eitaa logo
شهید کمالی
940 دنبال‌کننده
14.3هزار عکس
5.4هزار ویدیو
603 فایل
ارتباط با ادمین: @ENGHLABI60 🔹 امام علی علیه‌السلام: «انسان بصیر، کسی است که به‌درستی شنید و اندیشه کرد؛ پس به‌درستی نگریست و آگاه شد و از عبرت‌ها پند گرفت.» نهج‌البلاغه، خطبه ۱۵۳
مشاهده در ایتا
دانلود
📣سخنگوی وزارت خارجه: کابینه طالبان «دولت فراگیر» موردنظر ایران نیست خطیب‌زاده: 🔸پنجشیر و افغانستان جز گفت‌‌وگو مسیر دیگری ندارند. همه طرف‌ها را دعوت کردیم و همه امکانات خود را در اختیار دوستان افغانستانی قرار می‌دهیم. 🔸آن‌چه درباره کابینه معرفی شده توسط طالبان معرفی شده و به عنوان سرپرستی امور است، دولت فراگیر مورد نظر ایران و جامعه جهانی نیست. طالبان گفته است این تدبیر امور برای سرپرستی وزارتخانه‌هاست.
📣با حکم رئیس جمهور/ 🔸احمد وحیدی به عنوان "فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مبارزه با کرونا" منصوب شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️ با اعلام باشگاه فاینورد، با درخواست "علیرضا جهانبخش" برای حضور نیافتن در دیدار مقابل مکابی حیفا رژیم صهیونیستی موافقت شد در دنیای سعید ملایی ها تو علیرضا جهانبخش باش... 🎨کاریباریکاتور
🔴 برداشتن اولین گام ساخت یک میلیون مسکن از دو هفته آینده 🔺 رستم قاسمی، وزیر راه و شهرسازی امروز در حاشیه بیست و یکمین نمایشگاه صنعت ساختمان در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه در این نمایشگاه فناوری‌های نوین در عرصه صنعت ساختمان عرضه شده است گفت: شاخصه‌های مهمی که امروز در دنیا به عنوان توسعه مسکن مطرح است سرعت، قیمت و کیفیت است که ما نیز در کشور باید این سه شاخصه را پیگیری کرده و از فناوری جدید در صنعت ساختمان استفاده کنیم. 🔺 ظرف دو هفته آینده خبر خوبی برای برنامه دولت در بخش مسکن اعلام می‌شود که اقدام عملی شروع ساخت برنامه مسکنی دولت است. 🔺 برای موضوع زمین هیچ مشکلی نداریم و این اقدام راهبردی که در وزارت راه و شهرسازی مبنی بر ایجاد بانک زمین بود. 🔺 با برنامه ریزی های انجام شده شاهد کاهش قیمت مسکن از عدد بزرگی به یک عدد منطقی بوده‌ایم. 🔺 به زودی سامانه املاک و اسکان بارگزاری می‌شود. 🔺 باقی مانده واحدهای مسکن مهر تا پایان سال تکمیل می‌شود.
🔻سند 2030 برای همیشه لغو شد 👌دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، گفت: در جلسه این شورا تصمیمات مهمی اتخاذ شد که مهم ترین آنها ابلاغ لغو اجرای سند ۲۰۳۰ توسط ریاست جمهوری محترم بود.. 🔻ضمنا بنیاد ایرانشناسی، قانون تشکیل هیئت امنای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی، تأسیس گروه برنامه‌ریزی مراکز و مؤسسه‌های آموزشی و پژوهشی خاص و اصلاح و تکمیل آئین‌نامه کمیسیون فرهنگی تربیت بدنی و ورزش کشور از جمله مهمترین مصوباتی است که از سوی رئیس‌جمهور به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد.