقات پایینی ممکن نیست. انتخابِ امروز آخرین شانس برای جلوگیری از فروپاشی ایران است. آنهم تنها قدم اول از مسیری بسیار دشوار. با اینکه می‌دانم مسیر اصلاح اقتصاد بیمار و پرفساد ایران با جلیلی اصلا تضمین شده نیست، اما به عنوان آخرین شانس به او رای می‌دهم. چرا که ایمان دارم اگر پزشکیان انتخاب و اقتصاد ایران بار دیگر برجامی شود روند فروپاشی ایران تضمین شده است. در ویدیوی زیر آخرین حرفها را با مرددین در انتخابات زده ام. ببیند و کمک کنید دیگر مرددین هم ببینند. توضیحات کاملتر در ویدیوی زیر: https://www.youtube.com/watch?v=D5Bw516Zcdg
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢 دکتر مردخای مدار سرهنگ بازنشسته اطلاعاتی اسرائیل و کارشناس خاورمیانه: «خطرناکترین فرد در این انتخابات جلیلی است چرا که جلیلی بیاید صادرات نفت ایران افزایش پیدا می‌کند برای همین نباید رای بیاورد. این یک تهدید بزرگ است. باید کاری کرد تا جلیلی رأی نیاورد. بهترین حالت دولتی در تهران است که تحت کنترل آمریکا باشد.» پ ن: مردخای مدار شناخته شده ترین کارشناس و مأمور اطلاعاتی اسرائیل بود که پروژه تجزیه ایران را با صراحت و گستاخی هرچه تمام تر ترویج می کرد.
35.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چه کسی دروغ می گوید؟ روحانی یا جلیلی؟ در گفتگو با مسعود براتی 📺 youtu.be/Q653LNsvtWo
چه_کسی_دروغ_می_گوید؟_روحانی_یا_جلیلی؟.mp3
5.13M
چه کسی دروغ می گوید؟ روحانی یا جلیلی؟ در گفتگو با مسعود براتی (صوتی) 📺 youtu.be/Q653LNsvtWo
من علی علیزاده، چرا از انتخاب پزشکیان می‌ترسم؟ - علی علیزاده.mp3
43M
🎙فایل صوتی پانصد و دهمین اپیزود رادیو جدال منتشر شد. 📣 ۵۱۰: چرا من علی علیزاده از انتخاب پزشکیان می‌ترسم؟ 🔹 همراه با علی 📆 ۱۴ تیر ماه ۱۴۰۳ ⏱ مدت زمان: ۶۰ دقیقه 📍 این فایل را در کست‌باکس رادیو جدال بشنوید. 📻 castbox.fm/va/4790123 📌 مصاحبه این گفتگو را در کانال یوتیوب جدال ببینید. 📺 youtu.be/4YkcQj_pgPw 🚩 دیگر برنامه‌ها را در سایت جدال دنبال کنید. 🌐 jedaal.tv/radio
27.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا به جلیلی رای میدهم؟ در گفتگو با پریسا نصرآبادی 📺 youtu.be/vvkIAr3BNlA
چرا به جلیلی رای میدهم؟.mp3
4.51M
چرا به جلیلی رای میدهم؟ در گفتگو با پریسا نصرآبادی (صوتی) 📺 youtu.be/vvkIAr3BNlA
37.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با پزشکیان منتظر تکرار صبح جمعه ها باشید! در گفتگو با محمدرضا یزدی زاده و قیس قریشی 📺 youtu.be/kvKI404S7Kc
با_پزشکیان_منتظر_صبح_جمعه_ها_باشید!.mp3
5.95M
با پزشکیان منتظر تکرار صبح جمعه ها باشید! در گفتگو با محمدرضا یزدی زاده و قیس قریشی (صوتی) 📺 youtu.be/kvKI404S7Kc
به جلیلی رای دادم برغم نگرانی‌هایم درباره سیاست‌های فرهنگیش. برغم اینکه از تشکل‌های کارگری و قانون کار، که الفبای هر نوع عدالتخواهی است، صحبت نکرد. برغم اینکه «طرح وان» را برگرفته از ایدئولوژی نئولیبرال و به ضرر طبقات مستضعف می‌دانم. ‏به رغم همه این نگرانی‌ها به جلیلی رای مشروط دادم چون نگاهش به مناسبات جهانی واقع‌گرایانه و غیرایدئولوژیک‌ است و معتقدم «تضاد اصلی» در سیاست و اقتصاد ایران را سیاست خارجی و منطقه‌ای تعیین میکند. به جلیلی رای دادم چون نکاهی رو به آینده است. رو به نظم جهانی چندقطبی. در حالیکه پزشکیان و بلوک سرمایه‌گذاری و الیگارشی که او نمایندگی میکند در عصر تک قطبی فریز شده و حداقل بیست سال عقب اند و برجامی شدن دوباره زیست و اقتصاد می‌تواند ایران را تا مرز فروپاشی ببرد. ‏به جلیلی رای دادم چون بخش مهمی از طبقات فرودست و بیصدا به او امید بستند. مهمتر از جلیلی، من به امید این میلیونها نفر رای دادم. امید و انرژی سیاسی این میلیونها نفر تنها ترمز محتمل برای تمامیت خواهی الیگارشی برآمده از دو جناح اصلی جمهوری اسلامی است. ‏اما مهمتر از جلیلی و پزشکیان، رای دادم به جمهوری اسلامی. برغم خشمی که از بی‌عدالتی‌ها و فسادها و فرصت سوزی‌های کارگزارانش دارم. چون معتقدم هیچ نظام بی‌نقص کاملی آن بیرون وجود ندارد تا جایگزین شود و مدعیان جایگزینی هنوز نیامده جز تحریم و انزوا و تهدید به جنگ داخلی چیزی نیاورده‌اند. چون معتقدم نظامهای سیاسی در طی فرآیندهای تاریخی ساخته میشوند. در طی ترک خوردن و وصله پینه شدن و اصلاح شدن. و من جز این تاریخ چهل و پنح ساله، و فرایند پرتضاد...