☑️ دبیر شورای عالی فضای مجازی: سکوهای خارجی فیلتر شده به سه روش میتوانند در کشور رفع فیلتر شوند: اول پذیرش رسمی قوانین کشور توسط پلتفرم، دوم ارتباط مجموعه های خصوصی با پلتفرمها و سوم ایجاد پوستههایی که بتوانند قوانین کشور را رعایت کنند و مجوزهای لازم را دریافت کنند.
#ج_رزما
https://eitaa.com/jrazmaa
🌠 کارآمدسازی یا خالصسازی؟!
(حاشیه بر سخن اخیر رهبر انقلاب دربارۀ انتخاب اصلح)
🖊#مهدی_جمشیدی
۱. در بند دهمِ «سیاستهای کلی انتخابات»، رهبری تأکید دارد که شاخصهای حکمرانی را در مقام «تشخیص و احراز صلاحیت»، تعیین و تدقیق کنید تا داوطلبان در «تراز انقلاب» شوند. رهبری برای «بعد از انتخاب مردم» شاخص تعیین نکرده است. همچنین ایشان برای مردم، «سیاستهای کلی انتخابات» را ننوشته، بلکه خطاب به نهادها نوشته است. پس این پالایش، «قبل انتخاب مردم» باید صورت بگیرد. مجلس باید در راستای سیاستها، «تقنین» میکرد و آنگاه شورای نگهبان «اجرا» میکرد. پنج سال گذشته و مطالبه رهبری، تحقق نیافته است. حال آیا معنی عمل به «سیاستهای کلی نظام» که رهبری ابلاغ کرده، دخالتدادن «سلیقه» یا «تشخیص شخصی» هست؟!! مگر رهبری ننوشته «شاخصسازی» کنید؟! شناسایی «دواطلب تراز شایسته نظام» که رهبری آن را از نهادها مطالبه کرده، ممکن نیست؟! شخصی است؟! مخالف مشارکت حداکثری است؟! مخالف رشد مردم است؟! اینکه رهبری از نهادها، توقع «شاخصگذاری» داشته، نشانگر بیاعتمادی ایشان به «فهم مردم» است؟! علامه مصباح در بسیاری از گفتارهای خویش، هنگامیکه به عملکرد ناصواب برخی مسئولان اشاره میکرد، میگفت «باور» ندارند. حتی ایشان تصریح میکرد که برخی نیروهای سیاسی در درون قدرت، به ولایت فقیه نیز «باور» ندارند. لفظ «باور» در این بخش از تحلیلهای ایشان، پُرتکرار بود. این «ناباوران» - به تعبیر رهبر انقلاب - همان «جریان غیرانقلابیِ درون نظام» هستند.
۲. مسأله، حضور ناکارآمدهاست که مردم را دلسرد از تحوّل کردهاند. نظام، هیزم «متوسطان ناکارآمد» شده. مشکلات، حلشدنی هستند ولی نه توسط متوسطان. نظام، «مرد میدان» میخواهد نه «کوتاهقامتانِ محافظهکار». در فلسفۀ تاریخ میگویند نظریۀ مردان بزرگ. به مردم میگوییم نتیجۀ «رأی خودتان» است. میگویند ما شناخت نداریم اما «شورای نگهبان»، تأیید کرده. در ذهن مردم، معنی تأیید شورای نگهبان، این است. این امر به خصوص از آن جهت اهمیت دارد که: «مسئلۀ احیای اعتماد مردم و امید مردم بسیار مهمّ است؛ ... البتّه این متأسّفانه یک مقداری آسیب دیده و بایستی ترمیم کنید این را و راهکارش هم این است که حرف و عمل مسئولین یکی باشد.»(در دیدار هیئت دولت سیزدهم، ۶/۶/۱۴۰۰).
۳. «گام دوّم» و «تحوّل»، کارگزاران قوی و کارآمد و متعهد میطلبد: «این مشکلات را با یک حرکت عادّی نمیشود برطرف کرد، با این حرکت معمولیِ عادّی که در کار ادارۀ حکمرانی کشور هست نمیشود، یک حرکت فوقالعاده لازم است، یک حرکت جهشی لازم است، یک حرکت ابتکاری لازم است. باید نوآوری وجود داشته باشد و این کار باید انجام بگیرد. این جزو مسلّماتِ این دورۀ از انقلاب است برای گام دوّم.»(در دیدار تشکلهای دانشجویی، ۲۱/۲/۱۴۰۰).
متوسطان، اهل تحوّل نیستند. مدعای من «کارآمدسازی» است نه «خالصسازی». نگاه حداقلی یعنی ناکارآمدی و ناکارآمدی یعنی دلسردی سیاسی مردم از نظام. رهبری با صراحت، هم بر اصلح تأکید داشتهاند و هم بر تحوّل: «راه ایجاد تحوّل عبارت است از تشکیل یک دولت معتقد به تحوّل و معتقد به عنصر تحوّلآفرین، یعنی عنصر جوان نخبۀ مؤمن انقلابی.»(بیانات در دیدار تشکلهای دانشجویی، ۲۱/۲/۱۴۰۰). مشکل، وحدت «تاکتیکی» و «عملگرایانه» و «پدرسالارانه» و «ناگفتمانی»ای است. نظریۀ «مردمسالاری دینی»، اینچنین اقتضایی ندارد. به دلیل حضور متوسطان در حاکمیّت، زبان ما در «جهاد تبیین»، کُند شده است. نمیتوانیم بگوییم خودِ مردم رأی دادند؛ چون «عملکردهای ضعیف یا متوسط»، به پای «نظام» نوشته میشود. رهبری، «تحوّل» و «جهش» و «کار جهادی» میخواهد و اینها از متوسطان برنمیآید. مسألۀ کنونی انقلاب، «کارآمدسازی» است نه «خالصسازی». اما کسانیکه کارنامهاشان ناکارآمد است، صورت مسأله را تغییر میدهند تا بیعرضهگی خویش را بپوشانند و به درون قدرت راه یابند. من در مقام «اثبات ضرورت کارآمدی» هستم نه «نفی مشارکت حداکثری». مشارکت حداکثری، «یک اصل» است اما فقط «یک راه» ندارد. و تازه تأثیرِ تکثّر نامزدها در مشارکت حداکثری، «اندک» است.
۴. بنابراین، ضعف مشارکت مردم، مهم است و اصل مشارکت حداکثری، قابلانکار نیست؛ و این امر به دلیل نارضایتی مردم و وضع مَرَضی است؛ و نارضایتی هم به دلیل ضعف در کارآمدی است که خودش حاصل غلبۀ متوسطان است؛ و این موجب افول اعتماد سیاسی شده است؛ و باید علّت مشکلات را آشکار ساخت که ضعف عاملان نه فساد ساختار. «نوشتن» و «مطالبۀ» ما، خودش بخشی از «زمینهسازی» است؛ چون «گفتمان» ایجاد میکند برای استقرار نیروهای کارآمد در حاکمیّت. زمینهسازی یعنی تفهیم کنید که نظام باید از لحاظ «کارآمدی مدیران»، روند تکاملی داشته باشد تا نارضایتی مردمی کاهش یابد. رهبری میگوید «بگویید» تا «تحقّق» بیابد.
.....
هدایت شده از 🇮🇷جمعیت رزما. استان کرمانشاه
📍اژهای: شرایط امروز، از شرایط عملیات والفجر ۸ سختتر است
🔸حجتالاسلام غلامحسین محسنیاژهای، رئیس قوه قضائیه طی سخنانی در مراسم گرامیداشت سالروز عملیات غرورآفرین والفجر هشت و روز حفاظت اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفته است: بدون شک شرایط امروز، از شرایط عملیات والفجر هشت، سختتر است چرا که آن روز دشمن شما سپاهیان سلحشور را باور نداشت، اما امروز شما را باور کرده و از شما زخم خورده و کینه دارد لذا پیوسته در حال رصد و توطئهچینی است؛ لهذا مسئولیت شما و به ویژه بخش حفاظت اطلاعات شما، خطیرتر و سنگینتر است.
🔸به گزارش ایلنا، سردار جمیری، فرمانده سپاه حفاظت نیز طی سخنانی در این مراسم با بیان اینکه ماموریت امروز سپاه حفاظت، به مراتب سختتر، خطیرتر و حساستر از دوران دفاع مقدس است، گفت: سنگری که امروز سپاه حفاظت در آن خدمت میکند، سنگر استقامت، شجاعت و ایستادگی در برابر استکبار جهانی است.
🔺درک این حقیقت که شرایط امروز، سختتر از شرایط عملیات والفجر ۸ است نیاز به تبیین نخبگانی و عمومی دارد.
🔺ما همه باید بدانیم که اگر در والفجر ۸ قرار بر عبور از اروند و خط شکنی چند گردان غواص بود اما اکنون همه آحاد ملت باید از دریای توطئههای دشمن به سلامت عبور کنند و قلههای بزرگتری را در مسیر پیشرفت ایران و انقلاب اسلامی فتح کنند.
و ابزار این عبور نیز جز "تحلیل صحیح" نیست.
🔺و استخراج تحلیل صحیح از میان توطئههای دشمن، نفوذیها، غوغای سخنرانان بیمعلومات و کاسبان قدرت هرگز کار آسان و سادهای نیست.
🔺در این جبهه چند وجهی و ترکیبی البته هرکس باید منصهی پیش روی خود اعم از علم منزل، کار فرهنگی، سیاستورزی، نظامیگری، امنیتبخشی، هنرمندی و... را یک تنگه احد بداند که قرار است بواسطه آن بخشی از منافع جمعی و ملی حاصل شود.
🔺"تحلیل صحیح" ما را به سمت بهترین عملکردها در تنگههای احد اختصاصیشده رهنمون خواهد بود.
https://eitaa.com/razmakermanshah
هدایت شده از عبدالله نوری پور
35.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آشنایی با حزب رزما
(جمعیت رزمنده مدافع انقلاب اسلامی)
🖥 پخش: شبکههای اجتماعی و سایت روزنامه جامجم البرز
#جام_جم_البرز | #گفتگو_اختصاصی با سردار شعبانی دبیر رزما استان البرز و دبیر کمیته سیاسی...
🆔 @jjanews
هدایت شده از دیدگاهها و چشمانداز/سعیدعبدالملکی
💎
💢 جوان مؤمن انقلابی
رهبر معظم انقلاب: جوان مؤمنی که مبانی جمهوری اسلامی و راه امام بزرگوار را عمیقا پذیرفته است، امید بخشترین نیرویی است که میتواند ملت ایران را در رسیدن به آرزوهای بزرگش یاری برساند.
◽🔸▪️◽▪️🔸◽▪️◽🔸
آدرس در تلگرام👇
https://t.me/cheshmandazsaeid
آدرس کانال در ایتا👇
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
آدرس کانال در واتساپ👇
https://chat.whatsapp.com/CTAAd7pjOP1GkZOoqW7rQg
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
هدایت شده از عبدالله نوری پور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هم اکنون جلسه اعلام لیست نهایی شهرستان شیراز، رزما استان فارس ۲/۱۲/۱۴۰۲ 🔺️🔻
♨️ ده شاخصه انتخاب اصلح در کلام امیرالمؤمنین علی (علیه السلام)
۱. ساده زیستی و عدم ثروت اندوزی (نامه ۴۵)
۲. محکم برخورد کردن با نزدیکانی که دارای فساد اقتصادی هستند. (نامه ۴۱)
۳. عدم همراهی و به کار گیری دنیا طلبان(نامه ۳۹)
۴. عقب نشینی نکردن در برابر دشمن(نامه ۳۸)
۵. به نظرات مردم اعتنا داشته باشد(نامه ۵۳)
۶. به اقشار ضعیف توجه داشته و در صدد کاهش گرفتاری های مردم (نامه ۵۳)
۷. کینه و دشمنی بین مردم راه نیاندازد(نامه ۵۳)
۸. تلاش برای از بین بردن فساد(نامه ۵۳)
۹. سوء ظن به دشمن حتی هنگام صلح(نامه ۵۳)
«وَ اتَّهِمْ فِی ذلِکَ حُسْنَ الظَّنِّ؛ و به دشمن خوش بین مباش»
۱۰. نظارت بر زیر دستان و انتخاب فرد شایسته برای خدمت به مردم(نامه ۵۳)
📗 منبع: کتاب شریف نهج البلاغه
🇮🇷
6.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 جبهه صبح ایران ، به ریاست آقای علی اکبر رائفی پور اعلام موجودیت کرد.
#جریان_شناسی
#انتخابات
#مشارکت_داکثری
#انتخاب_مردم
#ج_رزما
https://eitaa.com/jrazmaa
⁉️رای دادیم چی شد!؟
♦️مهمترین شبهه این روزهای مرددین برای رای ندادن این گزاره است که معمولا به زبان های مختلف بیان می شود. مثلا رای دادیم تورم چی شد یا مگه رای دادیم مسکن درست شد؟ یا اگر رای دادن فایده داشت انقدر بیکاری نبود یا خودرو چنان نبود و غیره
🔻اما واقعا رای دادیم چی شد؟
✅دو پاسخ در این رابطه وجود دارد و لازم است توامان به هردو توجه کرد.
1⃣اولا فارغ از اینکه با رای دادن چه نتیجه حاصل می شود، خود رای دادن موضوعیت دارد نه صرفا طریقیت. صندوق رای قدرت ساز است. قدرت مهمترین رکن یک جامعه است برای اینکه به هر جایی بخواهد برسد. حضور مردم اراده جامعه و حاکمیت را تقویت می کند. همین قدرت است که امنیت ساز است. همین قدرت است که موجب انسجام اجتماعی و جلوگیری از فروپاشی می شود. همین قدرت است که مسیر پیشرفت را تعیین می کند. اراده صالح ترین مسوول در بالاترین سطح کارآمدی، بدون پشتوانه و اقبال و مشارکت مردم محکوم به شکست است.
2⃣اما واقعیت اینست که فارغ از این موضوع، رای دادیم و تغییر هم ایجاد شد.
➖رای دادیم تورم 60 درصدی دولت قبل به 45 درصد آنهم ظرف کمتر از یکسال رسید. تورمی که همه اقتصاددانان وحتی مسوولین دولت قبلی پیش بینی می کردند سه رقمی می شود.
➖رای دادیم نرخ بیکاری از 11.5 درصد به 7.5 درصد رسید و رکورد کاهش نرخ بیکاری پس از انقلاب شکسته شد.
➖رای دادیم و قدم های بلند برای شفافیت قوا برداشته شد. قانون سوت زنی برای مبارزه با فساد تصویب شد و بجای اینکه مسوولین دولتی خط قرمز مبارزه با فساد باشند، گشت ارشاد مدیران راه افتاد و 60 مدیران متخلف بیکار و 20 مدیر به دادگاه معرفی شدند.
➖رای دادیم و نرخ رشد اقتصادی از منفی بودن خارج و به 4 درصد بدون نفت و 7 درصد با احتساب نفت رسید.
➖رای دادیم و مالیات تولید از 26 درصد به 15 درصد کاهش و همزمان مالیات خانه های خالی و مالیات بر سوداگری و سفته بازی و مالیات بر سلبریتی ها و هنرمندان و غیره برقرار شد.
➖رای دادیم و رشد 10 برابر قیمت مسکن در چند سال آخر دولت قبل، با ساخت یک میلیون مسکن در سال متوقف و در برخی نقاط کاهنده شد.
➖رای دادیم و رشد تولید خودرو افزایش و به یک میلیون و 300 هزار دستگاه در سال رسید و با واردات خودروی مصرفی انحصار خودروی داخلی شکسته و در نهایت جلوی رشد افسارگسیخته قیمت ها گرفته شد.
➖رای دادیم و تسهیلات مسکن 3.5 برابر و حقوق سربازی 12 برابر و یارانه 9 برابر شد
➖رای دادیم و 5 دهک اول بیمه کامل شدند و 3 دهک بیمه رایگان شدند و هزینه درمان بیماران صعب العلاج صفر شد.
🔻و. و. رای دادیم رشد و پیشرفتهای علمی و فناوری های محیر العقول در عرصه فوق تکنولوژیک ، ، بعنوان یک نمونه هوا فضا و و به اوج رسید و در حال اوج گیری نیز هست..
🔻اینها همه ثمره رای دادن است. امروز وظیفه همه ما اینست که برای دیگران هم توضیح دهیم که رای دادیم و شد.
#ج_رزما
https://eitaa.com/jrazmaa
هدایت شده از عبدالله نوری پور
تصاویر جلسه امروز ۲ اسفند ۱۴۰۲ شورای مرکزی جمعیت رزما،
دستور جلسه :
بررسی وضعیت آرایش احزاب و ائتلاف برای انتخابات مجلس دوازدهم
بررسی حضور نامزدهای منتخب رزما (۱۲۰ نامزد )
بررسی غربالگری ۳ مرحله ای انتخابات شدگان و نهایی شدن ۳۰ نامزد جهت تکمیل لیست
بررسی نحوه حضور رزما در جریانات ائتلافی، از جمله امنا، شریان، و. و .و نحوه گزینش ۱۹ نامزد رزما در ائتلاف امنا،
بررسی فعالیتهای پر شور انتخاباتی استانی رزما، بالخصوص در استانهای فارس، خراسان رضوی، لرستان، البرز ...