شوق و شور کانديداتوري
حضور افراد متنوع با گرايشهاي سياسي مختلف در عرصه انتخابات در ذات خود اقدام مذمومي نيست و بايد به آن به مثابه فرصتي براي کشور توجه کرد. اينکه تعداد بيشتري از فعالين سياسي و مديريتي در خود اين توان را ميبينند که وارد اين ميدان شوند، حکايت از استعداد بالقوه نيروي انساني کشور دارد.
شوق و شور کانديداتوري
https://basirat.ir/fa/news/328912/
💠 الگوی پیشرفت اسلامی _ایرانی
🔰در مسئلهی اول _یعنی تبیین نمای کلّی پیشرفت_ من چند نکته را میگویم که مجموع این نکات، این نمای کلّی را به ما نشان خواهد داد.
🔰نکتهی اول این است که ما وقتی میگوئیم پیشرفت، نباید توسعهی به مفهوم رائج غربی تداعی بشود. امروز توسعه، در اصطلاحات سیاسی و جهانی و بین المللی حرف رائجی است. ممکن است پیشرفتی که ما میگوئیم، با آن چه که امروز از مفهوم توسعه در دنیا فهمیده میشود، وجوه مشترکی داشته باشد _که حتماً دارد_ اما در نظام واژگانی ما، کلمهی پیشرفت معنای خاص خودش را داشته باشد که با توسعه در نظام واژگانی امروز غرب، نبایستی اشتباه بشود. آن چه ما دنبالش هستیم، لزوماً توسعهی غربی _با همان مختصّات و با همان شاخصها_ نیست.
🔰غربیها یک تاکتیک زیرکانهی تبلیغاتی را در طول سالهای متمادی اجرا کردند و آن این است که کشورهای جهان را تقسیم کردند به توسعهیافته، در حال توسعه و توسعهنیافته. خب، در وهلهی اول انسان خیال میکند توسعهیافته یعنی آن کشوری که از فناوری و دانش پیشرفتهای برخوردار است، توسعهنیافته و در حال توسعه هم به همین نسبت؛ در حالی که قضیه این نیست. عنوان توسعهیافته _و آن دو عنوان دیگری که پشت سرش میآید، یعنی در حال توسعه و توسعهنیافته_ یک بارِ ارزشی و یک جنبهی ارزشگذاری همراه خودش دارد.
🔰در حقیقت وقتی میگویند کشور توسعه یافته، یعنی کشور غربی! با همهی خصوصیّاتش: فرهنگش، آدابش، رفتارش و جهتگیری سیاسیاش؛ این توسعهیافته است. در حال توسعه یعنی کشوری که در حال غربی شدن است؛ توسعهنیافته یعنی کشوری که غربی نشده و در حال غربی شدن هم نیست. این جوری میخواهند معنا کنند. در واقع در فرهنگ امروز غربی، تشویق کشورها به توسعه، تشویق کشورها به غربی شدن است! این را باید توجه داشته باشید. بله، در مجموعهی رفتار و کارها و شکل و قوارهی کشورهای توسعهیافتهی غربی، نکات مثبتی وجود دارد _که من ممکن است بعضیاش را هم اشاره کنم_ که اگر بناست ما اینها را یاد هم بگیریم، یاد میگیریم؛ اگر بناست شاگردی هم کنیم، شاگردی میکنیم؛ اما از نظر ما، مجموعهای از چیزهای ضد ارزش هم در آن وجود دارد. لذا ما مجموعهی غربی شدن، یا توسعهیافتهی به اصطلاحِ غربی را مطلقاً قبول نمیکنیم. پیشرفتی که ما میخواهیم چیز دیگری است.
🔸 بیانات امام خامنهای در دیدار استادان و دانشجویان کردستان مورّخ ۱۳۸۸/۲/۲۷
#الگوی_پیشرفت_اسلامی_ایرانی
سردارقاآنی: دیوار اطراف اسرائیل را خراب میکنیم
فرمانده نیروی قدس سپاه:
🔹هر روز نظام اسلامی به جلوتر پیش میرود.
🔹با اینکه همه امکانات دنیا در اختیار اسرائیل است، اما در حال کشیدن دیواری دور کشورش به عرض یک متر و ارتفاع 6 متر است تا در امان بماند
🔹مطمئن باشد که ما آن دیوار را هم خراب خواهیم کرد.
🔹رزمندگان فلسطینی هم از شهدای ما درس مقاومت را یاد گرفتند و اکنون موشکهایی میسازند که پایتخت اسراییل را به راحتی در رصد دارد./تسنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واکنش صریح حجتالاسلام پناهیان به تفسیر روحانی از قرآن برای دفاع از برجام
@Drsalaam
🇮🇷🍁
🍁
💢 یادداشت کوتاه
✍️ نویسنده: زارعپور
🔸🌺🔹
❇️ راهکارهای افزایش مشارکت در انتخابات
💠 با مشاهده رقابت های انتخاباتی در بستر توییتر، تلگرام، اینستاگرام و...می توان نتیجه گرفت جریان های سیاسی دو اردوگاه اصلی اصولگرا و اصلاح طلب و جریان های فرعی عزم خود را برای حضور در انتخابات جزم کرده اند. جریان اصلاح طلب هم منهای رادیکال هایش امسال بدون تحریم انتخابات، حضور خود را نشان داده است از طرفی اپوزیسیون طبق برنامه سالهای قبل خود قصد موج سواری از ظرفیت انتخابات دارد بنابراین با وجود موارد ذکر شده و همچنین تاکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح به عنوان راهبرد و کلید حل مشکلات کشور لازم می آید راهکارهای افزایش مشارکت در انتخابات به صورت عملیاتی مورد توجه قرار گیرد
⬅️ آگاهی بخشی و بصیرت افزایی و رفع شبهات ⬇️
⬅️توجه دادن به این موضوع که میزان مشارکت با افزایش امنیت ارتباط دارد
⬅️ شرکت در انتخابات نشانه بلوغ سیاسی
⬅️ ارتقای امید به نقش آفرینی مردم در مدیریت کشور
⬅️ توجه به سنجیده شدن در افکار عمومی جهان
⬅️ توجه به احساس تعهد، پای بندی و تقید ایمانی که نشان مردمسالاری دینی است
⬅️ مقایسه با کشورهای دیگر مثل امریکا که در دهه گذشته آمار شرکت کنندگان در انتخابات کنگره و ریاست جمهوری به ۴۰ درصد هم نرسیده
⬅️ نامساعد بودن معیشت و وضعیت اقتصادی، ضرورت تحول را اثبات میکند
⬅️ ورود به دهه پنجم انقلاب و صدور بیانیه گام دوم که متناسب با آن باید شرایطی فراهم شود
⬅️ ارزیابی منصفانه و منطقی از شرایط منطقه و مقایسه نظام جمهوری اسلامی با کشورهای منطقه
⬅️ ارائه برنامه های مدون نامزدها برای برون رفت از بحران های اقتصادی ایجاد شده
⬅️ بازگویی پیشرفت های چهل سال انقلاب جهت امید افزایی
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#معیار #ثامن
🔵 نان پهلوی!!!
💠 در زمان #شاه وضعیت اقتصادی کشور به حدی خراب بوده که جان فوران آمریکایی در کتابش نوشته: در پاییز 1321 نانواها آرد را الک میکردند و با آرد الک شده برای ثروتمندان نان میپختند، و برای بقیه مردم آرد را با خاک اره، ماسه، خاکستر و خاک مخلوط میکردند.
📚 منبع:کتاب مقاومت شکننده/نوشته جان فوران(استاد دانشگاه کالیفرنیا) /ترجمه احمد تدین /صفحه400
#پهلوی
نمایه سخنان رهبر انقلاب به مناسبت مبعث پیامبر اسلام(ص).pdf
1.63M
🔰 پاورپوینت فرمایشات رهبر حکیم و فرزانه انقلاب در روز مبعث پیامبر اکرم صلی الله علیه واله وسلم
اخبار و تحلیلهای شنبه، ۲۳ اسفندماه99.pdf
570.3K
اخبار و تحلیل روزانه سپاه 23اسفند99شنبه
🔻برای رفع مشکلات جامعه به «تحول» و «تکامل الگوی حکمرانی» نیاز داریم
🔻معنای حکومت ولایی، صرفا حکمرانیِ ولیّ جامعه نیست؛ بلکه مشارکت حقیقی مردم در ادارۀ جامعه است
🔻باید یک «حلقۀ میانی» بین مردم و حکومت شکل بگیرد، برای سازماندهی و تقویت مردم
➖ما برای پیشرفت و رفع مشکلات جامعه به دو مفهوم کلیدی نیاز داریم: یکی «تحوّل» و دیگری «تغییر الگوی حکمرانی».
➖زمینههای تحوّل در جامعۀ ما هست. رهبر انقلاب هم سالهاست این تحول را پیگیری میکنند و اخیرا به آن تصریح هم فرمودند؛ از نهضت نرمافزاری شروع کرده تا موضوعات مختلف دیگر که در همۀشان عزم تحوّل دیده میشود.
➖برای ایجاد تحول، باید دنبال تغییر و در واقع «تکامل الگوی حکمرانی» باشیم. بعضیها معنای حکومت ولایی را درست نفهمیدند یا برای فریب مردم اینطور القا کردند که «اسلامیت نظام در مقابل جمهوریت نظام قرار دارد!» درحالیکه دین و ولایت بهدنبال حکمرانی حقیقی مردم است.
➖در حکومت ولایی یا حکومت اسلامی، امام جامعه حتی اگر پیامبر یا امام معصوم هم باشد، نمیخواهد خودش بهتنهایی یا بهوسیلۀ یک گروه محدودی، بر مردم حکمرانی کند بلکه دنبال مشارکت حداکثری و حقیقی مردم در سرنوشت خودشان است و علت اساسی اینهمه مظلومیت امامان همین است که نخواستند بدون مشارکت مردم، کار را پیش ببرند.
➖رهبر انقلاب فرمودند: مردمسالاری دینی این نیست که مردم فقط پای صندوق رأی بیایند بلکه مردم در همۀ عرصهها باید در ادارۀ امور خودشان مشارکت کنند. وقتی اقتصاد کشور، مردمی باشد، این یعنی مردمسالاری دینی در بخش اقتصاد.
➖برای تحقق این امر باید چهکار کنیم؟ باید مردم تقویت بشوند و توانایی آنها برای ادارۀ خودشان افزایش پیدا کند. برای این منظور، باید عدهای از نیروهای مردمی و نخبگان هر بخش و منطقهای از کشور، یک «حلقۀ میانی» را شکل بدهند و مردم را سازماندهی کنند.
➖این حلقۀ میانی، یک شبکۀ ملی درست میکنند و بر تصمیمات دولتیها و مسئولین در هر منطقهای نظارت میکنند، حتی برای تصمیمگیران هم تصمیمسازی میکنند. مثلاً مردم بهطور مستقیم یا غیرمستقیم(بهواسطۀ این حلقۀ میانی) میتوانند در تعیین استاندار دخالت کنند و بر عملکرد او نظارت داشته باشند.
➖نخبگان هر شهر و استانی، به مسائل و مشکلات آن منطقه واقفند و آن را از مسئولین پیگیری میکنند. آنوقت دیگر فرقی نمیکند چه کسی با چه گرایش سیاسی، استاندار یا فرماندار بشود؛ هر کسی باشد، باید این مشکلات را حل کند و الا از سوی نخبگان مردمی بازخواست میشود. با این روش ساده، خیلی از بازیهای بیهودۀ سیاسی تمام میشود.
➖ با دقت در بیانیۀ گام دوم و توضیح رهبر انقلاب دربارۀ این بیانیه، متوجه میشویم که بیانیۀ گام دوم دنبال تحقق چنین امری است و این بهمعنای تکامل شیوۀ حکمرانی در چهله دوم انقلاب است. این الگوی مطلوب تا کنون بوده است ولی فراگیر و نهادینه نشده است.
👤علیرضا پناهیان
🚩 گردهمایی اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل - ۹۹/۱۲/۱
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/6716
@Panahian_ir
📌مرگ احتمالی ۴۰۰ هزار کودک در #یمن؛ هشدار درباره بدترین قحطی قرن
🔹مدیر اجرایی سازمان برنامه جهانی غذا : خطر قحطی مطلق در یمن جدی است و ۴۰۰ هزار #کودک_یمنی را به کام مرگ میکشاند.
🔹۱۶ میلیون یمنی دچار گرسنگی مفرط و ۵ میلیون نفر از آنها، با خطر قحطی مواجه هستند.
🔴ممانعت از سکوت و کنار کشیدن خواص در فضای فتنه
♦️امام خامنه ای :«اين را هم عرض بكنيم؛ بعضیها در فضای فتنه، اين جملهی «كن فی الفتنه كابن اللبون لا ظهر فیركب و لا ذرع فیحلب» را بد ميفهمند و خيال ميكنند معنايش اين است كه وقتی فتنه شد و اوضاع مشتبه شد، بكش كنار! اصلاً در اين جمله اين نيست كه: «بكش كنار». اين معنايش اين است كه به هيچوجه فتنهگر نتواند از تو استفاده كند؛ از هيچ راه. «لا ظهر فيركب و لا ذرع فیحلب»؛ نه بتواند سوار بشود، نه بتواند تو را بدوشد؛ مراقب بايد بود... گاهی سكوت كردن، كنار كشيدن، حرف نزدن، خودش كمك به فتنه است. در فتنه همه بايستی روشنگری كنند؛ همه بايستی بصيرت داشته باشند.»
🔴عاملی برای توجه به انگیزههای دشمن
♦️«مواظب باشيد بصيرتتان را ازدست ندهيد،دشمن را بشناسيد و دشمنيها و ترفندهاي او را درست تشخيص بدهيد. تبليغاتي كه دشمن میكند،حرفي كه دشمن میزند و شايعهيي كه دشمن میاندازد،به چشمتان بيايد. توجه كنيد كه دشمن با چه انگيزهيي اين حرف را میزند،اين شايعه را میپراكند،اين خبر دروغ را نقل میكند و اين اظهار منافقانه را بر زبان جاري مینمايد. به هرحال،دشمن،دشمن است.»
نقد میکنیم، عملکرد خوب مجلس هم بگیم؛
اینا فقط اقدامات چندهفته اخیر مجلسه که تو حاشیه سازیای دائم دولت دیده نشده!
#ثامن
انتخابات.m4a
3.78M
🇮🇷🍁
🍁
✅#صوتی
💠 موضوع: سپاه و انتخابات۱۴۰۰
🎙سردار یدالله جوانی _ معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🔸🌺🔹
🔻متاسفانه مطابق انتخابات گذشته برخی ها مدعی هستند که #سپاه و #بسیج از کاندیدای خاصی حمایت می کند‼️
🔹 سپاه طبق دکترین رفتار سیاسی سپاه و اسناد بالادستی، هرگز در انتخابات ورود مصداقی ندارد.
🔸سپاه حزب سیاسی نیست و رفتار سیاسی ندارد.
🔺مهمترین کاری که سپاه براساس چارچوب هاي قانونی انجام می دهد؛ دعوت مردم به حضور حداکثری در #انتخابات۱۴۰۰ است.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن #معیار
#روشنگری
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍁
🇮🇷🍁
☘ #حکم_ماموریت| هفت فرمان مقام معظم رهبری به فعالان فضای مجازی:
1⃣ امید آفرینی
2⃣ بصیرت افزایی
3⃣ توصیه به ایستادگی
4⃣ توصیه به تنبلی نکردن
5⃣ توصیه به خسته نشدن
6⃣ توصیه به صبر
7⃣ توصیه به حق
📌نتایج جالب #نظرسنجیهای_انتخاباتی
▪️لاریجانی و ظریف دارای بیشترین ظرفیت منفی | رئیسی واجد بالاترین ظرفیت مثبت
🔹برمبنای نظرسنجی کشوری یکی از مراکز معتبر نظرسنجی که اخیراً و در بهمن ماه انجام شده، بیش از ۴۸ درصد مردم از هماکنون گفتهاند که قطعاً یا به احتمال زیاد در انتخابات شرکت خواهند کرد.
🔹همچنین بیش از ۳۰ درصد مردم هم گفتهاند که یا تصمیمی نگرفتهاند (نزدیک ۲۰ درصد) و یا به احتمال زیاد یا کم در انتخابات ریاستجمهوری شرکت خواهند کرد.
🔹بدین ترتیب احتمال حضور مردم در انتخابات نسبت به ماههای پیش، یعنی آذر و پیش از آن به نحو مناسبی رشد داشته است.
🔹درباره اقبال به کاندیداهای احتمالی نیز یک مرکز معتبر نظرسنجی، نظرات مردم را اخذ کرده است.
🔹در این نظرسنجی از کسانی که گفته بودند قطعاً یا به احتمال زیاد در انتخابات شرکت میکنند پرسیده شده است که احتمالاً به چه کسانی رأی میدهید و یا به چه کسانی اصلاً رأی نخواهید داد؟
🔹طبق نظرسنجی این ارگان، آقایان محمدجواد ظریف و علی لاریجانی دارای بالاتری ظرفیت منفی در بین ۱۳ نام درج شده در این فهرست هستند.
🔹۳۰.۷ درصد از شرکتکنندگان در نظرسنجی گفتهاند که اصلاً به آقای ظریف رأی نمیدهند و این عدد برای آقای علی لاریجانی ۳۰.۵ است.
🔹بعد از آقایان ظریف و علی لاریجانی، نام آقای محسن رضایی قرار دارد که ۲۶.۳ درصد از پرسششوندگان گفتهاند که «اصلاً» به او رأی نخواهند داد و بعد از او آقای محسن هاشمی با ۲۳.۳ درصد رأی منفی در رتبه چهارم قرار دارد.
🔹۸.۳ درصد مصاحبهشوندگان گفتهاند که به احتمال زیاد و ۱۳.۶ درصد گفتهاند که تا حدی احتمال دارد که به آقای لاریجانی رأی بدهند.
🔹اما در مقابل ۱۴.۲ درصد نیز گفتهاند که به احتمال زیاد و ۱۴ درصد نیز گفتهاند تا حدّی احتمال دارد که به آقای ظریف رأی بدهند.
🔹آقای رئیسی در این نظرسنجی غیر از آنکه کمترین ظرفیت منفی (۸.۱ درصد) را دارد، بیشترین ظرفیت مثبت را هم به خود اختصاص داده است.
🔹به نوعی که ۴۳.۴ درصد گفتهاند که حتماً به او رای میدهند و ۱۶.۱ درصد نیز گفتهاند که تا حدی احتمال دارد که به او رای بدهند؛ همچنین ۶.۷ درصد نیز گفتهاند که به احتمال کم به او رای خواهند داد.
🔹از این منظر آقای سیدحسن خمینی با ۲۹.۵ درصد افرادی که گفتهاند به احتمال زیاد به او رای خواهند داد در رتبه دوم است و پس از او آقای قالیباف با ۲۱.۵ درصد در رتبه سوم قرار دارد.
🔹با این حال اگر دو گزینهی «زیاد» و «تاحدی» را جمع کنیم، آقای قالیباف با مجموع ۴۳.۱ درصد (۲۱.۵ زیاد و ۲۱.۶ تا حدی) از آقای سیدحسن خمینی با مجموع ۴۵.۱ درصد (۲۹.۵ درصد زیاد و ۱۵.۶ درصد تا حدی) فاصله کمی دارد.
🔹اگرچه نه آقای سیدحسن خمینی و نه آقای قالیباف هیچکدام فعلاً ادعایی درباره نامزدی انتخابات ندارند.
🔹در این نظرسنجی سعید محمد و علی نیکزاد با ۶۹.۳ درصد رتبه اول را در ناشناختهبودن نزد سوالشوندگان دارند. به این معنا که ۶۹.۳ درصد افراد گفتهاند که آنها را نمیشناسند.
🔹آقای قالیباف از این منظر شناختهشدهترین فرد از این لیست است (فقط ۷.۳ درصد گفتهاند که او را نمیشناسند) و پس از او آقای رئیسی با ۱۳.۸ درصد قرار دارد.
شهید کمالی
🇮🇷🍁 🍁 ✅#صوتی 💠 موضوع: سپاه و انتخابات۱۴۰۰ 🎙سردار یدالله جوانی _ معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب ا
در تمامی کانالهای ثامن قرار دهید.
#سردار_سلامی: تا لبه جنگ پیش رفتهایم، اما ولی فقیه دشمن را عقب رانده است
🔹ملت در #جنگ_اقتصادی نجیبانه صبر کرد و پژواک صدای دشمن نشد، به دشمن آبرو نداد و آبروی ما شد و به ما روحیه و قوت قلب داد.
🔹فرمانده کل سپاه با بیان اینکه بارها تا لبه جنگ پیش رفتهایم، اما ولی فقیه دشمن را عقب رانده است، تصریح کرد: رهبر انقلاب تنها در این میدان ایستاده است و یک ستاره درخشان است که در صحنه نورافشانی میکند.
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir