eitaa logo
کانال شماره ۱ تحلیلی/راهبردی @ج_رزما
1هزار دنبال‌کننده
12هزار عکس
7.4هزار ویدیو
191 فایل
کلام مولا علی علیه‌السلام در نهج البلاغه؛ ...و لا يَحمِلُ هذا العَلَمَ إلاّ أهلُ البَصَرِ و الصَّبرِ و العِلمِ بِمَواضِعِ الحَقِّ.. این عَلَم را کسی نمی‌تواند حمل کند مگر اینکه اهل بصیرت و صبر و عالِمِ به موضع حق باشد،
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✅ساختار شناسی جنگ ترکیبی   🔰تقریباً بسیاری از جنگ هایی که تاکنون در این چند سال اخیر مدتی کوتاه یا طولانی توانسته نظر بسیاری از جامعه شناسان و دکتری نظامی را به خود جلب کرده در مناطق و جغرافیای واقع گردیده که در گذشته تحت سلطه استعمارگران و حکومت‌های سلطه طلب بودند اند: به طور مثال جنگ ویتنام که با سلطه گری ایالات متحده آمریکا به جهت حمایت از ویتنام جنوبی رخ داد نمونه بسیار روشن است چنین منازعات منطقه‌ای در قاره کهن به شمار می‌رود. 🔰 این امر در رابطه با جنگ افغانستان نیز مصداق پیدا می کند، این کشور در یک قرن گذشته با توجه به نفوذ کنش ها و قدرت‌طلبی آمریکا گریبانگیر جنگ داخلی شد که به این دلیل بسیاری از زیرساخت‌های آن از بین رفت. 🔰در رابطه با محیط تهدید،نمونه‌های فراوانی وجود دارد که می‌تواند مبین این موضوع باشد که شکل گیری جنگ نیازمند "محیط و مکان" مناسب برای این اقدام غیر بشری است. 🔰باید توجه داشت که تهدید جدید موضوع پیچیده و غیر قابل حل نیست که نتوان آن را تشریح و برای آن راه‌حل منطقه ارائه داد بلکه باید گفت این گونه تهدیدات در گذشته نیز در بین منازعات بین المللی به وضوح دیده می‌شود و می‌توان به راهکارهای مقابله‌ای و پیشگیرانه از سوی دانشمندان و محققین  این حوزه  نیز توجه داشت.
♦️ 🔹مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران: فروش نفت ایران از طریق اوراق ارزی در آینده نزدیک 🔹امروز دهمین روز از مرحله دوم عرضه ربع سکه در بورس است. 🔹وزیر اقتصاد: مولدسازی از جهادکشاورزی و آموزش و پرورش آغاز می‌شود. 🔹فرصت افتتاح حساب وکالتی و واریز وجه برای شرکت در قرعه کشی ایران خوردو تا پایان ساعت ۲۴ ، روز چهارشنبه ۱۹ بهمن ماه تمدید شد. 🔹 وزیر ارتباطات:امکان برقراری تماس تصویری با خارج از کشور از طریق پلتفرم‌های داخلی فراهم است.
♦️معاون سازمان انرژی اتمی: آژانس زیاده‌خواهی می‌کند/ توافق قابل دسترس است پژمان شیرمردی: 🔹خواسته زیادی نیست که از طرف مقابل تضمینی بگیریم که بار دیگر خروج یک‌جانبه از برجام رخ ندهد. 🔹اگر غرب از خواسته‌های فرابرجامی کوتاه بیاید، توافق قابل دسترس است. 🔹آنچه از سوی آژانس درباره سوالات باقی‌مانده مطرح می‌شود، زیاده‌خواهی است. 🔹هرجا مساله فنی بوده، کشورهای غربی عقب‌نشینی کردند. 🔹آژانس باید از نقش فنی‌اش بیشتر استفاده کند. 🔹هزینه بالا، مانع استفاده از روش هسته‌ای برای کاهش آلاینده‌ها در هواست. 🔹برای کاهش ترکیبات گوگردی در مازوت، برطرف کردن ریزگردها و پس‌آب زباله‌ها توان فنی داریم./ ایسنا
♦️واکنش سازمان حج‌و‌زیارت به دریافت امتیاز خارج از نوبت خودرو: این امری عادی است بیانیه سازمان حج‌و‌زیارت: 🔹این سازمان که کارکنان آن در ۴۰ سال گذشته هیچگونه خدمات رفاهی از قبیل زمین، خودرو، مسکن مهر و غیره دریافت نکرده‌، برای اولین‌بار با شرکت خصوصی کرمان‌موتور برای خرید تعدادی خودرو برای پرسنل خود مذاکره کرد. 🔹 این شرکت از لحاظ قانونی مجاز است تا تسهیلات متنوعی را به مشتریان خود ارائه نماید. این اقدام نه غیرعرفی بوده و نه غیرقانونی؛ بلکه مطابق با رویه جاری در فروش به سایر نهادها و ارگانها بوده است. 🔸حج‌وزیارت معتقد است که کرمان‌خودرو چون یک شرکت خصوصی است، مجاز است تسهیلات متنوعی را به مشتریان ارائه کند غافل از اینکه طبق مصوبه ۲۵ دی دولت همه خودروسازها مکلفند خودرو را در چارچوب خاص به مشتریان عرضه کنند. هم‌اکنون عرضه خودرو تنها از طریق بورس کالا یا قرعه‌کشی امکان‌پذیر است./فارس
🔴موافقت ژاپن برای واردات لبنیات از ایران 🔹وزارت کشاورزی در نامه‌ای به انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان شیرخشک صنعتی از درج نام ایران در فهرست واردات مجاز محصولات لبنی به ژاپن خبر داده و تاکید کرده که برنامه‌ریزی برای حضور فعال در بازارهای این کشور داشته باشند.
🔴 اهمیت راهبردی پایگاه عقاب 44 چیست؟ 🔹در آستانه چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، نیروی هوایی ارتش از اولین پایگاه زیر زمینی خود به نام عقاب 44 رونمایی کرد‌... 🔹این پایگاه مخفی که مکان آن مشخص نیست، به گفته مقامات ارتش ایران، صدهها متر زیر زمین قرار دارد، جنگنده های تاکتیکی ارتش را در خود محفوظ ساخته است‌. 🔻در این خصوص ذکر چند نکته ضروری است؛ 1️⃣ این پایگاه تنها پایگاه زیرزمینی ارتش نیست و براساس شنیده ها در دهه 70 ساخته شده است اما اکنون به دلایل مختلف رونمایی شد . 2️⃣ این پایگاه که در چهارچوب به کارگیری پدافند غیرعامل می توان آن را تعریف کرد ، کاملا ایمن و محافظت شده بوده و از بین بردن آن با تسلیحات متعارف تقریبا محال است. 3️⃣ تجمیع جنگنده های سرحال و تازه نفس ارتش در این پایگاه باعث می شود تا در صورت حمله غافلگیرانه احتمالی ، بخش قابل توجهی از هواگردهای ارتش دست نخورده و سالم باقی بمانند و بتوانند در راهبرد ضربه دوم واکنش متناسب را به مبداء حمله اتخاذ نموده و ماموریت های محوله را به انجام رسانند. 4️⃣ در جنگ 6 روزه اعراب و اسرائیل ، در ساعت اول جنگ ، تمام باندهای فرودگاه های مصر بمباران و بلااستفاده شد و این کشور نتوانست هواپیماهای خود را به پرواز درآورد و پس از ساعاتی آن جنگنده ها نیز بمباران و نابود گشتند ؛ ساخت پایگاه های زیرزمینی به همین دلیل اهمیت دارد و باعث حفظ دارایی های مهم و ارزشمند ارتش می شود . 5️⃣ با توجه به خرید جنگنده های بسیار مهم ، راهبردی و گرانقیمت سوخو 35 ، احتمالا بخش قابل توجهی از آنها در پایگاه های ایمن زیر زمینی مستقر شوند و ارتش ایران با این رونمایی نشان داد خود را برای دریافت جنگنده های جدید آماده کرده است. 6️⃣ اقدامات اینچنینی در ارتش، بیش از همه جنبه بازدارندگی دارد زیرا راهبرد آمریکا و اسرائیل معمولا بر ضربه اول و نابودی کامل توان نظامی رقبا در لحظات اول جنگ متمرکز شده و ایجاد پایگاه هایی مانند عقاب 44 ، استراتژی آن ها را بی اثر خواهد ساخت. 7️⃣ ایران در سالهای اخیر از قابلیت وسعت جغرافیایی و عوارض طبیعی خود نهایت استفاده را کرده و دارایی های بسیار راهبردی صنعتی ، هسته ای و نظامی خود را به زیر کوهها منتقل ساخته و با نشان دادن آنها علاوه بر قدرت نمایی و نشان دادن قابلیت های تکنولوژیکی خود در زمینه ساخت پایگاه های زیر زمینی ، پیام آمادگی خود در برابر حملات هوایی گسترده را به طرف های متخاصم فرستاده است .
🔴4 کارمند و یک عضو شورای شهر گرگان بازداشت شدند 🔹دادستان گرگان: یک عضو شورای شهر گرگان به اتهام رشوه دستگیر شد. 4 نفر از کارکنان شهرداری هم که از برخی مراجعان به کمیسیون ماده 100 رشوه می‌گرفتند، بازداشت شدند.