بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيم
يَقُولُ يا لَيْتَنِي قَدَّمْتُ لِحَياتِي
(الفجر - ٢٤)
🔰ترجمه :
گوید کاش برای زندگانی خود چیزی پیش فرستاده بودم.
🔰تفسير :
١ - مراد از تقديم در جمله قدمت از پيش فرستادن عمل صالح است برای زندگی آخرت و مضمون آيه شريفه آرزويی است كه انسان در هنگام رسيدن به قيامت و متذكر شدن از ديدن حقايق آن از خود سر میدهد و به رای العين میبيند كه تلاش او در دنيا سودی به حالش نمیدهد.
٢ - در قيامت كه زمان حساب و جزا می رسد روشن می شود كه آنچه به او رسيد چه فقر و ناتوانی و چه ثروت و قدرت همه امتحان بود كه او میتوانست از دنيايش برای آخرتش گرفته از پيش بفرستد ولی نفرستاد و عذاب آخرت را بر ثوابش ترجيح داد.
✅ خدایا : در آن روز وانفسا ما را سرافراز بدار.
التماس دعا
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيم
إِنَّمَا التَّوْبَةُ عَلَى اللَّهِ لِلَّذِينَ يَعْمَلُونَ السُّوءَ بِجَهَالَةٍ ثُمَّ يَتُوبُونَ مِنْ قَرِيبٍ فَأُولَٰئِكَ يَتُوبُ اللَّهُ عَلَيْهِمْ ۗ وَكَانَ اللَّهُ عَلِيمًا حَكِيمًا
(النساء - ۱۷)
🔰ترجمه :
جز اين نيست كه توبه از آن كسانى است كه به نادانى مرتكب كارى زشت مىشوند و زود توبه مىكنند خدای متعال توبه اينان را مىپذيرد و خدای متعال دانا و حكيم است.
🔰تفسير :
١ - خدای سبحان تنها وقتی توبه گنه كار را میپذيرد كه گنهكاری او ناشی از استكبار بر خدای یکتا و باعث دروغين شدن توبه و فقدان تذلل عبودی نبوده باشد در امر توبه آن قدر امروز و فردا نكند كه فرصت از دست برود.
٢ - توبه همه توبهكاران قبول است مگر دو نفر يكی توبه گنه كاری كه در توبه كردن امروز و فردا میكند تا لحظه مرگش فرا رسد و دوم توبه كافر بعد از مردنش و ليكن بعضی از مفسرين نوشته اند منظور از جمله ثُمَّ يَتُوبُونَ مِنْ قَرِيبٍ اين است كه توبه بلافاصله بعد از گناه و يا با فاصله اندكی كه باز به نظر عرف متصل شمرده شود واقع گردد.
٣ - هيچ گناهی جز از جهل ناشی نمیشود چون گناه خود را به خطر انداختن و با عذابی اليم بازی كردن است كه جز از جاهل سر نمیزند.
٤ - پذيرفتن توبه واقعى از حقوقى است كه خداوندعزوجل براى مردم بر عهده خودش قرار داده است البته كه سرعت در توبه كليد قبولى آن است.
٥ - توبه بايد واقعى باشد اگر تظاهر به توبه كنيم خدای متعال حقيقت را مىداند.
✅ خدایا : توفیق توبه و ترک گناه به ما عنایت فرما.
التماس دعا
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيم
رَبَّنَا آتِنَا فِي الدُّنْيَا حَسَنَةً وَفِي الْآخِرَةِ حَسَنَةً وَقِنَا عَذَابَ النَّارِ
(البقره - ٢٠١)
🔰ترجمه :
خدایا ما را از نعمتهای دنیا وآخرت بهرهمند گردان و از عذاب آتش دوزخ نگه بدار.
🔰تفسير :
١ - يكى از راههاى شناخت مردم آشنايى با آرزوها و دعاهاى آنان است. در قبل از اين آيه شریفه درخواست گروه اوّل از خداوندعزوجل مربوط به دنيا بود و كارى به خير و شرّ آن نداشتند ولى در اين آيه شریفه درخواست گروه دوّم از خداوندعزوجل حَسَنَةً است در دنيا و آخرت در ديدگاه گروه اوّل دنيا به خودى خود مطلوب است ولى در ديد گروه دوّم دنيايى ارزشمند است كه حسنه باشد و به آخرت منتهى شود.
٢ - در دعاها هدفهاى كلّى را بايد مطرح كنيم واز خداوندعزوجل حسنه و سعادت بخواهيم ولى در اينكه رشد و صلاح ما در چيست؟ مصداق آن را به عهده خداوندعزوجل مىگذاريم.
چون ما به خاطر محدوديّتهاى علمى و عدم آگاهى از آينده و ابعاد روحى خودمان نمىتوانيم مصاديق جزئى را تعيين بنمائيم به همين جهت توصيه شده است از خداوندعزوجل وسيله كار را نخواهيد خودِ كار را بخواهيد. زيرا ممكن است خداوندعزوجل از وسيلهى ديگرى كه به فكر و ذهن ما نمىآيد كارى را براى ما محقّق سازد. مثلًا از خداوند يگانه توفيق زيارت حج را بخواهيد امّا نگوييد خدايا مالى به من بده تا به مكّه بروم چون خداوندیکتا گاهى سبب را به گونهاى قرار مىدهد كه ما فكر آن را نمىكرديم.
٣ - دنيا و آخرت با هم منافاتى ندارند به شرط آنكه انسان به دنبال حسنه و نيكى باشد هر رفاهى مذموم نيست بلكه زندگانى نيكو مطلوب نيز هست.
دوزخ حساب جدايى دارد با اينكه از خداوندعزوجل نيكى آخرت را مىخواهند ولى براى نجات از آتش جداگانه دعا مىكنند
✅ خدایا : ما را از نعمات دنيا و آخرت بهره مند فرما.
التماس دعا
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
🌱سلام علیکم🌱
سوره مبارکه اعراف
فَأَنْجَيْناهُ وَ الَّذِينَ مَعَهُ بِرَحْمَةٍ مِنَّا وَ قَطَعْنا دابِرَ الَّذِينَ كَذَّبُوا بِآياتِنا وَ ما كانُوا مُؤْمِنِينَ «72»
پس هود و همراهان (فكرى و عملى) او را به رحمتى از خود نجات داديم، و كسانى كه آيات مارا دروغ شمردند و مؤمن نبودند، ريشهكن كرديم.
✨ پیام ها✨
1- تنها انبيا و پيروان آنان، مشمول رحمت ويژه و نجاتبخشى الهىاند.
2- از تاريخ، عبرت بگيريم.
3- آنجا كه هيچ گونه اميدى به ايمان آوردن مردم نيست، هلاكت، اساسى و ريشهاى است.
﷽❣ سلام_امام_زمانم ❣﷽
✨مهدی جان ✨
حال من بے #تو خراب است ڪجایے آقا
نقش من بے #تو سراب است ڪجایے آقا
عمر بیهوده ے من،بے #تو چہ ارزد!
تو بگو زندگے بے #تو سراب است ڪجایے آقا
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
┄✨✼ حدیث هفته 🍃🕌🍃✼
✍امام علی عليهالسلام می فرمایند:
برترین پارسایی خوش گمانی به خداوند تعالی است.غررالحکم
🌹🌹🌹🌹🌹
•┈┈••✾❀🌸❀✾••┈┈•
🌹شهدا را یاد کنیم با ذکر صلوات🌷
❤️خاطراتی از شهدا❤️
✨سردار شهید محمدرضا عقیقی✨
سرگرم کارم بودم یکی بلند گفت مادر.
شروع کرد دورم چرخیدن و تکرار این جمله ،مادر حلالم کن. برای چی؟ گفت اول حلالم کن.گفتم بخشیدمت.گفت چند بار صدایت کردم متوجه نشدید ،مجبور شدم با صدای بلند صدایت کنم.ببخشید اگر صدایم را روی شما بلند کردم.
......🇮🇷مناسبتهای هفته🇮🇷......
❄️ دی ماه 1402❄️
23🌸ولادت امام محمد باقر علیه السلام [1 رجب 1445]
25🖤شهادت امام علی النقی الهادی علیه السلام [3 رجب 1445]
26فرار شاه معدوم
27اجرای توافق نامهی برجام
27شهادت نواب صفوی، طهماسبی، برادران واحدی و ذوالقدر از فداییان اسلام
29 دی روز غزه
✨تعجیل در امر فرج امام زمان (عج)۱۲صلوات✨
نداهای روز محشر
با
بشارت: «أینٓ الرٌجٓبیّونٓ»
«معاد» و مسایل مربوط به آن، یکی از اصول مبنایی و دینی اسلام است، که همه مکاتب الهی، فرق اسلامی و مسلمانان مذاهب گوناگون، طبق آیات قرآن، آن را پذیرفته اند و به آن اعتقاد راسخ دارند، اما فروعات و بحث هایی در چگونگی معاد، حشر، شفاعت، تجسم اعمال، موقف های چندگانه، نداها و... در مطالعات کلامی این اتفاق بزرگ، طبق اسناد روایی مدقق بررسی قرار گرفته، که عقلاً و نقلاً قابل ابراز و پذیرش می باشد، که به اجمال و از باب: «مایُدرک کلّه لایُترک کلّه» فرادیدتان می نهیم.
خداوند در قرآن مجید می فرماید: «فَأَذَّنَ مُؤَذِّنٌ بَیْنَهُمْ أَنْ لَعْنَةُ اللّهِ عَلَى الظّالِمینَ»؛۱ در این هنگام، ندا دهنده اى در میان آن ها ندا مى دهد، که لعنت خدا بر ستمگران باد. همه اهل محشر این ندا را می شنوند و در حقیقت، سیطره تفوقی بر همه آنان دارد، که سر برافراشته تا بدانند این ندا از کیست؟!
حاکم حسکانی از اهل سنت، از محمد حنفیه از امیرمؤمنان علی(ع) نقل می کند، که فرمود: « أنا ذلِک المُؤذَّنُ؛۲ آن که این ندا را سر می دهد، منم.» و هم چنین ابن عباس می گوید، که امام علی(ع) در قرآن نام هایی دارد، که مردم آن ها را نمی دانند، از جمله: «مُؤذَّن» آیه یاد شده است، که این ندا را در می دهد و می گوید: «أَلا لَعْنَةُ اللّهَ عَلَى الَّذِیْنَ کَذَّبُوا بِوِلایَتِى وَ اسْتَخَفُّوا بِحَقِّى؛۳ لعنت خدا بر آن ها باد که ولایت مرا تکذیب کردند و حق مرا کوچک شمردند.»
در کتاب های شیعه نیز روایات متعددى در این زمینه وارد شده است، از جمله این که: مرحوم «صدوق» با سند خود از امام باقر(ع) نقل مى کند: امیرمؤمنان على(ع) به هنگام بازگشت از میدان جنگ نهروان، مطلع شد که «معاویه» آشکارا او را دشنام مى دهد و یارانش را به قتل مى رساند، حضرت برخاست و خطابه اى ایراد کرد و در ضمن آن فرمود:
«ندا دهنده در دنیا و آخرت منم همان گونه که خداوند مى فرماید: «فَأَذَّنَ مُؤَذِّنٌ بَیْنَهُمْ أَنْ لَعْنَةُ اللّهِ عَلَى الظّالِمینَ»؛ من آن مؤذن رستاخیزم، و نیز مى فرماید: «وَأَذانٌ مِنَ اللّهِ وَرَسُولِهِ» که به هنگام حج مى بایست از طرف خدا و پیامبر این صدا به گوش همه مردم مى رسید... آن مؤذن نیز من بودم.»۴
علت این که امیرمؤمنان علی(ع) به عنوان مؤذن و ندا دهنده، در آن روز انتخاب می شود، دو مورد در این باره تأکید دارد:
أ) از سوی رسول مهربانی(ص) پس از فتح مکه مأموریت یافت، تا سوره برائت(توبه) را در موسم حج با صدای رسا اعلام دارد: «وَ أَذانٌ مِنَ اللّهِ وَ رَسُولِهِ إِلَى النّاسِ یَوْمَ الْحَجِّ الأَکْبَرِ...»؛۵ و این، اعلامى است از سوی خدا و پیامبرش به (عموم) مردم در روز حج اکبر (روز عید قربان) که... .
ب) امام علی(ع) در تمام زندگانی اش، توفیق مبارزه با ظلم، ستم، درگیری مدام با ظالمان، ستمگران و یاغیان را داشت، آن چنان که حمایت از مظلومان و دشمنی با ظالمان در همه فرازهای دوران زندگانی اش ـ با توجه به شرایط خاص زمانه اش ـ می درخشد.
با توجه به این دو مورد و اعتقاد به تجسم اعمال، بایستی اقرار کرد، که زندگانی در جهان دیگر(معاد)، یک نوع تجسم بزرگ و تکامل یافته از زندگانی انسان ها در این جهان(دنیا) می باشد، نتیجه این که این دو مورد از فضیلت های ناشناخته و مغفول قرار گرفته امیرمؤمنان علی(ع) می باشد، که در آن روز از لفافه ها برکنار و آشکار می گردد... .
از بعضی روایات نیز فهمیده می شود، که در روز قیامت افراد و گروهایی نام برده شده اند، که آن روز ندا می شوند، که این افراد و گروه ها کجا هستند؟ و این پرسش هم درباره نیکوکاران و اهل بهشت است، که پرسیده می شوند و هم کسانی که زشت کردار و اهل جهنم می باشند، که به بعضی از آنان اشاره می شود:
الف) جابر از پیامبر اکرم(ص) نقل می کند، که در روز محشر ندا دهنده ای صدا می زند: «أین سیّد الأنبیاء؟۶ سرور پیامبران کجاست؟» که با جلوه های خاصی مرا حاضر می کنند و هم چنین می فرماید بعد از آن، ندا داده می شود: «أین سیّد الوصیّین علیّ أمیر المؤمنین؟۷ سرور اوصیا و امیر مؤمنان کجاست؟» و در نقل دیگری صدا زده می شود: «أَیْنَ خَلِیفَةُ اللَّهِ فِی أَرْضِهِ؛۸ خلیفه خدا بر روی زمین کجاست؟»
در ادامه روایت می فرماید: «...أین سیّدی شباب أهل الجنّة؟... أین سیّدة النساء؟... أین سیّدۀ النساءِ المُؤمِنین...؟ ابتدا سرور جوانان بهشت؛ امام حسن(ع) و امام حسین(ع) فرا خوانده میشوند. بعد از آن، حضرت فاطمه(س) به عنوان سرور زنان، مورد خطاب قرار میگیرد. در آخر از حضرت خدیجه(س) به عنوان سرور زنان مؤمن درخواست میشود که حضور پیدا کند.۹
ب) زُهری از اهل سنت، از این عباس و او از پیامبر(ص) نقل می کند، که روز قیامت صدا زده می شود: «أَیْنَ زَیْنُ الْعَابِدِینَ؟۱۰ گویا میبینم که آنگاه فرزندم، علی بن الحسین، در بین صفوف راه میرود.»
ج) درباره جایگاه و منزلت زوار امام حسین(ع) نیز آمده، که در روز قیامت ندا داده می شود: «أَیْنَ زُوَّارُ قَبْرِالْحُسَیْنِ؟۱۱ زایران قبر حسین کجا هستند؟ گروه زیادی از مردم بلند میشوند. به آنان گفته می شود: دست هر کس را که میخواهید بگیرید و با خود به بهشت ببرید.»
د) یاران مخلص معصومان و دیگر شیعیان هر کدام از چهارده معصوم(ع)، که این افراد نیز به طور جداگانه فراخوانده میشوند، امام کاظم(ع) فرمود: «إِذَا کَانَ یَوْمُ الْقِیَامَةِ نَادَى مُنَادٍ أَیْنَ حَوَارِیُّ مُحَمَّدِ بْنِ عَبْدِ اللَّهِ ... ثُمَّ یُنَادِی أَیْنَ حَوَارِیُّ عَلِیِّ بْنِ أَبِی طَالِبٍ... ثُمَّ یُنَادِی الْمُنَادِی أَیْنَ حَوَارِیُّ الْحَسَنِ بْنِ عَلِیٍّ... ثُمَّ یُنَادِی أَیْنَ حَوَارِیُّ الْحُسَیْنِ بْنِ عَلِیِّ فَیَقُومُ کُلُّ مَنِ اسْتُشْهِدَ مَعَهُ... ثُمَّ یُنَادِی أَیْنَ حَوَارِیُّ عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ... ثُمَّ یُنَادِی أَیْنَ حَوَارِیُّ مُحَمَّدِ بْنِ عَلِیٍّ وَ حَوَارِیُّ جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ...؛۱۲ روز قیامت میپرسند: حواری محمد(ص) کجا هستند؟ بعد از آن به ترتیب حواری علی بن ابی طالب و امام حسن و دیگر امامان فراخوانی میشوند. برای هر معصوم تعداد کمی از اصحابش به عنوان حواری حاضر میشوند به جز امام حسین(ع) که همه همراهانش که در کربلا به شهادت رسیدهاند، حاضر میشوند... .»۱۳
هـ) دوستداران و علاقه مندان امیرمؤمنان علی(ع): ابن عباس از پیامبر(ص) نقل کرده: «...أین محبُّ عَلیّ...؟ ثم ینادی المنادی أین البقیة من محبُّ علی...؟ ثم ینادی أین البقیة من محبّی عَلیّ...؟؛۱۴ روز قیامت ندا داده میشود: محبان علی(ع) کجا هستند؟ آنگاه عدهای از انسانهای صالح و با تقوا بلند شده و هم خود به بهشت میروند و هم کثیری را از آتش نجات داده و با خود به بهشت میبرند. سپس ندا داده میشود: مابقی دوستداران علی(ع) کجا هستند؟ گروهی از افراد متوسط از دوستداران او بلند میشوند و خواسته آنان اجابت میشود. برای مرتبه دوم این سؤال تکرار میشود و گروهی گناهکار بلند میشوند... .»
و) منسوبان به حضرت فاطمه(س): در روایتی طولانی به نقل از پیامبرگرامی اسلام(ص) آمده، پس از اینکه حضرت فاطمه وارد محشر میشود، به او اجازه شفاعت داده میشود و او از فرزندان، شیعیان و دوستدارانش شفاعت میکند، آنگاه خدا میفرماید: «أَیْنَ ذُرِّیَّةُ فَاطِمَةَ وَ شِیعَتُهَا وَ مُحِبُّوهَا وَ مُحِبُّو ذُرِّیَّتِهَا؛۱۵ فرزندان و شیعیان فاطمه و دوستداران او و دوستداران فرزندانش کجا هستند؟ پس از اینکه این افراد حاضر شدند، حضرت فاطمه(س) آنان را وارد بهشت میکند.»
ز) رجبیون: کسانی که در ماه رجب روزه گرفته و مورد قبول خدا واقع شدند، با ندای «أَیْنَ الرَّجَبِیُّونَ»۱۶ دعوت شده و مورد تکریم ویژه قرار میگیرند.
ح) صابرون: کسانی که در مقابل مشکلات، بلاها و سختیها صبر پیشه کردهاند، با عبارت: «أین المتصبرون؟»۱۷ و یا: «أَیْنَ الصَّابِرُون؛۱۸ صبر کنندگان کجا هستند؟» مورد خطاب قرار میگیرند.
ط) اهل فضل: کسانی که اهل بخشش و صله رحم بودهاند، ندا داده می شود: «أَیْنَ أَهْلُ الْفَضْلِ؟۱۹ اهل فضل کجایند؟»
ی) همسایگان خدا: که با عبارت: «أَیْنَ جِیرَانُ اللَّهِ؟۲۰ همسایگان خدا کجایند؟» فرا خوانده میشوند.کسانی که حُب و بغض شان برای خدا بوده و همه کارهای خود را برای خشنودی خدا انجام میدادند.
ک) فقرا: که با ندای: «أَیْنَ فُقَرَاءُ الْمُؤْمِنِینَ؛۲۱ فقرای مؤمن کجایند؟»کسانی که در دنیا فقیر بودهاند، دعوت میشوند.
گروههای اشاره شده، اهل بهشت بودند و برای فرستادن آنان به بهشت، احضار و ندا داده میشوند.
از سوی دیگر؛ گروههایی هستند، که برای اینکه به جهنم فرستاده شوند، ندا و فراخوانده میشوند. این گونه افراد، با عبارتهایی نظیر: «أَیْنَ الصُّدُودُ لِأَوْلِیَائِی؛۲۲ روگردانان از دوستان من کجا هستند؟» و یا: ندا داده می شوند: «أَیْنَ الظَّلَمَةُ وَ أَعْوَانُهُم؛۲۳ ظالمان و همکاران آنان کجا هستند؟» و هم چنین فراخوانده می شوند: «أَیْنَ أَعْدَائِی؛۲۴ دشمنان من کجایند؟» و نیز ندا داده می شود: «أَیْنَ الْمُؤْذُونَ لِأَوْلِیَائِی؛۲۵ کجا هستند کسانی که دوستداران مرا اذیت کردهاند »؛ احضار میشوند.
همان گونه که مطالب را مرور کردید، عبارت: «أینَ الفَاطمیُّون» در روایات یافت نشده. اما با این وجود نمیتوان آن را بدعت دانست؛ زیرا روایتی که در بخش (و) آمده، به همین مضمون ارجاع داد و میتوان گفت که این عبارت الهام گرفته از همین روایت می باشد، والله العالم.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
پی نوشت:
۱. اعراف، آیه۴۴.
۲. بحار الانوار»، ج ۲۴، ص ۲۵۴ و ج ۳۹، ص ۲۲۷.
۳. حسن بن محمد دیلمى، غررالأخبار، محقق و مصحح: ضیغم، اسماعیل، ص ۲۰۱.
۴. على بن عیسى اربلى، کشف الغمة، محقق و مصحح: رسولى محلاتى، هاشم، ج۱، ص ۱۴۱.
۵. توبه، آیه۳.
۶. حسن بن محمد دیلمى، همان.
۷. همان.
۸. على بن عیسى اربلى، همان.
۹. غرر الاخبار، ص۲۰۱.
۱۰.محمدبن علی بن حسین بن موسی بن بابویه قمی(شیخ صدوق)، علل الشرایع، تحقیق و تصحیح محمدجواد مصطفوی، ج۱، ص ۲۳۰.
۱۱. جعفربن محمد ابن قولویه، کامل الزیارات، محقق و مصحح: عبد الحسین امینى، ص۱۶۷.
۱۲. محمدبن محمد شیخ مفید، الإختصاص، محقق و مصحح: على اکبر غفارى، محمود محرمى زرندى، ص ۶۱ -۶۲.
۱۳. همان.
۱۴. رجب بن محمد حافظ برسى، مشارق أنوار الیقین فی أسرار أمیر المؤمنین، محقق و مصحح: على عاشور، ص ۲۴۵-۲۴۶.
۱۵. فرات بن ابراهیم کوفى، تفسیر فرات الکوفی، محقق و مصحح: کاظم، محمد، ص۴۰۸.
۱۶. محمدبن على شیخ صدوق، الأمالی، ص ۱۸.
۱۷. محمدبن على شیخ صدوق، فضائل الأشهر الثلاثة، محقق و مصحح: غلامرضا عرفانیان یزدى، ص۳۱.
۱۸. سیدهاشم بن سلیمان بحرانی، البرهان فی تفسیر القرآن، ج۱، ص ۷۳۱.
۱۹. الفقه المنسوب للإمام الرضا(ع)، ص ۳۶۵.
۲۰. حسین بن سعیدکوفى اهوازى، الزهد، محقق و مصحح: غلامرضا عرفانیان یزدى، ص۹۳.
۲۱. همان.
۲۲. محمدبن همام بن سهیل ابن همام اسکافى، التمحیص، محقق و مصحح: مدرسه امام مهدى، ص۴۶.
۲۳. محمدبن یعقوب، کلینی، الکافی، محقق و مصحح: على اکبر غفارى، محمد آخوندى، ج ۲، ص۳۵۱.
۲۴. شیخ صدوق، محمدبن على، ثواب الأعمال و عقاب الأعمال، ص۲۰۶.
۲۵. حسن بن محمد دیلمى، إرشاد القلوب إلى الصواب، ج ۱، ص۱۷۴.
« ۱۴۰۲/۱۰/۲۲، مصطفوی».
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔬 ... تهیهات را ببین که انسان آخرت دارد ...
💎 #کربلایی_کاظم که بود؟!
🍀 #توصیه
📹 #فیلم
📜 @karbalaee_kazem
وصیتکربلاییکاظم.mp3
769.3K
🎙 #صوت
💎 #وصیت #توصیه #کربلایی_کاظم
🔹 حاج اسماعیل کریمی
(فرزند ارشد کربلایی کاظم)
🔬 #انس_با_قرآن #خواندن_قرآن #عمل_به_قرآن #دوستدار_اهل_بیت
📜 @karbalaee_kazem
#شهید #نواب_صفوی و #کربلایی_کاظم
🔬 در کتابی که به نام «سید مجتبی نواب صفوی اندیشه ها، مبارزات و شهادت او» چاپ شده، چنین آمده است: شهید نواب صفوی وقتی که آوازه این حافظ قرآن و پیرمرد پاک دل را شنید به دنبال او فرستاد و با یک دنیا عشق و محبت از وی استقبال کرد و او را همدم خود ساخت؛ هرجا که میرفت او را نیز به همراه خود میبرد. در تمام مجالس او را به عنوان معجزه زنده الهی معرفی کرده، بر عرشه منبر مینشاند و از حضار مجلس میخواست تا از او در زمینه معجزهاش سؤال کنند و خبرنگاران روزنامهها و مجلات داخلی و خارجی را برای مصاحبه با او و مخابره معجزهاش به تمام دنیا دعوت میکرد.
🍀 کربلایی کاظم چون بیش از حد مورد محبت و احترام نواب صفوی قرار گرفت، نسبت به او خیلی علاقهمند شده بود. شهید نواب صفوی هنگامی که از مصر بازگشت، عبای بسیار نفیسی که وزیر اوقاف مصر به ایشان هدیه کرده بود به دوش کربلایی کاظم افکند و به او بخشید.
📗 داستان حافظ قرآن شدن کربلایی کاظم
چاپ ٢٢ تابستان ١۴٠٠، صفحه ١٩
📗 #کتاب
🖼 نصب در مقبره
📜 @karbalaee_kazem
امروز سالروز شهادت سید بزرگوار نواب صفوی است نثار روح این شهید بزرگوار و یارانش فاتحه مع الصلوات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساامٌ علیکم🌹
✅اظهار محبت و👆درد دل یک
خانم لبنانی
✅در کربلا در اربعین حسینی(ع)
✅با امام خامنه ای(مدظله العالی)
🔰پیروان مکتب شهید سلیمانی🔰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎂 ولادت سراسر نور و رحمت مولود کعبه، حضرت امیرالمؤمنین (ع) تبریک و تهنیت باد.
🌱✨بسم الله الرحمن الرحیم✨🌱
🌸سلام علیکم🌸
💕اوصاف علی
به گفتگو ممكن نیست
💕گنجایش بحردر سبو ممكن نیست
💕ماندم كه علی
را به چه تشبیه كنم
💕تشبیه علی
جز به علی ممكن نیست
☀️سوره مبارکه اعراف
وَ الْوَزْنُ يَوْمَئِذٍ الْحَقُّ فَمَنْ ثَقُلَتْ مَوازِينُهُ فَأُولئِكَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ «8»
🌱و در آن روز (قيامت،) سنجش (اعمال بر پايهى) حقّ است. پس هر كس كارهاى سنجش شدهاش سنگين باشد، پس آنان همان رستگارانند.
✨ پیام ها✨
1- خداوند، خواهان رسيدن انسان به حقّ و دستيابى به عقايد و كردارهاى شايسته و صحيح است.
2- براى هر كس، چندين وسيله و معيار سنجش و محاسبه در كار است.
3- توقّع سعادت و پاداش بدون عمل، بيهوده است
﷽❣ سلام_امام_زمانم ❣﷽
✨مهدی جان ✨
عشق یعنی هر زمان یادش کنم بی اختیار
قطره یِ اشکی فرو ریزد از این چشمانِ تار
عشق یعنی لک زده قلبم به دیدارش ولی
تا به کِی باشم نمیدانم چُنین چشم انتظار
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
┄✨✼ حدیث هفته 🍃🕌🍃✼
✍امام علی عليهالسلام می فرمایند:
🔸گواراترين زندگى را كسى دارد كه از آنچه خدا نصیب او كرده است، خشنود و راضی باشد.
📚غررالحکم و درر الکلم- حدیث ۳۳۹۷
🌹🌹🌹🌹🌹
•┈┈••✾❀🌸❀✾••┈┈•
🌹شهدا را یاد کنیم با ذکر صلوات🌷
❤️خاطراتی از شهدا❤️
شهید محسن حججی
ی بار اومد پیشم گفت:جایی کار سراغ نداری ؟
گفتم: اتفاقا این قنادی که کار میکنم نیرو میخواد.
نپرسید حقوقش چقده، بیمه میکنه یا نه یا حتی ساعت کاریش به چه شکله؛ اولین سوالش این بود : موقع نماز میزاره برم نماز بخونم؟
......🇮🇷مناسبتهای هفته🇮🇷......
❄️ بهمن ماه 1402❄️
7 🖤وفات حضرت زینب سلام الله علیها [15 رجب 1445]
12🌸بازگشت امام خمینی(ره) به ایران و آغاز دهه مبارک فجر
🌺تعجیل در امر فرج امام زمان (عج)۱۲صلوات🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ضمن ادای احترام به همه باباهای آسمانی ، پیشاپیش روز پدر مبارک🖤🖤🖤🥺🥺
19.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
-
خداحافظ ای جوانی زینب...
#شهادت_حضرت_زینب
#وفات_حضرت_زینب
روشن شده آسمان و پایان شب است
ما منتظرِصبحِ ظهوریم آقا
#امام_زمان
https://eitaa.com/karbalaekazem
🌸✨بسم الله الرحمن الرحیم✨🌸
🌱سلام علیکم🌱
☀️سوره مبارکه اعراف
وَ مَنْ خَفَّتْ مَوازِينُهُ فَأُولئِكَ الَّذِينَ خَسِرُوا أَنْفُسَهُمْ بِما كانُوا بِآياتِنا يَظْلِمُونَ «9»
🌱و هر كس، اعمال وزن شدهاش سبك باشد، پس آنان كسانى هستند كه به خود زيان زدند، زيرا (با انكار خود،) به آيات ما ستم مىكردند.
🌱نکته ها🌱
«خسارت»، به معناى از دست دادن سرمايه و سود است، ولى «ضرر»، از دست دادن سود است، نه سرمايه.
✨پیام ها✨
1- براى يك انسان، چندين وسيلهى سنجش در كار است.
2- كمداشتن عمل صالح در روز قيامت خسارت است، تا چه رسد به نداشتن آن.
3- دنيا همانند بازارى است كه ايمان، «سود» آن و انكار و كفر، «خسارت» آن است. آرى، ناديده گرفتن استدلال و دعوت انبيا، در حقيقت محو كردن فطرت و جوهرهى انسانيّت و ظلم به خويشتن است.
4- بىاعتنايى و انكار آيات الهى، ظلم به آنهاست.
﷽❣ سلام_امام_زمانم ❣﷽
✨مهدی جان ✨
🌱جمعه به جمعه چشم من
منتظرنگاه تو ...
کی دل خستهام شود
معتکف پناه تو...
🌱زمـزمهی لبان من
این طلب است از خدا...
کاش شـوم من عاقبت
یک نفر از سپاه تو...
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 ✨✼ حدیث هفته ✼✨
✍امام رضا عليهالسلام می فرمایند:
هرکس از خدا توفیق بخواهد و تلاش نکند خود را مسخره کرده است.
میزان الحکمه حدیث۲۷۹۰
🌹🌹🌹🌹🌹
•┈┈••✾❀🌸❀✾••┈┈•
🌹شهدا را یاد کنیم با ذکر صلوات🌷
❤️خاطراتی از شهدا❤️
وصیت نامه اش [شهید عبدالمطلب اکبری (کر و لال)] خیلی سوزناک بود؛ نوشته بود:
” بسم الله الرحمن الرحیم “
یک عمر هر چی گفتم به من میخندیدن!
یک عمر هر چی میخواستم به مردم محبت کنم، فکر کردن من آدم نیستم و مسخرهم کردن!
یک عمر کسی رو نداشتم باهاش حرف بزنم، خیلی تنها بودم.
اما مردم! ما رفتیم. بدونید هر روز با آقام امام زمان (عج) حرف میزدم.
آقا خودش گفت: تو شهید میشی...
......🇮🇷مناسبتهای هفته🇮🇷......
❄️ بهمن ماه 1402❄️
14روز فناوری فضایی
17🖤شهادت امام موسی کاظم علیه السلام [25 رجب 1445]
19روز نیروی هوایی
19🌸مبعث حضرت رسول اکرم صلی الله علیه و آله [27 رجب 1445]🌺
🌱تعجیل در امر فرج امام زمان (عج)۱۲صلوات🌱
هدایت شده از مؤسسه قرآنی کربلایی کاظم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️این کلیپ فوق العاده تقدیم شماحاجتمندان 👆👆
🔹دستورالعمل ختم جهت رفع گرفتاری و حاجت روایی از زبان فرزندشان...
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
#کربلایی_کاظم_ساروقی
🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
https://eitaa.com/karbalaekazem