✍ سوم:
«آقای سید محمدرضا کشفی- فرزند مرحوم آقا سید مهدی کشفی- از پدرش نقل میکرد: در سنهی 1358 ه.ق پیش از وقایع شهریور 1320 ه.ش در قم ساکن بودم. پیش خود تصمیم گرفتم که برای بهبود اوضاع اجتماع، به ختم دعای سیفی پردازم. در این وقت، نامهای از مرحوم حاج شیخ حسنعلی اصفهانی دریافت داشتم که مرقوم فرموده بودند: لازم نیست شما ختم بگیرید؛ امام زمان علیهالسلام ناظر و مراقب احوال است، هر وقت مصلحت ببینند، اوضاع را دگرگون خواهند فرمود.»
(نشان از بینشانها، جلد 1، ص 71.)
#مملکت_امام_زمان
#مهدویت
https://eitaa.com/jorenush/192
✍ چهارم:
جواد منصوری: «[آیتالله] میرزا جواد آقا تهرانی که یکی از معتمدین حضرت امام در مشهد بود، سال 57 در خواب، حضرت ولیعصر را زیارت میکنند. حضرت میفرمایند: تا دویست روز دیگر کار تمام است. میرزا جواد آقا هم طی پیغامی جریان را به اطلاع امام میرسانند.»
(محمدعلی الفتپور، حاشیههای مهمتر از متن، ص 174، به نقل از: خاطرات جواد منصوری، ص 255.)
#مملکت_امام_زمان
#مهدویت
https://eitaa.com/jorenush/193
✍ پنجم:
مرحوم محمود مرتضاییفر (معروف به وزیر شعار):
«ما روز 21 بهمن 1357 در منزل آیتالله طالقانی نشسته بودیم. به ایشان گفتند: «امام (ره) پیام داده که مردم در خانههای خود نمانند، بیرون بریزند و به حکومت نظامی اهمیت ندهند.» آقای طالقانی گفت: «امام مدت پانزده سال از ایران دور بودهاند و توجه ندارند که این دژخیمان رژیم چه بیرحم هستند. اگر مردم بیرون بریزند، همه را قتل عام میکنند؛ بنابراین صلاح در آن است که در منازل و خانهها بنشینیم، ببینیم عاقبت کار چه میشود.» بعد مرحوم طالقانی با امام حدود نیم ساعت تلفنی گفتوگو کرد تا شاید امام را قانع کند که مردم را از خانههایشان بیرون نیاورند. ما حرفهای آقای طالقانی را شنیدیم که سعی داشت امام را هرطور شده، از تصمیم خود مبنی بر بیرون آمدن مردم از خانهها و اهمیت ندادن به حکومت نظامی، منصرف نماید تا اینکه آقای طالقانی گوشی را گذاشت و در گوشهای زانوانش را بغل گرفت و ساکت ماند. حتی سرش را روی زانوانش تکیه داد و به فکر فرو رفت. ما با خود گفتیم حتماً امام حرفی زده و مثلاً به ایشان گفته شما دخالت نکنید و ...؛ بنابراین آقای طالقانی ناراحت شده است امّا چیزی نگفتیم تا اینکه ایشان یک دفعه سر از زانوانش برداشت و به حال طبیعی و عادی برگشت. سؤال کردیم: «آقا چه شده؟ آیا امام به شما پرخاش کردند یا حرفی گفتند که شما ناراحت شدید؟» آقای طالقانی گفت: «نه؛ نه؛ اصلاً مسأله این نیست. من اصرار کردم که امام اعلامیههایش را پس بگیرد و امام هرچه میگفت، من قانع نمیشدم؛ در آخر فرمود: «آقای طالقانی! اصرار نکن! احتمال بده که این دستور از طرف امام زمان(عج) است.» تا امام این جمله را گفت، من به خود لرزیدم و بیاختیار گوشی را گذاشتم و حالم دگرگون شد.»
#مملکت_امام_زمان
#مهدویت
https://eitaa.com/jorenush/194
✍ ششم:
آیتالله سید علیاکبر قرشی: «سالها بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، یک روز در ارومیه شنیدم که آیتالله خزعلی در یک سخنرانی عمومی مطلبی قریب به این مضمون گفته است: «امام زمان (عج) در جریان پیروزی انقلاب دوبار به رهبر انقلاب، امام خمینی پیام پیروزی داده است و هدایت فرموده است و این دو پیام به وسیلهی شخصی بزرگوار و معنوی به نام «لطیفی»[1] که ساکن تهران است و من او را میشناسم، به امام خمینی ابلاغ گردیده است.» این مسئله برای من خیلی عجیب آمد و سعی کردم به حقیقت آن پی ببرم. تا اینکه چند ماه بعد در مجلس خبرگان، آیتالله خزعلی را دیدم و در آن مورد از ایشان سؤال کردم. آقای خزعلی مسئله را کاملاً تأیید کرد. گفتم: «پس اگر من این موضوع را کتبی برای شما بنویسم، جواب مکتوب مینویسید؟» گفت: «بله، مانعی ندارد، شما بنویسید، من هر دو قضیه را در جواب شما مینویسم.» من نوشتم: «بسم الله الرحمن الرحیم. حضرت آیتالله خزعلی دامت برکاته. سلام علیکم و رحمةالله. راجع به اینکه آقای لطیفی دو دفعه مژدهی پیروزی را از طرف امام زمان (عج) به حضرت امام آورد، توضیح فرمایید.» ایشان با خط خود در جواب نوشت: «بسم الله الرحمن الرحیم. 1- پیام به پاریس که فرمودند: «شاه میرود، نگران نباشید». امام راحل سؤال میکند: «با خونریزی یا بیخونریزی؟» میگوید: «امام علیهالسلام فرمود: «بیخونریزی». 2- روز بیستودوّم بهمن، پیام مبنی بر اینکه «در خانه نمانید، بیرون بریزید وگرنه کشته خواهید شد.» بهوسیلهی همین پیام، امام خمینی (ره) اعلام فرمود به حکومت نظامی اهمیت ندهید و بریزید بیرون. در نتیجه مردم تهران، بیرون ریختند، حتی خانوادههای خود را آوردند و در خیابانها نشستند، دیگر در تهران به هیچ وجه امکان آمدن تانک و امثال اینها نبود؛ بنابراین آن توطئهی خطرناکی که در نظر بود تا صدها تانک را وارد تهران کنند و با خونریزی انقلاب را از بین ببرند و محل اقامت امام را بمباران نمایند، منتفی شد.»
#مملکت_امام_زمان
#مهدویت
https://eitaa.com/jorenush/195
جرعهنوش | علی احسانزاده
✍ ششم: آیتالله سید علیاکبر قرشی: «سالها بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، یک روز در ارومیه شنیدم که آ
اینها را نوشتم که یادآوری کنم این نظام را صاحبی دیگر است، دل قوی دار!
یکی از ارتکازات غلط ما این است که تصویری که از امام زمان و مهدویت ارائه میدهیم، تصویر یک شخص گوشهگیر است که نشسته تا به او بگویند بیا و ظهور کن. حالا این وسط گاهی هم به استغاثهی یک مومن پاسخ میدهد یا یک پارسا را به حضور میپذیرد و توصیهای فردی میکند.
اما امام زمان، "امام" است، "ساسهالعباد" است، راهبر و راهگشای جامعهی انسانی است. خود او دارد برای فرجش زمینهسازی میکند و کارها را پیش میبرد و ما اگر زرنگ باشیم، تلاش میکنیم خود را در طرح او قرار دهیم و به کارش بیاییم.
با این نگاه، انقلاب اسلامی پدیدهای با طراحی و رهبری امام عصر است و نظام اسلامی را او سرپرستی میکند. و امام خمینی و امام خامنهای کارگزار و نائب عام او در این طرحند.
کمی که دقت کنیم، استدلال و کشف هر دو همین را میگویند.
ولی این نگاه، اولاً نیازمند تبیین و ثانیاً نیازمند جمع شواهد و روایتگری است؛ روایتهایی هنری و اثرگذار که تصویر عمومی ما از مهدویت را اصلاح کند و جایگاه حقیقی انقلاب را در دلها تثبیت کند.
اگر خدا بخواهد باز هم از این روایتها خواهم گذاشت.
#مملکت_امام_زمان
#مهدویت
https://eitaa.com/jorenush/196
امام خامنهای در ۲۱ دی ۱۳۸۸ در دیدار نمایندگان عضو فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس هشتم فرمودند:
«ما اگر در قضایای ۱۸ تیر سال ۷۸ درست عمل کرده بودیم، دستگاههای ما درست عمل کرده بودند و «قوهی قضائیّه» آن کاری که باید میکرد، کرده بود، و «اطلاعات» آن کاری که باید بکند، کرده بود، مطمئناً امروز ما این قضیه را نداشتیم؛ آنجا کوتاهی شد.»
#فتنه
#ترک_فعل
https://eitaa.com/jorenush/198
امام خامنهای:
«این قضایا، قضایای گذرایی است؛ منتها گذرا بودن یک قضیه معنایش این نیست که برای عبور از آن، تدبیر و تمهید لازم نیست؛ نه، #تدبیر لازم است. بالاخره گردنهی سختی است. میگویید ما از این گردنه قطعاً عبور خواهیم کرد. اما این عبور، آن وقتی است که با چشم باز، با توجه، با دقت و با حزم لازم انجام بگیرد. باید با تدبیر حرکت کرد. ... انسان وقتی که به صحنه نگاه میکند، بایستی ببیند که الان اولویت چیست؛ آن را رعایت کند. ... ما نگاه کنیم ببینیم الان #اولویت دستگاه چیست. اولویت، مواجهه با آن جریانی است که با #سوء_استفاده از یک حرف به ظاهر قانونی- که البته ضد قانون بود- آمدند یک دعوای انتخاباتی را تبدیل کردند به دعوای با نظام. این یک جریان خاصی است، جریان جدیدی است؛ این را باید شناخت. اگر ما این را مخلوط کنیم با جریان راهپیماییای که روز ۲۵ خرداد در خیابان اتفاق افتاد، اشتباه کردیم. آنها روز ۲۵ خرداد یک راهپیمایی راه انداختند؛ اما این جریانی که روز عاشورا توی خیابان میآید، یا در ۱۶ آذر توی خیابان میآید، آن جریان نیست. اگر ما اینها را با هم مخلوط کردیم، دچار اشتباه میشویم. خیلیها از آن جریان، توی راهپیمایی روز چهارشنبه ۹ دی حضور داشتند. اینی که بنده عرض میکنم، حدس نیست؛ اطلاع دارم. خبرهایی به من رسیده که میدانم افراد شاخصی هستند که در این راهپیمایی عظیم حضور پیدا کردند. خب، این خیلی اهمیت دارد. ما این را نباید با آن مخلوط کنیم؛ آن یک چیز دیگری بود، یک تحلیل دیگری دارد، استنتاج دیگری بر آن بار است. امروز ما بایست مواجه بشویم با این چیزی که توی کف خیابان است؛ ببینیم این چیست؟ اینها از کجا دارند #الهام میگیرند؟ کی دارد اینها را #هدایت میکند؟ چه جوری دارند هدایت میکنند؟ این اولویت دستگاه است. ... آن جریانِ دیگر، همیشه قابل دسترسی است؛ آن از دست نمیرود. بالاخره یک کسی جرمی مرتکب شده و حرفی زده؛ باید #مسئولیت حرفش را بپذیرد. از حرفهایی که آقایان میزنند، این است که بین معترض و اغتشاشگر بایستی فاصله قائل شد. بله، معترض معنایش این نیست که مسئول نیست؛ #معترض_هم_مسئول_است. بالاخره حرفی زده، اعتراضی کرده، باید پایش بایستد و مسئولیت آن را قبول کند. اگر بر اعتراض او یک چیزی بار شده که آن چیز مسئولیت قانونی دارد، آن را باید متحمل شود. نمیشود بگوید که من همینطور یک سنگی انداختم. خب، این سنگ زد شیشهای را شکست؛ این شیشه را باید شما #جبران_کنید. معترض را از اغتشاشگر جدا میکند، منتها این معنایش سلامت معترض نیست؛ معترض هم باید مسئولیت اعتراض خودش را تحمل کند و بپذیرد. منتها این دو جریان را باید #تفکیک و جدا کرد. #جریان_عامل مقابله با نظام، یک جریان است؛ جریانی که برای این بستر ساخته- ولو ناخودآگاه- یک جریان دیگر است؛ اینها را باید از هم تفکیک کرد. به هر کدام باید در زمان خودش و در ظرف خودش رسیدگی کرد.»
#فتنه
(۲۱ دی ۱۳۸۸، در دیدار نمایندگان فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس هشتم شورای اسلامی)
https://eitaa.com/jorenush/199
آیینهی تمامنما.pdf
1.78M
#آیینهی_تمامنما ؛ مجموعهای از مهمترین پیامها و نوشتارهای امام خامنهای
#جهاد_تبیین
https://eitaa.com/jorenush/201
جرعهنوش | علی احسانزاده
#آیینهی_تمامنما ؛ مجموعهای از مهمترین پیامها و نوشتارهای امام خامنهای #جهاد_تبیین https://e
از سالها پیش، دوست داشتم وجههی علمی امام خامنهای را بشناسم و دیگران را نیز با این جلوهی کمتر دیدهشدهی ایشان آشنا کنم. وقتی به قم رفتم، در کتابفروشیها، کتابهایی که به قلم رهبر انقلاب مییافتم، میخریدم. آن کتابها (آینده در قلمرو اسلام، از ژرفای نماز، طرح کلی اندیشهی اسلامی (یادداشتها)، روح توحید) خواست آن روزهای مرا برآورده نمیکردند. من به دنبال یک کتاب علمیِ از جنس کتب مرسوم حوزوی بودم، ولی آنها از جنس دیگری بودند. میخواستم نوع طرح مباحث علمی را توسط آقا ببینم و جایگاه علمی ایشان را دریابم.
بر خلاف خواست من، آقا تلاشی برای نمایش وجه علمیشان نداشتند.
جلوتر که رفتم، متوجه شدم که چیزهای دیگری هم هست و از منظری دیگر، ضرورتها و اهمیتها جابجا میشوند. جواهراتی هستند که تا کارکرد آنها را نفهمیم، قدر آنها را نمیدانیم و ارزش و غرض از ایجادشان را درنمییابیم.
تا آنکه یک بار، اتفاقی در بین کتابهای دستدومی که در گوشهای افتاده بودند، چشمم به کتابی با عنوان "حدیث ولایت" افتاد. برداشتم و ورق زدم؛ یکی از مجلدات مجموعهای بود که سخنرانیها و پیامهای امام خامنهای را گرد آورده بود. چاپ دههی هفتاد بود. لابلای صفحات آن کتاب، چشمم به پیام اولین سالگرد رحلت امام افتاد. خواندم و دیدم عجب چیزی است.
روزی دیگر هم از سر اتفاق، در کتابخانهی فیضیه، جلد اول صحیفه نور را برداشتم و با مقدمهی آیتالله خامنهای بر اولین چاپ آن مواجه شدم. مطالعهی این یکی هم اعجابم را برانگیخت.
کمکم داشت گره ذهنم نسبت به آثار رهبر انقلاب باز میشد و به عالم آقا وارد میشدم. به مطالعهی سخنرانیها و نوشتههای آقا ادامه دادم.
یک بار به یکی از بزرگواران که دستی در نشر برخی آثار رهبر انقلاب داشت، گفتم که خوب است برخی از مهمترین پیامهای امام خامنهای را در یکجا گرد آورید تا در کنار هم در اختیار علاقهمندان قرار گیرد. با تعجب دیدم که آن برادر گفت: آیتالله خامنهای یک خطیباند و ما روی سخنرانیهای ایشان کار میکنیم.
سالها گذشت و من به دوستان علاقهمند، برخی از این نوشتهها را معرفی میکردم.
مدتی است که آن پیشنهادها را یکجا جمع کردهام و حالا با کمی ویرایش و یک مقدمه، آن را در اختیار دوستان میگذارم.
عنوان #آیینهی_تمامنما را از عبارت امام خامنهای در وصف "صحیفهی نور" اقتباس کردم.
اگر پیشنهاد یا نکتهی اصلاحی بود، منت بگذارید و منتقل کنید.
انتشار این جزوه بدون ذکر منبع هم آزاد است. به نظرم خواندن و بازخواندن این مجموعه آنقدر واجب و ضروری هست که از این مسائل بگذریم.
#جهاد_تبیین
https://eitaa.com/jorenush/203
🌀 جعل بیانیه موهن به اسم طلاب و مدرسین حوزه های قم، مشهد و تهران
📝 حربه جدید علیه ملت
🔸 طی بررسیهای بعمل آمده بیانیه بیاسم و رسم و مجهولالهویه سراسر توهین و خلاف واقعی که در درگاههای رسانهای معاندان در حال نشر است، کذب و جعلی میباشد.
🔹 اين بيانيه موهن كه با عنوان جعلى طلاب و مدرسين حوزه هاى قم، مشهد و تهران در رسانههای ضدانقلاب منتشر شده نشان ميدهد كه دشمنان ملت پس از ناکامیهای متعدد در برابر امت رسول الله، به تولید بیانیههای جعلی و اخبار غیر واقعی روی آوردهاند.
🔹 حربهای کهنه و پوسیده که بدون شک به رسوایی بیشتر دشمنان و توهین کنندگان به مردم، ارزشهای دینی و خادمان مکتب و ملت خواهد انجامید.
🌐 خبرگزاریحوزه
@Manahejj
جرعهنوش | علی احسانزاده
🌀 جعل بیانیه موهن به اسم طلاب و مدرسین حوزه های قم، مشهد و تهران 📝 حربه جدید علیه ملت 🔸 طی بررسی
وقتی بعضی طلاب خودی بیانیه صادر میکنند و زیرش مینویسند "جمع کثیری از طلاب و اساتید حوزه" بدون اینکه اسمی از اونها بیارند، راه برای اینطور جعلیات هم باز میشه.
جرعهنوش | علی احسانزاده
از سالها پیش، دوست داشتم وجههی علمی امام خامنهای را بشناسم و دیگران را نیز با این جلوهی کمتر دید
بارها اتفاق افتاده که نوجوان یا جوانی از من درخواست سیر مطالعاتی کرده، بنده هم به تناسب، پیشنهادهایی دادهام.
اگر بخواهم یک طرح کلی از پیشنهادها ارائه کنم، حتماً بخش مهمی از آن، که تامینکنندهی سرفصل #معارف_انقلاب باشد را به #جدال_دو_اسلام و #آیینهی_تمامنما اختصاص خواهم داد.
حقیقتاً اگر کسی این دو مجموعه را مطالعه کند، به سطحی راقی از اندیشهی انقلاب اسلامی دست خواهد یافت و بسیاری از شبهات در ذهنش رفع و دفع خواهند شد.
بلکه میتواند این معارف را پایهی فکر و عمل خود قرار دهد و بقیهی مطالعات و فعالیتهایش را بر اساس دیدگاه شفاف و متقنی که از این مجموعه به دست میآورد، پیریزی کند.
میراث امام خمینی در #صحیفهی_امام خصوصاً آنچه در آخرین سال عمر شریفشان باقی گذاشتند، علاوه بر ارائهی دیدگاه انقلابی ایشان و بیان معارف اسلامی و انقلابی، مزیت مهم دیگری هم دارد که عبارت است از انگیزهبخشی و حرکتآفرینی.
پیامها و سخنرانیهای امام خامنهای هم این دو جنبه را در کنار هم دارند، هرچند به نظرم در وجه تبیینی قویتر و در وجه انگیزشی ضعیفتر از امام خمینیاند.
به هر حال، این دو را در کنار هم، در صدر پیشنهادهای مطالعاتی به دوستان معرفی میکنم و مطالعهی آنها را نه مستحب، بلکه یک واجب حتمی انقلابی میدانم.
دو تذکر:
۱. برای کسی که توان بیشتری داشته باشد، مجموعهی "صحیفهی آفتاب" را که گزیدهای از کل #صحیفهی_امام است، پیشنهاد میکنم. (خصوصاً جلد اول را به همه توصیه میکنم.) البته جلد ۲۱ را با جدال دو اسلام بخوانید!
۲. برای مرور مهمترین سخنرانیهای امام خامنهای هم پیشنهادی دارم که انشاءالله بعدتر عرضه خواهم کرد.
https://eitaa.com/jorenush/206