با سلام به نوبه خودم از تلاشهای همه مدیران کانالهای ثامن در امر بصیرت افزایی تشکر و قدردانی دارم.انشاالله موفق و پیروز باشید.یا علی
نشست خبری رییسجمهور منتخب ایران فردا برگزار میشود
🔹 فردا (دوشنبه) ساعت 14 اولین نشست خبری ابراهیم #رئیسی به عنوان رییسجمهور منتخب ایران با حضور رسانهها برگزار میشود.
🍃🌸 توییتی قرانی هنرمندانه و امید آفرین
🍃🌺 حضرت علامه سید حسن نصرالله (حفظه الله تعالی) ، دبیرکل حزبالله لبنان ، با انتشار تصویر سردار " اسماعیل " قاآنی در کنار ایت الله سید " ابراهیم " رییسی و مزین کردن آن به آیه شریفه ، ۱۲۵ سوره مبارکه بقره 🌿 «وَعَهِدْنَا إِلَىٰ إِبْرَاهِيمَ وَإِسْمَاعِيلَ أَنْ طَهِّرَا بَيْتِيَ...» 🌸 «به ابراهیم و اسماعیل سفارش کردیم : خانهام را [ از هرچه رنگوبوی بتپرستی دارد] پاک کنید.» 🌿 ؛ پیامی امید بخش برای اهل ایمان به وعده های صادق الهی صادر نمود.
🍃🌹 فَاصْبِرْ إِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ🌹🍃
امام رضا علیه السلام .pdf
1.09M
📥 دریافت pdf «خط مبارزه سیاسی ائمه، تشکیل حکومت اسلامی»
👈 بیانات رهبر معظم انقلاب امام خامنه ای (مدظله العالی )
در کنگره امام رضا (ع)
#کتابخانه_همراه
#امام_رضا
10818049_-211964.pdf
223.1K
♦️مجاهدی که در همهجا یک خط را تعقیب میکرد...
بیانات رهبر انقلاب پیرامون شخصیت و مجاهدت های #شهید_چمران
#شهید_عارف
به مناسبت سالروز شهادت دکتر چمران
@t_manzome_f_r
مجموعهی #تبیین منظومه فکری رهبری
#رهبر_معظم_انقلاب
♦️درس امام رضا علیهالسلام به همهی ما این است که ای مسلمان! از مبارزه خسته نشو. نخواب چون دشمن همیشه بیدار است و در شکلهای مختلف و در لباسها و نقابهای گوناگون و با آرایشهای رنگارنگ ظاهر میشود؛ چشم تیزی داشته باشید، دشمن را بشناسید و راه مبارزهی با دشمن را بلد بشوید و مثل علیبنموسیالرضا از اول تا آخر مبارزه را ادامه بدهید.
۱۳۶۳/۰۹/۰۳
#ولادت_امام_رضا(علیهالسلام)
@t_manzome_f_r
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نشست خبری آیتالله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور منتخب مردم ایران در سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری ظهر امروز با حضور خبرنگاران داخلی و خارجی برگزار شد.
🔻یکی از نکات جالب این نشست خبری سوال خبرنگار شبکه «راپلی» روسیه از رئیس جمهور منتخب بود؛ او از آیتالله رئیسی پرسید در صورت لغو و برداشته شدن تحریمها شما حاضر به ملاقات دونفره با رئیس جمهور آمریکا هستید؟
پاسخ آیتالله رئیسی به این سوال تنها یک کلمه بدون هرگونه توضیح اضافهای بود؛ «خیر»!
🔻در حالی که رئیسی تلاش داشت در این نشست سوالات را به تفصیل پاسخ دهد، کوتاهترین پاسخش مربوط به مذاکره مستقیم با آمریکا است که میتوان آن را در چارچوب سیاست خارجی دولت سیزدهم در چهار سال آینده و بر مبنای سه اصل اساسی سیاست خارجی ایران یعنی عزت، حکمت و مصلحت تفسیر کرد.
♨️دلایل کاهش مشارکت چیست؟
یکی از سؤالاتی که این روزها در مورد انتخابات پرسیده میشود این است که چرا میزان مشارکت مردم در این انتخابات پایینتر از سایر انتخاباتها بود؟
🔻 برخی از دلایل مستند کاهش مشارکت به شرح زیر است:
1️⃣ درصد مشارکت در دورههای مختلف ریاست جمهوری بدین شرح است:
دوره اول ۶۷.۴۱ درصد، دوره دوم ۶۴.۲۳ درصد، دوره سوم ۷۴.۲۶ درصد، دوره چهارم ۵۴.۷۸ درصد، دوره پنجم ۵۴.۵۹ درصد، دوره ششم ۵۰.۶۶ درصد، دوره هفتم ۷۹.۹۲ درصد، دوره هشتم ۶۶.۷۷، دوره نهم ۵۹.۷۶ درصد، دوره دهم ۸۴.۸۳ درصد، دوره یازدهم ۷۲.۹۴ درصد، دوره دوازدهم ۷۳.۳۳ درصد و دوره سیزدهم ۴۸.۸ درصد.
2️⃣ عوامل متعددی برای کاهش میزان مشارکت نسبت به سایر انتخاباتها بیان میشود؛
🔸اول؛ عملکرد ضعیف آقای روحانی بزرگترین ضربه را به جمهوریت نظام و کاهش مشارکت زد و جمع زیادی از کسانی که در دوره قبل به وی رأی داده بودند را از شرکت در انتخابات منصرف کرد.
🔹دوم؛ در تمام نظرسنجیها میزان رأی منفی به آقای رئیسی بسیار پایینتر از سایر نامزدها بود و حتی بر اساس نظرسنجیهای قبل از انتخابات ۶۸.۱ درصد از افرادی که در سال ۹۶ به ابراهیم رئیسی رأی داده بودند، اعلام کرده بودند در انتخابات پیشرو شرکت خواهند کرد.
🔸سوم؛ وضعیت معیشت، تورم، رشد نقدینگی باعث نارضایتی بخشهایی از جامعه حتی حامیان سابق دولت شده بود. در نظرسنجی بسیج مشکلات روزافزون اقتصادی با حدود ۳۰ درصد مهمترین عامل تردید پاسخگویان برای شرکت در انتخابات بیان شد و ۲۸ درصد هم اعلام کردند که به خاطر عملکرد دولت فعلی در انتخابات شرکت نمیکنند. این نشان میدهد که مشکلات اقتصادی و ناکارآمدی دولت در کاهش مشارکت نقش داشته است و نمیتوان بهسادگی از کنار آن گذشت.
🔹چهارم؛ بیماری کرونا بهعنوان یک عامل مؤثر بر کاهش مشارکت نیز مؤثر است که در نظرسنجیها حدود ۲۸ درصد اعلام کرده بودند بر عدم مشارکت تأثیرگذار است.
3️⃣ در همه دورههای ۱۳ گانه ریاست جمهوری، میانگین مشارکت ۶۵ درصد بوده است و حدود ۳۰ درصد در همه انتخاباتها شرکت نداشتهاند؛ بنابراین عدم مشارکت بخشی از جامعه، صرفاً مربوط به این دوره از انتخابات مربوط نمیشود.
👈نکته پایانی:
همانگونه که در آمارها بیان شد، نباید کاهش مشارکت را تک علتی دنبال کنیم و دلایل مختلفی در بروز آن نقش داشتهاند. بااینحال، رئیسجمهور منتخب، رئیسجمهور همه ملت ایران است و باید از همه ظرفیتهای انسانی کشور بدون توجه به قطببندیهای سیاسی استفاده کند.
✍️ فرهاد مهدوی
✍️ میدونید چرا ماها کل نشست خبری رو ول کردیم فقط چسبیدیم به اون یه کلمه "خیر" گفتن آقای رئیسی به ملاقات با رئیس جمهور آمریکا؟
چون هشت ساله هرکاری غرب خواست با ما کرد، هرتحریمی خواست انجام داد، هر فشاری تونست آورد، حتی فخریزاده و حاج قاسم مون رو زد، در آخر بازهم دولتمردان ما گفتن مذاکره مذاکره....
این "خیر" یه عقده شده بود رو دلهای ما
حسین دارابی