📆 تقویم روزانه 🌺 امروز شنبه
🌞 ١٢ بهمن ۱۳۹۸ هجریشمسی
☪ ۶ جمادیالثانی ۱۴۴۱ قمری
✝ ١ فوریه ۲۰٢٠ میلادی
🕎 ۶ شواط ۵۷۸۰ عبری
🌍 مناسبتهای شمسی
1⃣ آغاز دههٔ مبارک فجر انقلاب اسلامی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🕎 بنیاسرائیل و پیامبری
✡ تاریخ فرهنگی «قبیله لعنت»؛ قسمت اول
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🕎 بنیاسرائیل و پیامبری (١)
✡ تاریخ فرهنگی «قبیله لعنت»؛ قسمت اول
1⃣ سیر تحوّل و اندیشه و عمل شیطان، به ماجرای #بنیاسرائیل و پیامبران مبعوث شدهی این خاندان که رسید، مقطع مهمی از حیات بشر در عرصهی زمین آغاز شد که نقش و اثر آن تا آن روز که بشر، سیر و سفر در عرصهی تاریخ را تجربه خواهد کرد، از یادها نخواهد رفت.
2⃣ «بنیاسرائیل»، نشانشده و حامل مأموریتی بودند که متأسفانه، بهدلایل مختلف که در این سلسله مقالات – به تفصیل، بهنحوی محقّقانه و بیطرفانه – مورد بررسی قرار گرفته است و بهرغم مجاهدت همهٔ انبیای عظیمالشأن الهی و مؤمنان مجاهد همراه ایشان، در میانهٔ راه، از رفتن و به انتها رساندن وظیفه و مأموریت محوّله بازماندند.
3⃣ مطالعهٔ وقایع رفته بر بنیاسرائیل، پرده از بسیاری از سنّتهای ثابت تاریخی کنار میزند؛ چنانکه شناسایی همهٔ نامداران آنها در مقاطع مختلف، اسرار بسیاری از رخدادهای بعدی را برملا میسازد.
4⃣ این مقالات، گفتوگوی خود را از وقایع رفته بر حضرت شیخالانبیاء ابراهیم خلیلالرحمان (ع) آغاز میکند و گام به گام، تا به عصر پیامبری حضرت موسی (ع) و مأموریتی که سایر انبیای این قوم بر دوش کشیدند، به پیش میآید. شکلگیری #فرهنگ-معبدی و جلای بابلی #اسباط بنیاسرائیل، خوانندهٔ پژوهشگر را با یکی از مهمترین نقطهعطفهای تاریخی #قبیله_لعنت مواجه میسازد.
5⃣ #پراکندگی در میان اقوام و ملل و تبدیل شدن به مَثل اعلای تمرّد و سرپیچی، روزیِ مقدّر بنیاسرائیل نبود؛ اما همهٔ آنچه که خود کِشتند، کشتزار تاریخ، روزگاری آکنده از فسردگی و انتظاری سخت برای دیدار نجاتبخشی دیگر را در فرصتی دیگر، برایشان به ثمر نشاند.
✍ استاد اسماعیل شفیعی سروستانی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🌍 مسیر مهاجرت حضرت ابراهیم (ع) و فرزندانش
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🕎 بنیاسرائیل و پیامبری (٢)
✡ تاریخ فرهنگی «قبیله لعنت»؛ قسمت اول
1⃣ در مسیر پر فراز و نشیبِ گفتوگو از #قبیله_لعنت، به #بنیاسرائیل و پس از آن به #یهود میرسیم و تاریخ بلند قومی که بی هیچ تردید طیّ بیش از چهارهزار سال گذشته، نقش عمدهای را در شکلگیری بسیاری از جریانات فرهنگی و تمدّنی اقوام و ملل ایفا نموده است.
2⃣ بدون شناسایی آنچه که بر این قوم رفته و آنچه که از قِبَل این قوم بر سایر اقوام رفته است، امکان ارائهٔ تحلیلی جامع از موقعیّت کنونیِ فرهنگی و تمدّنیِ انسان حاضر و عصر معاصر وجود ندارد.
3⃣ #اسرائیل، یکی از نامهای حضرت یعقوب نبی (ع) فرزند اسحاق (ع) بود. بدینسبب به کلّیه انبیایی که بعداً از نسل حضرت یعقوب (ع) پا بر عرصهٔ تاریخ گذاردهاند، «بنیاسرائیل» گفته شد و در مقابل، به پیامبرانی که از فرزندان حضرت اسماعیل (ع) مبعوث گردیدند، #بنیاسماعیل اطلاق میشود.
4⃣ آغاز تاریخ قوم «بنیاسرائیل»، به دورهٔ حیات جدّ اعلای آنها، حضرت ابراهیم (ع) برمیگردد. حضرت ابراهیم (ع) حدود ۲۰۰۰ سال قبل از میلاد، خانوادهٔ خود را به #کنعان آورد.
✍ استاد اسماعیل شفیعی سروستانی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🌍 مسیر مهاجرت حضرت ابراهیم (ع) و فرزندانش
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🕎 بنیاسرائیل و پیامبری (٣)
✡ تاریخ فرهنگی «قبیله لعنت»؛ قسمت اول
1⃣ آلبر ماله، دربارهٔ سکنای اوّلیهٔ #بنیاسرائیل مینویسد:
✍ ملّت یهود قوم کوچکی از بنیسام بوده و اصلاً از «کلده» آمده. قبایل آن، مدّتها در بیابانهایی که فیمابین «بینالنهرین» و «فلسطین» و «مصر» واقع شده، به حالت چادرنشینی، عمری به سر آورده بودند و به همان وضع چادرنشینان صحرای «آفریقا» زندگی میکردند. به این معنی که به درّههای پر آب و علف میرفتند و چون مراتع آنها رو به تمامی میگذاشت، تغییر جا میدادند و مخصوصاً در اطراف فلسطین و مصر میگشتند؛ زیرا زمین پربرکت آن صفحات، پسند خاطرشان افتاده بود موقعی هم که در فلسطین جاگیر شدند، باز به قبایل منقسم بودند و فقط حدود هزار سال قبل از میلاد، سلطانی برای خود برگزیدند.
2⃣ «بنیاسرائیل» را #عبرانی نیز میخوانند. برخی دانشمندان معتقدند که نام «عبرانی» را «کنعانیان»، پس از ورود حضرت ابراهیم (ع) به سرزمین «کنعان» به ایشان دادهاند و وی را عبرانی خواندهاند که بعدها جزو القاب این حضرت شد و لقب یاد شده در خاندان وی باقی ماند. عبرانی از ماده «عَبَرَ» بهمعنای گذر کردن از نهر میآید، به اعتبار اینکه، حضرت ابراهیم (ع) از «رود فرات» عبور کرد و وارد «کنعان» شد، این لقب را به ایشان دادند.
3⃣ بنا به گزارشهای تاریخی، زادگاه ابراهیم (ع) در «اور» کلدانیان بود، پس از مهاجرت جمعیِ قومش به «حرّان» و سپس به «فلسطین»، در آنجا سکنا گزید. فرزندان و نوادگان او، اسحاق و یعقوب نیز در کنعان ساکن بودند.
4⃣ حضرت ابراهیم (ع) از تبار سام فرزند نوح (ع) بود و در حوالی سال ۱۹۰۰ق.م. در شهر «اور» بهدنیا آمد. او از اور، به «حرّان» و از آنجا، به کنعان مراجعت کرد.
✍ استاد اسماعیل شفیعی سروستانی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🌍 مسیر مهاجرت حضرت ابراهیم (ع) و فرزندانش
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🕎 بنیاسرائیل و پیامبری (۴)
✡ تاریخ فرهنگی «قبیله لعنت»؛ قسمت اول
1⃣ شریعت حضرت ابراهیم (ع) #دین_حنیف بود. حنیف از مادّه حنف بهمعنای برگشتن از گمراهی به استقامت و راه راست است.
2⃣ خداوند متعال در سورهٔ «آل عمران» دربارهٔ حضرت ابراهیم (ع) میفرماید:
✍ «ابراهیم نه یهودی بود و نه نصرانی؛ بلکه بر دین حنیف (حقگرا) و تسلیم خدا بود و از مشرکان نبود.»
3⃣ سخن دیگر این است که هرکس به امر خدا، تسلیم باشد و هیچ مخالفتی نکند، حنیف است.
4⃣ در نزد عرب، هرکس بر دین ابراهیم (ع) بود، به او حنیف میگفتند و بتپرستان نیز در زمان جاهلیّت خود را حنیف و پیرو دین ابراهیم (ع) میانگاشتند؛ اما پس از بعثت پیامبر (ص) و مطرح شدن دین اسلام، پیروان اسلام، حنیف نامیده شدند؛ اما اینکه حنیف بر عربهای بتپرست نیز اطلاق میشد، به این دلیل بود که آنان از دستورهای آیین ابراهیمی فقط به دو سنّت ختنه و حجّ پایبند بودند و آن را برای حنیف بودن، کافی میدانستند.
5⃣ واژههای «حنیف» و «حنفا» به کرّات در «قرآن کریم» آمده است. حنیف ده مرتبه و حنفا دو مرتبه ذکر شده است. مراجعه به آیات یاد شده نشان میدهد که حنفا به اشخاص با ایمان، پاک و حقجو گفته میشده که ایمان آنان با اخلاص به یکتاپرستی و دوری از شرک و اندیشه های فاسد همراه بوده است.
6⃣ علامه طباطبایی (ره) در توضیح کلمهٔ حنیف بیان میکند که:
✍ حنفا برگرفته از مادّهی حنف بهمعنای متمایل شدن و انحراف از دو حالت افراط و تفریط، بهسوی اعتدال است؛ لذا خداوند اسلام را بدین جهت حنیف خوانده است که به خلق دستور میدهد، در تمامی امور حدّ وسط را رعایت نموده و از انحراف بهسوی افراط و تفریط بپرهیزند.
✍ استاد اسماعیل شفیعی سروستانی
📚 منبع: کتاب «تاریخ فرهنگی قبیله لعنت»، جلد٣، بنیاسرائیل و پیامبری، نوشته: اسماعیل شفیعی سروستانی، صفحات ١٩-٢٨
📖 متن کامل مقاله بههمراه منابع:
👉 http://jscenter.ir/jewish-history/israelites/10404
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📆 تقویم روزانه 🌺 امروز یکشنبه
🌞 ١٣ بهمن ۱۳۹۸ هجریشمسی
☪ ٧ جمادیالثانی ۱۴۴۱ قمری
✝ ٢ فوریه ۲۰٢٠ میلادی
🕎 ٧ شواط ۵۷۸۰ عبری
🌍 مناسبتهای میلادی
1⃣ مرگ #هربرت_ساموئل، اولین کمیسر عالی در فلسطین و از فعالان برجسته و نامدار یهودیت صهیونیستی، ملقّب به شاه ساموئل! (١٩۶٣م)
2⃣ مرگ #برتراند_راسل، فیلسوف انگلیسی خداناباور (١٩٧٠م)
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📆 تقویم روزانه 🌺 امروز دوشنبه
🌞 ١۴ بهمن ۱۳۹۸ هجریشمسی
☪ ٨ جمادیالثانی ۱۴۴۱ قمری
✝ ٣ فوریه ۲۰٢٠ میلادی
🕎 ٨ شواط ۵۷۸۰ عبری
🌍 مناسبتهای میلادی
1⃣ مرگ #وودرو_ویلسون بیستوهشتمین رئیسجمهور ایالات متحده آمریکا (١٩٢۴م)
2⃣ استودیوی انیمیشن #پیکسار توسط #استیو_جابز در کالیفرنیا تأسیس شد (١٩٨۶م)
🌍مناسبتهای عبری
1⃣ آغاز هفتهٔ برگزاری جشن #ایلانوت (درختکاری)
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📆 تقویم روزانه 🌺 امروز سهشنبه
🌞 ١۵ بهمن ۱۳۹۸ هجریشمسی
☪ ٩ جمادیالثانی ۱۴۴۱ قمری
✝ ۴ فوریه ۲۰٢٠ میلادی
🕎 ٩ شواط ۵۷۸۰ عبری
🌍 مناسبتهای میلادی
1⃣ تأسیس شبکهٔ اجتماعی #فیسبوک توسط #مارک_زاکربرگ یهودی (٢٠٠۴م)
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ مؤسس و مدیرعامل یهودی فیسبوک
1⃣ #مارک_زاکربرگ مؤسس #فیسبوک، زمانی سیوپنجمین و جوانترین ثروتمند دنیا بود. او اکنون نیز فقط ٣۵سال دارد. وی در سال ٢٠١٠ از سوی مجله تایمز بهعنوان مرد سال انتخاب شد.
2⃣ سایت «یهودی یا غیریهودی» [Jew or not Jew] جایی برای تعیین یهودی بودن یا نبودنِ مشاهیر دنیا براساس بررسی شواهد و معیارهای چندگانه است. این سایت، نمرهی ١٣ از ١۵ را به مارک زاکربرگ اختصاص داده است و معنای آن این است که زوکربرگ یک #یهودی است.
3⃣ زاکربرگ در یک خانوادهی یهودی آمریکایی متولد شده است و قاعدتاً خود وی نیز باید یهودی باشد، اما او اظهار داشته که «خداباور» نیست. البته این موضوع در ادعای این نوشتار خللی وارد نمیکند چون ما یهودیانی از این دست را خوب میشناسیم. (بخشی از یهودیان دنیا، خداناباور هستند، که قبلاً دربارهاش توضیح دادهایم.)
4⃣ در فهرستی که روزنامهی اسرائیلی جروزالم پست از ۵٠ نفر از تأثیرگذارترین یهودیان دنیا ارائه کرد، مارک زاکربرگ در رتبهی چهارم (سه رتبه پس از بنیامین نتانیاهو نخستوزیر اسرائیل که نفر اول فهرست بود) قرار داشت.
5⃣ زاکربرگ بههمراه مدیران چندین شرکت بزرگ اینترنتی در فوریه سال ٢٠٠٨ توسط سران رژیم صهیونیستی به مناسبت شصتمین سال تأسیس این رژیم اشغالگر، به کنفرانس بینالمللی اورشلیم دعوت شد. موضوع این کنفرانس، بررسی آیندهی تکنولوژی در جهان و بهخصوص بحث و بررسی پیرامون تأثیراتی که جامعهی جهانی #یهود و #اسرائیل از این تحولات میپذیرند، بود.
🌇 عکس زیر وی را در حالی نشان میدهد که کلاه مخصوص یهودیان، #کیپا [Kippah] را بر سر دارد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ فیسبوک ابزار گسترش صلح به شیوهٔ یهود
1⃣ #شیمون_پرز رئیسجمهور سابق رژیم صهیونیستی در بازدیدی که از شرکت شبکهی اجتماعی #فیسبوک در منلو پارک [Menlo Park] کالیفرنیا داشت، فیسبوک را بهعنوان ابزاری برای ایجاد تغییرات اجتماعی ستود.
2⃣ پرز ٨٨ ساله، صفحهی شخصی رسمی خود را بر روی این سایت بهراه انداخت تا به گفتهی وی بدینوسیله بین او و اعراب در سراسر دنیا گفتوگویی ایجاد شود.
3⃣ همچنین او یکی از دلایل بازدید خود را از فیسبوک، ملاقات با #پسر_خوب_یهودی، #مارک_زاکربرگ دانست!
4⃣ او در مصاحبهای زنده که با فیسبوک انجام داد، در پاسخ یکی از مهندسان فیسبوک که پرسید فیسبوک برای ارتقای صلح در خاورمیانه چه کاری میتواند انجام دهد، گفت:
👈 «شما میتوانید مردم را قانع کنید که هیچ دلیلی برای تنفر وجود ندارد!»
5⃣ پرز در صفحهی فیسبوک خود برای گفتوگو با دیگران نوشت:
👈 «گفتوگو را آغاز کنید و از یکدیگر بپرسید مگر چه تفاوتی بین #اسرائیل و دیگر کشورها هست؟ ما مشکلات مشابهی داریم.»
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ ترسناکترین دستگاه جاسوسی
1⃣ مؤسس ویکیلیکس، #ژولیان_آسانژ فیسبوک را «مخوفترین دستگاه جاسوسی تا به حال ابداع شده» میخواند.
2⃣ وی این مطلب را در مصاحبه باشبکهی خبری «راشا تودی» بیان میدارد. او ادامه میدهد:
👈 #فیسبوک پایگاه دادهی عظیمی را دربارهٔ مردم در اختیار دارد، روابط خانوادگی و دوستانهٔ آنها، اسامی آنها، نشانیهای آنها، مکانهایی که در آن حضور دارند و… همه و همه در آمریکا قرار دارد و در دسترس سازمانهای اطلاعاتی است.
3⃣ ناگفته پیداست که دسترسی به اطلاعاتی پیرامون افکار، اعتقادات، علایق و گرایشها، نگرشها و رفتار مردم تا چه حد میتواند در برنامهریزی برای دستکاری و جهتدهی به آنها مؤثر باشد و با وصفی که گذشت برضد ملتها و در جهت منافع #یهود و #صهیونیسم، استفاده شود.
📖 متن کامل مقاله در سایت اندیشکده:
👉 http://jscenter.ir/jews-and-the-media/jews-and-media/634
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✡ تغییرات یهودی در فلسطین پس از اجرای #معامله_قرن
🔸 آنها که ایستادند،
🔹 سرزمینشان حفظ شد.
🔸 آنها که سازش کردند،
🔹 دیگر خانه ندارند!
#⃣ #نوار_غزه #کرانه_باختری
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📚 چاپ کتاب: «گزارش یک دوران: سیسال زندگی یهودیان ایرانی»، نوشته: «هارون یشایایی» از شخصیتهای مهم یهودی معاصر، بهانهاى شد تا نگاهی دوباره داشته باشیم به تاریخ معاصر یهودیان ایرانی. لذا قصد داریم در سلسله گزارشهایی، گوشهای از مطالب قابل توجه این کتاب را به اطلاع شما خوانندگان عزیز برسانیم. قسمت اول این گزارش را چند ماه قبل منتشر کردیم. دوستانی که موفق به مطالعهی آن نشدهاند میتوانند در آدرس زیر مطالعه کنند:
👉 http://jscenter.ir/other-topics/jewish-celebrities/10412
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ یهودیان ایران در دوران مبارزه علیه رژیم پهلوی (١)
1⃣ آقای #هارون_یشایایی در ادامهی کتاب و ذیل عنوان «ورود به دورانی جدید» مىنویسد:
2⃣ بعد از وقایع ۱۷ شهریور ۱۳۵۷ در تهران که تظاهرات مردم به خشونت گرائید و نقطه آغاز انقلاب و #نشانه_سقوط رژیم پهلوی بود، گروهی از #جوانان_کلیمی به فعالیتهای انقلابی جذب شدند و در این ارتباط سازماندهی مناسب را بهوجود آورده و اعلام موجودیت کردند و محوریت و مسؤولیت فعالیتهای بعدی را سالها به عهده گرفتند.
3⃣ از مهمترین وقایع قابل ذکر، شرکت #کلیمیان_ایران در تظاهرات اربعین، (دیماه ۱۳۵۷)!! بود که بزرگترین تظاهرات خیابانی قبل از پیروزی انقلاب است و غیرمسلمانان مخصوصاً #یهودیان در آن شرکت داشتهاند و این حضور و مشارکت یهودیان، در جریان انقلاب و در رسانههای داخلی و جهانی بازتاب گستردهای یافت.
✍ [اندیشکده: متأسفانه برخلاف بسیاری از اقوام و اقلیتها، #یهودیان_ایران که در دوران سیاه ستمشاهی از #نفوذ فراوان در دربار پهلوی برخوردار بودند، «کمترین» همراهی را با حرکت انقلابی مردم داشتند. حضور #دیرهنگام یهودیان در بین مردم (که اعتراف به آن در کلمات جناب یشایایی آشکار است)، آنهم بعد از آشکار شدن #نشانههای_سقوط پهلوی، خود نشان از این ناهمدلی دارد!]
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ یهودیان ایران در دوران مبارزه علیه رژیم پهلوی (٢)
📖 ادامهی مطالب جناب یشایایی:
1⃣ تجربهٔ شرکت در تظاهرات اربعین ۱۳۵۷ برای مدیریت کمتر سازمان یافته در جامعهٔ #کلیمیان_ایران آموزنده و راهگشا بود، اول آنکه کلیمیان ایران پی بردند اعتقادات اسلامی، انقلابی و روحیهی مبارزهجویانه در میان مردم ایران در آن شرایط نباید موجب جدایی یا ترس آنها از هموطنانشان باشد.
2⃣ نتیجهٔ دیگرِ مشارکت #یهودیان در تظاهرات اربعین ۱۳۵۷ #آشنایی و #ارتباط با بدنهٔ #فعالان_سیاسی طرفدار انقلاب در طیفهای مختلف بود، #این_کسان در جریان انقلاب و بعد از استقرار جمهوری اسلامی ایران، #مسؤولیتهای_متعدد را در نظام جمهوری اسلامی ایران عهدهدار شدند و در بسیاری موارد ما را راهنمایی کرده و فضای رابطه کلیمیان ایران را در سالهای بعد از انقلاب اسلامی آرام و صمیمانه کردند.
3⃣ هرچند متأسفانه در سالهای اخیر با طرح مسئله #انکار_هولوکاست از طرف بعضی مقامات دولتی، آن روحیهٔ حاصل از فضای انقلاب با هیاهوی بسیار تا حدودی مخدوش شد.
✍ [اندیشکده: اولاً: بد نیست نهادهای مربوطه در مورد این #آشنایان و #رابطها تحقیقاتی داشته باشند تا معلوم شود که چه کسانی بوده و چه انگیزههای احتمالی داشتهاند! ثانیاً: بعد از اثبات دروغ بودنِ ادعای #هولوکاست (که گوشهای از اسناد این دروغ بیشرمانه را میتوانید در مقالات شاخهی هولوکاست سایت ما مطالعه کنید)، جناب یشایایی بهتر است بجای طلبکاری و دستِ پیش گرفتن، لااقل به نمایندگی از یهودیان ایران، بخاطر بیش از هفتاد سال دروغگفتن به جامعهی جهانی، عذرخواهی کنند!]
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ یهودیان ایران در دوران مبارزه علیه رژیم پهلوی (٣)
📖 ادامهی مطالب جناب یشایایی:
1⃣ بعد از پیروزی انقلاب نیز در موارد بسیار #یهودیان در تظاهرات خیابانی به مناسبتهای مختلف شرکت میکردند و این مشارکت نتیجه مفید و مؤثر داشت که همچنان ادامه دارد.
2⃣ ازجمله میتوان به شرکت در راهپیماییهای #روز_قدس اشاره کرد که هر سال برگزار میشود، هدف مدیران و مردم #یهودی در اینگونه اقدامات اولاً همراهی با سایر هموطنان خود و نزدیک شدن با آنها بود، ثانیاً با شرکت در این تظاهرات شعارهایی که از طرف یهودیان داده میشد تأکید بر جدایی #یهودیت از اقدامات دولتمردان #کشور [!!] #اسرائیل [!!] و صهیونیستها بود و برای همزیستی بین یهودیان و مسلمانان و مسیحیان و احترام به ارزشهای دینی همه ادیان توحیدی ابراهیمی در بیتالمقدس تلاش فراوان میشد.
3⃣ بر پارچهنوشتهای که بهوسیله #کلیمیان در روز قدس حمل میگردید نوشته بود:
👈 «قدس (اورشلیم) شهر خداوند و نشانه برادری مسلمانان، یهودیان و مسیحیان است»!
✍ [اندیشکده: از میزان «دشمنشکن» بودن این شعار که بگذریم! خودِ جناب یشایایی هم تصدیق دارند که متأسفانه #اکثریت جامعه #یهودیان_ایران همدلی لازم علیه جنایات رژیم صهیونیستی را نداشتهاند! ایشان در صفحه ۶١ از همین کتاب و ذیل بحث از جنگهای ١٩۵۶ و ١٩۶٧ بین اعراب و اسرائیل، مینویسد:
👈 «بین یهودیان ایران نیز افرادی بودند که این تجاوز و خشونت را از طرف ارتش اسرائیل محکوم مینمودند. [اما] تعداد این افراد که عموماً تعلّق خاطر به جریان فکری چپ در ایران داشتند #بسیار_اندک بود.»]
📖 متن کامل مقالهٔ در سایت اندیشکده:
👉 http://jscenter.ir/other-topics/jewish-celebrities/10415
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter