هدایت شده از ریحانه
🙇♀️ کسالت یا افسردگی؟!
🗂 پرونده ویژهی #خانه_داری
⁉️ خانمهای خانهدار به کدامیک مبتلا هستند؟ کسالت یا افسردگی؟ اهمیت این پرسش وقتی به چشم میآید که بدانیم بعد از انگیزههای مالی و نیازهای معیشتی، یکی از مهمترین دلایل خانمها برای اشتغال خارج از خانه، فرار از کسالت، کرختی، بیانگیزگی یا چیزی شبیه اینهاست که معمولا به اشتباه، آن را افسردگی مینامیم.
🔆 در حالی که ما خانمها در خانه کارهای بسیار مهمی انجام میدهیم که به مرور زمان از نگاه خودمان هم مغفول میماند و اهمیتشان را فراموش میکنیم. رهبر گرانقدر انقلاب نیز در بیانات خود میفرمایند: «زن در خانه بیکار نیست. یک عدهای خیال میکنند زن در خانه بیکار است. نخیر! زن توی خانه، بیشترین و سختترین و ظریفترین کارها را انجام میدهد.» ۷۶/۱۲/۱۸
1️⃣ واقعا به چه چیزی مبتلا هستیم؟!
بیایید به خودمان انگ نزنیم و برچسب نچسبانیم؛ حالت بیحوصلگی، احساس پوچی، کسالت روحی یا... که با آن درگیر هستیم، در بیشتر مواقع، «افسردگی» نیست. افسردگی حالت پیچیدهای است که ریشهها و تعاریف علمی خاص خود را دارد و بعضی از علائم آن ممکن است بیحوصلگی، کرختی و... باشد. نشان به آن نشان که وقتی چند روزی به کار مفید و جدیدی مشغول میشویم یا سر خودمان را با سرگرمیهای بهدردبخور گرم میکنیم، دیگر نشانی از آن به اصطلاح «افسردگی» در خودمان نمیبینیم. پس بیایید ریشهی احساس ناخوشایند خود را پیدا کنیم و راهحلی برایش بیندیشیم...
2️⃣ چرا حالمان خوش نیست؟!
این حس ناخرسندی، به صورت مقطعی و بعضا مزمن، در بسیاری از ما خانمهای خانهدار به وجود میآید؛ اما دلیلش چیست؟!
سادهترین علت ایجاد این حالتها در روحیهی خانمهای خانهدار، ابتلا به روزمرگی است؛ بسیاری از ما تمام روز خود را صرف کارهای تکراری و روزمرهای میکنیم که بدون کوچکترین چالش ذهنی انجام میشوند، و مابقی زمانمان را به کارهای بیهوده و بیفایده (مثل تماشای سریال، گردش بیهدف در فضای مجازی یا بازارها و...) اختصاص میدهیم و در پایان روز، چون خروجی مفیدی از فعالیتهایمان دستمان را نمیگیرد، ناخوش میشویم.
3️⃣ چهکار کنیم حالمان خوب شود؟!
پاسخ ساده است! غنیسازی برنامهی روزمره و گنجاندن کارهای مفید در فعالیتهای روزانه. اگر در طول روز در کنار وظایف روزمرهی مادری و همسری، کارهای مفیدی برای اغنای روحی خود انجام دهیم، حالمان هر روز بهتر میشود.
🔸 در یادداشت بعدی بعضی از این کارها را برایتان مثال میزنیم...
📝 شما هم اگر تجربه و نظری دارید به @reyhanehcontact ارسال کنید.
🌱 #مهارتهای_زندگی
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
هدایت شده از متن | علیرضا پناهیان
📌مهمترین انتظارات از رئیسجمهور آینده/ قسمت دوم
🔘 ضرورت رعایت اخلاق در امر مقدس انتخابات
🔘 تخریب فضای سیاسی جامعه جبرانپذیر نیست
🔘 اهمیت اخلاق و منش سیاسیون
استاد #علیرضا_پناهیان در فاطمیۀ بزرگ تهران
ضرورت رعایت اخلاق در امر مقدس انتخابات
انتخابات امر مقدسی است و کسانی که کاندیدای ریاست جمهوری میشوند، باید به خدا خیلی پیوسته باشند، خیلی باید وارستگی معنوی داشته باشند. برخی منتظر برگزاری مناظره هستند اما متأسفانه گاهی زشتترین رفتار سیاسی در مناظرهها صورت میگیرد. شورای نگهبان هم کارت قرمز به کسی نمیدهد. انگار جنگ است. برخی افراد با عملیات روانی و تخریب رقیب میخواهند رأی بیاورند. البته شهید رئیسی دفعۀ قبل این بساط را بههم زد. خدا رحمتشان بکند. انصافاً اخلاقی رفتار کرد. حتی پاسخگویی آنچنان هم نداشت، به خدا واگذار کرد، به امام رضا(ع) واگذار کرد. سختترین حرفها را به ایشان زدند. آن توهینی که به ایشان کردند که آقا امام رضا(ع) را دیگر سیاسی نکن، ببینید امام رضا(ع) چهجوری ایشان را بغل گرفت؟ چه چیز عجیبی است! اینقدر این تیکه سنگین و البته زشت و قبیح بود که دیگر جوابی هم ایشان نمیتوانست بدهد. در این شرایط، فرد مظلوم واقع میشود.
تخریب فضای سیاسی جامعه جبرانپذیر نیست
تخریب فضای سیاسی جامعه، جبرانپذیر نیست تهمت زدن در مناظرههای تلویزیونی آثار تخریبی جبرانناپذیری در جامعه دارد. حضرت علی(ع) میفرماید: اَلنّاسُ بِاُمَرائِهِمْ اَشْبَهُ مِنْهُمْ بِآبائِهِمْ(تحف العقول؛ ص۲۰۸)، مردم، به دولتمردان خود شبيهترند تا به پدرانشان.
اهمیت اخلاق و منش سیاسیون
فقها و حقوقدانهای شورای نگهبان باید این جسارت داشته باشد که برای برخورد بد اخلاقی و برخورد بد تخریبی در مناظرهها جرمانگاری بکنند. اخلاق و منش سیاسیون خیلی مؤثر است، از اخلاق و تربیت خانوادگی مؤثرتر است. ما بعد از انتخابات گذشته، یک تجربۀ خوب داشتیم، یک شخصیت خوب داشتیم. همه مخالفان شهید رئیسی هم بر اخلاق و مردممداری و تواضع ایشان تأکید میکنند. دیگر از این برنگردیم و عدول نکنیم. در ماه رمضان به ما دستور دادهاند اگر مجادله پیش آمد، زود قطع کنید و بگویید ماه رمضان است، جوابت را نمیدهم. حرمت سیاست هم باید حفظ بشود، حرمت انتخابات هم باید حفظ بشود.
با روش بد، نباید به دنبال پیدا کردن یک رییس جمهور خوب بود. خدا میگوید کجا؟! دین من را دور زدی و میخواهی بروی سعادتمند بشوی؟ خدا را میخواهی دور بزنی؟ قوانین حاکم بر عالم هستی، قوانین حاکم بر جوامع بشری، و حیات و پیشرفت جوامع که خدا قرار داده را نمیتوانی دور بزنی. تقوا، راه رسیدن به سعادت است. «وَ لَوْ أَنَّ أَهْلَ الْقُري آمَنُوا وَ اتَّقَوْا لَفَتَحْنا عَلَيْهِمْ بَرَکاتٍ مِنَ السَّماءِ وَ الْأَرْضِ»(اعراف، آیه ۹۶)
🚩 فاطمیۀ بزرگ تهران - ۱۴۰۳.۰۳.۱۱
@Panahian_text
هدایت شده از متن | علیرضا پناهیان
📌مهمترین انتظارات از رئیسجمهور آینده/ قسمت سوم
🔘 رعایت معنویت و اخلاق
🔘 داشتن راهحل و تحلیل صحیح برای مشکلات
🔘 توانایی در اجرای راهحلها
استاد #علیرضا_پناهیان در فاطمیۀ بزرگ تهران
۱- رعایت معنویت و اخلاق
اولین انتظار از رئیسجمهور آینده، رعایت آن معنویتی است که در تقدیر از شکوه این معنویت، میلیونها نفر در تشییع شهدای خدمت به خیابانها آمدند. این معنویت باید حفظ شود. لازم است که شورای نگهبان جلوی بیاخلاقی در انتخابات را بگیرد. رعایت اخلاق و معنویت از طرف رئیسجمهور آینده، ضروری است. قبل از انتخاب آقای رئیسی، روز به روز اوضاع داشت بدتر میشد ولی با انتخاب ایشان، به معنویت بازگشت کردیم.
۲- داشتن راهحل و تحلیل صحیح برای مشکلات
نکتۀ دوم این است که ما مشکلاتی در کشور داریم که باید برطرف شوند. به نظر این حقیر میرسد که جدای از اینکه کاندیداهای محترم باید راه حلی برای این مشکلات داشته باشند، ضروری است که تحلیل درست و دقیقی هم از مشکلات داشته باشند. راهحلها و برنامههای کاندیداها بسیار مهم هستند. ما در واقع به این راهحلها رأی میدهیم. این راهحلها یعنی چه چیزی در اولویت قرار گرفته و چه مسیری ترسیم شده است؟
۳- توانایی در اجرای راهحلها
مسئلۀ سوم این است که کاندیدا توانمندی اجرا کردن راهحلها را داشته باشد. نه توانمندی بدون داشتن برنامه به درد میخورد، نه برنامه بدون توانمندی به درد میخورد و نه داشتن راهحل بدون درست دیدن مسئله و مشکل به درد میخورد.
ضرورت مشارکت دادن مردم در حل مشکلات توسط رئیسجمهور
یک سؤال خیلی مهم دارم. هر کسی هر طوری که مسئله را میبیند، مشکلات را هر طور تحلیل میکند و هر طرح و برنامه و توانمندی که برای حلّ مشکل دارد، یک سؤال مهم از او دارم. شما این کارها و طرح و برنامهها را با مشارکت مردم میخواهی اجرا کنی یا بدون مشارکت مردم؟ اگر بدون مشارکت مردم باشد هیچ ارزشی ندارد و کارها هم درست نمیشود! دیدن و حل مشکلات، مشارکت مردم را نیاز دارد.
ما هر مشکلی که داریم، یکی از دلایلش این است که مشارکت مردم در آن کاهش پیدا کرده است که مشکل ایجاد شده است. هر طرحی که بخواهد موفق بشود، باید مشارکت مردم در آن حداکثری باشد. هر کاندیدایی هر توانمندیای که دارد، باید این توانایی را هم داشته باشد که مشارکت مردم را جلب بکند و آدم مشارکتجویی باشد و الّا به درد نمیخورد.
سردار سلیمانی، نمونه بارز یک فرمانده مشارکتجو و مشارکتپذیر بود. ایشان این هنر را داشت که نه تنها از مردم خودش، بلکه از انواع ملتها، جوانهای با استعدادی را جذب کرد ولی برخی از ما متأسفانه همسایۀ خودمان را هم بلد نیستیم جذب کنیم، از ملت خودمان هم نمیتوانیم آدم جذب کنیم.
اگر مردم مشارکت حداکثری در ادارۀ امور داشته باشند، اینهمه قدرت و ثروت یکجایی متمرکز نمیشود و دعواهای سیاسی کاهش پیدا میکند.
🚩 فاطمیۀ بزرگ تهران - ۱۴۰۳.۰۳.۱۱
@Panahian_text
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تبلیغ مجانی اصلاحطلبان برای جلیلی
🔹در روزهای گذشته اصلاحطلبان از نفوذ سعید جلیلی در صنعت نفت دولت سیزدهم پردهبرداری کرده و آن را عامل عقبماندگی معرفی کردند اما طبق شاخصها، وضعیت صنعت نفت در دولت فعلی بهبود قابل ملاحظهای یافته است.
@sabeti ✅
هدایت شده از خبرگزاری فارس
خداحافظی با بیآبی در دیار رستم
🔹آبخوردن همهجا کنایه از کار آسان است اما «در سیستانوبلوچستان سختترین کار دنیا پیدا کردن آب آشامیدنی است». این صحبتهای یک فعال دانشجویی است که پارسال به زاهدان سفر کرده بود.
🔹اولین آبشیرینکن درونسرزمینی ایران با ظرفیت شیرینسازی ۱۰۰ میلیون لیتر در شبانهروز معادل آب مورد نیاز یک شهر ۷۰۰ هزار نفری فردا در شمال استان سیستانوبلوچستان افتتاح میشود.
🔹مدیرعامل آبفای کشور میگوید که آبشیرینکن سیستان بزرگ آبشیرینکن خشکی جهان است.
🔹یک نظرسنجی رسانهای در سال گذشته نشان داد، نیمی از مردم منطقه سیستان بهدلیل ترس از تمام شدن آب شرب، قصد مهاجرت به مرکز ایران را دارند.
🔹پروژۀ پایدارسازی آب شرب منطقۀ سیستانوبلوچستان شامل حفر و تجهیز چاه، اجرای خطوط انتقال آب، برق، احداث ایستگاه پمپاژ و کارخانۀ آبشیرینکن، با اعتباری بالغ بر ۴۰۰۰ میلیارد تومان اجرا شد. این رقم ۴ برابر هزینۀ ساخت برج میلاد در تهران است.
@Farsna - Link
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
💢 پیدا و پنهان
جلسه دیروز جبهه اصلاحات
♦️احزاب و گروه های عضو "جبهه اصلاحات"، دیروز جلسه ای ۸ ساعته برگزار کردند، اما درباره محتوای جلسه، یکی دو خبر دو خطی بیشتر نشد.
🔹جواد امام سخنگوی جبهه، دیروز در توییتی نوشت: "در نشست مجمع عمومی، به ترتیب الفبا، آقایان: آخوندی، پزشکیان، جهانگیری حائز دو سوم آراء شدند. نامزد نهایی متعاقبا از بین همین افراد انتخاب می گردد".
♦️اما فراتر از این خبر دو خطی، می توان خبر و تحلیل های دیگری هم ارائه کرد و از مجهول به معلوم در تاریکخانه اصلاحات رسید. یک خبر غیر رسمی این است که رای گیری اولیه از میان ۵ نامزد و نه ۹ نامزد ثبت نام کرده انجام شده است.
🔹در واقع سران جبهه اصلاحات پیشاپیش و قبل از اعلام نظر شورای نگهبان، یک بار به میل خود، ۴ نفر و بار دیگر ۲ نامزد را #حذف کرده اند و جالب این که درباره ۴ نامزد، رای گیری هم نکرده اند.
♦️خبر بعدی، فقدان اجماع نسبی در میان ۴۶ عضو است. جواد امام، ترتیب اسامی را بر اساس حروف الفبا دانسته، اما خبر های درز کرده (از سوی منتقدان حاضر در جلسه) حاکی از این است که عباس آخوندی ۲۶ رای، و پزشکیان و جهانگیری، ۲۴ رای کسب کرده اند.
🔹به عبارت دیگر، ۲۰ عضو با نامزدی آخوندی، و ۲۲ عضو با نامزدی جهانگیری و پزشکیان مخالف بوده اند؛ ۴۰ تا ۴۸ درصد اعضا. این در حالی است که سخنگو ادعا می کند سه نامزد مذکور، حائز دو سوم آراء شده اند.
♦️مفهوم دیگر این تصمیم گیری پشت پرده و غیر شفاف، حذف کسانی مانند ناصر همتی و علی صوفی است. ظاهرا با پیش بینی همین مهندسی پدرخوانده ها بود که محمد شریعتمداری (وزیر دولت های خاتمی و روحانی) در جلسه شرکت نکرد.
🔹دلیل این عدم حضور، تصمیم وی برای حضور در انتخابات، و همچنین انتقاداتش به روند رادیکال و انحصار طلبانه برخی اعضای جبهه اصلاحات بوده است.
♦️نکته قابل توجه، انتخاب عباس آخوندی (رادیکال ترین و بی کفایت ترین وزیر دولت روحانی) به عنوان نامزد اول، بالاتر از جهانگیری و پزشکیان است که نشان می دهد دغدغه اکثریت، هر چیزی هست، جز خوشنامی، اعتدال شخصیت، کفایت، کارآمدی و مردم داری نامزد.
🔹شاید هم چون رای دهندگان به آخوندی پیش بینی می کنند که او با عنایت به کارنامه اش، قطعا رد صلاحیت می شود، هدف اصلی شان بهره برداری از همین رد صلاحیت بوده و نه بیشتر! برخی از این گروه ها، سه ماه پیش، انتخابات مجلس را هم تحریم کردند.
♦️از سوی دیگر، این خبر قطعی است که نامزد نهایی برخی احزاب مهم مدعی اصلاحات و اعتدال، نه جهانگیری و پزشکیان، بلکه علی لاریجانی است و آنها مایلند مدل ائتلاف ۱۳۹۲ و ۱۳۹۶ را بازسازی کنند.
🔹این طیف، همان هایی هستند که بر خلاف امریه پدر خواندگان جبهه اصلاحات مبنی بر تحریم انتخابات (که خاتمی را هم به تسلیم واداشت)، فهرستی ۱۶۵ نفره از نامزدها در انتخابات مجلس ارائه کردند و بنا بر ادعای خودشان، ۸۰ نفر را هم به مجلس فرستادند.
@IMANI_mohammad
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
بی حیثت شدگی تحریم؛
شکست آمریکا در جنگ هوشمند
♦️اتفاق راهبردی مهمی رخ داده است. آمریکا با همراهی متحدان غربی، ظرف چند دهه گذشته، ایران و برخی کشورهای مستقل را به عنوان معارضان حقوق و امنیت بین الملل جا زده و تحریم کرد. آنها مدعی بودند سمت حقوق و قانون و امنیت جهانی ایستاده اند و تحریم شدگان، در طرف شرّ.
🔹اما آنها پس از نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه، علاوه بر تامین تسلیحاتی، در مجامع عمومی هم از پشت جنایتکاران صهیونیست در آمدند. در شورای، قطعنامه های آتش بس و توقف نسل کشی را وتو کردند. و از آن بدتر، دادگاه بین المللی را به خاطر پیگرد متهمان، تحت فشار گذاشتند.
♦️رئیس سابق سرویس جاسوسی و تروریستی موساد، در جلسات محرمانه، دادستان دادگاه بین المللی را تهدید کرده تا تحقیقات جنایات جنگی را رها کند. به گزارش گاردین، "یوسی کوهن به فاتو بنسودا گفته: شما که نمیخواهید وارد چیزهایی شوید که امنیت شما یا خانوادهتان را به خطر بیندازد"!
🔹این هویت رژیم شروری است که حکومت آمریکا از آن حمایت می کنند. اما رسوایی به همین حد محدود نمی شود. محافل حاکمیتی آمریکا هم هشدار می دهند که دادستان های دیوان دادگستری بین المللی را در صورت تعقیب قضایی سران اسرائیل، مورد مجازات و تحریم قرار خواهند داد.
♦️همزمان با مصوبه تحریمی مجلس نمایندگان آمریکا، مایک جانسون رئیس مجلس نمایندگان گفت: "دادگاه بینالمللی را سخت مجازات میکنیم و دادستان آن را سر جایش می نشانیم. اگر دادگاه کیفری امروز مجاز باشد که سران اسرائیل را تهدید کند، میدانیم که گزینه بعدی، آمریکا خواهد بود".
🔹جنگ غزه از ابعاد گوناگون دوران ساز است. و یکی از این ابعاد، پدیدار شدن شرافت طرف های مورد تحریم آمریکا، و بی حیثیتی و یاغیگری تحریم کنندگان غربی در برابر حقوق و امنیت بین المللی است. این را علاوه کنید به برانگیختگی عمومی جهانی، حتی در داشگاه های آمریکا و اروپا.
♦️شاید کسانی بپرسند که اگر تحریم ها، ضد کارکردی و مایه رسوایی شده، پس چرا آمریکایی ها از آن دست نمی کشند؟ پاسخ این است که آمریکا در بسیاری از ابعاد قدرت نرم و سخت و هوشمند، خلع قدرت شده، و از شدت استیصال و عجز تدبیر، حربه تحریم را هم لجن مال کرده، پس از آن که در اثر کثرت استفاده، کُند و هرز کرد.
🔹آمریکا جنگ هوشمند و نرم را باخت؛ همان گونه که جنگ سخت را در عراق و افغانستان و.. باخت. حالا آمریکا و اسرائیل، بدون هیچ گریم و نقابی، در موقعیت "جنایتکار شرور" و "تهدید برای امنیت جهانی" جا نمایی شده اند. این هم از دستاورد های بزرگ انقلاب اسلامی است.
@IMANI_mohammad
هدایت شده از خبرگزاری دانشجو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺وصیت نامه سیاسی رئیس جمهور شهید طبق آخرین صحبت هایشان چه بود؟!
🔻 @snn_ir
هدایت شده از خبرگزاری دانشجو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺شهروند اردنی در اعتراض به موضع اردن و پادهشاه این کشور در رابطه با عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی خود را در دروازه کاخ سلطنتی اردن به آتش کشید. گارد اردنی با شلیک به او پاسخ داد!
🔻 @snn_ir