هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بحرین برای عادیشدن روابط به ایران پیغام داد
معاون سیاسی دفتر رئیسجمهور:
🔹بعضیها بعد از توافق ایران و عربستان کاسه داغتر از آش شدند، و جالب اینکه سیدحسن نصرالله اولین کسی بود که حمایت کرد و بعد برادران مقاومت از یمن حمایت کردند.
🔹ولیعهد عربستان از طریق رییسجمهور چین درخواست کرده بود که این رابطه را درست کنید.
🔹بحرین از طریق روسیه به ایران پیغام داده است تا روابط عادی شود.
@TasnimNews
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
https://virasty.com/Mahdijamshidi/1717823564104798793
🗒 توصیهی رهبر انقلاب به مجلس که پس از سالها، همچنان در تعلیق است:
مدیریّت فضای مجازی، جزو مسائل مهمّ ما است؛ این مسئله، مسئلهی بلندمدّت هم نیست؛ مسئلهی کوتاهمدّت و میانمدّت و نزدیک ما است.
در دیدار با نمایندگان مجلس، ۱۳۹۹/۴/۲۲
https://khl.ink/f/46045
تکنوکراتها، به «فرهنگ» نمیاندیشند.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
هدایت شده از علی جعفری
چرا جلیلی؟
۱- جلیلی خودش است، نقش بازی نمیکند. وارد بدهبستان ها و تقسیم غنائم نمی شود. به دنبال رای آوری به هر قیمتی نیست. رنگ به رنگ نمیشود و برای خوشامد گروهی، حرفهای باب میل آنها را نمیزند. در یک جمله؛ صادق است و دنبال فریب دادن مردم نیست.
۲- منش و سلوک انسانی و پسندیده یک رییس جمهور، شرط کافی نیست. اما همین شرط لازم را بسیاری از سیاستمداران ما نداشتهاند. شهید آیت الله رییسی کسی بود که به تصدیق دوست و دشمن اخلاق را در رفتار و تعاملاتش رعایت میکرد. از این جهت جلیلی شبیهترین فرد به او در حسن خلق، مردمداری و مردمگرایی است. این را هر کسی که اندکی شناخت از جلیلی دارد، تایید میکند.
۳- جلیلی ایران را دوست دارد و ایران را پیشرفته میخواهد و از همه مهمتر اینکه نقشه راه پیشرفت کشور را میداند. این اشراف را سعيد جلیلی از سالها فعالیت در سطوح مختلف، تشکیل هسته های اندیشه ورز و کارگروههای دولت سایه و مطالعات وسیعش در یک دهه اخیر بهدست آوردهاست.
۴-جلیلی بدلیل فعالیت در شورای عالی امنیت ملی، مجمع تشخیص مصلحت، مرکز بررسیهای جاری دفتر مقام معظم رهبری، شورای راهبردی روابط خارجی و حضور در مجامع تصمیم گیری نظام؛ بیشتر از هرکسی مختصات حکمرانی کشور را میداند و تنها کسی می تواند عَلَمِ تغییر ریل یا بهبود سازوکار حکمرانی را دست بگیرد که قبل از آن چارچوب مناسبات و سازوکار حکمرانی را بداند وگرنه شعار تغییر و تحول دادن راحت است.
۵- جلیلی اهل تعارف نیست. وعده بیخود نمیدهد. تلخی برخورد صادقانه را بر شیرینی رفتار منافقانه ترجیح می دهد. به همین دلیل اطرافیانش به او توهم همه چیزدانی و عالی بودن شرایط را نمی دهند. با حقایق روبرو می شود و مبتنی بر آن تصمیم میگیرد.
۶- چیزی که یک مدیر را به یک حکمران تحول ساز تبدیل می کند؛ شجاعت تصمیمگیری در بزنگاه هاست. افسوس که بسیاری از تصمیمات دکتر جلیلی در شورای عالی امنیت ملی را به خاطر طبقه بندی امنیتی موضوعات نمی توان بیان کرد. اما می توان با قاطعیت گفت که جلیلی عمر ما را با تصمیم نگیری و بلاتکلیف گذاشتن تلف نمی کند.
۷- بسیاری سعی می کنند از جلیلی چهرهای تعامل ناپذیر و خشک ارایه دهند اما جلیلی بر محور پیشرفت ایران اسلامی با همه دغدغهمندان با هر خط و ربطی کار می کند. جلیلی در موضوعات تخصصی از متخصصین با هر سلیقه و نگاه سیاسی استفاده می کند. لیست کابینۀ او برای بسیاری شوک آور خواهد بود.
۸- جلیلی اگرچه خط قرمزها و باید و نبایدهای مشخصی دارد. اما عاقلانه میاندیشد، تصمیم میگیرد و عمل میکند. تصویرسازی برخی افراد از جلیلی به عنوان یک فرد غیرمنطقی؛ توشۀ آخرت جلیلی خواهد بود. اما واقعیت این است که هیچ تصمیمی را از روی جوگیری نمیگیرد.
۹- جلیلی با سابقه سالها مطالعه و کار اجرایی در حوزه روابط خارجی، سفارتخانه های ایران را از مرکز سرویس دهی و تشریفات مدیران به مراکز دیپلماسی اقتصادی و توسعه صادرات غیرنفتی تبدیل می کند. یعنی یک انقلاب واقعی در وزارتخارجه و دستگاه دیپلماسی برای تامین منافع ملی.
۱۰- این را باید اول می گفتم؛ جلیلی با قلب و منطقش پای کار آقاست. منظومه فکری مقام معظم رهبری را به خوبی می داند، می فهمد و عملی می کند. اگرچه ولایت پذیری محض دارد اما در اجرا، فرمانده ای مقتدر است.
۱۱- جلیلی حلقه فساد نمی سازد. مفسد نیست و از همه مهمتر اینکه می داند برای فساد ستیزی باید بسترش را خشکاند و به سراغ علتها رفت. هیچ حاشیه و نقطه سیاهی در کارنامه اش نیست. در حالیکه اگر خیلیها یک سال جایگاه او را داشتند امروز صدها پرونده داشتند. سعید جلیلی جزو امانتدارترین و خودساخته ترین مسئولان کشور در ۴۶ سال گذشته است و حضور او در راس دولت میتواند یک دولت سالم و ضدفساد بسازد که اولین فایده اش برای مردم و کشور خواهد بود.
@alijafari_57✅️
هدایت شده از ریحانه
👩🏫 نیاز جامعه به زنان متخصص انکار نشدنی است
🗂 پرونده ویژهی #خانه_داری
🔬 «امروز تکلیف برای زنها، بیشتر از مردهاست؛ اگر چه درجامعهی ما، آموزش رشتههای مختلف علوم که برای ساختن این جامعه لازم میباشد، برای همه فریضه است. #کسب_علم فقط یک امتیاز نیست که کسی بخواهد به جایی برسد و شغل پُردرآمدی داشته باشد؛ مسأله این است که کسانی که میتوانند درس بخوانند، واجب است که درس بخوانند و #تخصصها را پیدا کنند.» رهبر انقلاب ۱۳۶۸/۱۰/۲۶
💡 جامعه به زنان متخصص نیاز دارد
بنشینید و یک بار برای همیشه با این موضوع کنار بیایید که جامعه به #زنان_متخصص و متبحر در زمینههای مختلف احتیاج دارد. مدرسه به معلمهای زن باانگیزه محتاج است، مطبوعات به نویسنده و خبرنگار زن محقق نیازمند است، به #پزشک و مربی و مشاور و #روانشناس معتقد زن و... مهم این است که گوشه ذهنتان برنامه و انگیزهای برای این زمینهها داشته باشید.
⁉️ اولویت اول یا دوم؟
برای یک زن الویت #خانواده بالاتر از کارهای دیگر است. اما میتوان در کنار حفظ خانواده برای فعالیتهای دیگر هم برنامهریزی کرد. قطعا شرایط پیچیدهتر خواهد شد، اما همیشه خانمها راه حلی برای این شرایط در آستین دارند.
👶 با بچه کوچک چه کنیم؟!
بهتر است عجله نکنید و بازههای زمانی مشخصی را برای خود تعریف کنید تا طی آن به همه امور زندگی مسلط باشید. مثلا میتوانید اینطور برنامه ریزی کنید که در بازه ۲۲ تا ۳۰ سالگی فرزندان خود را به دنیا بیاورید و پرورش دهید و زمانی که آنها به مدرسه و پیشدبستانی رفتند خود را برای حضور در #حوزه و #دانشگاه و جامعه آماده کنید. با این روش نه نگران جداییهای اضطراب ساز سالهای اول هستید و نه نگران عقب افتادن خودتان از هدفها و آرمانها.
🌱 پویایی در خانه را فراموش نکنید
احتمال دارد بگویید بعد از سالها خانه نشینی دیگر انگیزه و روحیه پژوهش را ندارید. میتوانید در این سالها با استفاده از کلاسهای آنلاین، اپلیکیشنهای آموزشی و... خود را به روز نگه دارید و حتی برای همایشهای مرتبط با حوزه تحصیلیتان مقاله تدوین نمایید.
💟 مطابق با شرایط شما
میتوانید شرایط کاری خود را به شکلی تعریف کنید تا فقط صبحها تا ظهر یعنی تا قبل از بازگشت بچهها از مدرسه در خانه باشید. اگر شرایط کار کردن به صورت ساعتی و پارهوقت را قبول کنید و با آن کنار بیایید میتوانید هم حضور فعال در اجتماع را داشته باشید و هم مدیریت خانه را به درستی انجام بدهید.
📝 شما هم اگر تجربه و نظری دارید به @reyhaneh_contact ارسال کنید.
🌱 #مهارتهای_زندگی
❣ @Khamenei_Reyhaneh
هدایت شده از ریحانه
🙇♀️ کسالت یا افسردگی؟!
🗂 پرونده ویژهی #خانه_داری
⁉️ خانمهای خانهدار به کدامیک مبتلا هستند؟ کسالت یا افسردگی؟ اهمیت این پرسش وقتی به چشم میآید که بدانیم بعد از انگیزههای مالی و نیازهای معیشتی، یکی از مهمترین دلایل خانمها برای اشتغال خارج از خانه، فرار از کسالت، کرختی، بیانگیزگی یا چیزی شبیه اینهاست که معمولا به اشتباه، آن را افسردگی مینامیم.
🔆 در حالی که ما خانمها در خانه کارهای بسیار مهمی انجام میدهیم که به مرور زمان از نگاه خودمان هم مغفول میماند و اهمیتشان را فراموش میکنیم. رهبر گرانقدر انقلاب نیز در بیانات خود میفرمایند: «زن در خانه بیکار نیست. یک عدهای خیال میکنند زن در خانه بیکار است. نخیر! زن توی خانه، بیشترین و سختترین و ظریفترین کارها را انجام میدهد.» ۷۶/۱۲/۱۸
1️⃣ واقعا به چه چیزی مبتلا هستیم؟!
بیایید به خودمان انگ نزنیم و برچسب نچسبانیم؛ حالت بیحوصلگی، احساس پوچی، کسالت روحی یا... که با آن درگیر هستیم، در بیشتر مواقع، «افسردگی» نیست. افسردگی حالت پیچیدهای است که ریشهها و تعاریف علمی خاص خود را دارد و بعضی از علائم آن ممکن است بیحوصلگی، کرختی و... باشد. نشان به آن نشان که وقتی چند روزی به کار مفید و جدیدی مشغول میشویم یا سر خودمان را با سرگرمیهای بهدردبخور گرم میکنیم، دیگر نشانی از آن به اصطلاح «افسردگی» در خودمان نمیبینیم. پس بیایید ریشهی احساس ناخوشایند خود را پیدا کنیم و راهحلی برایش بیندیشیم...
2️⃣ چرا حالمان خوش نیست؟!
این حس ناخرسندی، به صورت مقطعی و بعضا مزمن، در بسیاری از ما خانمهای خانهدار به وجود میآید؛ اما دلیلش چیست؟!
سادهترین علت ایجاد این حالتها در روحیهی خانمهای خانهدار، ابتلا به روزمرگی است؛ بسیاری از ما تمام روز خود را صرف کارهای تکراری و روزمرهای میکنیم که بدون کوچکترین چالش ذهنی انجام میشوند، و مابقی زمانمان را به کارهای بیهوده و بیفایده (مثل تماشای سریال، گردش بیهدف در فضای مجازی یا بازارها و...) اختصاص میدهیم و در پایان روز، چون خروجی مفیدی از فعالیتهایمان دستمان را نمیگیرد، ناخوش میشویم.
3️⃣ چهکار کنیم حالمان خوب شود؟!
پاسخ ساده است! غنیسازی برنامهی روزمره و گنجاندن کارهای مفید در فعالیتهای روزانه. اگر در طول روز در کنار وظایف روزمرهی مادری و همسری، کارهای مفیدی برای اغنای روحی خود انجام دهیم، حالمان هر روز بهتر میشود.
🔸 در یادداشت بعدی بعضی از این کارها را برایتان مثال میزنیم...
📝 شما هم اگر تجربه و نظری دارید به @reyhanehcontact ارسال کنید.
🌱 #مهارتهای_زندگی
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
هدایت شده از متن | علیرضا پناهیان
📌مهمترین انتظارات از رئیسجمهور آینده/ قسمت دوم
🔘 ضرورت رعایت اخلاق در امر مقدس انتخابات
🔘 تخریب فضای سیاسی جامعه جبرانپذیر نیست
🔘 اهمیت اخلاق و منش سیاسیون
استاد #علیرضا_پناهیان در فاطمیۀ بزرگ تهران
ضرورت رعایت اخلاق در امر مقدس انتخابات
انتخابات امر مقدسی است و کسانی که کاندیدای ریاست جمهوری میشوند، باید به خدا خیلی پیوسته باشند، خیلی باید وارستگی معنوی داشته باشند. برخی منتظر برگزاری مناظره هستند اما متأسفانه گاهی زشتترین رفتار سیاسی در مناظرهها صورت میگیرد. شورای نگهبان هم کارت قرمز به کسی نمیدهد. انگار جنگ است. برخی افراد با عملیات روانی و تخریب رقیب میخواهند رأی بیاورند. البته شهید رئیسی دفعۀ قبل این بساط را بههم زد. خدا رحمتشان بکند. انصافاً اخلاقی رفتار کرد. حتی پاسخگویی آنچنان هم نداشت، به خدا واگذار کرد، به امام رضا(ع) واگذار کرد. سختترین حرفها را به ایشان زدند. آن توهینی که به ایشان کردند که آقا امام رضا(ع) را دیگر سیاسی نکن، ببینید امام رضا(ع) چهجوری ایشان را بغل گرفت؟ چه چیز عجیبی است! اینقدر این تیکه سنگین و البته زشت و قبیح بود که دیگر جوابی هم ایشان نمیتوانست بدهد. در این شرایط، فرد مظلوم واقع میشود.
تخریب فضای سیاسی جامعه جبرانپذیر نیست
تخریب فضای سیاسی جامعه، جبرانپذیر نیست تهمت زدن در مناظرههای تلویزیونی آثار تخریبی جبرانناپذیری در جامعه دارد. حضرت علی(ع) میفرماید: اَلنّاسُ بِاُمَرائِهِمْ اَشْبَهُ مِنْهُمْ بِآبائِهِمْ(تحف العقول؛ ص۲۰۸)، مردم، به دولتمردان خود شبيهترند تا به پدرانشان.
اهمیت اخلاق و منش سیاسیون
فقها و حقوقدانهای شورای نگهبان باید این جسارت داشته باشد که برای برخورد بد اخلاقی و برخورد بد تخریبی در مناظرهها جرمانگاری بکنند. اخلاق و منش سیاسیون خیلی مؤثر است، از اخلاق و تربیت خانوادگی مؤثرتر است. ما بعد از انتخابات گذشته، یک تجربۀ خوب داشتیم، یک شخصیت خوب داشتیم. همه مخالفان شهید رئیسی هم بر اخلاق و مردممداری و تواضع ایشان تأکید میکنند. دیگر از این برنگردیم و عدول نکنیم. در ماه رمضان به ما دستور دادهاند اگر مجادله پیش آمد، زود قطع کنید و بگویید ماه رمضان است، جوابت را نمیدهم. حرمت سیاست هم باید حفظ بشود، حرمت انتخابات هم باید حفظ بشود.
با روش بد، نباید به دنبال پیدا کردن یک رییس جمهور خوب بود. خدا میگوید کجا؟! دین من را دور زدی و میخواهی بروی سعادتمند بشوی؟ خدا را میخواهی دور بزنی؟ قوانین حاکم بر عالم هستی، قوانین حاکم بر جوامع بشری، و حیات و پیشرفت جوامع که خدا قرار داده را نمیتوانی دور بزنی. تقوا، راه رسیدن به سعادت است. «وَ لَوْ أَنَّ أَهْلَ الْقُري آمَنُوا وَ اتَّقَوْا لَفَتَحْنا عَلَيْهِمْ بَرَکاتٍ مِنَ السَّماءِ وَ الْأَرْضِ»(اعراف، آیه ۹۶)
🚩 فاطمیۀ بزرگ تهران - ۱۴۰۳.۰۳.۱۱
@Panahian_text
هدایت شده از متن | علیرضا پناهیان
📌مهمترین انتظارات از رئیسجمهور آینده/ قسمت سوم
🔘 رعایت معنویت و اخلاق
🔘 داشتن راهحل و تحلیل صحیح برای مشکلات
🔘 توانایی در اجرای راهحلها
استاد #علیرضا_پناهیان در فاطمیۀ بزرگ تهران
۱- رعایت معنویت و اخلاق
اولین انتظار از رئیسجمهور آینده، رعایت آن معنویتی است که در تقدیر از شکوه این معنویت، میلیونها نفر در تشییع شهدای خدمت به خیابانها آمدند. این معنویت باید حفظ شود. لازم است که شورای نگهبان جلوی بیاخلاقی در انتخابات را بگیرد. رعایت اخلاق و معنویت از طرف رئیسجمهور آینده، ضروری است. قبل از انتخاب آقای رئیسی، روز به روز اوضاع داشت بدتر میشد ولی با انتخاب ایشان، به معنویت بازگشت کردیم.
۲- داشتن راهحل و تحلیل صحیح برای مشکلات
نکتۀ دوم این است که ما مشکلاتی در کشور داریم که باید برطرف شوند. به نظر این حقیر میرسد که جدای از اینکه کاندیداهای محترم باید راه حلی برای این مشکلات داشته باشند، ضروری است که تحلیل درست و دقیقی هم از مشکلات داشته باشند. راهحلها و برنامههای کاندیداها بسیار مهم هستند. ما در واقع به این راهحلها رأی میدهیم. این راهحلها یعنی چه چیزی در اولویت قرار گرفته و چه مسیری ترسیم شده است؟
۳- توانایی در اجرای راهحلها
مسئلۀ سوم این است که کاندیدا توانمندی اجرا کردن راهحلها را داشته باشد. نه توانمندی بدون داشتن برنامه به درد میخورد، نه برنامه بدون توانمندی به درد میخورد و نه داشتن راهحل بدون درست دیدن مسئله و مشکل به درد میخورد.
ضرورت مشارکت دادن مردم در حل مشکلات توسط رئیسجمهور
یک سؤال خیلی مهم دارم. هر کسی هر طوری که مسئله را میبیند، مشکلات را هر طور تحلیل میکند و هر طرح و برنامه و توانمندی که برای حلّ مشکل دارد، یک سؤال مهم از او دارم. شما این کارها و طرح و برنامهها را با مشارکت مردم میخواهی اجرا کنی یا بدون مشارکت مردم؟ اگر بدون مشارکت مردم باشد هیچ ارزشی ندارد و کارها هم درست نمیشود! دیدن و حل مشکلات، مشارکت مردم را نیاز دارد.
ما هر مشکلی که داریم، یکی از دلایلش این است که مشارکت مردم در آن کاهش پیدا کرده است که مشکل ایجاد شده است. هر طرحی که بخواهد موفق بشود، باید مشارکت مردم در آن حداکثری باشد. هر کاندیدایی هر توانمندیای که دارد، باید این توانایی را هم داشته باشد که مشارکت مردم را جلب بکند و آدم مشارکتجویی باشد و الّا به درد نمیخورد.
سردار سلیمانی، نمونه بارز یک فرمانده مشارکتجو و مشارکتپذیر بود. ایشان این هنر را داشت که نه تنها از مردم خودش، بلکه از انواع ملتها، جوانهای با استعدادی را جذب کرد ولی برخی از ما متأسفانه همسایۀ خودمان را هم بلد نیستیم جذب کنیم، از ملت خودمان هم نمیتوانیم آدم جذب کنیم.
اگر مردم مشارکت حداکثری در ادارۀ امور داشته باشند، اینهمه قدرت و ثروت یکجایی متمرکز نمیشود و دعواهای سیاسی کاهش پیدا میکند.
🚩 فاطمیۀ بزرگ تهران - ۱۴۰۳.۰۳.۱۱
@Panahian_text
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تبلیغ مجانی اصلاحطلبان برای جلیلی
🔹در روزهای گذشته اصلاحطلبان از نفوذ سعید جلیلی در صنعت نفت دولت سیزدهم پردهبرداری کرده و آن را عامل عقبماندگی معرفی کردند اما طبق شاخصها، وضعیت صنعت نفت در دولت فعلی بهبود قابل ملاحظهای یافته است.
@sabeti ✅
هدایت شده از خبرگزاری فارس
خداحافظی با بیآبی در دیار رستم
🔹آبخوردن همهجا کنایه از کار آسان است اما «در سیستانوبلوچستان سختترین کار دنیا پیدا کردن آب آشامیدنی است». این صحبتهای یک فعال دانشجویی است که پارسال به زاهدان سفر کرده بود.
🔹اولین آبشیرینکن درونسرزمینی ایران با ظرفیت شیرینسازی ۱۰۰ میلیون لیتر در شبانهروز معادل آب مورد نیاز یک شهر ۷۰۰ هزار نفری فردا در شمال استان سیستانوبلوچستان افتتاح میشود.
🔹مدیرعامل آبفای کشور میگوید که آبشیرینکن سیستان بزرگ آبشیرینکن خشکی جهان است.
🔹یک نظرسنجی رسانهای در سال گذشته نشان داد، نیمی از مردم منطقه سیستان بهدلیل ترس از تمام شدن آب شرب، قصد مهاجرت به مرکز ایران را دارند.
🔹پروژۀ پایدارسازی آب شرب منطقۀ سیستانوبلوچستان شامل حفر و تجهیز چاه، اجرای خطوط انتقال آب، برق، احداث ایستگاه پمپاژ و کارخانۀ آبشیرینکن، با اعتباری بالغ بر ۴۰۰۰ میلیارد تومان اجرا شد. این رقم ۴ برابر هزینۀ ساخت برج میلاد در تهران است.
@Farsna - Link