eitaa logo
وحدت
88 دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
5.4هزار ویدیو
745 فایل
هر ملتی که متحد باشد، هر ملتی که میان خود تنازع و جدالِ ویرانگر نداشته باشد، مقابل همه ی دشمنی ها شکست ناپذیر خواهد شد.
مشاهده در ایتا
دانلود
🔵بهانه خوبی است برای پاسخگو نبودن! 🔴 سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: «هشت مورد سؤال از چند وزیر در دستور کار قرار دارد، اما آن‎ها می‎گویند به علت رعایت پروتکل‌های بهداشتی، از حضور در جلسات مجلس منع شده‌اند».
🔺 شمخانی: عملیات ترور شهید فخری زاده با تجهیزات الکترونیکی انجام شد 🔻 هیچ فردی در صحنه حضور نداشت 🔹 دبیر شورای عالی امنیت ملی در جمع خبرنگاران گفت: متاسفانه عملیات، عملیات بسیار پیچیده‌ای بود و با بکارگیری تجهیزات الکترونیکی رخ داد. 🔹 دبیر شورای عالی امنیت ملی در حاشیه مراسم تشییع پیکر شهید فخری‌زاده و در جمع خبرنگاران گفت: هیچ فردی در صحنه حضور نداشت؛ اما سرنخ‌هایی وجود دارد، ضمن اینکه کسی که این طراحی را انجام داده برای ما مکشوف است که کیست و سابقه اش چیست. وی خاطرنشان کرد: حتما منافقین در این اتفاق نقش داشتند؛ حتما عنصر جنایتکار این امر رژیم صهیونیستی وموساداست.
💢عقل سرخ | ‏۱- مسئله پاسخ دهی به ترور شهید فخری زاده فقط انتقام نیست. ما داغداریم اما هیجان زده نیستیم. مسئه احیای توازن راهبردی، ایجاد بازدارندگی، ترسیم مجدد قواعد بازی و جابجایی خطوط قرمز است. روند راهبردی باید تغییر کند. ‏۲- خطرناک تر از عملیات ترور ‌و خرابکاری، محاسباتی است که دشمن در ذهن دارد. باید به این محاسبات حمله کرد. دشمن باید درباره هزینه و فایده اقداماتش شروع به محاسبه مجدد کند. این با اقدامات عادی میسر نیست. ‏۳- خروج از ‘محاسبه پذیری’ مهم ترین گام راهبردی است که باید برداشته شود. روند فعلی تنها زمانی متوقف و معکوس خواهد شد که سیستم امنیتی منطقه تغییر کند. امریکا و اسراییل درباره نقطه ای که اراده ایران بر این تغییر تعلق خواهد گرفت، دچار اشتباه برآورد شده اند و هزینه آن را خواهند داد. ‏۴- یکی از مضحک ترین استدلال هایی که در این روزها خواهید شنید این است که پاسخ دهی، افتادن در دام دشمن است. سوال این است: در دو‌سال گذشته که در دام ادعایی آقایان نیفتادیم، رفتار دشمن خشن تر شد یا آرام تر؛ تنش بیشتر شد یا کمتر؟ پاسخ، دام نیست، این تحلیل ها دام است. ‏۵-تیم ترامپ و صهیونیست ها در حال پر کردن دست دولت بعدی امریکا هستند چون بدنه امنیتی در امریکا جمهوری خواه و دموکرات ندارد. دست از سر ایران بر نمی دارند مگر اینکه دستشان کوتاه شود. تاثیر بر سیاست دولت بایدن فقط با تولید قدرت ممکن است نه با ایستادن و تماشا کردن. ✅مهدي محمدي
Sedayeenghelab 186 - صدای انقلاب - بررسی ابعاد یک ترور - فرزان شهیدی.mp3
9.59M
💢موضوع: بررسی ابعاد یک ترور 🎙کارشناس مسایل بین الملل: آقای فرزان شهیدی 🔸🌹🔹 🔻 آیا رژیم صهیونیستی شهید فخری زاده را ترور کرد؟ 🔹آیا ترور شهید فخری زاده نتیجه و خروجی برگزاری جلسه عربستان بود؟ 🔺 پاسخ ایران به این جنایت چگونه خواهد بود؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠موضوع: ترور بزدلانه 🔻گذری کوتاه بر مسیر انقلاب و ترور 💯ما ملت شهادتیم
🔷سقط‌جنین سه برابر کرونا قربانی می‌گیرد! 🔎یکی از عوامل اصلی کاهش جمعیت سقط‌جنین است؛ طبق آمار در کشورمان هرروز بیش از ۱۰۰۰ جنین توسط والدین کشته می‌شوند که تنها حدود ۱۰ مورد آن قانونی است! 🔶بر این اساس، آمار روزانه سقط‌جنین در کشور نزدیک به سه برابر مرگ‌ومیر ناشی از کرونا است! در یک کشور اسلامی، در کشوری که اعتقاد دارد کشتن یک فرد بی‌گناه در پیشگاه الهی جرم است، 🔴سقط‌جنین به‌راحتی توسط برخی از پزشکان تجویز می‌شود یا توسط خود والدین انجام می‌شود!
🌀یادداشت ثامن(۴) 💢بیست تحول سیاسی- تشکیلاتی برای ارتقای منزلت اجتماعی بسیج ❇️گفتار دهم؛ ترویج غیرتحکّمی ارزش‌های اسلامی و انقلابی 💠دستگاه‌های مختلفی در جامعه وجود دارند که مسئول تبیین، نشر و حاکم‌سازی ارزشهای اسلامی در جامعه هستند و برای هر یک از آنها در قانون وظیفه‌ای تعیین شده است، مثلاً رهبر معظم انقلاب اسلامی از اوقاف می‌خواهند 20 میلیون حافظ قرآن در کشور تربیت کند، و یا از سازمان تبلیغات می‌خواهند نسبت مباحث اعتقادی مردم اهتمام جدی نشان دهند و یا ناجا در خصوص امنیت اخلاقی و امنیت اجتماعی وظایفی به عهده دارد که هر کدام از آنها موظف به انجام مسئولیت‌های خویش هستند. بسیج با توجه به گستردگی و ظرفیت‌هایی که دارد، می‌تواند در حوزه‌های یادشده و در نشر ارزش‌های اسلامی و انقلابی کمک کار دستگاه‌های مربوطه باشد، اما دو شرط اساسی موضوع را نباید فراموش کند، اولاً نوع اقدام بسیج باید صرفاً تبیینی، ارشادی و از روش‌های تعاملی صورت گیرد. مثلا در حوزه امنیت اخلاقی که از وظایف ناجا می‌باشد، ضرورتی ندارد بسیج خود را درگیر موضوع کرده و با ناقضان امنیت اخلاقی از درِ مقابله در آید، بلکه بسیج باید در حوزه‌های تبیینی و ارشادی ورود نماید. 💢شرط دوم آنکه بسیج نباید خود را مسئول تام موضوع بداند، بلکه باید در قالب کمک کار دستگاه‌های مربوطه عمل کند و ضمن عدم خلع ید از دستگاه‌های مسئول، از ظرفیت‌های خود برای بهتر عمل کردن آنها و تحقق نتیجه مطلوب استفاده کند.
4321.pdf
252.2K
💠نسخه pdf 💢موضوع: ملاحظاتی درنحوه مواجهه با شهادت شهید فخری زاده 🔻شهادت سلاحی است که دشمن قادر به خاموش کردن آن نیست. 🔹 تروریسم دولتی آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن ایران و ایرانی هستند و اساسا" مشکل آنان با اسلام و خاصه شیعیان است. 🔺با وحدت و همدلی بین نیروهای نظام و همچنین بین جامعه و مردم، قطعا عاقبت سختی در انتظار آمران و عاملان این جنایت می باشد.
12.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀 ✅موضوع: فخری‌زاده چگونه شناسایی و تعقیب شد؟