✡ هرتزل؛ پیامبر دروغین صهیونیسم (١)
🎯 نگاهی مختصر به صهیونیسم و شعب مختلف آن
1⃣ #صهیون در زبان عبری بهمعنای پُرآفتاب و نیز نام کوهی در جنوبغربی #بیتالمقدس است. کوه صهیون زادگاه و آرامگاه داوود (ع) و جایگاه سلیمان (ع) بود.
2⃣ گاه این واژه نزد #یهودیان بهمعنای شهر قدس، شهر برگزیده و شهر مقدس آسمانی بهکار میرود؛ ولی در متون دینی یهود، صهیون اشاره به آرمان و آرزوی #ملت_یهود برای بازگشت به سرزمین داوود و سلیمان و تجدید #دولت_یهود دارد.
3⃣ صهیون برای #یهود سمبل تشکیل حکومت مستقل و فرمانروایی بر جهان است و از اینرو، یهودیان خود را #فرزندان_صهیون میخوانند.
4⃣ در تعریف صهیونیسم باید آنرا به دو دسته تقسیم کرد: #صهیونیسم_معنوی و #صهیونیسم_سیاسی.
5⃣ صهیونیسم معنوی یا مذهبی بر پایهٔ #تورات شکل گرفته و مدعی است یهودیان #قوم_برگزیده هستند! نوع نگاه صهیونیسم معنوی به موضوع فلسطین این است که فلسطین یک تاریخ برای یهودیان است و باید مورد احترام قرار گیرد.
6⃣ اما دستهٔ دوم، پایهگذاران صهیونیسم سیاسی هستند؛ پدر صهیونیسم سیاسی #تئودور_هرتزل است. هرتزل در ١٨٩۶ جزوهای به زبان آلمانی تدوین میکند بهنام «دولت یهود». هرتزل در این جزوه تئوریای را مطرح میکند که نوعی صهیونیسم متفاوت با صهیونیسم معنوی را ارائه میدهد.
7⃣ در سنت معنوی صهیونیسم، فلسطین تنها یک تاریخ بود اما هرتزل بهدنبال آن بود که یهودیان جهان را گردهم آورده و یکپارچه کند. او بر این باور بود که مقدمهٔ گرد هم آوردن یهودیان از سراسر جهان، تشکیل یک دولت است. لذا هرتزل صهیونیسم را از فاز مذهبی وارد فاز سیاسی کرد.
8⃣ او باور داشت که تنها راه مقابله با اقدامات یهودستیزی!! موجود در دنیا این است که یهودیان یک وطن متعلق به خود!! را تملک کنند. لذا در جزوهٔ خود پیشنهاد میدهد که #آرژانتین یا #فلسطین بهعنوان مرکز دولت یهود درنظر گرفته شود!
📖 متن کامل مقاله بههمراه مستندات:
👉 http://jscenter.ir/other-topics/jewish-celebrities/1135
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ تپهی صهیون / Mount Zion
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ هرتزل؛ پیامبر دروغین صهیونیسم (٢)
🎯 دولت یهودی؛ نسخهٔ هرتزل برای حل مسألهٔ یهود
1⃣ کتابی که #تئودور_هرتزل با نام #دولت_یهودی منتشر نمود، سر و صدای زیادی بهراه انداخت.
2⃣ در این کتاب دلایلی در باب ضرورت ترک اروپا توسط #ملت_یهود و اسکان آنها در #آرژانتین و یا #فلسطین مطرح شده بود.
3⃣ کتاب هرتزل بهسرعت در جهانِ #یهودیت پخش شد و توجهات بسیاری را معطوف به خود نمود. حامیان جنبش صهیونیستی بهمانند #هووی_صهیون (Hovevei Zion) فوراً از افکار وی استقبال نمودند.
4⃣ این در حالیاست که یهودیّت سنّتی با وی مخالفت بود، زیرا این تفکر را تهدیدی برای تلاشهای آنها در جهت پذیرش در کشورهای محل سکونت یهودیان و نیز در تضاد با ارادهٔ خداوند میدانستند.
5⃣ هرتزل معتقد بود: یهودیان، بیگانگانی هستند که هیچگاه در کشورهای اروپایی مورد پذیرش قرار نخواهند گرفت و تنها راه چارهٔ باقیمانده کوچاندن آنها است.
6⃣ وی معتقد بود، تنها با راهحل سیاسى، یهودیان مىتوانند تغییر شکل و سبک بدهند و شرایط بهترى در زندگى پیدا کنند؛ که آنهم تنها با تأسیس دولت مستقل #یهودى و با رضایت قدرتهاى بزرگ جهان امکانپذیر خواهد بود. این دولت مىتواند در اسرائیل یا در آرژانتین با اراده و تصمیم #قوم_یهود شکل گیرد.
7⃣ هرتزل مىگوید: تحقق این طرح مستلزم تأسیس دو ساختار است: «جامعهٔ یهودیان» که بتواند نمایندگى قوم یهود را در یک ساختار کاملاً قانونى رهبرى کند و «شرکت یهودى» که کار کنترل امور تجارى و بازار کار را برعهده داشته باشد.
📖 متن کامل مقاله بههمراه مستندات:
👉 http://jscenter.ir/other-topics/jewish-celebrities/1135
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ برگزاری اولین کنگره صهیونیسم در بازل سوئیس به همت تئودور هرتزل
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ هرتزل؛ پیامبر دروغین صهیونیسم (٣)
🎯 برگزاری کنگرهٔ صهیونیستی و تلاش برای کسب نظر موافق دولتهای بزرگ
1⃣ #تئودور_هرتزل در سال ١٨٩٧ نشریهٔ دایولت را برای انتشار عقایدش در وین تأسیس نمود و سپس برنامهای برای برگزاری اولین کنگرهٔ صهیوینستی در بازل سوئیس تدوین کرد. وی بهعنوان رئیس این کنگره انتخاب گردید و علاوه بر دیدار با ویلهلم دوم به کنفرانس صلح لاهه نیز دعوت شده و در آنجا با استقبال گرم دولتمردان اروپایی مواجه گشت.
2⃣ هرتزل در سالهای ١٩٠٢ و ١٩٠٣ به کمیسیون سلطنتی بریتانیا در امور مهاجرت بیگانگان دعوت شد. وی در آنجا با اعضای دولت انگلیس بالاخص چمبرلین، وزیر وقت مستعمرات، آشنا شد و از او خواست تا در اسکان یهودیان در #صحرای_سینا یاری رساند.
3⃣ پس از شکست طرح صحرای سینا، گرینبرگ طرح سکونت یهودیان در جزیرهٔ #قبرس را برجسته کرد، در حالىکه چمبرلین پیشنهاد سکونت در #اوگاندا را داد، ولى هرتزل آنرا نپذیرفت.
4⃣ لیکن شرایط اروپاى شرقى، هرتزل را مصمم کرد تا ضمن از سرگیرى مذاکرات با دولت بریتانیا، حتى طرح اوگاندا را مدنظر داشته باشد. تا با این کار، هم با دولت بریتانیا روابط حسنهٔ خود را حفظ نماید و هم با مطرح شدن گزینهای دیگر #عثمانی را تحت فشار قرار دهد.
5⃣ با توجه به اینکه دولت بریتانیا نسبت به اجراى ایدهٔ صهیونیستى در اوگاندا نظر مساعد داد و اعلام کرد هیأتى براى شناسایى منطقه به آنجا برود، هرتزل طرح اوگاندا را به کنگرهٔ ششم صهیونیستى برد. در این کنگره هرتزل بیان کرد که طرح اوگاندا هدف اصلى #صهیونیسم نیست، بلکه هدف اصلى احیاى سرزمین #اسرائیل است.
6⃣ اما این پیشنهاد مخالفان سرسختی در میان سایر صهیونیستها داشت. جریان مخالفان تا آنجا پیش رفتند که طى یک نشست در نوامبر ۱۹۰۳ نمایندهاى را نزد هرتزل فرستادند و از او درخواست کردند تا طرح اوگاندا ملغا اعلام شود و فقط #فلسطین مورد توجه قرار بگیرد.
7⃣ گرچه هرتزل در ملاقاتى با شوراى صهیونیست توانست تا حدودى از موج مخالفتها بکاهد، لیکن همچنان مخالفتها با فراز و فرود ادامه داشت تا اینکه هرتزل در سوم جولاى ۱۹۰۴ درگذشت.
📖 متن کامل مقاله بههمراه مستندات:
👉 http://jscenter.ir/other-topics/jewish-celebrities/1135
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📆 تقویم روزانه
🌺 امروز : سهشنبه
🌞 ١۵ مهر ۱۳۹٩ هجریشمسی
☪️ ١٨ صفر ۱۴۴٢ هجریقمری
✝️ ۶ اکتبر ۲۰٢٠ میلادی
🕎 ١٨ تیشری ۵۷۸١ عبری
🌍 مناسبتهای میلادی
1⃣ با حملهٔ کشورهای مصر و سوریه به اسرائیل، جنگ چهارم اعراب و اسرائیل، معروف به #جنگ_یوم_کیپور یا #جنگ_رمضان یا #جنگ_اکتبر آغاز شد و تا ٢۵ اکتبر به طول انجامید (١٩٧٣م)
2⃣ ترور و مرگ #محمد_انور_سادات رئیسجمهور مصر و برندهٔ جایزهٔ صلح نوبل بهطور مشترک با #مناخیم_بگین نخستوزیر اسرائیل، بهخاطر امضای قرارداد خیانتبار #کمپ_دیوید، توسط سازمان جهاد اسلامی مصر (١٩٨١م)
🌍 مناسبتهای عبری
✍ چهارمِ موعدِ #سوکا (جشن سایهبانها)
🗓 تذکر ضروری: این تقویم تنها به ذکر مناسبتهای مرتبط با #یهود میپردازد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ هالیوود و چالشی بهنام مرگ (١)
🌐 تجربهای چهلساله از لیبرالیزاسیون دولتی (قسمت هفتم)
1⃣ #مرگ را میبایست از جمله قوانین فراگیر عالَم هستی قلمداد نمود؛ موضوعی که بَشریّت با تمام ادعاهای خود، توان فرار از آن را نخواهد داشت؛ موضوعی که تمامی موجودات در نهایت طعم آن را خواهند چشید و از این جهت است که عموم انسانها با تفکرات و سلایق گوناگون خود را موظف به اندیشیدن دربارهٔ آن میدانند.
2⃣ مرگ #تمدن_غرب را دچار چالشی عمیق میکند. مرگ انسانِ #بشرمحور و #غیبناباور را بهجهتِ فرضِ تمامشدن زندگی، از سویی دچار #ناامیدی میسازد و از سوی دیگر به #پوچانگاری مبتلا ساخته و به وادی بیبندوباری میکشاند.
3⃣ این چالش گرچه در نظر ابتدایی، سبب بهرهکشی نظام #لیبرالیسم از انسانها در نیل به منویّات خود و تنظیم تمام شئون زندگی بشری حول #اباحهگری میگردد؛ اما در واقع جامعهٔ لیبرال را از درون به انحطاط کشانده و موجب عقیمشدن فرایند #جامعهسازی و افول نظام تمدنی غرب، در طول زمان میشود.
4⃣ نظام لیبرالیسم بعد از دریافت این واقعیت که نمیتوان در مقابل مرگ ایستاد و یا به انکار آن پرداخت، سعی نموده تا واقعیت مرگ را از مسیر حقیقی خود تغییر داده و همجهت با تفکرات الحادی خود، به بازتعریف دنیای پس از مرگ مبتنی بر #آموزههای_اومانیستی مبادرت ورزد.
5⃣ آموزههایی که موجب میشود تا آفرینندهٔ هستی، به حاشیه رانده شده و پس از مرگ نیز انسان همچنان محوریّت خود را بر عالَم حفظ نموده و بهعنوان مالک دنیای پس از مرگ نشان داده شود!
✍ نویسنده: محمدرضا شاهحسینی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ هالیوود و چالشی بهنام مرگ (٢)
🌐 تجربهای چهلساله از لیبرالیزاسیون دولتی (قسمت هفتم)
1⃣ فیلم سینمایی #چه_رویاهایی_که_میآیند را میتوان نمودی بارز از تصویرسازی هالیوود از موضوع #مرگ و #آخرت معرفی نمود؛ اثری به کارگردانی «وینسنت وارد» که در سال ۱۹۹۸ میلادی تولید شد و توانست جایزهٔ اسکار بهترین جلوههای تصویری را در هفتادویکمین دوره از آن خود نماید.
2⃣ بر اساس تصویری که #هالیوود در این فیلم از دنیای پس از مرگ ترسیم مینماید؛ انسان مالک دنیای پس از مرگ قلمداد میشود؛ تصویری که بر اساس آن، دکتر کریس نیلسن ضمن برخورداری از قابلیت حضور و تصرّف در جهان مادی، مالک محیط بزرگی همانند تابلوی نقاشی بهنام بهشت نشان داده میشود؛ محیط بزرگی که مبتنی بر خیال و تصوّر او شکل میگیرد و او میتواند هرگونه که بخواهد آن را نقاشی نماید.
3⃣ همین رویکرد سبب شده تا #سینمای_غرب تمرکز خویش را معطوفِ خلق آثاری نماید که در آن انسان پس از مرگ نیز همچنان محوریّت خود در عالَم را حفظ مینماید و بهعنوان مالک دنیای پس از مرگ به تصویر کشیده میشود.
4⃣ آثار سینماییِ متعددی که بر بستر آموزههای بشرمحورانه مبادرت به خلق تصویر ارواح مردگان و وضعیت انسانها در دوران پس از مرگ به سه شکل و حالت کُلی مینمایند:
🔸١) تصویر دودی از انسان پس از مرگ
🔸٢) حفظ شکل ظاهری هنگام مرگ
🔸٣) آموزههای حلول و تناسخ
✍ نویسنده: محمدرضا شاهحسینی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ هالیوود و چالشی بهنام مرگ (٣)
🌐 تجربهای چهلساله از لیبرالیزاسیون دولتی (قسمت هفتم)
☠ ١= تصویر دودی از انسان پس از مرگ
1⃣ #هالیوود در نخستین تصویرسازیِ خود از وضعیت انسان پس از مرگ، اقدام به ارائهٔ تصویری دود مانند از انسانها پس از مرگ مینماید؛ تصویری که بهعنوان نمودی از ارواح آدمی پس از مرگ معرفی میگردد و حالتی را برای انسانها رقم میزند که در آن حالت از قدرت تغییر و تحول جهان مادی پیرامونی خود برخوردار میگردند و میتوانند تحولات دنیای مادی را به سمت امیال خود تغییر دهند.
2⃣ این تصویر در بسیاری از تولیدات #سینمای_آمریکا قابل مشاهده است؛ آثار متعددی که گرچه نمیتوانند تعریف روشنی از #مرگ ارائه دهند، اما در عین حال در تقابل با تفکر خدامحور و بهمنظور جلوگیری از نقض آموزههای بشرمحورانه سعی خود را معطوفِ معرفی «شَمَنباوری» به مخاطبان خود مینمایند. بهعنوان نمونه میتوان از مجموعه فیلمهای هری پاتر نام برد.
3⃣ #هری_پاتر عنوانِ ٨ اثر سینمایی است که براساس داستانهایی با همین نام از نویسندهای بهنام #جوآن_رولینگ خلق گردیده است؛ این آثار طی سالهای ۲۰۰۱ تا ۲۰۱۱ در سینماهای جهان به نمایش درآمد و با فروش بیش از ۸ میلیارد دلاری توانست مخاطبان بسیاری را با خود همراه سازد.
4⃣ مجموعهٔ شاخصی که به شرح ماجراهای یک جادوگر نوجوان بهنام هری پاتر و دوستان صمیمی او یعنی رون ویزلی و هرمیون گرنجر در مدرسهی علوم و فنون جادوگری هاگوارتز میپردازد.
5⃣ بخشی از صنعت سینمای غرب، در آثاری همچون هری پاتر، اقدام به تعریف عالم هستی حول محور #ارواح نموده و ضمن ارائهٔ باورهای شَمَنگرایانه به مخاطبان، تمرکز ویژهٔ خود را معطوف ارائهٔ دستورالعمل و #تسخیر قدرت ارواح و فراگرفتن دانش افسونگری و آموزههای #جادوگری توسط بشر مینماید.
✍ نویسنده: محمدرضا شاهحسینی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📆 تقویم روزانه
🌺 امروز : چهارشنبه
🌞 ١۶ مهر ۱۳۹٩ هجریشمسی
☪️ ١٩ صفر ۱۴۴٢ هجریقمری
✝️ ٧ اکتبر ۲۰٢٠ میلادی
🕎 ١٩ تیشری ۵۷۸١ عبری
🌍 مناسبتهای شمسی
✍ رحلت #سلطانالواعظین_شیرازی از علمای شیعهٔ قرن١۴، نویسندهٔ کتاب «شبهای پیشاور» و کتاب «صد مقالهٔ سلطانی : راهنمای یهود و نصاری و مسلمین در معرفت تورات و انجیل و قرآن مجید» (١٣۵٠ش)
🌍 مناسبتهای عبری
✍ پنجمِ موعدِ #سوکا (جشن سایهبانها)
🗓 تذکر ضروری: این تقویم تنها به ذکر مناسبتهای مرتبط با #یهود میپردازد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡️ هالیوود و چالشی بهنام مرگ (۴)
🌐 تجربهای چهلساله از لیبرالیزاسیون دولتی (قسمت هفتم)
☠️ ٢= حفظ شکل ظاهری هنگام مرگ
1⃣ #هالیوود در تصویرسازی دیگر خود از وضعیت انسان پس از مرگ، به «شکل ظاهری» ایشان در هنگام وفات تمرکز نموده و «وضعیتِ لحظهٔ مرگ» را بهصورت «حالت ابدی» انسان ترسیم میکند؛ تصویرسازی ویژهای که موجب میشود تا #انسان_لیبرال را با این تصور که محور عالَم است، به چنین ذهنیتی برساند که «شرایط و وضعیتِ هنگام مرگ» خویش را بهعنوان حالت ثابت و صورت نهایی خود در جهان پس از مرگ دانسته و مالکیت دنیای پس از مرگ را از برای خود متصوّر بداند.
2⃣ بر این مطلب، در آثار سینمایی شاخصی، همچون #گلادیاتور تأکید میشود.
3⃣ «گلادیاتور» از برجستهترین تولیدات #سینمای_آمریکا است که در سال ۲۰۰۰ میلادی پخش شد. اثر سینمایی موفقی که برنده ۵جایزهٔ #اسکار گردید و سبب شد تا کارگردان خود #ریدلی_اسکات را به وادی تهیهکنندگی سایر آثار خود بکشاند.
4⃣ گلادیاتور فرای جنبههای مختلف تحلیلی خود؛ نمونهای بارز از رویکرد رسانهای غرب در ترسیم آخرت و دوران پس از مرگ است. اثر سینمایی تاثیرگذاری که در آن ماکسیموس را شیفتهٔ وصال زن و فرزند خردسال خود در زندگی پس از مرگ و سکونت ابدی با ایشان در مزرعهٔ طلایی خویش نشان دهد؛ کسانی که توسط کومودوس به قتل رسیدهاند و اکنون ماکسیموس به امید دیدار دوبارهٔ آنها تا آخرین نفس میجنگد.
✍️ نویسنده: محمدرضا شاهحسینی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡️ هالیوود و چالشی بهنام مرگ (۵)
🌐 تجربهای چهلساله از لیبرالیزاسیون دولتی (قسمت هفتم)
☠️ ٣= آموزههای حلول و تناسخ
1⃣ اوج هوشمندی نظام لیبرالیسم در ترسیم وضعیت انسان پس از مرگ را میتوان در وامگیری از آموزههای ادیان التقاطی همچون بودیسم، شینتوئیسم، هندوئیسم و… دانست، که از همزیستی خوبی با مبانی #تمدن_غرب برخوردار بوده و تعارضات بسیاری با مبانی ادیان الهی داشته و به باورهای باطلی همچون #تناسخ معتقد میباشند.
2⃣ باورهای نادرستی که میتوانند مستمسک مناسبی در اختیار تمدن غرب، جهت گسترش تفکرات اومانیستی قرار دهند. تلفیقی از آموزههای لیبرالیسم با باورهای مطرح در ادیان التقاطی تحت عنوان #معنویت_مدرن.
3⃣ در همین راستا، #سینمای_غرب اقدام به خلق آثار متعددی با این محتوا نموده است؛ آثاری همچون «بودای کوچک» که سعی در ارائهٔ تصویری مبتنی بر #حلول روح بودا در پیکرهٔ وجودیِ نظام لیبرالیسم و در کالبد «اَبَرانسان آمریکایی» مینماید.
4⃣ #بودای_کوچک بهعنوان محصول مشترک انگلیس، ایتالیا، فرانسه تولید گردید؛ اثری به کارگردانی «برناردو برتولوچی» که داستان گروهی از راهبان را روایت میکند که بهدنبال یافتن انسانی هستند که روح استادشان در جسم او حلول کرده است. راهبان در جستجوی خود با پسری آمریکایی بهنام جسی کنراد برخورد مینمایند که بههمراه خانواده در آمریکا و در شهر سیاتل زندگی میکند و اکنون میبایست به جهت آزمایش و اطمینان راهبان از این حلولیافتگی روح استادشان، به کشور بوتان برده شود.
5⃣ بودای کوچک اقدام به ارائهٔ تصویر جذاب و مدرنی از #تناسخ کرده و روح استاد را حلولیافته در سه کودک به تصویر میکشد؛ سه کودکی که البته در میان ایشان جسی کنراد آمریکایی بهعنوان مظهر حلول یافتگی #ذهن استاد ترسیم شده و گیتا و راجو، یکی بهعنوان مظهر #گفتار و دیگری تظاهرات جداگانهٔ #بدن استاد بهتصویر کشیده میشوند!
✍️ نویسنده: محمدرضا شاهحسینی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡️ هالیوود و چالشی بهنام مرگ (۶)
🌐 تجربهای چهلساله از لیبرالیزاسیون دولتی (قسمت هفتم)
☠️ جهان موازی
1⃣ این سه رویکرد رایج و عمومیِ #سینمای_غرب نسبت به مرگ و زندگیِ پس از آن، چند سالی است که با مفهوم جدیدی، با عنوان #جهان_موازی در هم آمیخته و سبب شده تا #انسان_غربی ضمن برداشتهای ماوراءالطبیعی از جهان هستی، ساختار عالم را حول مفهومی با عنوان #انرژی درک نموده و جهانی را در حال جریان در کنار جهان کنونی متصور گردد!! این باور سبب میشود تا مرگ و حضور در آخرت و دنیای پس از مرگ، ماهیت خود را نزد ایشان از دست بدهد و سبب شود تا انسان غربی دچار توهم «جاودانگی در جهان مادی» گردد.
2⃣ #انسان_لیبرال که خود را گرفتار در فنا و نیستی مطلقی با عنوان #مرگ میدید و در عین حال نمیخواست به پرستش خداوند و اجرای فرامین برآمده از #ایمان_به_غیب گردن نهد، بهترین راه را «تمسّک به وجود دنیایی دیگر» و «جهانی موازیِ جهانِ موجود» برای خود دید! جهانی که همچنان بشر و تمایلاتش نقش محوری را در آن عهدهدار است.
3⃣ طرح موضوع جهان موازی در #هالیوود را میتوان جدیدترین شگرد نظام تمدنی غرب در تقابل با تفکر خدامحور و دین الهی دانست.
4⃣ #سریال_فرینج را میتوان بهعنوان کاملترین اثری دانست که سینمای آمریکا، بر محور موضوع جهان موازی تولید کرده است. سریال پُرمخاطبی که در ۱۰۰ قسمت از سپتامبر ۲۰۰۸ تا ژانویه ۲۰۱۳، از شبکه رسانهای #فاکس پخش گردید؛ شبکهای که متعلق به #یهودی سرشناس آمریکایی، #روپرت_مرداک میباشد.
5⃣ سریال فرینج در مهمترین اقدام، ذهن مخاطب را بهسمت نفی جهان آخرت بر بستر وجود جهان موازی، هدایت نموده و سعی میکند جهان موازی را در قالب تفسیر #دنیاهای_چندگانه و بهعنوان یکی از تفسیرهای #مکانیک_کوانتومی جایگزین #غیبباوری و #ایمان_به_آخرت نماید.
✍️ نویسنده: محمدرضا شاهحسینی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ متن کامل هفتمین قسمت از سلسله مقالات «تجربهای چهلساله از لیبرالیزاسیون دولتی» با عنوان «هالیوود و چالشی بهنام مرگ» را در آدرس زیر دنبال کنید:
👉 http://jscenter.ir/jews-and-the-media/jews-and-hollywood/12152
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📆 تقویم روزانه
🌺 امروز : پنجشنبه
🌞 ١٧ مهر ۱۳۹٩ هجریشمسی
☪️ ٢٠ صفر ۱۴۴٢ هجریقمری
✝️ ٨ اکتبر ۲۰٢٠ میلادی
🕎 ٢٠ تیشری ۵۷۸١ عبری
🌍 مناسبتهای قمری
✍🌹 اربعین حسینی علیهالسلام
🌍 مناسبتهای عبری
1⃣ ششمِ موعدِ #سوکا (جشن سایهبانها)
2⃣ #شب_عراوا (شب احیاء) و نیایش یهودیان تا سحر روز هفتم جشن سایبانها
🗓 تذکر ضروری: این تقویم تنها به ذکر مناسبتهای مرتبط با #یهود میپردازد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🕌 «اربعین حسینی» و طلوع «خاورمیانه نوین»
✍️ بازنشر یادداشت سال قبل استاد عبدالله شهبازی بهمناسبت فرارسیدن اربعین حسینی (ع)
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🕌 اربعین حسینی و طلوع «خاورمیانه نوین»
1️⃣ تحولات جهان و منطقه، طلوع #خاورمیانه_نوین را نوید میدهد؛ خاورمیانهای متفاوت با آنچه قدرتهای بزرگ غربی ساختند. اگر مبداء خاورمیانهٔ ساختهٔ قدرتهای غربی را کنفرانس ۱۹۲۱ قاهره بدانیم، سال دیگر (۲۰۲۱ میلادی) یک قرن از پیدایش آن میگذرد.
2️⃣ از مارس ۲۰۱۱ میلادی، جنگ داخلی #سوریه آغاز شد؛ جنگی که قرار بود بار دیگر جغرافیای سیاسی منطقه را دگرگون کند بر بنیاد طرحی که به #بالکانیزاسیون_خاورمیانه شهرت یافت. در سالهای نخست دهه ۱۹۹۰ میلادی، در پیامد فروپاشی اتحاد شوروی و «بلوک شرق» در اروپای شرقی، کشور بزرگ و قدرتمند یوگسلاوی در منطقه بالکان در کوران جنگی خونین و یازده ساله به چند دولت کوچک و ضعیف تجزیه شد چون با پایان یافتن دوران ۴۵سالهٔ #جنگ_سرد میتوانست از نظر اقتصادی به قدرتمندترین کشور اروپایی بدل شود. اینک مقرر بود سه دولت قدرتمند خاورمیانه (سوریه، عراق و ایران) سرنوشتی مشابه یابند.
3️⃣ سپتامبر ۲۰۱۳ «نقطهٔ عطف» در شکست طرح بالکانیزاسیون خاورمیانه بود؛ زمانی که قدرتهای بزرگ غربی نتوانستند طرح حمله نظامی مشترک به سوریه، و انجام عملیاتی همچون تهاجم به لیبی (۲۰۱۱)، را محقق کنند. در پیامد این شکست، هیولایی بنام #داعش ساخته شد که در ۱۰ ژوئن ۲۰۱۴ موصل، سومین شهر بزرگ عراق، را به اشغال درآورد. پروژهٔ داعش نیز پس از ٣سال به شکست انجامید. در ژوئن ۲۰۱۷ موصل آزاد شد.
4️⃣ دومین «نقطهٔ عطف» در تولد «خاورمیانهٔ نوین» را باید حمله به تأسیسات نفتی سعودی (۱۴ سپتامبر ۲۰۱۹) دانست؛ ماجرایی که چرخش توازن نیروها در منطقه را علیه جنگطلبان متجاوز سعودی-اماراتی و بهسود مبارزان یمنی نشان داد.
5️⃣ این تحولات بزرگ و تاریخساز، سرزمینی وسیع شامل ٣کشور #ایران و #عراق و #سوریه را، به مساحت ۲میلیون و ۲۷۰هزار کیلومتر مربع و با جمعیتی قریب به ۱۴۰میلیون نفر، به منطقهای «مشترکالمنافع» بدل کرده است. در درون این منطقهٔ مشترکالمنافع، با ویزایی شبیه به ویزای شینگن اتحادیه اروپا، میتوان در مسیری ۲۲-۲۵ ساعته با اتومبیل و دو سه ساعته با هواپیما از تهران به بیروت و لاذقیه و سایر بنادر مدیترانه رفت و برعکس. این حوزهٔ مشترکی است که تعامل در آن دستاوردهای بزرگ تجاری- اقتصادی، فرهنگی و سیاسی برای ایران و ایرانیان دارد.
6️⃣ برخی تحرکات ضدایرانی (مانند آشوبهای داخلی سال قبل در عراق)، از واپسین تلاشها برای خرابکاری در راه بزرگی است که منطقه در آن گام نهاده است. راهپیمایی میلیونی زائرین در #اربعین_حسینی (۲۷ مهر ۱۳۹۸) طلیعهٔ پربرکت ظهور این «خاورمیانه نوین»، بهرغم انواع ستیزها و کارشکنیها، است.
✍️ استاد عبدالله شهبازی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📆 تقویم روزانه
🌺 امروز : جمعه
🌞 ١٨ مهر ۱۳۹٩ هجریشمسی
☪️ ٢١ صفر ۱۴۴٢ هجریقمری
✝️ ٩ اکتبر ۲۰٢٠ میلادی
🕎 ٢١ تیشری ۵۷۸١ عبری
🌍 مناسبتهای عبری
1⃣ هفتمِ موعدِ #سوکا (جشن سایهبانها)
👈 روز #هوشعنا_ربا
2⃣ برگزاری مراسمِ «بهزمین زدن شاخههای بید»
🗓 تذکر ضروری: این تقویم تنها به ذکر مناسبتهای مرتبط با #یهود میپردازد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📆 تقویم روزانه
🌺 امروز : شنبه
🌞 ١٩ مهر ۱۳۹٩ هجریشمسی
☪️ ٢٢ صفر ۱۴۴٢ هجریقمری
✝️ ١٠ اکتبر ۲۰٢٠ میلادی
🕎 ٢٢ تیشری ۵۷۸١ عبری
🌍 مناسبتهای عبری
✍ جشن #شمینی_عصرت / روز دعا و نیایش و طلب رحمت الهی / دعای باران
🗓 تذکر ضروری: این تقویم تنها به ذکر مناسبتهای مرتبط با #یهود میپردازد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter