💠 سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیها)
✍️ حضرت فاطمه معصومه دختر امام موسی کاظم (علیهما السلام) ملقب به کریمه اهل بیت، بانویی عالم و عابد و از نسل نبوت و شاخه ای از درخت امامت
در اول ماه ذی القعده 173 هجری در مدینه منوره به دنیا آمدند.
✅ در سال ولادت ایشان، پدر بزرگوارشان حضرت امام موسی کاظم (ع) به دستور هارون عباسی به زندان منتقل شدند و سپس در سال 183ق، به شهادت رسیدند. از این رو آن حضرت نزد برادرشان حضرت امام رضا (ع) پرورش یافتند.
✅ در سال201 ق، یعنی یک سال پس از آنکه مامون حضرت امام رضا (ع) را به خراسان فرا خواند، حضرت معصومه (س) برای دیدار با برادرشان عزم سفر نمودند. عوامل حکومتی بنی عباس، در شهر ساوه به کاروان حامل آن حضرت حمله کرده و همراهان آن حضرت را به شهادت رساندند. و آن حضرت را مسموم نمودند. که بر اثر مسمومیت و شدت غم و اندوه در شهر ساوه بیمار گردید و فرمود: مرا به شهر قم ببرید؛ زیرا از پدرم شنیدم که می فرمود: شهر قم مرکز شیعیان ماست.
✅ لذا آن حضرت، در 23 ربیع الاول سال 201 ق، وارد شهر قم شد و مورد استقبال مردم مشتاق و شیفته اهل بیت علیهم السلام قرار گرفت و پس از هفده روز اقامت دراین شهر در روز دهم ربیع الثانی 201 هجری دار فانی را وداع کردند.
🌺 امام رضا عليه السلام فرمود:
🌷«مَنْ زارَها فَلَهُ الْجَنَّةُ»
«کسي که فاطمه معصومه را زيارت کند بهشت براي او خواهد بود.»
#حضرت_معصومه
پایگاه شهیده نسرین افضل
حوزه سردارهمدانی
4_5812177764760948944.mp3
12.67M
📢#صدای_ انقلاب شماره۳۶۸
💠 موضوع: چرا سلبریتیها نسبت به کشور خائنانه رفتار میکنند؟
🎙 کارشناس برنامه:خانم دکتر اصلانی
رئیس امور بانوان ستاد کل نیروهای مسلح و مسئول اندیشکده زن و خانواده دانشگاه امام حسین(ع)
#جهادتبیین
#سلبریتی_خائن
#تحریم
#جشنواره_کن
#دفاع
#میهن_دوستی
#غیرت
#وطن_فروشی
#صدای_انقلاب
🆔 @sedayeenghelab_ir
#_دهه_کرامت
مصادف با میلاد کریمه اهل بیت حضرت معصومه سلام الله علیها مراسم جشن و نشست معرفتی بصیرتی با موضوع سبک زندگی در محل مسجد امام حسن مجتبی علیه السلام برگزار گردید.
پایگاه مقاومت بسیج امام حسن مجتبی علیه السلام شهر درق
📎🔹 به بهانه میلاد حضرت معصومه(س) و ایام ارتحال امام خمینی(ره)
نسیم اللهی از کوی کریمه اهل بیت(س)
🔸 گستره دشت کویر با چشماندازی زیبا از تپههای رمل و شورهزار، تو را به بارِ عام جُود و کرامت فرامیخواند.
خاک تفتیده این پهنه، زیر تازیانه آفتاب که تداعیگرِ خُشکنای عطش آلود مشتاقان است، صبورانه تو را به ضیافت زلال «شریعهای از کوثر» نوید میدهد. و تو با کولهباری از آرزومندی و دلدادگی، گام در راه زیارت مینهی. شوق وصال، رنج سفر را آسان و بُعد مسیر را کوتاه میکند و آن گاه که از دور، تبسم گنبد زرینِ را میبینی، گرد راه و غباراندوه و حرمان را در زیر باران سخاوت و کرامتش میشویی که او خورشید سپهر عطوفت است.
اینجا قلب تپنده قم، حریم قدسی اختالرضا(ع) و بانوی ولایت پناه،
حضرت فاطمه معصومه(س) است که زیارتش همسنگ بهشت میباشد. شفاعتش فراگیر، کرامتش عام و خوانَش گسترده است. آنچنان که جدّ صادقِ مصدّقش(ع) فرمود از فیض شفاعت او شیعیان جملگی به بهشت رهنمون خواهند شد.
از این روی قرنهاست که کامجویان، همچون منظومهای در محفلِ آن شمس مودّت و مهر، گِرد آمده و جاذبه رحمتش، شوریدگان را ساکنان عَتَبه حضرتش نموده است.
* * *
قم این دومین حرم اهل بیت(ع)- پس از مشهد مقدس- از دیرباز مأمن مؤمنان و میعادگاه عاشقان بوده است. اخبار و روایات فراوانی، این شهر را مکان شرافت و فضیلت برشمرده و ساکنان آن را ستوده و نیز شیعیان را به اقامت در این سرزمین پاک تشویق کرده است.
پیامبر اعظم(ع) در سفر معراج و در آسمان چهارم، قم را به زیباترین شکل مشاهده فرمود و جبرئیل امین که در این سفر، شرافت همراهیِ آن حضرت را داشت، اذعان نمود که قم محل اجتماع بندگان مؤمن است و آنان در انتظار رسول خدا(ص) و شفاعت او در قیامت میباشند. روایات اهل بیت(ع)، این شهر را از بلاد برگزیده خداوند معرفی فرموده که دانش و ایمان در آن ظهور مییابد و امام کاظم علیهالسلام در تعبیری لطیف قم را آشیانه آل محمد(ص) و پناهگاه شیعیان دانسته است.
امام صادق(ع) شهر قم را «معدن شیعیان» و ساکنان آن را «اهل بیت نُجبا» نامیده است. قم در احادیث، «پناهگاه فاطمیین» و «استراحتگاه مؤمنان» معرفی گردیده که ملائک بلاها را از آن دور میسازند. ساکنان قم، بهترین شیعیان برشمرده شدهاند که ولایتِ اهل بیت با سرشتشان آمیخته است. آنان اهل رکوع و سجود و فقیه و عالم معرفی شدهاند که اگر نبودند دین از میان میرفت. مردمان این دیار، انصار اهل بیت و یاریدهندگان قائم آل محمد صلی الله علیهم اجمعین هستند. امام صادق(ع) مردمان قم را برادران خویش خوانده و این شهر را حرم اهلبیت نامیده است و ائمه اطهار پیوسته بر آنان درود و رحمت فرستاده و برایشان دعا فرمودهاند.(بحار الانوار ج۶۰ باب۳۶)...
🆔@kamalibasirat
🇮🇷
📝#یادداشت | چیستی و چرایی و ضرورت اجرای طرح تحول اقتصادی در جمهوری اسلامی ایران
🍃🌹🍃
❌قسمت دوم و پایانی
1⃣ توجه و اتخاذِ اجرای سیاستهای حمایتی منطقی و حساب شده و مطابق اصول علمی و اقتصادی در بخش های تولید، توزیع و مصرف. البته لازم به ذکر است در اجرای این یه اصل به گونهای عمل شود که بحران زایی نداشته باشند.
❌ این سیاستها دو شاخصه باید داشته باشند: الف) منجر به تشدید نقدینگی بی کیفیت نگردد ب) اجرای آن به نحوی عملیاتی گردد که در بازههای زمانی اثر و ارزش آنها کاسته نشود.
2⃣ دولت باید از طروق جذب سرمایهگذاری داخلی و خارجی از یکسو و بهبود و ارتقای فضای حاکم بر کسب و کار از دگر سو، تحریم ها را بی اثر و رفع نماید.
3⃣ طراحی و بکارگیری و استحکام و تقویت سیستم کنترل و نظارت بر همه فعالیت های اقتصادی از مهمترین ملزومات هر جراحی و اصلاح نظام اقتصادی در تمامی کشورها بوده و خواهد بود.
4⃣ بهرهگیری از نظرات منتقدان و موافقان طرح در بازه زمانی اجرای آن، بصورت مستمر و مداوم. گزارشهای آسیب شناسی و ارزیابی نقاط قوت و ضعف در روند اجرایی و عملیاتی احصاء گشته و نقاط ضعف جبران و راه حلهایی برای آنها توسط متخصصان امر تدبیر و اجرایی گردد و نقاط قوت تقویت کردد.
✍سهراب خلیلی
#روشنگری | #ثامن | #همه_خادم_الرضاییم
🆔 eitaa.com/meyarpb
🇮🇷
📝 #یادداشت_کوتاه | امام محکمات یا #امام متشابهات؟
🍃🌹🍃
🔻براندازی نظام اسلامی هدف غایی نظام سلطه است؛ اما آنچه که اهمیت دارد این است که با توجه مستحکم شدن بنیه انقلاب و نظام اسلامی و غیرممکن بودن براندازی سخت، یکی از اهدافی که استکبار و ضدانقلاب پیگیری می کند تغییر رفتار و محاسبات در جامعه و نیروهای انقلاب است.
🔸این نکته را باید مدنظر داشت که همانگونه که رهبر معظم انقلاب می فرمایند: « تغییر رفتار با تغییر نظام هیچ تفاوتی ندارد.» چرا که به تعبیر ایشان «باقی ماندن نام جمهوری اسلامی و حتی حضور یک معمم در رأس آن مهم نیست، مهم آن است که ایران تأمینکنندهی اهداف آمریکا، صهیونیسم و شبکهی قدرت جهانی باشد.» امری که برخی تئوریسین های جریان غربگرا آن را به نرمالیزاسیون انقلاب تعبیر کرده اند.
🔹در حالیکه قطعا مسیر آیندهی جمهوری اسلامی در گرو «قرائت معتبر امام» است اما برخی در نظر دارند در عرض ریل معتبر و اصلی انقلاب و اصول امام، ریلگذاری جدیدی بر مبنای سلایق شخصی و منفعت فردی و جریانی ایجاد کنند تا بتوانند چهره ای بزک شده و یا کاریکاتوری از انقلاب و امام معرفی نمایند؛ انقلاب و امام طرفدار نظام سلطه، انقلاب و امام لیبرال، انقلاب و امام اشرافی نشین و تجمل پرست و ... .
🔸آنچه در مسیر جلوگیری از این تحریف نیاز است تمسک به «محکمات امام» و ارائه «قرائت معتبر» از ایشان است. اما اگر پرسیده شود که «محکمات امام چیست؟ باید دید آن نقطههای اصلی که امام روی آنها تکیه کرده چیست؟ ببینید چه چیزهایی کثیرالتکرار است، آنها میشود بیّنات امام.»
🔹رهبر معظم انقلاب در بیست و ششمین سالگرد ارتحال امام هفت اصل از محکمات و بینات اندیشه های امام را برشمردند: « اثبات اسلام ناب محمدی و نفی اسلام آمریکایی»، « اعتماد به وعدهی الهی و بیاعتمادی به قدرتهای مستکبر و زورگوی جهانی»، « اعتقاد به اراده مردم و نیروی مردم و مخالفت با تمرکزهای دولتی»، « حمایت از محرومان و مستضعفان و مخالفت با خوی کاخنشینی»، « مخالفت صریح با جبههی قلدران بین المللی و مستکبران»، « اعتقاد به استقلال ملی و رد سلطه پذیری» و « تکیه بر وحدت ملی».
🔺نکته مهم در تداوم راه و اندیشه های امام و نیفتادن در دام آنانکه با توسل به متشابهات و متشابه نمودن محکمات قصد انحراف و تحریف مکتب امام را دارند دو چیز است؛ اول بازخوانی نصوص صریح و سیره ایشان و دوم تمسک به نائب و سکان داری که نشان داده به این راه اعتقاد عمیق داشته و دارد و نگذاشته این مسیر از اصل خود منحرف گردد.
✍یعقوب ربیعی
#روشنگری | #ثامن | #همه_خادم_الرضاییم
🆔 eitaa.com/meyarpb